Info
x
Cine sunt extraterestrii ?
|
sirius_zegetina 808 mesaje Membru din: 28/01/2009 Oras: Resita |
Postat pe: 13 Martie 2009, ora 14:01
Deocamdata, totul se limiteaza la ipoteze, mai mult sau mai putin credibile; ma-ntreb, insa, daca nu exista si raspunsuri care se tin "sub sapte lacate". As mai intreba de ce pastreaza Vaticanul o arhiva imensa, cu documente stravechi, pe care de decenii (cel putin) refuza sa le returneze statelor carora le-ar apartine de drept - sub pretextul ca acestea "ar strica ordinea lumii"! Ce fel de ordine si-a cui?!
|
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 14 Martie 2009, ora 15:06
In realitate e o asa numita ordine a lumii, doar pe o planeta inghesuita. In spatiul cosmic nu exista asa ceva.
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 16 Martie 2009, ora 01:42
Mihail, n-ai inteles; eu ma refeream la o alta ordine a lumii. Din cuvintele papei Ioan Paul al II-lea (el le-a spus), reiesea cu totul altceva; era vorba, mai probabil, de manuscrise stravechi din care orice om ar fi inteles falsitatea crestinismului, bazat pe o compilatie de mituri cu mult anterioare, mituri (sau nu!) apartinand altor popoare si din care crestinismul a retinut doar anumite parti barbare, necorespunzatoare unei civilizatii ce tinde spre "alte lumi", lumi din care - posibil - sa-si aiba originea.
|
|
Postat pe: 16 Martie 2009, ora 03:13
De la: sirius_zegetina, la data 2009-03-13 14:01:13 Intr-adevar Vaticanul procedeaza precum arabii care au distrus biblioteca din Alexandria, Dar mai pe ocolite. Eu cred ca acele menuscrise nu contin ceva extraordinar, altfel cei de acolo ar fi plesnit d p d v informational. S-ar fi aflat de mult. Orice secret e tinut bine ptr a se afla.
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
vieru_cezar_iasi 247 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 16 Martie 2009, ora 04:07
Pentru sirius_zegetina :
In arhivele Vaticanului sunt documente si manuscrise, dar NU ESTE NIMIC CARE SĂ COMPROMITĂ CREȘTINISMUL. Creștinismul e bazat pe Revelația lui Dumnezeu din Biblie și scrierile Sfinților Părinți ai Bisericii, ambele surse fiind inspirate de Dumnezeu. Nu e bazat pe mituri sau pe altceva, astea sunt simple speculații, fără vreun fundament. Sunt catolic și am și studii în domeniu, deci știu ce spun. Te invit pe blogul meu: www.cezar-iasi.blogspot.com/ Pe blog găsești: Înregistrări video cu miracole. Videoclipuri. Legături cu numeroase site-uri foarte interesante (unele dintre ele conțin și posturi TV on-line și posturi de radio). Cărți foarte intersante care pot fi citite direct pe internet (fără a necesita descărcare în calculator). Articole foarte interesante. Adrese, numere de telefon și site-uri ale unor asociații care ofera servicii caritative, etc. Poți intra și pe blogul următor: www.augustincezar.blogspot.com/ Te rog intră pe bloguri și trimite-le mai departe, ca să folosească și altora. Chiar se merită. |
|
Postat pe: 16 Martie 2009, ora 15:27
Asta-i parerea ta, Cezar; n-ai fost in vizita si n-ai fost invitat sa colinzi catacombele, nici sa cercetezi manuscrisele ca sa te poti pronunta cu-atata siguranta; apropos, ce intindere au catacombele, daca tot le stii pe toate? Iar unele secrete se afla (sunt lasate sa fie date publicitatii chiar, dupa ce-au trecut prin mana unor "profesionisti" - e nevoie sa-ti precizez "natura" acestora?), iar altele nu, Mihail. De ex. se cunoaste exact rolul si activitatea iezuitilor, daca tot vorbim despre Vatican si secretele din interiorul "Sfantului Scaun"? Ori motivul construirii si lansarii pe orbita a unui satelit, special pt. "nevoile Vaticanului"? Ce "nevoi speciale" are institutia asta de nu se putea folosi de-un satelit de telecomunicatii din cele orbitand deja de multa vreme in jurul Terrei, ca restul lumii?
|
|
Postat pe: 16 Martie 2009, ora 23:07
Eu am sa pun o intrebare foarte interesanta:
De ce din 1976, de la Apollo 20 (?). nu a mai fost nici o expeditie umana pe Luna? Chinezii o au pe prima planificata in 2020, americanii parca prin 2025. Le-a trebuit americanilor sa ajunga pe Luna mai putin de 10 ani de expeditii umane in cosmos cu tehnica de evul mediu. Iar acum cu asemenea tehnica se invirt cu totii in jurul cozii.
|
|
Postat pe: 18 Martie 2009, ora 07:09
Pentru sirius_zegetina :
Nu e nevoie să colind catacombele ca să știu. Fac doctoratul în filosofie creștină (nu spun aceasta ca laudă, ci pentru a arăta că am studii în domeniu). Repet: creștinismul e bazat pe Revelația lui Dumnezeu din Biblie și din scrierile Sfinților Părinți ai Bisericii, ambele surse fiind inspirate de Dumnezeu. Unele dintre adevărurile creștine sunt comune și altor religii și au fost intuite și de anumiți filosofi ai Greciei antice dar ele sunt adevăruri, nu mituri (de exemplu mulți filosofi greci au intuit faptul că Dumnezeu este unic, deși religia Greciei antice era politeistă). În ce privește posibilitatea existenței extratereștrilor, Biserica nici nu o infirmă, nici nu o confirmă, ci o privește ca pe o ipoteză, o posibilitate, care NU VINE DELOC ÎN CONTRADICȚIE CU CREȘTINISMUL: chiar dacă ar exista extratereștri, ar fi creați tot de Dumnezeu. Dumnezeu este unul singur (unul în Ființă, dar întreit în Persoane, așa cum s-a revelat) și este Creatorul întregului univers. |
|
|
|
|
Postat pe: 18 Martie 2009, ora 15:52
Fara suparare, Cezar, ma intereseaza prea putin studiile tale teologice si-asta nu numai fiindca domeniul pe care-l discutam pe topicul asta e in primul rand unul in care prioritatea o are stiinta si nu religia - pt. religie sunt deja atatea topicuri pe care-ti poti face cunoscute parerile, incat devine superflu sa mai canalizam si-aici dezbaterile pe aceeasi tema; regret ca trebuie sa te-anunt - ar fi trebuit s-o stii - papa Benedickt al XVI-lea a recunoscut anul trecut ca Vaticanul recunoaste existenta unor civilizatii extraterestre, si n-am in fata acum, cand postez aceste randuri, vreun articol sau citat dintr-un ziar sau revista autohtona, ci interviul original acordat de papa lui Marion Burger in cabinetul lui privat, pt. revista "Allgemeine Frankfurter". Iar ceea ce tu afirmi cu-atata siguranta ca stii, regret, dar este exact doar atat cat se aduce la cunostinta publicului si cat se considera ca trebuie sa fie cunoscut; nu te aventura in afirmatii gratuite, nu cred sa fi citit niciodata declaratiile cardinalului von Hoffenburg, altminteri nu te-ai mai lansa intr-o polemica din care n-ai avea decat de pierdut.
|
|
Postat pe: 1 Aprilie 2009, ora 05:23
"Voi nu veti stii niciodata cine sintem si de unde venim. Si vom reveni"
|
|
Postat pe: 1 Aprilie 2009, ora 18:27
Si cine-ar fi afirmat chestia asta si cu ce ocazie?
|
|
Postat pe: 2 Aprilie 2009, ora 02:23
De la: sirius_zegetina, la data 2009-04-01 18:27:19 E vorba de un militar rapit intr-un astfel de obiect, in fata celorlalti colegi. Era o patrula militara printr-o tara sud-americana. Omul a revenit si redea-plingea in acelasi timp. A spus acest lucru si apoi a lesinat. Se pare ca e scris intr-un raport militar.
|
|
Fosta membra 9am.ro 121 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Ploiesti |
Postat pe: 2 Aprilie 2009, ora 15:58
De la: sirius_zegetina, la data 2009-03-18 15:52:22 ..."Extraterestrul este fratele meu"- un articol foarte discutat in momentul aparitiei sale pe 9am, pentru cei nou-veniti pe site....inca se mai gaseste in arhiva si probabil a stat la baza aparitiei acestui forum(la un moment dat atingea peste 500 de postari).... |
|
Postat pe: 2 Aprilie 2009, ora 20:16
Frate... ori ruda, mai apropiata sau mai indepartata, dar probabil avem stramosi comuni; iar aceia nu-s nici Adam si Eva si nici vreo maimuta care s-a gandit sa devina om, sa vada cum ii sade!
|
|
9am031078 64 mesaje Membru din: 12/04/2009 |
Postat pe: 15 Aprilie 2009, ora 16:41
CHIAR DACA CINEVA STIE , MURITORII DE RAND VOR AFLA MULT PREA TIRZIU PENTRU EI . DE CE CREDETI CA FOLOSIM (AVEM DREPTUL SA) DOAR O MICA PARTE DIN CREER ?!?!?!?!?
|
|
Postat pe: 19 Aprilie 2009, ora 22:43
De la: 9am031078, la data 2009-04-15 16:41:21CHIAR DACA CINEVA STIE , MURITORII DE RAND VOR AFLA MULT PREA TIRZIU PENTRU EI . DE CE CREDETI CA FOLOSIM (AVEM DREPTUL SA) DOAR O MICA PARTE DIN CREER ?!?!?!?!? Chestia asta cu creierul nostru destul de mare fata de activitatile noastre, e intr-adevar o enigma. Multe din ele le poate face si o maimutica. Eu am mai spus, ca ori am mai avut un fel de folosire superintensa a lui, sau urmeaza... Nimeni nu ne opreste sa folosim si acum intregul creier. Te concentrezi pe ceva, aparent imposibil de realizat si de care ai sau este nevoie si vor veni niste efecte neasteptate. Atentie, se poate innebuni, daca nu ai un echilibru interior cu totul deosebit. S-au facut experiente ptr activarea intregului creier, si au aparut fenomene din categoria telepatiei. Dar asta cind oamenii erau mai...oameni. Adica acum vreo 25 ani.
|
|
Fosta membra 9am.ro 16019 mesaje Membru din: 13/02/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 20 Aprilie 2009, ora 02:07
Imagini noi de la NASA cu o nouă nebuloasă intitulată "mâna lui Dumnezeu
O serie nouă de fotografii, care arată o nebuloasă ce se aseamănă cu o mână umană, a fost făcută publică de către NASA. Imaginea a fost realizată de către telescopul spațial Chandra de la NASA și înfățișează o nebuloasă cu un diametru de 150 de ani lumină. Nebuloasa are un contur care pare să definească cinci degete care se întid ca și cum ar încerca să cuprindă ceva. Nasa a declarat că nebuloasa este rezultatul unui pulsar tânăr, numit și PSR B1509-58. "Pulsarul este de fapt o stea neutronică care se învârte foarte repede și care aruncă în spațiu energie, creând în acest fel o serie de structuri complexe și interesante, inclusiv mâna", a afirmat un purtător de cuvânt NASA. Agenția Spațială spune că pulsarul B1509 este unul dintre cele mai puternice motoare electromagnetice din galaxia noastră. Nebuloasa are o vârstă estimată de 1700 de ani.
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
|
|
Postat pe: 20 Aprilie 2009, ora 12:05
Se stie ca folosim cam 10% din creier in activitatile curente; exista oameni care, prin invatare constienta isi pot activa pana la 12 - 15%. Sunt cei numiti, de regula de catre ignoranti, paranormali; nu-i nimic paranormal in fenomenele de genul telepatiei, telekineziei, retrocognitiei sau precognitiei, sunt absolut normale, toti ne-am nascut inzestrati cu-aceste capacitati, nu ni le cunoastem si nu invatam sa ni le folosim. La fel, avem in creier stocate informatii vechi de milenii, transmise de generatiile anterioare noua, ca zestre genetica - informatii care, in cadrul unor sedinte de hipnoza regresiva se pot actualiza. S-a observat, insa, un fenomen cel putin straniu: la majoritatea subiectilor regresia hipnotica decurge neproblematic pana la atingerea unei limite de timp si-anume, pana-n urma cu 4000 - 5000 de ani, moment in care intervine un blocaj peste care putini pot trece oricat de capabil ar fi hipnotizatorul; spargerea acestui blocaj se realizeaza extrem de greu, hipnotizatorul consumand o cantitate enorma de energie psihica pt. a depasi acest prag. La fel, spargerea blocajului nu este, de multe ori, lipsita de pericole pt. subiect, intrucat s-a demonstrat ca blocajul este "implantat" adanc in subconstient fiind, de regula, legat de stimulii durerii fizice, ai anxietatii, ai fobiilor de tot soiul, de unde si deductia logica - nu este natural, ci impus artificial. O intrebare a ramas - cel putin oficial si pana-n prezent - fara un raspuns satisfacator: cand, cine si cum a introdus acest blocaj in creierul uman si, mai ales, cu ce scop. Se poate banui ca n-a fost un scop benefic. Activarea creierului intr-o proportie mai mare de cei aprox. 10% impune un mare consum de energie, consum la care trupul uman, in constitutia lui actuala, ar face cu greu fata, asta fiindca nu stim sau nu mai stim cum anume ar trebui sa-l hranim pt. a nu ajunge, in scurt timp, la epuizare - atat fizica, cat si psihica.
|
|
Postat pe: 20 Aprilie 2009, ora 17:49
De la: sirius_zegetina, la data 2009-04-20 12:05:15 Extrem de interesant ce spui. Voi adauga ceea ce spunea Pitagora despre ce este dupa moarte. Apar undele lui Letha (letale), care ne fac sa uitam practic tot. Este in beneficiul entitatii, ca om nu se mai poate spune, ptr a avea evolutie normala in viata urmatoare. Dar la sfirsitul tuturor vietilor, omul isi aduce aminte de tot. Atunci cind se ajunge la stadiul suprem de evolutie. Aceste cunostinte ale lui Pitagora au fost uitate in secolul trecut. Se aseamana cu ceea ce spui tu, dar la nivel cosmic de evolutie, sau cum vrem sa-i spunem.
|
|
Postat pe: 22 Aprilie 2009, ora 02:39
Pentru nastasemihail
Ideea reincarnarii este eronata si vine in contradictie cu Biblia, care este cuvantul lui Dumnezeu revelat. Pitagora a trait inainte de a se intrupa pe pamant Isus Cristos, Fiul lui Dumnezeu, de aceea nu cunostea adevarul crestin si avea si idei eronate, preluate din orient. Dar noi astazi cunoastem adevarul crestin si nu mai avem voie sa preluam invataturi gresite. Fac doctoratul in filosofie crestina. Nu spun acest lucru ca lauda, ci pentru a arata ca sunt foarte bine pregatit in domeniu. Religia crestina contine intregul adevar. Religiile necrestine contin anumite franturi, parti din adevar, compatibile cu adevarul crestin, dar contin si erori, adica idei incompatibile cu adevarul crestin, iar printre aceste erori se afla si ideea reincarnarii. Crestinismul pretuiește insa samburele de adevar din religiile necreștine și il consideră ca o pregătire pentru imbratisarea Adevarului total al Evangheliei. Iata ce motive avem sa consideram că intregul Adevar se gasește in invațatura crestină : - Isus Cristos nu poate fi pus pe același plan cu Buddha, Mahomed, Confucius și alții care sunt doar oameni. Ei n-au fost prevestiți de profeți, nici nu au făcut ce a făcut Isus. Isus Cristos a spus și a dovedit prin toată viața sa, prin învățăturile și prin minunile sale că este Fiul lui Dumnezeu întrupat, nu doar om și că el este Calea, Adevărul și Viața : « Eu sunt Calea, Adevărul și Viața » (In. 14,6) În el sunt două firi : divină și umană. Dacă n-ar fi fost Fiul lui Dumezeu, n-ar fi avut viața prevestită de profeți cu veacuri înainte, nu s-ar fi împlinit profețiile referitoare la el, nici nu ar fi putut să învie morții, să învie el însuși din morți, să potolească furtuna pe mare, să vindece atâția orbi, bolnavi, etc. Dar el a făcut toate acestea și multe altele. După înviere el a mai rămas 40 de zile pe pământ, până la înălțare și a fost văzut de apostoli și de mulți alți oameni. Apostolii au mâncat și au vorbit cu el în aceste 40 de zile. Apoi ei au predicat toată viața despre Învierea Domnului Isus Cristos și au murit pentru acest adevăr. E clar că nu ar fi murit ei pentru o minciună. Marele matematician, fizician și filosof francez Blaise Pascal, spunea : Cred cu bucurie în cuvântul acelora care și-au dat viața pentru ceea ce au spus. Accesând linkul următor găsiți o carte foarte bună despre Isus Cristos. Poate fi citită direct pe internet, fără a fi necesar să fie descărcată în calculator : www.profamilia.ro/sftreime.asp?isuscristos - Isus Cristos a spus și a dovedit că el este Calea, Adevărul și Viața. Deci el este Calea, singura cale spre Dumnezeu Tatăl, nu o cale printre altele, nu una dintre căi. În acest sens, acum câțiva ani, un indian, fost hindus, a ținut conferințe și în România și a spus că s-a convertit la creștinism pentru că a înțeles că Isus Cristos este Calea, singura cale Spre Dumnezeu Tatăl. Mai multe puteți citi pe blogul următor : www.cezar-iasi.blogspot.com/ Blogul conține: Înregistrări video cu miracole. Videoclipuri. Legături cu numeroase site-uri foarte interesante (unele dintre ele conțin și posturi TV on-line și posturi de radio). Cărți foarte intersante care pot fi citite direct pe internet (fără a necesita descărcare în calculator). Articole. Adrese, numere de telefon și site-uri ale unor asociații care oferă servicii caritative, etc. Vă rog intrați pe blog și trimiteți-l mai departe ca să folosească și altora. Chiar se merită. |
|
Fosta membra 9am.ro 16019 mesaje Membru din: 13/02/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 22 Aprilie 2009, ora 02:44
show_28830a224b5436(448, 386); Adevarul despre Religie Vezi mai multe video Diverse »
Adevarul despre Religie Vezi mai multe video Diverse »
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
|
|
Postat pe: 22 Aprilie 2009, ora 12:11
Intrebarea din titlu e "cine sunt extraterestrii" si nu care-i parerea ta despre acestia din punct de vedere religios; nu mai amesteca biblia cu stiinta ca iese un ghiveci din care realitatea lipseste cu desavarsire. N-ai stat la taifas cu niciun extraterestru care sa-ti confirme ca acea carte ar fi valabila pretutindeni in Univers, iar "miracolele" descrise-n biblie sunt departe de-a fi asa ceva, pot fi explicate stiintific in zilele noastre. Pun pariu ca daca-i fi martorul "miracolului pogorarii lui Isus" ai fi unul dintre primii care-ar cadea cu nasul in tarana, cu tot titlul tau de doctorand in filozofie crestina, chiar daca acest "miracol" n-ar fi nimic altceva decat o simpla proiectie holografica; n-ai capacitatea de-a discerne .
|
|
Postat pe: 22 Aprilie 2009, ora 14:58
Parerea mea despre extraterestrii este ....
|
|
Postat pe: 22 Aprilie 2009, ora 14:59
Astia nu pot fi identificati, probabil nu au nici acte. Sint un fel de nomazi ai universului
|
|
Postat pe: 22 Aprilie 2009, ora 15:00
Eu de ce am numai 710 postari de 2 luni incoace. O fi de la extraterestrii?
|
|
Postat pe: 22 Aprilie 2009, ora 18:15
Sigur de la ei ti se trage!!! Si de la contactul oficial ratat saptamana trecuta!!! N-ai citit?! Am descris daravera taman cum s-a produs, da` pe topicu` alalalt, care pune intrebarea daca exista extraterii astia au ba.
|
|
Postat pe: 23 Aprilie 2009, ora 02:50
De la: sirius_zegetina, la data 2009-03-18 15:52:22 În ce privește posibilitatea existenței extratereștrilor, Vaticanul nici nu o infirmă, nici nu o confirmă, ci o privește ca pe o ipoteză, o posibilitate, care NU VINE DELOC ÎN CONTRADICȚIE CU CREȘTINISMUL: chiar dacă ar exista extratereștri, ar fi creați tot de Dumnezeu. Dumnezeu este unul singur (unul în Ființă, dar întreit în Persoane, așa cum s-a revelat) și este Creatorul întregului univers. |
|
lerolv4 282 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 23 Aprilie 2009, ora 03:25
De la: 9am031078, la data 2009-04-15 16:41:21CHIAR DACA CINEVA STIE , MURITORII DE RAND VOR AFLA MULT PREA TIRZIU PENTRU EI . DE CE CREDETI CA FOLOSIM (AVEM DREPTUL SA) DOAR O MICA PARTE DIN CREER ?!?!?!?!? DA!!! TU!!! PENTRU CA ITI DAU IN GURA DE MANCARE SI TU TE MUSTI DE LIMBA TARE MARE PROST ESTI. ITI DAU UN PICIOR IN FUND SI ITI IAU LOCUL PRIMESC MESAJE LA CARE RASPUND DUPA CONTINUT. |
|
Postat pe: 23 Aprilie 2009, ora 03:36
De la: sirius_zegetina, la data 2009-04-22 18:15:30 Ce contact? Ai avut contact cu extraterestrii? Zi-mi mai multe.
|
|
Postat pe: 23 Aprilie 2009, ora 04:48
De la: sirius_zegetina, la data 2009-04-22 12:11:38 Religia și știința se împacă foarte bine. Religia și știința sunt complementare, sunt în armonie. Tocmai aceasta e tema tezei mele de doctorat: Armonia dintre religie, rațiune și știință. Doar știința superficială poate să ducă la ateism, dar știința adâncă îl conduce pe om spre religie, așa cum spunea și filosoful Francis Bacon : Puțina gustare a științei poate duce la ateism, dar adâncirea științei readuce pe om la Dumnezeu. Ruptura dintre religie și știință e artificială și e de domeniul trecutului. În prezent, religia și știința au început să se regăsească una pe alta și să redescopere armonia dintre ele. Miracolele din Biblie sunt SUPRANATURALE, sunt făcute prin intervenția lui Dumnezeu și nu le poate face nimeni cu ajutorul științei. Nimeni nu a făcut minunile pe care le-a făcut Isus Cristos : să învie morții, să învie el însuși din morți, să rămână cu noi în special în Sfânta Împărtășanie sub chipul pâinii și al vinului, etc. Astfel de minuni depășesc cu mult puterea umană și nu au fost făcute decât de Isus Cristos. Au făcut anumite miracole și apostolii și alți sfinți, dar diferența esențială dintre miracolele făcute de Isus Cristos și miracolele făcute de sfinți este că Isus Cristos e chiar sursa acestor miracole, a făcut aceste miracole cu puterea Sa, a Tatălui și a Sfântului Duh, pe când sfinții au primit de la el puterea de a face miracole. La fel cum soarele este sursa luminii, iar luna primește și reflectă lumina de la soare. Și în afară de miracolele evidente, în natură sunt miliarde de miracole mai puțin evidente, « discrete », dar sunt tot intervențiile lui Dumnezeu. Iar dacă citeai primul articol de pe blogul pe care l-am recomandat, ai fi văzut că, în afară de miracole, sunt acolo foarte multe tipuri de argumente și dovezi ale existenței lui Dumnezeu și a vieții de dincolo de moarte, precum și cărți foarte bune care pot fi citite direct pe internet. Mai multe puteți citi pe blogul următor : www.cezar-iasi.blogspot.com/ Blogul conține: Argumente și dovezi ale existenței lui Dumnezeu și a vieții de dincolo de moarte. Videoclipuri. Înregistrări video cu miracole. Legături cu numeroase site-uri foarte interesante (unele dintre ele conțin și posturi TV on-line și posturi de radio). Cărți foarte intersante care pot fi citite direct pe internet (fără a necesita descărcare în calculator). Articole. Adrese, numere de telefon și site-uri ale unor asociații care oferă servicii caritative, etc. Vă rog intrați pe blog și trimiteți-l mai departe ca să folosească și altora. Chiar se merită. |
|
|
|

Deocamdata, totul se limiteaza la ipoteze, mai mult sau mai putin credibile; ma-ntreb, insa, daca nu exista si raspunsuri care se tin "sub sapte lacate". As mai intreba de ce pastreaza Vaticanul o arhiva imensa, cu documente stravechi, pe care de decenii (cel putin) refuza sa le returneze statelor carora le-ar apartine de drept - sub pretextul ca acestea "ar strica ordinea lumii"! Ce fel de ordine si-a cui?!