Info
x
Antonescu a fost un adevarat patriot?
|
Fosta membra 9am.ro 1671 mesaje Membru din: 26/09/2009 |
Postat pe: 20 Octombrie 2009, ora 17:04
O intrebare pentru "holocaustologi" : Daca inainte de Razboi in Romania Mare traiau in jur de 780000 evrei, si in razboi au murit 400000, cum se face ca dupa razboi, in Romania ciuntita de unele teritorii se gaseau in jur de 1000000 de evrei ?
Ioan 8 ,32. Și veți cunoaște adevărul, iar adevărul vă va face liberi.
|
|
9am131497 3 mesaje Membru din: 8/09/2009 |
Postat pe: 20 Octombrie 2009, ora 17:23
Sunt de acord cu dumneavoastra.Cu stima ,Ioan Jelea ,Alba Iulia
|
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 20 Octombrie 2009, ora 17:51
De la: tutenes, la data 2009-10-20 17:04:34 O intrebare pentru "holocaustologi" : Daca inainte de Razboi in Romania Mare traiau in jur de 780000 evrei, si in razboi au murit 400000, cum se face ca dupa razboi, in Romania ciuntita de unele teritorii se gaseau in jur de 1000000 de evrei ?Ar trebui intrebati ei.
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
plesuardei 245 mesaje Membru din: 3/02/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 20 Octombrie 2009, ora 23:43
De la: mihaivilcu2004, la data 2009-10-20 11:17:43//////////////////////////////Una e sa-ti ucizi dusmanul inarmat,alta-i sa ucizi civili!Restul nu-i decat vorbarie ieftina![/quote]De la: aureldimaa, la data 2009-10-19 23:54:00De la: mihaivilcu2004, la data 2009-10-19 10:35:46Serios vorbesti?Atunci,cum poti explica legile cu caracter antisemit adoptate de guvernul Antonescu?Cum poti explica deportarea lui Filderman?A aruncat si el cu apa fiarta pe neanfricatii soldati romani? Cum poti sa iei la misto pe bunicii nostrii ?Neinfricati sau nu, soldatii romani din toate timpurile s-au chinuit pe front deoarece aveau un ideal : Sa ne fie bine noua acum sa Stam pe net ?!?!? In vremuri grele trebuie sa alegi: Decat sa moara mama mai bine ma-sa!DAR DE ROMANII CIVILI DIN TRANSILVANIA SAU BASARABIA NU VA PASA??? O cam dati in barci cu filozofeli de genul: Antonescu si ceilalti au facut bine sau nu ! Au facut CEVA pentru TARA LOR! Mai mult sau mai putin bine! DAR AU FACUT CEVA! VA PLACE SA MURITI DE GRIJA ALTORA? NU CONTEAZA CUM SI CAT AU SUFERIT AI NOSTRI????ASTA-I MENTALITATEA VOASTRA? CE AU FACUT TARILE VECINE PENTRU EVREI?NU RASPUNDE NIMENI? CE AU FACUT PENTRU NOI ROMANII? [/quote]//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////Tu vrei sa afli ce au facut tarile vecine pentru noi,ROMANII?Ce obligatie aveau tarile vecine?Fata de cine?Spune-mi de ce l-a deportat Antonescu pe Filderman!!!Lasa tarile vecine,acum vorbim despre Antonescu!
|
|
mihaivilcu2004 153 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Ploiesti |
Postat pe: 22 Octombrie 2009, ora 13:48
De la: aureldimaa, la data 2009-10-20 23:43:25De la: mihaivilcu2004, la data 2009-10-20 11:17:43//////////////////////////////Una e sa-ti ucizi dusmanul inarmat,alta-i sa ucizi civili!Restul nu-i decat vorbarie ieftina!De la: aureldimaa, la data 2009-10-19 23:54:00De la: mihaivilcu2004, la data 2009-10-19 10:35:46Serios vorbesti?Atunci,cum poti explica legile cu caracter antisemit adoptate de guvernul Antonescu?Cum poti explica deportarea lui Filderman?A aruncat si el cu apa fiarta pe neanfricatii soldati romani? Cum poti sa iei la misto pe bunicii nostrii ?Neinfricati sau nu, soldatii romani din toate timpurile s-au chinuit pe front deoarece aveau un ideal : Sa ne fie bine noua acum sa Stam pe net ?!?!? In vremuri grele trebuie sa alegi: Decat sa moara mama mai bine ma-sa!DAR DE ROMANII CIVILI DIN TRANSILVANIA SAU BASARABIA NU VA PASA??? O cam dati in barci cu filozofeli de genul: Antonescu si ceilalti au facut bine sau nu ! Au facut CEVA pentru TARA LOR! Mai mult sau mai putin bine! DAR AU FACUT CEVA! VA PLACE SA MURITI DE GRIJA ALTORA? NU CONTEAZA CUM SI CAT AU SUFERIT AI NOSTRI????ASTA-I MENTALITATEA VOASTRA? CE AU FACUT TARILE VECINE PENTRU EVREI?NU RASPUNDE NIMENI? CE AU FACUT PENTRU NOI ROMANII? [/quote]//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////Tu vrei sa afli ce au facut tarile vecine pentru noi,ROMANII?Ce obligatie aveau tarile vecine?Fata de cine?Spune-mi de ce l-a deportat Antonescu pe Filderman!!!Lasa tarile vecine,acum vorbim despre Antonescu![/quote]Greu e sa gandesti in ziua de azi! Sa vedem si ce au facut vecinii cu evreii ca sa ne dam seama de fenomenul, amploarea creata in acele vremuri! Parca te si vad cum te opuneai pe fata lui Hitler ! Cum te bucurai cand vedeai ca tara era impartita si plangeai de mila altora! Este o vorba: ........si..... moare degrija altora! Daca nu am fost prea subtil pentru tine.REPET: O cam dati in barci cu filozofeli de genul: Antonescu si ceilalti au facut bine sau nu ! Au facut CEVA pentru TARA LOR! Mai mult sau mai putin bine! DAR AU FACUT CEVA! PENTRU TARA LOR! |
|
Postat pe: 23 Octombrie 2009, ora 02:48
De la: mihaivilcu2004, la data 2009-10-22 13:48:57//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////Tu vrei sa afli ce au facut tarile vecine pentru noi,ROMANII?Ce obligatie aveau tarile vecine?Fata de cine?Spune-mi de ce l-a deportat Antonescu pe Filderman!!!Lasa tarile vecine,acum vorbim despre Antonescu![/quote]De la: aureldimaa, la data 2009-10-20 23:43:25De la: mihaivilcu2004, la data 2009-10-20 11:17:43//////////////////////////////Una e sa-ti ucizi dusmanul inarmat,alta-i sa ucizi civili!Restul nu-i decat vorbarie ieftina!De la: aureldimaa, la data 2009-10-19 23:54:00De la: mihaivilcu2004, la data 2009-10-19 10:35:46Serios vorbesti?Atunci,cum poti explica legile cu caracter antisemit adoptate de guvernul Antonescu?Cum poti explica deportarea lui Filderman?A aruncat si el cu apa fiarta pe neanfricatii soldati romani? Greu e sa gandesti in ziua de azi! Sa vedem si ce au facut vecinii cu evreii ca sa ne dam seama de fenomenul, amploarea creata in acele vremuri! Parca te si vad cum te opuneai pe fata lui Hitler ! Cum te bucurai cand vedeai ca tara era impartita si plangeai de mila altora! Este o vorba: ........si..... moare degrija altora! Daca nu am fost prea subtil pentru tine.REPET: O cam dati in barci cu filozofeli de genul: Antonescu si ceilalti au facut bine sau nu ! Au facut CEVA pentru TARA LOR! Mai mult sau mai putin bine! DAR AU FACUT CEVA! PENTRU TARA LOR![/quote]/////////////////////////////////////Da,esti atat de subtil,ca n-ar strica sa mai inveti putina Limba Romana! |
|
Postat pe: 23 Octombrie 2009, ora 02:56
Cand te-am intrebat de ce l-a deportat Antonescu pe Filderman,de ce n-ai raspuns?N-am fost destul de ''subtil'' pentru tine? "Dacule'',suferi de o boala grea!Pentru tine monologul este tot una cu dialogul?Hai,nu-ti mai obosi ''pretiosul'' cu mine,nu sunt atat de stilat incat sa-ti inteleg subtilitatile!
|
|
Postat pe: 23 Octombrie 2009, ora 10:43
De la: aureldimaa, la data 2009-10-23 02:56:53Cand te-am intrebat de ce l-a deportat Antonescu pe Filderman,de ce n-ai raspuns?N-am fost destul de ''subtil'' pentru tine? "Dacule'',suferi de o boala grea!Pentru tine monologul este tot una cu dialogul?Hai,nu-ti mai obosi ''pretiosul'' cu mine,nu sunt atat de stilat incat sa-ti inteleg subtilitatile! Antonescu a facut si greseli, ca orice conducator .
|
|
|
|
|
Postat pe: 23 Octombrie 2009, ora 11:51
De la: tutenes, la data 2009-10-23 10:43:23De la: aureldimaa, la data 2009-10-23 02:56:53Cand te-am intrebat de ce l-a deportat Antonescu pe Filderman,de ce n-ai raspuns?N-am fost destul de ''subtil'' pentru tine? "Dacule'',suferi de o boala grea!Pentru tine monologul este tot una cu dialogul?Hai,nu-ti mai obosi aga fe''pretiosul'' cu mine,nu sunt atat de stilat incat sa-ti inteleg subtilitatile! Multumesc de ajutor. E greu sa-i faci sa inteleaga care au fost imprejurarile geopolitice in care s-au intamplat toate astea.De aceea e bine sa vedem ce s-a intamplat cu evreii si in tarile vecine.Ca trebuiau sa -si apere tara intr-un fel sau altul .Normal ca s-au facut si greseli mari sau mici. Ca si romanii au suferit destul atunci.Ca noi acum trebuie sa pastram ceea ce ne-a ramas de la ei. |
|
psv 3 mesaje Membru din: 21/10/2009 |
Postat pe: 23 Octombrie 2009, ora 12:46
De la: 9am023185, la data 2009-03-29 16:40:52De la: luke, la data 2009-02-23 14:42:40ISTORIA ROMANILOR DECE NU VREA SA-L ASEZE LA LOC DE FRUNTE PE ACEST EROU AL NEAMULUI?DECE OMAGIEM NUME DE EROI CARE NICI NU APARTIN ACESTUI NEAM. Antonescu a fost cel mai mare dintre romani si romanii l-au executat. Inainte sa plangem evreii acelor vremuri e bine sa vedem cat rau faceau ei la acele vremuri romanilor. |
|
Postat pe: 23 Octombrie 2009, ora 12:52
De la: psv, la data 2009-10-23 12:46:45De la: 9am023185, la data 2009-03-29 16:40:52De la: luke, la data 2009-02-23 14:42:40ISTORIA ROMANILOR DECE NU VREA SA-L ASEZE LA LOC DE FRUNTE PE ACEST EROU AL NEAMULUI?DECE OMAGIEM NUME DE EROI CARE NICI NU APARTIN ACESTUI NEAM.
|
|
CREMENE 743 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 23 Octombrie 2009, ora 13:29
De la: mihaivilcu2004, la data 2009-10-23 12:52:19De la: psv, la data 2009-10-23 12:46:45De la: 9am023185, la data 2009-03-29 16:40:52De la: luke, la data 2009-02-23 14:42:40ISTORIA ROMANILOR DECE NU VREA SA-L ASEZE LA LOC DE FRUNTE PE ACEST EROU AL NEAMULUI?DECE OMAGIEM NUME DE EROI CARE NICI NU APARTIN ACESTUI NEAM. Voi incerca si eu sa raspund la intrebarea, de nu-l putem avea pe antonescu ca si erou, 1) avem mostenirea comunista, in care Antonescu a fost considerat criminal de razboi, datorita faptului ca a fost un anticomunist si un antibolsevic convins, motiv pentru care a fost condamnat si infierat. 2) dupa cadera comunismului si revenirea familiei regale pe firmament, trebuie gasit un vinovat pentru ceea ce s-a intamplat atat pe vremela regelui Carol cat si in timpul raboiului, ori pentru a putea sa-si recapete toate averile, cat si un potential drum spre putere, era absolut necesar sa se scape de oprobiul poporului, lucru care s-a intamplat prin infierarea Maresalului. In romania nu a fost holocaust, in schimb avem teribil de multe slugi, si lachei. dar pentru ca evrei sa se poata victimiya si pentru a pune mai pe cat mai multe propietati si pentru ca romani sa nu poata comenta, s-a trecut la holocaust. Ca s-au facut deportari, e adevarat, dar numai dupa ce evreii s+au facut raspunyatori de foarte multe acte antiromesti, in Basarabia, au iesit in intampinarea rusilor, cand a fost ocupata, si au participat activ la deportarea romanilor basaraneni. Ori sa nu uitam ca si Ana Paukar a dort tot evreica, care a umplut puscariile cu elitele romanesti. |
|
9am037202 136 mesaje Membru din: 24/04/2009 |
Postat pe: 23 Octombrie 2009, ora 14:54
poate ca inainte de a te da mare roman si a emite pareeri in domenii de care n-ai habar, d-l de cremene ar fi bine sa inveti limba asta ca prea ai accent arabesc!
|
|
corhana 2 mesaje Membru din: 6/06/2009 |
Postat pe: 23 Octombrie 2009, ora 14:59
Da!!!ACUM NE TREBUIE UNUL CA EL,sau un Vlad Tepes
Daca stie cineva ceva in acest il rog sa ma anunte. Voi fi alaturi de el cu tot ce pot. |
|
Fosta membra 9am.ro 6780 mesaje Membru din: 13/02/2009 |
Postat pe: 23 Octombrie 2009, ora 15:01
De la: CREMENE, la data 2009-10-23 13:29:20 1)Asa este,in privinta asta nu are cred nimeni nimic de comentat .Este limpede ca si anticomunismul si antibolsevismul sau au contat in condamnarea sa . 2)a)Cine este vinovat de deportari si de crimele impotriva evreilor si tiganilor?Regele,evreii ,comunistii sau maresalul? b) In Romania a fost holocaust chiar daca nu de amploarea celui din alte tari si dupa mine doar un om rauvoitor sau complet neinformat il poate nega.Daca iti plac pozele cu oameni morti poti vedea mai jos cateva .Ce iti plac mai mult,copii morti sau femeile ?Iti dai seama ca este vorba DE OAMENI,DE OAMENI OMORATI ?INTELEGI ?!DE O A M E N I !Iti dai seama ca puteai sa te nasti evreu in Romania acelei perioade ?Oare la fel gandeai si daca iti vedeai copilul,parintii sau sotia murind intr-un tren din cauza unor idioti fara creier si suflet ? www.romaniantribune.net/print_a4652_Evadarea_dintre_morti_%E2%80... www.bbc.co.uk/romanian/news/story/2008/08/080801_serial_antonesc... c)Ana Pauker este evreica.La fel si Nicolae Steinhardt ,Mihail Sebastian,Maia Morgenstern etc. si nu putem sa judecam toti evreii dupa Ana Pauker.Este ca si cum am spune ca toti romanii sunt ca Ceausescu . d)De ce te miri ca evreii s-au bucurat de venirea rusilor?Era salvarea vietii lor.Sunt daca vrei singurii care aveau o scuza ca se bucurau la venirea rusilor. |
|
Postat pe: 23 Octombrie 2009, ora 15:20
De la: vaneamarin, la data 2009-10-23 15:01:53Multe poze pot fi trucate fabricate sau sa nu fie de pe la noi .De la: CREMENE, la data 2009-10-23 13:29:20 E de regretat ca prin persecutarea unora din evrei au avut de suferit si unii nevinovati . Dar daca tot vorbim de persecutii impotriva evreilor, si unii din evrei i-au persecutat pe evrei - cel putin asa spune istoria scrisa de comunisti ; e notoriu cazul evreilor fascisti !
|
|
Postat pe: 23 Octombrie 2009, ora 16:50
De la: tutenes, la data 2009-10-23 15:20:15Multe poze pot fi trucate fabricate sau sa nu fie de pe la noi . Asa este ,ai dreptate,POT FI TRUCATE .Pe de alta parte iti dai seama si CA POT SA NU FIE ?Oricum,nu pozele sunt esenta ci marturiile.Fireste si marturiile POT fi trucate iar noi,ca principiu ,ne putem indoi DE TOT CE NU NE CONVINE,NE PUTEM INDOI DE ORICE AVEM NOI CHEF SA NE INDOIM.Daca cineva este hotarat sa nu creada ca omul a pus piciorul pe luna atunci te asigur ca va nega orice dovada(va invoca poze trucate,transmisiuni din studiouri false etc) si nimeni nu il va putea convinge de altceva .Da,este clar ca si unii evrei au persecutat evrei,si unii rusi au persecutat rusi,si unii romani au persecutat romani.Noi insa discutam daca un om politic a facut numai lucruri minunate sau si greseli grave.Daca a facut numai lucruri minunate propun sa-l sa-l facem cel mai mare erou national !Daca insa a facut crime spre exemplu,daca macar UN NEVINOVAT A MURIT DIN ORDINUL SAU,propun sa ne mai gandim putin si eventual sa ne limitam doar la a lauda anticomunismul si antibolsevismul sau . |
|
Postat pe: 23 Octombrie 2009, ora 19:27
De la: vaneamarin, la data 2009-10-23 16:50:17De la: tutenes, la data 2009-10-23 15:20:15Multe poze pot fi trucate fabricate sau sa nu fie de pe la noi . Vorbiti de marturii ? Pot sa va spun ca sunt si dovezi si marturii ale unor evrei care atesta ca situatia nu a fost deloc cea pe care o zugravesc holocaustologii. Daca ati fi citit atent comentariile mele atifi vazut ca nu contest ca maresalul a facut greseli-toti oamenii fac greseli. Insa cred ca o greseala nu se repara cu o alta greseala;unii exagereaza exponential cele intamplate . Antonescu a gresit in mod cert,am spus si mai inainte ca nu sunt de acord cu faptul ca datorita masurilor sale au suferit si oameni nevinovati . Totusi trebuie sa analizam deciziile sale si prin prisma situatiei politice a momentului-se stie ca in caz de razboi se aplica legea martiala-mai nou se pare ca intr-o democratie de traditie se poate aplica legea martiala numai la simpla vointa a presedintelui .
|
|
florescu_vasile2001_2 326 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 23 Octombrie 2009, ora 20:34
D-le Cremene,aveti dreptate cu prezentarea motivelor pentru care Maresalul este si astazi denigrat.Ati omis insa motivul cel mai mare ,sistemul politic al evreilor de dupa cel de al doilea razboi mond.Din 1945 au pus stapanire pe aproape intreg mapamondul.Asatzi dumnelor conduc.Bine'nteles ca numai si numai in intersul dansilor....Este normal ca istoria din punctul de vedere al lor,sa-l arate pe MARESAL cu destiul...Imi permit sa va dau un sfat : nu bagati in seama argumentele celor care neavand intres , vor sa convinga cu inteligenta pentru o gresala de tiparire....Stiti sa dati exemple de evrei care dupa 1945 si-au schimbat actul de nastere in nume cat mai adanci in trecutul istoric romanesc?Sunt multi si astazi se baga .....
|
|
Postat pe: 24 Octombrie 2009, ora 09:51
De la: tutenes, la data 2009-10-23 19:27:15 Exact asta spun si eu .Singura precizare pe care o fac este ca ,indiferent de situatia politica a momentului,chiar si in razboi ,acest tip de greseli poarta un nume clar:crime de razboi.Intr-adevar,se poate obiecta ca invingatorii judeca aceste crime de razboi, insa cred ca este absurd sa le negam complet din aceasta cauza, la fel cum este absurd si sa negam orice parte buna,orice merit al maresalului.Nu ne obliga nimeni sa vedem lucrurile doar in alb sau in negru.Trebuie sa vedem lucrurile asa cum au fost (in masura in care putem face asta) nu cum le dorim noi sa fi fost. |
|
9am048413 1 mesaj Membru din: 9/05/2009 |
Postat pe: 24 Octombrie 2009, ora 11:54
un om batran si rau ca toti batranii ,cand moartea te asteapta ce dracu mai vrei ,nu a-ti mai pasa atunci de cei tineri ce mor la rasboi ce tu al ancepi dar pt. el l-au anceput altii ,clasica tendinta de negare ,negare an care daca traiesti te trezesti ca nu mai vezi pericolul ce se apropie de tara ,si nu faci pace acum nici cand e prea tarziu ,ca deee ... te fac astia patriot ca nu puteai face pace cu rusii ,ca dee asta ar ansemna un avans facilitat rusii de a intra an europa mai adanc de Berlin ,adevarul ca europa de vest a fost salvata de Antonescu abtinanduse de la pace ia tinut pe rusi cu cica ,zic istoricii ,6 luni departe de cuceriea victoriei ,face-ti calculul 10 mai 1945 minus 6 lunii ,egalfranta belgia si olanda ar fi fost an continuare salvate de aliati dar nu si germania de vest care ar fi fost totuna cu cea de est ,dar ce sai faci europenii trebuie sa construiasca catedrale an timpce antonescu se crede mare voievod si mare poponar
|
|
Postat pe: 24 Octombrie 2009, ora 15:12
.......Pentru 9am048413, Intentionat sau nu,ati avut greseli de tiparire.Mai exista cineva care pt. o litera in plus sau minus, considera ca este un motiv din care trage concluzia ca nu aveti dreptate.Adica :un ins care NU STIE SA SCRIE nu poate judeca corect.....Este o forma de avocateasca de a trage concluzii de partea ta.Nu are nimic cu adevarul.Ceea ce ati sustinut mai sus sunt de acord...
|
|
9am037202 136 mesaje Membru din: 24/04/2009 |
Postat pe: 24 Octombrie 2009, ora 15:32
pt.Tutenes, Florescu et &. De asta sunt numiti unii "negationisti". pentruca indiferent de dovezi, martori, poze, povestiri, o tin intr-o baza ca nu e asa si e ca ei. Cu asta nu izbutesc decat sa se faca de ras pe ei si poporul roman , privit in afara ca un popor barbar din cauza acestor specimene. De fapt ei stiu bine ca asa a fost dar au 2 regrete:primo ca Antonescu n-a apucat sa curete Romania de toti jidanii cum a si spus ca vrea sa profite pentru asta de momentul istoric in care traia si secundo ca daca tot nu s-a putut face treaba complet macar sa ne dam loviti ca suntem democrati si baieti buni, noi n-am facut nimic, nu recunoastem nimic, altii rai si profitori ne pun in carca toate grozaviile numai ca sa ne denigreze, sa ne umileasca si sa profite!.Noroc cu tarile invingatoare in Razboi ca la ei nimic nu se uita, totul se tine minte si se contabilizeaza!
|
|
Postat pe: 24 Octombrie 2009, ora 16:44
De la: 9am037202, la data 2009-10-24 15:32:11pt.Tutenes, Florescu et &. De asta sunt numiti unii "negationisti". pentruca indiferent de dovezi, martori, poze, povestiri, o tin intr-o baza ca nu e asa si e ca ei. Cu asta nu izbutesc decat sa se faca de ras pe ei si poporul roman , privit in afara ca un popor barbar din cauza acestor specimene. De fapt ei stiu bine ca asa a fost dar au 2 regrete:primo ca Antonescu n-a apucat sa curete Romania de toti jidanii cum a si spus ca vrea sa profite pentru asta de momentul istoric in care traia si secundo ca daca tot nu s-a putut face treaba complet macar sa ne dam loviti ca suntem democrati si baieti buni, noi n-am facut nimic, nu recunoastem nimic, altii rai si profitori ne pun in carca toate grozaviile numai ca sa ne denigreze, sa ne umileasca si sa profite!.Noroc cu tarile invingatoare in Razboi ca la ei nimic nu se uita, totul se tine minte si se contabilizeaza! Tu te faci de ras prin atitudinea ta . Daca poporul roman e privit ca un popor barbar in afara asta arata profunda necunoastere a celor "din afara " a relitatilor romanesti ; si mai e o cauza tiganii care au impanzit Europa - occidentalii ar trebui sa puna mana pe carti si sa citeasca nu sa creada numai ce li se spune de mass-media -unii au impresia ca poporul roman este compus numai din tigani ; si rasismul occidentalilor ii face de ras pe ei nu pe noi, a se vedea situatia din Italia ! Nu stiu de unde scoti chestia asta cu regretele , insa in ceea ce te priveste incep sa regret ca mi-am pierdut timpul dialogand cu tine . De acum incolo nu iti voi mai raspunde fiindca atitudinea ta e strict rauvoitoare .
|
|
boris_mehr_gmail_com 57 mesaje Membru din: 26/09/2009 |
Postat pe: 24 Octombrie 2009, ora 16:56
Domnului Mihai Vilcu, nu vorbiti la per tu cu persoane pe care nu le cunoașteți, este o simplă regulă de conduită, doi - unii folosesc termenii de jidani criminali, fasciști cred că redacția trebuie să respecte obligația de a evita terminologia antisemită, care oricum se manifestă, sub forme mai subtile, trei - cine a spus că după rîzboi erau un milion de evrei în România? Erau 400.000, adică jumătate din numărul de la recensământul din 1939, patru- cineva intreabă de ce evreii au avut aceeasși soartă în toate țările Europei, ei bine, în România au fost destui oameni care au salvat evrei de la urgia pornită de regimul lui Antonescu, la fel în fiecare țară ocupată de germania s-au găsit mii de oameni care au salvat evrei, regele Danemarceii a îmbrăcat steaua galbenă, ca semn de solidaritate cu evreii, dictatorul Franco a permis trecerea a zeci de mii de evrei spre SUA, alte țări ale Americii, în URSS evreii s.au înrolat în armată și au lupștast contra lui Hitler, nu ]mpotriva p[oporului român sau german. Este uluitor, cum oameni, unii cu pretenții că au citit istorie, alții că sunt oameni de omenie, buni creștini, buni ca nu știu ce să nu înțeleagă faprul că Holocaustul a fost un apogeu al urii de două mii de ani împotriva unei populații care nu a ucis, nu a organizat masacre, nu a persecutat nici o altă etnie, singura vină era că nu l-au recunoscut pe isus drept fiu al luii Dumnezeu. Iubiși antisemiși, de ce nu vă supărați pe islmaiști, că nici ei nu recunosc pe Isus decât ca profet, sub numele de Isa? Iar tema Antonescu, mă refer nu la Crin Antonescu, la mareșalul Antonescu nu poate fi dezbătută încă o mie de ani, pentru români a încercat să obțină Basarabia, pentru evrei a fost , cum se spune, nu mumă, a fost Ciumă.Nu puteți obliga un evreu să-i iubească pe Hitler, Antonescu, chiar Stalin, evrei au o morală pe care o puteți urma, fără să fiți evrei. Shalom.
|
|
boris_mehr_gmail_com 57 mesaje Membru din: 26/09/2009 |
Postat pe: 24 Octombrie 2009, ora 17:01
De la: 9am142527, la data 2009-10-24 16:56:32Domnului Mihai Vilcu, nu vorbiti la per tu cu persoane pe care nu le cunoașteți, este o simplă regulă de conduită, doi - unii folosesc termenii de jidani criminali, fasciști cred că redacția trebuie să respecte obligația de a evita terminologia antisemită, care oricum se manifestă, sub forme mai subtile, trei - cine a spus că după rîzboi erau un milion de evrei în România? Erau 400.000, adică jumătate din numărul de la recensământul din 1939, patru- cineva intreabă de ce evreii au avut aceeasși soartă în toate țările Europei, ei bine, în România au fost destui oameni care au salvat evrei de la urgia pornită de regimul lui Antonescu, la fel în fiecare țară ocupată de Germania s-au găsit mii de oameni care au salvat evrei, regele Danemarceii a îmbrăcat steaua galbenă, ca semn de solidaritate cu evreii, dictatorul Franco a permis trecerea a zeci de mii de evrei spre SUA, alte țări ale Americii, în URSS evreii s.au înrolat în armată și au luptat contra lui Hitler, nu împotriva poporului român sau german. Este uluitor, cum oameni, unii cu pretenții că au citit istorie, alții că sunt oameni de omenie, buni creștini, buni ca nu știu ce să nu înțeleagă faptul că Holocaustul a fost un apogeu al urii de două mii de ani împotriva unei populații care nu a ucis, nu a organizat masacre, nu a persecutat nici o altă etnie, singura vină era că nu l-au recunoscut pe Iiisus drept fiu al luii Dumnezeu. Iubiți antisemiși, de ce nu vă supărați pe isllamiști, că nici ei nu recunosc pe Isus decât ca profet, sub numele de Isa? Iar tema Antonescu, mă refer nu la Crin Antonescu, la mareșalul Antonescu nu poate fi dezbătută încă o mie de ani, pentru români a încercat să obțină Basarabia, pentru evrei a fost , cum se spune, nu mumă, a fost Ciumă.Nu puteți obliga un evreu să-i iubească pe Hitler, Antonescu, chiar Stalin, evreii au o morală pe care o puteți urma, fără să fiți evrei. Shalom. |
|
Postat pe: 24 Octombrie 2009, ora 20:30
De la: 9am142527, la data 2009-10-24 17:01:00De la: 9am142527, la data 2009-10-24 16:56:32Domnului Mihai Vilcu, nu vorbiti la per tu cu persoane pe care nu le cunoașteți, este o simplă regulă de conduită, doi - unii folosesc termenii de jidani criminali, fasciști cred că redacția trebuie să respecte obligația de a evita terminologia antisemită, care oricum se manifestă, sub forme mai subtile, trei - cine a spus că după rîzboi erau un milion de evrei în România? Erau 400.000, adică jumătate din numărul de la recensământul din 1939, patru- cineva intreabă de ce evreii au avut aceeasși soartă în toate țările Europei, ei bine, în România au fost destui oameni care au salvat evrei de la urgia pornită de regimul lui Antonescu, la fel în fiecare țară ocupată de Germania s-au găsit mii de oameni care au salvat evrei, regele Danemarceii a îmbrăcat steaua galbenă, ca semn de solidaritate cu evreii, dictatorul Franco a permis trecerea a zeci de mii de evrei spre SUA, alte țări ale Americii, în URSS evreii s.au înrolat în armată și au luptat contra lui Hitler, nu împotriva poporului român sau german. Este uluitor, cum oameni, unii cu pretenții că au citit istorie, alții că sunt oameni de omenie, buni creștini, buni ca nu știu ce să nu înțeleagă faptul că Holocaustul a fost un apogeu al urii de două mii de ani împotriva unei populații care nu a ucis, nu a organizat masacre, nu a persecutat nici o altă etnie, singura vină era că nu l-au recunoscut pe Iiisus drept fiu al luii Dumnezeu. Iubiți antisemiși, de ce nu vă supărați pe isllamiști, că nici ei nu recunosc pe Isus decât ca profet, sub numele de Isa? Iar tema Antonescu, mă refer nu la Crin Antonescu, la mareșalul Antonescu nu poate fi dezbătută încă o mie de ani, pentru români a încercat să obțină Basarabia, pentru evrei a fost , cum se spune, nu mumă, a fost Ciumă.Nu puteți obliga un evreu să-i iubească pe Hitler, Antonescu, chiar Stalin, evreii au o morală pe care o puteți urma, fără să fiți evrei. Shalom. Dar de crimele dintre 28 iunie-3 mai 1940 savarsite de evrei de ce nu vorbiti ? "Antisemitismul " de care vorbiti nu exista de fapt si persecutia unora din evrei a fost urmarea atitudinii lor antiromanesti din Basarabia . Ce s-a intamplat mai apoi a fost razbunare si atata tot, nu s-a intamplat nimic din cauza cum sugerati ca nu l-ati recunoscut pe Iisus ca fiu allui Dumnezeu . Apropo de morala pe care putem sa o urmam si noi romanii, nefiind evrei, nici noi nu ne putem iubi tortionarii,acestia s-au numit Stalin,dar si Ana Pauker(Robinshon),Nicholski, si lista poate continua cu multi evrei . Sunt si eu foarte curios de unde aveti cifra de 400000 de evrei care ar mai fi ramas in Romania dupa razboi-sper ca raspunsul sa nu fie din scaderea a 400000 din cei care erau inainte de razboi .
|
|
Postat pe: 25 Octombrie 2009, ora 04:44
Modul cum o anumita persoana abordeaza discutia despre eroul romanilor-maresalul Antonescu-nu face altceva decat sa invenineze atitudinea romanilorfata de evrei.Defapt cei multi,luati individual ,sunt normali,chair buni prieteni.Conducatorii lor aleg directii care sa le aduca puterea banilor in detrimentul celorlalte natiuni.Asa se explica ideile nationaliste dintre cele doua razb.mond.Ca victoria celui de al doilea razboi a fost de partea lor,le da puterea sa denigreze .Astazi statuia maresalului este acoperita intr-o cutie de tabla.Nu vor sa inteleaga cum ca pariciparea Romaniei sub conducerea maresalului nu a avut legatura cu evreimea ci cu realizarea Romaniei Mari.Deci modul cum abordeaza subiectul persoana de care vorbescnu face altceva decat rascoleasca sentimente antisemite...,desi cei care i-am cunoscut au fost oameni normali.
|
|
Postat pe: 25 Octombrie 2009, ora 11:15
De la: 9am037202, la data 2009-10-24 15:32:11pt.Tutenes, Florescu et &. De asta sunt numiti unii "negationisti". pentruca indiferent de dovezi, martori, poze, povestiri, o tin intr-o baza ca nu e asa si e ca ei. Cu asta nu izbutesc decat sa se faca de ras pe ei si poporul roman , privit in afara ca un popor barbar din cauza acestor specimene. De fapt ei stiu bine ca asa a fost dar au 2 regrete:primo ca Antonescu n-a apucat sa curete Romania de toti jidanii cum a si spus ca vrea sa profite pentru asta de momentul istoric in care traia si secundo ca daca tot nu s-a putut face treaba complet macar sa ne dam loviti ca suntem democrati si baieti buni, noi n-am facut nimic, nu recunoastem nimic, altii rai si profitori ne pun in carca toate grozaviile numai ca sa ne denigreze, sa ne umileasca si sa profite!.Noroc cu tarile invingatoare in Razboi ca la ei nimic nu se uita, totul se tine minte si se contabilizeaza! Da,asa stau lucrurile din pacate.Merg sau au mers treburile rau pentru Romania ?Hm,pai doar nu Doamne fereste noi suntem cei vinovati. .Este clar,este mana evreilor,ungurilor,tiganilor,cercurilor masonice internationale,extraterestrilor,a lui Vader etc.!Strigam "ura" si ii injuram ca ne-au saracit , ca ne distrug "identitatea nationala" vorba domnului Valcu,etc deoarece asa intelegem noi sa ducem Romania catre mai bine,prin ura,prin negarea greselilor sau prin dat vina pe altii pentru greselile noastre.
|
|
pascu08_yahoo_com 1522 mesaje Membru din: 26/07/2009 |
Postat pe: 25 Octombrie 2009, ora 13:10
Aceasta natie are si ea destinul ei a trebuit trecuta prin foc pentru greselile ei parerea mea este ca sa meritat soarta .toti savantii astia ce vorbesc de holocaust cauta de fapt pretexte sa mai ceara niste compensatii pentru ca evreii la asta se pricep cel mai bine . sa nu uite niciodata ca bani pe care iau extorcat de la alte natii devin blesteme . evrei i ce fac cu tarile arabe / vi se pare ca sint niste mielusei /nici decum omoara si distrug fara nici o urma de rusine /TRAIASCA POPORUL EVREU/
|
|
|
|

Daca nu am fost prea subtil pentru tine.
,ne putem indoi DE TOT CE NU NE CONVINE,NE PUTEM INDOI DE ORICE AVEM NOI CHEF SA NE INDOIM.Daca cineva este hotarat sa nu creada ca omul a pus piciorul pe luna atunci te asigur ca va nega orice dovada(va invoca poze trucate,transmisiuni din studiouri false etc) si nimeni nu il va putea convinge de altceva .
.Este clar,este mana evreilor,ungurilor,tiganilor,cercurilor masonice internationale,extraterestrilor,a lui Vader etc.!Strigam "ura" si ii injuram ca ne-au saracit , ca ne distrug "identitatea nationala" vorba domnului Valcu,etc deoarece asa intelegem noi sa ducem Romania catre mai bine,prin ura,prin negarea greselilor sau prin dat vina pe altii pentru greselile noastre.