back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Cele zece porunci

Pagini: << 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 27 August 2010, ora 00:43

De la: Ebony, la data 2010-08-27 00:32:10.....

Porunca 11 ....sa nu uiti sa.....

Fosta membra 9am.ro

23741 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 27 August 2010, ora 00:46

Raporteaza abuz de limbaj
Nu te teme ca ai prea mult bun simt
Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 27 August 2010, ora 00:49

De la: Ingrid, la data 2010-08-27 00:46:36

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 27 August 2010, ora 00:49

De la: Ingrid, la data 2010-08-27 00:46:36

Ebony

14969 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 27 August 2010, ora 13:05

De la: _KARPOV, la data 2010-08-27 00:43:24
De la: Ebony, la data 2010-08-27 00:32:10.....

Porunca 11 ....sa nu uiti sa.....

tilsor

1415 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 28 August 2010, ora 12:53

sint lucruri cu care se poate glumi.....dar altele NU.....
Nu credeti ca Cuvintul lui Dumnezeu este SFINT???

Maranatha
ion00

367 mesaje
Postat pe: 28 August 2010, ora 19:34

Foarte intereasant ! Vorbim iar despre Mos Craciun !

Este extrem de interesant deoarece se vorbeste despre Dumnezeu.Cele 10 porunci au fost scrise de Insusi Dumnezeu pe doua lespezi de piatra.Noi pe aceasta pagina electronica comentam,ne sfatuim in asa fel incat sa facem voia Lui Dumnezeu si nu sa I-o Incalcam.Cine este serios,sincer are doar de castigat. Cine din contra nu ia seama(adica este necredincios) are de pierdut.Vorba romanului :�Cum asi asterne cineva,asa doarme� www.theophilos.3x.ro/Biblioteca/Carti/ONLINE/Esti%20sigur/Esti%2...
Cele 10 porunci date evreilor sunt importante si azi. Stim ca multe guverne ale lumii au Constitutii,Coduri penale pe seama decalogului.
Unii ironizeaza subiectul �Cele 10 porunci� de pe topic. Dar realizeaza ce s-ar fi intamplat cu oamenii daca Dumnezeu n-ar fi dat aceste porunci avand in vedere ca nici de Isus Hristos nu se asculta?
Unii rad de unele cuvinte scrise in Sfintele Scripturi,in timp ce altii si-au dat viata ca sa implineasca Scripturile! www.youtube.com/watch?v=bsW92ip2PYQ

Fosta membra 9am.ro

458 mesaje

Postat pe: 28 August 2010, ora 20:07

Unii rad de unele cuvinte scrise in Sfintele Scripturi,in timp ce altii si-au dat viata ca sa implineasca Scripturile! www.youtube.com/watch?v=bsW92ip2PYQ

Daca "altii si-au dat viata" de ce este evocat doar unul?

Imaginea nuielii implantate in apa se frange si se abate in alta directie. Tot asa ideea unuia in capul celor mai multi. Galina
click_cont

1644 mesaje
Postat pe: 28 August 2010, ora 20:14

De la: g_alina, la data 2010-08-28 20:07:55Unii rad de unele cuvinte scrise in Sfintele Scripturi,in timp ce altii si-au dat viata ca sa implineasca Scripturile! www.youtube.com/watch?v=bsW92ip2PYQ

Ce "descoperire", mai insista, mai insista!! Maine o sa-ti dai probabil seama de ce!

9am121159

2234 mesaje
Oras: Craiova

Postat pe: 28 August 2010, ora 22:58

Daca va scriu si eu ce mi-a transmis Dumnezeul meu tot prin revelatie, dupa chemarea la El ma veti declara sfanta!!! Deja a inceput sa se infaptuiasca ceea ce mi-a transmis si eu jur ca nu am spus la nimeni!
-----------------
Daca ai avut cu adevarat o revelatie de la Dumnezeu,trebuia sa o spui mai departe,frecvent,aceasta este voia Lui.Dumnezeu se decopera in orice Biserica atunci cand doreste sa cheme si sa aduca la adevar suflete.

Stimata doamna, ceea ce am avut nu mi s-a dat de inteles ca trebuie sa o transmit. Eu doar urmaresc sa vad daca a fost adevarat si consecintele. Parca mi-e si frica sa discut cu cineva. Cred ca pana la urma prin sugestia care mi-ati transmis-o voi vorbi cu duhovnicul meu. Va doresc numai bine!
----------------
Iubita mea Dumnezeu in Biblie ne invata sa spunem si eu am avut multe experiente cu dumnezeu si le-am transmis.Mi-a spus in vis ca deja a inceput sa se zdruncine Golgota.Se vede ca a inceput deodata ce ploua cu cisterna si ajunge apa la strasina casei in 10 minute.,pietre cat oul de gasca,alunecari de teren care au inghitit orase,tunami.....

Fosta membra 9am.ro

14360 mesaje

Postat pe: 28 August 2010, ora 22:59

De la: 9am121159, la data 2010-08-28 22:58:16 Daca va scriu si eu ce mi-a transmis Dumnezeul meu tot prin revelatie, dupa chemarea la El ma veti declara sfanta!!! Deja a inceput sa se infaptuiasca ceea ce mi-a transmis si eu jur ca nu am spus la nimeni!
-----------------
Daca ai avut cu adevarat o revelatie de la Dumnezeu,trebuia sa o spui mai departe,frecvent,aceasta este voia Lui.Dumnezeu se decopera in orice Biserica atunci cand doreste sa cheme si sa aduca la adevar suflete.

Stimata doamna, ceea ce am avut nu mi s-a dat de inteles ca trebuie sa o transmit. Eu doar urmaresc sa vad daca a fost adevarat si consecintele. Parca mi-e si frica sa discut cu cineva. Cred ca pana la urma prin sugestia care mi-ati transmis-o voi vorbi cu duhovnicul meu. Va doresc numai bine!
----------------
Iubita mea Dumnezeu in Biblie ne invata sa spunem si eu am avut multe experiente cu dumnezeu si le-am transmis.Mi-a spus in vis ca deja a inceput sa se zdruncine Golgota.Se vede ca a inceput deodata ce ploua cu cisterna si ajunge apa la strasina casei in 10 minute.,pietre cat oul de gasca,alunecari de teren care au inghitit orase,tunami.....

buna seara iubita doamna,ce faceti,cum va simteti azi???

Voi fi la fel de dur ca adevarul si la fel de neindurator ca dreptatea.----,,Minciuna premeditata nu mai e chestie de fantezie,tine de caracter''-Tudor Musatescu----Prietenii vin si pleaca, dar dusmanii raman si se acumuleaza.----- -----Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost -----DUMNEZEU iubeste ingerii rebeli , adevaratii creatori care fac orice societate sa progreseze,ii ajuta si-i ocroteste, in schimb ii este indiferenta soarta oricarui ignorant mistico-religios------Este mult mai aproape de DUMNEZEU un ateu decat un miorlaitor ignorant mistico-religios,indiferent de confesiunea sau religia propovaduita ----Este mult mai bine, zic eu, s� ��i faci lectura pe vapor dec�t s� faci sex cu fundul.-TRAIAN BASESCU
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 28 August 2010, ora 23:06

Chiar si minuni ne face. Ne face sa iesim pe geam cu apa cu tot, pe post de usa..... Minune mare. Totul e sa inchidem repede gura.....

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
ion00

367 mesaje
Postat pe: 29 August 2010, ora 21:57

De la: g_alina, la data 2010-08-28 20:07:55Unii rad de unele cuvinte scrise in Sfintele Scripturi,in timp ce altii si-au dat viata ca sa implineasca Scripturile! www.youtube.com/watch?v=bsW92ip2PYQ

In acest LINK 'sunt evocati' mai multi crestini din perioada primelor 3 secole,cand crestinismul era in afara legii,si cand unii conducatori cruzi ai Imperiului Roman omora crestini si in acest mod.
Dea lungul istoriei au fost multi oameni mari,martiri care si-au dat viata pentru semenii lor,pentru o cauza...ect. Si bine inteles ca in Istorie au un loc insemnat. Dar nici unul dintre ei de-a lungul intregii istorii a omenirii nu poate fi pus alaturi cred de Isus Hristos. De ce?
-Omul Isus a stiut cu mare lux de amanunte dinainte tot ce va pati,fara sa renunte totusi.
-Si-ar fi putut ucide dusmanii cu f mare usurinta folosind ingerii,putand astfel scapa cu viata,dar n-a facut-o fiind pe deoparte impotriva violentei,iar din alt punct de vedere stia ca trebuie sa se lase sacrificat pentru a salva intregul neam omenesc.
-Spre deosebire de altii prin jertfa Sa a dat posibilitatea oricarui om care s-a nascut vreodata pe pamant sa scape de sub robia pacatului:EL fiind in acelasi timp om si Dumnezeu,ca om fara pacat,jerfa Sa,sangele Sau fiind fara echivalent.Robia pacatului fiind cea mai grea din toate felurile de robii.Nimeni fara ajutorul Lui Isus ramane vesnic incatusat in propria robie. Deci cand cineva Il evoca,sau vorbeste mult despre Isus nu exagereaza deloc. www.trilulilu.ro/sebimiclau/c22bbd59b62b06

tilsor

1415 mesaje

Postat pe: 29 August 2010, ora 23:17

De la: ion00, la data 2010-08-29 21:57:42

In acest LINK 'sunt evocati' mai multi crestini din perioada primelor 3 secole,cand crestinismul era in afara legii,si cand unii conducatori cruzi ai Imperiului Roman omora crestini si in acest mod.
Dea lungul istoriei au fost multi oameni mari,martiri care si-au dat viata pentru semenii lor,pentru o cauza...ect. Si bine inteles ca in Istorie au un loc insemnat. Dar nici unul dintre ei de-a lungul intregii istorii a omenirii nu poate fi pus alaturi cred de Isus Hristos. De ce?
-Omul Isus a stiut cu mare lux de amanunte dinainte tot ce va pati,fara sa renunte totusi.
-Si-ar fi putut ucide dusmanii cu f mare usurinta folosind ingerii,putand astfel scapa cu viata,dar n-a facut-o fiind pe deoparte impotriva violentei,iar din alt punct de vedere stia ca trebuie sa se lase sacrificat pentru a salva intregul neam omenesc.
-Spre deosebire de altii prin jertfa Sa a dat posibilitatea oricarui om care s-a nascut vreodata pe pamant sa scape de sub robia pacatului:EL fiind in acelasi timp om si Dumnezeu,ca om fara pacat,jerfa Sa,sangele Sau fiind fara echivalent.Robia pacatului fiind cea mai grea din toate felurile de robii.Nimeni fara ajutorul Lui Isus ramane vesnic incatusat in propria robie. Deci cand cineva Il evoca,sau vorbeste mult despre Isus nu exagereaza deloc. www.trilulilu.ro/sebimiclau/c22bbd59b62b06

Imi place ca nu sint singurul care cred in aceste lucruri SFINTE

Maranatha
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 30 August 2010, ora 01:16

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Ebony

14969 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 30 August 2010, ora 12:24

De la: nastasemihail, la data 2010-08-30 01:16:52
www.youtube.com/watch?v=PK2AHnG3xhE

9am121159

2234 mesaje

Postat pe: 30 August 2010, ora 22:28

Daca va scriu si eu ce mi-a transmis Dumnezeul meu tot prin revelatie, dupa chemarea la El ma veti declara sfanta!!! Deja a inceput sa se infaptuiasca ceea ce mi-a transmis si eu jur ca nu am spus la nimeni!
-----------------

----------------

----------------
Dialogul a fost intre doua doamne...cui va adresati? Credincios sau necredincios?

9am121159

2234 mesaje

Postat pe: 30 August 2010, ora 22:44

Pentru Tutenes,

Nu este nevoie sa mai citesc nici-o istorie deodata ce in Biblie scrie clar ca in Israel erau icoane.Iata versetele:
Isaia 10/11. cum am f�cut Samariei �i idolilor ei, nu voi face �i Ierusalimului �i icoanelor lui?"
Isaia 21/9. �i iat� c� a venit c�l�rime �i c�l�re�i doi c�te doi." Apoi a luat iar�i cuv�ntul, �i a zis: "A c�zut, a c�zut Babilonul, �i toate icoanele dumnezeilor lui sunt sf�r�mate la p�m�nt!"
Ezechel 23/14. Ea a mers chiar mai departe �n curviile ei. A z�rit pe ziduri ni�te zugr�veli de b�rba�i, ni�te icoane de Haldei zugr�vi�i cu culoare ro�ie,
Numeri 33/52s� izgoni�i dinaintea voastr� pe to�i locuitorii ��rii, s� le d�r�ma�i to�i idolii de piatr�, s� le nimici�i toate icoanele turnate, �i s� le nimici�i toate �n�l�imile pentru jertfe.
Ezechel 7/20. Se f�leau cu podoaba lor m�rea��, �i cu ea au f�cut icoanele ur�ciunilor lor, ale idolilor lor. De aceea le-o voi preface �n sc�rb� pentru ei.
Isaia 10/10"Dup� cum m�na mea a pus st�p�nire pe �mp�r��iile idolilor, (unde erau mai multe icoane dec�t la Ierusalim �i �n Samaria),
11. cum am f�cut Samariei �i idolilor ei, nu voi face �i Ierusalimului �i icoanelor lui?"

Uite , versetele date de tine arata foarte clar faptul ca in Israel nu erau icoane , ci NUMAI idoli .
De exemplu in versetul acesta : "Numeri 33/52s� izgoni�i dinaintea voastr� pe to�i locuitorii ��rii, s� le d�r�ma�i to�i idolii de piatr�, s� le nimici�i toate icoanele turnate, �i s� le nimici�i toate �n�l�imile pentru jertfe." , se vorbeste clar de icoane turnate , ceea ce este clar o greseala de traducere .
Poate idoli turnati , icoanele sunt pictate .
Apoi : "Ezechel 23/14. Ea a mers chiar mai departe �n curviile ei. A z�rit pe ziduri ni�te zugr�veli de b�rba�i, ni�te icoane de Haldei zugr�vi�i cu culoare ro�ie," - aici traducerea corecta ar fi fost aceea de chipuri (imagini) de Haldei .
La asa traducere a Bibliei nici nu ma mir ca nu intelegeti despre ce e vorba .
---------------
Eu am scris mai multe versete,tu ai ales numai ce-ti convine.In fata oamenilor poti sa spui ce vrei dar cum te vei descurca la judecata?Iti mai dau 2 versete care vorbesc de " de maini omenesti.Apocalipsa 9/20. Ceilal�i oameni, care n-au fost uci�i de aceste urgii, nu s-au poc�it de faptele m�inilor lor, ca s� nu se �nchine dracilor �i idolilor de aur, de argint, de aram�, de piatr� �i de lemn, care nu pot nici s� vad�, nici s� aud�, nici s� umble.
21. �i nu s-au poc�it de uciderile lor, nici de vr�jitoriile lor, nici de curvia lor, nici de furti�agurile lor.

Fosta membra 9am.ro

14360 mesaje

Postat pe: 30 August 2010, ora 22:45

De la: 9am121159, la data 2010-08-30 22:28:23 Daca va scriu si eu ce mi-a transmis Dumnezeul meu tot prin revelatie, dupa chemarea la El ma veti declara sfanta!!! Deja a inceput sa se infaptuiasca ceea ce mi-a transmis si eu jur ca nu am spus la nimeni!
-----------------

----------------

----------------
Dialogul a fost intre doua doamne...cui va adresati? Credincios sau necredincios?

sarut mana,io pe dumneavoastra va admir cum va luptati cu morile de vant

multe succesuri va doresc

Voi fi la fel de dur ca adevarul si la fel de neindurator ca dreptatea.----,,Minciuna premeditata nu mai e chestie de fantezie,tine de caracter''-Tudor Musatescu----Prietenii vin si pleaca, dar dusmanii raman si se acumuleaza.----- -----Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost -----DUMNEZEU iubeste ingerii rebeli , adevaratii creatori care fac orice societate sa progreseze,ii ajuta si-i ocroteste, in schimb ii este indiferenta soarta oricarui ignorant mistico-religios------Este mult mai aproape de DUMNEZEU un ateu decat un miorlaitor ignorant mistico-religios,indiferent de confesiunea sau religia propovaduita ----Este mult mai bine, zic eu, s� ��i faci lectura pe vapor dec�t s� faci sex cu fundul.-TRAIAN BASESCU
tilsor

1415 mesaje

Postat pe: 31 August 2010, ora 21:46

intrati pe www.revelatia.ro sectiunea video si incercati sa MEDITATI....

Maranatha
ion00

367 mesaje
Postat pe: 31 August 2010, ora 22:21

De la: tilsor, la data 2010-08-29 23:17:22
De la: ion00, la data 2010-08-29 21:57:42

Imi place ca nu sint singurul care cred in aceste lucruri SFINTE

Nu sunteti singurul care credei! Si aceasta datorita dragostei nemarginite a Lui Dumnezeu.Slava Lui!
Si inca un aspect din multele:Suntem diferiti in caractere,personalitati...nu suntem roboti,masini ca sa intelegem totul la fel in cele religioase. Dar.....Filipeni 3,16. www.youtube.com/watch?v=W2SwsfRYgWM

ion00

367 mesaje
Postat pe: 31 August 2010, ora 22:48

Cand vine vorba despre pacat,sfintenie,pocainta sau alte lucruri asemanatoare unii oameni refuza sa asculte caci deranjeaza.Este f trist dupa parerea mea. Ce cuvinte..: www.trilulilu.ro/osy91/93b608199e58e1

9am121159

2234 mesaje

Postat pe: 1 Septembrie 2010, ora 14:11

-----------------

----------------

----------------

sarut mana,io pe dumneavoastra va admir cum va luptati cu morile de vant
multe succesuri va doresc
-------------
Va multumesc pentru comentariu,deja a iceput sa se nasca in mine intrebarea:De ce nu vor oamenii pe Dumnezeu cu adevarurile Sale,ci vor sa amestece pe Dumnezeu cu minciunile lor,punand intre Dumnezeu si ei niste lemne desenate sau niste oase de morti?Desi aceiasi Biblie ne vorbeste la toti crestini.Au facut o crestinatate pe trepte.Au pus in locul Poruncilor lui dumnezeu....poruncile lor.Numai bine va doresc,pace si lumina.

tilsor

1415 mesaje

Postat pe: 1 Septembrie 2010, ora 21:48

De la: ion00, la data 2010-08-31 22:48:58Cand vine vorba despre pacat,sfintenie,pocainta sau alte lucruri asemanatoare unii oameni refuza sa asculte caci deranjeaza.Este f trist dupa parerea mea. Ce cuvinte..: www.trilulilu.ro/osy91/93b608199e58e1[/quote]
Nu trist, draga,ci DEPLORABIL ,DE PLINS......................caci totul se va INCHEIA CURIND.....
..DOMNUL FIE CU TINE SI FAMILIA TA,,,,,,,,fie cu toti care se INCHINA in DUH SI ADEVAR

Maranatha
tilsor

1415 mesaje

Postat pe: 4 Septembrie 2010, ora 14:26

Un SABAT fericit tuturor

Maranatha
Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 4 Septembrie 2010, ora 16:38

S-a demonstrat , in sfarsit , ca Dumnezeu nu are cum sa existe......

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 4 Septembrie 2010, ora 17:34

Turnul Babel...din lemn ( 60 m )...la manastirea "Acoper�m�ntul Maicii Domnului" de la Dorna Arini -jud.Suceava si hoteluri din lemn cu 5 etaje ....ca sa fie mai aproape de ...cel de sus .... 24 de clopote din care unul de 5 tone ...Construita de ...Theodosie Spagoveanul...Tomitanul....

Dumnezeu cu mila .....

9am121159

2234 mesaje

Postat pe: 4 Septembrie 2010, ora 23:31

Un SABAT fericit tuturor
--------------
Multumim,pacea Domnului.......maranata.

Fosta membra 9am.ro

14360 mesaje

Postat pe: 4 Septembrie 2010, ora 23:36

De la: 9am121159, la data 2010-09-04 23:31:58Un SABAT fericit tuturor
--------------

sarut mana iubita doamna,aveti toata stima si admiratia mea

Fosta membra 9am.ro

23741 mesaje

Postat pe: 5 Septembrie 2010, ora 15:21

De la: XYW, la data 2010-09-04 23:36:56
De la: 9am121159, la data 2010-09-04 23:31:58Un SABAT fericit tuturor
--------------

sarut mana iubita doamna,aveti toata stima si admiratia mea

Psst!....ce e maranata?

Nu te teme ca ai prea mult bun simt