Info
x
Cele zece porunci
|
tilsor 1415 mesaje Membru din: 2/02/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 4 Ianuarie 2011, ora 13:47
Va doresc un AN NOU plin de binecuvintari ceresti, la toti......
Apropo......ce facem cu cele 10 porunci????? BOR...recunoaste DUMINICA ca fiind prima zi a saptaminii............ DECI PORUNCA SAU TRADITIA????
Maranatha
|
|
Fosta membra 9am.ro 1671 mesaje Membru din: 26/09/2009 |
Postat pe: 4 Ianuarie 2011, ora 18:02
De la: Gaius_Baltar, la data 2011-01-03 18:16:26eu as mai ,,baga '' una : Frumos ar fi ca nimeni sa nu-si bata joc de nici un popor in defavoarea altuia , sau in nici un fel ! Raporteaza abuz de limbaj
Ioan 8 ,32. �i ve�i cunoa�te adev�rul, iar adev�rul v� va face liberi.
|
|
9am121159 2234 mesaje Membru din: 21/08/2009 Oras: Craiova |
Postat pe: 4 Ianuarie 2011, ora 21:40
Observ ca nu mi-ai raspuns la intrebari , ci mi le-ai intors !
E tactica voastra obisnuita observa , sa nu raspundeti la intrabarile incomode ! Eu insa iti voi raspunde ! Nici nu am afirmat vreodata ca preotii sunt cei care-si pun mainile pentru hirotonie ! Poate nu stiai , dar nu preotii sunt cei care isi pun mainile peste viitorii preoti , ci episcopii , care sunt urmasii apostolilor ! Episcopii hirotonesc , preotii nu ! Episcopii sunt cei care transmit darul Duhului Sfant , prin punerea mainilor ! Sunt nenumarate carti care vorbesc despre succesiunea apostolica in Biserica Ortodoxa ! Una din acestea sunt Constitutiile Apostolice , document datat din secolul 1 dupa Hristos ! Stiu , vei veni iar cu chestii de genul - numai Biblia conteaza - ei bine , NU POTI ARUNCA LA GUNOI INTREAGA ISTORIE A UMANITATII dupa Hristos ! Despre preotie scrie in Noul Testament , insa voi ati tradus gresit prezbiter ; in loc de a traduce corect preot - ati tradus pastor probabil ... In ce priveste opinia ta despre credinta , tin sa iti amintesc ca in vechiul legamant , pruncii evrei erau taiati imprejur a 8-a zi ! Copii pot fi botezati fara nici o problema atunci cand sunt mici , deoarece Duhul Sfant se poate pogora asupra lor ! Avem exemplul din evanghelia dupa Luca , atunci cand Duhul Sfant s-a pogorat peste sfantul Ioan botezatorul chiar din pantecele maicii sale Elisabeta .! Cat despre cartile lui ellen white , ratacirea ei se poate deduce foarte usor din versetele in care Sfantul apostol Pavel spune clar , negru pe alb ca femeia sa nu invete in Biserica ! Toate cartile pe care le-am citit si tratau despre Dumnezeu , care nu erau scrise de parinti ortodocsi recunoscuti de Biserica Ortodoxa , ratacesc ! Asta este parerea pe care mi-au lasat-o ! IApoi in virtutea celor spuse de tine , ABSOLUT ORICINE poate sa mai intemeieze cand vrea o grupare religioasa care sa se autotintituleze Biserica , pe motivul ca ceilalti nu au inteles cum trebuie Biblia ! De aceea te intreb , intemeietorii "bisericii" adventiste , de unde si-au luat misiunea de a o intemeia ? Cine le-a dat aceasta misiune , Dumnezeu , sau si-au luat singuri de la sine aceasta ? Astept un raspuns sincer , la obiect , argumentat istoric , cu date clare , concise ! ------------------- Tutenes,un proverb Romanesc spune ca vorba nu se intoarce cu carul ci ,cu gura.Asa ai facut tu acuzandu-ma ca nu ti-am raspuns.Dar eu ti-am raspuns ca primim arvuna Duhului Sfant chiar de la botez cand pastorul isi pune mainile peste noi.Ca preoti vostri se hirotonesc aceasta se face pentru functii,dar peste enoriasi cine pune mainile?Prezbiteri inseamna ,batrani biserici. Poti sa citesti chiar in biblia ortodoxa si ai sa vezi ca preoti nu fac parte din Biserica lui Dumnezweu.Cei ce fac parte sant Apostoli,Prooroci,Evanghelisti.Pastori....din acestia Dumnezeu a facut,o preotie aleasa,un neam sfant,un popor pe care l-a ales Dumnezeu ca sa fie al lui.Ti-am returnat intrebarile tale ca sa vezi ca tocmai voi,nu primiti Duhul Sfant. Ce are circumcizia cu botezul,cu nasterea din nou.Si in Noul Testament este facuta taierea imprejur prin Duhul a minti si inimi.Dar botezul este marturia ta a unui cuget curat inaintea lui Dumnezeu.Pute-ai tu sa marturisesti un cuget curat la 2 luni cand ai facut botezul? Sant femei si femei.Tu de Debora ai auzit?si de alte prorocite din Biblie?Iar intr-un psalm scrie"Cat de frumoase sant picioarele femeilor care vestesc Evanghelia" Oricand poate sa ia fiinta o grupare daca este bazata pe Adevarurile din Cuvantul lui Dumnezei,si sa fuga din mijlocul celor nelegiuiti.Dumnezeu spune "Iesiti din mijlocul lor ca sa nu fiti partasi la faptele lor" Toate randuielile vin de la Dumnezeu.Pe Ioan Botezatorul,nu la randuit Dumnezeu sa faca botezul.De ce nu a randuit un preot cate avea in spate istorie,istorie si iar istorie.Deci Dumnezeu nu randuieste dupa Istorie ci dupa ce este curat si drept.Ai citit cartea Experiente si viziuni a lui Elen White? De ce nu a aratat Dumnezeu aceste viziuni unui preot?Incearca sa gandesti duhovniceste...lasa istoriile care nu te duc la Dumnezeu.Multa pace. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 5 Ianuarie 2011, ora 15:25
De la: 9am121159, la data 2011-01-04 21:40:06Observ ca nu mi-ai raspuns la intrebari , ci mi le-ai intors ! Nu Dumnezeu a aratat viziunile respective lui e white , ci satana , care este maestrul inselatoriilor .Citeste si versetele din Biblie care spun ca satana poate lua chip de inger , pentru a-si face credibile inselaciunile . Observ ca nu mi-ai raspuns nici acum de unde au harul pastorii vostrii , consemneaza cumva Biblia lucrul acesta ? A venit iar Hristos ca sa va dea Duhul Sfant ? A fost o a doua cinzecime ? Chiar nu trebuia sa ma intrebi de Doborah , exemplul nu e asa de concludent si se rafera la alta perioada .Daca vroiai ca exemplul sa fie mai credibil , trebuia sa dai vreun exemplu in care o femeie a invatat legea lui Dumnezeu in Templu in vechiul Israel .Si la care Debora faceai referire , la doica Rahelei , sau le cea care a fost judecator ? Si in Noul Testament sunt referiri la femei care prooroceau , insa invatarea in Biserica este rezervata de Dumnezeu exclusiv barbatilor , asa cum invata apostolul Pavel , ale carui invataturi vad ca le nesocotesti . Ia spune , e pe undeva mentionata vreo femeie care facea parte din cei 12 apostoli ? Sau din cei 70 ? E vreo carte din Noul Testament scrisa de femei ? Raporteaza abuz de limbaj
|
|
9am121159 2234 mesaje Membru din: 21/08/2009 Oras: Craiova |
Postat pe: 6 Ianuarie 2011, ora 17:28
Nu Dumnezeu a aratat viziunile respective lui e white , ci satana , care este maestrul inselatoriilor .Citeste si versetele din Biblie care spun ca satana poate lua chip de inger , pentru a-si face credibile inselaciunile .
Observ ca nu mi-ai raspuns nici acum de unde au harul pastorii vostrii , consemneaza cumva Biblia lucrul acesta ? A venit iar Hristos ca sa va dea Duhul Sfant ? A fost o a doua cinzecime ? Chiar nu trebuia sa ma intrebi de Doborah , exemplul nu e asa de concludent si se rafera la alta perioada .Daca vroiai ca exemplul sa fie mai credibil , trebuia sa dai vreun exemplu in care o femeie a invatat legea lui Dumnezeu in Templu in vechiul Israel .Si la care Debora faceai referire , la doica Rahelei , sau le cea care a fost judecator ? Si in Noul Testament sunt referiri la femei care prooroceau , insa invatarea in Biserica este rezervata de Dumnezeu exclusiv barbatilor , asa cum invata apostolul Pavel , ale carui invataturi vad ca le nesocotesti . Ia spune , e pe undeva mentionata vreo femeie care facea parte din cei 12 apostoli ? Sau din cei 70 ? E vreo carte din Noul Testament scrisa de femei ? ------------ Tutenes,tu ai vazut aceste versete? Psalmi 68/11Un cuv�nt spune Domnul, �i femeile aduc�toare de ve�ti bune sunt o mare o�tire: - Eu fac parte din aceasta ostire ca Dumnezeu mi-a vorbit.Tie ti-a vorbit Dumnezeu? Ioan 4/39Mul�i Samariteni din cetatea aceea au crezut �n Isus din pricina m�rturiei femeii, care zicea: "Mi-a spus tot ce am f�cut." Te anunt ca in biserica vorbesc doar la lectie,adica la ora in care se studiaza Biblia,dar aici nu santem in Biserica.Din momentul in care m-am botezat nu am incetat sa marturisesc Evanghelia si adevarurile lui Dumnezeu.Pentru aceasta am primit in vis urmatoarele cuvinte "Tine-o tot asa si-ti voi da un loc"Deci Dumnezeu ma trimite sa marturisesc,cine ma va opri tu? Tu spui ca satana a aratat viziunile lui Elen whitw,si tu esti doar un om.Dar iata ce spune Dumnezeu in cuvantul sau despre tine care nu incetezi sa te inchini idolilor.Apocalipsa 9/0Ceilal�i oameni, care n-au fost uci�i de aceste urgii, nu s-au poc�it de faptele m�inilor lor, ca s� nu se �nchine dracilor �i idolilor de aur, de argint, de aram�, de piatr� �i de lemn, care nu pot nici s� vad�, nici s� aud�, nici s� umble. Deci de tine spune ca te inchini dracilor si aceasta nu o spune un om ci Dumnezeul Cel adevarat Debora a fost judecator dar a fost si prooroc. Spre stinta ta Duhul Sfant se primeste direct de la Dumnezeu si il primesti in urma paziri poruncilor.Iar poruncile se pazesc la Adventisti,Reformisti si Unitarieni... Femeile nu fac parte din cei 12 Apostoli,dar au voie sa marturiseasca.Aceasta este randuiala lui Dumnezeu si aceasta facem.....marturisim adevarul,pe cand voi pacaliti enoriasi,si incercati sa ne pacaliti si pe noi cei alesi. Aici ai dreptate sant proorocite si in Noul Testament Raporteaza abuz de limbaj |
|
CR0N0S 1163 mesaje Membru din: 5/06/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 7 Ianuarie 2011, ora 14:37
De la: tutenes, la data 2011-01-04 18:02:20De la: Gaius_Baltar, la data 2011-01-03 18:16:26eu as mai ,,baga '' una : La noi nu se pune astfel problema ci altfel ! Noi ne batem joc singuri de noi in defavoarea noastra .
Raporteaza abuz de limbaj |
|
CR0N0S 1163 mesaje Membru din: 5/06/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 7 Ianuarie 2011, ora 14:42
De la: 9am121159, la data 2011-01-06 17:28:16Nu Dumnezeu a aratat viziunile respective lui e white , ci satana , care este maestrul inselatoriilor .Citeste si versetele din Biblie care spun ca satana poate lua chip de inger , pentru a-si face credibile inselaciunile . Mai fata ,tu chiar crezi toate nazbatiile din biblie ? Esti atat de credula ? Nu ai auzit de Alba ca zapada ? Chiar nu intelegi ca biblia e o facatura ,e inventata de evrei pentru a subjuga neamurile ! E vorba de naivitate sau lipsa de discernamant ? Daca e lipsa de discernamant , ai mare grija , s-ar putea sa fii pusa sub interdictie printr-o hotarare judecatoreasca . Vino si tu cu dovezi materiale ca ceea ce scrie prin cartulia aia e o simpla poveste de adormit ratiunea ......
|
Fosta membra 9am.ro 10086 mesaje Membru din: 11/06/2010 |
Postat pe: 8 Ianuarie 2011, ora 01:34
Crestinii, iudeii, mithraistii nu acorda asistenta teologica unui sinucigas. Toti au preluat asta de la egipteni.
|
|
|
|
Fosta membra 9am.ro 14360 mesaje Membru din: 27/05/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 8 Ianuarie 2011, ora 01:41
De la: _KARPOV, la data 2011-01-08 01:34:22 mitraistele-s pe gustu' meu...
Raporteaza abuz de limbaj
Voi fi la fel de dur ca adevarul si la fel de neindurator ca dreptatea.----,,Minciuna premeditata nu mai e chestie de fantezie,tine de caracter''-Tudor Musatescu----Prietenii vin si pleaca, dar dusmanii raman si se acumuleaza.----- -----Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost -----DUMNEZEU iubeste ingerii rebeli , adevaratii creatori care fac orice societate sa progreseze,ii ajuta si-i ocroteste, in schimb ii este indiferenta soarta oricarui ignorant mistico-religios------Este mult mai aproape de DUMNEZEU un ateu decat un miorlaitor ignorant mistico-religios,indiferent de confesiunea sau religia propovaduita ----Este mult mai bine, zic eu, s� ��i faci lectura pe vapor dec�t s� faci sex cu fundul.-TRAIAN BASESCU
|
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 8 Ianuarie 2011, ora 01:47
De la: _KARPOV, la data 2011-01-08 01:34:22Iar tocmai oamenii in nevoie, nu sint asistati. Daca scapa un sinucigas, are cea mai mare nevoie de oameni. Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 8 Ianuarie 2011, ora 01:52
De la: nastasemihail, la data 2011-01-08 01:47:19De la: _KARPOV, la data 2011-01-08 01:34:22Iar tocmai oamenii in nevoie, nu sint asistati. Daca scapa un sinucigas, are cea mai mare nevoie de oameni. io propun sa mearga la tiganci...poate scapa de lovele si se captuseste cu altele mai grele...
Voi fi la fel de dur ca adevarul si la fel de neindurator ca dreptatea.----,,Minciuna premeditata nu mai e chestie de fantezie,tine de caracter''-Tudor Musatescu----Prietenii vin si pleaca, dar dusmanii raman si se acumuleaza.----- -----Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost -----DUMNEZEU iubeste ingerii rebeli , adevaratii creatori care fac orice societate sa progreseze,ii ajuta si-i ocroteste, in schimb ii este indiferenta soarta oricarui ignorant mistico-religios------Este mult mai aproape de DUMNEZEU un ateu decat un miorlaitor ignorant mistico-religios,indiferent de confesiunea sau religia propovaduita ----Este mult mai bine, zic eu, s� ��i faci lectura pe vapor dec�t s� faci sex cu fundul.-TRAIAN BASESCU
|
|
Postat pe: 8 Ianuarie 2011, ora 11:05
De la: XYW, la data 2011-01-08 01:52:12De la: nastasemihail, la data 2011-01-08 01:47:19De la: _KARPOV, la data 2011-01-08 01:34:22Iar tocmai oamenii in nevoie, nu sint asistati. Daca scapa un sinucigas, are cea mai mare nevoie de oameni. Meseria e bratara de aur......
|
Postat pe: 8 Ianuarie 2011, ora 11:13
De la: 9am121159, la data 2011-01-06 17:28:16Nu Dumnezeu a aratat viziunile respective lui e white , ci satana , care este maestrul inselatoriilor .Citeste si versetele din Biblie care spun ca satana poate lua chip de inger , pentru a-si face credibile inselaciunile . Ai luat vreodata in calcul ca cine ti-a vorbit in vis poate fi diavolul nu Dumnezeu ? Caci diavolului ii este foarte usor pentru a insela in a lua chip de inger ... Inca o data te intreb , cum ati primit voi Duhul Sfant , la ce data si in urma caruio eveniment ? In faptele Apostolilor este consemnat foarte clar pogorarea Duhului Sfant in Biserica , la voi cum e ? Daca nu ati consemnat nicaieri asta , cum ai pretentia sa va creada cineva ? In tot ce spune Sfanta Scriptura ( Biblia ) , cred , dar fata de ce spune o persoana pe care nu o cunosc , care are pretentia sa o cred pe cuvant am mare retinere . Deci , este consemnat undeva evenimentul pogorarii Duhului Sfant in gruparea voastra ? Daca nu imi vei raspunde clar si transant la aceasta ultima intrebare , incetam orice dialog , mai mult ma voi feri toata viata mea de adventisti , ca de oamenii care au ceva de ascuns - aceasta nu-i de la Dumnezeu . Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 8 Ianuarie 2011, ora 11:15
De la: nastasemihail, la data 2011-01-08 01:47:19De la: _KARPOV, la data 2011-01-08 01:34:22Iar tocmai oamenii in nevoie, nu sint asistati. Daca scapa un sinucigas, are cea mai mare nevoie de oameni. Daca scapa nu este sinucigas , si cei care vor primesc indrumare spirituala din partea Bisericii . Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 8 Ianuarie 2011, ora 11:16
De la: CR0N0S, la data 2011-01-07 14:37:06De la: tutenes, la data 2011-01-04 18:02:20De la: Gaius_Baltar, la data 2011-01-03 18:16:26eu as mai ,,baga '' una : Si asta-i adevarat . Poate si pentru avem prea mare incredere in ticalositii care tin in mana fraiele natiunii ! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 8 Ianuarie 2011, ora 11:37
De la: tutenes, la data 2011-01-08 11:16:50De la: CR0N0S, la data 2011-01-07 14:37:06De la: tutenes, la data 2011-01-04 18:02:20De la: Gaius_Baltar, la data 2011-01-03 18:16:26eu as mai ,,baga '' una : Pe ticalosi ,oare cine ii alege ?
|
Fosta membra 9am.ro 2146 mesaje Membru din: 7/07/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 8 Ianuarie 2011, ora 16:47
De la: tutenes, la data 2011-01-08 11:15:13De la: nastasemihail, la data 2011-01-08 01:47:19De la: _KARPOV, la data 2011-01-08 01:34:22Iar tocmai oamenii in nevoie, nu sint asistati. Daca scapa un sinucigas, are cea mai mare nevoie de oameni. Indrumarea bisericii ? Indrumari de genul construirii catedralei mantuirii neamului sau cum se pot cheltui 400 de milioane de euro pentru o himera ! Costurile din viitor nu se pun ,are grija domnul sa manipuleze clasa politica ! Descopera ei vreun albastru de voronet sau o trec in randul cladirilor de patrimoniu ! Excrocii din fruntea BOR-ului stiu cum sa procedeze iar fraierii sunt buni de plata !
originala ...nu-mi plac copiile .
|
|
Postat pe: 8 Ianuarie 2011, ora 17:26
De la: _KARPOV, la data 2011-01-08 11:37:33De la: tutenes, la data 2011-01-08 11:16:50De la: CR0N0S, la data 2011-01-07 14:37:06De la: tutenes, la data 2011-01-04 18:02:20De la: Gaius_Baltar, la data 2011-01-03 18:16:26eu as mai ,,baga '' una : Ii aleg credulii care merg la vot si care nu au invatat nici poana acum ca votezi cu cine vrei si iese cine trebuie .
|
|
Fosta membra 9am.ro 976 mesaje Membru din: 6/11/2010 Oras: Brasov |
Postat pe: 8 Ianuarie 2011, ora 17:44
De la: tutenes, la data 2011-01-08 17:26:07De la: _KARPOV, la data 2011-01-08 11:37:33De la: tutenes, la data 2011-01-08 11:16:50De la: CR0N0S, la data 2011-01-07 14:37:06De la: tutenes, la data 2011-01-04 18:02:20De la: Gaius_Baltar, la data 2011-01-03 18:16:26eu as mai ,,baga '' una : Sau te "�nvinge" flac�ra mov .... Depinde ... Murphy spunea, c� b�ta are 2 capete . Depinde la care cap�t te afli .... la un moment dat !
Jules Verne....
|
|
symy1 4661 mesaje Membru din: 4/02/2009 Oras: Zalau |
Postat pe: 8 Ianuarie 2011, ora 18:18
De la: XYW, la data 2011-01-08 01:41:25Ramai la betiva ta....la idolul tau mort si ingropat..De la: _KARPOV, la data 2011-01-08 01:34:22
symy-apocalipsa.blogspot.ro
|
|
Postat pe: 9 Ianuarie 2011, ora 19:38
De la: symy1, la data 2011-01-08 18:18:47De la: XYW, la data 2011-01-08 01:41:25Ramai la betiva ta....la idolul tau mort si ingropat..De la: _KARPOV, la data 2011-01-08 01:34:22 pfffoaiii....si-abia acuma-mi spui....tocmai ce-am renuntat la serviciile mamicutei tale...
|
|
ion00 367 mesaje Membru din: 23/03/2009 |
Postat pe: 9 Ianuarie 2011, ora 20:59
De la: tutenes, la data 2011-01-08 11:13:54De la: 9am121159, la data 2011-01-06 17:28:16Nu Dumnezeu a aratat viziunile respective lui e white , ci satana , care este maestrul inselatoriilor .Citeste si versetele din Biblie care spun ca satana poate lua chip de inger , pentru a-si face credibile inselaciunile . Biblic vorbind,un crestin poate primi Duhul Sfant prin mai multe moduri.Cateva moduri: -Duhul Sfant vine instantaneu peste credinciosi. Asa s-a intamplat in ziua Cincizecimii,in Faptele Apostolilor cap 2,1: "�i c�nd a sosit ziua Cincizecimii, erau to�i �mpreun� �n acela�i loc. 2. �i din cer, f�r� de veste, s-a f�cut un vuiet, ca de suflare de v�nt ce vine repede, �i a umplut toat� casa unde �edeau ei. 3. �i li s-au ar�tat, �mp�r�ite, limbi ca de foc �i au �ezut pe fiecare dintre ei. 4. �i s-au umplut to�i de Duhul Sf�nt �i au �nceput s� vorbeasc� �n alte limbi, precum le d�dea lor Duhul a gr�i". Biblia in traducere Ortodoxa -Pot fi crestini care sa ceara Duhul Sfant: "Deci dac� voi, r�i fiind, �ti�i s� da�i fiilor vo�tri daruri bune, cu c�t mai mult Tat�l vostru Cel din ceruri va da Duh Sf�nt celor care �l cer de la El! " Luca 11,13. Biblia in traducere Ortodoxa -Prin punea mainilor: "�i pe c�nd slujeau Domnului �i posteau, Duhul Sf�nt a zis: Osebi�i-mi pe Barnaba �i pe Saul, pentru lucrul la care i-am chemat. 3. Atunci, postind �i rug�ndu-se, �i-au pus m�inile peste ei �i i-au l�sat s� plece. 4. Deci, ei, m�na�i de Duhul Sf�nt, au cobor�t la Seleucia �i de acolo au plecat cu corabia la Cipru." Faptele Apostolilor 13, 2-4. Biblia in traducere Ortodoxa. - Raporteaza abuz de limbaj |
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 9 Ianuarie 2011, ora 21:07
De la: tutenes, la data 2011-01-08 11:15:13De la: nastasemihail, la data 2011-01-08 01:47:19De la: _KARPOV, la data 2011-01-08 01:34:22Iar tocmai oamenii in nevoie, nu sint asistati. Daca scapa un sinucigas, are cea mai mare nevoie de oameni. Daca scapa tot sinicig...este. Multi o fac din nou. Si au nevoie de iubirea si compasiunea celorlalti oameni. Si toate institutiile ii discrediteaza pe acesti oameni. Nu sint consiliati, sa se vada cauza gestului lor. Cind se va intelege acest fenomen, lumea va fi mai buna. Nu se intelege, iadul este peste tot. Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Fosta membra 9am.ro 1618 mesaje Membru din: 9/12/2010 Oras: Iasi |
Postat pe: 9 Ianuarie 2011, ora 21:22
societatea in general nu este datoare sa ofere ceea ce nu are.
regula e simpla ori te adaptezi ori...stai in afara societatii.un om care comite un suicid reusit sau nu este dominat de tare psihice.uneori isi gaseste loc in societate alteori nu. Raporteaza abuz de limbaj
azi sunt un om normal...oferta valabila doar azi pina la ora...pfiu...gata.nu mai e valabila
|
|
Postat pe: 10 Ianuarie 2011, ora 16:43
De la: ion00, la data 2011-01-09 20:59:40De la: tutenes, la data 2011-01-08 11:13:54De la: 9am121159, la data 2011-01-06 17:28:16Nu Dumnezeu a aratat viziunile respective lui e white , ci satana , care este maestrul inselatoriilor .Citeste si versetele din Biblie care spun ca satana poate lua chip de inger , pentru a-si face credibile inselaciunile . Ce interesanta interpretare dai Bibliei ! La prima situatie , uiti sa specifici ca Duhul Sfant a venit atunci si numai atunci asupra apostolilor , dupa fagaduinta data lor de insasi Iisus Hristos : Ioan 15,26. Iar c�nd va veni M�ng�ietorul, pe Care Eu �l voi trimite vou� de la Tat�l , Duhul Adev�rului, Care de la Tat�l purcede, Acela va m�rturisi despre Mine. . De asemenea , tot iisus le-a mai dat Duh sfant ucenicilor sai cu alta ocazie , premergatoare totusi cinzecimii : Ioan 20,22. �i zic�nd acestea, a suflat asupra lor �i le-a zis: Lua�i Duh Sf�nt; 23. C�rora ve�i ierta p�catele, le vor fi iertate �i c�rora le ve�i �ine, vor fi �inute. . Ce deduci de aici - pana la ziua cinzecimii , oamenii s-au mai impartasit de darurile Duhului sfant , insa nu in chip plenar , complet ! Darurile Duhului Sfant s-au revarsat in maretia si plenitudinea lor doar incepand cu ziua cinzecimii , cand Duhul Sfant a fost trimis de Iisus ucenicilor sai drept rasplata ca au tinut invataturile si poruncile lui timp de trei ani si jumatate , punandu-se astfel temelia Bisericii si mantuirii neamului omenesc . La situatia a doua , asa este , Tatal poate trimite Duh Sfant celor ce se roaga , cu conditia de a fi in Biserica . la situatia a treia , citind cu atentie rezulta clar faptul ca Duhul Sfant a incredintat o lucrare lui Barnaba si lui Saul , insa nu rezulta de nici unde ca dupa aceea li s-a dat Duhul Sfant - rezulta NUMAI ca ucenicii au postit si si-au pus mainile peste ei . Dar Biblia este mult mai clara cu situatiile in urmna carora se primea duhul Sfant prin punerea mainilor , de la cei care-l primisera ori direct ( apostolii) , ori prin punerea mainilor , pasajele sunt extrem de explicite : Fapte 8,17. Atunci �i puneau m�inile peste ei, �i ei luau Duhul Sf�nt. 18. �i Simon v�z�nd c� prin punerea m�inilor apostolilor se d� Duhul Sf�nt, le-a adus bani, 19. Zic�nd: Da�i-mi �i mie puterea aceasta, ca acela pe care voi pune m�inile s� primeasc� Duhul Sf�nt. 1 Timotei 4,14. Nu fi nep�s�tor fa�� de harul care este �ntru tine, care �i s-a dat prin proorocie, cu punerea m�inilor mai-marilor preo�ilor. 2 Timotei 1,6. Din aceast� pricin�, ��i amintesc s� aprinzi �i mai mult din nou harul lui Dumnezeu, care este �n tine, prin punerea m�inilor mele. La final ramene o singura intrebare , de unde are organizatia religioasa de care apartineti ( si pe care o tineti secreta ) Duhul sfant , si unde scrie despre acest eveniment domnule Ion ? Raporteaza abuz de limbaj
|
|
ion00 367 mesaje Membru din: 23/03/2009 |
Postat pe: 10 Ianuarie 2011, ora 19:26
Pe moment nu pot raspunde din criza de timp. Se observa in acest topic,la acest subiect interconfesionalul. Poate ajuta la ceva urmatorul material: www.theophilos.3x.ro/Biblioteca/Carti/ONLINE/Credinta%20adevarat...
|
|
Fosta membra 9am.ro 2243 mesaje Membru din: 4/08/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 10 Ianuarie 2011, ora 22:36
De la: symy1, la data 2011-01-08 18:18:47De la: XYW, la data 2011-01-08 01:41:25Ramai la betiva ta....la idolul tau mort si ingropat..De la: _KARPOV, la data 2011-01-08 01:34:22 Eu nu cred ca m-am legat de tine vreodata, asa ca ar fi cazul sa iti stabilesti vocabularul asta infect,mai spui ca esti credincios mi-e mi-ar fii rusine in locul tau ,mai ales cum vorbesti si jignesti omul,plus nu te-am facut nimic,si nu m-am luat de familia ta vreodata. Raporteaza abuz de limbaj
Zambesc celor ce ma urasc sa simta ura mea...Zambesc celor ce ma iubesc sa simta dragostea mea...
..Iar daca intr-o zi cei pe care ii iubesc ma vor trada le zambesc sa simta indiferenta mea...
|
|
tilsor 1415 mesaje Membru din: 2/02/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 21 Ianuarie 2011, ora 22:34
vad ca dupa o perioada de timp, aceleasi persoane cu aceleasi rautati , comenteaza....PACAT..
CELE ZECE PORUNCI pamin pentru VESNICIE ...CARACTERUL LUI DUMNEZEU Raporteaza abuz de limbaj
Maranatha
|
|
Postat pe: 21 Ianuarie 2011, ora 22:56
De la: tutenes, la data 2011-01-08 11:13:54De la: 9am121159, la data 2011-01-06 17:28:16Nu Dumnezeu a aratat viziunile respective lui e white , ci satana , care este maestrul inselatoriilor .Citeste si versetele din Biblie care spun ca satana poate lua chip de inger , pentru a-si face credibile inselaciunile .
|
|
Postat pe: 21 Ianuarie 2011, ora 22:57
De la: tilsor, la data 2011-01-21 22:34:03vad ca dupa o perioada de timp, aceleasi persoane cu aceleasi rautati , comenteaza....PACAT.. E bine ca D-zeu are aparatori din oficiu ( probabil nu-si permite ..) ! Chiar cred ca avea nevoie !
|
|
|
|