Info
x
cei care ii urasc pe romani...
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 3 Decembrie 2009, ora 03:16
De la: july, la data 2009-12-01 14:12:40De la: Tycu, la data 2009-11-29 10:40:24De la: 9am173971, la data 2009-11-28 17:53:48Cel mai mult ii urasc pe romani "elitele" de etnie maghiara indiferent de cetatenia si tara in care locuiec. De pe scaunul calculatorului. Eu am cunoscut o multime de unguri si pot spune ca rominii isi vorbesc mai mult tara de rau decit ungurii.
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
9am049573 976 mesaje Membru din: 11/05/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 20 Decembrie 2009, ora 16:55
broscuta_super_verde,
nu crezi ca face copy/paste a devenit in zilele internetului global tot mai mult o actiune pentru care trebuie sa-ti asumi resposnsabilitatea? ai postat niste prostii despre care spui ca nu iti apartin! nu e o scuza. conform argumentelor pseudo stiintifice din paste-ul tau, australienii si neozeelandezii sunt niste adunaturi ca si noi romanii. daca in dacia au venit soldatii inculti in australia si noua zeelanda au ajuns ocnasiii. si crezi ca asta mai conteaza in zilele noastre? daca eu ti-as spune ca in secolul X si XI in paris, in orase italiene si germane si chiar la cracovia au fost infiintate universitati? stii cind a fost infiintata prima universitate la noi?
Abatele:Cum poate fi controlată o populație? Rim: În primul rând prin forță.
Abatele: Cînd frații mei înaintași au fost puși în situația de a controla o lume s-au gindit prima dată la religie. Rim: Mai există și politica! Ea este cel mai folosit instrument pentru a controla o populație.Abatele: Desigur. Numai că e o unealtă nesigură. Rim: Un popor mai poate fi condus și prin acțiuni economice. Abatele: Asta da! Aici ai mare dreptate. Ajunge doar să spun că înrobirea omului față de valorile materiale este indiscutabil superioară celei obținute prin religie.
|
|
9am049573 976 mesaje Membru din: 11/05/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 20 Decembrie 2009, ora 17:05
dupa rolul jucat in alegerile din 2009 chiar nu-mi mai pasa de soarta romanilor din afara. au plecat acolo pentru ei , nu pentru mine. raspunderea pentru ce fac acolo e tot al lor. in plus toste asociatiile romanilor din alte tari au fost colorate in orange!
Abatele:Cum poate fi controlată o populație? Rim: În primul rând prin forță.
Abatele: Cînd frații mei înaintași au fost puși în situația de a controla o lume s-au gindit prima dată la religie. Rim: Mai există și politica! Ea este cel mai folosit instrument pentru a controla o populație.Abatele: Desigur. Numai că e o unealtă nesigură. Rim: Un popor mai poate fi condus și prin acțiuni economice. Abatele: Asta da! Aici ai mare dreptate. Ajunge doar să spun că înrobirea omului față de valorile materiale este indiscutabil superioară celei obținute prin religie.
|
|
eugeniancu 3 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 21 Decembrie 2009, ora 21:04
UNGURII! Ieri 20.12.2009 am venit de la Viena (unde am fost plecat 3 zile) iar in orasul European szeged, adica la intrarea in acest oras de c.... s-au format cozi de 15 km pe doua benzi, ( de la iesirea de pe autostrada pana in oras), in masina am fost patru adulti si UN COPIL DE 1 AN SI SASE LUNI!!!!
Nici urma de politisti sau alte ..organe! Am sunat la 112 (stiam ca e numar international), i-mi raspunde o nu stiu cum sa-i spun de sex feminin dupa voce, care nu stie engleza sau vre-o alta limba in afara de maghiara; o persoana din masina stie ungureste si-i explica situatia cerand lamuriri, mai aveam putin combustibil copilul era racit si nu stiam ce se intampla! RASPUNSUL unguroaicei: au fost ceva probleme cu o masina in oras dar traficul s-a fluidizat, ORICUM VOI ROMANII SUNTETI DE VINA CA IN FIECARE AN VA INTOARCETI ACASA DE SARBATORI! Am crezut ca explodez nu-mi vine sa cred ca apelezi un serviciu de urgente si ti se raspude ca tu esti de vina ce esti ROMAN si te intorci acasa !!! SI CULMEA ACUM URMEAZA: la intrarea in orasul amintit erau doua masini de politie care nu permiteau accesul masinilor in oras decat dupa bunul lor plac!!!!!!!! blocau circulatia 15-20 min dupa care lasau sa treaca cateva masini, am coborat si am cerut explicatii... MILITIENII UNGURI nu ne-au bagat in seama; Nu am crezut ca in anul 2009 cetatenii europeni pot fi tratati intr-o tara (cica europeana) mai rau ca animalele!!!!!!! In situatia mea au fost foarte multi, noi am fost norocosi pentru ca stam in Arad si dupa magaria ungureasca in scurt timp am ajuns acasa, dar ceilalti ROMANI? Braila, Galati, Bacau, Iasi, Suceava, Mehedinti, Bistrita???? FELICITARI TUTUROR CELOR CARE NI S-AU ALATURAT LA PROTESTUL CU CLAXOANELE! Ambasa ROMANIEI la budapesta nu a raspuns la nici un telefon !!! Pentru cei interesati am un filmulet cu militienii car ne-u blocat! SARBATORI FERICITE TUTUROR ROMANILOR ! eugen |
|
titibogda 4 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 22 Decembrie 2009, ora 16:43
si???care din limbi tzia placut mai mult??
|
|
Fosta membra 9am.ro 2700 mesaje Membru din: 10/06/2009 |
Postat pe: 29 Decembrie 2009, ora 19:55
am scris un mesaj si nu a aparut....
|
|
Postat pe: 29 Decembrie 2009, ora 19:56
De la: camioneros70, la data 2009-12-29 19:55:36 Vorba lu` colegu` , aveti cenzura ??? |
|
BOBITA 638 mesaje Membru din: 8/06/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 31 Decembrie 2009, ora 10:18
De la: ariana22, la data 2009-08-15 20:52:43''Bravo ! asa este romanii,deaia nu au succesuri in strainatate.Tata a vazut ca este prosti romanii si pe mine ma trimis la Bruxelles. Raporteaza abuz de limbaj
Si totusi tata va pacaleste inca odata ca romanii uita repede !
|
|
|
|
|
CIPRIOTU 1445 mesaje Membru din: 9/11/2008 Oras: Odorheiul Secuiesc |
Postat pe: 8 Ianuarie 2010, ora 23:46
De la: tavi13ro, la data 2009-02-17 14:32:36Parerea mea este ca am dat europei tot ce a fost mai rau din societatea noastra si ne meritam soarta.Si eu daca as fi in locul italienilor as impune toate restrictiile posibile pt romani si alte popoare din zona noastra care sunt la fel de primitve.Ce culoare au rrromînii ăia de fac fărădelegiile alea prin Italia sau alte țări si în ce limbă vorbesc între ei? Raporteaza abuz de limbaj |
|
CIPRIOTU 1445 mesaje Membru din: 9/11/2008 Oras: Odorheiul Secuiesc |
Postat pe: 8 Ianuarie 2010, ora 23:55
De la: ariana22, la data 2009-08-15 20:52:43''Asemenea gunoaie ,care se comportă în acest fel, nu sunt altceva decît urmașii, criminaliilor,hoților,jigodiilor aduse de imperiul Roman cînd au ocupat Dacia ,după care ,atunci la retragerea Aureliana,nu au luat cu ei aceste jigodii ci le-au lăsat plocon în DACIA ,așa că .....ăstia sunt urmașii Italienilor de azi. Raporteaza abuz de limbaj |
|
buni66 65 mesaje Membru din: 24/11/2009 |
Postat pe: 9 Ianuarie 2010, ora 21:19
De la: 9am049573, la data 2009-12-20 17:05:47dupa rolul jucat in alegerile din 2009 chiar nu-mi mai pasa de soarta romanilor din afara. au plecat acolo pentru ei , nu pentru mine. raspunderea pentru ce fac acolo e tot al lor. in plus toste asociatiile romanilor din alte tari au fost colorate in orange! Uitati ca romanii plecati in afara au trimis an de an bani in tara, bani care ne-au salvat noua, cei de aici ...funduletul, vorbesc de cei ce muncesc cinstit si nu de cei care au plecat la furat. Au plecat printre straini, facand sacrificii, lasandu-si familiile si muncind pe rupte ca noua sa ne fie mai bine! E adevarat s-au dovedit mai luminati atunci cand au votat in 2009, dar si dupa contestatiile absurde si lipsite de fair-play s-a dovedit ca si cei din tara au votat pro Basescu. Dupa felul cum aruncati cu noroi in tot ce-i romanesc, ma intreb unde traiti? La Moscova sau la Debrecen? Daca tot va miroase atat tara asta de ce nu emigrati? Ce va spuneti cand va uitati in oglinda? Nu uitati ca Romania e tara care a stat la rascruce de drumuri ale migratorilor si daca toti cei care au trecut peste hotarele ei si-au lasat cate ceva din obiceiuri, am preluat tot, cu bune cu rele. Depinde de noi ce imagine a tarii ducem in lume...Putem schimba insa opinia despre romani respectandu-i pe ceilalti, devenind mai toleranti, mai corecti, mai educati dar niciodata nu vom avea respectul strainilor luptand contra propriei natii, scuipand in propria ograda! Sunt altii care o fac, sunt cei care nu ne vor binele ca natie si nu se vor bucura niciodata pe succesul unui roman si istoria ne-a aratat-o mereu. SUNT MANDRU CA SUNT ROMAN si i-mi voi invata copii sa nu-si huleasca niciodata propriul popor si sa invete sa respecte, pentru a fi respectati! LA MULTI ANI! Raporteaza abuz de limbaj |
|
iontudormath 14 mesaje Membru din: 8/12/2009 |
Postat pe: 11 Ianuarie 2010, ora 06:34
De la: buni66, la data 2010-01-09 21:19:39De la: 9am049573, la data 2009-12-20 17:05:47dupa rolul jucat in alegerile din 2009 chiar nu-mi mai pasa de soarta romanilor din afara. au plecat acolo pentru ei , nu pentru mine. raspunderea pentru ce fac acolo e tot al lor. in plus toste asociatiile romanilor din alte tari au fost colorate in orange! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 11 Ianuarie 2010, ora 06:50
VOI NU SUNTETI DUSI LA SCOLI ROMANESTI ADEVARATE, NICI PRIN BISERICI ORTODOXE NU CALCATI !
EU I-AM SCRIS LUI SARCOZSY, CAND S-A DEZIS DE OBAMA: "NUMAI UN UNGUR TRADATOR CA TINE PUTEA FACE UNA CA ASTA; N-AM INCREDERE IN VOI CA IN NAPARCI, VIPERE SAU SCORPIONI" DAR INCA MAI POT SA VA ARAT TREI MAUSOLEE, UNDE VA ZAC OASELE - VOUA SI LA AUSTRIECI, PLINE CU CAPATANILE SI OASELE BUNICILOR VOSTRI, CARE SPINTECAU FEMEILE GRAVIDE DIN OLTENIA, MUNTENIA SI MOLDOVA, PANA CAND OBERSTURMFUHRER ANTONESCU, PROASPAT IESIT DE LA SAINT-CYR, LE-A SPUS LA ROMANI DIN PARTEA STATULUI-MAJOR: "VA GANDITI LA FAMILIE? NU MAI AVETI! VA GANDITI LA CASE, LA PAMANTURI? NU MAI AVETI AUSTRO-UNGARII BEAU CA SE VAD INVINGATORI: -V-AU LUAT BAIETII; -V-AU BATJOCORIT FETELE SI NEVESTELE -CARE ERAU GRELE, UNGURII LE-AU SPINTECAT BURTILE CU BAIONETELE LUATI 3 CARTUSE, PUNETI BAIONETELE SI ATACATI-I ACUM, CAND CHEFUIESC"; DE ACEEA, TRANSILVANIA (latina, n.n.) FACE PARTE DIN REGATUL ROMANIEI cu respect, AWESOME "STEEL GUARDS" COMMANDER Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 11 Ianuarie 2010, ora 06:55
PE VOI...PROBABIL NU V-AUDE TZEPES!
VA LAUDATI, CRED...EU NU V-AS VIOLA NICI TREAZ SI PENTRU UN PREMIU MINCINOS, CA LA LOTERIA NATIONALA... your, AWESOME "STEEL GUARDS" COMMANDER Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 12 Ianuarie 2010, ora 02:54
Noi ne-am urat unii altora dintotdeauna, la toate sarbatorile......
Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Copilasa 80 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 7 Februarie 2010, ora 11:36
De la: aganescuadrian, la data 2009-02-17 14:49:53Lipsa de educatie si mai ales lipsa dorentei de a te educa este majoritara in randul cdelor care ne duc bunul renume in Europa . Ei sunt eticheta Romaniei de la festinul cu lebede si pana acum si totodata dau dovada de inrudire foarte apropiata cu primatele , care totusi se deosebesc prin respectul fata de ceilalti membrii ai tribului. Ca sunt oameni primitivi sau needucati, infractori de drept comun, etc care si-au zborul peste hotare si fac ravagii este una. Dar asta nu este un motiv sa ne punem cenusa in cap. De indata ce cineva invinovateste pe români, acestia se grabesc sa recunoasca si greseli pe care nu le-au facut. Cu sau fara Tepes, românii se simt "slugi" si cad repede in genunchi la orice boare. Si alte tari au cetateni primitivi, teroristi, agresivi, neamuri proaste, vechi sau noi fascisti, pedofili, prostituate, etc... Si zau, nu am auzit niciuna din aceste tari sa-si puna cenusa in cap. Nici macar nu se mentioneaza pe nicaieri aceste tare ! În cazul de fata, italienii sunt rasisti, asta o stie toata planeta. erau intâi între ei (Nord contra Sud), acum o sunt contra strainilor. Mai au si antecedente naziste, mafiote, etc. Încetati sa va invinovatiti pe voi, sau doi trei cersetori care chipurile ar fi "mâncat " lebede. Sigur nu este un motiv sa fim de acord cu mitocania sau nemernicia unor compatrioti ai nostri, dar, va spun cu toata sinceritatea : INCETATI SA VA PUNETI CENUSA IN CAP, CUM CA ROMANII MERITA, CA AR FI CEI MAI RAI, etc !!!. Nu faceti decât sa generati dispretul si mai multa exploatare si marginalizare din partea celor care acum deja arata dispret. Dispretul si violenta nu au scuze. Cei care practica aceste comportamente merita sa fie exclusi mai degraba cele câteva toape sau cersetori români care bântuie prin Occident. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 7 Februarie 2010, ora 11:51
De la: iontudormath, la data 2010-01-11 06:34:21De la: buni66, la data 2010-01-09 21:19:39De la: 9am049573, la data 2009-12-20 17:05:47dupa rolul jucat in alegerile din 2009 chiar nu-mi mai pasa de soarta romanilor din afara. au plecat acolo pentru ei , nu pentru mine. raspunderea pentru ce fac acolo e tot al lor. in plus toste asociatiile romanilor din alte tari au fost colorate in orange! Bravo, Iontudormath, un adevarat român, cu bun simt si incredere in fortele acestei natii ! Daca ar întelege si altii ca ei sunt actorii a tot si sa nu se mai considere simpli spectatori, car stau cu bratele incrucisate si scuipa sau hulesc de îndata ce nu le place ceva. Noi, NOI, mai fratilor suntem cei care putem face ceva in tara, schimbându-i pe cei care-si bat joc de noi si ne conduc prost. Noi putem munci bine, fiecare la locul sau de munca, sa nu mai dam nicunul, nimanui, nici un ciubuc, sa reclamam pe cei care nu platesc taxe si impozite corect, sau car nu-si fac treaba si-si bat joc, sa ne respectam pe noi, tara, etc... Sunt multe de facut. Dar daca nu te iubesti pe tine insuti, cum sa te iubeasca altii ?!! Asta nu inseamna nici egoism, nici acceptarea cu ochii închisi a oricarei nemernicii, din contra. Dar trebuie sa iubim aceasta tara, pentru ca TARA SUNTEM NOI (cu stramosi, cu traditii, cu limba, cu bune si rele). Iubiti acesta tara si fiti mai ingaduitori cu ea. Fiti drepti si actionati concret pt ca lucrurile sa se schimbe, dar nu mai scuipati pe biata România, de îndata ce nu va place ceva. Aveti dreptul sa criticati pe cei care nu sunt corecti si sa propuneti/faceti altceva. Nu uitati, cei care nu se respecta si-si critica tara nu sunt respectati de nici un strain ! Iar emigrarea, este ultima solutie la o viata mai buna. Pentru ca elmigrarea da numai iluzia unui ban, in realitate românul devine sclav la altii si in plus batjocorit. Creierul, bratele de munca dati-le voua si familiei voatre (asta este tara). Iar daca in România nu merg lucrurile, aveti posibiloitatea, fiecare de la locul lui, sa FACA CEVA EFECTIV, SA ACTIONEZE CONTRA A CE NU MERGE ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 7 Februarie 2010, ora 15:22
De la: Copilasa, la data 2010-02-07 11:51:06De la: iontudormath, la data 2010-01-11 06:34:21De la: buni66, la data 2010-01-09 21:19:39De la: 9am049573, la data 2009-12-20 17:05:47dupa rolul jucat in alegerile din 2009 chiar nu-mi mai pasa de soarta romanilor din afara. au plecat acolo pentru ei , nu pentru mine. raspunderea pentru ce fac acolo e tot al lor. in plus toste asociatiile romanilor din alte tari au fost colorate in orange! Copilasa... ... vrei sa stabilesti un contact verbal cu wermacht-ul ?????? Raporteaza abuz de limbaj |
|
july 563 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 7 Februarie 2010, ora 17:54
iomtudormath din pacate tu esti sovin. Crezi ca asta te face mai patriot? nicidecum!
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 11272 mesaje Membru din: 21/11/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 8 Februarie 2010, ora 00:38
De la: camioneros70, la data 2009-12-29 19:56:44este,da' e pe malu' celalaltDe la: camioneros70, la data 2009-12-29 19:55:36
toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!!
Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului. (Zamolxe)
http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY
Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol.
Albert Einstein
DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE
....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
|
|
niroslsd 49 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Ploiesti |
Postat pe: 8 Februarie 2010, ora 11:40
iMI PARE RAU DAR TIND SA II DAU DREPTATE ... NEICA .... DE LA TARA C ESTI TU NU EL ... AM CAM FOST PRIN VRE-O 10 TARI ASA SI .. CUM SA ITI ZIC NU STIU .. SUNTEM PRAF RAU CA TARA SI AVEM FOARTE MULTI TIGANI SI COCALARI CARE NE FAC DE RAS PESTE TOT
-Tu Traiesti Dupa Lege Sau Dupa Constiinta ?
-Dupa Situatie. :)
|
|
21goot 103 mesaje Membru din: 16/03/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 8 Februarie 2010, ora 13:59
buna ----- scuzati multi vb de pe vremea dacilor etc daca noi era sa intram in europa de pe vremea dacilor sa stiti ca am fi intrat mult mai culti , respectosi si orgolosii etc .
precum s-a intrat intr-o gaura larga din orizont al sferei salbatice ,cred ca sa gresit intrarea in europa de catre romania nu erati pregatiti dar atenti vb la modul general """. pentru ca, chiar daca am fost comunisti da" nu cred ca ati fost antrenati salbatici sau inchisi in custii ca si ,LEI) reactionare spre vest a fost proasta din partea statului roman sa stiti pentru ca saracul a plecat spre granita ca din cusca , cei de azi bogati prin hotie au ramas sa fure tot ce apartinea TARI Romanesti ! ii cunoasteti da" au trecut 20 de ani si cultura tot salbatica a ramas de ce ? aici trebuie pusa intrebarea ? ce se intampla ca romanul nu a putut treptat sa-si revina ?????? . cine e de vina ?. sau unde sa gresit ???? ok . apoi fiecare din noi vom avea opinile noastre dar niciodata cea concreta pentru ca nu vom gasi solutia """"".! romanul are in cap doar banul ,sa stiti ca si, afara indiferent unde ? peste tot sant persoane ca si ,in romania sa nu credeti ca daca italia este o tara mai avansata decat noi nu are defecte ? va mintiti singuri atunci ma adresez celor ce traiesc in Italia etc . voi nu stiti ce fac italieni in romania ? voi nu stiti ca italieni pentru as-i largi grupul lor mafiot au atras din prima Romania """ . stati romani linistiti in italia aveti drept democratic iar acolo a fost si este razism nu se vad bine SUDUL _CU NORD al italei dar sa fie bine cu strainii din toate rasele LUMI """" . eu sant casatorita cu cetatean italian dar locuiesc in Germania pot sa recunosc are o alta mentalitate pentru ca a fost crescut aici """ dar precum merg in vacante in IT vad reactionare lor si, vad reactionarea romanilor si sa nu uit scuze dar partea a SUDULUI -EST de romania faceti prapad de rusinos romania de aici vine rasizmul catre romani ca delicventi in tara sant si afara etc . scuze cred ca pe viitor veti deveni mai culti si orgoliosi de voi si veti pune in fata respectul onorabil ca romanul stie sa lase loc de buna ziua in viitor numai bine . Raporteaza abuz de limbaj
cristal
|
|
dumitriu_paul2003 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 Oras: Calarasi |
Postat pe: 8 Februarie 2010, ora 15:53
pentru acest mesaj meriti o stringere de mina.bine zis.succes
|
Fosta membra 9am.ro 5843 mesaje Membru din: 6/05/2009 |
Postat pe: 9 Februarie 2010, ora 09:07
De la: nastasemihail, la data 2009-12-03 03:16:20De la: july, la data 2009-12-01 14:12:40De la: Tycu, la data 2009-11-29 10:40:24De la: 9am173971, la data 2009-11-28 17:53:48Cel mai mult ii urasc pe romani "elitele" de etnie maghiara indiferent de cetatenia si tara in care locuiec. PAI DACA-S DENUMITYI SI BOZGORI NU AU DESPRE C E TARA SA VORBEASCA DE RAU EII TAC SI ASTEAPTA.....
|
vladareanflorin 6 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 20 Februarie 2010, ora 19:56
Fii totusi mandra draga ca esti romanca, le suntem superiori ca si oameni, ei furand si primind de la americani au ajuns asa sus; daca ai vrea sa discutam mai mult , ma poti suna la 0743249405; eu am fost in It .. ( Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 22 Februarie 2010, ora 09:59
De la: nastasemihail, la data 2009-12-03 03:16:20PAI NORMAL SA NU O VORBEASCA DE RAU.......CA IEI CRED CA TARA LOR ESTE UNGARIA.....UNGARIE CARE NICI NU VREA SA AUDA DE IEI,DECI FRICA CA NU AU UNDE SE DUCE II PUNE PE GANDURIDe la: july, la data 2009-12-01 14:12:40De la: Tycu, la data 2009-11-29 10:40:24De la: 9am173971, la data 2009-11-28 17:53:48Cel mai mult ii urasc pe romani "elitele" de etnie maghiara indiferent de cetatenia si tara in care locuiec. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 22 Februarie 2010, ora 21:03
De la: BIOBITA, la data 2009-12-31 10:18:34De la: ariana22, la data 2009-08-15 20:52:43''Bravo ! asa este romanii,deaia nu au succesuri in strainatate.Tata a vazut ca este prosti romanii si pe mine ma trimis la Bruxelles. Vad aici un discurs de-a dreptul NAZIST la adresa românilor... Nu-mi vine sa cred ochilor ca unii se înjosesc si-l accepta, ba mai si adauga alte nemernicii. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 23 Februarie 2010, ora 19:48
copilasa cei ce scriu contra romanilor sunt tot romani care au ajuns in alte tari....... ratatii si scursurile societatii in care nu au reusit sa se adapteze......nici aici , nici acolo
|
Postat pe: 24 Februarie 2010, ora 17:27
Ciinii sint cei mai mari dusmani ai rominiilor. Am zis-o ....Mai ales cei care dau din coada.
|
|
Fosta membra 9am.ro 3915 mesaje Membru din: 13/01/2010 |
Postat pe: 24 Februarie 2010, ora 17:31
De la: nastasemihail, la data 2010-02-24 17:27:58Ciinii sint cei mai mari dusmani ai rominiilor. Am zis-o ....Mai ales cei care dau din coada.Pai, sa le taiem coada Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|

Asa este, ai perfecta dreptate, vina e a noastra ca le permitem asta, demnitatea tarii si a romanului e calcata in picioare ca sa ne vada bine Europa, toate ciurucurille maghiare, mizeria maghiara , prin obraznicia care-i caracterizeaza si iesirile tribale care le mostenesc de la strabunii lor , denigreaza Romania pe unde apuca , . cum sa le raspunda romanii ca ungurimea stie sa-si ascunda infectia si mizeria !!
am scris un mesaj si nu a aparut....
PAI DACA-S DENUMITYI SI BOZGORI NU AU DESPRE C E TARA SA VORBEASCA DE RAU
EII TAC SI ASTEAPTA.....