Info
x
cei care ii urasc pe romani...
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 24 Februarie 2010, ora 17:34
De la: rodik_mi, la data 2010-02-24 17:31:13Sadico. Vrei sa apara alti dusmani. Macar astia sint pe fata.De la: nastasemihail, la data 2010-02-24 17:27:58Ciinii sint cei mai mari dusmani ai rominiilor. Am zis-o ....Mai ales cei care dau din coada.Pai, sa le taiem coada
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Copilasa 80 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 24 Februarie 2010, ora 18:20
De la: liliana_redai, la data 2009-02-17 16:15:35ai perfecta drepate domnisoara cand spui ce spui despre romanii din italia... Stimata doamna, Se vede ca nu traiti in Italia, ci doar ati vizitat-o. Lumea este vazuta in mod cu totul deformat de vizite, excursii si concedii. Cei care traiesc in Occident sunt sub incidenta muta a unui RASISM PERSISTENT, mai mult sau mai putin vizibil. Se poarta loviturile sub centura, adica un rasism "cosmeticit". Mai încetati, dvs si cei ca dvs care-si tot PUN CENUSA IN CAP DEGEABA !!! Chestia cu infractiorii si tiganii este un aspect, relativ nesemnificativ al problemei. Fiecare tara are problemele ei, mai mult sau mai putin grave. Dar nu am auzit, sincer, niciodata vreun occidental sa se plânga de problemele din tara lui. Nu trebuie sa uitam ca NAZISMUL, COLONIALISMUL, CRIMELE RELIGIOASE, etc. NU sunt românesti!!!!!. Problema noastra a românilor este ca de îndata ce ne acuza cineva, mai ales un occidental, cu sau fara motiv, ne punem repede cenusa in cap, dând in felul asta apa la moara criticilor murdare si de cele mai multe ori nejustificate. Asta este efectul slabiciunii si al divinizarii nemeritate a Occidentului. Discutia despre tigani este una nejustificata. Nu de tigani trebuie sa vorbim ci de ATITUDINEA STATULUI ROMÂN IN FATA ATITUDINILOR RASISTE SI XENOFOBE OCCIDENTALE ( de ex citeam intr-un ziar românesc ca in Franta, s-au pus anunturi in trenuri "Feriti-va, românii fura !!" Este inadmisibil asa ceva, mai ales din partea unor state care se pretind civilizate. STATUL ROMAN SA REACTIONEZE, iar voi incetati sa va puneti cenusa in cap si sa-i admirati prosteste pe "civilizatii" de altii ! Putin realism si bun simt in relatiile cu celelelate tari, nu strica. Mai ales, ceva MAI MULTA DEMNITATE din partea românilor !!! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 24 Februarie 2010, ora 18:27
De la: Copilasa, la data 2010-02-24 18:20:37De la: liliana_redai, la data 2009-02-17 16:15:35ai perfecta drepate domnisoara cand spui ce spui despre romanii din italia...
Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 24 Februarie 2010, ora 18:36
Ptr ca rominii sa nu se comporte putin degradant ptr ei, ar trebui sa inceteze acest rasism tacut practicat in multe tari. Iar cei mai mari mari betivi sint in Marea Britanie si Rusia. Nicidecum rominii.
|
|
Fosta membra 9am.ro 104 mesaje Membru din: 19/02/2010 |
Postat pe: 24 Februarie 2010, ora 23:41
sI la noi sint destui betivi numa` ca voi barbatii vedeti pe altii mai betivi ca pe voi intotdeauna.
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 24 Februarie 2010, ora 23:45
De la: 9am182007, la data 2010-02-24 23:41:33sI la noi sint destui betivi numa` ca voi barbatii vedeti pe altii mai betivi ca pe voi intotdeauna.Ai inteles aiurea. Mai citeste atent si apoi sari la beregata, certareato.
|
|
CIPRIOTU 1445 mesaje Membru din: 9/11/2008 Oras: Odorheiul Secuiesc |
Postat pe: 25 Februarie 2010, ora 11:00
De la: nastasemihail, la data 2010-02-24 23:45:07De la: 9am182007, la data 2010-02-24 23:41:33sI la noi sint destui betivi numa` ca voi barbatii vedeti pe altii mai betivi ca pe voi intotdeauna.Ai inteles aiurea. MILICA SE VEDE CA ESTI CALD DUPA INBRACAMINTE ,DAR VAD CA N-O DAI JOS SI TE PLANGI MEREU CA TI E CALD ,DACA PORTI TERMOFICAREA PE TINE ,DE AIA E CALD Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 5843 mesaje Membru din: 6/05/2009 |
Postat pe: 26 Februarie 2010, ora 09:05
De la: 9am182007, la data 2010-02-24 23:41:33sI la noi sint destui betivi numa` ca voi barbatii vedeti pe altii mai betivi ca pe voi intotdeauna. la barbati a-2- zi betia trece.....dar...la femei ........
|
|
|
|
Postat pe: 27 Februarie 2010, ora 05:42
De la: nastasemihail, la data 2010-02-24 18:36:52Ptr ca rominii sa nu se comporte putin degradant ptr ei, ar trebui sa inceteze acest rasism tacut practicat in multe tari. Iar cei mai mari mari betivi sint in Marea Britanie si Rusia. Nicidecum rominii.Fiindca vad ca intelegeti aiurea, ma repet. Cei mai mari betivi sint in tarile de mai sus. Pe statistica. Si chiar in cele sudice, cu vinul lor. la noi e asa cum am stabilit. Stam prost si la capitolul asta. Daca voi vedeti betivi peste tot va priveste. Eu nu vad. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Fosta membra 9am.ro 152 mesaje Membru din: 21/09/2008 Oras: Timisoara |
Postat pe: 27 Februarie 2010, ora 14:12
De la: nastasemihail, la data 2010-02-24 18:27:04De la: Copilasa, la data 2010-02-24 18:20:37De la: liliana_redai, la data 2009-02-17 16:15:35ai perfecta drepate domnisoara cand spui ce spui despre romanii din italia... Nu e drept a fi judecata o natiune intreaga dupa actele lipsite de bun simt sau moralitate ale unor indivizi. Romania si romanii nu sunt cu nimic mai prejos fata de alte natiuni. Este o denigrare orchestrata in act careia, din pacate, multi cetateni de teama de a nu fi asimilati de penibil i se alatura si o sustin, intocmai ca viorile concertul condus de dirijorul de orchestra. Nu asta este insa solutia. Trebuie luptat impotriva obtuzitatii, superficialitatii sau relelor intentii ale oricui se grabeste sa arunce cu mocirla peste un popor sau altul. Fiecare popor are uscaturile sale, asa cum fiecare natiune are geniile si oamenii sai care ii fac onoare. A ne dezice de anumiti compatrioti, nu ne va creste in ochii "civilizatilor" care la randul lor au si ei nu doar ramuri uscate ci chiar trunchiurile lor gaunoase. Interesul nostru si al statului ar trebui sa mearga in directia de a da cetatenilor conditii decente de munca, de viata. Trecand de partea celor care arata doar cu degetul si nu fac nimic pentru a eradica problema, ne va "imbogati" pe langa eticheta de "barbari necivilizati" si cu aceea de tradatori ai natiunii, lasi si lipsiti de coloana vertebrala. Incetati sa mai faceti jocul celor care ne vor sfarsitul! www.youtube.com/watch?v=05u1pBBziQk&feature=player_embedded www.youtube.com/watch?v=ngNq_sUmO54&feature=player_embedded Raporteaza abuz de limbaj
*Per la Scienza il Calabrone non potrebbe volare perché il suo corpo e troppo grande rispetto alle ali. Il Calabrone questo non lo sa, e vola !*
*Toti oamenii te aud cand vorbesti; prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.*
*Spesso, la verità più profonda, si trova grazie ad una piccola storia*
*Vulturul poate zbura mai jos decat gainile, dar gainile nu se vor putea ridica niciodata pana la nori* *"Ca urmare a asezarii geografice, a resurselor naturale si, mai ales a celei mai mici densitati (populationale) din Europa, Romania n-a fost niciodata un stat absolut independent.
Tipul de Roman repudiat de toate puterile tutelare este nationalistul cu convingeri imposibil de corupt si patriotul refractar la operatii transactionale. Aceste insusiri de intelect si de caracter sunt considerate a fi periculoase si deci o vinovatie cu care nu se colaboreaza si care se pedepseste daca iese din anonimat.
Exact invers, tipul de Roman agreat de toate puterile straine care au tutelat si care au controlat Romania: fara convingeri politice, caldicel in comportament si adaptabil in colaborari cameleon in politica, tranzactionist in afaceri oportunist in relatii si, intotdeauna, de partea Puterii si cu folosinta pentru Putere."
(Serban Milcoveanu)**
|
|
Prototypa 197 mesaje Membru din: 2/11/2009 |
Postat pe: 20 Martie 2010, ora 13:45
Din nefericire cam asa este si chiar daca ne-am stradui sa mai reparam putin imaginea,va fi foarte greu deoarece deja aveam pusa o eticheta greu de eliminat.
|
Copilasa 80 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 21 Martie 2010, ora 12:33
De la: Prototypa, la data 2010-03-20 13:45:59Din nefericire cam asa este si chiar daca ne-am stradui sa mai reparam putin imaginea,va fi foarte greu deoarece deja aveam pusa o eticheta greu de eliminat. Eticheta este greu de eliminat dintr-un singur motiv : Românii însisi se scuipà intre ei, se bârfesc, se denifreaza si se tradeaza in fata strainilor. Satul român ar trebui sa ia atitudine, de ex împotriva atitudinilor de-a dreptul "naziste" ale Danemarcei la adresa românilor. În loc de asta, Statul român, prin puterea sa actuala "linge în ...."Occidentul, în mod slugarnic si scârbos. Daca este intr-adevar ceva de "iadmirat" la occidentali este FORTA SI SOLIDARITATEA CU CARE SE APARA , SE LAUDA, SE IUBESC CA NATIE, SE CRED DEASUPRA INTREGII PLANETE, NU PIERD NICIO OCAZIE IN A SE MÂNDRI SI A SE DA MARI" Am strabatut Occidentul in lung si-n lat si nu am auzit macar o data, un singu ziar, un singur om, indiferent cine ar fi el, de dreapta sau de stânga, sarac sau bogat, cu sau fara situatie, curajos sau timid, etc, etc, DENIGRÂNDU-SI TARA. Nu exista decât laude si preamariri. Occidentul este o MEGALOMANIE generalizata. Inainte de a vedea nu as fi crezut asta niciodata. Bineînteles, totul este "cozmeticit", "machiat" în "democratie", în "drepatate", etc. În români Occidentul si-ab gasit VICTIMA ideala : care se critica permanent si nemeritat, se cred vinovati de toate relele planetei. ROMÂNII AU UN COMPLEX IMENS DE INFERIORITATE. De ce ?!!!!!!!De ce ?!!!!!!! Tot intreb si iar intreb pe toata lumea, citesc, ascult, ma întreb dar nu gasesc explicatii, nu pot întelege : DE CE ROMÂNII NU SE RESPECTA PE EI INSISI SI AU COMPLEXE DE INFERIORITATE ?! Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am016446 8 mesaje Membru din: 19/03/2009 |
Postat pe: 21 Martie 2010, ora 14:39
Si ce sa facem cu ei ? Sa-i pastram aici, in Romania? Mai bine, duca-se !
|
Postat pe: 22 Martie 2010, ora 08:38
De la: nastasemihail, la data 2010-02-24 18:27:04De la: Copilasa, la data 2010-02-24 18:20:37De la: liliana_redai, la data 2009-02-17 16:15:35ai perfecta drepate domnisoara cand spui ce spui despre romanii din italia...
|
Fosta membra 9am.ro 4462 mesaje Membru din: 27/02/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 22 Martie 2010, ora 08:41
salut bihorene, te asteptam!
azi ne distram impreuna
|
buni66 65 mesaje Membru din: 24/11/2009 |
Postat pe: 22 Martie 2010, ora 14:24
Eticheta este greu de eliminat dintr-un singur motiv : Românii însisi se scuipà intre ei, se bârfesc, se denifreaza si se tradeaza in fata strainilor. Satul român ar trebui sa ia atitudine, de ex împotriva atitudinilor de-a dreptul "naziste" ale Danemarcei la adresa românilor. În loc de asta, Statul român, prin puterea sa actuala "linge în ...."Occidentul, în mod slugarnic si scârbos. Daca este intr-adevar ceva de "iadmirat" la occidentali este FORTA SI SOLIDARITATEA CU CARE SE APARA , SE LAUDA, SE IUBESC CA NATIE, SE CRED DEASUPRA INTREGII PLANETE, NU PIERD NICIO OCAZIE IN A SE MÂNDRI SI A SE DA MARI" Am strabatut Occidentul in lung si-n lat si nu am auzit macar o data, un singu ziar, un singur om, indiferent cine ar fi el, de dreapta sau de stânga, sarac sau bogat, cu sau fara situatie, curajos sau timid, etc, etc, DENIGRÂNDU-SI TARA. Nu exista decât laude si preamariri. Occidentul este o MEGALOMANIE generalizata. Inainte de a vedea nu as fi crezut asta niciodata. Bineînteles, totul este "cozmeticit", "machiat" în "democratie", în "drepatate", etc. În români Occidentul si-ab gasit VICTIMA ideala : care se critica permanent si nemeritat, se cred vinovati de toate relele planetei. ROMÂNII AU UN COMPLEX IMENS DE INFERIORITATE. De ce ?!!!!!!!De ce ?!!!!!!! Tot intreb si iar intreb pe toata lumea, citesc, ascult, ma întreb dar nu gasesc explicatii, nu pot întelege : DE CE ROMÂNII NU SE RESPECTA PE EI INSISI SI AU COMPLEXE DE INFERIORITATE ?! Subscriu la ce s-a scris mai inainte. ROMANI, RESPECTATI-VA MAI MULT PENTRU CA SI ALTII SA VA RESPECTE! SA AVETI O PRIMAVARA FRUMOASA, PENTRU CA TOTI SUNTETI FRUMOSI SI VA IUBESC!
|
Postat pe: 23 Martie 2010, ora 08:53
FERESTE-MA DOANE DE PRIETENI CACI DE DUSMANI MA FERESC SINGUR
|
21goot 103 mesaje Membru din: 16/03/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 23 Martie 2010, ora 14:18
cred ca cei mai nesuferiti si ipocriti sant Italieni ,Eu sant casatorita cu italian cu sotul este totul ok multumesc lui dumnezeu dar familia lui este de neconceput cat de odiosi si nerespectabili ......sotul meu pentru mare minune sa nascut in belgia a crescut in germania noi locuim in germania etc dar cand mergem in vacante in italia mereu vin traumatizata cat dispret vorbesc de romani asa ca dragi romani respecta cine te respecta """"" . e adevarat nu poti pune pe toti in oala cu supa dar sant suficient de multi care fac scarba doar cand deschid gura ,dar iubeste dusmanul ca dumnezeu te iubeste pe tine mai mult
numai bine Raporteaza abuz de limbaj
cristal
|
|
gabymarinescu_pulsar 375 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 24 Martie 2010, ora 14:31
Citeam mai la inceput,parca prin pag a 2-a ca noi romanii avem IQ mare 110-120,adica stam mai bine decat multe alte natii fie ele si din Europa asta civilizata(aici este evident ca asa stau lucrurile),asa o fi,nu am citit nimic,o statistica oficiala despre cat de destepti ne nastem noi romanii,si daca nu m-am documentat,nu ma pot pronunta,asa mi se pare corect,INSA,consider ca inteligenta nativa este una,iar educatia si mai ales CONSTIINTA civica cu totul altceva!De asemeni,as dori sa ridic si alta problema,anume ca noi romanii suntem dezbinati,altfel CUM ar fi fost posibil ca fiecare majoritate parlamentara sa se constituie numai cu ajutorul UDMR?Si in timp ce noi eram si suntem ocupati de lupte interne intre cei ce vor sa iesim odata de sub cizma ruseasca si cei care vor in continuare tot sub rusi(eu ii numesc cozi de topor)UDMR-ul isi vede nestingherit si neclintit de telul lor:mai intai autonomie teritoriala,apoi unirea cu Ungaria!Numai cine e tampit nu vede acest lucru clar ca lumina zilei!Numai jigodismul nostru a facut posibil acest lucru,vi se pare ca ar fi un motiv sa ne laudam cu cat de destepti suntem ca NATIE?Mie nu.
|
|
Fosta membra 9am.ro 2 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 29 Martie 2010, ora 14:05
corect !
|
Postat pe: 31 Martie 2010, ora 08:44
De la: gabymarinescu_pulsar, la data 2010-03-24 14:31:29Citeam mai la inceput,parca prin pag a 2-a ca noi romanii avem IQ mare 110-120,adica stam mai bine decat multe alte natii fie ele si din Europa asta civilizata(aici este evident ca asa stau lucrurile),asa o fi,nu am citit nimic,o statistica oficiala despre cat de destepti ne nastem noi romanii,si daca nu m-am documentat,nu ma pot pronunta,asa mi se pare corect,INSA,consider ca inteligenta nativa este una,iar educatia si mai ales CONSTIINTA civica cu totul altceva!De asemeni,as dori sa ridic si alta problema,anume ca noi romanii suntem dezbinati,altfel CUM ar fi fost posibil ca fiecare majoritate parlamentara sa se constituie numai cu ajutorul UDMR?Si in timp ce noi eram si suntem ocupati de lupte interne intre cei ce vor sa iesim odata de sub cizma ruseasca si cei care vor in continuare tot sub rusi(eu ii numesc cozi de topor)UDMR-ul isi vede nestingherit si neclintit de telul lor:mai intai autonomie teritoriala,apoi unirea cu Ungaria!Numai cine e tampit nu vede acest lucru clar ca lumina zilei!Numai jigodismul nostru a facut posibil acest lucru,vi se pare ca ar fi un motiv sa ne laudam cu cat de destepti suntem ca NATIE?Mie nu.sub sloganul nu ne vindem tara a ajuns romania intr-o situatiein care daca ar trai ceausescu ar muri pe loc de c iuda si necaz,ce a fost romania si unde a ajuns |
|
maria1963 5 mesaje Membru din: 9/09/2009 Oras: Suceava |
Postat pe: 31 Martie 2010, ora 09:03
Este adevarat ca s -a pus o eticheta in ceia ce ii priveste pe romani ..............Avem si noi firma de firma
.....................si multe alttele ................dar daca demosntrezi ca esti serios , muncitor nu esti catalagot rumeno=cativo. Adica cand spun roman asociaza cu rau .......... Sunt destui romani care infirma toate acuzele aduse romanilor ca natie.............. Si DA ............SA NU NE MAI PUNEM CENUSA IN CAP ..................CI SA LE RASPUNDEM CU RESPECT CA SI EI AU ,, CATIVII " LOR , CA PESTE TOT IN LUME SUNT SI OAMENI BUNI SI OAMENI RAI .......... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 31 Martie 2010, ora 09:05
De la: 9am131909, la data 2010-03-31 09:03:48Este adevarat ca s -a pus o eticheta in ceia ce ii priveste pe romani ..............Avem si noi firma de firmacorect
|
9am_2006 2 mesaje Membru din: 4/05/2013 |
Postat pe: 4 Mai 2013, ora 04:22
Sunt de 20 de ani in italia acuma am 27 si sunt fericita cu sotul meu italian este un om minunat . Am venit i italia cu " ricongiungimento famigliare"deci nu am stat pe spatiul Italian nici o clipa fara documente datorita tatalui meu .Am fost la scoala m-am obisnuit si am aceptat cultura italeneasca desi parintii mei m-au invatat sa pretuiesc si sa iubesc Romania .Acuma vreau sa raspund tuturor celor care se simt rusinati de a fi romani . Dragi mei conationali va vorbesc prin esperienta mea proprio ci nu de prin auzite si credeti-ma ca in 20 de ani am vazut multe in Italia si am intalnit multi nenorociti de rasisti . Stiati ce 69% din delicuenti sunt italiani ci dor 7, 3 la sute sunt romani ? Normal nu stiati pacat ca la telivizor stiu sa vorbeasca doar de cei 7, 3 la suta .Nu va spun cati romani si romance cu facultate sunt in italia la slujit sa spele bosorogi si casele la italini (fara posibilitate de munca in romania un exemplu este unchiul meu ce a terminat dreptul si acum ii zidar de multi italieni dispretuit )care poate dabia au 8 clase dar au avut norocul al naibii sa se nasca cu bani si dupa ce ca le da un salar de mizerie romanilor ii mai si batjocoresc si se dau mari cu cultura lor "il grande rinascimento " mai fratii mei sa nu credeti voi ca italienii spun de ei insusi ca li e rusine de natia lor din contra poate sa zica toata lumea ca is mafioti mincinosi talhari etc etc ...tot mandri is nu ca noi .Dupa cum v-am spus is de multi ani in italia si cand vorbesc italiana nici nu-si dau seama ca sunt romanca si totusi imi spun ca am trasaturi de rusoaica deoarece alba blondo inalta si occhi verzi ira eu atuci cu mandrie le spun ca sunt romanca si nu-ti spun ca deja se schimba la fata si se uita la mine ca niste idioti .
Hai sa va spun un pic cum stau lucruile la dragii nostri italieni perfecti : Eram la scuoala in primu an de liceu aveam 15 ani un an mai mare decat celalalte colege italience si ghici care era discutia intre fetele din clasa ? Cum fac sex ci nu numai normal da chiar si oral cine a facut-o ieri cine alaltaieri etc . Fete si baieti ce fumau droguri i pauza pe scari chiar fara rusine de profesori si chiar pustoaice de13 14 ani ce faciau sex oral (pt ca vreau sa se mentina virgine asa ziciau tampitele )pentro o bluza sau sa-si incarce telefonul cu 10 euro multe dintre ele erau fete din famili bogate si o faciau doar pentru ca erau rasfatate si vreau sa obtina totul chiestea care m-a surprins era ca se laudau .......si italienii mai zic de romance ??? Italiencele sunt ca niste wc si sunt invidiose de crapa pielea pe ele de romance , multe dintre ele (nu toate) sunt puturoase isi tine barbatu cu lesa ca pe un caine ele comanda in casa ca niste "hitler"si dupa aia se mai mira ca is tradate cu straine .Deci concluzia :Stati linistiti ca nici ei u-s mai buni ca noi singurul lucru positiv e ca italieni nu isi barfesc tara politica si femeile cu STRAINII cum fac dragi nostri romani si bine fac "hainele murdare se spala in casa" Ne aruncam mocirla pe noi singuri che tristete ! Cand un roman face ceva rau imediat il anuta la telejornal si cate odato le mai si umfla jornalisti da uite culmea nu se spune ca cel mai bun student de "la sapienza" renumita facultate din roma printre cele mai bune din italia este ROMAN si nu se spun multe altele . Nu va iludeti ca italieni nu au nimiccu cei "buni" multi dintre ei ne definesc oameneni de serie B , subcultura ,si pt multi dintre ei chiar si cei buni trebuie sa aplece capul in fata lor pentru simplul fapt ca ne considera inferiori si mediocri din toate puntele de vedere , culturale religiose etc . Si atunci eu zic :"Numai prostu apleaca capul degeaba " Romani sunt descriminati pe autobuse metrouri insultai ca put de ceapa si usturoi deci daca nu esti criminL hot sau violator un defect tot ti-l gasesc ca "Puzzi rumeno schifoso"(puti roman scarbos) chiar daca mirosi de D&G o zic doar sa te jicneadca is niste neciopliti va spun eu Asta-I REALITATEA italiei si as-putea sa va povestesc multe si multe asi putea sa scriu carti dar nu vreau sa va plictisec fiecare are dreptul sa gandeasca cum vrea doar ii DEMOCRATIE CE DRACU ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am_2006 2 mesaje Membru din: 4/05/2013 |
Postat pe: 4 Mai 2013, ora 05:19
Da cum sa nu tu le sti pe toate ....
Deci vrei sa spui ca in Romania au ramas doar sfinti si intelectuali ? Hai scuteste-ma!! Chiar daca sunt in italia de multi ani ma uit la stirile romanesti pe dg si mi se pare ca situatia Romaniei se inrautateste pe zi ce trece si criminalitatea a crescut in ultimii ani cum iti esplici acest lucru daca romani aia rai is in afara ? Unii vorbrsc numai sa se afle in treaba . Multi romani care slujesc in strainatate ca niste hamali (si nu vb de aia care fura ca majoritatea muncesc ) baga toti banii i tara adica in RomNia nu degeaba se plang italienii ca romani dau economia Italiei pe rapa deoarece o parte buna di banii castigati ii investesc in Romania ci nu in Italia asta este una dintre discutile statului Italian partic nu le prea convine . Deci nene nu-i vorbi de rau pe romanii din strainatate caci baga bani in Romania ar trebui sa ii respecti din momentul ce ajuto tara din punct de vedere economic . Intreseaza-te pe net si vezi numai cati bani intra in tara in AUGUST datorito romanilor cinstiti si muncitori ce isi rup spatele in santiere si spale jegu la straini . Nu ne ajunge ca suntem umiliati si discriminati peste hotare acuma rezulta ca suntem urati si de nostri conationali , deaia merge Romania prost ca nu suntem uniti ca alte natiuni si ne barfim la STRAINI . SI strainu ce face atunci ? Trage concluzi si pe buna draptate ne barfeste si rad de noi cu conationali lor ..CE RUSINE !!!!! AASTA DA RUSINE !!! Da chiar t-o fluirat cineva sti ce mi-a spus o italianca o dato ? -Am auzit ca la voi in Romania cand o familie are fete la 14 15 ani le vand si le trimita produs , practic mi s-azis ca face parte din cultura voastro . Si eu am ramas cam asa si am intrebat-o :Cine ti-a spus asta ? Si ea mi-a zia : -Fostul meu prieten era roman el mi-a zis si a mai spus ca decat sa se casatoreasca cu fata romanca mai bine dvine gay deoarece romance sunt necinstite si curve . Deci intelegi acuma cat poate fi de mare idiotia omului ? Cretinu ala ca nu pot sa ii spun alt cumva ca sa o vrajeasca pe grasana aia (caci saracu credea ca la "patata"italiana are gust de miere si ca ii verticala ) o scos numai prostii di gura aia si fata si-o facut numai filme mentale pe buna dreptate si cine stie la cate prietene si neamuri o mai povestit povestea , si uite cum un tantalau ne face de rahat si fara sa fie cine stie ce criminal unica lui crima saracul e ca nu il ducea capul , dar ce sa facem asta e unii sunt doar segretarii creierului lor . P.s scuzati aici am raspuns lui Tavi13ro si judhitei .Am postat vresit comentariul . Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 5 Mai 2013, ora 13:08
Aceasta atmosfera o face media.
Imediat dupa revolutie prezentau numai stiri de senzatie si rele bineinteles, ca sa aiba audienta. Intre timp nu au realizat ca nu mai sint audiate stirile rele ca pina in anii din urma. In toate tarile au fost astfel de fenomene cu stiri rele, si de la ei si de peste tot. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
io_tania 63 mesaje Membru din: 23/03/2010 |
Postat pe: 20 Iunie 2013, ora 19:05
Un personaj care tare mai "iubeste" romanii este si g soros, cel care a "nasit" introducerea apelativului "rrom" si inlocuirea/interzicerea cuvantului "tigan", daca bine-mi amintesc, cu ajutorul lui p roman, parca... Tocmai ce-am citit o stire (nu stiu cat de credibila e), cum ca amenda pt folosirea cuvantului de "tigan" ar fi de 7000 euro, la proaspetele indicatii ale coanei ue... O fi reactia la atacul hacherilor romani..
[Hackerii romani nu s-au oprit dupa ce au spart site-ul publicatiei britanice Daily Telegraph in care au specificat ca "tiganii nu sunt romani, idiotilor" si au atacat pe 19 aprilie si site-ul cotidianului francez Le Monde, in care vorbesc de eroii Romaniei si de sangele care a fost varsat pentru ca tara noastra sa existe astazi pe harta. Hackerii s-au autointitulat "Romanian National Security" (R.N.S). Paginile site-ului au fost inlocuite cu imaginea drapelului romanesc si cu un mesaj patriotic: "Aceasta nu este o miscare de rezistenta, un protest sau o revolta. Este strigatul întregului popor român ce face apel la fratii nostri care au uitat ca si în venele noastre circula sânge roman. Sângele ce-a fost jertfit si varsat pe câmpurile de lupta pentru a fi scrisa istoria neamului nostru, cere acum DREPTATE. Eroii patriei noastre nu vor muri niciodata ! Vrem sa nu se uite CINE l-a varsat pentru ca Romania sa existe astazi pe harta , sa le amintim copiilor si nepotilor nostri, sa îi respectam cu onoarea cuvenita. Ne-a ajuns atata batjocura. Tiganii nu sunt romani! Nu ei ne-au scris istoria! Cand vorbiti de compatriotii nostri nu mai folositi expresiile "Tigani Romani". Noi v-am respectat Franta, voi ne veti respecta Romania ! R.N.S. VEGHEAZA ca aceste lucruri sa fie infaptuite."] Raporteaza abuz de limbaj
I forgive you! God bless you!
|
|
Fosta membra 9am.ro 828 mesaje Membru din: 19/02/2019 |
Postat pe: 8 Mai 2019, ora 11:42
Alegerile de pe 26 mai sunt primele alegeri de când Dragnea și PSD au preluat puterea în România. După 2 ani de abuzuri și proteste, după 2 ani în care România a fost condusă de o gașcă de hoți, acum avem pentru prima dată șansa să acționăm acolo unde contează cu adevărat, la vot. Acolo nu mai pot să ne lovească, nu mai pot să ne ignore, acolo noi avem puterea.
|
|
|

sincer astia nu au ce cauta nici in tara lor,daramite in europa!?sa faca ce?sa ne faca de rusine doar!
la barbati a-2- zi betia trece.....dar...la femei ........
.....................si multe alttele ................dar daca demosntrezi ca esti serios , muncitor nu esti catalagot rumeno=cativo.