Info
x
cei care ii urasc pe romani...
|
yonex84eu 90 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 16 Aprilie 2009, ora 19:28
De la: marian_bd_rotaru, la data 2009-04-15 23:31:45Pt Bash_Ash47 : Moldovenii nu sunt "neamuri proste" , sunt cei care au dat pe cei mai multi dintre oamenii mari ai acestei tari . Ceea ce ai afirmat , dovedeste un lucru : cei mai mari dusmani ai romanilor , in afara de rusi si tigani , sunt chiar romanii . Confirm ca cei mai mari dusmani ai rominilor in alte tari sunt chiar rominii,este 100% confirmat din comportamentul rominilor spre romini.
|
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 26 Aprilie 2009, ora 08:18
Rominii sint cei mai buni promotori ai valorilor occidentale, fara sa ceara remuneratie ptr asta. La ei acasa sau la noi.
Putini au sesizat asta. Ma refer la occidentali, ca aici, avind IQ-ul mare ne dam seama. Normal sa ne urasca, le facem concurenta in domeniul promovarii.
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Rodicutza22 2 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 30 Aprilie 2009, ora 05:21
ai drepatate (valentinticu)
|
|
Shlomo_Mire_Ivan 1640 mesaje Membru din: 19/04/2009 Oras: Craiova |
Postat pe: 30 Aprilie 2009, ora 07:23
De la: BELAMI, la data 2009-04-16 07:46:20no mery la foss,si daca nu va convine si voua sa plecati de unde au venit stramosii vostrii.sa aveti si voi dreoturi aici cum au romanii din republica moldova.ca vi s-a urcat la cap.si voi vedeti numai interesul vostru.poate se inerveaza romanii si va trimit cu catel cu purcel in ungaria.ar fi cazul.Dupa cum te exprimi,cred ca esti d-al meu!
|
|
9am035240 7 mesaje Membru din: 22/04/2009 |
Postat pe: 3 Mai 2009, ora 14:35
si mie imi este sila sa mai traiesc in tara asta. Dar totusi sa stiti ca aceasta tara are oameni minunati in general si muncitori, care se acomodeaza foarte usor la orice situatie. Aici este problema, haideti nfratilor sa invatam sa mai spunem stop acestor oameni care ne conduc, ca ne duc la pierzanie, ajunge 20 de ani de prostie, ajung 20 de ani de adevarata criza economica si sociala. Trezitiva ROMINI, AJUNGE DOMNILOR GUVERNANTI
|
|
Fosta membra 9am.ro 810 mesaje Membru din: 11/03/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 3 Mai 2009, ora 23:24
De la: aganescuadrian, la data 2009-02-17 14:42:44Vlad Tepes incarnat , asta este raspunsul pentru toate faradelegile din Romania , in maxim 5 ani se rezolva [/quo |
|
marian_bd_rotaru 1883 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Barlad |
Postat pe: 4 Mai 2009, ora 11:11
Cei mai mari dusmani ai Romaniei , sunt tiganii . Vor sa ne fure tara , in cardasie cu UE ! Tiganii au produs si secesiunea de la Targu Jiu din martie 1997 , act de o gravitate extrema , dar total ignorat de autoritati !
|
|
9am044905 125 mesaje Membru din: 5/05/2009 Oras: Ploiesti |
Postat pe: 7 Mai 2009, ora 11:39
cei care ii urasc pe romani, sa se uite in propria gradina.....oare cine o mai fi sarit gardul?!?
|
|
|
|
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 9 Mai 2009, ora 08:21
De la: marian_bd_rotaru, la data 2009-05-04 11:11:40Cei mai mari dusmani ai Romaniei , sunt tiganii . Vor sa ne fure tara , in cardasie cu UE ! Tiganii au produs si secesiunea de la Targu Jiu din martie 1997 , act de o gravitate extrema , dar total ignorat de autoritati ! Ce secesiune?
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Fosta membra 9am.ro 15 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 9 Mai 2009, ora 11:43
Oameni certați cu legea sunt peste tot. Nu suntem nici mai buni nici mai rãi decât alții. Timpul le rezolvã pe toate. Peste 10-20 de ani va fi altfel la noi în țarã. Și alte țãri au trecut prin ce am trecut noi cu mulți ani în urmã și acum le e mai bine. O zi bunã și mai descrețiți-vã frunțile!
|
|
9am023185 198 mesaje Membru din: 28/03/2009 |
Postat pe: 9 Mai 2009, ora 11:50
De la: valentinticu, la data 2009-02-17 15:20:27Am o veste prosta pentru d-voastra! facem parte din pacate dintr-unul din cele mai naspete tipuri de neamuri omenesti, indiferent de cati bani am vea unii sau altii. Va observ pe strada, in magazine, la televizor. Sunteti falsi, prefacuti, dk aveti cumva dintr-o spaga peste 2 mii de ron la voi ii legati cu siret si ii scoateti din buzunar cand platiti la paine, ca sa vada lumea ce tari sunteti. dk aveti limuzina, o parcati in fata mallului pe locurile de handicapati ca sa va vada lumea, dk sunteti saraci sunteti invidiosi. Dk mancati o ciocolata, ambalajul il aruncati pe spate, va omorati dupa cainii bagabonzi care musca copiii, dar tot cainii astia mor pe capete striviti de masini fara sa-i pese nimanui fiind cu sutele in putrefactie pe marginea drumurilor. Beti, si apoi violati, mancati prost si aratati naspa, ca pisati la vedere pe drumurile nationale cu fata catre masini, scuipati pe strada, sunteti agramati, saraci sau bogati deopotriva. Ati ajuns asa, aici sau in Italia nu pt ca aveti merite, ci pentru ca va place sa luati sau sa dati spaga! Asta sunteti voi toti impreuna cu mine, din pacate! Popor de vilolatori, talhari, cu frica de interlopi, fara mandrie!!!!!!!!!!!!!!!1 Se vede cã nu ºtii cum sunt alte popoare dacã spui de români ceea spui... dacã ai fi deºtept aºa cum te crezi, ai ºti cã nu existã pãdure fãrã uscãturi ºi nu i-ai bãga pe toþi în aceeaºi oalã. Tare bine ai face dacã ai cere altã naþionalitate, care þi se pare mai potrivitã, cãci unul ca tine ne face naþia de râs. |
|
Postat pe: 9 Mai 2009, ora 11:52
De la: The, la data 2009-02-17 15:24:45Iata ca a aparut idiotul perfect !
|
|
Postat pe: 9 Mai 2009, ora 11:59
De la: ralu6_6, la data 2009-02-17 15:52:54Sunt cam exagerate toate chestiile astea!!Cum zice si mama mea:"Nu exista padure fara uscaciuni".Asa e peste tot!Doar ca nu ar trebui sa fie bagati toti romanii in aceeasi oala!Luati ca exemplu ceea ce s-a intamplat sapt trecuta cu Marian Cozma,in Ungaria...cine s-ar fii asteptat la o asemenea reactie din partea ungurilor?Care totusi,la noi in tara sunt priviti altfel,deoarece ungurii din Romania sunt f rautaciosi,nu am nimic cu ei,ca sunt tot oameni,dar asta e adevarul...Insa nu acelasi lucru il putem spune despre ungurii din Ungaria....Romanii care comit astfel de infractiuni sa fie pedepsiti conform legii dar sa nu mai fim priviti ca ultimele scursuri ale societatii pt ca nu e cazul!! Foarte corect ceea ce spui... asta spuneam ºi eu unuia, cã nu existã pãdure fãrã uscãturi... ºi nu-ºi dau seama aceºti... ne-oameni (epitetul potrivit ar fi altul !)... cã dau apã la moarã unui Atila, care viseazã cai-verzi-pe-pereþi... uitând cã dacii liberi existau aici ºi acum 2000 de ani, pe când hunii au venit cãlare, cu carnea sub ºa, abia dupã vreo 900 de ani... erau niºte barbari lipsiþi de culturã, pe când dacii (nu romanii !) aveau o înaltã spiritualitate ! |
|
Postat pe: 9 Mai 2009, ora 12:04
De la: ralu6_6, la data 2009-02-17 15:55:51Cand spui "Moldoveni" la ce anume te referi?La cei din tara sau de peste Prut? Nu conteazã... ºi cei de peste Prut sunt tot români... Cei care vorbesc de moldoveni, olteni etc... se pare cã nu ºtiu cã toþi sunt români, desemnaþi prin regiunea în care trãiesc. Rãu a ajuns omenirea, dacã nu se mai suportã membrii aceleiaºi naþii... atunci cum sã se înþeleagã oamenii de diferite naþionalitãþi. ªi când te gândeºti cã se considerã creºtini !!! Habar nu au de mesajul mântuitorului nostru ! |
|
Postat pe: 9 Mai 2009, ora 12:11
De la: tavy109, la data 2009-02-17 15:58:58Toti romii ar trbui castrati sau dupa vina gazati(gloantale sunt scumpe).Ne-au facut de rusine in toata lumea.Nu mai avm loc nicaieri. În viaþa viitoare, sigur te vei naºte într-o familie de þigani, ca sã înþelegi cã toþi suntem copiii lui Dumnezeu ºi cã în faþa Lui suntem doar oameni, nu români, þigani, unguri, chinezi, englezi, birmanezi... Te pomeneºti cã eºti din cei ce-ºi fac cruce de câte ori trec pe lângã o bisericã ! Eºti mai departe de Divinitate decât acel þigan pe care-l blamezi. |
|
Postat pe: 9 Mai 2009, ora 12:15
De la: anishka4me, la data 2009-02-17 16:24:50e mai bine sa-i impuste la zid, au ajuns prea departe si nu cred ca numai tiganii sunt implicati, ne-au facut de rusine (putin spus),ne este rusine ca suntem romani. Nu folosi pluralul, veobeºte doar în numele tãu ! Dacã þi-e ruºine, mai bine ai cãuta o þarã-mamã surogat, una care sã te merite... |
|
Postat pe: 9 Mai 2009, ora 12:17
De la: armand11400, la data 2009-02-17 16:36:18o natie de rahat asta suntem Probabil tu eºti din materialul de care vorbeºti, cacã aºa te simþi... Nimic nu-þi dã dreptul sã arunci cu noroi în poporul în care te-ai nãscut... Eroii acestui neam nu meritã urmaºi ca tine... |
|
Postat pe: 9 Mai 2009, ora 12:20
De la: elealina, la data 2009-02-17 16:54:22Draga Bash... ai grija cum vorbesti... daca esti tu din alta parte decat Moldova, nu-ti da dreptul sa te crezi cu mot in frunte... Am intalnit mai multi agramati si mai multi mincinosi si mai multi tampiti in alte parti decat am intalnit in toata Moldova.. Ai punctat corect... Vezi care-i greºeala unor români??... Aruncã cu noroi în poporul lor, fãrã sã se gândeascã cã fac pe plac duºmanilor noºtri... care au ºi ei poate mai multe uscãturi ca noi, românii. |
|
Postat pe: 9 Mai 2009, ora 12:25
De la: matheantal, la data 2009-02-17 17:24:49vezi ma d c le trebe ungurilor autonomie!k romania d rahat si romanii la fel,si vor sa scape de pata pe care au facuto romanii!rusine sa va fie Vise, Atila, vise... Nu mor caii, când vor câinii ! Nu uita cã dacii erau aici cu 1000 de ani înainte de a veni voi din Mongolia barbarã... Dacã un imperiu (ce a dispãrut ca orice imperiu), ne-a ocupat vremelnic, asta nu vã dã nici un drept în þara care acum vã gãzduieºte creºtineºte ! Ruºine sã vã fie... dar n-aveþi grijã, o sã vã dea Dumnezeu ce meritaþi. |
|
Postat pe: 9 Mai 2009, ora 12:28
De la: Dorulet, la data 2009-02-17 17:38:57De la: ralu6_6, la data 2009-02-17 15:52:54Sunt cam exagerate toate chestiile astea!!Cum zice si mama mea:"Nu exista padure fara uscaciuni".Asa e peste tot!Doar ca nu ar trebui sa fie bagati toti romanii in aceeasi oala!Luati ca exemplu ceea ce s-a intamplat sapt trecuta cu Marian Cozma,in Ungaria...cine s-ar fii asteptat la o asemenea reactie din partea ungurilor?Care totusi,la noi in tara sunt priviti altfel,deoarece ungurii din Romania sunt f rautaciosi,nu am nimic cu ei,ca sunt tot oameni,dar asta e adevarul...Insa nu acelasi lucru il putem spune despre ungurii din Ungaria....Romanii care comit astfel de infractiuni sa fie pedepsiti conform legii dar sa nu mai fim priviti ca ultimele scursuri ale societatii pt ca nu e cazul!! În sfârºit... cineva care spune lucrurilor pe nume... Sincere felicitãri !
|
|
Postat pe: 9 Mai 2009, ora 12:46
De la: Marakesh, la data 2009-02-17 18:29:44e adevarat ca sunt multi romani care se comporta necivilizat si antisocial in tarile pe unde se duc. din pacate asta probabil ca va duce la excluderea noastra din UE. dupa cate vad, un senator italian a declarat ca "Romanii nu sunt demni sa ramana in Europa, iar specialitatea lor sunt violurile". Ai dreptate ºi totuºi nu ai... în sensul cã-þi lipsesc informaþiile... www.geocities.com/viata.spirituala/protocoalele_inteleptilor_sio... video.google.co.uk/videoplay?docid=6592355148420454993 video.google.com/videoplay?docid=230199065448731761&hl=ro (torrente) mdzr.blogspot.com/2009/02/codex-alimentarius-2.html saccsiv.wordpress.com/2009/02/20/documentare-celebre-interviul-l... Declaraþii ale celor din Clubul Bilderberg, guvernul mondial din umbrã... David Rockefeller: „Tot ce avem nevoie este o crizã majorã, iar naþiunile vor accepta Noua Ordine Mondialã.” George Soros, la Forumul Economic de la Davos, Elvetia, 27 Ian. 1995: „Lumea are nevoie de o nouã ordine mondialã ºi vã avertizez cã urmeazã o perioadã de puternicã dezordine în întreaga lume.” Henry Kissinger spunea în 1974, în spiritul eugeniei PÃPUªÃREªTI: „Depopularea trebuie sã fie cea mai mare prioritate a politicii externe pentru lumea a treia.” Iar la conferinþa Bilderberg Group din Evian, Franþa, 1991: „Azi, America ar fi scandalizatã dacã trupele ONU ar intra în Los Angeles pentru a restabili ordinea [referindu-se la protestele din 1991]. Mâine - ea ne va mulþumi! Asta este cu atât mai evident dacã li s-ar spune cã existã o ameninþare externã [o invazie extraterestrã, sau de ordin terorist], fie ea realã sau doar declaratã, care ar ameninþa existenþa Americii. În acest fel toate popoarele lumii ne vor ruga sã îi scãpãm de aceastã nenorocire. Toatã lumea se teme de necunoscut. Când le vom pune pe tapet acest scenariu, drepturile omului vor fi cedate de bunãvoie în favoarea garantãrii bunãstãrii ºi a siguranþei de cãtre Guvernul Mondial.” James Paul Warburg, declaraþie în faþa Senatului SUA pe 7 Feb. 1950: „Vom avea un Guvern Mondial, fie cã ne place, fie cã nu ne place. Singura întrebare este dacã acest Guvern Mondial va fi adoptat prin cucerire sau prin accept.” Zbigniew Brzezinski: „Aceastã regionalizare se desfãºoarã conform planului Comisiei Trilaterale având ca scop convergenþa gradatã a Estului ºi Vestului cãtre un Guvern Unic Mondial... Suveranitatea Naþionala nu mai este un concept viabil.” Unii însã au dorit sã ne avertizeze … „Doamnelor ºi domnilor, cuvântul „secret” este inadmisibil într-o societate liberã ºi deschisã, iar noi ca popor, intrinsec cât ºi din punct de vedere istoric, suntem împotriva societãþilor secrete, a jurãmintelor secrete ºi a procedurilor secrete. Pentru cã existã împotriva noastrã o conspiraþie monoliticã ºi cruntã care se bazeazã în principal pe modalitãþi ascunse pentru a-ºi extinde sfera de influenþã, se bazeazã pe infiltrare în loc de invadare, pe subversiune în loc de alegeri, pe intimidare în loc de liberã alegere. Este un sistem care a comasat vaste resurse umane ºi materiale pentru clãdirea unei maºinãrii strâns unite ºi foarte eficiente ce uneºte operaþiuni militare, diplomatice, de informaþii, economice, ºtiinþifice ºi politice. Operaþiunile sale sunt ascunse, nu publicate, greºelile sale sunt îngropate, nu puse pe prima paginã, criticii sãi sunt reduºi la tãcere, nu lãudaþi. Nici o cheltuialã nu este pusã sub semnul întrebãrii, nici un secret nu este dezvãluit. De aceea judecãtorul atenian Solon, a decretat ca fiind ilegal pentru orice cetãþean sã se sustragã unei controverse. Vã cer ajutorul pentru sarcina foarte grea de a informa ºi alerta poporul american, încrezãtor cã, împreunã cu ajutorul vostru, omul va fi ce a fost destinat sã fie, liber ºi independent.” John F. Kennedy speech 1961. - ... fapt pentru care a fost asasinat în 1963 ! "Existã un lucru mai rãu decât oamenii rãi ! Este ignoranþa oamenilor buni !" Suntem în al 12-lea ceas... Deºteptarea !!" |
|
liviu_doru2008 87 mesaje Membru din: 17/04/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 9 Mai 2009, ora 12:48
SALUT ! Bai frtilor voi a-ti fost in tarile din golf ? Aclo unde dolarii sint amestecati cu aur petrol si smirna ? A-ti miscat in front ? La noi toate neamurile sud estice se sterg la ... cu tot ce este reprezentativ pentru MOLDOVENI, MUNTENI , TRANSILVANENI cu tot cu U nguri , Germani , Ucraineni, ca nu exista cu adevarat o Romanie unita , crstalizata ca neam , ca ne-au frect in istori tot felul de politicieni jegosi si noua ne-au curs balele de placere ascultindui, acm o tragem , nu vine nimeni sa ne faca bine ne facem snguri destul rau , nationalism , rautate , prostie, gasesti oriunde , daca stai acasa la 10 beri si te uiti la meci si votezi totdeauna cotra , de multe ori cotra interesului tau , ATUNCI NU CAUTA RESPECT LA NIMENI , DESTEPTAREA ca 2 milioane de Romani au facut scoala buna pe unde au fost ACASA SI LA TREBA! S PRAZNIKUM
CREDINTA SI CALITATE !!!
|
|
Postat pe: 9 Mai 2009, ora 13:11
De la: Dorulet, la data 2009-02-17 19:00:53De la: Marakesh, la data 2009-02-17 18:29:44e adevarat ca sunt multi romani care se comporta necivilizat si antisocial in tarile pe unde se duc. din pacate asta probabil ca va duce la excluderea noastra din UE. dupa cate vad, un senator italian a declarat ca "Romanii nu sunt demni sa ramana in Europa, iar specialitatea lor sunt violurile". Eºti prima pe acest forum, se pare, care a înþeles acest adevãr... ai perfectã dreptate: Europa are nevoie de mânã de lucru ieftinã, de piaþã de desfacere a produselor de calitate îndoielnicã (margarina= plastic=sclerozarea vaselor de sânge etc)... dupã ce au distrus sistematic întreaga economie româneascã (agriculturã, industrie, absolut tot), au venit ºi au cumpãrat pe doi cenþi terenuri uriaºe, întreprinderi falimentate artificial... ºi asta cu scopul final, cât se poate de exact, despre care vorbesc protocoalele sioniºtilor: www.geocities.com/viata.spirituala/protocoalele_inteleptilor_sio... Am indicat mai sus câteva documentare pe care ar trebui sã le urmãreascã cei ce nu sunt informaþi ºi care doresc sã nu ajungã în lumea de coºmar care ni se pregãteºte pas cu pas... Pe net, oricine gãseºte informaþii, totul e sã vrea omul... unii preferã sã se uite la tv, cea mai eficace maºinã de spãlat creiere... Iatã câteva explicaþii, care-i vor ajuta pe unii sã înþeleagã cum merg treburile: Fara imprumut la FMI si Banca Mondiala Iatã articolul: "Toata lumea se aflã în acest moment, intr-o criza diabolic orchestratã de inalta elita mondiala, in special, familiile Rotschild si Rockefeller, cu scopul de a spolia toate popoarele lumii de bogatiile pe care le au si de a-si indeplini visul secular, acela de a conduce, pe fata, nu din umbra ca si pina acum,intreaga planeta. Aflindu-se pe ultima suta de metri, elitele au conceput aceasta criza, adica lovitura finala, acum 16 ani, prin conceperea bulei imobiliare din Statele Unite (Fannie si Freddy ) si mai ales a bulei derivativelor. Au reusit prin coruptie si prin folosirea mass-mediei, care e 100% in mina lor, ca guvernele sa inchida ochii la escrocheriile unor escroci mai mici sau mai mari, gen Maddoff, sau la devalizarea a 125 Miliarde de dolari in Iraq, etc. Astfel ca la momentul pertinent, au denunutat chiar ei, escrocheriile ce se desfasurau, amplificind efectele prin presa si televiziune, declansind astfel criza. Criza au declansat-o cu scopul distrugerii tuturor sistemelor bancare ale statelor lumii, bazindu-se pe cea mai mare escrocherie si bataie de joc: BAIL OUT-UL (SALVAREA DE LA ÎNEC) BANCILOR FALIMENTARE IN SUA si UK; sa se dea din banii contribuabilor fonduri bancilor, fara nici un control din partea statului, fara sa le ceara actiuni in schimb, sau sa li le impuna conditii in favoarea cetatenilor. Dealtfel, primind acesti bani fara nici un control sau sistem de a fi verificati, bancherii imediat si-au permis sa-si acorde niste bonusuri nesimtite, dupa ce ca tot ei au adus bancile in pragul colapsului. Semnarea acestui bailout de 780 Miliarde $, a fost posibil prin fortarea politicienilor sa semneze un document de 1600 pagini, numit Stimulus Bill, fara nici o prezentare prealabila a continutului, ci doar cu o ora inainte de semnare. Politicienilor li s-a spus ca daca nu semneaza, guvernul va declansa legea martiala. Justificarea semnarii acestui act a fost, pasamite, sa ajute economia americana (indirect, cea globala ce ar fi fost afectata de caderea firmelor de asigurari), prin crearea de noi locuri de munca si prin impulsionarea sistemului economic. De fapt banii au ajuns cca 80% la banci si nu s-au creat locuri de munca. Restul au fost canalizati spre diverse firme `’prietene`’ a celor din sistem. Ce este socant e, ca nici pina azi, Banca Rezervei Federale, nu vrea sa spuna unde s-au dus, la ce banci, cele 2,2 TRILIOANE de dolari din banii contribuabililor. www.youtube.com/watch?v=kyl8c91qPbw Banca Mondiala, pentru cine nu stie, este organic legata de Banca Rezervei Federale a SUA, care este o BANCA STRICT PRIVATA (în documentarul de azi se spune cã este de fapt un cartel cu protecþie federalã), nu se afla sub controlul guvernului SUA si unde actionari sunt familia Rotschild 80% si Rockefeller, 20%. De asemenea FMI este un organ foarte “eficient” al acestor elite bancare. Aici se prezinta o scurta istorie a acestor organisme: Cum se realizeaza asasinarea economica a tarilor (playlist youtube - 4 parti) Ca sa nu mai existe nici un dubiu, ca actuala stare este cauzate de conspiratie: Banca Rezervei Federala a stopat din 23 Martie 2006, publicarea cantitatii toatale de dolari in circulatie, pentru a se pregati pentru viitorul de acum. Astfel se tiparesc bani fara acoperire, in nestire si nu se stie exact valoarea inflatiei: safehaven.com/article-4108.htm Nu vã mai certaþi pentru nimicuri... Deschideþi ochii, oameni buni, pânã nu va fi prea târziu ! |
|
Postat pe: 9 Mai 2009, ora 13:22
De la: nicobekesi, la data 2009-02-17 19:07:43Zeci de grupuri antiromani au fost create in ultimele zile pe platfoma de socializare Facebook Italia, dupa un val de violuri comise in Peninsula de acestia, relateaza agentia de presa AGI, citata de portalul de stiri Kataweb.In ultima vreme Romanii se afla din nou in centrul atentiei autoritatilor si presei italiene, dupa o serie de acte violente ai caror protagonisti au fost, iar resentimentele italienilor se reflecta si in aparitia unor incidente cu caracter xenofob ale caror victime sunt cetateni Romani nevinovati. Dacã doreºti cu adevãrat, poþi afla rãspunsul la întrebarea ta din final... informeazã-te, pe net, sunt mii de articole ºi documentare ºi nu mai sta cu nasul în tv, cãci toatã mass-media e în mâinile sioniºtilor. Problema este, cã nu prea mai avem mult timp: Declaraþii ale celor din Clubul Bilderberg, guvernul mondial din umbrã... David Rockefeller: „Tot ce avem nevoie este o crizã majorã, iar naþiunile vor accepta Noua Ordine Mondialã.” George Soros, la Forumul Economic de la Davos, Elvetia, 27 Ian. 1995: „Lumea are nevoie de o nouã ordine mondialã ºi vã avertizez cã urmeazã o perioadã de puternicã dezordine în întreaga lume.” Henry Kissinger spunea în 1974, în spiritul eugeniei PÃPUªÃREªTI: „Depopularea trebuie sã fie cea mai mare prioritate a politicii externe pentru lumea a treia.” Iar la conferinþa Bilderberg Group din Evian, Franþa, 1991: „Azi, America ar fi scandalizatã dacã trupele ONU ar intra în Los Angeles pentru a restabili ordinea [referindu-se la protestele din 1991]. Mâine - ea ne va mulþumi! Asta este cu atât mai evident dacã li s-ar spune cã existã o ameninþare externã [o invazie extraterestrã, sau de ordin terorist], fie ea realã sau doar declaratã, care ar ameninþa existenþa Americii. În acest fel toate popoarele lumii ne vor ruga sã îi scãpãm de aceastã nenorocire. Toatã lumea se teme de necunoscut. Când le vom pune pe tapet acest scenariu, drepturile omului vor fi cedate de bunãvoie în favoarea garantãrii bunãstãrii ºi a siguranþei de cãtre Guvernul Mondial.” James Paul Warburg, declaraþie în faþa Senatului SUA pe 7 Feb. 1950: „Vom avea un Guvern Mondial, fie cã ne place, fie cã nu ne place. Singura întrebare este dacã acest Guvern Mondial va fi adoptat prin cucerire sau prin accept.” Zbigniew Brzezinski: „Aceastã regionalizare se desfãºoarã conform planului Comisiei Trilaterale având ca scop convergenþa gradatã a Estului ºi Vestului cãtre un Guvern Unic Mondial... Suveranitatea Naþionala nu mai este un concept viabil.” Ei, cum vã sunã?!? ... sunt declaraþii scrise !! Vã puteþi imagina viitorul de coºmar pe care ni-l pregãtesc aceste minþi diabolice?? Sunt sigurã cã nu, oricâtã imaginaþie aþi avea... ca sã vã apropiaþi de realitate, citiþi: www.geocities.com/viata.spirituala/protocoalele_inteleptilor_sio... Unii însã au dorit sã ne avertizeze … „Doamnelor ºi domnilor, cuvântul „secret” este inadmisibil într-o societate liberã ºi deschisã, iar noi ca popor, intrinsec cât ºi din punct de vedere istoric, suntem împotriva societãþilor secrete, a jurãmintelor secrete ºi a procedurilor secrete. Pentru cã existã împotriva noastrã o conspiraþie monoliticã ºi cruntã care se bazeazã în principal pe modalitãþi ascunse pentru a-ºi extinde sfera de influenþã, se bazeazã pe infiltrare în loc de invadare, pe subversiune în loc de alegeri, pe intimidare în loc de liberã alegere. Este un sistem care a comasat vaste resurse umane ºi materiale pentru clãdirea unei maºinãrii strâns unite ºi foarte eficiente ce uneºte operaþiuni militare, diplomatice, de informaþii, economice, ºtiinþifice ºi politice. Operaþiunile sale sunt ascunse, nu publicate, greºelile sale sunt îngropate, nu puse pe prima paginã, criticii sãi sunt reduºi la tãcere, nu lãudaþi. Nici o cheltuialã nu este pusã sub semnul întrebãrii, nici un secret nu este dezvãluit. De aceea judecãtorul atenian Solon, a decretat ca fiind ilegal pentru orice cetãþean sã se sustragã unei controverse. Vã cer ajutorul pentru sarcina foarte grea de a informa ºi alerta poporul american, încrezãtor cã, împreunã cu ajutorul vostru, omul va fi ce a fost destinat sã fie, liber ºi independent.” John F. Kennedy speech 1961. - ... fapt pentru care a fost asasinat în 1963 ! "Existã un lucru mai rãu decât oamenii rãi ! Este ignoranþa oamenilor buni !" |
|
Postat pe: 9 Mai 2009, ora 13:38
De la: tygru64, la data 2009-02-18 08:25:55in primul rind,daca parinti tai au terminat facultatea de drept,de ce au plecat sa lucreze ca muncitori necalificati,si in al doilea rind,toti romani sint tratati asa.si nu din cauza tiganilor.eu personal in 10 ani am avut destul timp sa cunosc o gramada de romani care se ocupa cu furatul ,in strainatate.asa ca nu va mai bteti gura degeaba,pentru ca nu sinteti in stare,si nici nu veti fi vreodata sarecunoasteti s-au sa spuneti adevarul. Corect ce spui, cu o micã precizare: nu numai românii (pe lângã þigani) furã ºi fac acte reprobabile, ºi alþii din alte neamuri, dar mass-media e la cheremul sioniºtilor... oare chiar nu ºtiþi cã România e vizatã, pe lângã bogãþiile sale, ºi din motive... sã le zicem oculte?!? Dacã aþi citit ºi literaturã spiritualã, aþi aflat ce se gãseºte pe teritoriul þãrii noastre, în Bucegi, spre exemplu. Deci, nu le mai faceþi pe plac duºmanilor, nu mai aruncaþi cu noroi în acest brav popor (aþi auzit de Eminescu, ªtefan cel Mare, Mihai Viteazul, Paulescu, Eliade, Goma, ca sã amintesc doar câteva nume; apropo, geniul nostru naþional, dar ºi alþii s-au nãscut în Moldova pe care unii, în orbirea lor, o blameazã; ºi nu sãriþi cu gura, cã eu "mi-s oºancã", deci nu apãr regiunea de baºtinã, ci poporul din care fac parte cei ce se simt români !), deci, nu vã mai certaþi între voi, cã ºi aºa sunt prea mulþi cei ce nu ne iubesc ºi ne doresc rãul. S-auzim de bine ! |
|
Postat pe: 9 Mai 2009, ora 13:49
De la: juliette_nazomer, la data 2009-03-22 16:05:56bai handicapatule! Voi italienii -hoti, mnincinosi si proxeneti, care l-ati pupat in c.... pe hitler si mancati din ghearele evreiesti , nu-ti este rusine , mah sa vorbesti asa de o natiune pe care nu o stii? De unde stii tu daca politicienii din Romania nu au facut intelegere cu cei din Italica cu scopul de aintroduce pasapoartele bio? Bai, boulene , baga-ti mintile in cap! Voi care nus stiti decats asocotiti si sa jefuiti romanii iar cand vine un control peste voi spagariti functionarii primariilor! Bai handicapatule! Voi nu viundeti decat nasti acolo in piata san marco, unde ii ghilotinati pe cei nevinovati!, Bai, ca...ciosule! Deºi eºti durã, ce spui este adevãrat: ºi azi în Italia neo-nazismul e la putere, ºi este vârful de lance al sioniºtilor cum de altfel ºi Biserica Catolicã... o micã precizare: ºi politicienii români, ca ºi ºefii celor mai mari state, sunt marionete în mâinile sioniºtilor. Declaraþii ale celor din Clubul Bilderberg, guvernul mondial din umbrã... David Rockefeller: „Tot ce avem nevoie este o crizã majorã, iar naþiunile vor accepta Noua Ordine Mondialã.” George Soros, la Forumul Economic de la Davos, Elvetia, 27 Ian. 1995: „Lumea are nevoie de o nouã ordine mondialã ºi vã avertizez cã urmeazã o perioadã de puternicã dezordine în întreaga lume.” Henry Kissinger spunea în 1974, în spiritul eugeniei PÃPUªÃREªTI: „Depopularea trebuie sã fie cea mai mare prioritate a politicii externe pentru lumea a treia.” Iar la conferinþa Bilderberg Group din Evian, Franþa, 1991: „Azi, America ar fi scandalizatã dacã trupele ONU ar intra în Los Angeles pentru a restabili ordinea [referindu-se la protestele din 1991]. Mâine - ea ne va mulþumi! Asta este cu atât mai evident dacã li s-ar spune cã existã o ameninþare externã [o invazie extraterestrã, sau de ordin terorist], fie ea realã sau doar declaratã, care ar ameninþa existenþa Americii. În acest fel toate popoarele lumii ne vor ruga sã îi scãpãm de aceastã nenorocire. Toatã lumea se teme de necunoscut. Când le vom pune pe tapet acest scenariu, drepturile omului vor fi cedate de bunãvoie în favoarea garantãrii bunãstãrii ºi a siguranþei de cãtre Guvernul Mondial.” James Paul Warburg, declaraþie în faþa Senatului SUA pe 7 Feb. 1950: „Vom avea un Guvern Mondial, fie cã ne place, fie cã nu ne place. Singura întrebare este dacã acest Guvern Mondial va fi adoptat prin cucerire sau prin accept.” Zbigniew Brzezinski: „Aceastã regionalizare se desfãºoarã conform planului Comisiei Trilaterale având ca scop convergenþa gradatã a Estului ºi Vestului cãtre un Guvern Unic Mondial... Suveranitatea Naþionala nu mai este un concept viabil.” Dacã tot nu aþi înþeles despre ce este vorba, citiþi ºi: www.geocities.com/viata.spirituala/protocoalele_inteleptilor_sio... "Existã un lucru mai rãu decât oamenii rãi ! Este ignoranþa oamenilor buni !" |
|
Postat pe: 9 Mai 2009, ora 13:55
De la: marian_bd_rotaru, la data 2009-04-15 23:31:45Pt Bash_Ash47 : Moldovenii nu sunt "neamuri proste" , sunt cei care au dat pe cei mai multi dintre oamenii mari ai acestei tari . Ceea ce ai afirmat , dovedeste un lucru : cei mai mari dusmani ai romanilor , in afara de rusi si tigani , sunt chiar romanii . Vin cu o completare: Dacã prostia ar durea, ar geme f mulþi, fãrã sã ºtie motivul...
|
|
Postat pe: 9 Mai 2009, ora 14:04
De la: nastasemihail, la data 2009-04-26 08:18:36Rominii sint cei mai buni promotori ai valorilor occidentale, fara sa ceara remuneratie ptr asta. La ei acasa sau la noi. ... cã bine zici, mãi Mihail (Viteazu?)... habar nu au aceºti ignoranþi cã-ºi fac lor înºile rãu; se pare cã nu am mai avea nevoie de duºmani, ne dãm cu stângul în dreptul de câte ori avem ocazia... spre satisfacþia ne-prietenilor noºtri. Apropo de IQ... la NASA, proporþional cu numãrul de locuitori ai fiecãrei þãri, românii sunt majoritari... asta spune ceva; sau cel puþin cei ce se simt dintr-un neam "de rahat" ar trebui sã înþeleagã cã ei precis nu au sânge de români !
|
|
Postat pe: 9 Mai 2009, ora 14:09
De la: 9am023185, la data 2009-05-09 12:17:01De la: armand11400, la data 2009-02-17 16:36:18o natie de rahat asta suntem ... scuze pentru tastarea greºitã: corect ... "cãci"... graba stricã treaba. |
|
Fosta membra 9am.ro 6780 mesaje Membru din: 13/02/2009 |
Postat pe: 12 Mai 2009, ora 13:14
De la: valentinticu, la data 2009-02-17 15:20:27Am o veste prosta pentru d-voastra! facem parte din pacate dintr-unul din cele mai naspete tipuri de neamuri omenesti, indiferent de cati bani am vea unii sau altii. Va observ pe strada, in magazine, la televizor. Sunteti falsi, prefacuti, dk aveti cumva dintr-o spaga peste 2 mii de ron la voi ii legati cu siret si ii scoateti din buzunar cand platiti la paine, ca sa vada lumea ce tari sunteti. dk aveti limuzina, o parcati in fata mallului pe locurile de handicapati ca sa va vada lumea, dk sunteti saraci sunteti invidiosi. Dk mancati o ciocolata, ambalajul il aruncati pe spate, va omorati dupa cainii bagabonzi care musca copiii, dar tot cainii astia mor pe capete striviti de masini fara sa-i pese nimanui fiind cu sutele in putrefactie pe marginea drumurilor. Beti, si apoi violati, mancati prost si aratati naspa, ca pisati la vedere pe drumurile nationale cu fata catre masini, scuipati pe strada, sunteti agramati, saraci sau bogati deopotriva. Ati ajuns asa, aici sau in Italia nu pt ca aveti merite, ci pentru ca va place sa luati sau sa dati spaga! Asta sunteti voi toti impreuna cu mine, din pacate! Popor de vilolatori, talhari, cu frica de interlopi, fara mandrie!!!!!!!!!!!!!!!1 Singura mea observatie este ca eu intai violez si abia apoi beau .
|
|
|
|

.