back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

cei care ii urasc pe romani...

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 >> Sari la pagina:

Bi_anca

1554 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 13 Iunie 2009, ora 13:59

De la: vaneamarin, la data 2009-05-12 13:14:58
De la: valentinticu, la data 2009-02-17 15:20:27Am o veste prosta pentru d-voastra! facem parte din pacate dintr-unul din cele mai naspete tipuri de neamuri omenesti, indiferent de cati bani am vea unii sau altii. Va observ pe strada, in magazine, la televizor. Sunteti falsi, prefacuti, dk aveti cumva dintr-o spaga peste 2 mii de ron la voi ii legati cu siret si ii scoateti din buzunar cand platiti la paine, ca sa vada lumea ce tari sunteti. dk aveti limuzina, o parcati in fata mallului pe locurile de handicapati ca sa va vada lumea, dk sunteti saraci sunteti invidiosi. Dk mancati o ciocolata, ambalajul il aruncati pe spate, va omorati dupa cainii bagabonzi care musca copiii, dar tot cainii astia mor pe capete striviti de masini fara sa-i pese nimanui fiind cu sutele in putrefactie pe marginea drumurilor. Beti, si apoi violati, mancati prost si aratati naspa, ca pisati la vedere pe drumurile nationale cu fata catre masini, scuipati pe strada, sunteti agramati, saraci sau bogati deopotriva. Ati ajuns asa, aici sau in Italia nu pt ca aveti merite, ci pentru ca va place sa luati sau sa dati spaga! Asta sunteti voi toti impreuna cu mine, din pacate! Popor de vilolatori, talhari, cu frica de interlopi, fara mandrie!!!!!!!!!!!!!!!1

Singura mea observatie este ca eu intai violez si abia apoi beau .

Saracu, are dreptate...cel putin astia atrag atentia..CA FARURILE DE LUNGA DISTANTA si te impiedica sa-i vezi pe ceilati.....

Care nici nu au cum sa atraga atentia comportandu-se CIVILIZAT....

Ma Vanea ...Nu mai lua bietu' om peste picior!!

LILY

18 mesaje
Oras: Sibiu

Postat pe: 13 Iunie 2009, ora 14:01

Fosta membra 9am.ro

1 mesaj
Postat pe: 22 Iunie 2009, ora 12:50

STIU CE INSEAMNA SA LUCREZI IN ITALIA SUNT IN ITALIA DE 2 ANI SI 6 LUNI AM TRCUT PRIN MULTE AM EXPERIMENTAT PE PROPRIA PIELE RASISMUL LOR SI AM EXPLICAT CA NU TOTI SUNTEM LA FEL ,PENTRU UNI AVEM TOTI DE SUFERIT NOI CARE MUNCIM CINSTIT AVEM DE PLATIT UN TRIBUT MARE .SI EU AM FOST NEVOITA SA VORBESC CU PRIETENELE MELE PE STRADA IN ITALIANA ATUNCI CU CRIMA DIN ROMA NE ERA FRICA SI NE E FRICA SI ACUM CACI EI AU GRIJA SA NU UITE DE RELELE FACUTE DE ALTI TOATE TELEVIZIUNILE ARATA ZILNIC ACEEASI CRIMA SAU ACEASI AGRESIUNE ANI DE ZILE IN SCHIMB ACUM 2 LUNI A FOST UCIS UN TINAR ROMIN A SPUS LA STIRI DOAR ODATA SI GATA EI UITA CE FAC CU NOI DAR CE FAC UNI ROMANI NU EI NU VAD CA MII DE ROMANCE CE LUCREAZA CA ASISTENTE PENTRU BATRANI SAU BABY SITER SUNT VIOLATE DE PATRONI LOR SUNT BATUTE DE BATRINI CE II INGRIJESC ASTA NU VAD SAU NU VOR SA VADA AR TREBUI SA FACEM CEVA SA DESCHIDEM OCHII AUTORITATILOR ROMANE SI SA INCEPEM SA SPUNEM CE SUFERIM NOI FEMEILE IN ITALIA SAU IN ALTE TARI UNDE LUCRAM NU AR TREBUI SA NE FIE FRICA SA SPUNEM ADEVARUL

POENAR DOMNITA
l_aura_y

2 mesaje
Postat pe: 22 Iunie 2009, ora 21:02

Si eu cred ca in Italia exista un mediu care favorizeaza ,,infractiunile romanilor' - de la promisiuni de job-uri neonorate , munca la negru ce implica lipsa de drepturi , pana la mafia italiana sau alte retele de hoti...
In ceea ce priveste ,,rromii"- nu cred ca interzicerea accesului si alte restrictii reprezinta o solutie demna de Uniunea Europeana.
Imi amintesc cum se zicea de Romania ca discrimineaza ,,rromii" si nu are programe de integrare sociala. Acum cand Europa insasi are ocazia de a ne demonstra cum se abordeaza aceasta problema in tarile ,,civilizate", ce face? Discrimineaza, interzice, eticheteaza si raspandeste in mass-media ura sociala? Aceste metode nu pot duce la nimic bun si doar la agravarea ,,problemei'.

Fosta membra 9am.ro

118 mesaje
Postat pe: 25 Iunie 2009, ora 16:03

Nimeni nu uraste poporul roman mai mult dcat romanii. Ati auzit despre razboiul romano-roman. Uitativa ce ne fac mana asta de gunoaie ajunsa vremelnic in parlament. Priviti si amintitiva daca veti fi animati cumva de dorinta de a va crede eroi.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 27 Iunie 2009, ora 05:39

Sintem poporul cel mai genial. Nu avem loc de dusmani in tara.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro

14 mesaje
Postat pe: 27 Iunie 2009, ora 12:34

Daca noi Romanii am dat ce este mai rau Europei. Hm este absurd .Noi Romanii am avut un mare contribut in lume Sa ne gandim numai cate milioane de vieti omenesti sunt si au fost salvate de Insulina grazie lui Nicolaescu sau cate milioane de oameni calatoresc cu avionul grazie lui Hoanda.Datorita lui Henri Coanda omul a putut cuceri spatiul pt ca navele spatiale folosesc acelas principiu adica motorul cu reactie.Din pacate nu stim sa ne punem in valoare cea ce este mai bun si suntem recunoscuti peste granita drept infractori si dracula.Drept infractori pt ca sistemul a permis.Sunt legi dar nu sant respectate .De ce nu sant respectate?Pentru ca scopul este de a te imbogatii fara munca .Deci cu cat este mai mult haos cu atat mai bine si scopul iarta mijloacele indiferent care ar fi acele mijloace.Degeaba imnul nostru national spune Desteaptate romane !Ca haosul din Romania pe mine cel putin ma tampit de tot.Peste tot coruptie nimic organizat nimic gandit fiecare face ce vrea si este permis.

DanubianKnight

746 mesaje

Postat pe: 27 Iunie 2009, ora 15:05

De la: juditha, la data 2009-02-17 13:50:54

spun ca le este frica de romani, ca romanii violeaza, comit agresiuni..si-au facut grupuri online in care isi exprima fatis ura si xenofobia...sunt romani care spun acum ca le este frica sa mai vorbeasca in limba natala pe strada.

...cand eram in italia, eu si sora mea vorbeam in alta limba pe strada, de teama sa nu fim recunoscute de conationalii nostri, de care ne era la fel de frica; daca descopereau ca suntem romance deveneam si mai vulnerabile si usor de abordat pentru ei.... si pur si simplu ne ascundeam de ei...pe care ii consideram "manelisti badarani";

e ciudata situatia asta. ma doare ca sa ajuns atat de departe incat chiar o sa imi fie teama sa mai plec in Italia si de data asta o sa imi fie frica de italieni si de etichetarile lor...

greu. e o situtie foarte complexa in care este implicat si interesul politic in egala masura. nu stiu cum va putea fi rezolvata o asemenea problema de imagine pe care vedem ca romanii nu o au doar in ochii strainilor, dar si in chiar ochii nostri...

Daca ne vom jena ca suntem romani vom intari imaginea proasta pe care unii din compatriotii nostri au creat-o si ne vom expune si noi riscurilor xenofobiei. Eu nu acceptsa fiu pedepsit pentru ce fac altii, asa ca nu voui gasi scuze niciunui xeonfob anti-roman. Din generalizare s-au nascut atrocitati precum Holocaustul sau genocidul armenilor, nu e cazul sa punem si noi umarul la distrugerea noastra.

Ezie dele mezenai (inscriptie pe un inel tracic, secolul V I.Ch.)
laura_bodogai

160 mesaje
Postat pe: 27 Iunie 2009, ora 16:45

De la: juditha, la data 2009-02-17 13:50:54

spun ca le este frica de romani, ca romanii violeaza, comit agresiuni..si-au facut grupuri online in care isi exprima fatis ura si xenofobia...sunt romani care spun acum ca le este frica sa mai vorbeasca in limba natala pe strada.

...cand eram in italia, eu si sora mea vorbeam in alta limba pe strada, de teama sa nu fim recunoscute de conationalii nostri, de care ne era la fel de frica; daca descopereau ca suntem romance deveneam si mai vulnerabile si usor de abordat pentru ei.... si pur si simplu ne ascundeam de ei...pe care ii consideram "manelisti badarani";

e ciudata situatia asta. ma doare ca sa ajuns atat de departe incat chiar o sa imi fie teama sa mai plec in Italia si de data asta o sa imi fie frica de italieni si de etichetarile lor...

greu. e o situtie foarte complexa in care este implicat si interesul politic in egala masura. nu stiu cum va putea fi rezolvata o asemenea problema de imagine pe care vedem ca romanii nu o au doar in ochii strainilor, dar si in chiar ochii nostri...

aia in imaginea ta,eu unul traiesc in Barcelona si nu mi-e rusine sa zic ca sunt Roman s o spun cu toata gura si dumnezeu sa-mi ajute ca sunt Roman si sunt mandru

ipopescu2456

13 mesaje

Postat pe: 27 Iunie 2009, ora 19:28

Prin anii 68 in special vara era invazie de italieni,acestia de saraci ce erau se inghesuiau intrun Fiat cate 4-5 pers,si veneau pe litoralul romanesc unde se comportau si ei ca si ai nostrii la ei in tara.Rar vedeai unul mai cu educatie...maniere,mergeau la agatat in grup si stiu de acum femeile din aceea vreme ce pateau.Uitati-va la Berlusconi,un tip parvenit ce fel de exemplu da cetatenilor facand semne obscene pe strada sau orgii cu tinere printre care sigur pot fi si romance.In aceasta lume nu sa schimbat nimic tot cel cu bani face legea.Si acum da-ti-mi voie sa-mi beau berea rece.NOROC si SANATATE.!

boros75robi

3 mesaje
Postat pe: 27 Iunie 2009, ora 23:00

durrrr..! dur de tot . dureros de dur... si de adevarat...

ipopescu2456

13 mesaje

Postat pe: 28 Iunie 2009, ora 00:17

Acestor degenerati trebuie sa li se injecteze un CIP de identitate ,pentru a nu li se mai permite sa migreze pe unde vor ,obligand toate statele din lume sa recurga la asa ceva ,se va vedea clar cati ca procent si unde este densitatea mai mare de delcventi.Acele state in primul rand vor pierde in industria turismului ,apoi.........dupa care va disparea.Civilizatia +cultura=radacina fiecarui neam.Nu exista padure fara uscaturi ci padurari {conducatori} nepriceputi sau marionete.Sigur la toate cele scrise mai sus nu putem neglija ,factorul principal, nivelul de trai.

9am6962

1 mesaj
Oras: Bacau

Postat pe: 28 Iunie 2009, ora 01:41

De la: valentinticu, la data 2009-02-17 15:20:27Am o veste prosta pentru d-voastra! facem parte din pacate dintr-unul din cele mai naspete tipuri de neamuri omenesti, indiferent de cati bani am vea unii sau altii. Va observ pe strada, in magazine, la televizor. Sunteti falsi, prefacuti, dk aveti cumva dintr-o spaga peste 2 mii de ron la voi ii legati cu siret si ii scoateti din buzunar cand platiti la paine, ca sa vada lumea ce tari sunteti. dk aveti limuzina, o parcati in fata mallului pe locurile de handicapati ca sa va vada lumea, dk sunteti saraci sunteti invidiosi. Dk mancati o ciocolata, ambalajul il aruncati pe spate, va omorati dupa cainii bagabonzi care musca copiii, dar tot cainii astia mor pe capete striviti de masini fara sa-i pese nimanui fiind cu sutele in putrefactie pe marginea drumurilor. Beti, si apoi violati, mancati prost si aratati naspa, ca pisati la vedere pe drumurile nationale cu fata catre masini, scuipati pe strada, sunteti agramati, saraci sau bogati deopotriva. Ati ajuns asa, aici sau in Italia nu pt ca aveti merite, ci pentru ca va place sa luati sau sa dati spaga! Asta sunteti voi toti impreuna cu mine, din pacate! Popor de vilolatori, talhari, cu frica de interlopi, fara mandrie!!!!!!!!!!!!!!!1

Fosta membra 9am.ro

52 mesaje
Postat pe: 28 Iunie 2009, ora 14:50

PAREREA MEA ESTE CA DUPA CE UE A TRANSFOMAT ROMANIA INTRO TARA CONSUMATOARE CU AJUTORUL UNOR TRADATORI DA TARA LUMEA SA INRAIT, NE AVIND CE SA FACA,NE MAI EXISTAND FABRICI SLUJBE PROTECTIE SOCIALA SCOLI SPITALE!OAMENI AU PLECAT DIN TARA FIECARE CUM SA DESCURCAT CE SA FACA AICI SA PUNA FUNIA DE GAT!NU VEDETI CA SI ACUM UE NU FACE NUMIC! IA SA ZICA BAI ROMANIA VOI AVETI O PROBLEMA SA INTERVENIM NOI SI SA FACEM CURATENIE UNDE TREBUIE! SA SE INTOARCA ACASA DE BUNA VOIE ROMANI! TE-AI INTOARCE ACASA DACA AI STII CA NU AI PROTECTIE SOCIALA UN SERVICI GREU GASIT SI PROST PLATIT?VREI SA FACI CVA SI TI SE DA IN CAP CU SUPER TAXE SI IMPOZITE PT CA VREI SA SCOTI UN SALARIU CINSTIT!UNDE HOTII SUNT MODELE DE URMAT PT COPII TAI ! ESTE CAT SE POATE DE NORMAL NU AI SCOALA EDUCATIE NU SA INVESTIT NIMIC IN TINE DE UNDE SA STII CE INSEAMNA ASTA!TE COMPARI TU CU STATELE CARE AU SCOLI IN SATE CU PROFESORI EDUCATI CARE SA EXPLICE CEEA CE TREBUIE SA FII IN SOCIETATE! TE IUBESC ROMANIA DAR NU FACI NIMIC PT A FII MAI BINE!

DanubianKnight

746 mesaje

Postat pe: 28 Iunie 2009, ora 16:21

De la: ipopescu2456, la data 2009-06-27 19:28:37Prin anii 68 in special vara era invazie de italieni,acestia de saraci ce erau se inghesuiau intrun Fiat cate 4-5 pers,si veneau pe litoralul romanesc unde se comportau si ei ca si ai nostrii la ei in tara.Rar vedeai unul mai cu educatie...maniere,mergeau la agatat in grup si stiu de acum femeile din aceea vreme ce pateau.Uitati-va la Berlusconi,un tip parvenit ce fel de exemplu da cetatenilor facand semne obscene pe strada sau orgii cu tinere printre care sigur pot fi si romance.In aceasta lume nu sa schimbat nimic tot cel cu bani face legea.Si acum da-ti-mi voie sa-mi beau berea rece.NOROC si SANATATE.!

Iar in anii 1930 veneau italienii la munca in Romania, cum se duc romanii acum acolo.

In orice caz pentru unii care au consacrat mafia si au fost "eroii" celui mai mare linsaj din istoria Statelor Unite, in locul italienilor eu as lasa ciocul mai mic.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 28 Iunie 2009, ora 20:18

De la: nastasemihail, la data 2009-06-27 05:39:14Sintem poporul cel mai genial. Nu avem loc de dusmani in tara.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
9am016446

8 mesaje
Postat pe: 2 Iulie 2009, ora 16:16

Ce bine ar fi fost daca Ceausescu ar fi deschis granitele pe vremea lui... Ce invazie spre vest...Le-ar fi inchis vesticii urgent. Zidul Berlinului ar fi azi o gluma nevinovata.

liviu_doru2008

87 mesaje

Postat pe: 3 Iulie 2009, ora 14:57

PERFECT ADEVARAT !

CREDINTA SI CALITATE !!!
laur4winn

28 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 28 Iulie 2009, ora 02:53

imi pare rau sa citesc ca in strainatate au plecat doar oamenii fara carte si pregatire
total gresit domnii mei
in occident au plecat oamenii care in romania nuerau platitzi adecvat specializarii si pregatirii lor
unii au reusit sa isi echivaleze si sa faca sa le fie recunoscute studiile
altzii au preferat sa presteze munci sub pregatirea lor dar mult mai bine platite dacat ar fi fost platitzi in tzara profesand in domeniul lor
eu am fost ofiter mecanica
am navigat
si am ramas cu buza umflata dupa ruinarea flotei romane
am navigat prin agentzii de srewing si am inca acum la 12 ani dupa ce m.-am lasat de marinarie 16 salarii restante
un cumul de 24000 de dolari
cam 20000 euro
sunt de 6 ani in italia si muncesc in santier
ca zugrav si montator gipscarton pe un salartiu de 1700 euro lunar
ca ofiter mecanic castigan 1200 dolari
900 euro adica
la ce mi.a folosit faculTATEA?
LA A MA NUMARA INTRE INTELECTUALII MORTZI DE FOAME IN UNA DIN CELE MAI BOGATE TZARI DIN LUME DAR SI CEL MAI PROST ADMINISTRATE?
cu parere de rau am plecat in Italia
si....adevarul e la mijloc
propaganda e la fel de mincinoasa la ei ca si la noi
nu suntem noi romanii puri...dar nici spaima Italiei
mai vedetzi parerea italienilor desprea albanezi si marocani
si apoi....tot acest scandal...cu violatorii romani
a venit in momentul in care Italia se pregatea sa voteze cea mai abjecta lege privind strainii din legile statelor UE
lege pt care au fost si avertizatzi de UE ca vor fi sanctionatzi daca o promoveaza
pt asta nu ne iarta
ca nu le-a mers porcaria
si....domnilor
nu vbitzi de civilizatzie in Italia daca nu traitzi aici
o tzara care in epoca globalismului se guverneaza cu legi din 1950 ...o tazar in care nu exista legea concirentei si a bancrutei frauduloase
in care nu exista legea conflictului de interese..
nu poate da lectzii de civilizatzie
in italia civilizatzia e de domeniul istoriei
a creat civilizatzie dar e plina de oameni necivilizti si incultzi
iar incultura duce la intoleranta
punct.
traitzi aici si apoi judecatzi romanii sau alte natzii care traiesc intre italieni
adevarul este ca nu ne-au chemat ei aici
noi i-am cam invadat si am acceptat salarii si conditzii de munca pe care ei nu le-ar fi acceptat
de acea si au un dinte ompotriva noastra
mai ales itzlienii
care sunt nationalistio intre ei
cei din nord considerandu-i toleratzi pe cei din sud.Cavour...dupa Risorgimento a spus:" Am creat Italia
mai trebuie sa cream italienii"
INCA NU S-A REUSIT ASTA
SI AVETZI PRETENTIA SA NE ACCEPTE PE NOI STRAINII DACA NU SE ACCEPTA INTRE EI CA LOCUITORI AI UNOR PROVINCII DISTINCTE DAR APARTZINAND ITALIEI?

PS: nu am corectat
scz greselile dar aluneca degetul.....cred ca important este mesajul...nu forma

DanubianKnight

746 mesaje

Postat pe: 4 August 2009, ora 23:56

De la: laur4winn, la data 2009-07-28 02:53:59imi pare rau sa citesc ca in strainatate au plecat doar oamenii fara carte si pregatire
total gresit domnii mei
in occident au plecat oamenii care in romania nuerau platitzi adecvat specializarii si pregatirii lor
unii au reusit sa isi echivaleze si sa faca sa le fie recunoscute studiile
altzii au preferat sa presteze munci sub pregatirea lor dar mult mai bine platite dacat ar fi fost platitzi in tzara profesand in domeniul lor
eu am fost ofiter mecanica
am navigat
si am ramas cu buza umflata dupa ruinarea flotei romane
am navigat prin agentzii de srewing si am inca acum la 12 ani dupa ce m.-am lasat de marinarie 16 salarii restante
un cumul de 24000 de dolari
cam 20000 euro
sunt de 6 ani in italia si muncesc in santier
ca zugrav si montator gipscarton pe un salartiu de 1700 euro lunar
ca ofiter mecanic castigan 1200 dolari
900 euro adica
la ce mi.a folosit faculTATEA?
LA A MA NUMARA INTRE INTELECTUALII MORTZI DE FOAME IN UNA DIN CELE MAI BOGATE TZARI DIN LUME DAR SI CEL MAI PROST ADMINISTRATE?
cu parere de rau am plecat in Italia
si....adevarul e la mijloc
propaganda e la fel de mincinoasa la ei ca si la noi
nu suntem noi romanii puri...dar nici spaima Italiei
mai vedetzi parerea italienilor desprea albanezi si marocani
si apoi....tot acest scandal...cu violatorii romani
a venit in momentul in care Italia se pregatea sa voteze cea mai abjecta lege privind strainii din legile statelor UE
lege pt care au fost si avertizatzi de UE ca vor fi sanctionatzi daca o promoveaza
pt asta nu ne iarta
ca nu le-a mers porcaria
si....domnilor
nu vbitzi de civilizatzie in Italia daca nu traitzi aici
o tzara care in epoca globalismului se guverneaza cu legi din 1950 ...o tazar in care nu exista legea concirentei si a bancrutei frauduloase
in care nu exista legea conflictului de interese..
nu poate da lectzii de civilizatzie
in italia civilizatzia e de domeniul istoriei
a creat civilizatzie dar e plina de oameni necivilizti si incultzi
iar incultura duce la intoleranta
punct.
traitzi aici si apoi judecatzi romanii sau alte natzii care traiesc intre italieni
adevarul este ca nu ne-au chemat ei aici
noi i-am cam invadat si am acceptat salarii si conditzii de munca pe care ei nu le-ar fi acceptat
de acea si au un dinte ompotriva noastra
mai ales itzlienii
care sunt nationalistio intre ei
cei din nord considerandu-i toleratzi pe cei din sud.Cavour...dupa Risorgimento a spus:" Am creat Italia
mai trebuie sa cream italienii"
INCA NU S-A REUSIT ASTA
SI AVETZI PRETENTIA SA NE ACCEPTE PE NOI STRAINII DACA NU SE ACCEPTA INTRE EI CA LOCUITORI AI UNOR PROVINCII DISTINCTE DAR APARTZINAND ITALIEI?

PS: nu am corectat
scz greselile dar aluneca degetul.....cred ca important este mesajul...nu forma

De acord in linii generale. Totusi, cand spuneti cum i-am invadat noi... pai daca intreprinzatorii lor nu preferau sa angajeze romani si alti est-europeni pe bani mai putini decat trebuie sa le plateasca italienilor, mai exista invazia?

laur4winn

28 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 6 August 2009, ora 16:20

invazia exista
pt ca multi au plecat la ghici
fara sa fie siguri ca gasesc un job
s-a mers pe premiza ca romanul se descurca
si uite asa au venit unii la munca
si apoi au inceput cu altele
nu totzi
dar se poarta

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 6 August 2009, ora 16:29

Prin acelasi fenomen al "invaziilor", au trecut si datorita...yugoslavilor, italienilor, turcilor. Si sa nu uitam ca la noi veneau germani, austrieci, polonezi si altii, cu produse sa vinda. Prin deceniul 7.
Dar se uita asta. Deh, memoria.
Deci nu am inventat noi invaziile astea. Intra in modul normal de manifestare al oamenilor. Inclusiv si alte manifestari intre populatii de toate felurile. Aia din occident stau linistiti ca mai sint prosti din est sa mai preia din modul negativ de manifestare. Sa-i vedem cum se vor comporta peste citiva ani, cind se vor linisti esticii. Atunci noi vom sta in fata televizorului si ne uitam la ei, cum ies la munca voluntara la spatii verzi. Nu glumesc, asa cred ca va fi.

ariana22

4 mesaje
Postat pe: 8 August 2009, ora 16:57

''
Aveti grija pentru ca nu numai ca o spun dar o si cred, pentru ei tot ce spune presa este si adevarat, nu au prea multa scoala si inclusiv faptul ca lupti pentru demnitatea ta considera ca este agesivitate,( vorbesc de italienii de rand), nimeni nu isi bate capul ca si tu esti om, considera ca daca ai mers acolo trebuie sa accepti sa fii exploatat ca un sclav sau ca un animal.
Se spune ca pestele de la cap se impute, este perfect valabil pentru Italia, cetateanul de rand este si acolo ca si la noi manipulat problema este mai grava ca la noi, noi avem reticente in ce priveste ceea ce spune presa dar la ei marea majoritate nu au aceasta reticenta. De aceea aste necesara implicarea guvernantilor nostri in acest conflict, noi cei de rand nu-l vom putea opri.
''
INTRADEVAR UN COMENTARIU REALIST !

SA NU UITAM CUM AU FOST TRATAI ITALIENII IN ANII '50 '70 SI APOI CARE ESTE DESCRIEREA ITALIENILOR IN RESTUL EUROPEI : '' MAFIOTI , CRMINALI , MINCINOSI ETC ''
ITALIENII SANT DE FAPT PROFESORII TIGANILOR NOSTRI CARE SANT RACOLATI IN ACEA TARA PERMISIVA DEJA FATA DE CRIMINALII LOR .

OARE DE CE ACEASTA DELIGVENTA EXAGERATA A TIGANILORTOCMAI IN ITALIA SI NU IN ALTA PARTE !??!?
DOAR S-A ADEVERIT CA VIN DIN ACEASTA COMUNITATE DIN ROMANIA IN F MARE PARTE ... DAR CONTIUNA SA SE VORBEASCA NUMAI DESPRE ROMANI CAND DE FAPT SANT TIGANI CARE ASTAZI SE NUMESC RROMI PENTRU A CREA CONFUZIE SI PTR A DENIGRA NAZIA ROMANA ? !!!)
ITALIA O FI TEREN PROPICE PTR EI UNDE SANT FOLOSITI SI SUSTINUTI PTR A UITA ITALIANUL DE RAND CE PROBLEME GRAVE EXISTA IN TARA LUI?

DanubianKnight

746 mesaje

Postat pe: 9 August 2009, ora 17:10

De la: laur4winn, la data 2009-08-06 16:20:02invazia exista
pt ca multi au plecat la ghici
fara sa fie siguri ca gasesc un job
s-a mers pe premiza ca romanul se descurca
si uite asa au venit unii la munca
si apoi au inceput cu altele
nu totzi
dar se poarta

Veneau si plecau, daca nu le dadeau niste italieni de munca. Asa cum tot niste italieni sunt clientii prostituatelor est-europene, inclusiv romance si moldovence, si tot italienii au incurajat cersetoria dand bani cersetorilor. Noi, restul romanilor, nu am trimis niciun roman acolo, asa ca nu inteleg de ce sa suferim daca italienii nu se inteleg intre ei. Asa cum nu inteleg ca nici romanii care muncesc in Italia sa sufere pentru ca italienii care ii angajeaza si italienii care ii injura au idei si intentii diferite.

alehin

2584 mesaje

Postat pe: 9 August 2009, ora 19:28

De la: The, la data 2009-02-17 15:24:45Iata ca a aparut idiotul perfect !
Ce s-a intamplat nu ti-ai luat medicamentele astazi ? (pt. valentinticu)

De la Alehin
Si le-a luat dar nu-si mai fac efectul trebuie sa-si mareasca doza ...acum glumesc... dar vazut - dinafara ,superficial ,romanii sunt asa ...nu suntem mai rai decat altii ,nu suntem defecti genetic ,suntem saraci de cel putin 2 genaratii ,fara educatie sanatoasa ...si parintii nostrii au invatat,,sa se descurce ,, intr-un fel .Dar suntem inventivi -asta pt ca ne adaptam -exista si un mimetism social...de unde naiba am preluat noi chestia cu spaga (turci ) chestia cu manele ,furat ,purtat la vedere teanc cu bani ,carduri, lanturi groase ca de bicicleta la gat ,spalat covoare in fata blocului ,furat pana si stergatorul de la usa ,gratare pe balcon (sa moara vecinii)-de la tigani Pana la urma toti oamenii sunt cumva o apa si-un pamant ,diferenta o fac banii (un oarecare confort financiar (cati s-ar cobori sa fure hartia si sapunul de la W.C?) SI DIN EDUCATIE. dar +MANDRIA CA LA ASA CEVA NU SE PRETEAZA...

ariana22

4 mesaje
Postat pe: 10 August 2009, ora 22:48

''sistacmarcela
6 mesaje
Postat pe: 2 Aprilie 2009, ora 15:48 Citeaza Raspunde

''
Un sondaj facut pe toate tarile din Uniunea Europeana pe o categorie de persoane care cuprinde diferite studii si calificari si, deferite categorii de varsta, spune ca romanii au cel mai mare procent mediu in IQ de 110-120 din Europa. Este acesta un motiv de ura ?. Da !. Este acesta un motiv de apreciere si recunoastere a meritelor ?. Da !. Dar nu se intampla asa !. Se pare ca a devenit un motiv in plus sa fim defaimati si umiliti pe la CURTILE EUROPEI ! si nu apreciati '' ''

OF , tare mult as vrea sa fie asa cum zici !! dar ma indoiesc ...oare inteligenta nu se oglindeste in comportament si invers ?!" Folosim inteligenta in educatia copiilor ,, da ? sau .. ?!

sistacmarcela

14 mesaje
Postat pe: 12 August 2009, ora 15:29

Draga mea ariana22, intradevar, intelegenta se reflecta in general printr-un comportament adegvat de bun simt, morala, respect reciproc, asumare in toate situatiile. Insa, intrebarea era "cei care ii urasc pe romani ?" si, eu cred cu tarie faptul ca sunt foarte multi cei ce ne urasc !. De ce cred asta ?. Priveste putin la conationalii nostri maghiari cu care traim de sute de ani in aceastai tara, mancam din roadele aceluiasi pamant romanesc, au aceleasi drepturi, sunt "cetateni romani de nationalitate maghiara", insa nu scapa nici o ocazie sa ne defaimeze pe la curtile UE si, asa se vor comporta in continuare pentru ca asa sunt educati ! dar, asta nu inseamna ca nu sunt inteligenti !

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 12 August 2009, ora 15:31

De la: sistacmarcela, la data 2009-08-12 15:29:18Draga mea ariana22, intradevar, intelegenta se reflecta in general printr-un comportament adegvat de bun simt, morala, respect reciproc, asumare in toate situatiile. Insa, intrebarea era "cei care ii urasc pe romani ?" si, eu cred cu tarie faptul ca sunt foarte multi cei ce ne urasc !. De ce cred asta ?. Priveste putin la conationalii nostri maghiari cu care traim de sute de ani in aceastai tara, mancam din roadele aceluiasi pamant romanesc, au aceleasi drepturi, sunt "cetateni romani de nationalitate maghiara", insa nu scapa nici o ocazie sa ne defaimeze pe la curtile UE si, asa se vor comporta in continuare pentru ca asa sunt educati ! dar, asta nu inseamna ca nu sunt inteligenti !

DanubianKnight

746 mesaje

Postat pe: 13 August 2009, ora 21:45

De la: sistacmarcela, la data 2009-08-12 15:29:18Draga mea ariana22, intradevar, intelegenta se reflecta in general printr-un comportament adegvat de bun simt, morala, respect reciproc, asumare in toate situatiile. Insa, intrebarea era "cei care ii urasc pe romani ?" si, eu cred cu tarie faptul ca sunt foarte multi cei ce ne urasc !. De ce cred asta ?. Priveste putin la conationalii nostri maghiari cu care traim de sute de ani in aceastai tara, mancam din roadele aceluiasi pamant romanesc, au aceleasi drepturi, sunt "cetateni romani de nationalitate maghiara", insa nu scapa nici o ocazie sa ne defaimeze pe la curtile UE si, asa se vor comporta in continuare pentru ca asa sunt educati ! dar, asta nu inseamna ca nu sunt inteligenti !

Ei, e de inteles pe undeva, in sutele alea de ani in Ardeal romanii erau "cetateni maghiari de nationalitate romana" iar maghiarii, chiar daca minoritari, conduceau. Situatia s-a schimbat de-abia in 1918, si dupa atatea veacuri de stapanire ungureasca nu s-ar putea spune nici despre romani ca s-ar omori de dragul lor. In schimb, uita-te la ceangaii din Moldova ca nu mai exista aceeasi problema. Si aia sunt unguri, dar ei au emigrat pe un pamant stapanit politic de romani unde au pierdut constiinta de grofi.

Cat despre povestea de mai sus cu IQ-ul, eu sunt convins ca ura italienilor nu vine de fapt din pricina curvelor, a cersetorilor, a hotilor si a violatorilor romani (sau din Romania), astia sunt doar pretextul. Adevarata problema a lor sunt romanii inteligenti si harnici care muncesc pe rupte si eficient. Invidia este intotdeauna o cauza majora a urii, ganditi-va cat a contat in antisemitismul interbelic carea condus la crimele naziste.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 14 August 2009, ora 14:47

Gata, am gasit cine ne uraste tare de tot pe noi rominii.
Pisicile, ca nu am exterminat toti ciinii. De, sintem milosi. M-am uitat in ochii pisicilor si mi-am dat seama de asta.....

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului cei care ii urasc pe romani...
Mergi la: