Dorulet
7896 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE
|
Postat pe: 17 Februarie 2009, ora 17:38
De la: ralu6_6, la data 2009-02-17 15:52:54Sunt cam exagerate toate chestiile astea!!Cum zice si mama mea:"Nu exista padure fara uscaciuni".Asa e peste tot!Doar ca nu ar trebui sa fie bagati toti romanii in aceeasi oala!Luati ca exemplu ceea ce s-a intamplat sapt trecuta cu Marian Cozma,in Ungaria...cine s-ar fii asteptat la o asemenea reactie din partea ungurilor?Care totusi,la noi in tara sunt priviti altfel,deoarece ungurii din Romania sunt f rautaciosi,nu am nimic cu ei,ca sunt tot oameni,dar asta e adevarul...Insa nu acelasi lucru il putem spune despre ungurii din Ungaria....Romanii care comit astfel de infractiuni sa fie pedepsiti conform legii dar sa nu mai fim priviti ca ultimele scursuri ale societatii pt ca nu e cazul!!
Bravo! Adevărat grăiești! Și constat cu stupoare că tu și cu The sunteți singurele persoane sănătoase la cap.
În rest...doar idioți agramați!!!!
Eu sunt mândră de ceea ce sunt și nu mi-a fost rușine că sunt româncă oriunde am fost în Europa! După cum spui, orice țară din lume are pleava ei.
Voi cei care ați postat aici până acum sunteți o pleavă! Cu voi, niciodată România nu o să se dezvolte....
Rușine să vă fie!!! Dacă nu vă convine România n-aveți decât să vă mutați în altă parte și să nu mai spuneți nimănui că sunteți români!
Când toată lumea gândește la fel înseamnă că nimeni nu gândește.
|
|
|
Marakesh
23 mesaje
Oras: BUCURESTI
|
Postat pe: 17 Februarie 2009, ora 18:29
e adevarat ca sunt multi romani care se comporta necivilizat si antisocial in tarile pe unde se duc. din pacate asta probabil ca va duce la excluderea noastra din UE. dupa cate vad, un senator italian a declarat ca "Romanii nu sunt demni sa ramana in Europa, iar specialitatea lor sunt violurile".
problema e a noastra, daca autoritatile romane si societatea civila nu rezolva ceva intr-un fel... UE va fi o amintire frumoasa.
cel putin mie asa mi se pare.
bla bla
|
Fosta membra 9am.ro
1 mesaj
|
Postat pe: 17 Februarie 2009, ora 18:32
si totusi .... deja imi pare ceva putred la mijloc!!!zici ca toti romanii din itala s-au pus pe violat italience!!! nu cumva e altceva la mijloc????o mare inscenare pt . a scapa de romanii din intalia??/ e unu asa asa cred!!!
|
mitianac
30 mesaje
|
Postat pe: 17 Februarie 2009, ora 18:32
De la: elealina, la data 2009-02-17 16:54:22Draga Bash... ai grija cum vorbesti... daca esti tu din alta parte decat Moldova, nu-ti da dreptul sa te crezi cu mot in frunte... Am intalnit mai multi agramati si mai multi mincinosi si mai multi tampiti in alte parti decat am intalnit in toata Moldova..
Poti sa fii tigan si sa fii demn ca esti tigan.. ori poti fi roman prost si sa dezonorezi un popor intreg doar pt ca esti roman
Am fost si eu in Italia.. sa o vizitez.. si intr-adevar evitam sa vb in lb romana .. de teama unor conationali.. ori de teama acceselor xenofobice a italienilor fata de poporul nostru.. DAR cunosc si romani.. prieteni, rude care locuiesc in Italia de ani.. si au reusit sa se integreze foarte bine, si-au facut prieteni, merg la munca si isi indeplinesc atributiile si NIMENI nu are are nimic impotriva lor.
xenofobe se zice
ai dreptate ca sunt uscaturi peste tot, da nu-mipsune mie cum sunt moldovenii si moldovencele, ca stiu.
Din pacate cei care au plecat ne fac de ras, indiferent ce ar fi. Tot neamurile proaste au plecat, adica oameni saraci, fara educatie/caracter. (Nu sunt legate una de alta, dar unii tin mortis sa dea vina pe prima pt a doua)
PS: daca NIMENI(dintre italienii care DEJA ii cunosc) nu le-a facut nimic pana acum, acum ar fi cazul sa se fereasca, sa nu se culce pe urechea aia. Pt ca reactiile xenofobe ale italienilor, la adresa romanilor sunt din ce in ce mai mari. si pe buna dreptate: fete injunghiate si violate in timp ce-si dau duhul, batrane vilate... pana cand?
Nu le-as recomanda prietenilor tai sa vb romana intr-un grup de italieni necunoscuti.
|
|
|
mitianac
30 mesaje
|
Postat pe: 17 Februarie 2009, ora 18:35
De la: dorheven, la data 2009-02-17 18:32:21si totusi .... deja imi pare ceva putred la mijloc!!!zici ca toti romanii din itala s-au pus pe violat italience!!! nu cumva e altceva la mijloc????o mare inscenare pt . a scapa de romanii din intalia??/ e unu asa asa cred!!!
poate e si asta posibil... forta de munca din romania poate deranjeaza, ia locul altora... ca si constructorii astia nenorociti, aici isi bat joc de oameni, fac lucrari de mantuiala. Dar in strainatate cei mai multi lucreaza pe bune, adica serios
|
mitianac
30 mesaje
|
Postat pe: 17 Februarie 2009, ora 18:46
De la: ralu6_6, la data 2009-02-17 15:55:51Cand spui "Moldoveni" la ce anume te referi?La cei din tara sau de peste Prut?
Printre moldoveni au fost sunt sigur oameni de mare caliate morala si intelectuala. Dar cei care au venit in Romania sunt printr cei mai de jos.
Cu siguranta e la fel si cu cei plecati din Romania, nenorocitii astia care ne fac de ras si care nici nu or fi romani...
Sa-i castreze daca au violat, e cel mai bine pt societate. Chiar daca raman ei frustrati.. macar pe viitor altii se vor gandi de 15 ori
|
Fosta membra 9am.ro
52 mesaje
|
Postat pe: 17 Februarie 2009, ora 18:49
sa ma p pe natia romana oameni de kkt!am cunoscut italia inainte de intrarea tutturor jegurilor romani in italia si ce frumoasa era!adica vii la mine an casa o f pe nevastamea iei portofel si eu sa nu fac nimic! eu muream cu tine de gat!
|
|
|
Dorulet
7896 mesaje
|
Postat pe: 17 Februarie 2009, ora 19:00
De la: Marakesh, la data 2009-02-17 18:29:44e adevarat ca sunt multi romani care se comporta necivilizat si antisocial in tarile pe unde se duc. din pacate asta probabil ca va duce la excluderea noastra din UE. dupa cate vad, un senator italian a declarat ca "Romanii nu sunt demni sa ramana in Europa, iar specialitatea lor sunt violurile".
problema e a noastra, daca autoritatile romane si societatea civila nu rezolva ceva intr-un fel... UE va fi o amintire frumoasa.
cel putin mie asa mi se pare.
Nu avem noi norocul să fim excluși din U.E. și ști de ce? Pentru că interesele lor sunt mult mai mari decât ale noastre.
Oricât ar suna de bizar, România ar avea mai mult de câștigat dacă nu ar fi membră a U.E.
De ce crezi că ne-au primit? Ca să ne ajute? Ha,ha,ha,ha,ha....asta ar fi gluma zilei! Nu drăguță, ne-au primit pentru că ei sunt cei care au de câștigat de pe urma noastră!
|
|
|
Ebony
14969 mesaje
Oras: Timisoara
|
Postat pe: 17 Februarie 2009, ora 19:07
Zeci de grupuri antiromani au fost create in ultimele zile pe platfoma de socializare Facebook Italia, dupa un val de violuri comise in Peninsula de acestia, relateaza agentia de presa AGI, citata de portalul de stiri Kataweb.In ultima vreme Romanii se afla din nou in centrul atentiei autoritatilor si presei italiene, dupa o serie de acte violente ai caror protagonisti au fost, iar resentimentele italienilor se reflecta si in aparitia unor incidente cu caracter xenofob ale caror victime sunt cetateni Romani nevinovati.
Asta am citit in stirile de pe Net. azi si mi se pare destul de nasoala situatia,pt. ca italienii au voie sa se razbune singuri si uneori si pe unele persoane nevinovate.Sa plateasca vinovatii cu inchisoarea,de ce trebuie toti Romanii sa fie persecutati,doar pt ca traiesc acolo?
|
almudena1925
1 mesaj
|
Postat pe: 18 Februarie 2009, ora 00:07
am impresia ca treaba cu violurile e cam "scenariu"ca prea sau inmultit dupa moartea sotiei amiralului italian.....................ceva aici e 'putred"
|
Dorulet
7896 mesaje
|
Postat pe: 18 Februarie 2009, ora 00:13
The,
Sper că l-ai raportat pe imbecil la administrator.....
Ce treabă are agramatul ăsta să te insulte și să te amenințe??? Cum își permite?
Este un forum constituit legal, fiecare are dreptul său la opinie.....dar fără amenințări!
|
Marakesh
23 mesaje
|
Postat pe: 18 Februarie 2009, ora 07:37
De la: madalinaairinei, la data 2009-02-17 14:59:14Si parintii mei,au terminat facultatea de drept,si is muncitori necalificati,in strainatate...si is tratati k niste slugi,din cauza tiganilor ce merg la furat in strainatate
ca niste slugi sunt tratati cu totii, pentru ca se vand oricum numai sa scoata ceva bani. in occident oamenii pentru care banul e totul, sunt dispretuiti. asta este. ei vad in noi sclavii banului si atat.
nu cred ca degeaba se spune despre romani ca sunt necivilizati si hoti.
cand te duci in alta casa (tara) respecti regulile acelei case/tari. asa ca... romanii nu au aflat inca aceasta regula elementara de bun simt.
probleme sunt dintotdeauna, nu de acum. in 2007 am fost in Italia si la un muzeu, aratand legitimatia de profesor (in UE toti profesorii au reducere la muzee) tipa de la bilete mi-a aruncat-o pe jos impreuna cu restul si biletul meu. fara sa spuna un cuvant. si nu eram decat o turista...
bla bla
|
tygru64
2 mesaje
|
Postat pe: 18 Februarie 2009, ora 08:15
De la: Marakesh, la data 2009-02-18 07:37:50De la: madalinaairinei, la data 2009-02-17 14:59:14Si parintii mei,au terminat facultatea de drept,si is muncitori necalificati,in strainatate...si is tratati k niste slugi,din cauza tiganilor ce merg la furat in strainatate
ca niste slugi sunt tratati cu totii, pentru ca se vand oricum numai sa scoata ceva bani. in occident oamenii pentru care banul e totul, sunt dispretuiti. asta este. ei vad in noi sclavii banului si atat.
nu cred ca degeaba se spune despre romani ca sunt necivilizati si hoti.
cand te duci in alta casa (tara) respecti regulile acelei case/tari. asa ca... romanii nu au aflat inca aceasta regula elementara de bun simt.
probleme sunt dintotdeauna, nu de acum. in 2007 am fost in Italia si la un muzeu, aratand legitimatia de profesor (in UE toti profesorii au reducere la muzee) tipa de la bilete mi-a aruncat-o pe jos impreuna cu restul si biletul meu. fara sa spuna un cuvant. si nu eram decat o turista...
|
tygru64
2 mesaje
|
Postat pe: 18 Februarie 2009, ora 08:25
in primul rind,daca parinti tai au terminat facultatea de drept,de ce au plecat sa lucreze ca muncitori necalificati,si in al doilea rind,toti romani sint tratati asa.si nu din cauza tiganilor.eu personal in 10 ani am avut destul timp sa cunosc o gramada de romani care se ocupa cu furatul ,in strainatate.asa ca nu va mai bteti gura degeaba,pentru ca nu sinteti in stare,si nici nu veti fi vreodata sarecunoasteti s-au sa spuneti adevarul.
|
nacu
2 mesaje
Oras: Iasi
|
Postat pe: 18 Februarie 2009, ora 14:28
eu sint roman nu tigan dar totusi ai intrzice unei persoane aceste dreptur trebueste sa gindesti inainte de a vorbi pt ca asta nu-i o solutie .pacat ca va luati si voi dupa ce spune presa italiana ei au nevoie de reiting si scriu toate bazaconiile politicieni spun ceea ce vor ca au nevoie de voturi si putere dar eu totusi nu cred ceea ce se intumpla in italia despre violuri si despre tot ce se spune eu cred ca este o manipulare a italienilor de catre politicieni ca sa ascunda neputinta lor si tot o data nonprofesionalitatea de aceea ii franeste pe italioeni cu astfel de notitii ca sa treaca ei neobservati imi pare rau ca noi romani ce traim in peninsula nu ne implicam si nu ne spunem si noi parerile deschie gata va rog cu umilinta si naivitatea
|
nacu
2 mesaje
Oras: Iasi
|
Postat pe: 18 Februarie 2009, ora 14:42
De la: aganescuadrian, la data 2009-02-17 15:04:21De la: ghiocel30, la data 2009-02-17 14:55:38Eu locuiesc in Italia de 4 ani si nu am avut probleme cu Italienii pentru ca am stat in banca mea dar ceea ce vreau sa spun este ca nici ei nu sant cinstiti.Sant niste profitori si mincinosi mai mari ca romanii.De ce nu se vede fata adevarata a italianului care vine in Romania si racoleaza copii strazii pentru a face .......?E clar ca se face o discriminare in masa.Sa nu uitam ca Italienii sant rasisti cu ai lor.Cei din Nord se cred mai superiori celor din sud.
atata timp cat esti la ei acasa cauti sa eviti problemele
ai dreptate dar nici o data no sa-se vada birna din propeii ochi asta sa stiut din tot deauna .Ai mai incercat sa vorbesti de italieni despre mafie sau sa sa-le spui direct ca sint mafioti eu da raspunsul lor este ca nu sint mafioti si es simt jicniti in privinta asta raspund cam asa(pai pt o persoan trebue sa bagi o natiune intreaga... ),restul nu mai conteaza ce mai urmeaza.
|
daniela_karim
6 mesaje
Oras: Baia Mare
|
Postat pe: 20 Februarie 2009, ora 20:36
Asa este,ai dreptate din pacate
Coach beauté et bien etre -Consultant Nutritionist
|
Fosta membra 9am.ro
5 mesaje
|
Postat pe: 25 Februarie 2009, ora 15:42
dragi copii......nu mai luati "a buna" si "adevarata"orice stire prezentata de ziarele si televiziunile romanesti....nu mai e dracul chiar atat de negru cum il fac astia sa para.....de vreo 3 zile nu vad nimik pe prima pagina in ziarele italiene,dar in romania la tv arata ca in itala romanii asa si pe dincolo.....vor sa faca audienta....apoi daca i-au aruncat la ala in magazin coktail molotov nu degeaba au facut-o....ca nu se ia nimeni de tine daca stai in banca ta.....au uitatsa zica la tv ,la stiri ca sambata si duminica stau toti borfasii la baut si fac numai magarii....manele la maxim si sticle si cutii de bere lasate pe 100metri patrati....sa-i vedeti cum stau la semafor cu buretele si sticla cu apa sa-ti spele parbrizele si daca ii zici ca n-ai nevoie incep a trage de portiera....mai mai intra peste tine in masina......apoi dragii mei... ...noua romanilor ne e frica de ei....dapoi italienilor....apoi sa vedeti cand se insereaza cum fetele noastre made in romania stau si umplu centura la milano....binasca....dragele de ele.....apoi cum sa nu te scarbesti???
mama prostilor e mereu gravida
|
nastasemihail
47672 mesaje
|
Postat pe: 25 Februarie 2009, ora 15:46
Ca bine le zisesi. Cu toate ca eu habar nu am ce e pe acolo si nici nu sint curios. Dar parca simt ca asa este.
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
nastasemihail
47672 mesaje
|
Postat pe: 1 Martie 2009, ora 02:09
Mai mult ca sigur asta e motivul ca pe aici e multa liniste.
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
Fosta membra 9am.ro
118 mesaje
|
Postat pe: 22 Martie 2009, ora 05:17
Poate ca multa lume ne uraste dar cel mai tare ne uram intre noi, altfel am fi stat aici si am fi fcut ordine dar, am preferat sa plecam acolo unde este deja ordine facuta de altii. Am intrat in civilizatia lor cu bocancii si incercam sa le impunem mizeria noasra fizica si morala. Vine cate unul si spune : La noi in Italia
si nu este tigan.
|
juliette_nazomer
8 mesaje
|
Postat pe: 22 Martie 2009, ora 16:05
bai handicapatule! Voi italienii -hoti, mnincinosi si proxeneti, care l-ati pupat in c.... pe hitler si mancati din ghearele evreiesti , nu-ti este rusine , mah sa vorbesti asa de o natiune pe care nu o stii? De unde stii tu daca politicienii din Romania nu au facut intelegere cu cei din Italica cu scopul de aintroduce pasapoartele bio? Bai, boulene , baga-ti mintile in cap! Voi care nus stiti decats asocotiti si sa jefuiti romanii iar cand vine un control peste voi spagariti functionarii primariilor! Bai handicapatule! Voi nu viundeti decat nasti acolo in piata san marco, unde ii ghilotinati pe cei nevinovati!, Bai, ca...ciosule!
|
necunoscut
1 mesaj
|
Postat pe: 22 Martie 2009, ora 23:28
oare macaronarii de italieni, venitzi in Romania, cum fac cu muncitorii romani? si mai ales cu femeile noastre? ai lor nu merita acelasi tratament?
|
9am15991
2 mesaje
|
Postat pe: 23 Martie 2009, ora 12:01
bravo Valentin! ai perfecta dreptate! eu traiesc in italia di 91,si te rog sa ma crezi ca pana acum Romanii nu au avut aceste probleme cu poporul italian si nici cu altii....problema este frate ca dupa 2002 cand au dat drumul la viza au navalit toti nemernicii tarii....toti criminali si mai ales tigani...referitor la comportamentul romanilor...si la cum ne-ai catalogat din pacate trebuie sa-ti dau dreptate....asa suntem...ii observ si eu ....prin magazine...pe strada...oriunde...asa este....!
|
zgirboc_18
72 mesaje
|
Postat pe: 2 Aprilie 2009, ora 14:48
eu sunt roman si urasc romani atunci de ce as vrea ca alta nationalitate sa ne placa . eu nu sunt mandru de mizeria asta de tara imi vb de vlad tepes si alti conducatori care au condus bine , dar daca ar veni tepes inapoi ar trebui sa ne distruga toate padurile ca sa creze o teapa pt fiecare, pt ca nu exista in romania asta om care sa nu fi furat ,asa ca mai tinetiva gura cu tepesal vostru ca va uitati numai la parlamentari ca fura dar sta in natura noastra a romanului sa furam. si oricare dintre noi care ar ajunge presedinte primministru ar face acelasi lucru ar baga bani intaiu in contului si dupa ar termina cu bagarea mai multor bani in contul lui.
|
sistacmarcela
14 mesaje
|
Postat pe: 2 Aprilie 2009, ora 15:48
Un sondaj facut pe toate tarile din Uniunea Europeana pe o categorie de persoane care cuprinde diferite studii si calificari si, deferite categorii de varsta, spune ca romanii au cel mai mare procent mediu in IQ de 110-120 din Europa. Este acesta un motiv de ura ?. Da !. Este acesta un motiv de apreciere si recunoastere a meritelor ?. Da !. Dar nu se intampla asa !. Se pare ca a devenit un motiv in plus sa fim defaimati si umiliti pe la CURTILE EUROPEI ! si nu apreciati
|
Fosta membra 9am.ro
3 mesaje
|
Postat pe: 8 Aprilie 2009, ora 14:57
BAI PUI DE RAHAT ...CE AI CU MOLDOVENII ! CE -I BAGI PE TOTI IN ACEEASI OALA PUI DE NAZIST SI RASIST .CE NUMESTI TU NEMURI PROASTE CA DACA NU ERAU EI ...MOLDOVENII AZI NICI NU EXISTAI SAU MAI EXACT NU EXISTA ROMANIA ......SI NOI SUNTEM NEAMURI PROASTE ? PARVENITULE SI VENETICULE....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
yonex84eu
90 mesaje
|
Postat pe: 8 Aprilie 2009, ora 19:47
Nu lasati ca este bine ca nu ne dau astia afara ca facem economie si la ei si la noi.Sa dea afara doar rominii care fac rele si nu numai rominii.Sa nu-i castram totusi ca poate le mai vine mintea la cap si vor si ei o familie mai tirziu.Italienii sunt intr-adevar cam exagerati in a ne uri dar totusi au nevoie de noi:ca sa ingrijeasca o batrina este mult preferata o rominca decit o alta persoana de alta nationalitate.Nu va mai este frica sa vorbiti romineste ca nu-i chiar asa.Ce nu i se poate raspunde elegant si frumos(CU EDUCATIE) da ne aude vorbind romineste.Lasa ca legea nu-i asa de al naibii.Nici asa ca exageram si noi si nu are rost.Astia maninca dupa urma noastra si nu este chiar asa.Sa treaca timpul ca le trece.
|
marian_bd_rotaru
1883 mesaje
Oras: Barlad
|
Postat pe: 15 Aprilie 2009, ora 23:31
Pt Bash_Ash47 : Moldovenii nu sunt "neamuri proste" , sunt cei care au dat pe cei mai multi dintre oamenii mari ai acestei tari . Ceea ce ai afirmat , dovedeste un lucru : cei mai mari dusmani ai romanilor , in afara de rusi si tigani , sunt chiar romanii .
|
BELAMI
13 mesaje
|
Postat pe: 16 Aprilie 2009, ora 07:46
no mery la foss,si daca nu va convine si voua sa plecati de unde au venit stramosii vostrii.sa aveti si voi dreoturi aici cum au romanii din republica moldova.ca vi s-a urcat la cap.si voi vedeti numai interesul vostru.poate se inerveaza romanii si va trimit cu catel cu purcel in ungaria.ar fi cazul.
|
|
|