Info
x
Moldova amenintare !!!
|
Fosta membra 9am.ro 6 mesaje Membru din: 16/02/2009 Oras: Constanta |
Postat pe: 17 Februarie 2009, ora 20:01
nu vedeti fratilor ca in afara de tigani,sunt acele persoane care provin din zona moldovei,uitati-va la stirile de la orice ora..5 si nu numai...eu zic ca ei reprezinta o amenintare nu numai pentru italieni..Eu unu le dau mare dreptate strainilor...si as judeca atrocitatile comise de acesti "...." (numai oameni nu le poti spune) separat..
|
|
Moonwalker 8 mesaje Membru din: 12/02/2009 |
Postat pe: 17 Februarie 2009, ora 20:10
Dobitocule..Mihai Eminescu s a nascut in moldova...f multe persoane de valoare sunt din moldova din tv sau de unde vrei tu...sau depinde la ce te ai referit...eu sunt din Bucovina...nu moldova...oricum putini tampiti stiu asta
|
|
necunoscut 1 mesaj Membru din: 1/01/1970 |
Postat pe: 17 Februarie 2009, ora 20:47
Moldova......nu-i a mea...si nu-i a voastra.......nu-i nici a lor......a cui e totusi Moldova asta ....Apus de soare....
www.schimbdeneveste.ro |
|
Fosta membra 9am.ro 6987 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 17 Februarie 2009, ora 20:51
De la: udg_small, la data 2009-02-17 20:01:14nu vedeti fratilor ca in afara de tigani,sunt acele persoane care provin din zona moldovei,uitati-va la stirile de la orice ora..5 si nu numai...eu zic ca ei reprezinta o amenintare nu numai pentru italieni..Eu unu le dau mare dreptate strainilor...si as judeca atrocitatile comise de acesti "...." (numai oameni nu le poti spune) separat.. ....cretin.... romanism.net/ |
|
geofive2006 64 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 17 Februarie 2009, ora 20:58
Moldovenii erau de valoare odata asa este iar moldova si bucovina sunt pamanturi romanesti ! pacat ca acum nu mai sunt iar de la ei vin doar exemple negative dar nici cu romanii nu ne mai mandrim!
|
|
Fosta membra 9am.ro 637 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 19 Februarie 2009, ora 13:27
Ultimi 2 violatori romani prinsi in Italia sunt din Transilvania si un altul prins saptamana trecuta este bucurestean .....
Oricum acest aspect nu conteaza ! In orice zona sunt oameni buni si oameni rai. Romania este minunata si este a noastra a romanilor ! Trebuie doar sa ne respectam intre noi ... sa invatam sa fim uniti , sa ne respectam si sa ne promovam valorile si sa condamnam pe cei vinovati ! Parerea mea
Caracterul fãrã înþelepciune poate mult, dar inteligenþa fãrã caracter nu valoreazã nimic - Cicero
|
|
Fosta membra 9am.ro 16019 mesaje Membru din: 13/02/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 20 Februarie 2009, ora 01:45
De la: udg_small, la data 2009-02-17 20:01:14nu vedeti fratilor ca in afara de tigani,sunt acele persoane care provin din zona moldovei,uitati-va la stirile de la orice ora..5 si nu numai...eu zic ca ei reprezinta o amenintare nu numai pentru italieni..Eu unu le dau mare dreptate strainilor...si as judeca atrocitatile comise de acesti "...." (numai oameni nu le poti spune) separat..
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
|
|
Postat pe: 20 Februarie 2009, ora 01:46
faci cumva parte din categoria manipulatorilor?sau esti diversionist de peste prut?
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
|
|
|
|
|
lorduljohn 499 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 24 Februarie 2009, ora 01:35
De la: geofive2006, la data 2009-02-17 20:58:15Moldovenii erau de valoare odata asa este iar moldova si bucovina sunt pamanturi romanesti ! pacat ca acum nu mai sunt iar de la ei vin doar exemple negative dar nici cu romanii nu ne mai mandrim! TU CU CINE TE MANDRESTI ? STII CEVA? IN BASARABIA SUNT MULTI CARE SUNT MAI ROMANII CA TINE ! SA-TI FIE DE BINE ASA CUM ESTI ! |
|
lorduljohn 499 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 24 Februarie 2009, ora 01:36
De la: udg_small, la data 2009-02-17 20:01:14nu vedeti fratilor ca in afara de tigani,sunt acele persoane care provin din zona moldovei,uitati-va la stirile de la orice ora..5 si nu numai...eu zic ca ei reprezinta o amenintare nu numai pentru italieni..Eu unu le dau mare dreptate strainilor...si as judeca atrocitatile comise de acesti "...." (numai oameni nu le poti spune) separat.. ESTI COMPLET CRETIN ! |
|
Postat pe: 24 Februarie 2009, ora 02:02
De la: udg_small, la data 2009-02-17 20:01:14nu vedeti fratilor ca in afara de tigani,sunt acele persoane care provin din zona moldovei,uitati-va la stirile de la orice ora..5 si nu numai...eu zic ca ei reprezinta o amenintare nu numai pentru italieni..Eu unu le dau mare dreptate strainilor...si as judeca atrocitatile comise de acesti "...." (numai oameni nu le poti spune) separat..
|
|
9am065232 1 mesaj Membru din: 1/06/2009 |
Postat pe: 1 Iunie 2009, ora 20:50
La asemenea tampenie ,nu exista decat o singura replica:.Esti un mare imbecil.!!!!!!!!!!!!
|
|
marian_bd_rotaru 1883 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Barlad |
Postat pe: 2 Iunie 2009, ora 11:13
Cei care insulta pe moldoveni sunt dusmani ai Romaniei si agenti bolsevici ai Rusiei . Moldovenii sunt la fel ca toti ceilalti romani . dar fara cultura si istoria Moldovei , restul Romaniei ar fi fost infinit mai sarac . Sunt moldovean si ma mandresc cu asta !
|
|
Shlomo_Mire_Ivan 1640 mesaje Membru din: 19/04/2009 Oras: Craiova |
Postat pe: 4 Iunie 2009, ora 08:49
De la: marian_bd_rotaru, la data 2009-06-02 11:13:50Cei care insulta pe moldoveni sunt dusmani ai Romaniei si agenti bolsevici ai Rusiei . Moldovenii sunt la fel ca toti ceilalti romani . dar fara cultura si istoria Moldovei , restul Romaniei ar fi fost infinit mai sarac . Sunt moldovean si ma mandresc cu asta !Cred ca nu-l consideri pe initiatorul topicului agent al Moscovei!Aia nu recruteaza dobitoci!
|
|
Postat pe: 29 Martie 2010, ora 15:21
Dobitoci sunt astia care sustin Valori precu Eminescu....nu stii nimic mah...in afara de ce ai invatzat la scoala...cat despre Bucovina....Va e rusine ah..sa recunoasteti ca sunteti moldoveni :)
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 29 Martie 2010, ora 15:24
Joana dark auzi....fa...trezeste'te !!!!!!
Raporteaza abuz de limbaj |
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 29 Martie 2010, ora 15:31
Iar tu ai fugit ca un las, precum un catel care latra si fuge. Nici nu stii de ce ai adus astfel de injurii.
Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
negostina 3 mesaje Membru din: 31/03/2010 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 1 Aprilie 2010, ora 12:33
CAND S-A INFAPTUIT UNIREA CINE S-A GANDIT CA VOM AJUNGE SA NE URIM ?MOLDOVA ,ARDEALUL .TARA ROMANEASCA ,BUCOVINA ,BANATUL ,DOBROGEA ,TOATE SUNT REGIUNI ALE FRUMOASEI NOASTRE TARII ,TOTI SUNTEM ROMANI ,SARACIA ,NECAZURILE ,NEPASAREA GUVERNANTILOR AU ADUS TARA IN ACEASTA SITUATIE TRAGICA ,OAMENI RAI SUNT PESTE TOT IN LUME DAR PARCA PE AI NOSTRII II VAD TOTI .AR TREBUI SA FIM UNITI ,DAR DIN LASITATE NE DAM LA O PARTE.
PAREREA MEA. Raporteaza abuz de limbaj
aura.
|
|
|
|