back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

cei care ii urasc pe romani...

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 >> Sari la pagina:

ariana22

4 mesaje
Postat pe: 15 August 2009, ora 20:52

''
De la: valentinticu, la data 2009-02-17 15:20:27

Am o veste prosta pentru d-voastra! facem parte din pacate dintr-unul din cele mai naspete tipuri de neamuri omenesti, indiferent de cati bani am vea unii sau altii. Va observ pe strada, in magazine, la televizor. Sunteti falsi, prefacuti, dk aveti cumva dintr-o spaga peste 2 mii de ron la voi ii legati cu siret si ii scoateti din buzunar cand platiti la paine, ca sa vada lumea ce tari sunteti. dk aveti limuzina, o parcati in fata mallului pe locurile de handicapati ca sa va vada lumea, dk sunteti saraci sunteti invidiosi. Dk mancati o ciocolata, ambalajul il aruncati pe spate, va omorati dupa cainii bagabonzi care musca copiii, dar tot cainii astia mor pe capete striviti de masini fara sa-i pese nimanui fiind cu sutele in putrefactie pe marginea drumurilor. Beti, si apoi violati, mancati prost si aratati naspa, ca pisati la vedere pe drumurile nationale cu fata catre masini, scuipati pe strada, sunteti agramati, saraci sau bogati deopotriva. Ati ajuns asa, aici sau in Italia nu pt ca aveti merite, ci pentru ca va place sa luati sau sa dati spaga! Asta sunteti voi toti impreuna cu mine, din pacate! Popor de vilolatori, talhari, cu frica de interlopi, fara mandrie!!!!!!!!!!!!!!!1
''

E DUREROS DE ADEVARAT

IN PLUS NE MAI CREDEM SI SUPER INTELIGENTI !!!!!!!!

PUTINA AUTOCRITICA n-ar strica !
eu una m-am saturat sa ma lupt cu vulgaritatea , cu mizeria , lipsa de respect ! ii inteleg pe cei ce pleaca invartindu-se . NENOROCIREA E CA ACUM NU MAI SCAPI DE EI NICI IN AFARA ROMANIEI , BA MAI RAU NE-AU CREAT SI ''FAIMA BUNA '' --

ariana22

4 mesaje
Postat pe: 15 August 2009, ora 20:54

IN PLUS SI DE CULTURA DE SPOIALA TIPIC ...

Fosta membra 9am.ro

115 mesaje
Postat pe: 20 Septembrie 2009, ora 18:50

Parerea mea personala este ca Nu de romani e frica , ci de oameni din tara noastra care NU fac cinste nici familiile lor , nici societatii noastre nemaivorbiind in strainatate .
Totul pleaca de la Bani ( care distruge educatia ) care desfigureaza omul de tanar
Orice se poate cumpara chiar si diplome la universitati numai sanatate si educatie Nu !!!
Daca la aceste doua capitole am incerca , poate si tara noastra ar fii mai bine vazuta si cu o populatie mai educat si responsabil .
ZP

nastasemihail

47672 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 23 Septembrie 2009, ora 02:57

De la: Zoltan, la data 2009-09-20 18:50:22
Parerea mea personala este ca Nu de romani e frica , ci de oameni din tara noastra care NU fac cinste nici familiile lor , nici societatii noastre nemaivorbiind in strainatate .
Totul pleaca de la Bani ( care distruge educatia ) care desfigureaza omul de tanar
Orice se poate cumpara chiar si diplome la universitati numai sanatate si educatie Nu !!!
Daca la aceste doua capitole am incerca , poate si tara noastra ar fii mai bine vazuta si cu o populatie mai educat si responsabil .
ZP

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 23 Septembrie 2009, ora 03:01

De la: Zoltan, la data 2009-09-20 18:50:22
ZP

bazalt104

15 mesaje
Oras: Cluj

Postat pe: 29 Septembrie 2009, ora 08:02

De la: valentinticu, la data 2009-02-17 15:20:27Am o veste prosta pentru d-voastra! facem parte din pacate dintr-unul din cele mai naspete tipuri de neamuri omenesti, indiferent de cati bani am vea unii sau altii. Va observ pe strada, in magazine, la televizor. Sunteti falsi, prefacuti, dk aveti cumva dintr-o spaga peste 2 mii de ron la voi ii legati cu siret si ii scoateti din buzunar cand platiti la paine, ca sa vada lumea ce tari sunteti. dk aveti limuzina, o parcati in fata mallului pe locurile de handicapati ca sa va vada lumea, dk sunteti saraci sunteti invidiosi. Dk mancati o ciocolata, ambalajul il aruncati pe spate, va omorati dupa cainii bagabonzi care musca copiii, dar tot cainii astia mor pe capete striviti de masini fara sa-i pese nimanui fiind cu sutele in putrefactie pe marginea drumurilor. Beti, si apoi violati, mancati prost si aratati naspa, ca pisati la vedere pe drumurile nationale cu fata catre masini, scuipati pe strada, sunteti agramati, saraci sau bogati deopotriva. Ati ajuns asa, aici sau in Italia nu pt ca aveti merite, ci pentru ca va place sa luati sau sa dati spaga! Asta sunteti voi toti impreuna cu mine, din pacate! Popor de vilolatori, talhari, cu frica de interlopi, fara mandrie!!!!!!!!!!!!!!!1
CA BINE ZICI............CE MI-AS TRAGE SI EU UMN GIP ...DAR NU SA MUNCESC PT EL CA NICI UN GIP NU E MUNCIT NENE

daca piatra nu e nimic nu e
andreeaelisa2004

9 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 18 Octombrie 2009, ora 14:03

Vorbeste in numele tau, asa e corect

Cireasa de Mai
Tycu

3787 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 27 Octombrie 2009, ora 10:43

Pe romani ii urasc cel mai mult ungurii,din cauza ca suntem superiori fata de ei care inca mai sunt la stadiul te trib de ocupatie si a Ardealului, , apoi italienii si spaniolii, care prin incultura care-i caracterizeaza , ne confunda cu tiganii !!! ce fac ciorile acolo, pentru ei sunt romani !!

Ticu
Fosta membra 9am.ro

5843 mesaje
Postat pe: 27 Octombrie 2009, ora 15:44

De la: aganescuadrian, la data 2009-02-17 14:49:53Lipsa de educatie si mai ales lipsa dorentei de a te educa este majoritara in randul cdelor care ne duc bunul renume in Europa . Ei sunt eticheta Romaniei de la festinul cu lebede si pana acum si totodata dau dovada de inrudire foarte apropiata cu primatele , care totusi se deosebesc prin respectul fata de ceilalti membrii ai tribului.
Concluzie - primitiv este un cuvant elegant .
EDUCTIE??Care educatie???Dupa"90 eductia copiilor nostri a luat o intorsatura grava!Nu mai este o lege a INVATAMANTULUI,legea de acum este o porcarie ,cina a scoso si aprobato nu au facut decat sa acopere cu pamant pe:unEMINESCU,un SADOVEANU,un CREANGA,unBRANCUSI,unVUIA,unAZA PELEA,un TOMA CARAGIU,unENESCU!!!!!!!!si multi,multi altii care macar de altii sunt cunoscuti si recunoscuti ca valori date de ROMANIA Astazi tot ce mai avim de valoare:manele,un BECALI si stirele de la ora 05.00 de la PRO.Tv,ANTENA 1care incearca sa arate lumii ca asta este ROM-----ANIA!RUUUSINEEE>>>>

Fosta membra 9am.ro

5843 mesaje
Postat pe: 27 Octombrie 2009, ora 15:44

De la: aganescuadrian, la data 2009-02-17 14:49:53Lipsa de educatie si mai ales lipsa dorentei de a te educa este majoritara in randul cdelor care ne duc bunul renume in Europa . Ei sunt eticheta Romaniei de la festinul cu lebede si pana acum si totodata dau dovada de inrudire foarte apropiata cu primatele , care totusi se deosebesc prin respectul fata de ceilalti membrii ai tribului.
EDUCTIE??Care educatie???Dupa"90 eductia copiilor nostri a luat o intorsatura grava!Nu mai este o lege a INVATAMANTULUI,legea de acum este o porcarie ,cina a scoso si aprobato nu au facut decat sa acopere cu pamant pe:unEMINESCU,un SADOVEANU,un CREANGA,unBRANCUSI,unVUIA,unAZA PELEA,un TOMA CARAGIU,unENESCU!!!!!!!!si multi,multi altii care macar de altii sunt cunoscuti si recunoscuti ca valori date de ROMANIA Astazi tot ce mai avim de valoare:manele,un BECALI si stirele de la ora 05.00 de la PRO.Tv,ANTENA 1care incearca sa arate lumii ca asta este ROM-----ANIA!RUUUSINEEE>>>>

Fosta membra 9am.ro

5843 mesaje
Postat pe: 27 Octombrie 2009, ora 15:45

Fosta membra 9am.ro

5843 mesaje
Postat pe: 27 Octombrie 2009, ora 15:59

De la: bazalt104, la data 2009-09-29 08:02:06
De la: valentinticu, la data 2009-02-17 15:20:27Am o veste prosta pentru d-voastra! facem parte din pacate dintr-unul din cele mai naspete tipuri de neamuri omenesti, indiferent de cati bani am vea unii sau altii. Va observ pe strada, in magazine, la televizor. Sunteti falsi, prefacuti, dk aveti cumva dintr-o spaga peste 2 mii de ron la voi ii legati cu siret si ii scoateti din buzunar cand platiti la paine, ca sa vada lumea ce tari sunteti. dk aveti limuzina, o parcati in fata mallului pe locurile de handicapati ca sa va vada lumea, dk sunteti saraci sunteti invidiosi. Dk mancati o ciocolata, ambalajul il aruncati pe spate, va omorati dupa cainii bagabonzi care musca copiii, dar tot cainii astia mor pe capete striviti de masini fara sa-i pese nimanui fiind cu sutele in putrefactie pe marginea drumurilor. Beti, si apoi violati, mancati prost si aratati naspa, ca pisati la vedere pe drumurile nationale cu fata catre masini, scuipati pe strada, sunteti agramati, saraci sau bogati deopotriva. Ati ajuns asa, aici sau in Italia nu pt ca aveti merite, ci pentru ca va place sa luati sau sa dati spaga! Asta sunteti voi toti impreuna cu mine, din pacate! Popor de vilolatori, talhari, cu frica de interlopi, fara mandrie!!!!!!!!!!!!!!!1
CA BINE ZICI............CE MI-AS TRAGE SI EU UMN GIP ...DAR NU SA MUNCESC PT EL CA NICI UN GIP NU E MUNCIT NENE
Cine-i harnic si munceste ORI ESTE PROST ORI NU GANDESTE

Fosta membra 9am.ro

5843 mesaje
Postat pe: 27 Octombrie 2009, ora 16:03

De la: ariana22, la data 2009-08-15 20:52:43''

Am o veste prosta pentru d-voastra! facem parte din pacate dintr-unul din cele mai naspete tipuri de neamuri omenesti, indiferent de cati bani am vea unii sau altii. Va observ pe strada, in magazine, la televizor. Sunteti falsi, prefacuti, dk aveti cumva dintr-o spaga peste 2 mii de ron la voi ii legati cu siret si ii scoateti din buzunar cand platiti la paine, ca sa vada lumea ce tari sunteti. dk aveti limuzina, o parcati in fata mallului pe locurile de handicapati ca sa va vada lumea, dk sunteti saraci sunteti invidiosi. Dk mancati o ciocolata, ambalajul il aruncati pe spate, va omorati dupa cainii bagabonzi care musca copiii, dar tot cainii astia mor pe capete striviti de masini fara sa-i pese nimanui fiind cu sutele in putrefactie pe marginea drumurilor. Beti, si apoi violati, mancati prost si aratati naspa, ca pisati la vedere pe drumurile nationale cu fata catre masini, scuipati pe strada, sunteti agramati, saraci sau bogati deopotriva. Ati ajuns asa, aici sau in Italia nu pt ca aveti merite, ci pentru ca va place sa luati sau sa dati spaga! Asta sunteti voi toti impreuna cu mine, din pacate! Popor de vilolatori, talhari, cu frica de interlopi, fara mandrie!!!!!!!!!!!!!!!1
''

E DUREROS DE ADEVARAT

eu una m-am saturat sa ma lupt cu vulgaritatea , cu mizeria , lipsa de respect ! ii inteleg pe cei ce pleaca invartindu-se . NENOROCIREA E CA ACUM NU MAI SCAPI DE EI NICI IN AFARA ROMANIEI , BA MAI RAU NE-AU CREAT SI ''FAIMA BUNA '' --
HAHAHAAAAA....toata lumea este.... ...si noi suntem ca lumea

Fosta membra 9am.ro

5843 mesaje
Postat pe: 27 Octombrie 2009, ora 16:05

De la: 9am045616, la data 2009-10-27 16:03:32
De la: ariana22, la data 2009-08-15 20:52:43''

''

E DUREROS DE ADEVARAT

HAHAHAAAAA....toata lumea este.... ...si noi suntem ca lumea
hai pa

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 28 Octombrie 2009, ora 08:17

Asta e...cine ii iubeste pe romini ii gaseste acum in toata lumea....

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
liviu_doru2008

87 mesaje

Postat pe: 28 Octombrie 2009, ora 17:18

SCRIU MESAJE SI NU PAR , AVETI CENZURA?

CREDINTA SI CALITATE !!!
liviu_doru2008

87 mesaje

Postat pe: 28 Octombrie 2009, ora 17:20

vicelicuriciul e de vina !

CREDINTA SI CALITATE !!!
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 30 Octombrie 2009, ora 06:53

Ai calcul incarcat. Mai da afara din programe.

gabymarinescu_pulsar

375 mesaje

Postat pe: 12 Noiembrie 2009, ora 20:44

Probabil ca nimeni nu-i are la inima pe dobitoci....Dar asta nu inseamna ca romanii sunt mai dobitoci ca altii.Ca ai si ei dobi e adevarat,dar nu stiu daca cineva poate spune daca mai multi sa mai putini.Cand se faptuiesc actiuni ce denota prostie se cauta tap ispasitor,si atunci se gaseste ADN-ul natiei.E drept ca sunt si cateva "tare"ce nu prea ne recomanda:Iliescu,Vadim,manele,smecherii,gainarii,miscasuri,descurcaturi-incurcaturi,sarmale,porc,tuica,imbuibeala,nesimtire,nespalare,minciuna,prefacatorie,si uitam cea mai insemnata dintre toate:PUPINCURISMUL si SLUGARNICIA.Dar nici toate acestea nu pot fi puse ca originale in carca natiei,e drept ca ar trebui inventat ceva cu care sa se poata masura toate acestea....

broscuta_super_verde

1273 mesaje

Postat pe: 26 Noiembrie 2009, ora 16:06

Un COPY/PASTE. Nu l-am citit cu tentie. Abia l-am primit pe mail. Nu mi-lasum.

DACIA

(A se citi cu atentie !!!)

M-am întrebat de multe ori care este motorul schimbãrilor pozitive într-o societate ºi trebuie sã recunosc cã de cele mai multe ori sunt tinerii, care refuzã sã accepte un adevãr relativ, mincinos, contestabil. Ei sunt cei ce nu sunt legaþi de interese politice ori religioase de moment, ei sunt cei ce cautã un adevãr absolut. Deci pe ei îi îndemn sã-ºi întrebe profesorii de istorie ºi de limba românã:

- Cât la sutã din Dacia a fost cuceritã de romani? ªi dacã profesorul ºtie rãspunsul: 14 % din teritoriul Daciei (care se întindea de la vest la est, de la lacul Constanþa-Elveþia de azi ºi pânã dincolo de Nipru).

Urmeazã altã întrebare:
- Câþi ani au ocupat romanii acei 14% din teritoriul Daciei? ªi dacã profesorul va rãspunde: numai 164 ani, atunci puteþi merge la urmãtoarea întrebare:

- Soldaþii "romani" chiar veneau de la Roma ºi chiar erau fluenþi în limba latinã ? Aici le va fi ºi mai greu sã vã rãspundã, cãci acei soldaþi "romani" vorbeau orice limbã numai latina nu!

Cohortele aflate pe pãmântul Daciei cuprindeau soldaþi din diferite pãrþi ale imperiului roman, uneori foarte îndepãrtate. Gãsim Britani din Anglia de azi, Asturi ºi Lusitanieni din peninsula Ibericã, Bosporeni din nordul Mãrii Negre, Antiocheni din regiunile Antiochiei, Ubi de la Rin , din pãrþile Coloniei, Batavi de la gurile acestui fluviu, Gali din Galia, Reþi din pãrþile Austriei ºi Germaniei sudice de azi, Comageni din Siria, pânã ºi Numizi ºi Mauri din nordul Africii (C.C..Giurescu, Istoria Romanilor, I, 1942,p.130).

ªi ultima întrebare:

- Cum a fost posibil ca într-un aºa de scurt interval istoric TOATÃ populaþia Daciei sã-ºi uite limba ºi sã înveþe o limbã nouã, limba latinã , de la niºte soldaþi "romani" care nici ei nu o vorbeau?

Când toate popoarele civilizate din lume iniþiazã, desfãºoarã ºi promoveazã valorile istorice care le îndreptãþesc sã fie mândre de înaintaºii lor, gãsim opinia unor astfel de "adevãraþi români", care, nici mai mult, nici mai puþin, spun despre formarea poporului daco-român: "soldaþii romani au adus femeile ºi fetele dace în paturile lor ºi aºa s-au nãscut generaþii de copii, care învãþau numai limba latinã de la tatãl lor, soldatul "roman"...

Cum or fi venit ele din Moldova de azi, din Basarabia, de pe Nistru, Bug ºi de pe Nipru, acele soþii ºi fete de traco-geþi ºi carpi, de la sute ºi sute de kilometri depãrtare ca sã fie "fecundate" de soldaþii "romani"?

Dupã pãrerea stimabililor, femeile daco-gete erau ºi "curve", ba chiar ºi mute, nefiind în stare sã-ºi transmitã limba strãmoºeascã copiilor lor! Cât despre noi, urmaºii lor, cum ne-am putea numi altfel decât "copii din flori" apãruþi dintr-o aventurã amoroasã a întregii populaþii feminine daco-gete, la care masculii autohtoni priveau cu "mândrie", aºteptând apariþia "sâmburilor" noului popor ºi grãbindu-se, între timp, sã înveþe cât mai repede ºi mai bine noua limbã, limba latinã , când de la soþii, când de la fiicele lor (iubite ale soldaþilor romani cuceritori) ba chiar ºi direct, de la soldaþii romani nãvãlitori ce le-au înjosit cãminele.

La Centrul Cultural Român [din New York], pe data de 26 octombrie 1999, am aflat de la o altã somitate, de origine românã, prof.dr. în arheologie Ioan Pisso, cã dacii au învãþat latina , de la romani, prin bãile de la Sarmisegetuza lui Traian! De ce prin bãile romane ºi de la niºte soldaþi cam fãrã haine pe ei?

Nu prea ºtiu ce a vrut sã spunã stimabilul profesor din Cluj despre bãrbaþii daci, dar cred cã nici un român, nici mãcar în joacã, nu are voie sã facã o astfel de afirmaþie decât dacã....

De fapt tot dânºii ne spun cã ne tragem din "doi bãrbaþi cu... braþe tari"! Astfel de declaraþii "istorice" te fac sã-þi doreºti sã fii orice, numai român nu!

Domnilor , Dacia a fost cotropitã de romani în proporþie de numai 14% ºi pentru o perioadã istoricã foarte scurtã, de 164 de ani. 86% din teritoriul Daciei nu a fost cãlcat de picior de legionar roman. Este greu de crezut cã într-o aºa de scurtã perioadã istoricã, dacii sã fi învãþat latina , fãrã ca pe 86% din teritoriul lor sã-i fi întâlnit pe soldaþii romani. Dar dacã nu de la romani au învãþat dacii latina , atunci de la cine? - se întreabã aceiaºi demni urmaºi ai lui Traian?

Herodot ne spune cã cel mai numeros neam din lume dupã indieni erau tracii. Dio Casius ne spune ºi el: "sã nu uitãm cã Traian a fost un trac veritabil. Luptele dintre Traian ºi Decebal au fost rãzboaie fratricide, iar Tracii au fost Daci". Faptul cã dacii vorbeau " latina vulgarã", este "un secret" pe care nu-l ºtiu numai cei ce refuzã sã-l ºtie.

"Când sub Traian romanii au cucerit pe daci la Sarmisegetuza n-au trebuit tãlmaci, afirmã Densuºianu ºi asta schimbã totul. Deci dacii ºi romanii vorbeau aceeaºi limbã!" Dacã astãzi se considerã cã 95% din cunoºtinþele acumulate de omenire sunt obþinute în ultimii 50 de ani, sã vedem cum ºi noþiunile noastre despre istoria poporului daco-român pot evolua. Când nu de mult s-a publicat teoria evoluþiei speciei umane în funcþie de vechimea cromozomalã, s-a ajuns la concluzia cã "prima femeie" a apãrut în sud-estul Africii.

Urmãtorul pas uriaº a fost în nordul Egiptului, iar de aici, în Peninsula Balcanicã. Când profesoara de arheologie lingvisticã Marija Gimbutas, de la Universitatea din Los Angeles , California , a început sã vorbeascã despre spaþiul Carpato-dunãrean ca despre vatra vechii Europe, locul de unde Europa a început sã existe, am fost plãcut surprins ºi m-am aºteptat ca ºi istoricii noºtri sã reacþioneze la fel. Dar, din partea lor am auzit numai tãcere. Când profesorii Leon E. Stover ºi Bruce Kraig în partea "The Indo-European heritage", apãrutã la Nelson-Hall Inc., Publishers , 325 West Jack son Boulevard, Chicago , Illinois 60606 , vorbesc la pagina 25 despre Vechea Europã a mileniului 5 î.d.H., care-ºi avea locul în centrul României de azi, sã nu fim mândri? Când studiile de arheologie molecularã ne îndreptãþesc sã ne situãm pe primul plan în Europa ca vechime, nu-mi este uºor sã le rãspund unor persoane care nu citesc nici ceea ce spun inteligent alþii despre noi ºi nici mãcar ce scriu eu. Studii impecabile cromozomale, la nivel de mitocondrie, folosind PCR (polimerase chain reaction), pot determina originea maternã a unor mumii vechi de sute ºi mii de ani.

Teoria genoamelor situeazã spaþiul carpato-dunãrean ca fiind, nici mai mult nici mai puþin decât, locul de unde a început Europa sã existe, locul unde acum 44.000 de ani sosiserã primele 3 Eve ºi primul Adam. Când am scris "Epopeea Poporului Carpato-dunãrean" ºi volumele "Noi nu suntem urmaºii Romei", "În cãutarea istoriei pierdute" ºi "Cãlãtorie în Dacia - þara Zeilor", m-am bazat pe astfel de cercetãri, dar ºi pe cartea unei somitãþi în domeniul preistoriei Europei, D-l V. Gordon Childe, profesor la Universitatea din Oxford , Anglia , cãruia i se publica, în anul 1993, la Barnes&Noble Books, New York , "The History of Civilization" , "The Aryans". El exploreazã într-un mod fascinant originea ºi difuzarea limbilor în Europa preistoricã. Între paginile 176-177 publicã ºi o hartã arãtând leagãnul aryenilor în timpul primei lor apariþii; ºi minune mare, spaþial Carpatodunãrean este cel vizat! Când roata, plugul, jugul, cãruþa cu douã, trei ºi patru roþi apar pentru prima datã în lume pe teritoriul nostru, dacic, când primul mesaj scris din istoria omenirii se gãseºte tot pe teritoriul nostru, la Tartaria, când primii fermieri din Europa sunt descriºi pe acelaºi spaþiu, într-o perioadã când Anglia abia se separa de continent ºi din peninsulã devenea insulã - 6,500 î.d.H., (vezi John North, "A new interpretation of prehistoric man and the cosmos", 1996, Harper Collins Publishers, 1230 Avenue of Americas , New York , 10020, Chronology), nu-þi vine a crede cã tocmai cei pentru care aduni aceste informaþii formidabile despre poporul ºi spaþiul pe care îl ocupa þara noastrã, te decepþioneazã!
Nu de mult, la Primul Congres Internaþional de Dacologie, Bucureºti, hotel Intercontinental, domnul profesor doctor în istorie Augustin Deac ne vorbea despre "Codex Rohonczy", o cronicã daco-româneascã, însumând 448 pagini, scrisã în limba românã arhaicã, " latina vulgara", cu alfabet geto-dac.. Pe fiecare paginã se aflau scrise circa 9-14 rânduri. În text sunt intercalate 86 de miniaturi executate cu pana, care prezintã diferite scene laice ºi religioase. Direcþia scrierii este de la dreapta la stânga ºi textul se citeºte de jos în sus. Descoperim cã în bisericile vechi, daco-româneºti, cultul ortodox se exercita în limba " latina vulgarã", chiar pânã în secolele XIIXIII, când s-a trecut la oficierea cultului în limbile greacã ºi slavonã. Codexul cuprinde mai multe texte, ca "Jurãmântul tinerilor vlahi", diferite discursuri rostite în fata ostaºilor vlahi înaintea luptelor cu migratorii pecenegi, cumani, unguri, o cronicã privind viaþa voievodului Vlad, care a condus Vlahia între anii 1046-1091, imnul victoriei vlahilor, conduºi de Vlad asupra pecenegilor, însoþit de note muzicale etc. Atunci se mirã ºi se întreabã, pe bunã dreptate, domnul profesor doctor în istorie Augustin Deac: "de ce institutele de specialitate ale Academiei Române au rãmas pasive la descoperirea ºi descifrarea acestui document istoric, scris în limba dacoromânã, latina dunãreanã, într-un alfabet geto-dacic existent de milenii, cu mult înaintea celui latin al romanilor?" Dar, dupã orientarea ideologicã ce o au, cei sus amintiþi ar fi preferat ca acest diamant sã nu se fi descoperit. Academia Românã ar fi trebuit sã organizeze o mare sesiune ºtiinþificã cu caracter nu numai naþional, cât mai ales internaþional. Dar ºi ei, la fel ca ºi "românii adevãraþi", vajnici urmaºi ai lui Traian, vor sã arate om enirii ce înseamnã sã fii umil ºi sã-þi dispreþuieºti strãmoºii, trecutul ºi neamul...

Faptul cã NOI, Românii, suntem strãmoºii tuturor popoarelor latine ºi nicidecum o rudã marginalã a latinitãþii, ar trebui sã ne facã sã ne mândrim ºi nicidecum sã cãutam contra argumente, precum cei lipsiþi de înþelepciune care îºi taie cu sârg craca de sub picioare....

Cu deosebitã stimã,
Dr. Napoleon Sãvescu,
Fondator & Preºedinte al "Dacia Revival International Society" of New York

Do the right thing or state the obvious and the 'pen will be mightier than the Sword.' The truth will set you free. It's the principle of the thing
krsgbs

4 mesaje
Postat pe: 27 Noiembrie 2009, ora 21:01

CRED CA SUNTEM CEL MAI DEFECT POPOR:))))LA MULTI ANI :))))

buni66

65 mesaje
Postat pe: 28 Noiembrie 2009, ora 12:49

Cu siguranta erai bine dispus cand ai scris asta... Te caracterizezi foarte bine aici... dar nu toti romanii sunt ca tine! Sper sa inveti sa citesti testamentul politic al lui N. Iorga sa vezi de unde i-ti vin ideile... Esti foarte bine dresat sa ponegresti acest popor care are incotestabil valorile lui... Dar nu ai timp sa vezi si ceea ce este facut bine de romani. De ce te mai uiti in oglinda dimineata daca i-ti este rusine cu acest lucru?
Pleaca din tara asta daca te-a scarbit atat si te rog, nu te mai intoarce!
E valabil pentru toti cei care simt nevoia sa ponegreasca o tara iubita de Dumnezeu!
Nu sunt nationalist, dar nici nu-mi las calcata demnitatea de ROMAN, in picioare!
Ma mandresc cu faptul ca am prieteni din Europa si din lume care se simt bine oridecate ori vin in tara mea, ca sunt bine primiti si bunacuviinta romaneasca este pe placul lor.
Ma mandresc cu sportivii, olimpicii si inventatorii romani care nu se rusineaza de nationalitatea lor.
Sunt mandru ca sunt ROMAN!

Fosta membra 9am.ro

11272 mesaje

Postat pe: 28 Noiembrie 2009, ora 15:58

vointa si dorinta lui DUMNEZEU nu trebuie puse la indoiala- MANDRU CA SUNT ROMAN !!!

toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!! “Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului.” (Zamolxe) http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol. Albert Einstein DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE ....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
9am173971

34 mesaje
Postat pe: 28 Noiembrie 2009, ora 17:53

Cel mai mult ii urasc pe romani "elitele" de etnie maghiara indiferent de cetatenia si tara in care locuiec.

De acolo de unde sunt "balacaresc" romanii si tara,necontenit ,ori de cite ori au ocazia.

Sunt citeva posturi tv. ungare,care numai cu asta se ocupa,inclusiv cu revizionism prin toate reportajele pe c

are le fac in Transilvania si pe urma le difuzeaza in toata lumea. Ar trebui ca si romanii sa le raspunda la fel.

"ochi ptr. ochi" sau "dinte ptr. dinte".

9am125302

15 mesaje
Postat pe: 28 Noiembrie 2009, ora 20:17

Cine uraste pe romini ?i Noi ne urim nu trebuie sa ne mai urasca altii e deajuns

Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 29 Noiembrie 2009, ora 10:40

De la: 9am173971, la data 2009-11-28 17:53:48Cel mai mult ii urasc pe romani "elitele" de etnie maghiara indiferent de cetatenia si tara in care locuiec.

De acolo de unde sunt "balacaresc" romanii si tara,necontenit ,ori de cite ori au ocazia.

Sunt citeva posturi tv. ungare,care numai cu asta se ocupa,inclusiv cu revizionism prin toate reportajele pe c

are le fac in Transilvania si pe urma le difuzeaza in toata lumea. Ar trebui ca si romanii sa le raspunda la fel.

Asa este, ai perfecta dreptate, vina e a noastra ca le permitem asta, demnitatea tarii si a romanului e calcata in picioare ca sa ne vada bine Europa, toate ciurucurille maghiare, mizeria maghiara , prin obraznicia care-i caracterizeaza si iesirile tribale care le mostenesc de la strabunii lor , denigreaza Romania pe unde apuca , . cum sa le raspunda romanii ca ungurimea stie sa-si ascunda infectia si mizeria !!

Ticu
Fosta membra 9am.ro

1671 mesaje
Postat pe: 29 Noiembrie 2009, ora 12:19

De la: 9am173971, la data 2009-11-28 17:53:48Cel mai mult ii urasc pe romani "elitele" de etnie maghiara indiferent de cetatenia si tara in care locuiec.

Adica ar trebui sa ne coboram si noi la un nivel inferior ?
Nu domnule,trebuie sa ne aparam cu demnitate si respect;din pacate nici asta nu o facem !!!
A trecut perioada legii talionului,ura nu ajuta la nimic;as spune ca e un cancer al sufletului !
La acuze si practici murdare trebuie sa raspundem cu fermitate dar civilizat !
Din pacate interesele politicienilor romani nu converg in aceasta directie !
Inca ceva - oare nimeni nu observa ca atitudinea elitelor maghiare e "tolerata" ca sa nu zic imbratisata de mai marii UE ?
Despre asta nu spune nimeni nimic ?

Ioan 8 ,32. ªi veþi cunoaºte adevãrul, iar adevãrul vã va face liberi.
Fosta membra 9am.ro

1671 mesaje
Postat pe: 29 Noiembrie 2009, ora 12:25

De la: buni66, la data 2009-11-28 12:49:04 Cu siguranta erai bine dispus cand ai scris asta... Te caracterizezi foarte bine aici... dar nu toti romanii sunt ca tine! Sper sa inveti sa citesti testamentul politic al lui N. Iorga sa vezi de unde i-ti vin ideile... Esti foarte bine dresat sa ponegresti acest popor care are incotestabil valorile lui... Dar nu ai timp sa vezi si ceea ce este facut bine de romani. De ce te mai uiti in oglinda dimineata daca i-ti este rusine cu acest lucru?
Pleaca din tara asta daca te-a scarbit atat si te rog, nu te mai intoarce!
E valabil pentru toti cei care simt nevoia sa ponegreasca o tara iubita de Dumnezeu!
Nu sunt nationalist, dar nici nu-mi las calcata demnitatea de ROMAN, in picioare!
Ma mandresc cu faptul ca am prieteni din Europa si din lume care se simt bine oridecate ori vin in tara mea, ca sunt bine primiti si bunacuviinta romaneasca este pe placul lor.
Ma mandresc cu sportivii, olimpicii si inventatorii romani care nu se rusineaza de nationalitatea lor.
Sunt mandru ca sunt ROMAN!

Eu sunt nationalist(nu sovin si xenofob) si sunt mandru de asta !

Ioan 8 ,32. ªi veþi cunoaºte adevãrul, iar adevãrul vã va face liberi.
Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 29 Noiembrie 2009, ora 14:39

De la: tutenes, la data 2009-11-29 12:19:58

Adica ar trebui sa ne coboram si noi la un nivel inferior ?
Nu domnule,trebuie sa ne aparam cu demnitate si respect;din pacate nici asta nu o facem !!!
A trecut perioada legii talionului,ura nu ajuta la nimic;as spune ca e un cancer al sufletului !
La acuze si practici murdare trebuie sa raspundem cu fermitate dar civilizat !
Din pacate interesele politicienilor romani nu converg in aceasta directie !
Inca ceva - oare nimeni nu observa ca atitudinea elitelor maghiare e "tolerata" ca sa nu zic imbratisata de mai marii UE ?
Despre asta nu spune nimeni nimic ?

Asa este, atitudinea maghiara este imbratisata de mai marii UE, care se fac ca nu vad faptele sovine , atrocitatile de care se fac vinovati maghiarii pe teritoriul tarii ! ! Pentru faptul ca esti nationalist arata ca ai un respect pentru tara si poporul asta, un nationalist e un adevarat patriot , din pacate suntem putini nationalisti , felicitari pentru faptul ca esti un adevarat patriot, un nationalist !!!

Ticu
july

563 mesaje
Postat pe: 1 Decembrie 2009, ora 14:12

De la: Tycu, la data 2009-11-29 10:40:24

Asa este, ai perfecta dreptate, vina e a noastra ca le permitem asta, demnitatea tarii si a romanului e calcata in picioare ca sa ne vada bine Europa, toate ciurucurille maghiare, mizeria maghiara , prin obraznicia care-i caracterizeaza si iesirile tribale care le mostenesc de la strabunii lor , denigreaza Romania pe unde apuca , . cum sa le raspunda romanii ca ungurimea stie sa-si ascunda infectia si mizeria !!

De unde scoateti voi povestile acestea?

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului cei care ii urasc pe romani...
Mergi la: