back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

.... avortul este o crima ...

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >> Sari la pagina:

Dorulet

7896 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 1 Martie 2009, ora 18:46

De la: jojondurant, la data 2009-03-01 18:06:10marinescuirina; doravasinescu; Desi nu v-am atins o litera din postarile voastre,vad ca va conjugati prestigiile. Obisnuiesc sa iau lectii de la un destept mai mare ca mine,nu de la un analfabet ca marcel0.
E treaba voastra daca va simtiti cu musca pe caciula,eu chiar nu v-am citit postarile voastre. Daca as avea "tupeul ordinar" sa ma bag si eu ca musca in lapte(dar nu ma bag),as raspunde atacurilor gregare ale DOREI. Dar probabil ca nu e in faza buna. Nici lui marcelo ni i-as fi atins un fir de par daca n-ar fi avut "tupeul ordinar" sa ma atace deoarece am afirmat ca pentru a preveni avorturile este necesara si o educatie.... Omul bolnav,tot bolnav ramane.
Conjugati-va in continuare prestigiile! Aplaudati in continuare murdaria,mojicia,etc Mediu in care probabil va simtiti bine.
...marcel0 ramane totusi un psihopat incurabil care-si mananca la orice pas -ca ca(foniile). De altfel cred ca ati mai ramas trei pe forum.

Și mă rog frumos, de ce literă te-ai putea atinge din postările noastre, mesieu Jojo? ....Și de ce ar fi necesar ca eu să mă simt cu "musca pe căciulă"?
Acesta este un topic cu și despre avorturi, în caz că nu ați remarcat încă. Eu nu am făcut niciodată avort și nici nu o să fac !
Nu și nu, de o mie de ori nu avorturilor!!!!! Avortul distruge atât femeia cât și copilul fără vină și fără apărare!
Cel mai înălțător sentiment pe care îl poate avea o femeie este să devină mamă! Nimic nu se compară cu asta! Nu există o mai mare comoară decât acea mică ființă care este sânge din sângele tău și carne din carnea ta!
Nu există nu pot, numai nu vreau! Nu vă mai lăsați păcălite de toți idioții cu câte trei doctorate, care nu vor decât liniște și "să se simtă ei bine"! Aceștia nu sunt decât niște lași, niște scursuri....Puneții să plătească!!!!
Marcel și-a câștigat respectul meu pentru că este unul dintre puținii bărbați cu "coloană vertebrală". Are curaj să condamne avortul și este un idealist. Își dorește să trăiască într-o țară care să nu-și arunce la coș toate valorile , într-o țară în care copiii fără apărare să nu mai fie măcelăriți și femeile mutilate, îmbolnăvite fizic și mental.
Mai mulți copiii înseamnă un viitor mai bun și mai sigur!!!!

Când toată lumea gândește la fel înseamnă că nimeni nu gândește.
Fosta membra 9am.ro

207 mesaje
Postat pe: 1 Martie 2009, ora 18:53

DORA< 100% de acord.
Apropo, in fotografie este baietelul tau?
Cool boy!

Dorulet

7896 mesaje

Postat pe: 1 Martie 2009, ora 18:55

De la: emrreno, la data 2009-03-01 18:53:59DORA< 100% de acord.
Apropo, in fotografie este baietelul tau?
Cool boy!

Daaaa! Se cheamă Traian și pe fetița mea o cheamă Elisa. Am doi copii ca două flori!

Fosta membra 9am.ro

207 mesaje
Postat pe: 1 Martie 2009, ora 19:05

Bravo! Sti pentru ce traiesti.
Eu am trei fete romance foarte frumoase, si cinci baieti-puternici si frumosi ca dacii-blonzi cu ochi albastri.
Romanii, care avorteaza, cred ca vor trai mai bine? Nici decum. Acelea care trebuiau sa fie mame, vor avea cosmaruri si nopti nedormite.
Ce credeti ca cei 3 milioane de copii avortati stau degeaba? Zi si noapte striga la Dumnezeu pentru dreptate!
Aveti grije, cele ce trebuie sa fiti mame, la ce idei va vor trece prin cap!
Cei ce va sfatuiescpentru avort, vin de la , si daca faceti ce va zice el, veti sta vesnic cu el.

Fosta membra 9am.ro

207 mesaje
Postat pe: 1 Martie 2009, ora 19:11

Trebuie sa plec, dar te vreau pe lista de prieteni. Daca vrei, bineinteles!
Vad ca esti citita si putem sta de vorba, cu minti deschise.
Ce zici Dora?

Dorulet

7896 mesaje

Postat pe: 1 Martie 2009, ora 19:14

De la: emrreno, la data 2009-03-01 19:11:09Trebuie sa plec, dar te vreau pe lista de prieteni. Daca vrei, bineinteles!
Vad ca esti citita si putem sta de vorba, cu minti deschise.
Ce zici Dora?

OK! Și să-ți trăiască micuțiii! Sunt de-a dreptul invidioasă pe tine!

jojondurant

148 mesaje
Postat pe: 2 Martie 2009, ora 15:37

pt. dora vasinescu; vad ca ma obligi sa intru in polemica. Cu exceptia faptului
ca niciodata nu m-am declarat pro-avort,n-am sfatuit femeile sa-l faca,doar inchipuirea voastra bolnava v-a dus la aceste concluzii,"musca pe caciula" se referea la "tupeul ordinar" de a deschide topicul: Greselile de ortografie....
Topicul n-avea nimic comun cu avortul. Dar se pare,ca si ...marcel0,si tu in orice contradictie pe aberatiile sale sustinute,in afara pozitiei anti-avort,
sariti ca musca in .....,jignind. Consideri,ca si el, ca oricine il contrazice pe alte aberatii sustinute,trebuie sa fie apostrofat cu un limbaj suburban. Dau numai un exemplu din zeci si zeci: L-am contrazis si i-am cerut sa dea statistici,cand populatia globului a fost mai mare ca azi. In loc de raspuns competent ,a raspuns cu insulte ca de obicei. Nu inteleg pentru ce te-ai simtit frustrata,cand niciodata nu m-am referit la tine.Ai se pare o problema;ori de secta,ori de mentalitate. Preluandu-i limbajul lui ...marcel0 nu faci decat sa arati ca esti tot atat de primitiva,cu limbajul de mahala. Educa-ti astfel si copiii.
Si daca tot m-ai rugat frumos,am sa ma ating de doua cuvinte din frazele tale:
"mesieu" si "copiii" (cauta-ti tu fraza) Daca ai fi vrut sa fii ironica puteai spune caragealescul-musiu-,altfel ai spus altceva cu o pretiozitate ilara,de persoana "citita",ca sa nu spun si altfel.
Nu e totul sa citesti carti,ci sa inveti din ele,sa inveti cum te exprimi si chiar
cum scrii,obligatoriu daca-ti dai ifose de intelectuala.
Dar asta pentru ca mai rugat frumos.
Nu degeaba se spune proverbul: "Daca taceai,filozof ramaneai"
Insa unii ies ca paduchii in frunte si se dau de gol.

Dorulet

7896 mesaje

Postat pe: 2 Martie 2009, ora 15:47

De la: jojondurant, la data 2009-03-02 15:37:04pt. dora vasinescu; vad ca ma obligi sa intru in polemica. Cu exceptia faptului
ca niciodata nu m-am declarat pro-avort,n-am sfatuit femeile sa-l faca,doar inchipuirea voastra bolnava v-a dus la aceste concluzii,"musca pe caciula" se referea la "tupeul ordinar" de a deschide topicul: Greselile de ortografie....
Topicul n-avea nimic comun cu avortul. Dar se pare,ca si ...marcel0,si tu in orice contradictie pe aberatiile sale sustinute,in afara pozitiei anti-avort,
sariti ca musca in .....,jignind. Consideri,ca si el, ca oricine il contrazice pe alte aberatii sustinute,trebuie sa fie apostrofat cu un limbaj suburban. Dau numai un exemplu din zeci si zeci: L-am contrazis si i-am cerut sa dea statistici,cand populatia globului a fost mai mare ca azi. In loc de raspuns competent ,a raspuns cu insulte ca de obicei. Nu inteleg pentru ce te-ai simtit frustrata,cand niciodata nu m-am referit la tine.Ai se pare o problema;ori de secta,ori de mentalitate. Preluandu-i limbajul lui ...marcel0 nu faci decat sa arati ca esti tot atat de primitiva,cu limbajul de mahala. Educa-ti astfel si copiii.
Si daca tot m-ai rugat frumos,am sa ma ating de doua cuvinte din frazele tale:
"mesieu" si "copiii" (cauta-ti tu fraza) Daca ai fi vrut sa fii ironica puteai spune caragealescul-musiu-,altfel ai spus altceva cu o pretiozitate ilara,de persoana "citita",ca sa nu spun si altfel.
Nu e totul sa citesti carti,ci sa inveti din ele,sa inveti cum te exprimi si chiar
cum scrii,obligatoriu daca-ti dai ifose de intelectuala.
Dar asta pentru ca mai rugat frumos.
Nu degeaba se spune proverbul: "Daca taceai,filozof ramaneai"
Insa unii ies ca paduchii in frunte si se dau de gol.

Da,da...ești un intelectual dat dracu, așa de inteligent ești că nici numele nu ști să-l scrii corect! Hi,hi,hi,hi...
Nici nu meriți osteneala.....

lerolv4

282 mesaje

Postat pe: 2 Martie 2009, ora 15:56

Da este un fenomen pe care doctori il considera crima si de aceia noi toti sa il vedem precum ei.Pe langa asta mai vreau sa adaug faptul ca, daca fata in cauza nu doreste copilul ea nu trebuie sa faca altceva decat urmatorul lucru:sa bea limonada si numai limonada + sa manance lamaie si lamai cateva zile din data in care stie ca e insarcinata. Mancarea sa fie normala precum ar manca ca in fiecare zi. Ascultati sa stiti ca functioneaza.

florinpetrepreda

197 mesaje
Postat pe: 2 Martie 2009, ora 15:57

De la: lerolv4, la data 2009-03-02 15:56:15 Da este un fenomen pe care doctori il considera crima si de aceia noi toti sa il vedem precum ei.Pe langa asta mai vreau sa adaug faptul ca, daca fata in cauza nu doreste copilul ea nu trebuie sa faca altceva decat urmatorul lucru:sa bea limonada si numai limonada + sa manance lamaie si lamai cateva zile din data in care stie ca e insarcinata. Mancarea sa fie normala precum ar manca ca in fiecare zi. Ascultati sa stiti ca functioneaza.

florinpetrepreda

197 mesaje
Postat pe: 2 Martie 2009, ora 16:01

ferea,c-a aparut intelectualu' sadea,in fond tot un idiot util,bun de bagat in ciorba cosmopolita de-i zice masonerie cu caputu-n balarie,trezirea musiu sache,ce nume de diliu ai si talica leru-i ler si jumatate,oly sau oloi de la trei si-un sfert,lasa-ne , bai impotentatule

Dorulet

7896 mesaje

Postat pe: 2 Martie 2009, ora 16:02

De la: lerolv4, la data 2009-03-02 15:56:15 Da este un fenomen pe care doctori il considera crima si de aceia noi toti sa il vedem precum ei.Pe langa asta mai vreau sa adaug faptul ca, daca fata in cauza nu doreste copilul ea nu trebuie sa faca altceva decat urmatorul lucru:sa bea limonada si numai limonada + sa manance lamaie si lamai cateva zile din data in care stie ca e insarcinata. Mancarea sa fie normala precum ar manca ca in fiecare zi. Ascultati sa stiti ca functioneaza.

....și mamă,mamă ce acritură de copil va ieși!!!!!

florinpetrepreda

197 mesaje
Postat pe: 2 Martie 2009, ora 16:04

De la: dora_visinescu, la data 2009-03-02 16:02:19

....și mamă,mamă ce acritură de copil va ieși!!!!!

florinpetrepreda

197 mesaje
Postat pe: 2 Martie 2009, ora 16:06

ca bine zici aicea i-auzi cica ar manca ca[cea mai buna pt.gura],sa-ti fie de bine si de colo pana colo,arahnidoiule,ia cu lamaie sa nu-ti ramana printre dinti

jojondurant

148 mesaje
Postat pe: 2 Martie 2009, ora 16:45

Da,dora ..... ca nu ti-am scris visinescu nu-i o mare lipsa de cultura,mai ales ca tu nu esti o personalitate de cultura(sau nu stiu eu?) De pilda: daca te-ar fi chemat Visinevschi si as fi scris Vasinevschi,era alta poveste.
Dar ia vezi tu ce scrii: "nu sti sa-l scrii corect" -nu stii sa-l scrii corect-
Nu crezi ca e o mare diferenta? Ma asteptam sa-l imiti pe ...marcelo:HAHAHAHAHAHA...
Dar hai sa inchidem polemica,tu ai vrot-o! Eu oricum nu-ti port pica.

jojondurant

148 mesaje
Postat pe: 2 Martie 2009, ora 16:48

eroare 'citeste vrut-o

alice_corina

186 mesaje
Postat pe: 2 Martie 2009, ora 16:53

De la: jojondurant, la data 2009-03-02 16:45:15Da,dora ..... ca nu ti-am scris visinescu nu-i o mare lipsa de cultura,mai ales ca tu nu esti o personalitate de cultura(sau nu stiu eu?) De pilda: daca te-ar fi chemat Visinevschi si as fi scris Vasinevschi,era alta poveste.
Nu crezi ca e o mare diferenta? Ma asteptam sa-l imiti pe ...marcelo:HAHAHAHAHAHA...

Crezi ca merita?

"Nimic nu este ceea ce pare a fi!"
Dorulet

7896 mesaje

Postat pe: 2 Martie 2009, ora 16:54

De la: jojondurant, la data 2009-03-02 16:45:15Da,dora ..... ca nu ti-am scris visinescu nu-i o mare lipsa de cultura,mai ales ca tu nu esti o personalitate de cultura(sau nu stiu eu?) De pilda: daca te-ar fi chemat Visinevschi si as fi scris Vasinevschi,era alta poveste.

Chiar așa măi nene...degeaba încerci să faci pe inteligentul că nu ține....și tu greșești atunci când tastezi litere...asta era ideea, dar un așa "mare om de cultură" ....nu acceptă că a greșit. Noi doar ți-am demonstrat că nu ești mai cu forfoi decât alții, indiferent cât de "elevat" te crezi!
Rămân la părerea mea, chiar dacă Marcel nu are doctorat în nu știu ce, este mult mai ok, decât așa-zișii intelectuali....
În ce mă privește, nu-ți mai da cu presupusul că nu ai nici o idee cine sunt sau ce fac. Oricum, pentru cultura ta generală, află că nu mă ocup de agricultură!

florinpetrepreda

197 mesaje
Postat pe: 2 Martie 2009, ora 16:55

De la: alice_corina, la data 2009-03-02 16:53:11

Crezi ca merita?

florinpetrepreda

197 mesaje
Postat pe: 2 Martie 2009, ora 16:58

nimic nu merita a sta in calea intelegerii si bunei convietuiri a doua fiinte umane,nici macar jegul de-i zice biblie,nici macar o religie din lumea asta,daca DUMNEZEU ar fi vrut sa existe diferente intre noi din punct de vedere religios,fiti siguri ca ar fi creat acea diferenta

jojondurant

148 mesaje
Postat pe: 2 Martie 2009, ora 18:40

Nu merita! Ii dau dreptate lui florin@ in ce priveste diferentele...
Doar cei indoctrinati,cei fanatici isi stabilesc ei valorile deasupra altora si asta din cauza marginirii si intolerantei lor.

homemarcel0

1937 mesaje
Postat pe: 3 Martie 2009, ora 23:18

De la: jojondurant, la data 2009-03-02 18:40:00Nu merita! Ii dau dreptate lui florin@ in ce priveste diferentele...
Doar cei indoctrinati,cei fanatici isi stabilesc ei valorile deasupra altora si asta din cauza marginirii si intolerantei lor.

... alifie, esti cu sorcova ... iarasi ... aici nu se discuta de religie sau de biblie ... sint alte forumuri ... topicul asta era despre avorturi ... valorile tale nu sint prea ridicate, ca de altfel nici nivelul tau moral ... probabil ca esti vreun papa-lapte care are cam multi copii pe constiinta ... ti-as dori sa faci si tu un avort ... sa te scobeasca cineva in c_r iar in timpul asta ''consoarta'' sa bea bere acasa, fericit ca te-a convins ca nu poate sa creasca ''nedoritul'' ... cind te conduce doar capul de jos si rahatului ii gasesti dulceata ...
... avortul este urmarea LIPSEI DE INCREDERE, DE VALORI, DE MORALA, DE FORTA, DE OPTIMISM, DE SENTIMETE ... contraceptia este forma mai rafinata a curvariei si puturoseniei ... in final toate duc la aceaisi lascivitate si promiscuitate ... pina se rupe firul de tot ... iar asta nu mai dureaza ...
... ai pricipit, alifie ? ... ce conteaza cite sufera o femeie, important sa ne simtim bine ... maimuta paroasa si cu pretentii ...

homemarcel0

1937 mesaje
Postat pe: 3 Martie 2009, ora 23:21

... inca ceva. alifie ... vorbesti prosteste de valori ... si de modul in care ''unii'' si le stabilesc ... tie iti place viata ? ... atunci lasa-l si pe altul sa traiasca ...

... la munca nu la pus virgule ... e plina romania de handicapati cu diploma care nu stiu nici cum arata un cui, dar cunosc ultimile preturi la costumele armani ... nu v-ati trezit inca din comunism si suferiti de consumism ...

Dorulet

7896 mesaje

Postat pe: 3 Martie 2009, ora 23:23

De la: homemarcel0, la data 2009-03-03 23:21:57... inca ceva. alifie ... vorbesti prosteste de valori ... si de modul in care ''unii'' si le stabilesc ... tie iti place viata ? ... atunci lasa-l si pe altul sa traiasca ...

... la munca nu la pus virgule ... e plina romania de handicapati cu diploma care nu stiu nici cum arata un cui, dar cunosc ultimile preturi la costumele armani ... nu v-ati trezit inca din comunism si suferiti de consumism ...

homemarcel0

1937 mesaje
Postat pe: 3 Martie 2009, ora 23:25

De la: alice_corina, la data 2009-03-02 16:53:11

Crezi ca merita?

... HAHAHAHAHA ... v-ati gasit ... baba nedumerita ca ii cad ''valorile'' si ''telectualul'' de 40 si ceva de ani INCA in curs de maturizare ... in viata asta sigur nu mai apucati sa intelegeti nimic ... tot ce va ramine sa munciti, munciti mult si cu spor ... PENTRU ALTII ... ... distrati-va si traiti-va viata, acriti-va de voi insiva si rataciti cu ''valorile'' voastre fara suport pina dispareti ...

homemarcel0

1937 mesaje
Postat pe: 3 Martie 2009, ora 23:37

De la: jojondurant, la data 2009-03-02 18:40:00Nu merita! Ii dau dreptate lui florin@ in ce priveste diferentele...

... domnu ''telectual'' obisnuiti-va sa raspundeti la subiectul comentariului meu, cel putin, daca nu cel al topicului ... de generalitati s-au cam saturat multi romani ... timpul acuzelor gratuite, fara legatura cu realitate, fara logica, gratuite, doar pe baza ''virgulelor'' s-au cam saturat TOTI ... romania e plina de gargaragii ca tine care au fost ''selectionatii'' de parinti si indopati ci iluzii cum ca sint cei mai si cei mai ... mai dezumflati-va putin ca poate maximul pe care l-ati putea face este sa dati cu bidineaua ... sau poate nici cu aia ... mai rascoliti prin lada bunicilor sa vedeti cum aratau VALORILE SI MORALA si apoi vorbiti de ele ...
... sint sigur ca vroiau sa spui de fapt ca fiecare ar trebui sa stie ca drepturile lui se termina acolo unde incep drepturile altora ... e cam penibila faza cu ''stabilirea'' valorilor ... cam alambicata ... stil romanesc de ''clasa'' ... HAHAHAHAA ...

homemarcel0

1937 mesaje
Postat pe: 3 Martie 2009, ora 23:45

... la multi nivelul moral si valorile morae au ajuns la un nivel atit de scazut incit si-ar vinde si pe ma-sa daca iar aduce un beneficiu imediat ... de asta si gasesc atit de usor ''solutii'' - avort sau contraceptie - la o simpla situatie de viata ... care ar trebuie sa reprezinte chiar baza si suportul sanatos al viitorului lor ... adica o familie unita, cu copii, cu greutati si succese ... toti acesti bipezi nu mai vad mai mult de ziua de azi ... vai de fundul lor ...

Fosta membra 9am.ro

207 mesaje
Postat pe: 3 Martie 2009, ora 23:55

Da! Avortul este o crima impotriva societatii, impotriva vietii tale personale-daca il practici, impotriva sufletului nemuritor care ti-a fost daruit si impotriva intelectului!
Vrea cineva sa stie despre istoria avortului si urmarile acestei fapte?

homemarcel0

1937 mesaje
Postat pe: 4 Martie 2009, ora 00:03

De la: emrreno, la data 2009-03-03 23:55:28Da! Avortul este o crima impotriva societatii, impotriva vietii tale personale-daca il practici, impotriva sufletului nemuritor care ti-a fost daruit si impotriva intelectului!

... si daca nu vrea poate sa afle ... oricum ar fi mai interesant decit articolele sau emisiunile pentru copi handicapati(ma refer la ''telectualii/le'' pline de ifose din ro) din media noastra comunisto-capitalista de nivel sub-uman ... unde e mai ''moral'' si mai de efect sa te dezbraci impotriva fumatului dar sa cnduci masina de 6 litri care polueaza in 10 minute cit 1000 de fumatori intr-o luna sau sa te simti ''frate'' cu toti asiaticii ''flaminzi'' dar le este scirba de proprii tai copii sau de oamenii si copii mai ghinionisti in viata din jurul lor ... in timp ce totul se descompune intr-o aparenta ''bunastare'' egoista si cinica ...

Fosta membra 9am.ro

6987 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 4 Martie 2009, ora 00:10

De la: emrreno, la data 2009-03-03 23:55:28Da! Avortul este o crima impotriva societatii, impotriva vietii tale personale-daca il practici, impotriva sufletului nemuritor care ti-a fost daruit si impotriva intelectului!

posteaza tot ce stii despre avort...sunt multe persoane kr citesc acest topic....

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului .... AVORTUL ESTE O CRIMA ...
Mergi la: