back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

.... avortul este o crima ...

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 20 Februarie 2009, ora 15:45

De la: jojondurant, la data 2009-02-20 15:00:57ioana@.. logica ta este cam falsa. Poti sa-i spui unui individ betiv daca stii ca este un betiv. Idiot daca il vezi ca gandeste in mod primitiv,idiot.Ticalos daca se manifesta in comportament ca atare,agramat daca observi ca este agramat,toate pentru a se corecta. Dar nu poti sa spui toate astea unui individ daca nu-l cunosti,daca nu stii ca el se manifesta astfel,doar pentru faptul ca te contrazice sau nu este de acord cu parerile si conceptiile tale.
Sa nu confundam capra cu varza. Orice om cult,sau care se pretinde cult si
civilizat,va gasi intotdeauna mijloacele de convingere,argumentele....
Nu-i spui betivului in public;- betivul dracului,alcoolicule....
Ii spui civilizat mai ales atunci cand e treaz(el atunci gandeste mai limpede)
faptul ca pe langa costuri,bautura este daunatoare sanatatii,psihicului,ca il dezumanizeaza...
Mai gandeste-te daca metoda ta e cea mai preferata. Toti cei de parerea ta,toate cele de parerea ta, se descalifica.
Sper ca florin-bad a fost ironic,altfel ar trebui sa dea explicatii in favoarea ta.

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 20 Februarie 2009, ora 15:46

mai nea jojo,mie mi-a placut cugetarea din povestea spusa de IOANA,mi-a permis sa mi-o insusesc si gata ,mata esti cumva de la consiliul culturii sau de la comisia pt.discriminare?

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 20 Februarie 2009, ora 15:51

iar sunt fomisti,cei de la admin,este a treia oara cand incerc sa-ti spun ca eu nu dau socoteala nimanui,pt.ceea ce fac voi da socoteala numai in fata lui DUMNEZEU in clipa mortii si atat,s-auzim numai de bine!

darksethstorm

60 mesaje

Postat pe: 20 Februarie 2009, ora 19:34

[quote]... aici sincer m-ai dat gata ... ... cocosel ... ti-am spus ca sint satul de HANDICAPATII cu diploma din romania ... sinteti complet rupti de realitate ... traiti in frumosul vostru borcan de sticla ... din care puneti virgule si caracterizati ''incultii'' ca mine ... baga-ti cultura in c_r ca oricum nu iti ajuta la nimic ... esti prea spalat la creier ca sa mai gindesti si singur ... [/quote]

nu credeam c-o sa zic vreodata asta :) dar sunt total de acord cu nea marcel la faza cu "cultii de ro".. vorba aia "HAHAHAHAHAHAHHHA"

http://supravietuitoriinromania.wordpress.com
Fosta membra 9am.ro

2055 mesaje

Postat pe: 21 Februarie 2009, ora 03:43

EU NU AM FACUT AVORT NICIODATA,NU VOI FACE NICIODATA,DECAT NUMAI DACA SARCINA IMI VA PUNE IN PERICOL VIATA

jojondurant

148 mesaje
Postat pe: 21 Februarie 2009, ora 11:10

mai nea florine@.. In primul rand in postarea Ioanei nu era o cugetare..
Era un exemplu dat in care o sclava ii spunea stapanei "intre 4 ochi facandu-o *betiva*.." Daca vrei poate fi o invatatura de tras,un exemplu,sa-i zicem o morala.. Dar atentie! facuta intre 4 ochi. Eu spuneam ca acest exemplu nu se potriveste cu insultele,etichetarile,mojiciile facute pe Forum impotriva acelor persoane care nu sunt de acord cu parerile grobienilor.
Fii linistit,insuseste-ti tot ce crezi tu ca te face mandru. Nu fac parte din comisiile de mai sus. DE GUSTIBUS.... NON DISPUTANDUM
Sigur nu putem contesta dreptul cuiva la opinie dar nici in sensul libertatii neingradite la vulgaritate.

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 21 Februarie 2009, ora 11:13

De la: jojondurant, la data 2009-02-21 11:10:09mai nea florine@.. In primul rand in postarea Ioanei nu era o cugetare..
Era un exemplu dat in care o sclava ii spunea stapanei "intre 4 ochi facandu-o *betiva*.." Daca vrei poate fi o invatatura de tras,un exemplu,sa-i zicem o morala.. Dar atentie! facuta intre 4 ochi. Eu spuneam ca acest exemplu nu se potriveste cu insultele,etichetarile,mojiciile facute pe Forum impotriva acelor persoane care nu sunt de acord cu parerile grobienilor.
Fii linistit,insuseste-ti tot ce crezi tu ca te face mandru. Nu fac parte din comisiile de mai sus. DE GUSTIBUS.... NON DISPUTANDUM
Sigur nu putem contesta dreptul cuiva la opinie dar nici in sensul libertatii neingradite la vulgaritate.

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 21 Februarie 2009, ora 11:18

nea jojo,nu o lua prea personal tot ce se spune sau se scrie pe aici ca s-ar putea sa ajungi,DOAMNE-FERESTE pe unde nu-ti doresc si cred ca nici talica nu-ti doresti,ca sa revenim la subiectul discutiei,eu faceam referire la ce a spus ioana despre lingusirile prietenilor si criticile dusmanilor,nicidecum despre cum a jignit-o sclava pe baba,ok?

jojondurant

148 mesaje
Postat pe: 21 Februarie 2009, ora 11:54

nea florine@.. Asadar "atinsa adanc de aceasta dojana a luat seama la
uratele ei apucaturi,si-a recunoscut vina si s-a dezbarat de acest viciu.caci dupa cum prietenii pervertesc pe cineva,lingusindu-l, tot asa si dusmanii de cel mai multe ori,insultand pe cineva il corecteaza"
Super cugetare,ce sa-ti spun,insusita si de tine,ma rog...am spus...
Deci pe intelesul tuturor; pentru a corecta pe cineva trebuie sa fii un grobian. Asta e diferenta ne florine@.. opinii diferite. Ai grija cat priveste grija fata de altii,excesiva,ca nu cumva sa cazi in proverbul,cum se moare de grija altuia.

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 21 Februarie 2009, ora 11:56

De la: jojondurant, la data 2009-02-21 11:54:23nea florine@.. Asadar "atinsa adanc de aceasta dojana a luat seama la
uratele ei apucaturi,si-a recunoscut vina si s-a dezbarat de acest viciu.caci dupa cum prietenii pervertesc pe cineva,lingusindu-l, tot asa si dusmanii de cel mai multe ori,insultand pe cineva il corecteaza"
Deci pe intelesul tuturor; pentru a corecta pe cineva trebuie sa fii un grobian. Asta e diferenta ne florine@.. opinii diferite. Ai grija cat priveste grija fata de altii,excesiva,ca nu cumva sa cazi in proverbul,cum se moare de grija altuia.

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 21 Februarie 2009, ora 12:08

multi vad,putini pricep,multi chemati,putini alesi,pai daca ne luam de fiecare chitibus in parte,atunci fiecare citeste in romana si intelege in chineza,nea jojo,ai ceva personal cu mine,sa inteleg,cainele moare de drum lung si prostul[adicatelea ,eu]de grija altuia,nu-i nimic,nu mor caii,cand vor cainii,nici cainii,cand vor stapanii,eu vorbeam in ceea ce ti-am explicat mai sus de cu totul altceva dar vad ca una zicem,alta pricepusi talica,asta e,nu-i bai face baba alta,de atata drag de oameni vezi sa nu-ti crape obrazu' de rusine,caci nu-i pacat sa-l prostesti pe cel ce vede si nici sa furi de la hot,vorba dulce mult aduce sau gura bate curu',nu-i nimica c-om veni noi si la anu',daca ne simtem bine anu' ista,pana atunci pas de mai intelege ceva,s-auzim numai de bine!

homemarcel0

1937 mesaje
Postat pe: 22 Februarie 2009, ora 01:50

De la: jojondurant, la data 2009-02-21 11:54:23nea florine@.. Asadar "atinsa adanc de aceasta dojana a luat seama la

... da mai NEA ... a fi grobian e singura metoda de a fi auzit si INTELES in romania ... ASTA ACUM AI INTELES ? ... pentru ca sint prea multi PROSTI care traiesc pe seama ''legilor'' facute de altii ... si care nu isi dau seama de fapt CA EI NU MAI SINT IN STARE SA AIBA SAU SA PROMOVEZE O ATITUDINE NORMALA ... vor sa fie controlati prin ''lege'' sperind IDIOTESTE ca legea va fi si respectata, sau mai bine zis acceptata, de restul ... HAHAHAHAHAHA ...

... opinii diferite inseamna doar ca unii sint prea IDIOTI ca sa accepte ADEVARUL ... un adevar de o simplitate si cruzime rara ... e simplu pentru cine gindeste si crud pentru cine L-A NEGLIJAT ...

... in afara de avort mai sint si alte subiecte care trebuiesc URLATE tuturor IDIOTILOR care le neglijeaza ... si toate se refera la RESPECTAREA VIETII ... asta e marea problema a romanilor ... nu isi respecta copii, tinerii, adulti si nici batrinii ... indiferent in ce stare(mai putin copii) s-ar gasi romanii au o problema cu restul de categorii ... romanul actual a scapat ATITOR AVORTURI si atentate la viata lui incit se considera el insusi un d-zeu ... iar mortul e intotdeauna de vina ... este mai nea, ca aici esti de acord ? ... HAHAHAHAHAHA ...

homemarcel0

1937 mesaje
Postat pe: 22 Februarie 2009, ora 02:01

De la: damacucamelii2007, la data 2009-02-21 03:43:49EU NU AM FACUT AVORT NICIODATA,NU VOI FACE NICIODATA,DECAT NUMAI DACA SARCINA IMI VA PUNE IN PERICOL VIATA

... ai grija ca ramii fara copil daca dai de un papa-lapte sau de un medic care sa te ''sterilizeze'' pentru faptul ca ai niste ''dureri'' in partea dorsala ... multe si-au luat-o si acum alearga pe la fertilizare in vitro ... si cheltuiesc de le sar ochii din cap ... a da nastere unui copil azi e o adevarata aventura, un ''accident'', in loc sa fie o fericire a tuturor ... jalnic ...

Fosta membra 9am.ro

1639 mesaje
Oras: Mangalia

Postat pe: 22 Februarie 2009, ora 13:13

Stiti care e cea mai buna metoda de a avorta ?

Impuscand barza !!

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 22 Februarie 2009, ora 13:18

Bravo..........dar te rog n-o impusca...e si ea un suflet acolo....pe scara evolutiei...
mai bine intra pe www.schimbdeneveste.ro si nu mai trebuie sa avortezi...

Fosta membra 9am.ro

1639 mesaje

Postat pe: 22 Februarie 2009, ora 13:22

Dorulet

7896 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 22 Februarie 2009, ora 15:40

De la: camelia_mng, la data 2009-02-22 13:22:42www.geocities.com/tzake/lumeaNoastra/Avort_crima.html

ce basme frate

Basme? Păcat că astfel de "basme" se întâmplă zi de zi!
Tu ești una dintre acele " Lenuțe" de mai sus care ucide cu sânge rece proprii ei copiii, doar pentru " a te simții bine". Mă mir că nu ți-a fost rușine să mai și scrii inepțiile pe forum.....

Când toată lumea gândește la fel înseamnă că nimeni nu gândește.
Fosta membra 9am.ro

1639 mesaje

Postat pe: 22 Februarie 2009, ora 18:22

Nu am scris ineptii....stiu si eu ca asta este realitatea cruda.
Si eu sunt impotriva avortului

Dorulet

7896 mesaje

Postat pe: 22 Februarie 2009, ora 18:25

De la: camelia_mng, la data 2009-02-22 18:22:33Nu am scris ineptii....stiu si eu ca asta este realitatea cruda.
Si eu sunt impotriva avortului

Îmi cer scuze, am avut impresia că tu crezi că sunt doar minciuni faptul că zi de zi se fac sute de avorturi în România....este înfiorător cum mamele își ucid pruncii fără nici o urmă de regret. Sunt femei care nu au nici o fărâmă de conștiință!

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 22 Februarie 2009, ora 18:28

nu sunt expert ca marcel sau altii de pe aici,dar consider ca marcel are perfecta dreptate in tot ce spune,indiferent daca uneori ,mai varsa si niste vitriol pe rani deschise

Fosta membra 9am.ro

1639 mesaje

Postat pe: 22 Februarie 2009, ora 18:35

URMĂRILE AVORTULUI

1. Pierderea copilului.

2. Urmări fizice asupra mamei (din care unele pot provoca moartea):

3. Urmări psihice. Depresii, sentiment de vinovătie, tristete, insomnii si cosmaruri, atacuri de anxietate, frustrare, pierderea respectului de sine, distrugerea psihicului propriu, aparitia răcelii emotionale, pesimismul, pierderea motivatiei, dereglări sexuale.

Dacă si tatăl a participat la omorârea copilului, aceste urmări apar si la el.

4. Urmări asupra familiei. Dereglări ale relatiilor dintre membrii familiei.

5. Urmări asupra societătii. Societatea ar fi mult mai fericită dacă membrii ei nu ar fi răniti de traumatismul uciderii copiilor nenăscuti.

6. Urmări asupra celor care au participat la sâvârsirea acestui act. Persoanele care au săvârsit această crimă cum ar fi medicii, surorile medicale, farmacistii, sunt afectati de tulburările psihice deja enumerate.

7. Se încalcă normele etice ale profesiunii de medic. Formularea de la Geneva a jurământului lui Hipocrat pe care îl depune orice medic contine cuvintele: "...voi respecta în mod absolut viata omului încă din momentul conceptiei sale..., declar aceasta în mod liber si în deplină cunostintă de cauză făcând apel la onoarea mea!..."

Dorulet

7896 mesaje

Postat pe: 22 Februarie 2009, ora 18:39

De la: camelia_mng, la data 2009-02-22 18:35:21URMĂRILE AVORTULUI

1. Pierderea copilului.

2. Urmări fizice asupra mamei (din care unele pot provoca moartea):

3. Urmări psihice. Depresii, sentiment de vinovătie, tristete, insomnii si cosmaruri, atacuri de anxietate, frustrare, pierderea respectului de sine, distrugerea psihicului propriu, aparitia răcelii emotionale, pesimismul, pierderea motivatiei, dereglări sexuale.

Dacă si tatăl a participat la omorârea copilului, aceste urmări apar si la el.

4. Urmări asupra familiei. Dereglări ale relatiilor dintre membrii familiei.

5. Urmări asupra societătii. Societatea ar fi mult mai fericită dacă membrii ei nu ar fi răniti de traumatismul uciderii copiilor nenăscuti.

6. Urmări asupra celor care au participat la sâvârsirea acestui act. Persoanele care au săvârsit această crimă cum ar fi medicii, surorile medicale, farmacistii, sunt afectati de tulburările psihice deja enumerate.

7. Se încalcă normele etice ale profesiunii de medic. Formularea de la Geneva a jurământului lui Hipocrat pe care îl depune orice medic contine cuvintele: "...voi respecta în mod absolut viata omului încă din momentul conceptiei sale..., declar aceasta în mod liber si în deplină cunostintă de cauză făcând apel la onoarea mea!..."

Ai perfectă dreptate, ar trebuii ca întreruperile de sarcină să fie interzise de lege! Doar în cazuri extreme să fie aprobate și verificate de o comisie ...

jojondurant

148 mesaje
Postat pe: 22 Februarie 2009, ora 19:14

Pai,florine chiar ca nu am nimic cu tine,esti un baiat inteligent,dar vezi ce tie nu-ti place altuia nu-i face. Mi s-a parut ca prea erai ingrijorat sa nu ajung pe la vreun psihiatru,nu-i asa,cand tu grujuliu; --n-as vrea sa ajungi pe unde nu trebuie. --Vezi subliminalele astea ne joaca festa. Evident toti suntem supusi greselii,d-aia zic eu sa fim atenti cum vorbim,cum scriem si chiar daca gresim, sa avem puterea de a ne cere scuze. Mie mi-a placut tare mult sa invat de la indivizii spirituali,indiferent de profesie, acea ironie fina,acel sarcasm,acele vorbe caustice,fara vulgaritati,care pune pe adversar in dificultate.

jojondurant

148 mesaje
Postat pe: 22 Februarie 2009, ora 19:40

Pe de alta parte,te-am vazut si pe alte forumuri,mai stilat,nesubscriind la agreeri de vulgaritati,confundandu-te cu Marcel. Nici eu nu-i contest unele pareri ale lui ci faptul ca el e unidirectionat pe ale lui si daca ai cumva si tu de spus alte mijloace de prevenire a avortului,ca sunt slava domnului,hop te improasca cu "venin" dar ce venin, vorbe vulgare taica,din cele mai famate mahalale. Cum am vorbit de latura educatiei in preventia avortului cum mi-a sarit in cap. Are el ce are cu "telectualii" lui. Iata ca a mai vorbit cineva pe forum ca ar trebui data o lege...Fiecare de fapt isi are cartea lui de vizita. Poate gravitatea temei dezbatute te determina la astfel de asociatii si atunci e de inteles.

alice_corina

186 mesaje
Postat pe: 23 Februarie 2009, ora 14:33

De la: joanna_dark_2007, la data 2009-02-20 01:39:37
alice...uite...citesc acum o carte foarte interesanta(fericitul augustin-confesiuni) si am ajuns la un paragraf in care se vorbeste despre jigniri...
sa-ti explic putin contextul....mama lui(o femeie extraordinara) avea un singur defect..ii placea vinul.....
intr-o zi o sclava a jignit-o intre 4 ochi facand-o *betiva*...hai sa vezi reactia ei...iti citez exact...
*atinsa adanc de aceasta dojana,a luat seama la uratele ei apucaturi ,si-a recunoscut imediat vina si s-a dezbarat de acest viciu.caci dupa cum prietenii pervertesc pe cineva,lingusindu-l,tot asa si dusmanii,de cel mai multe ori,insultand pe cineva il corecteaza.*
alice....cuvintele lui homemarcel (si ale mele) au fost intr-adevar foarte grele...le-am mustrat pe cele kr incurajau avortul , ele s-au simtit ranite...si efectul a fost(speram noi) faptul k s-au indreptat....k au privit adanc in sufletul lor si si-au dat seama k gresesc....
noi voiam sa nu mai fie ucisi bebelusii....poate am reusit sa le facem pe mamele lor k makr sa se gandeasca de ori inainte.....

Ioana …

In primul rand, ceea ce i-a spus sclava acelei femei, nu a fost o jignire, ci un adevar. Caci, din cate ai povestit, reiese ca sclava cunostea persoana in cauza.

Te adresezi cu anumite cuvinte atunci cand esti sigur ca asa si este. Dar sa generalizezi asa cum ati facut voi, numindu-le pe femei criminale si folosind acel limbaj atat de josnic si de joasa speta, ma indoiesc ca poti face pe cineva sa te asculte. Te rog sa ma crezi ca a fost primul forum unde am intalnit un asemenea limbaj. Si ma repet, am mai participat la discutii de acelasi gen.
Mai mult ... eu cred ca mai toata lumea constientizeaza ca avortul este o crima. Chiar si cei/cele care sustin ca nu este. Undeva in subconstient, se stie. De ce se mai apeleaza la avort? Nu stiu. Dar si acesta a fost o alegere lasata tot de Dumnezeu.

Eu raman insa la parerea mea : rolul unui forum de discutii este de a ne expune parerile, vorbind civilizat si fara a ne jigni unii pe altii. Cine vrea sa invete ceva, va invata. Cine nu, nu o va face oricat ai tipa la el sau orice vorbe ai folosi.

"Nimic nu este ceea ce pare a fi!"
july

563 mesaje
Postat pe: 23 Februarie 2009, ora 18:01

alice , ai perfecta dreptate.

homemarcel0

1937 mesaje
Postat pe: 23 Februarie 2009, ora 22:50

De la: alice_corina, la data 2009-02-23 14:33:26
alice...uite...citesc acum o carte foarte interesanta(fericitul augustin-confesiuni) si am ajuns la un paragraf in care se vorbeste despre jigniri...
sa-ti explic putin contextul....mama lui(o femeie extraordinara) avea un singur defect..ii placea vinul.....
intr-o zi o sclava a jignit-o intre 4 ochi facand-o *betiva*...hai sa vezi reactia ei...iti citez exact...
*atinsa adanc de aceasta dojana,a luat seama la uratele ei apucaturi ,si-a recunoscut imediat vina si s-a dezbarat de acest viciu.caci dupa cum prietenii pervertesc pe cineva,lingusindu-l,tot asa si dusmanii,de cel mai multe ori,insultand pe cineva il corecteaza.*
alice....cuvintele lui homemarcel (si ale mele) au fost intr-adevar foarte grele...le-am mustrat pe cele kr incurajau avortul , ele s-au simtit ranite...si efectul a fost(speram noi) faptul k s-au indreptat....k au privit adanc in sufletul lor si si-au dat seama k gresesc....
noi voiam sa nu mai fie ucisi bebelusii....poate am reusit sa le facem pe mamele lor k makr sa se gandeasca de ori inainte.....

Ioana …

In primul rand, ceea ce i-a spus sclava acelei femei, nu a fost o jignire, ci un adevar. Caci, din cate ai povestit, reiese ca sclava cunostea persoana in cauza.

Te adresezi cu anumite cuvinte atunci cand esti sigur ca asa si este. Dar sa generalizezi asa cum ati facut voi, numindu-le pe femei criminale si folosind acel limbaj atat de josnic si de joasa speta, ma indoiesc ca poti face pe cineva sa te asculte. Te rog sa ma crezi ca a fost primul forum unde am intalnit un asemenea limbaj. Si ma repet, am mai participat la discutii de acelasi gen.
Mai mult ... eu cred ca mai toata lumea constientizeaza ca avortul este o crima. Chiar si cei/cele care sustin ca nu este. Undeva in subconstient, se stie. De ce se mai apeleaza la avort? Nu stiu. Dar si acesta a fost o alegere lasata tot de Dumnezeu.

Eu raman insa la parerea mea : rolul unui forum de discutii este de a ne expune parerile, vorbind civilizat si fara a ne jigni unii pe altii. Cine vrea sa invete ceva, va invata. Cine nu, nu o va face oricat ai tipa la el sau orice vorbe ai folosi.

... corina si iulia ... JIGNIT SE SIMTE CINE STIE CA ARE O MUSCA PE CACIULA ... ... nu-i asa ?

... si care incearca SA REPETE, mai mult pentru sine, dar mai ales ca sa obtina INTELEGEREA si aporbarea celorlalti, ca au facut un lucru bun ... absolut necesar sau ''recomadabil'' la vremea respectiva ... ...

... TONUL NU ARE LEGATURA CU EDUCATIA CI CU FAPTA ... daca puteti intelege vreodata asta ... ... zilele astea am mai auzit o ''parere'' ... cineva, plin de bani si posibilitati, spunea ca nu vrea sa fie ''confundat'' cu tiganii ... PENTRU ASTA ISI SCHILODEA NEVASTA ... pentru o ineptie ca asta dispar COPII ... e incredibil ce romanie INAPOIATA SI PRIMITVA exista astazi ... plina de angoase, frustrari si bipezi ... care au intotdeauna ''explicatii'' ...

... S-AR RASUCI IN MORMINT GENERATIILE TRECUTE SA STIE PENTRU CINE S-AU CHINUIT EI ... pentru niste feministe si misogini fara valori si morala ... pentru care 50 de ani de comunism si 20 de consumism au fost suficienti ca sa ii scoata de pe scara evolutiei ... JALNIC ...

homemarcel0

1937 mesaje
Postat pe: 23 Februarie 2009, ora 22:54

De la: blagaiulia, la data 2009-02-23 18:01:05alice , ai perfecta dreptate.

... bate din palme ... SIGUR SE VA REZOLVA CEVA ... ... ce bine e sa traiesti ? ... nu-i asa ? ... macar poti bate din palme ...

alice_corina

186 mesaje
Postat pe: 24 Februarie 2009, ora 01:16

De la: homemarcel0, la data 2009-02-23 22:50:51
De la: alice_corina, la data 2009-02-23 14:33:26

Ioana …

... corina si iulia ... JIGNIT SE SIMTE CINE STIE CA ARE O MUSCA PE CACIULA ... ... nu-i asa ?

... si care incearca SA REPETE, mai mult pentru sine, dar mai ales ca sa obtina INTELEGEREA si aporbarea celorlalti, ca au facut un lucru bun ... absolut necesar sau ''recomadabil'' la vremea respectiva ... ...

... TONUL NU ARE LEGATURA CU EDUCATIA CI CU FAPTA ... daca puteti intelege vreodata asta ... ... zilele astea am mai auzit o ''parere'' ... cineva, plin de bani si posibilitati, spunea ca nu vrea sa fie ''confundat'' cu tiganii ... PENTRU ASTA ISI SCHILODEA NEVASTA ... pentru o ineptie ca asta dispar COPII ... e incredibil ce romanie INAPOIATA SI PRIMITVA exista astazi ... plina de angoase, frustrari si bipezi ... care au intotdeauna ''explicatii'' ...

... S-AR RASUCI IN MORMINT GENERATIILE TRECUTE SA STIE PENTRU CINE S-AU CHINUIT EI ... pentru niste feministe si misogini fara valori si morala ... pentru care 50 de ani de comunism si 20 de consumism au fost suficienti ca sa ii scoata de pe scara evolutiei ... JALNIC ...

Nu am motive sa ma simt jignita. Cat despre faptele mele, nu am nevoie de intelegere si aprobare pentru a face ceva. Daca am facut vreodata ceva m-am gandit la ceea ce este mai bine pentru ceilalti, si daca s-a putut, si pentru mine. Faptele nu sunt facute pentru a astepta intelegere ... si aprobare ...
Doamne fereste sa ajung sa am nevoie de intelegerea unuia ca Dumneata ...
Oricum ... stati "linistit" ... nu aveti cum sa reusiti nimic in stilul pe care l-ati abordat aici. Incercati acasa, poate acolo aveti succes.

"Nimic nu este ceea ce pare a fi!"
jojondurant

148 mesaje
Postat pe: 24 Februarie 2009, ora 16:28

....marcel0; Stiu ca iar o sa ma injuri cu tot arsenalul tau de valori.
Dar numai tu,si foarte putini puteti avea o asemenea logica.
Presupunem ca tu vrei sa emiti o valoare intro fraza; - Stefan Cel mare a murit in anul 1604- Aude altul si-ti spune: -Ba analfabetule,idiotule,mai pune mana pe istorie si apoi sa discuti.._ Tu sigur ca te simti cu musca pe caciula ca ai gresit,te corectezi si n-ai sa mai uiti niciodata,dar e justificabil modul de interventie al grobianului,atragandu-ti atentia in acest mod?
Eu cred ca nu. Un raspuns de bun-simt ar fi fost:- Domnule,mai pune mana pe istorie... sau ceva similar. Oricum te vei corecta si insultat si neinsultat.
Justificand trivialitatea cu fraze de genul: "S-AR RASUCI IN MORMANT GENERATIILE TRECUTE SA STIE PENTRU CINE S-AU CHINUIT
EI" (ele) "pentru niste feministe si misogini fara valori si morala" Vorbe mari dar fara legatura cu subiectul -avortul este ocrima?-
Nu numai feministele au facut avorturi,si nu numai misoginii sunt nepasatori fata de avort. Corina are dreptate. Fiecare isi face un proces de constiinta fata de faptele sale,le putem arata greselile fara a le atribui insulte,blesteme si jigniri. Stilul de abordare diluiaza,buna intentie. Nici preotii care condamna avortul ca un mare pacat nu folosesc astfel de vorbe,in tribunal ce sa mai spun,nici chiar criminalului cu sange rece. Il condamna si atat.

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului .... AVORTUL ESTE O CRIMA ...
Mergi la: