Info
x
.... avortul este o crima ...
|
jojondurant 148 mesaje Membru din: 3/02/2009 |
Postat pe: 24 Februarie 2009, ora 16:29
scuze; citeste Stefan Cel Mare
|
|
Fosta membra 9am.ro 1714 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 24 Februarie 2009, ora 17:32
Cine are o problema cu "tonul" folosit (de catre Marcel, Ioana..) NU INTELEGE FAPTELE.
Avortul este o crima dintre cele mai groaznice: parintii isi ucid copiii. In plus, societatea aproba (=o alta crima, in opinia mea!). Pana acum cuvintele lui M nu au omorat pe nimeni! Dimpotriva, poate unii se mai trezesc! Dar punctul de vedere al celor pro-avort (pro-alegere, whatever..) poate duce spre uciderea unor nevinovati! ..si asa este: generatiile trecute s-ar rasuci in mormant! Niciodata nu a fost mai simplu sa cresti un copil! Orice copil are parte de ingrijire medicala, nimeni nu mai spala scutece, mancarea.. sa fim seriosi, cine moare de foame?!! (Daca aveti dubii despre lucrurile astea, ar trebui sa o intrebati pe Ioana - stie mai multa istorie). Uram copiii destul de mult sa-i omoram in uter.. dar ne deranjeaza exprimarea nepoliticoasa!! Imi este sila!! |
|
homemarcel0 1937 mesaje Membru din: 19/12/2008 |
Postat pe: 24 Februarie 2009, ora 17:57
De la: alice_corina, la data 2009-02-24 01:16:19De la: homemarcel0, la data 2009-02-23 22:50:51De la: alice_corina, la data 2009-02-23 14:33:26De la: joanna_dark_2007, la data 2009-02-20 01:39:37 Nu am motive sa ma simt jignita. Cat despre faptele mele, nu am nevoie de intelegere si aprobare pentru a face ceva. Daca am facut vreodata ceva m-am gandit la ceea ce este mai bine pentru ceilalti, si daca s-a putut, si pentru mine. Faptele nu sunt facute pentru a astepta intelegere ... si aprobare ... |
|
july 563 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 24 Februarie 2009, ora 21:15
marcel, pe mine nu m-ai jignit. N-ai avut cu ce! Oricum ma supar f greu!!!
Mi-a placut ceea ce a comentat alice:ca nu este frumos sa jignesti ( mai ales persoane straine), ca nu ai dreptul sa le numesti criminale. Aplauzele au fost pt ultima fraza...Cine vrea sa invete ceva,va invata.Cine nu, nu o va face oricat ai tipa la el sau orice vorbe ai folosi!!! Este foarte adevarat....daca se simte jignit, s-ar putea sa-l faci sa reactioneze exact invers. |
|
july 563 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 24 Februarie 2009, ora 21:22
irina, sa stii ca conteaza f mult tonul! Repet, pe mine nu m-a jignit pt ca am trait si am vazut destule.Dar nu suntem la fel.Eu respect orice om , indiferent de cat a gresit. Nu sunt eu in masura sa-l judec, insa pot sa-l ajut!!!
Referitor la copii...lucrez cu copii cu deficiente, cu copii loviti de soarta pt care mi-as da si sufletul. |
|
lerolv4 282 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 24 Februarie 2009, ora 21:34
LA DOCTOR
|
|
Dorulet 7896 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 24 Februarie 2009, ora 21:36
De la: blagaiulia, la data 2009-02-24 21:22:48irina, sa stii ca conteaza f mult tonul! Repet, pe mine nu m-a jignit pt ca am trait si am vazut destule.Dar nu suntem la fel.Eu respect orice om , indiferent de cat a gresit. Nu sunt eu in masura sa-l judec, insa pot sa-l ajut!!! Iulia, tu ai mare dreptate când spui că nu suntem toți la fel. Și eu am trăit să văd mai multe decât mi-aș fi dorit....dar eu nu pot respecta pe oricine. Nu vorbesc despre judecată, nu judec eu, sunt alții abilitați să o facă, dar nu aș putea respecta sau aproba niciodată un criminal, un mincinos sau un trădător de țară. Aseară, la știri am văzut cum poliția a arestat un gunoi, că nu pot să-i spun tată, care a omorât în bătaie propriul lui copilaș de opt luni......doar pentru că micuțul plângea. Cum aș putea eu, sau cum poți tu justifica un astfel de act? Cum și ce fel de respect merită acel individ? Cum poți înțelege așa ceva? Îmi pare rău....este peste puterile mele de înțelegere!
Când toată lumea gândește la fel înseamnă că nimeni nu gândește.
|
|
Postat pe: 24 Februarie 2009, ora 21:43
De la: jojondurant, la data 2009-02-24 16:28:28....marcel0; Stiu ca iar o sa ma injuri cu tot arsenalul tau de valori. ... ... dar speriat esti ... te-am injurat sau blestemat (???) vreodata ? ... observa ca nici macar nu m-am referit la tine, si nici macar la cineva anume ... daca ai macar putina logica si obiectivitate ... dar se pare ca, cuvintele PRIMITIV, INAPOIAT, IGNORANTA, LIPSA DE VALORI DE MORALA, LIPSA DE INCREDERE, DE DEMNITATE, PUTUROSENIE, CURVARIE, FEMINISM SAU MISOGISM cam sperie ... dar ASTA E ADEVARUL ... sint totusi cele mai corecte cuvinte aflate in vocabularul romanesc pentru acest ''fenomen'' al lumii ''europeano''-balcanice ... crestina si democrata ... ... exemplul tau nu e relevant in aceast caz ... necunoasterea unei chestii particulare din istorie nu se compara cu subiectul topicului ... gindeste-te doar ca TU erai cel care ACUM era judecat ca s-ar putea naste ... CE AI AVEA DE SPUS IN AJUTORUL TAU(teoretic bineinteles) ? ... ce ton ai prefera sa aiba cei din jur, in conditiile in care majoritatea ''regreta'' dar sfatuieste pe oricine sa ia ''masura'' care ii ajuta sa scape de ''stress'', cu un avort, de o otravire sau intoxicare controlata ... asta in conditiile in care nu ai aparut din intimplare, ci din ''iubire'', din dragostea ''parintilor'' ? ... ... ai accepta scuza lor, si a matracucilor si bipezilor din jur, ca vor plati mai tirziu, ca erau saraci (cu duhul poate), ca nu erau insurati (ceea ce suna si mai aiurea), ca erau tineri, ca nu isi terminasera ''studiile'' (de parca chiar le folosesc in cariera), ca nu se cunosc prea bine (interesanta explicatie, nu, pentru niste indivizi care se culca impreuna), ca nu te pot educa, ca pe urmatorul il vor ''lasa'' (cred ca nu te-ar incalzi prea mult), ca au uitat contraceptia (un alt mod de otravire controlata in masa) ... ... bineinteles totul e teoretic ... NOI EXISTAM DEJA ... si asta gratie ma ales ''inapoiatilor'' de dinaintea noastra, asa buni sau rai cum erau, dar care nu au intrerupt sau manipulat pervers cursul vietii copiilor lor ... era suficient ca unul din marele tau arbore genealogic sa faca asta si nu mai erai ... asta referitor la ''rasucitul in mormint'' de care erai contrariat ... mai ia in considerare ca cei dinaintea noastra nu aveau internet, televizor, masini, apa calda si rece, vile, mincare la nas, ... aveau poate o caruta, o casa (sau isi faceau), si o amarita de biblie(daca stiau sa citeasca altfel o aveau in memorie povestita de altii) ... dar mai ales aveau multa INCREDERE, GINDIRE POZITIVA, RABDARE, FORTA, SIMPLITATE, RESPECT PENTRU FAMILIE SI COPII ... ... spui ca feministele si misoginii nu sint singurii ? ... dar stii cum apare o feminista ? ... dar un misogin ? ... si ce inseamna si ce legatura au cu avortul ? ... un avort nu e doar un simpla ''operatie'' de ELIMINARE a unui copil (zii cum vrei ca sa iti dea o ''justificare'' - sarcina nedorita, accident, greseala, mina de celule, madular, ... cum vrei) ... un avort distruge INCREDEREA in mai multe persoane (prietenul, parintii, anturajul, ...), distruge INCREDEREA IN SINE, distruge RESPECTUL DE SINE, promoveaza COMPROMISUL jegos, anihileaza INSTINCTELE MATERNE si CELE DE CONSERVARE(sa iti faci singura o operatie chirurgicala in conditiile in care ti-e frica de dentist spune multe), distruge increderea intr-o posibila familie, transforma multe ... produce ''MATURIZAREA'' romaneasca de origine comunisto-taraneasca ... o femeie dupa citeva astfel de incercari ISI VA PIERDE RESPECTUL FATA DE EA (inconstient) si il va inlocui cu PRETENTII exagerate si ne-reale ... misoginii apar datorita familiei (in care in mod sigura exista o femeie care si-a ''sacrificat'' o parte din copii ca sa obtina ''stabilitatea'' si ''respectabilitatea'' intr-o societate bolnava) sau a femeilor cu care interactioneaza in timp ... ele cauta sa profite de orice(lucruri materiale in general) si ei sa scape de asumarea responsabilitatilor ... incet apare NEINCREDEREA PERMANENTA care trebuie ''anihilata'' cu gramezi de cuvinte frumoase si goale ... ... spune-ai ceva de procese de constiinta ... MA FACI SA RID ... incearca sa iti amintesti MACAR 2 exemple cind cineva, din romania, care te-a jignit s-au ti-a facut ceva rau s-a scuzat fata de tine de fata cu altii ... sau si-a exprimat macar parerea de rau, nu doar pur declarativ, pentru ca a fost obiectiv si ti-a dat dreptate ... ai astfel de exemple ? ... eu sint sigur ca NU ... in general, OBIECTIVITATEA LIPSESTE COMPLET romanilor ... au pierdut-o in incercarile disperate de a avea intotdeauna ultimul cuvint(ca doar asa au fost majoritatea educati in familie) indiferent daca abereaza si delireaza fraze alandala fara logica ... dar folosind cuvinte frumoase si neaparat ironice ... iar maximul de ''prestanta'' si ''logica'' infaibila e identificarea greselilor gramaticale ... e penibil sa iti traiesti viata dupa astfel de reguli ... ... daca rasucesti subiectul asta mai bine vei intelege cit de mult iti AFECTEAZA INCA DE ACUM VIATA TA ... uita-te in jurul tau ... rautate, invidie, egoism, incompetenta, puturosenie, lascivitate, promiscuitate ... totul provine din educatia primita de acasa, din selectionarea in trecut a copiilor, actuali adulti ... nimic nu mai merge ... nu exista CONCURENTA ... nu sint medici, nu sint judecatori, politisti, birocrati de calitate ... nu ai de unde alege ... DOAR CERSETORI CU DIPLOMA ... care nu ar face nimic pentru salariul pe care il iau ... si implicit nici pentru tine ... uita-te cine face greva ... MILOGII DIN SISTEMUL DE STAT ... majoritatea birocrati fara valoare, platiti de oameni care muncesc ... majoritatea care viseaza sa aiba tot ce vad in reclame si care te-ar jupoi imediat ce te-ai apropia de ei, care te minte si te manipuleaza doar reusesc sa mai ciupeasca un ciubuc, care PROMOVEAZA nerespectarea amaritelor de legi(si asa strimbe) si care iti fac altele daca li se pare ca te poti revolta ... nu te uiti in jurul tau sa vezi oameni la 35-40 de ani cu copil mic, copil ''selectionat'' la singe si care va suferi ca este singur atunci cind va fi mare ... ... apropo ... din totalul copiilor care se nasc un procent de 30-40% nu vor avea copii niciodata ... unii mai mor natural, calcati de masina(exagerez putin si nu prea), se arunca pe geam, altii se sterilizeaza singuri (sint atitea situatii), altii nu se casatoresc din neincredere, ... procentul pare mare dar asta este ... il poti verifica singur uitindu-te in jur ... asa ca degeaba iti inchipui ca ''altii'' fac mai multi copii ... vei ajunge un biet pensionar la mina unor straini care vor profita asa cum trebuie de prostile facute in viata ... si nu numai tu ... nu vrei sa iti inchipuio viitorul dar el nu arata bine deloc ... absolut deloc ... |
|
|
|
|
Postat pe: 24 Februarie 2009, ora 22:02
De la: blagaiulia, la data 2009-02-24 21:15:18marcel, pe mine nu m-ai jignit. N-ai avut cu ce! Oricum ma supar f greu!!! ... iulia ... NU TE AMAGI SINGURA ... nu ma astept la coruri de pareri de rau ... de la cineva anume ... mai ales de la cei care traiesc dusi de valul de reclame si de sfaturile vechii generatii de taranci aduse la oras ... de la cei pentru care avortul a fost o regula de viata confortabila (chiar daca nu realizeaza asta) si lasciva ... care ia facut dependenti de indiferenta fata de ei si fata de cei din jurul lor ... avortul e doar un subiect care nu place multor romani ... dar uita-te si la alte subiecte ... VIATA NU ARE PRIORITATE ... pentru un omor nu este condamnat nimeni in mod real(citiva ani si ai cu suspendare) atunci de ce s-ar jena de un ''amarit de avort'' ... ce morala, ce valori, ce logica, ce obiectivitate, ce incredere ? ... astea sint toate cuvinte frumoase, folosite in excess dar fara nici o FINALITATE IN REALITATE ... orice greseala e acoperita printr-o greseala si mai mare ... majoritatea romanilor au gramezi de avotati dupa usa ... si nu le este jena ... asa au ''educati'' ... se supara ca sint vazuti ca niste barbari, ca altii au vazut orfelinatele ororilor, ca sintem prima tara IN LUME ca numar de avorturi ... ca sintem incompetenti si lasi ... eu am citeva luni in tara si ma ingrozesc ... nu este o lume reala ... |
|
Postat pe: 24 Februarie 2009, ora 22:14
Bravo, Iulia ca lucrezi cu copilasii aceia.. Ar trebui sa intelegi mai bine decat mine cat de mult conteaza fiecare viata! Si ca NU avem dreptul sa hotaram sa luam viata unui om (fie el si numai un fetus!).
Nu conteza daca unii se jignesc sau nu pe forum.. Sau nu conteaza forma mai mult decat continutul!! Unii prezinta niste rahaturi fff frumos ambalate (dar asta nu inseamna ca nu e un rahat mirositor, indiferent de aspect!). In plus, eu recunos, pe mine m-au jignit unii pe alte topicuri.. Dar stii ce? Unii au avut dreptate! |
|
Postat pe: 24 Februarie 2009, ora 22:19
De la: blagaiulia, la data 2009-02-24 21:22:48irina, sa stii ca conteaza f mult tonul! Repet, pe mine nu m-a jignit pt ca am trait si am vazut destule.Dar nu suntem la fel.Eu respect orice om , indiferent de cat a gresit. Nu sunt eu in masura sa-l judec, insa pot sa-l ajut!!! ... TONUL ?!?!?! ... iulia unde traiesti ? ... vrei aventura ? ... imbracate cu niste haine mai ponosite(si poate nici nu e nevoie sa te imbraci cu haine ponosite), fa-te ca nu intelegi putin si dute la doctor, dute la primarie, dute la politie, intreaba ceva pe cineva si sa vezi tonuri acolo ... sa vezi jigniri si ironii gratuite ... cu zimbetul pe fata ... sau macar stai la o coada si uita-te cu atentie ce se intimpla ... e foarte interesant ... ... si scoateti sloganul comunist - eu nu judec, ma judeca d-zeu (cu care inchideau gura tuturor) ... a spune ADEVARUL in fata nu este o judecata ... intelege odata asta ... orice OM de minim bun-simt, minim, trebuie sa inteleaga asta ... a ajuta pe cineva care a gresit, dar nu ii spui asta in fata,e o PROSTIE ... e identic cu a accepta si aproba fapta ... azi un avort, miine un furt, poimiine un omor(bineinteles schimbind subiectii) ... si asta se intimpla azi in romania ... mortul e de vina - e ultima concluzie ... |
|
Postat pe: 24 Februarie 2009, ora 22:39
... iulia ...
... iti mai aduci aminte de fata de 15 ani din romania care a avortat la 22 de saptamini ? ... acum jumate de an ... tu faceai parte, parca, din corul bocitoarelor care doreau ca ''copila'' sa isi traisca copilaria in detrimentul ''bastardului'' ... v-a reusi oare sa si-o traisca asa frumos cum viseaza unii in timp ce leviteaza filozofind penibil ? ... de ce atunci JUDECAI ? (dupa aceleasi reguli pe care le negi si le acuzi acum ?) ... ... dar ai auzit, fara indoiala, de englezoaica aia de 15 ani care a nascut acum citeva saptamini ... ai vazut observat diferenta de MENTALITATE si de ATITUDINE ? ... ... in timp ce romanii rasufla ''usurati'' pentru ''binele'' pe care i l-au facut femeii (ca copila nu mai este), englezii au inscenat o poveste cu un pusti de 13 ani, au cistigat 28.000 de lire si merg mai departe ... asta e diferenta intre bipezi si oamenii normali ... realismul ... ... inca ceva ... chiar si aici lucrez nu italieni si englezi ... nici unul nu are mai putin de 3 copii ... si-ar fi dorit poate mai multi dar sint nevoiti sa alerge in toata lumea ... romanii parca sint spalati la creier ... stau si isi dau unii la altii in cap, pazesc fustele nevestelor si ale amantelor si isi inchipuie ca e grea viata ... parca ar muri miine, femei si barbati parca refuleaza intr-o sexualitate de perversa ... colegii mei sint socati de imbracaminte, de atitudinea jenanta a tinerelor, de lipsa de concentrare si de exercitiu logic ... au inceput sedinte de atitudine pozitiva, au ajuns sa se roage de ei sa nu se mai birfeasca, sa vorbeasca pe rind si sa se gindeasca ce vrea sa spuna cel dinainte, sa dovedeasca prin rezultate obtinute prin munca ca sint buni si nu prin birfa si smecherii ... e jenant sa le dau explicatii plauzibile la lucruri minore si de bun-simt ... ce sa le spui cind oricine stie sa faca orice dar nu face nimic bine ... cind totul este un talmes-balmes asa-zis boem .... o boemie vecina cu idiotenia crasa ... si o opulenta ostentativa de prost gust ... |
|
Postat pe: 24 Februarie 2009, ora 22:59
... duplicate ...
|
|
Postat pe: 25 Februarie 2009, ora 00:46
..marcel0; Stii ce n-ai inteles si nu vei intelege niciodata? Faptul ca nu-ti contest justa opinie antui-avort ci mijloacele si modul agresiv de convingere,
mijloace care si altora li se par normale. "MA FACI SA RAD..incearca sa iti amintesti MACAR 2 exemple cand cineva din romania,care te-a jignit sau ti-a facut rau,nu doar pur declarativ,pentru ca a fost obiectiv si ti-a dat dreptate.. ai astfel de exemple?.. eu cred ca NU" Intai sa stabilim cine sunt cei care fac jignirile in public,intim in fata,ei sunt in primul rand insisiinsale vulnerabilie in educatie,fie in familie,fie autodidactic. Apucaturi din mahalale,insusite din auzite,din teribilism si din astea isi fac bagajele de cunostinte. Din orgoliu prostesc nu-si vor cere scuze,dimpotriva vor veni cu noi perle(in ghilimele). "OBIECTIVITATEA LIPSESTE COMPLET romanilor..au pierdut-o in incercarile disperate de a avea intotdeauna ultimul cuvant(ca doar asa au fost majoritatea educati in familie" Asta am spus si eu mai sus,dar lipsa obiectivitatii nu trebuie sa conduca la impunerea ultimului cuvant prin orice mijloace. Ori tabloul mizerabil al societatii romanesti pe care l-ai zugravit,tocmai in astea exceleaza: lipsa de toleranta,abuzuri,nerespectarea personalitatii,bagatul in aceeasi oala a tuturor,adica om cinstit cu ticalos,amestecarea valorilor altfel spus,irascibilitatea,trivialitatea,forta bâtei, si altele. De aceea este necesar sa ne intoarcem la bun-simt,la invatarea valorilor si respectarea lor,inapoi la adevarata cultura,la carte,la EDUCATIE,la LEGI care sa reglementeze corect toate raporturile si normele in societate. Nu cumva asta am spus cand am intrat pe forum si te-a deranjat,intrand in polemica? |
|
alice_corina 186 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 25 Februarie 2009, ora 10:41
De la: marinescuirina, la data 2009-02-24 17:32:56Cine are o problema cu "tonul" folosit (de catre Marcel, Ioana..) NU INTELEGE FAPTELE. ******************* Irina, Asa cum am mai spus AVORTUL ESTE SI VA RAMANE O CRIMA. Am spus de mai multe ori, de altfel, si chiar si la: Insa nu va constientiza cineva in plus acest lucru, daca tonul folosit in exprimarea sustinerii acestei idei este cel folosit aici. Pentru ca daca eu vreau sa-ti deminstrez tie ca pamantul este rotund, nu te dau cu capul de pereti, ci iti explic cu argumente stiintifice, eventual. Ai concluzionat cu « Uram copiii>> ... In numele cui vorbesti??? Apoi, ca , spui : > Ma bucur ca pentru tine este atat de simplu, dar multora le este straina aceasta usurinta. Ai putea vedea singura acest lucru daca ai umbla un pic prin tara. Despre ingrijirea medicala nici nu trebuie sa comentez ... Cat despre mancare ... Stii cati copii abia daca au un colt de paine si apa ? iar apa uneori trebuie sa o aduca de la km buni ...[asta fiind hrana pentru o zi intreaga]. Stii cati copii nu se duc la scoala ? Sau cati copii nu beneficiaza de servicii medicale ? Sau cati copii folosesc aceeasi pereche de incaltari ? Stii ca sunt copii care nu stiu ce sa faca cu o jucarie daca le-o daruiesti ? Stii cati copii sunt abandonati in orfelinate ? Ai vizitat vreodata vreun centru de ingrijire al copiilor cu handicap grav ? 90% fiind abandonati ... Ai vazut privirile lor ? Poate ca ai vazut ... si daca tie ti se pare usor pentru ei ... Ca un mic ... Chiar ieri citeam un articol care incepea asa: > Referitor la aceasta descoperire stiintifica cum au numit-o psihologii si oamenii de stiinta ... "suntem ceea ce gandim", viata ne demonstreaza ca asa este ... Iar daca homemarcel0 a gandit ce a scris ... Irina, spui ca ti-e sila ... Nu stiu daca sila asta va ajuta pe cineva. Caci banuiesc ca daca esti aici vrei sa schimbi ceva, eventual, mentalitatea celor pro-avort. Si daca tu ai inteles ca dorinta unui limbaj civilizat echivaleaza cu pro-avort ... asta este. Fiecare este liber sa creada ce doreste.
"Nimic nu este ceea ce pare a fi!"
|
|
necunoscut 1 mesaj Membru din: 1/01/1970 |
Postat pe: 25 Februarie 2009, ora 10:47
oameni buni lasati tinerii sa procreeze copii ca altfel nu mai avem cine sa munceasca si sa gandeasca in tara asta,eu ma declar anti-avort,asa sa v-ajute DUMNEZEU!
|
|
Postat pe: 25 Februarie 2009, ora 21:30
De la: alice_corina, la data 2009-02-25 10:41:43De la: marinescuirina, la data 2009-02-24 17:32:56Cine are o problema cu "tonul" folosit (de catre Marcel, Ioana..) NU INTELEGE FAPTELE. Draga Alice, vorbim de 16 milioane avorturi din 90 incoace (o estimare). Nu toti acei copii s-ar fi nascut in familii sarace! Nu stiu cate femei fertile sunt in Romania, dar daca am estima asa.. vreo 6 milioane si 16 milioane avorturi!! As deduce ca avortul este o practica, nu o eroare! Si da, sustin ca azi viata e mai usoara ca alta data! Pai eu imi petreceam vacantele la bunici la tara... caram apa cu galeata de la fantana, imi spalam hainele in lighean si daca vroiam tocanita trebuia sa prind puiul! Asa au crescut parintii mei si generatiile inaintea lor! Si nu-si avortau copiii de teama spalarii scutecelor. (Imi povestea o tanti cum a "pierdut" o sarcina si concluziona ca e "mai bine"? De ce? Pai ajung doi! Asta era explicatia! Pai sa nu-mi fie sila!?) |
|
Fosta membra 9am.ro 6987 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 26 Februarie 2009, ora 22:21
Stii cati copii abia daca au un colt de paine si apa ? iar apa uneori trebuie sa o aduca de la km buni ...[asta fiind hrana pentru o zi intreaga]. Stii cati copii nu se duc la scoala ? Sau cati copii nu beneficiaza de servicii medicale ? Sau cati copii folosesc aceeasi pereche de incaltari ? Stii ca sunt copii care nu stiu ce sa faca cu o jucarie daca le-o daruiesti ? Stii cati copii sunt abandonati in orfelinate ? Ai vizitat vreodata vreun centru de ingrijire al copiilor cu handicap grav ? 90% fiind abandonati ... Ai vazut privirile lor ?
in primul rad...eu am trait la tara si nu am vazut copii kr sa traiasca cu o bucata de paine si apa adusa de la kilometrii intregi.... imi dai senzatia k esti bolnava dak iti inchipui astfel de lucruri...asa ceva nu exista in romania...sunt doar debitatii de-ale tale....si sa nu indraznesti sa-mi spui k vorbesc urat...habar nu ai cum vorbesc eu cand vorbesc urat...acum ti-am vorbit frumos... prin ceea ce povestesti aici nu incerci decat sa gasesti scuze unui avort.... vorbesti de copiii cu handicat abandonati....si consideri k ar merita sa fii fost avortati.....ce ti-ar mai placea sa-i ucizi pe toti,nu?.....de ce consideri tu k meriti sa traiesti mai mult decat ei? or exista copii saraci....insa cu ce esti mai buna decat ei?...cu nimik....fii convinsa de asta.... |
|
Postat pe: 26 Februarie 2009, ora 22:29
De la: jojondurant, la data 2009-02-25 00:46:29..marcel0; Stii ce n-ai inteles si nu vei intelege niciodata? Faptul ca nu-ti contest justa opinie antui-avort ci mijloacele si modul agresiv de convingere, ... amice ... filozofezi PREA MULT ... ca majoritatea ... plimbate prin lume si deschide ochii ... interactioneaza cu diversi oameni, din diverse categorii ... cind vei veni o sa vezi ce ACUM nu poti vedea ... ROMANIA E A DOUA IN LUME DUPA NUMARUL DE LEGI ... prima e Italia ... SI TOT A DOUA DUPA DURATA MEDIE A UNUI PROCES ... 9.5 ANI ... e una dintre putinele tari in care prostii intotdeauna ca legea sa le faca dreptate ... HAHAHAHAHAHA ... daca pina atunci nu mor sau nu saracesc ... TREZESTE-TE AMICE ... ... romanilor NU LE LIPSESTE EDUCATIA ... ea e peste tot ... in orice librarie, in scoli, in facultati ... te poti educa chia r sint de vorba cu cineva care stie ce vrea de la viata ... dar romanilor le lipseste CONCURENTA naturala ... NU MAI SINT COPII ... ultimul val de copii, scapati de avorturi de Ceausescu sint maturi, dar si ei indobitociti si infricosati de parinti, fac acelasi greseli ca si ei, se schilodesc si se lasa ''educati'' de media, de reclame, exact ca si parintii lor care dadeau 2 salarii pe un kg de cafea si 2 perechi de blugi crezind ca asa se defineste cultura si educatia ... nici generatia ceauseilor nu a inteles aproape nimic, si ei cred ca cultura si confortul trebuie obtinut prin eliminarea ACCIDENTELOR, adica a copiilor ... prin adunatul de diplome care nu reprezinta nimic in viata reala ... nu gindesc realist, pozitiv si nici vizionar referitor MACAR la viata si rolul existentei lor ... le e frica de ei, de copii, le e frica de ceea ce pot, sint milogi, curvari, labili si fara demnitate ... traiesc ametiti de sloganuri si reclame ... niste MORTI VII (e titlul unei carti care mi-a placut - a aparut odata cu revista capital) ... ... generatiile tinere sint motorul oricarei societatii ... ROMANII AU AVORTAT SI AVORTEAZA GENERATIILE TINERE ... femeile s-au debilizat, barbatii sint niste papa-lapte ... si impreuna iau atitudine doar cind li se neaga ''valorile'' dupa care traiesc in mizeria de acum ... nu exista concurenta, nu mai exista copii, si asta se vede PESTE TOT ... si nu din cauza migratiei (ea e doar datorita inapoierii tehnice si umane, dar nu din cauza ca avem tot ce ne trebuie si populatie in excess) ... nu ai de unde alege ... nici ''telectuali'' nici muncitori, nici tarani ... nu s-a facut nici un schimb de generatii ... totul s-a rupt pe vremea comunistilor ... miine veti ajunge pe mina copiilor singuri la parinti si care ingrozesc profesorii prin licee si facultati, impinsi de la spate de parinti idioti si defazati care isi inchipuie ca numarul anilor de scoala garanteaza calitatea ... FALS ... unii nu merita nici sa dea cu bidineaua prin case dar vor ajunge doctorii, avocatii, judecatorii vostrii ... fara sa aiba concurenta ... vor fi pusi de sila ... iar voi veti fi pensionarii care vor deranja ... ... o sa va iasa legile si cultura din cap in curind ... ... dar asta nu e subiectul aici ...
|
|
Postat pe: 26 Februarie 2009, ora 22:50
De la: alice_corina, la data 2009-02-25 10:41:43De la: marinescuirina, la data 2009-02-24 17:32:56 Si daca tu ai inteles ca dorinta unui limbaj civilizat echivaleaza cu pro-avort ... asta este. Fiecare este liber sa creada ce doreste. |
|
Postat pe: 26 Februarie 2009, ora 23:30
De la: alice_corina, la data 2009-02-25 10:41:43[Despre ingrijirea medicala nici nu trebuie sa comentez ... Cat despre mancare ... Stii cati copii abia daca au un colt de paine si apa ? iar apa uneori trebuie sa o aduca de la km buni ...[asta fiind hrana pentru o zi intreaga]. Stii cati copii nu se duc la scoala ? Sau cati copii nu beneficiaza de servicii medicale ? Sau cati copii folosesc aceeasi pereche de incaltari ? Stii ca sunt copii care nu stiu ce sa faca cu o jucarie daca le-o daruiesti ? Stii cati copii sunt abandonati in orfelinate ? Ai vizitat vreodata vreun centru de ingrijire al copiilor cu handicap grav ? 90% fiind abandonati ... Ai vazut privirile lor ? ... ... ESTI PENIBILA ... tu stii ce e malnutritia ... ai vazut poze din africa ? ... cum poti sa spui ca se moare de foame in romania ... poate, dar aia sint PUTUROSII si SPALATII LA CREIER ... care nu vor sa munceasca decit ce le da statul ... ... si pentru ca statul nu mai este comunist ei isi extermina copii ... ca mod de ''revolta'' ... GROAZNICA INAPOIERE ... las-o balta cu muritul de foame ... LASA COPII SA TRAISCA si mai vedem daca mor de foame ... nu au murit cind nu existau ceea ce avem acum si nu vor muri nici acum ... ... serviciile medicale sint proaste pentru ca nu ai de unde sa alegi ... intelegi asta ... ca e privat sau de stat ... doctorii sint aceiasi, nu ii concureaza nimeni ... acorda asistenta doar celor care dau spaga, indiferent de salariile pe care le au sau de tehnologia pe care o au la dispozitie ... sint doctorii care nu au pasiune si nici talent in meseria lor ... asteapta-te la si mai rau ... nu neaparat daca esti orfan sau sarac ... indiferent cum ai fi ... nepasarea si indolenta din sanatate afecteaza pe oricine ... dar chiar si asa niste ''educati'' si ''oameni civilizati'' nu accepta ca cei saraci sai orfani sa nu beneficieze de asistenta medicala pentru ca majoritatii de idioti le este sila de ei ... tie iti este sila de saraci si de orfani ... si transmiti involuntar si altora ... cica ti-e mila de ochii lor ... ochii lor sint satui de perversitatea si parsivenia celor care ii privesc cu ''mila'' si sint gata sa intoarca capul cind sint prost tratati si ignorati ... asta e adevarul ... ... copii mei folosesc incaltaminte de la unii la altii ... E VREO PROBLEMA ? ... incaltarile le dau de la unii la altii ... cheltui mai mult la inceput dar sint rezistente si frumoase ... si le mai pot da si altora ... cheltui mai mult pentru un copil decit pentru 5 ... iti spun din experienta ... ... copii din orfelinate sint SCIRBITI de atitea ''compatimiri'' pentru ca s-au nascut ... sint coplesiti de cuvintele frumoase dar umilitoare pe care le aud de la ''telectualii'' care au ''grija'' de ei ... unii dintre acesti ''telectualii'' chiar le spun in fata - vai, ce copil dragut, mai bine nu se nastea decit sa stea intr-un orfelinat !!! , sau - ce groaznic e sa traiesti fara parinti, care sa iti cumpere papusi, haine frumoase si incaltari ... ca si cum telul unei vieti sint hainele, incaltaminte, dulciurile si cineva care sa ii impinga de la spate ... asta e mentalitatea handicapatilor care vor sa le vorbesti frumos dar ei nu inteleg cit rau fac spunind ''adevarurle''lor acelor copii ... ... poate sa spuna cineva de ce sint copii aia acolo ? ... cum poate sa spuna cineva ca parintii acelor copii sint rai ... CUM ? ... chiar faptul ca nu iau avortat acei parinti AU ARATAT CA II IUBESC ... dar poate nu au putut mai mult ... poate au murit in accident, de boala ... poate mama lor era prea tinara iar bunicii au OBLIGATO sa scape de copil ... poate ... viata e complicata ... oricine se putea trai intr-un orfelinat ... dar asta nu inseamna ca trebuie cineva sa isi bata joc de acei copii ... ACEI COPII MERITA AJUTOR NU MILA ... TREBUIESC TRATATI SI INTELESI CA OAMENI nu ca niste ciudatenii ... ciudateniile sint cei carora le este scirba(disimulata in mila) de ei ... nu este vina lor ca li se fura totul(mincare, haine, incaltaminte, jucarii, ...) ... ca sint batuti ... ca sint ignorati ... ca sint marginalizati ... ca sint omoriti ... CHIAR DE CEI PLATITI SA AIBA GRIJA DE EI ... NU ESTE VINA LOR ... ESTE VINA UNEI SOCIETATI BOLNAVE ... CARE NU ARE GRIJA DE CEI CARE AU NEVOIE DE ATENTIA SI SUPORTUL NOSTRU ... NU DE MILA ... SCIRBOS SI DEZOLANT ... ... acelasi lucru il pot spune despre copii handicapati ... romanii cei ''telectuali'' nu vor sa ii vada pe semenii lor mai putin norocosi ... le este ''mila'' de privirea lor ... ce sa spun ... cita nesimtire ... dar cineva a intrebat unde sint trecerile speciale pentru ei la colturile intersetiilor ... de ce nimeni nu ii ajuta sa treaca strada sau sa urce in autobuz ... de ce ii umilesc si ii fac sa le fie rusine ca traiesc ? ... asta e educatia primita de romani de ''acasa'' ? ... HALAL educatie ... nici o lege nu va putea sa ii faca pe bipezi sa fie oameni ... iar romania e plina de bipezi plini de ''realizari'' ... pentru care singura ''problema'' sint tiganii ... in rest ii da afara ''educatia'' si finetea'' de ''telectuali'' rasati ... beaaaahhhh ... ... si ce ai propune ? ... ca handicapatii sa fie eutanasiati sau esti suparata pe medici ca au ''gresit'' ? ... spuneti parerea de crestina ... de asta ati ajuns sa va sperie orice problema ... oricine va sperie cu exemple din astea ... si femeile ''telectualle'' avorteaza, si iar avorteaza ... sa nu cumva sa aiba vreun handicapat in casa ... ca la orfelinat poate ajunge simplu ... daca ii calca masina pe parintii ... ce gindire perversa si parsiva ... totul sub poleiala ''grijii crestinesti'' si a ''experientei de viata'' ... HABAR NU AVETI CE INSEAMNA VIATA ... morti vii ... multi fac case in care nu va locui NIMENI ... |
|
Postat pe: 27 Februarie 2009, ora 19:28
...marcel0; imi cer scuze de la cei de pe forum,ca de data asta abdic de la principiile mele de a folosi invective.
Esti un filozof retardat,dar rau de tot. Tu nu mai ai leac. Am facut exceptie cu tine, ca tu nu mai ai tinere de minte de cate ori ti-am spus ca divaghezi. ".. dar vor ajunge doctorii,avocatii,judecatorii..." Copiii aceia abandonati nu vor ajunge niciodata doctorii--- doctoriile se administreaza la boli, avocatii nu exista ca substantiv,doar daca il inventezi tu,ca analfabet, judecatorii,sunt acele institutii la care te adresezi sa-ti faca dreptate. Eu cred ca Romania pute de astfel de filozofi agramati,care ne agreseaza cu sfaturile lor idioate. Tu ai fost tot timpul ![]() Tu esti un anormal. Descrii o Romanie de cosmar,dar vrei in ea copii cat mai multi. Esti frustrat si obsedat omule! Tu un capsunar amarat iti permiti sa-ti tii copiii cu hainele si incaltamintele jerpelite de la cei mari la cei mici ca acei tarani nevoiasi din perioada interbelica. Lumea a evoluat analfabetule! Tu ai dat acelor copii dezumanizati vreun tratament uman? Sau esti mincinosul ipocrit care-ti versi peste tot tampeniile? Tu nu poti deoarece n-ai incaltari noi pentru copiii tai. Tu esti doar o hahalera obraznica si analfabeta. Iti amintesc faptul ca majoritatea am condamnat avortul,dar am evidentiat si inconstienta altora care fac copii si sunt incapabili sa-i creasca.Am evidentiat si cum se poate evita avortul nedorit. Tu batut in cap vrei procreatie oricum,in orice conditii. Vrei sa trimiti Romania inapoi in perioada interbelica,perioada in care taranii necajiti,faceau inconstienti copii,ii tineau desculti,dezbracati,chinuiti ca vitele la munca si daca nu aveau mamaliga pe masa ii trimiteau la fructe de padure.Atunci nu erau culturi de capsuni ca pe vremea ta. Tu inghesuit la minte ai vrea o Romanie cu vreo 30 mil. de locuitori si in plina criza economica. Asta este diferenta dintre tine inapoiatul mintal si cei care ,in mod civilizat,mai gandesc. |
|
Postat pe: 27 Februarie 2009, ora 19:28
...marcel0; imi cer scuze de la cei de pe forum,ca de data asta abdic de la principiile mele de a folosi invective.
Esti un filozof retardat,dar rau de tot. Tu nu mai ai leac. Am facut exceptie cu tine, ca tu nu mai ai tinere de minte de cate ori ti-am spus ca divaghezi. ".. dar vor ajunge doctorii,avocatii,judecatorii..." Copiii aceia abandonati nu vor ajunge niciodata doctorii--- doctoriile se administreaza la boli, avocatii nu exista ca substantiv,doar daca il inventezi tu,ca analfabet, judecatorii,sunt acele institutii la care te adresezi sa-ti faca dreptate. Eu cred ca Romania pute de astfel de filozofi agramati,care ne agreseaza cu sfaturile lor idioate. Tu ai fost tot timpul ![]() Tu esti un anormal. Descrii o Romanie de cosmar,dar vrei in ea copii cat mai multi. Esti frustrat si obsedat omule! Tu un capsunar amarat iti permiti sa-ti tii copiii cu hainele si incaltamintele jerpelite de la cei mari la cei mici ca acei tarani nevoiasi din perioada interbelica. Lumea a evoluat analfabetule! Tu ai dat acelor copii dezumanizati vreun tratament uman? Sau esti mincinosul ipocrit care-ti versi peste tot tampeniile? Tu nu poti deoarece n-ai incaltari noi pentru copiii tai. Tu esti doar o hahalera obraznica si analfabeta. Iti amintesc faptul ca majoritatea am condamnat avortul,dar am evidentiat si inconstienta altora care fac copii si sunt incapabili sa-i creasca.Am evidentiat si cum se poate evita avortul nedorit. Tu batut in cap vrei procreatie oricum,in orice conditii. Vrei sa trimiti Romania inapoi in perioada interbelica,perioada in care taranii necajiti,faceau inconstienti copii,ii tineau desculti,dezbracati,chinuiti ca vitele la munca si daca nu aveau mamaliga pe masa ii trimiteau la fructe de padure.Atunci nu erau culturi de capsuni ca pe vremea ta. Tu inghesuit la minte ai vrea o Romanie cu vreo 30 mil. de locuitori si in plina criza economica. Asta este diferenta dintre tine inapoiatul mintal si cei care ,in mod civilizat,mai gandesc. |
|
Postat pe: 1 Martie 2009, ora 02:46
De la: jojondurant, la data 2009-02-27 19:28:33...marcel0; imi cer scuze de la cei de pe forum,ca de data asta abdic de la principiile mele de a folosi invective. ... deci ... nu cred ca ai ''abdicat'' vreodata de ''principiile'' tale ... pur si simplu asa esti ... un irascibil incoerent si fara logica ... basca pervers si indobitocit ... ... poti sa spui de ce ORFANII NU POT AJUNGE DOCTORI ? ... poate nu aflasem ca doar cei cu parinti bogati sa nasc cu creier, restul mai amariti sau orfani se nasc fara ? ... cam asa inteleg dupa ce spui tu ... habar nu ai cite exemple de viata se ascunde in spatele multor oameni de CALITATE ... e culmea, ca nu gaseti aceaisi calitate la cei care au beneficiat de toate conditiile in viata ... PENTRU CA NU AU RESPECTAT CEEA CE AU AVUT ... ... eu sint de acord ca Romanai PUTE de ''filozofi'' spalati la creier, care abereaza lasindu-si angoasele, frustrarile si frica sa transpire prin fiecare fraza ... asa ca tine ...
|
|
Postat pe: 1 Martie 2009, ora 03:15
... da, mai papagalule ... romania a devenit un cosmar pentru ca este locuita de idioti ca si tine ... prea multi ... dresati sa fiti fricosi, nemernici, cinici, egoisti, puturosi si semi-docti ... copii sint calea normala si naturala de a iesi din mizerie ... copii pe care sa nu ii mai SELECTIONATI prin AVORTURI asa cum au facut parintii vostri ... si pe care sa nu ii mai PROSTITI cu ''experienta'' voastra groteasca de viata ... cu inocularea neincrederii, compromisului, fricii, dezbinarii, mistocariei, puturoseniei ... ... ma distreaza, URA ta pentru capsunari, probabil ca esti un coate goale care isi maninca unghiile de invidie uitindu-se la vreun vecin mai muncitor ... HAHAHAHAHAHA ... papagalule ... nu se merita sa iti spun la nivel am ajuns prin capsunarit dar tu trebuie sa FURI mult pina vei avea ceea ce alti au MUNCIT ... HAHAHAHAH ... doar tie iti este rusine sa fii sarac ... probabil ca te-ai fi certat cu parintii ca nu te-au avortat decit sa fii sarac ... in minte a ta de gainar roman parintii trebuie sa iti dea, tu trebuie doar sa ''administrezi'' averea si sa iti ''traiesti viata'' ... munca e un cuvint care ii defineste doar pe capsunari ... nu-i asa ? ... ... lumea a evoluat spui tu cu patos ... imi spui si mie cum ? ... la ce directie te referi ? ... observind coate goale ca tine care abereaza, cu spume la gura, se vede clar ca romanii actuali INVOLUEAZA ... amice, ai probleme mari de sanatate mentala , urasti realitatea, traiesti in lumea ta falsa ... ai grija sa nu ajungi sa intrebi si tu - halatul. halatul, cit costa halatul ... ... super fraza --- """ Tu nu poti deoarece n-ai incaltari noi pentru copiii tai """ ... ... mai ai frati ? ... amice ai o varza in cap de sperii lumea ... basca esti si penibil ... ''incaltarile'' inseamna bani dar NU SI CREIER ... tu esti din gasca celor cu ''incaltari'' ... bun simt si valori nu iti mai trebuie ...
|
|
Postat pe: 1 Martie 2009, ora 03:22
De la: homemarcel0, la data 2009-03-01 02:46:56De la: jojondurant, la data 2009-02-27 19:28:33...marcel0; imi cer scuze de la cei de pe forum,ca de data asta abdic de la principiile mele de a folosi invective. Marcel, daca am inteles corect, Jojo are o problema cu numarul de "i" din cuvintele doctorii, judecatorii si avocatii. (cel putin asta inteleg eu). (nu stiu daca s-a schimbat asa mult gramatica in ultimul timp incat sa intru si eu la categoria "agramatilor") |
|
Postat pe: 1 Martie 2009, ora 03:28
... irina ... nu stiu ce crede el ... nu ma intereseaza ... e important ca isi sustine ineptiile, poate altii isi dau seama cine sint ''telectualii'' tarii si de la cine iau ''sfaturi'' ...
|
|
Dorulet 7896 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 1 Martie 2009, ora 03:47
De la: marinescuirina, la data 2009-03-01 03:22:26De la: homemarcel0, la data 2009-03-01 02:46:56De la: jojondurant, la data 2009-02-27 19:28:33...marcel0; imi cer scuze de la cei de pe forum,ca de data asta abdic de la principiile mele de a folosi invective. ...și încă mai are domnu" Jojo, tupeul ordinar să deschidă topicuri cu și despre gramatică....Mare-i grădinuța lui D-zeu...dar să-i vedeți acvariul cu peștii!!!!
Când toată lumea gândește la fel înseamnă că nimeni nu gândește.
|
|
Postat pe: 1 Martie 2009, ora 04:24
De la: jojondurant, la data 2009-02-27 19:28:33... Tu inghesuit la minte ai vrea o Romanie cu vreo 30 mil. de locuitori ... supeeeeeerrrr ... ... la boala romanului de dupa comunism, a mai aparut si consumismul ... ... ii este frica de concurenta, de faptul ca serviciul lui prapadit in care nu face NIMIC ar putea fi asaltat de oameni MOTIVATI si SERIOSI ... aici se vede boala romanului bolnav grav de puturosenie si inghesuit ca sardeaua in orasele murdare si jegoase de propria activitate ''evoluata'' ... amice, ce treaba are criza cu subiectul ? ... ... eu inteleg ca esti un coate goale dar ce vina au copii ? ... ce vina are sotia de la care ceri atita ? ... tu nu poti mai mult ? ... mai gindeste-te ... DOAR PROSTII SI PUTUROSII MOR DE FOAME ... ... 30 de milioane ... ... mai gogutza, crezi ca ajungi la suma asta batind din palme ? ... ca sa mentii romania la 21 de milioane ar fi trebuit ca fiecare familie sa aiba cel putin 3-4 copii ... pentru ca nu toti ajung sa procreeze vreodata ... e absolut normal si natural ... pur si simplu viata se razbuna ... indiferent ce ai face, nu toti reusesc sa procreeze ... unii mai si mor, de boli sau accidente, altii o iau razna, diverse situatii, mai tragice sau nu ... asa e viata ... ca o mica paranteza, pentru cei cu creier(nu ma refer acum la tine) ... oricine se uita la tarile cu adevarat evoluate observa ca au stiut sa isi fructifice la maxim sansele unei populatii numeroase si motivate ... si sint muuuuult inaintea ''filizofilor'' din romania ... de exemplu italia, la o suprafata putin mai mare decit a noastra are 60 de milioane de locuitori si cauta emigranti de peste tot ... si mai are 60 de milioane de italieni in afara tarii ... irlanda, e infima fata de romania, are 4 milioane de locuitori si o rata excelenta a natalitatii de 18%, ei acum culeg roadele celor 40 de milioane de disperati(pentru ca fugeau de foame) care sint in america si care ii ajuta permanent ... exemple sint cu gramada ... doar romanilor ''educati'' le este sila sa nu cumva sa ajunga la 30 de milioane ... amice, daca merge asa, in 20-30 de ani nu o sa aiba cine sa iti plateasca pensia si te vei bate sa iti faci programare la un doctor chinez, eventual iti vei ''sfatui'' copilul sa fie ''cumsecade'' cu emigrantii ... HAHAHAHAHAH ... va ascundeti lipsa de incredere, de maturitate, de responsabilitate dupa diverse teme la ''moda'' - sarcina nedorita, accident, greseala, ... va ascundeti dupa FALSE probleme existentiale ... sinteti penibili ... |
|
Postat pe: 1 Martie 2009, ora 18:06
marinescuirina; doravasinescu; Desi nu v-am atins o litera din postarile voastre,vad ca va conjugati prestigiile. Obisnuiesc sa iau lectii de la un destept mai mare ca mine,nu de la un analfabet ca marcel0.
E treaba voastra daca va simtiti cu musca pe caciula,eu chiar nu v-am citit postarile voastre. Daca as avea "tupeul ordinar" sa ma bag si eu ca musca in lapte(dar nu ma bag),as raspunde atacurilor gregare ale DOREI. Dar probabil ca nu e in faza buna. Nici lui marcelo ni i-as fi atins un fir de par daca n-ar fi avut "tupeul ordinar" sa ma atace deoarece am afirmat ca pentru a preveni avorturile este necesara si o educatie.... Omul bolnav,tot bolnav ramane. Conjugati-va in continuare prestigiile! Aplaudati in continuare murdaria,mojicia,etc Mediu in care probabil va simtiti bine. ...marcel0 ramane totusi un psihopat incurabil care-si mananca la orice pas -ca ca(foniile). De altfel cred ca ati mai ramas trei pe forum. |
|
|
|

LA DOCTOR