Info
x
Romanul s-a nascut poet
|
zenitt 349 mesaje Membru din: 23/04/2015 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 27 Iunie 2015, ora 20:00
''i love you domnisoara si sunt very mahnit caci when i speak engleza you razi necontenit i know esti englezoaica but it isn't important amorul meu for tine is very palpitant i can't to sleep azi-noapte si-am stat sa learn ceva from cartea de engleza sa-ti tell iubirea mea ah ar fi atat de bine but you see nu-i chiar asa caci eu speak what i can spune dar mai zi si tu ceva te-ai gasit sa ma-ntelegi! vad ca dear te iubesc understand i love you draga cum naiba sa-ti mai vorbesc?? you are totul pentru mine and i want sa ne iubim dar it's difficult vezi bine caci we nu ne potrivim nu e clar sa-ncep mai bine uite Shakespeare, Juliette eu Romeo love pe tine vrei ceva si mai concret! concret i can't know mai bine and i speak ca un nauc si i'm sorry langa tine intru in the balamuc!!!...'' |
|
Fl_Orion999 15216 mesaje Membru din: 2/06/2013 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 27 Iunie 2015, ora 22:43
Raporteaza abuz de limbaj
Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine."
(contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
|
|
Postat pe: 28 Iunie 2015, ora 12:52
De la: Fl_Orion999, la data 2015-06-27 22:43:41www.funkydonkey.ro/tag/necontenit[/quote] Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 28 Iunie 2015, ora 13:21
De la: zenitt, la data 2015-06-28 12:52:18De la: Fl_Orion999, la data 2015-06-27 22:43:41www.funkydonkey.ro/tag/necontenit[/quote] Raporteaza abuz de limbaj
Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine."
(contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
|
|
Postat pe: 28 Iunie 2015, ora 14:06
De la: zenitt, la data 2015-06-24 18:23:57 ia uite-aici bai handi....si-aici sunt puse ghilimele, ba mai mult , este specificat chiar si autorul.... mare nesimtit poti fi bai dobi....
|
|
gabigabi2 33366 mesaje Membru din: 13/10/2011 |
Postat pe: 28 Iunie 2015, ora 15:55
da' din ce va luarati, fratilor , de'ati ajuns la asemenea "complimente" intr-un timp atit de scurt ?
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 28 Iunie 2015, ora 19:01
O lecție de istorie in versuri de Radu Pietreanu Mi-a rãmas sãpat în minte de pe când copil eram Cã sunt Om, cã am o Țarã și o Limbã și un Neam Cã-n adâncul gliei sfinte stau de veacuri moșii mei Cã din ei rãsare pâinea și prin mine trãiesc ei Valuri tulburi de uitare peste morții mei se-așeazã Limba nu ne mai e limbã, țara nu mai este treazã Azi ne-nvațã imbecilii intereselor perfide Cum sã ne uitãm eroii și sã venerãm partide Cum sã cântãrim istoria și s-o vindem pe bucãți Cum sã facem Mall-uri, vile, scoțând piatra din cetãți Pe Vlad Țepeș cum sã-l facem personaj de film de groazã Capul lui Mihai Viteazul în dolari cât valoreazã Ne învațã idioții cã Bãlcescu a fost laș Si cã Decebal batrânul a fost un sinucigaș Cum de s-a ajuns aicea ca sã vinã fiii ploii Nesimțiți cât sã-și permitã a ne ponegri eroii? Niște dascãli mediocri ce-au citit minciuni sfruntate Si ni le aruncã-n fațã ca pe legi adevãrate Bieți defãimãtori de stirpe, lacomi si periculoși Ce-am fi noi fãrã istorie? Ce-ar fi ei fãrã strãmoși? Fãrã urletul lui Horea am fi sclavi și azi pe roatã Iarã hunii din pustiuri nobilime elevatã! Fara paloșul lui Ștefan am fi pașalâc turcesc Robi umili care cu grâne tot Islamul îl hrãnesc! Dacã nu muream in luptã la Neajlov si la Rovine N-am mai fi avut biserici unde neamul sã se-nchine! Nu trecurãm peste veacuri ca o nație coruptã Ci cu aspre sacrificii, și cu jertfã, și cu luptã! Si a trebuit adesea, spre a ne salva norodul Sângele lui Brâncoveanu sã inunde eșafodul Trupul lui Ioan Cumplitul sã se sfâșie-n bucãți Umãrul lui Avram Iancu sã se sfarme de cetãți Plânsul lui Vladimirescu sã rãsune din fântâni Ca un preambul la imnul ”Desteptați-vã români” Fierul scos din pieptul țãrii ne-a fost arma si necazul Si coroanã pentru Doja, si baltag pentru Viteazul Munții noștri aur poartã, am putea sã fim bogați Insã nu ne sunt salvare, ci motiv sã fim prãdați Biciuiți de monștrii vremii și rãpuși de neputințã Am trecut peste milenii cu speranțã si credințã Si-am nãdãjduit cã poate neamul nostru într-o zi Printre alte mândre neamuri ca o stea va strãluci… Astãzi… cine ni-s eroii? Cine-i gata ca sã moarã Pentru sfânta Libertate, pentru neam si pentru țarã? Groșii și libidinoșii, snobii si analfabeții, Banii mulți și burta plinã, pentru ei sunt sensul vieții Niște lacomi fãrã școalã, niște scârbe, niște javre Care pentru-o șpagã calcã fãrã milã pe cadavre Parlamentul Europei ne-a cerut reprezentanții Si-am trimis toți imbecilii, proastele și aroganții Sã ne facã de rușine cerând mitã pe la toți Si sã fim priviți prin dânșii ca o nație de hoți Poticnindu-se-n discursuri insipide și banale Fãrã dicție sau noimã, cu greșeli gramaticale Pițipoanca plângãcioasã sau tribunul fãcând spume Sau ciobanul fãrã carte sã ne reprezinte-n lume? Unde ne e azi mândria? Unde ne e azi curajul De-ai lua de ciuf, de guler, si-a spãla cu ei pavajul? Nu mai sunt eroi in țarã, oameni demni și responsabili Sã ia frâiele în mânã de la viermii incapabili? Creierele geniale sunt trimise la strãini Spre-a nu-i încurca la furturi pe-acești avortoni cretini Cincisprezece milioane, câți am mai rãmas prin țarã Sã fim pentru haimanale animale de povarã Sã muncim pe brânci o lunã iar ei sã ne dea salar Cam cât lasã ei pe searã șpagã la vreun ospãtar Nu mai vreau sã vãd prin blocuri cum ne mor de frig bunicii Si nici mame disperate, ”ce le dau la ãia micii” Nu mai vreau sã-mi vãd pãrintii dependenți de tratamente Si cu banii pentru hranã cumpãrând medicamente Nu mai vreau sã-mi vãd soția umilitã la ghisee Sau copilul dat afarã, cã-i sãrac, de prin licee Ca o boala fãrã leacuri, ca un cataclism mã sperie Cum trãiesc în lux netoții iar capabilii-n mizerie Eu aștept Reînvierea, când din marile morminte Vor ieși din nou Eroii înarmați c-un bici fierbinte Si vor face curãțenie printre cei ce ne-au furat Spre a fi din nou în lume Neamul Binecuvântat! Read more www.voci.ro/o-lectie-de-istorie-versuri-de-radu-pietreanu/ www.voci.ro/o-lectie-de-istorie-versuri-de-radu-pietreanu/ Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Heterodox 79 mesaje Membru din: 23/03/2009 |
Postat pe: 28 Iunie 2015, ora 21:41
|
|
|
|
Postat pe: 29 Iunie 2015, ora 14:00
Balada motanului Motan m-aº fi dorit sã fiu cu coada-n sus, cu blana-n dungi, cu gheare ºi musteþe lungi, c-un ochi verzui ºi-un ochi cãprui. La ora când târâº-grãpiº zãpada nopþii se adunã eu, cocoþat pe-acoperiº, sã urlu a pustiu la lunã. ªi-atuncea, ºapte gospodine sã dea cu bolovani în mine ºi sã mã-njure surd, de Domnul, cã le-am stricat, urlând, tot somnul. De sus, din vârful sãptãmânii, sã le rânjesc urlat, scârbos: iubesc doar locul nu stãpânii, precum fac câinii pentr-un os. ªi iarãºi ºapte gospodine sã dea cu bolovani în mine, iar eu sã urlu, urlu-ntruna atât cât n-o apune luna. Motan m-aº fi dorit sã fiu cu coada-n sus, cu blana-n dungi, cu gheare ºi musteþe lungi c-un ochi verzui ºi-un ochi cãprui. Când zorii ziua o deznoadã sã mã tot duc, sã mã tot duc ºi tinicheaua prinsã-n coadã s-o zdrãngãnesc pe strãzi, nãuc. Jegos ºi obosit, apoi, cu maþele în liturghie, sã mã adun, sã mã-ncovoi prin albiturile-n frânghie. Ca-n faþa unui ºobolan spinarea sã mi-o fac colan sã scuip, sã scuip ºi-n urmã iar hai-hui sã plec pe strãzi, hoinar. Pisicile de prin vecini sã le gonesc pe la pricini, sã-mi fete fiecare-un pui c-un ochi verzui ºi-un ochi cãprui. Iar când o fi uitat sã mor la cârciuma din mahala sorbitã-n calea pumnilor posircã acrã viu sã stea. "Hei... viaþã, viaþã... ieºi din cort hai, pune-mi-te iar pe danþ... te uitã... zace colo-n ºanþ motanul mort, motanul mort..." Nichita Stanescu Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 30 Iunie 2015, ora 17:28
Balada agramatului n-o stii?
|
Musetel 9787 mesaje Membru din: 4/04/2012 |
Postat pe: 1 Iulie 2015, ora 09:44
De la: zenitt, la data 2015-06-30 17:28:20Balada agramatului n-o stii? Balada agramatului ! Nu necesita ghilimele, asum originalul si il iscalesc! Agramand c-o stanga, Agramand-o dreapta, Nu se opresc sa planga, Cei din audienta stimata. Doamnele in lume S-au aventurat Sa caute vorbe bune Aici... Total eronat! Iac-asa Gabitza Cert s-a saturat Sa aprinda luminitza Neincetat. Tot asa si Daphné,- Al vostru Musetel,- Satula de miresme O fugit si el (! Musetelu'!). Mai vine Het S-arunce-o privire Insa scurt si incet Pleaca fara stire. Trece-ar si Daddy Giova, Dar e suparat: Ne-am contrat prin Birtzutz Si ne-am anihilat! Asa deci , prieteni, Vorba fiind scrisa, Ma scoateti din pepeni Cu faza nepermisa! Zenitt si Florion, Perfectionisti, In numele Sfantului Ion De ce ne faceti tristi? Papuci si bocanci Se impart in paralel De catre domni stimati Candva de-un Musetel. Pacat, oameni dragi, Ca nu va mai raman Cuvinte pentru frati, Devenind niste caini... De departe vin Sa mai incerc odata Sa va inchin In numele PACII Pentru ultima data! PS Iar in semn de accept Va cer in mod concret Versuri sa asterneti Si spre BINE sa convergeti! Raporteaza abuz de limbaj
''Dacã ar trebui sã scriu o carte de moralã, primele 99 de pagini le-aº lãsa goale ºi pe a o suta aº scrie: "Existã o singurã datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus
''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea
''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me léser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exupéry
|
|
Fosta membra 9am.ro 475 mesaje Membru din: 4/05/2015 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 1 Iulie 2015, ora 11:39
Imnul PSDistului.
Sunt hot Si prost de mor Dar am un dor, Sa-l pup in dos pe ,,chior,,
|
Postat pe: 1 Iulie 2015, ora 15:38
De la: 9am_5164, la data 2015-07-01 11:39:14Imnul PSDistului.
|
Fosta membra 9am.ro 2008 mesaje Membru din: 31/10/2010 Oras: Alexandria |
Postat pe: 4 Iulie 2015, ora 22:26
Spune-mi ce vrei,nu stiu daca tu ma urmaresti,m-ai visat,m-ai dorit vreodata!
Suflletelulul meu ,lamaruste-ma odata. Nu pot respira,nu pot visa farab tine,esti unicul. Raporteaza abuz de limbaj
?
|
|
Postat pe: 5 Iulie 2015, ora 16:15
De la: Imaculata, la data 2015-07-04 22:26:31Spune-mi ce vrei,nu stiu daca tu ma urmaresti,m-ai visat,m-ai dorit vreodata! Frumos poemul, fericit ''adrisantu''l... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 5 Iulie 2015, ora 18:42
Perfectiunea nu exista,adresantul nu este .
Mii de multumiri celui ce ma apreciaza, Cu mult bun-simt trambiteaza, Frumusetea interioara,nu-i inchipuire,nu-i poveste! Dragostea a fost,este si va fi.
?
|
|
Postat pe: 5 Iulie 2015, ora 18:54
De la: Imaculata, la data 2015-07-04 22:26:31Spune-mi ce vrei,nu stiu daca tu ma urmaresti,m-ai visat,m-ai dorit vreodata! Iubite drag, Mi-e dor de ale tale ºoapte, cã îmi lipseºti e a ta vinã, aºtept ca fericirea mea sã vinã, sã fim mereu noapte de noapte. Te-aº urmãri cu-atâta patos, þi-aº spune tot ce vrei despre iubire, te-aº þine-n braþe în neºtire ºi aº aduce anilor adaos. Cât te doresc doar inima o ºtie, e-o stare rãscolitã-n mine cã nu pot respira fãrã de tine, unica iubire dintr-o mie. ''............................ 'Frunza-n vânt s-a scuturat, cine din noi e vinovat ºi cine ne-a instrãinat? Eu numai, numai cu tine am avut clipe senine. te rog sã vii, sã vii de tot, eu fãrã tine nu mai pot, nu ºtiu iubito ce sã fac, cu dorul meu cum sã mã-mpac, cum inima sã-mi potolesc? Eu tot mai tare te iubesc.'' Versuri din melodia: ''Eu numai, numai cu tine'' Ion Istrati https://www.youtube.com/watch?v=Xu56vgpW7Os Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 5 Iulie 2015, ora 19:08
De la: zenitt, la data 2015-07-05 18:54:32De la: Imaculata, la data 2015-07-04 22:26:31Spune-mi ce vrei,nu stiu daca tu ma urmaresti,m-ai visat,m-ai dorit vreodata! Raporteaza abuz de limbaj
?
|
|
Postat pe: 5 Iulie 2015, ora 19:47
De tine mi-e atât de dor iubire.
Mã arde doru-n suflet dupã al tãu chip cum arde soarele o plajã de nisip înfierbântând-o cu-atâta îndârjire. Cum mã sfârºeste timpul în fãclie! Nãluci in vise mã prind sã mã seducã, iubirea mea de tine mã usucã. nici mort, nici viu, mã þine-n agonie. Pedeapsa este dulce, încãtuºat în zeghe, îi spune inimii c-a zãmislit în noi aceeaºi grea dorinþã pentru amândoi, dar e-o himerã, aiurea stând de veghe. Atât mã cert pe mine de a te iubi, pe inimã pentru fiorul cãruia mã las, pe slãbiciunea mea la fiecare pas, pe dragostea pe care-o simt in fiecare zi. .......................................... ªi toate astea pentrucã-mi lipseºti. Noricel Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 8 Iulie 2015, ora 09:12
Ca si replica la firul povestii pe care suntem pe cale sa o scriem, contribui si eu cu un gand, o simtire, o traire, un cantec, o rima si o punere in scena artistica.
www.youtube.com/watch?v=7Qx45dGdpp8 O zi faina tuturor in care BINELE sa domine!
''Dacã ar trebui sã scriu o carte de moralã, primele 99 de pagini le-aº lãsa goale ºi pe a o suta aº scrie: "Existã o singurã datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus
''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea
''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me léser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exupéry
|
|
Postat pe: 11 Iulie 2015, ora 08:16
Miez de iarna
de Lidia Ureche [Lyria ] Liniºte albã amnezie senzitivã în memoria trupului blândeþea zilei însorite de iarnã amintiri suspendate-n eter nostalgii îngheþate pe cer ce sã-nsemne uitatul "vreau" ? Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 11 Iulie 2015, ora 08:18
Biografie Lidia Ureche
Artiste visuelle professionnelle, membre de RAAV Québec, Conseil Montérégien de Communications et Culture, ressource dans le programme "L'art à l'école" Nascuta la Hunedoara, copilarind între Bistrita (casa parinteasca) si Prundul Bârgaului (casa de copii), la vârsta de 13 ani este admisa la Liceul de Arte Plastice din Cluj, impreuna cu sora ei Adriana. Dupa terminarea liceului lucreaza ca desenatoare tehnica in constructii si devine activa în manifestarile culturale din Bistrita. Se dedica picturii, lecturii, si scriiturii. Participa la mai multe expozitii colective si se prexinta in expozitii personale, singura sau alaturi de sora ei. Abandonând slujba de desenatoare, lucreaza ca artista independenta in propriul atelier. La 37 ani se decide sa îsi reia studiile de arta la Academia de arte vizuale din Cluj-Napoca, Textile/tapiserie-Contexturi. Aici, in urma experientelor si cautarilor, isi creeaza propria tehnica de tapiserie din hârtie pe care o utilizeaza in prezentarea lucrarii de diploma. Din 2002 orizontul ei de actiune se deschide spre Franta si Canada unde este invitata, lucreaza, participa la saloane de arta, si are mai multe expozitii personale de pictura si tapiserie din hârtie reciclata. In 2004 emigreaza in Canada. Reuseste sa se afirme ca artista profesionista si devine membra a RAAV (Reuniunea artistilor in arte vizuale din Québec si Consiliul de arte si litere din Canada); membra profesionista a "Consiliului Comunicatiei si Culturii din Montéregie", Qc; resursa in programul de "Cultura si Arta in Scoli" si resursa in "Consiliul de Arte si Litere" pentru jurizarea burselor si premiilor in artele vizuale. Poezia si proza sunt pasiunile ei nemartusite public.Din când în când sertarul cu texte o imbie sa profite de momentele de inspiratie. Din exigenta fata de sine insasi, din modestie sau de teama unei aparente de impostoare, nu a publicat niciodata. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 11 Iulie 2015, ora 12:46
STIATI CA....???
Din punctul de vedere al unui urechist imbecil copist fara scrupule si retardat mintal ...poetul CORNELIU VADIM TUDOR este un ANONIM....???
|
|
Postat pe: 11 Iulie 2015, ora 12:54
PAMFLET INEDIT
Rãzbunarea sãracilor Motto: „Pace colibelor, rãzboi palatelor!” (Chamfort) Mã bucur cînd bogaþii ajung la puºcãrie Spectacol de 5 stele, confetti, veselie. Aplaudã sãracii de sparg televizorul Au ºi uitat de foame, trãiascã procurorul! În cea mai mare parte, aceºti bogaþi sînt hoþi Þepari fãrã ruºine, ºpãgari ºi mafioþi. Nici un român nu poate, din munca lui cinstitã Sã facã miliarde în þara pustiitã. Averea se ridicã pe-un munte de cadavre Pe licitaþii strîmbe, escrocherii, palavre. Au limuzine scumpe, ºi yacht, ºi avion Miliardarii ãºtia de smoalã ºi carton. Au vilã ºi la munte, au vilã ºi la mare Ba chiar ºi paradisuri de vis, peste hotare. Ei îºi trimit odrasla la ºcoalã, în Apus Dar beizadeaua vine mai rea decît s-a dus. E bîtã avortonul ºi n-are nici un rost Dar cîtã aroganþã! Ce morgã de neam prost! A studiat copchilul la Londra, sau New-York Cum iese dintr-un vierme o namilã de porc! Din treaptã-n treaptã sare, zburdînd prin ierarhie Servicii Speciale ºi Francmasonerie. Aºa se naºte, iatã, o pãturã murdarã De îmbuibaþi ce nu au nici Dumnezeu, nici Þarã. Toþi s-au blindat cu titluri ºi cu patalamale Dar, în realitate, sînt niºte animale. Tot ce-au vãzut în filme, imitã prin saloane Au ochelari de aur, fumeazã doar havane. Însã dacã îi scuturi ºi-i iei la bani mãrunþi Sînt puradei ce furã tacîmul pe la nunþi. Pretind cã-s caritabili, rînjesc la teledoane Sã ºtie tot poporul cã ei dau milioane. Dar totul e o farsã, a doua zi dispar Îi cautã, în lacrimi, sãracii în zadar. Eu jur pe Cartea Sfîntã cã am trudit din greu Dar nu am fost în stare sã pun nici leu pe leu. ªi n-am muncit pe nasturi, ºi nici pe aspirine Dar i-am hrãnit pe alþii, lãsîndu-mã pe mine. Nu-mi pare rãu, desigur, aºa eram dator M-am pus, fãrã cruþare, în slujba tuturor. Iar mîine de-o sã fie la cer sã mã ridic Copiii mei, sãrmanii, nu vor avea nimic. N-am sã le las nici aur, nici vile, nici moºii Decît un nume care va creºte zi de zi. Poporul îmi e martor cã n-am nici o avere Am doar credinþa-n Domnul, care îmi dã putere. Iatã de ce mã bucur cînd vãd un om bogat În zeghe ºi-n cãtuºe: atunci sînt rãzbunat! Îmi este rãzbunatã, de fapt, copilãria Cînd a muºcat din mine, amarnic, sãrãcia. Cînd am mîncat unturã pe pîinea cea prãjitã Pe plita tuciurie, de mama mea iubitã. Flori de salcîm, ºi dude, ºi zarzãre mîncam Ce-i aia ciocolatã? Ce portocale-n geam? Purtam cu schimbul haine ºi ghete, între fraþi Stãteam la cozi la lemne ºi la cãrbuni uscaþi. Umblam cu Pluguºorul ºi Steaua-n mahala Sã facem bani de-o carte în vremea aia grea… Aºa am strîns o urã pe veci neîmpãcatã Faþã de toþi ciocoii ºi tagma lor spurcatã. Numiþi-o cum veþi crede – urã de clasã, poate, Dar nu pot atfel, Doamne, ºi n-ai de ce mã bate. Nu vreau la nimeni rãul, dar prea am suferit ªi azi mai am coºmaruri din acel timp cumplit. N-aº vrea sã se întîmple, precum odinioarã Sã rabde frig ºi foame ºi alþi copii în þarã. Acum veþi înþelege de ce-i urãsc pe hoþi? Le-aº confisca averea! I-aº împuºca pe toþi! Poet anonim www.9am.ro/comunitate/forum/view_topic/27957/Remember-Din-poezia... www.facebook.com/corneliu.vadim.tudor/posts/706994189321... www.ziartricolorul.ro/pamflet-inedit-razbunarea-saracilor/ Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 12 Iulie 2015, ora 11:57
Agramatul nu ºtie sã punã textul în paranteze, încât se afiºeazã cã i-a fãcut el biografia Lidiei Ureche.
Copyst înveterat ºi plagiator notoriu. ''Biografie Lidia Ureche Artiste visuelle professionnelle, membre de RAAV Québec, Conseil Montérégien de Communications et Culture, ressource dans le programme "L'art à l'école" Nascuta la Hunedoara, copilarind între Bistrita (casa parinteasca) si Prundul Bârgaului (casa de copii), la vârsta de 13 ani este admisa la Liceul de Arte Plastice din Cluj, impreuna cu sora ei Adriana. Dupa terminarea liceului lucreaza ca desenatoare tehnica in constructii si devine activa în manifestarile culturale din Bistrita. Se dedica picturii, lecturii, si scriiturii. Participa la mai multe expozitii colective si se prexinta in expozitii personale, singura sau alaturi de sora ei. Abandonând slujba de desenatoare, lucreaza ca artista independenta in propriul atelier. La 37 ani se decide sa îsi reia studiile de arta la Academia de arte vizuale din Cluj-Napoca, Textile/tapiserie-Contexturi. Aici, in urma experientelor si cautarilor, isi creeaza propria tehnica de tapiserie din hârtie pe care o utilizeaza in prezentarea lucrarii de diploma. Din 2002 orizontul ei de actiune se deschide spre Franta si Canada unde este invitata, lucreaza, participa la saloane de arta, si are mai multe expozitii personale de pictura si tapiserie din hârtie reciclata. In 2004 emigreaza in Canada. Reuseste sa se afirme ca artista profesionista si devine membra a RAAV (Reuniunea artistilor in arte vizuale din Québec si Consiliul de arte si litere din Canada); membra profesionista a "Consiliului Comunicatiei si Culturii din Montéregie", Qc; resursa in programul de "Cultura si Arta in Scoli" si resursa in "Consiliul de Arte si Litere" pentru jurizarea burselor si premiilor in artele vizuale. Poezia si proza sunt pasiunile ei nemartusite public.Din când în când sertarul cu texte o imbie sa profite de momentele de inspiratie. Din exigenta fata de sine insasi, din modestie sau de teama unei aparente de impostoare, nu a publicat niciodata.'' A se vedea site-ul de mai jos! www.poezie.ro/index.php/author/0034483/Lidia_Ureche Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 12 Iulie 2015, ora 12:11
De la: zenitt, la data 2015-07-12 11:57:48Agramatul nu ºtie sã punã textul în paranteze, încât se afiºeazã cã i-a fãcut el biografia Lidiei Ureche. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 12 Iulie 2015, ora 12:21
BAI DOBI....asta cu NADIRRRRRU-n cap....in alta ordine de idei tu, un simplu analfabet cu doua clase mai mult ca wc-ul public sau ca un tigan de satra rara, nu ai nici caderea, nici competenta sa-ti permiti sa judeci sau sa cataloghezi o creatie poetica sau literara, esti mult prea prost pt. asa ceva....despre poetul si scriitorul CORNELIU VADIM TUDOR nu ai cum sa ai o parere, tu, un simplu nimeni-in-drum cu viata traita la fara frecventa....despre omul sau politicianul CORNELIU VADIM TUDOR iti poti exprima o parere---evident, neavizata----la fel ca toti monstrii si papagalii care se tot pronunta de doua decenii incoace....
|
|
Postat pe: 12 Iulie 2015, ora 16:35
Când mã uit la mutra-þi tâmpã,
mã intreb; ce se întâmplã cu natura care face un tembel dintr-o gãoace? Un îngrãmãdit la minte, mitocan care-ºi permite mojicii la drumul mare, cãcãnar fãrã-ndreptare. Maidanez, ce se crede un deºtept, se bate cu pumn'-n piept, un lingãu fãrã pereche, un diliu, într-o ureche. Nu ºtiu cum este de stat; mojic de când l-a botezat, amnezic peste mãsurã, un lãtrãu scârbos la gurã? Ptiu!!! Dihania se bagã când lumea îþi e mai dragã. Fugi de ea sã-þi fie bine, dar se þine scai de tine. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 12 Iulie 2015, ora 16:58
De la: zenitt, la data 2015-07-12 16:35:49Când mã uit la mutra-þi tâmpã, PERFECTA AUTOBIOGRAFIE....
|
|
Postat pe: 13 Iulie 2015, ora 10:42
INVOC RESPECTUL RECIROC PE ACEST TOPIC !
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii de Lucian BLAGA Eu nu strivesc corola de minuni a lumii ºi nu ucid cu mintea tainele, ce le-ntâlnesc în calea mea în flori, în ochi, pe buze ori morminte. Lumina altora sugrumã vraja nepãtrunsului ascuns în adâncimi de întuneric, dar eu, eu cu lumina mea sporesc a lumii tainã - ºi-ntocmai cum cu razele ei albe luna nu micºoreazã, ci tremurãtoare mãreºte ºi mai tare taina nopþii, aºa îmbogãþesc ºi eu întunecata zare cu largi fiori de sfânt mister ºi tot ce-i neînþeles se schimbã-n neînþelesuri ºi mai mari sub ochii mei- cãci eu iubesc ºi flori ºi ochi ºi buze ºi morminte. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
|
|

..bai handi...nu este necesar sa pui ghilimele daca nu specifici autorul si siteul de un' le-ai copiat....io spre deosebire de tine am acest obicei ....CRETINULE....
da' din ce va luarati, fratilor , de'ati ajuns la asemenea "complimente" intr-un timp atit de scurt ?
in rest ramane cum am vorbit....prostul nu e prost destul daca nu-si afiseaza public prostia...FUDULULE ANALFABET....