Info
x
Romanul s-a nascut poet
|
gabigabi2 33366 mesaje Membru din: 13/10/2011 |
Postat pe: 26 August 2015, ora 18:57
De la: Heterodox, la data 2015-08-26 17:58:56De la: gabigabi2, la data 2015-08-25 14:50:10 intr-adevar , asta-i solutia dar, iarasi nu pot sa ignor faptul ca Vadim isi mai are si puseurile lui de realism critic asupra a ceea ce se-ntimpla-n Romania noastra ....dar, sa ne fereasca Dumnezeu sa-ncapem pe mina lui, caci ce luam pe manda, dam pe tanda.... parca asa era o vorba, nu ?
|
|
Heterodox 79 mesaje Membru din: 23/03/2009 |
Postat pe: 27 August 2015, ora 17:28
Intrutotul de acord!
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 27 August 2015, ora 17:35
tragedia noastra imi pare a fi perfecta, caci in orice directie ne-am uitat si ne uitam, vedem o TZEAPA maaaare, mare !
|
Fosta membra 9am.ro 156 mesaje Membru din: 19/05/2013 Oras: Iasi |
Postat pe: 29 August 2015, ora 18:25
De la: Fl_Orion999, la data 2015-08-24 10:36:35ROMÂNII SE ISLAMIZEAZÃVoiam sa fac o analiza literara si am inceput cu prima strofa pe care am citit-o: " te tragi din Roma sau din Iasi de exemplu ca nu poti pune in antiteza doua cuvinte cu intelesuri total diferite! Citind mai departe si renuntand la critica, mi s-a derulat in viziunea mintii scandalurile de mahalagist fara pereche, invidios si mai ales exagerat de mincinos! Totdeauna i s-au furat voturile si nu a ajuns pe stadion cu armata sa faca 'ordine in tara'! L-am cunoscut personal si am crezut ca e ceva superior in conceptia de dreptate, libertate, onoare! Dar nu, e cel calit sub pulpana comunismului pe care l-a servit cu acelasi tip de versuri care sa duca in eroare pe cei care se lasa induiosati de vaicarerile ascunse sau, ca in cazul de fata revarsate ca ultimul mahalagiu. Nici un presedinte nu m-a convins ca e intru totul daruit poporului, tarii. Dar nu am termeni de comparatie intre cei pe care i-am ales si aceasta coropisnita! Salut intentia lui Florin care, ca si mine cauta frumusetea versului, a ideii dar uneori se lasa furat de numele autorului. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 29 August 2015, ora 18:43
De la: gabigabi2, la data 2015-08-24 14:46:14De la: g_alin_a, la data 2015-08-23 20:41:32De la: gabigabi2, la data 2015-08-23 14:26:36 As fi vrut sa scriu ca am avut parte de ploaie si de eficienta ei dar a fost o furtuna de jumatate de ora care mi-a spart acoperisul casei in mai multe locuri cu grindina cat nucile, mi-a rupt o salcie ca mi-am facut rost de lemne pentru iarna asa a fost de mare si groasa. Pe jos in mica livada parca a nins cu mere, prune si pere cu crengute cu tot. A fost si apa dar nu a primit-o pamantul ca a fost suvoi. Atat. In fantana am apa numai pentru flori ca ce nu s-a usact in gradina, a distrs grindina. La cativa oameni le-a luat acoperisurile, au spart geamuri si au smuls garduri. Si eu am reparat o portiune de gard distrusa de salcie si alti doi pomi cazuti peste el. Ce a mai ramas din fructe si struguri le mananca graurii. Pacat ca anul asta pomii au fost cei mai incarcati cu fructe dar nu s-au dezvoltat si apoi au fost distruse. In rest, asa cum am mai scris...
|
Postat pe: 29 August 2015, ora 18:50
Invocare
O, nume neuitat veniºi molcom din vise Trãind timid ºi ºters, aºa cum ai crescut Pe drumuri ocolite, cu sensuri interzise Din simpla, greaua vinã: pentru cã te-a nãscut! N-au trebuit luceferi sã ne zideascã cerul N-a trebuit nici iarbã sã þese un pãmînt, Nici mãcar apã! Doamne, pãcatul ºi misterul Le simt purtate-n viaþã prin vene tresãltînd! Cãci iatã, cîte-s toate erau în acest timp Cînd paºii mei neteferi, blazaþi de tact ºi stimã S-au rãzvrãtit fugind ca zeii din Olimp Cãtînd un loc stingher ºi crud precum o crimã! Intr-a cui e puterea sã stea-mpotrivã-i falnic La unica iubire chiar dacã-i fãr-de lege? Cînd totu-i neastîmpãr ºi-n ritmul ei nãvalnic Iþi robeºte fiinþa de nu mai poþi alege Folos din adevãr ºi albul din luminã ªi soarta dintr-un scop ºi umbra din penumbrã ªi adîncimea bolþii pe-o zi caldã, seninã ªi somnul lin al morþii, cînd moartea a fost sumbrã? Pãcat ºi rãtãcire! Impresiuni aparte Cã-n loc aº vrea sã þin ºi clipa ºi norocul Cu imnuri triumfale implor azi pe Astarte ªi-n jocul ei mã prind. E tainic, unic jocul Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 30 August 2015, ora 07:45
De la: g_alin_a, la data 2015-08-29 18:43:19De la: gabigabi2, la data 2015-08-24 14:46:14De la: g_alin_a, la data 2015-08-23 20:41:32De la: gabigabi2, la data 2015-08-23 14:26:36 Buna dimineata, Galina !imi pare tare rau de prapadul suferit dar, pot s-o dau un pic p'un fel de gluma- sfat ca sa-ti mai treaca oful ? acuuu' , hat, multi- multi ani , pe cind cu greu se gasea ceva pe la Costinesti- Schitu , un pescar batrin avea o afacere care mergea ceas : facea o tzuica tutifruti din toate fructele cazute pe jos din cei citiva pomi pe care-i avea in curte .....buuuuna si parfumata de nu se poate si turistii de pe strada lui ii erau clienti fideli si, a doua afacere erau guvizii !....pleca-n zori la pescuit s'apoi numa' ce-l auzeai/ vedeai cu colaci de sfoara pe care stateau guvizii insirati ca margelele , pe o parte a bicicletei cu care se deplasa, iar pe partea cealalta avea sticlele cu tutifruti ! afacerea mergea struna, caci ce mergea mai bine la o tzuica rece ,decit niscaiva guvizi prajiti crocant, o mamaliga s'un mujdei de usturoi ! ?tu, evident ca n-ai guvizi, dar fructele alea nu se pot transforma intr-un tutifruti ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
giovausaro 4610 mesaje Membru din: 21/09/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 31 August 2015, ora 00:32
De la: Fl_Orion999, la data 2015-08-21 10:33:42BOMBONIZAREA ROMÂNIEI Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|
|
Fl_Orion999 15216 mesaje Membru din: 2/06/2013 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 31 August 2015, ora 09:05
De la: g_alin_a, la data 2015-08-29 18:25:38De la: Fl_Orion999, la data 2015-08-24 10:36:35ROMÂNII SE ISLAMIZEAZÃVoiam sa fac o analiza literara si am inceput cu prima strofa pe care am citit-o: " te tragi din Roma sau din Iasi de exemplu ca nu poti pune in antiteza doua cuvinte cu intelesuri total diferite! Citind mai departe si renuntand la critica, mi s-a derulat in viziunea mintii scandalurile de mahalagist fara pereche, invidios si mai ales exagerat de mincinos! Totdeauna i s-au furat voturile si nu a ajuns pe stadion cu armata sa faca 'ordine in tara'! L-am cunoscut personal si am crezut ca e ceva superior in conceptia de dreptate, libertate, onoare! Dar nu, e cel calit sub pulpana comunismului pe care l-a servit cu acelasi tip de versuri care sa duca in eroare pe cei care se lasa induiosati de vaicarerile ascunse sau, ca in cazul de fata revarsate ca ultimul mahalagiu. Nici un presedinte nu m-a convins ca e intru totul daruit poporului, tarii. Dar nu am termeni de comparatie intre cei pe care i-am ales si aceasta coropisnita! Salut intentia lui Florin care, ca si mine cauta frumusetea versului, a ideii dar uneori se lasa furat de numele autorului. sarut mana galina....despre analiza ta...ce sa spun decat ca ai gresit din start...era vorba de ROMA si PAPUASI, nicidecum lasi...in rest ai dreptate cand aduci vorba despre omul vadim si caracterul sau....singurul moment cand a avut dreptate ca a fost furat, este cel din 2000 cand cartile au fost deja aranjate pt. ion iliescu, in romania postdecembrista singurele alegeri adevarate ca rezultat au fost cele din 1992 pe care le-a castigat iliescu...atat..restu'...incepand cu cel mai fatis furt din '90 si terminand cu cel mai mare furt din 2014 , au fost simple simulacre de alegeri....revenind la vadim...nu-l putem considera....totusi...un nimeni-in-drum in materie de jurnalism, poezie, literatura, istorie sau sociologie...de astea este legat numele lui in principal si abia in subsidiar de asa zisul om politic vadim tudor...
Raporteaza abuz de limbaj
Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine."
(contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
|
|
Postat pe: 31 August 2015, ora 13:37
De la: Fl_Orion999, la data 2015-08-31 09:05:25De la: g_alin_a, la data 2015-08-29 18:25:38De la: Fl_Orion999, la data 2015-08-24 10:36:35ROMÂNII SE ISLAMIZEAZÃVoiam sa fac o analiza literara si am inceput cu prima strofa pe care am citit-o: " te tragi din Roma sau din Iasi de exemplu ca nu poti pune in antiteza doua cuvinte cu intelesuri total diferite! Citind mai departe si renuntand la critica, mi s-a derulat in viziunea mintii scandalurile de mahalagist fara pereche, invidios si mai ales exagerat de mincinos! Totdeauna i s-au furat voturile si nu a ajuns pe stadion cu armata sa faca 'ordine in tara'! L-am cunoscut personal si am crezut ca e ceva superior in conceptia de dreptate, libertate, onoare! Dar nu, e cel calit sub pulpana comunismului pe care l-a servit cu acelasi tip de versuri care sa duca in eroare pe cei care se lasa induiosati de vaicarerile ascunse sau, ca in cazul de fata revarsate ca ultimul mahalagiu. Nici un presedinte nu m-a convins ca e intru totul daruit poporului, tarii. Dar nu am termeni de comparatie intre cei pe care i-am ales si aceasta coropisnita! Salut intentia lui Florin care, ca si mine cauta frumusetea versului, a ideii dar uneori se lasa furat de numele autorului. Buna ziua, Florin. Cred ca nu mai sunt suficient de atenta atunci cand transcriu ideile din minte pe "hartie"! Am scris Iasi ca e o localitate ca si Roma (mentionand: spre exemplu!) si are rima. Vadim trebuia sa scrie Papua si nu papuasi, dar efluviul lui de talent nu totdeauna tine seama de semantica atunci cand le pune in antiteza. In rest, parca nici nu merita sa insistam pe cetateanul CVT decat pe unele opere ale sale si mai ales pe pacatul ca nu stie sa valorifice imensa cultura pentru ca il domina educatia de mahala. Ma bucur ca ne-am ragasit. Cat priveste politica, indiferent cine e mai eficace in a-si expune vorbele ca sa-si ascunda gandurile, noi tot vom vota oameni bine intentionati si escroci pentru ca vor fi liste de partid si foarte putini independenti. Daca tot am ajuns aici, ce ma macina din politica lor e raspunsul la acuzatiile aduse reciproc : "Am platit politic!" Si fiecare serie de netrebnici care pierd la un moment dat puterea, platesc politic iar tara se duce pe toboganul distrugerii economiiei. Dar, aici se scriu sau se aduc versuri, asa ca dupa ce rescriu ceva inspirat de opera lui Bacovia:In memoriam. (Lui G. Bacovia) Cu liliac neînflorit Iubito, iarãºi plânge firea Aripile-mi de plumb topit Reîntregesc nemãrginirea. Ofteazã-o harpã, un sonet, E noapte matã în cetate Lugubre gânduri de poet Lunecã-n eternitate. Iubito, ia din raft o carte, Aºazã lampa între noi Aº vrea sã depeni mai departe Poveºtea celor triºti ºi goi. ªi când sfârºind, priveºti miratã Zorii la geam pulsând încet Vei desluºi iubirea-mi toatã Zãcând pe preºul violet. Parfume tainice, postume Vor îmbrãca parcul în negru; Fantome negre, fumegânde Îmi vor cânta marºul funebru Cu lacrimi roze tu m-ai plânge Iubito din al tãu clavir ªi vor fi clapele de sânge Când voi dormi în cimitir! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 31 August 2015, ora 16:36
GALINA, NOTA 10 . .....
@ Giovaaaa, doar ce ma gindi la tine si ai si aparut ....o fi Super- Luna de vina, ca asa am auzit la teveu ca potenteaza telepatia si fulgerari de ginduri mai neconventionale ?!
|
Postat pe: 31 August 2015, ora 20:00
Buna,Gabi,se pare ca comunicam telepathic.....ori imaginatia mea e prea bogata....
Frumos,Galina
|
Postat pe: 31 August 2015, ora 20:02
De la: giovausaro, la data 2015-08-31 20:00:34Buna,Gabi,se pare ca comunicam telepathic.....ori imaginatia mea e prea bogata.... telepatic Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 1 Septembrie 2015, ora 14:05
De la: giovausaro, la data 2015-08-31 20:00:34Buna,Gabi,se pare ca comunicam telepathic.....ori imaginatia mea e prea bogata.... ce faci, cum te mai simti ? nicio poezie, nimicuta ? nici macar o cafeluta neagra si fierbinte ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 1 Septembrie 2015, ora 14:07
De la: giovausaro, la data 2015-08-31 20:02:11De la: giovausaro, la data 2015-08-31 20:00:34Buna,Gabi,se pare ca comunicam telepathic.....ori imaginatia mea e prea bogata.... merge si telephatic ....important e ca ne mai auzim, din cind in cind, gindul de bine !
|
Musetel 9787 mesaje Membru din: 4/04/2012 |
Postat pe: 1 Septembrie 2015, ora 19:19
Va regasesc mereu cu drag!
Gabriela, Daddy, Flo', Het', Galina! Galina... frumoase poezii! Felicitari! Si eu scriu! Poezie si m-am apucat si de proza. Poate voi reusi a scoate si eu cel putin o carte... Cu ajutoru lbunului Dumnezeu care imi trimite inspiratia si Lumina Sa. Laudat sa fie Domnul nostru! Imi pare bine sa va regasesc, cred ca am mai spus-o de nenumarate ori! Dar mai bine de n ori decat niciodata! altfel cum ati sti ca imi sunteti dragi?! Oki doki! Mereu inainte, niciodata inapoi? Cele rele sa se spele, cele bune sa ni se adune si laolalta! Pe unde ni s-au ratacit ceilalti coforumisti? Pentru toti am ganduri bune! Cu drag... Sa ne recitim cu bine, pe curand! Raporteaza abuz de limbaj
''Dacã ar trebui sã scriu o carte de moralã, primele 99 de pagini le-aº lãsa goale ºi pe a o suta aº scrie: "Existã o singurã datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus
''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea
''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me léser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exupéry
|
|
Postat pe: 2 Septembrie 2015, ora 06:46
heiii
si la tine m-am gindit zilele astea, intrebindu-ma pe unde umbli de nu apari deloc !? acu' m-am linistit si, bine ai revenit ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 2 Septembrie 2015, ora 11:00
De la: gabigabi2, la data 2015-09-02 06:46:02heiii Buna, Iubire! Bunul Dumnezeu sa te binecuvanteze, Gabi draga, pe tine si pe toti ai tai ! Am fost acasa. Am regasit mama, am regasit familie, am regasit ... intreaga mea copilarie, unde era defapt ceea ce cautam dintotdeauna. Nu ai lipsit din gandurile mele si nici din rugaciunile mele. Vino aici, sa te imbratisez de departe si totusi atat de aproape. Binecuvantati sa fim cu totii, in numele Domnului nostru Dumnezeu!
''Dacã ar trebui sã scriu o carte de moralã, primele 99 de pagini le-aº lãsa goale ºi pe a o suta aº scrie: "Existã o singurã datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus
''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea
''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me léser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exupéry
|
|
Postat pe: 2 Septembrie 2015, ora 11:14
Acasa fiind, tot intr-o astfel de zi minunata de Miercuri, m-am indreptat catre o biserica draga mie din orasul meu natal. Si ce ca este ortodoxa ?! Intentia mea fu clara: Vroiam sa achizitionez o biblie. (Fac o mica paranteza pentru Flo'... Este rosie, un visiniu... Copertile Bibliei mele sunt visinii!
) Biblia este una singura ! Dumnezeu este unul singur, indiferent de care cult religios ne vom lega in viata asta terestra. Vanzatorul de la magazinul bisericii, prezentandu-mi cruciulitele pe care le avea momentan, imi evidentiase un model dintre acestea zicandu-mi: ''Aceasta cruciulita este cea mai reprezentativa ortodocsiei.'' I-am raspuns exact ca si cum va spun voua : Dumnezeu este unul singur. Vanzatorul a insistat : Da... Insa numai in ortodocsism este cel mai prezent. Ce credeti ca facui? Am abandonat discutia. Nu era scompul si nici intentia mea de a ma contrazice cu el, il respect prea mult ca om ca sa aplanez orice evental conflict aparent instalat marturisindu-mi credinta in biserica catolica. Avusesem biblie, insa, intr-un moment in care cineva avea nevoie de ajutorul meu, am oferit-o. Sper sa ii fi fost de folos acelui om pe care Dumnezeu mi-l scosese atunci in cale! Avusesem a doua biblie care a ramas in casa mamei mele, unde locuisem inainte de casatorie. Dupa aceea, pana acum doua saptamani, nu avusesem biblia mea... Deci, mai trebuie sa va spun ca in aceasta carte avem toate raspunsurile pe care le putem cauta vreodata ? Cred ca o stiti si voi. Gabita, si toti cei prezenti, va las ceva la indemana, care stiu ca va va fi de folos mereu si pretutindeni pe oriunde va veti afla! www.youtube.com/watch?v=hhZSzemWQyw Cu mult drag, o zi binecuvantata de bunul Dumnezeu!
|
|
Postat pe: 2 Septembrie 2015, ora 11:27
Domnul George, 750,sper ca esti bine si ca ne citesti acolo unde esti!
Aveai dreptate cand ma sfatuiai sa caut raspunsurile la sfintii parinti. Stii... stiti voi toti... ca fiecare om are sa ne invete ceva in aceasta viata terestra? Si toate ne sunt cu folos, orice cuvant, orice fapta, orice fapt ! Asa devenim noi insine si ne desavarsim. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 2 Septembrie 2015, ora 11:28
Ingrid, La multi ani cu sanatate, fii binecuvantata de bunul Dumnezeu cu toti ai tai ! Calendarul catolic asa imi sopteste azi.... INGRID !
|
|
Postat pe: 2 Septembrie 2015, ora 11:31
Azi , daca ar fi fost inca om pe pamant, tatal meu drag ar fi celebrat 67 de ani...
Acum este bine si eu am constiinta cu mine , am facut cele de trebuinta ca el sa fie bine ... azi, acum, pentru totdeauna! Stiti... cei decedati ai nostri... nu mai pot sa faca nimic in propriul lor ajutor. ramane pe noi aceasta misiune, iubitilor, dragilor. Faceti cele de trebuinta celor dragi plecati trupeste dintre noi, va rog. Multumirea o veti avea atat de la ei cat si de la Dumnezeu. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 2 Septembrie 2015, ora 11:43
Domnule Black, domnule Haakon... v-am avut in gandurile mele cand am trecut din nou in acel loc (semaforizat) unde simteam ceva ce voi ati luat in deradere. Eu v-am iertat inca inainte de a-mi gresi, si chiar va cer sa ma scuzati ca va ranisem cel putin o singura data pe acest forum.
Dupa cum spuneam, locul acela semaforizat din orasul meu natal, se face ca este in imediata apropiere de biserica unde eu si sotul meu fuseseram cununati si unde feciorul nostru fusese botezat. Cand treceam pe langa ea, imediat oprindu-ma la semafor ca era rosu si nu imi permiteam sa trec ca sa ajung la sotul meu, holtei fiind inca amandoi atunci, era si firesc ca bunul Dumnezeu sa ma avertizez ca eram pe drumul cel bun, DAR nu ma prea vedea in acea biserica. Poate intr-o zi, va voi prezenta acea biserica... Pana atunci, numai ganduri bune si curate , fiti binecuvantat de bunul Dumnezeu impreuna cu toti ai vostri ! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 2 Septembrie 2015, ora 11:47
Domnule Black, inca asta si ies, lasandu-va in pace...
Stii... nu exista blestem! Atunci cand imi spusesi dumneata ca as fi meritat sa imi fie citite rugaciunile Sfantului Vasile cel Mare.... nu fusesem blestemata! NU! Intr-o zi vom vorbi... despre asta.
|
|
Postat pe: 2 Septembrie 2015, ora 11:49
Laudat sa fie Domnul nostru, Isus Cristos, in vecii vecilor !
Amin! www.youtube.com/watch?v=O0bAO-G3FQU Cu drag, pentru voi toti !
|
|
Postat pe: 2 Septembrie 2015, ora 13:06
De la: Musetel, la data 2015-09-02 11:43:47Domnule Black, domnule Haakon... v-am avut in gandurile mele cand am trecut din nou in acel loc (semaforizat) unde simteam ceva ce voi ati luat in deradere. Eu v-am iertat inca inainte de a-mi gresi, si chiar va cer sa ma scuzati ca va ranisem cel putin o singura data pe acest forum. citind ce-ai scris si incercind sa ma pun in pielea ta, mai curind cred ca ti se-ntimpla ceea ce francezii numesc deja vu ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 2 Septembrie 2015, ora 13:10
De la: Musetel, la data 2015-09-02 11:31:47Azi , daca ar fi fost inca om pe pamant, tatal meu drag ar fi celebrat 67 de ani... poiiii, draga mea , ei chiar nu mai lucreaza-n folosul lor personal ci, intr-al nostru ! dar noi putem sa - i iubim cu recunostinta ; sa aprindem o luminare ptr. ei asa cum am facut si eu azi- dimineata, ptr. ca mi-am visat tatal si, sa fac un pachet cu detoate si sa-l dau unui barbat, pe strada ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Heterodox 79 mesaje Membru din: 23/03/2009 |
Postat pe: 2 Septembrie 2015, ora 18:45
De la: Musetel, la data 2015-09-02 11:49:56Laudat sa fie Domnul nostru, Isus Cristos, in vecii vecilor ! Multumesc pentru gandurile bune si pentru puterea de a ierta asa cum ne-a invatat Mantuitorul Iisus in rugaciunea "Tatal nostru". Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 2 Septembrie 2015, ora 20:20
De la: Heterodox, la data 2015-09-02 18:45:59De la: Musetel, la data 2015-09-02 11:49:56Laudat sa fie Domnul nostru, Isus Cristos, in vecii vecilor ! Het... bine te-am regasit! ''Si ne iarta noua greselile noastre, precum si noi iertam gresitilor nostri.'' Multumesc! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 2 Septembrie 2015, ora 20:25
De la: gabigabi2, la data 2015-09-02 13:06:08De la: Musetel, la data 2015-09-02 11:43:47Domnule Black, domnule Haakon... v-am avut in gandurile mele cand am trecut din nou in acel loc (semaforizat) unde simteam ceva ce voi ati luat in deradere. Eu v-am iertat inca inainte de a-mi gresi, si chiar va cer sa ma scuzati ca va ranisem cel putin o singura data pe acest forum. Gabitza draga... Multe semne ne trimite Dumnezeu, dar nu de fiecare data le vedem sau le procesam la timpul cand sunt trimise ori ne ratacim in eroarea interpretarii. Stii ca mi-a trebuit ceva timp, ani , ca sa descifrez mesajul : ''A murit intr-o zi de Vineri''? Recunosteam vocea lui Dumnezeu care ma trezisese atunci pentru a-mi salva familia, incluzandu-ma, de la asfixiere. Dar mesajul l-am patruns dupa timp indelungat. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
|
|

nu mai stiu cine esti, dar ai multa- foarte multa, dreptate si tocmai de aceea nu ma pot entuziasma de solutiile lui politice , dar ii pot recunoaste verbul si nervul , caci sunt 2 chestiuni diferite !
Galinaaaa, esti in verva !
excelente toate !
mi-au placut !
zic si eu, de parca toamna n-ar fi, colea, dupa usa !
si la tine m-am gindit zilele astea, intrebindu-ma pe unde umbli de nu apari deloc !?