back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

De ce ne plac barbatii?

Pagini: << 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

975 mesaje
Oras: Craiova

Postat pe: 15 Aprilie 2009, ora 14:01

De la: homemarcel, la data 2008-12-17 22:13:00ASA E. SI MIE IMI PLAC BARBATII

HOMO,dar ia spune-ne tie de ce iti plac barbatii.Esti homosexual si optezi pentru cresterea natalitatii?AAAAAAAAAAAAAAAAAA,uitasem,tu esti EINSTEIN.Esti homosexual,dar torni la copii cu carul.

deea89_k

2 mesaje
Oras: Piatra Neamt

Postat pe: 16 Aprilie 2009, ora 20:19

O intrebare stupida ,pe care ,din pacate o intalnesc adesea!!!

9am044905

125 mesaje
Oras: Ploiesti

Postat pe: 7 Mai 2009, ora 10:39

ne plac barbatii, pe noi, femeile, pentru ca avem pielea catifelata si parul moale si debitam sute de prostii pe metrul patrat cu o seriozitate senina, ca si cum chiar am avea ceva de spus.....ii placem noi, pe ei, barbatii, pentru ca ne asculta, ca si cand chiar i-ar interesa ceea ce spunem, cand, de fapt, doar fiinta noastra prezinta interes

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 7 Mai 2009, ora 14:11

Penru ca frecventeaza site-uri ca www.schimbdeneveste.ro

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 7 Mai 2009, ora 14:12

Pentru...scuze

Fosta membra 9am.ro

618 mesaje
Postat pe: 7 Mai 2009, ora 17:16

De la: joanna_dark_2007, la data 2008-12-29 21:49:37Cred ca trebuie sa mai adaugi categorii ca al meu sot nu se regaseste nicaieri. Cred ca l-am nimerit pe Superman (desi el ar putea sa spuna ca intra in categoria fraier de cand m-a luat de nevasta )

ar mai putea spune si multe altele k sa te supere....nu isi da seama k te raneste....spunei k te deranjaza cuvintele lui...
in al doilea rand....cuvintele conteaza mai putin...ceea ce conteaza cu adevarat sunt faptele noastre....s-a insurat cu tine....aveti copii impreuna...asta inseamna k te-a iubit si k te iubeste in continuare(ar putea sa se desparta foarte usor,dar nu o face....si nu fiindca e fraier)...locul lui e alaturi de tine si de copii....
asta imi doresc si eu...un barbat cu care sa-mi pot intemeia o familie si caruia sa-i fac o droaie de copii...il voi face fericit....

ador barbatii!!!

Joanna emana mai mult sex-appeal decat o cohorta de staruri de cinema premiante, puse pe cuceriri
Sper sa nu se supere

Legio tertia decima Gemina (13th Twin Legion),
Fosta membra 9am.ro

618 mesaje
Postat pe: 7 Mai 2009, ora 17:21

De la: office10_8, la data 2009-04-12 21:49:19Nu ne plac barbatii in general.
Dar se intampla sa ne placa cate unul in mod particular. Motivul ? Daia.
Si in plus ...iata-i la treaba
Barbatii si gratarul

Cand un barbat se declara pregatit sa preia prepararea gratarului, se declanseaza urmatoarea serie de evenimente:

1) femeia cumpara mancarea

2) femeia face salata, pregateste legumele si desertul

3) femeia pregateste carnea pentru gratar, o asaza pe o tava, impreuna cu toate celelalte ustensile necesare si o duce afara, unde barbatul sta deja asezat cu o bere in mana in fata gratarului.

Si aici vine punctul cel mai important al intregii desfasurari:

4) BARBATUL ASEAZA CARNEA PE GRATAR!

5) apoi mai multe activitati de rutina, femeia aduce farfuriile si tacamurile afara

6) femeia informeaza barbatul ca mai e putin si carnea se arde

7) el ii multumeste pentru aceasta informatie importanta si mai comanda totodata inca o bere la ea, in timp ce el se ocupa de situatia de urgenta

Si apoi inca un punct foarte important!

8) BARBATUL IA CARNEA DE PE GRATAR SI O DA FEMEII!

9) apoi urmeaza din nou rutina. Femeia aranjeaza farfuriile, salata, painea, tacamurile, servetelele si sosurile si aduce totul afara pe masa.

10) Dupa masa femeia elibereaza masa, o curata, spala vasele

Si din nou, foarte important!!!:

11) TOTI IL LAUDA PE BARBAT PENTRU CALITATILE LUI IN ARTA GATITULUI SI
II MULTUMESC PENTRU MANCAREA SUPER BUNA!

12) Barbatul o intreaba pe femeie cum i-a placut faptul ca nu a fost nevoita sa gateasca si cand observa ca ea e cam botoasa, ajunge la concluzia, ca pe femei nu le poti multumi oricum niciodata.

..ma bufneste rasul de fiecare data cand o citesc..

Fosta membra 9am.ro

115 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 8 Mai 2009, ora 16:22

De la: joanna_dark_2007, la data 2008-12-27 13:52:01ce intrebare!
de ce imi plac mie barbatii?
poi e evident!...ce ar trebui sa-mi placa? femeile(sau cadravrele ,copiii,statuile din parcuri,animalele....etc)?
sunt femeie si ma simt atrasa de barbati...
m-as putea indragosti iremediabil de un barbat foarte destept....

[/quote...........barbatii ff destepti?!...spui asta de parca marea majoritate a lor sar fi prosti sau inferiori cu mult femeilor....ai!,si zici ca-ti dai drumul pe tine imediat si te faci lulea daca vezi niste barbati ''destepti'' cu creierul in erectie discutind despre lucrui inteligente? ....

Fosta membra 9am.ro

810 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 9 Mai 2009, ora 12:53

Cu cat sunt" mai stralucitori",cu atat mi se par mai sexy!...

AdrianaAriadna

46 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 9 Mai 2009, ora 19:12

Hristos a Inviat!
La aceasta intrebare ve-ti putea afla mai multe pe: www.crestinortodox.ro
Anume ce spune sfantul Ioan Gura de Aur despre brabat si femeie, despre iubirea dintre ai si despre casatorie.
Foarte util!
Dumnezeului nostru Slava!

Adriana
Fosta membra 9am.ro

115 mesaje

Postat pe: 9 Mai 2009, ora 20:02

De la: AMETYST, la data 2009-05-09 12:53:24Cu cat sunt" mai stralucitori",cu atat mi se par mai sexy!...
.....Pai draga explicane si noua cum sunt barbatii ai ''stralucitori'' ca sa stim si noi ....fa o descriere cumva....poate ne putem ''transforma'' si noi din omizi urite in niste fluturi si avem sanse sa va seducem pe voi romancele care sunteti total diferite de restul femeilor din lume

Fosta membra 9am.ro

6987 mesaje

Postat pe: 10 Mai 2009, ora 21:58

De la: dark1secret, la data 2009-05-07 17:16:25
De la: joanna_dark_2007, la data 2008-12-29 21:49:37Cred ca trebuie sa mai adaugi categorii ca al meu sot nu se regaseste nicaieri. Cred ca l-am nimerit pe Superman (desi el ar putea sa spuna ca intra in categoria fraier de cand m-a luat de nevasta )

ar mai putea spune si multe altele k sa te supere....nu isi da seama k te raneste....spunei k te deranjaza cuvintele lui...
in al doilea rand....cuvintele conteaza mai putin...ceea ce conteaza cu adevarat sunt faptele noastre....s-a insurat cu tine....aveti copii impreuna...asta inseamna k te-a iubit si k te iubeste in continuare(ar putea sa se desparta foarte usor,dar nu o face....si nu fiindca e fraier)...locul lui e alaturi de tine si de copii....
asta imi doresc si eu...un barbat cu care sa-mi pot intemeia o familie si caruia sa-i fac o droaie de copii...il voi face fericit....

ador barbatii!!!

Joanna emana mai mult sex-appeal decat o cohorta de staruri de cinema premiante, puse pe cuceriri
Sper sa nu se supere

vaiiii...acum vad mesajul asta
merci...

ps:insa sa stii k nu arat nici pe departe k un star de cinema...cei kr m-au vazut in realitate (irina si republiknul ) iti pot confirma...ma indepartez cu mult de canoanele de frumusete din zilele noastre....

Fosta membra 9am.ro

6987 mesaje

Postat pe: 10 Mai 2009, ora 21:59

De la: Terente27, la data 2009-05-08 16:22:14
poi e evident!...ce ar trebui sa-mi placa? femeile(sau cadravrele ,copiii,statuile din parcuri,animalele....etc)?

[/quote...........barbatii ff destepti?!...spui asta de parca marea majoritate a lor sar fi prosti sau inferiori cu mult femeilor....ai!,si zici ca-ti dai drumul pe tine imediat si te faci lulea daca vezi niste barbati ''destepti'' cu creierul in erectie discutind despre lucrui inteligente? ....

destepti ,destepti nu asa....

leo_

448 mesaje
Postat pe: 11 Mai 2009, ora 10:42

De la: ioana_dark, la data 2009-05-10 21:59:24

cum ai defini tu un barbat destept?

Fosta membra 9am.ro

618 mesaje
Postat pe: 11 Mai 2009, ora 14:22

De la: ioana_dark, la data 2009-05-10 21:58:17vaiiii...acum vad mesajul asta

merci...

ps:insa sa stii k nu arat nici pe departe k un star de cinema...cei kr m-au vazut in realitate (irina si republiknul ) iti pot confirma...ma indepartez cu mult de canoanele de frumusete din zilele noastre....

Ce te bagi tu peste gusturile mele??

..si,ce legatura e intre standardele de frumusete oficiale,aprobate,stampilate si batute in cuie pe ecranele tembelizoarelor si parerile noastre personale despre ce e frumos?
Una peste alta,raman la parerea mea,chiar daca cineva se va grabi sa imi dea in cap cu ea,chipurile pentru ca iti fac ochi dulci

Fosta membra 9am.ro

1714 mesaje

Postat pe: 11 Mai 2009, ora 14:42

De la: ioana_dark, la data 2009-05-10 21:58:17

ador barbatii!!!

Sper sa nu se supere

merci...

Verdict: frumoasa.
(eu nu mai stiu care-i standardul de la tv.. ca nu am televizor! Am invins puterea mediei, am renuntat la tv!)

Fosta membra 9am.ro

1639 mesaje
Oras: Mangalia

Postat pe: 11 Mai 2009, ora 15:31

Dã-i unui bãrbat mânã liberã ºi te vei trezi cu ea prin toate locurile.
Barbatii admira femeile inteligente si le prefera pe cele frumoase. Cand femeile calca stramb, barbatii le calca imediat pe urme
Fiecare barbat are nevoie de o amanta: nevasta crede ca e la amanta, amanta crede ca e la nevasta, si asa el poate sa sada linistit in biblioteca sa citeasca.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 11 Mai 2009, ora 15:36

De la: Sunny, la data 2009-05-11 14:42:59

ador barbatii!!!

Sper sa nu se supere

merci...

Verdict: frumoasa.
(eu nu mai stiu care-i standardul de la tv.. ca nu am televizor! Am invins puterea mediei, am renuntat la tv!)

Cum adica nu ai televizor?
Ai "probleme mari existentiale"

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro

1714 mesaje

Postat pe: 11 Mai 2009, ora 16:00

De la: nastasemihail, la data 2009-05-11 15:36:47
De la: Sunny, la data 2009-05-11 14:42:59
De la: joanna_dark_2007, la data 2008-12-29 21:49:37

Cum adica nu ai televizor?
Ai "probleme mari existentiale"

Pai s-a stricat intr-o zi si am descoperit ca se poate trai fara el. Incredibil, dar adevarat.
Acum am mai mult timp liber (pe care-l consum pe internet, desigur )

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 11 Mai 2009, ora 16:05

Eu cind nu aveam tele, adica ma uitam o juma de ora la nea nicu sa-i vad ridurile, aveam timp sa si dorm....

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro

6987 mesaje

Postat pe: 12 Mai 2009, ora 14:19

De la: leo_, la data 2009-05-11 10:42:26
De la: ioana_dark, la data 2009-05-10 21:59:24

cum ai defini tu un barbat destept?

poi...de obicei ma gandesc imediat la cei cu diplome importante (dizertatii de master...teze de doctorat....)...
sau...in general...cei kr reusesc in viata si au diverse realizari extrem de importante intr-un domeniu oarecare....

insa...nu e o regula...
ideea este ...sa-mi dea in permanenta impresia k am ce sa invat de la el....
dak reuseste sa-mi capteze interesul...sa ma fak sa-mi plak discutiile cu el...e pe un drum bun

Fosta membra 9am.ro

6987 mesaje

Postat pe: 12 Mai 2009, ora 14:39

De la: dark1secret, la data 2009-05-11 14:22:55
De la: ioana_dark, la data 2009-05-10 21:58:17vaiiii...acum vad mesajul asta
merci...

Ce te bagi tu peste gusturile mele??

..si,ce legatura e intre standardele de frumusete oficiale,aprobate,stampilate si batute in cuie pe ecranele tembelizoarelor si parerile noastre personale despre ce e frumos?
Una peste alta,raman la parerea mea,chiar daca cineva se va grabi sa imi dea in cap cu ea,chipurile pentru ca iti fac ochi dulci

vai....sunt incantata...multumesc....

ai dreptate...canoanele de frumusete nu conteaza asa de mult...ele sunt mai mult un reper dupa kr sa ne orientam...insa nu niste reguli batute in cuie.....se poate ajuge foarte greu la accele strandarte..implik un efort deosebit si o preocupare exagerata pentru propriul trup...ori...nu stiu dak chiar asta este sensul vietii...tinand cont k frumusetea este un lucru pe kr il pierdem in mod sigur (sunt doua arme cu kr soarta lupta in permanenta contra frumusetii si impotriva carora omul ink nu a gasit metoda de a se opune...boala si batranetea)....
insa... o persoana impakta cu sine si cu cei din jur este o persoana frumoasa in mod automat (fara a mai conta cum arata)...emana o energie pozitiva kr-i atrage pe ceilalti k un magnet...iar asta ..intr-adevar se obtine foarte greu....

iar...dak ne gandim strict la frumusetea fizik....poi...asta ceva foarte relativ si efemer...de multe ori ceea ce i se par cuiva frumos altuia nu-i spune nimik....
si...tinand cont de faptul k este efemera si relativa frumusetea fizik nu poate fii incadrata printre *valori* ...adik acele idei eterne si perfecte dupa kr trebuie sa ne conducem viata...e clar k nu asta este scopul vietii noastre...(si nici makr nu poate fii un scop in sine...mereu o dorim pentru a obtine altceva prin ea....)

iar am inceput sa te filozofez la cap...

scuze...insa...am vrut sa-mi exprim si eu parerea despre frumusete....

numai bine dark1secret ....si iti mutumesc ink odata pentru aprecierile la adresa mea....

Fosta membra 9am.ro

115 mesaje

Postat pe: 12 Mai 2009, ora 22:33

Ok! inteleg ca bunicul are intaietate la tine ca are bagajul de cunostinte mai mare si este mai trecut prin viata si deci ai ce imvata de la el,iar frumusetea cum zici ca nu conteaza pt ca este efemera si relativa atunci toti uritii sunt in avantaj au toate sansele sa va cucereasca inima ,mai ales ca de la un timp cei ce arata bine sunt cam dat laoparte pe motiv ca daca sunt frumosi sunt si rai si prosti sau ca sunt imfideli...e.t.c de aceea vad din ce in ce mai des creaturi masculine abomonabile; (batrini,bortosi ,tiganosi,scirbosi ,fara maniere ..e.t.c) ...azi am vazut si eu o gagica ''misto rau de tot''chiala ,obeza ,fara un ochi,putin schioapa de 1.50cm si 88kg, dar ffff desteapta asa ca ! ce sa fac sa ma ''dau'' la ea?

Dorulet

7896 mesaje

Postat pe: 13 Mai 2009, ora 02:03

De la: Terente27, la data 2009-05-12 22:33:53Ok! inteleg ca bunicul are intaietate la tine ca are bagajul de cunostinte mai mare si este mai trecut prin viata si deci ai ce imvata de la el,iar frumusetea cum zici ca nu conteaza pt ca este efemera si relativa atunci toti uritii sunt in avantaj au toate sansele sa va cucereasca inima ,mai ales ca de la un timp cei ce arata bine sunt cam dat laoparte pe motiv ca daca sunt frumosi sunt si rai si prosti sau ca sunt imfideli...e.t.c de aceea vad din ce in ce mai des creaturi masculine abomonabile; (batrini,bortosi ,tiganosi,scirbosi ,fara maniere ..e.t.c) ...azi am vazut si eu o gagica ''misto rau de tot''chiala ,obeza ,fara un ochi,putin schioapa de 1.50cm si 88kg, dar ffff desteapta asa ca ! ce sa fac sa ma ''dau'' la ea?

Mãi Terente...iar ai luat-o prin bãlãrii!
Sunt o mulþime de femei ok...super ok!
Dacã nu þi-ai gãsit perechea...poate cã ai tu ceva defecte...de fapt nu poate ci sigur! Pentru cã eu pot sã le vãd fãrã sã fi în faþa mea, cã n-am trãit degeaba pe pãmânt pânã acum ºi mai ºtiu ºi eu câþiva la fel de "frumoºi" ºi de "inteligenþi" ca ºi tine. Problema este cã te iubeºti pe tine aºa de tare...ºi cu toate cã n-ar trebuii, te supraestimezi...atât de mult încât tu nici nu-þi dai seama cât de imperfect eºti...dar vezi tu?! Fetele "te miros" din prima....

Când toatã lumea gândeºte la fel înseamnã cã nimeni nu gândeºte.
Fosta membra 9am.ro

115 mesaje

Postat pe: 13 Mai 2009, ora 16:17

Da am un defect destul de mare la buzunar pt ca nu-mi prea place sa arunc cu banii aiurea pe toate mofturile femeilor ..cit despre frumos sau destept sa sti ca eu nu m-am considerat asa niciodata ...iar femeile alea'ok' asa cum spui tu exista dar le gasdesti numai pe la televiziune sau la cite o parada de moda feminina in rest ele nu stau printre oamenii obisnuiti asa ca noi pt ca ele cauta altceva decit intelegere si iubire ,....asa ca pina la urma ce sa fac sa ma 'dau' la creatura aia oh prdon! la gagica ai ''betoana'' sau nu ?....eu cred ca alta sansa nu mai am

Fosta membra 9am.ro

1639 mesaje
Oras: Mangalia

Postat pe: 13 Mai 2009, ora 17:16

Offf..si mie imi plac barbatii !!!
Oare de ce?

Pentru ca nu-mi plac femeile !

Fosta membra 9am.ro

810 mesaje

Postat pe: 13 Mai 2009, ora 21:45

De la: Terente27, la data 2009-05-09 20:02:33
De la: AMETYST, la data 2009-05-09 12:53:24Cu cat sunt" mai stralucitori",cu atat mi se par mai sexy!...
.....Pai draga explicane si noua cum sunt barbatii ai ''stralucitori'' ca sa stim si noi ....fa o descriere cumva....poate ne putem ''transforma'' si noi din omizi urite in niste fluturi si avem sanse sa va seducem pe voi romancele care sunteti total diferite de restul femeilor din lume

.. offf!....la cei cu minti stralucitoare,ma refeream.

Fosta membra 9am.ro

810 mesaje

Postat pe: 13 Mai 2009, ora 21:58

Desi ,despre frumusete se spune ca este ceva efemer..
nu ti-l doresti (fereasca sfantul!),nici cocasat ,nici ...ciung, si nici olog...
si daca se poate sa arate ca un top model ...ce bine ar fi!

....dar ,o frumusete "rece "la ce ne-ar folosi?!

Fosta membra 9am.ro

618 mesaje
Postat pe: 13 Mai 2009, ora 22:31

De la: AMETYST, la data 2009-05-13 21:58:34Desi ,despre frumusete se spune ca este ceva efemer..
nu ti-l doresti (fereasca sfantul!),nici cocasat ,nici ...ciung, si nici olog...

Ce intelegi prin ''frumusete rece'' ?

Fosta membra 9am.ro

810 mesaje

Postat pe: 13 Mai 2009, ora 22:54

De la: dark1secret, la data 2009-05-13 22:31:18
De la: AMETYST, la data 2009-05-13 21:58:34Desi ,despre frumusete se spune ca este ceva efemer..

Ce intelegi prin ''frumusete rece'' ?

o persoana stralucitor de frumoasa dar glaciala,adica lipsita de sensibilitate,...

Pagini: << 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului DE CE NE PLAC BARBATII?
Mergi la: