back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

De ce ne plac barbatii?

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >> Sari la pagina:

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 29 Decembrie 2008, ora 17:47

chiar daca nu are legatura cu topicul aceasta pilda merita citita si citata ,iti multumesc frumos in numele tuturor pt.povestioara ta,multa fericire alaturi de cei dragi pt.tine si multa sanatate si noroc tuturor celor care au comentat pe acest topic,bucurati-va de viata si de tot ce va ofera ea[lucrurile rele nu le luati in seama],s-auzim numai de bine si LA MULTI ANI!

Fosta membra 9am.ro

6987 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 29 Decembrie 2008, ora 21:49

Cred ca trebuie sa mai adaugi categorii ca al meu sot nu se regaseste nicaieri. Cred ca l-am nimerit pe Superman (desi el ar putea sa spuna ca intra in categoria fraier de cand m-a luat de nevasta )

ar mai putea spune si multe altele k sa te supere....nu isi da seama k te raneste....spunei k te deranjaza cuvintele lui...
in al doilea rand....cuvintele conteaza mai putin...ceea ce conteaza cu adevarat sunt faptele noastre....s-a insurat cu tine....aveti copii impreuna...asta inseamna k te-a iubit si k te iubeste in continuare(ar putea sa se desparta foarte usor,dar nu o face....si nu fiindca e fraier)...locul lui e alaturi de tine si de copii....
asta imi doresc si eu...un barbat cu care sa-mi pot intemeia o familie si caruia sa-i fac o droaie de copii...il voi face fericit....

ador barbatii!!!

Fosta membra 9am.ro

1714 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 29 Decembrie 2008, ora 22:15

Eh, Ioana, era o glumita (pe jumatate). (Nu's de ce am impresia ca multi barbati plang dupa burlacie, ceea ce mi se pare o prostie pt ca viata iti da in cap daca te impotrivesti mersului ei firesc.)

leo_

448 mesaje
Postat pe: 29 Decembrie 2008, ora 22:37

De la: joanna_dark_2007, la data 2008-12-29 02:35:07
De la: leo_, la data 2008-12-29 02:17:51femeile sunt atrase in general de barbatii cu gene "bune". le atrage tot ce s-ar putea transmite la copii. inteligenta nu este unul din aceste lucruri chiar daca majoritatea femeilor spun asta (in definitiv einstein a murit virgin, nu?). principalul lucru care le place femeilor la un barbat este personalitatea, aceasta identificandu-l in mod unic pe barbatul respectiv. exista 8 tipuri de personalitate placute de femei: "baiatul rau", aventurierul, seducatorul, artistul, tipul de succes, taticul, barbatul obisnuit si fraierul, in ordinea mentionata.

dak astea sunt cele 8 tipuri de personalitate placute de femei inseamna k eu sunt o femeie atipik...
simt k inebunesc de placere cand vad barbati intelingenti discutand despre diverse lucruri...ce baiat rau? ce aventurier?...lasati-ma in pace cu prostii vostri...
uitandu-ma la un barbat nici makr nu pot spune dak e frumos sau nu...ma uit si nu-mi inspira nimik...iar dak mai si vad k se comporta aiurea(cu fite de macho si alte aiureli )...nici o sansa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.....barbatii prosti imi creeaza sila....
in schimb...dak aud un barbat super destept vorbind ii gasesc eu si alte calitati.....ma cucereste......

spuneai de einstein k nu a fost placut de femei...si ce dak?...asta nu inseamna k eu voi fii vreodata cu un barbat pe care il consider prost....NICIODATA!...pana la urma...sunt libera sa ma ofer cui vreau,nu?

si referitor la sufletul lui....daaaaaaaaaaa sa fie o persoana cu suflet mare(ganditi-va si voi logic....ce ati prefera...un barbat cu multi bani,dar foarte zgarcit sau unul cu mai putini,dar care sa fie in stare sa va dea orice ia-ti cere???)
vreau un om bun kr sa ma iubeasca si sa ma protejeze de orice rau...un om pe care sa ma pot baza in orice situatie....vreau sa-l stiu nebun dupa mine!!!!!
in rest...in raporturile cu ceilalti...generos,amabil,simpatic....si multe altele!

nu esti deloc persoana atipica pentru ca din putinele "posturi" am cam vazut cate ceva despre tine. putin dar ok. nu am spus ca aceste 8 tipuri de personalitate sunt oameni tampiti. nu m-am referit la inteligenta pentru ca sunt multe alte lucruri care atrag mai mult. si, in tot cazul personalitatea este o davada de inteligenta atunci cand este bine" integrata" in lumea noastra. si bunatatea inimii da, este caracteristica pe care o femeie o vede ca transmisibila la copii, nimic nou.

leo_

448 mesaje
Postat pe: 29 Decembrie 2008, ora 22:47

De la: marinescuirina, la data 2008-12-29 02:44:56
De la: leo_, la data 2008-12-29 02:17:51femeile sunt atrase in general de barbatii cu gene "bune". le atrage tot ce s-ar putea transmite la copii. inteligenta nu este unul din aceste lucruri chiar daca majoritatea femeilor spun asta (in definitiv einstein a murit virgin, nu?). principalul lucru care le place femeilor la un barbat este personalitatea, aceasta identificandu-l in mod unic pe barbatul respectiv. exista 8 tipuri de personalitate placute de femei: "baiatul rau", aventurierul, seducatorul, artistul, tipul de succes, taticul, barbatul obisnuit si fraierul, in ordinea mentionata. [/quote

Cred ca trebuie sa mai adaugi categorii ca al meu sot nu se regaseste nicaieri. Cred ca l-am nimerit pe Superman (desi el ar putea sa spuna ca intra in categoria fraier de cand m-a luat de nevasta )

in general lucrurile astea lucreaza pe subconstient si nu ne dam seama decat daca analizam bine subiectul. iar eu nu am dat decat denumiri si nu si caracteristicile fiecarui tip de pesonalitate. oricum acest "tablou" mi se pare cel mai descriptiv, iar propriile mele mici experimente in viata sociala il cam confirma in proportie de 90%.

Fosta membra 9am.ro

1714 mesaje

Postat pe: 29 Decembrie 2008, ora 22:53

ok, ok, recunosc...
e "baiatul rau"

homemarcel0

1937 mesaje
Postat pe: 29 Decembrie 2008, ora 23:06

.. s-a tot incercat o categorisirea a oamenilor dupa modul de reactie la diverse evenimente ... pentru a ii ''uniformiza'' inconstient ... fiecare isi inchipuie ca ''apartine'' unei grupe ... in felul asta devine predicitbil si se pot trage diverse concluzii ... de fapt fiecare individ e unic si are reactii unice bazate pe nivelul de cunostinte, caracter, personalitate, valori morale ... daca sint modificate acestea, aproape ii poti pune(sau ii poti dresa) in aceiasi oala ... e important ca oricine sa dea un ''reset'' din cind in cind si sa renunte la chestiile ''imprumutate'' ... sa devina din el sau ea ...

homemarcel0

1937 mesaje
Postat pe: 29 Decembrie 2008, ora 23:08

... sa devina din el sau ea ... = sa devina din nou el sau ea ...

homemarcel0

1937 mesaje
Postat pe: 29 Decembrie 2008, ora 23:23

De la: joanna_dark_2007, la data 2008-12-29 21:49:37Cred ca trebuie sa mai adaugi categorii ca al meu sot nu se regaseste nicaieri. Cred ca l-am nimerit pe Superman (desi el ar putea sa spuna ca intra in categoria fraier de cand m-a luat de nevasta )

ar mai putea spune si multe altele k sa te supere....nu isi da seama k te raneste....spunei k te deranjaza cuvintele lui...
in al doilea rand....cuvintele conteaza mai putin...ceea ce conteaza cu adevarat sunt faptele noastre....s-a insurat cu tine....aveti copii impreuna...asta inseamna k te-a iubit si k te iubeste in continuare(ar putea sa se desparta foarte usor,dar nu o face....si nu fiindca e fraier)...locul lui e alaturi de tine si de copii....
asta imi doresc si eu...un barbat cu care sa-mi pot intemeia o familie si caruia sa-i fac o droaie de copii...il voi face fericit....

ador barbatii!!!

... ce uita multe fete astazi cind cauta un ''fat frumos'' este sa-i analizeze un pic si parintii ... calitatea parintilor (nu materiala cu toate ca e de preferat sa fie incluse toate ''calitatile'' in momentul luarii unei decizii pe un termen atit de lung) spune multe ... modul in care si-au educat baiatul si stilul de viata ... multe isi dau seama prea tirziu ca au facut eforturi pentru un papa-lapte ... revistele si filmele arata doar modele de succes care doar ametesc tineretul, dar oricine poate sa inteleaga mult mai mult doar uitindu-se in jurul lui ... aparentele inseala de atitea ori ... ''barbatii'' au nevoie de mult mai mult timp de maturizare ... nu stiu de ce ... uneori mai pot fi impinsi de la spate, alteori schimbarea se produce prea tirziu ... chiar daca e in bine ...
...foarte rar, acum, o fata sa isi doreasca o droaie de copii ... bravo si succes ... copii sint o bucurie ... pentru cine iubeste copii, ei devin un must have regulat ... sint asa de frumosi ...

Fosta membra 9am.ro

1714 mesaje

Postat pe: 29 Decembrie 2008, ora 23:32

Incadrarea in categorii poate sa fie buna uneori. R Rosenthal a facut un experiment in care copii (comuni) carora li s-a pus eticheta de gifted au ajuns la performante scolare f bune! (Evident ca a fost meritul educatorilor care nestiind adevarul au avut asteptari mai mari de la copii, dar este un experiment din care se pot trage multe concluzii utile).
Despre etichete.
Cand ai un conflict cu cineva este util sa incerci sa-i schimbi "eticheta". Tragi aer in piept si te gandesti ca este un om bun, inteligent etc... dar nu gasesc de fapt calea de comunicare. Ajuta mult..imediat iti schimbi perspectiva asupra situatiei!

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 29 Decembrie 2008, ora 23:51

Dragilor, e foarte frumos ca cititi clasificari si categorii si chestii din astea - dar omul e complex.

Eu zic asa:

- DA, baietii rai sunt primii in top, femeile sunt cam masochiste, se chinuie dar tot pe aia ii vor - probabil fiindca ii vrea toata lumea.... Si e drept ca si filmele ne spala creierii si ne imprima acolo feti-frumosi inexistenti.

- DAR ma alatur celor care spun ca inteligenta conteaza (pt. unele dintre noi). Daca macho-man e plin de fitze.... sau de functii, sau de diplome, sau de premii..... sau de case.... dar ii lipseste inteligenta..... nu e bun.

- Si DA, chiar daca suntem indragostite - pt. facut copii ne gandim la cei cu gene bune.... Oops, sa nu generalizez totusi, nu stiu ce fac celelalte femei cand sunt indragostite.

leo_

448 mesaje
Postat pe: 30 Decembrie 2008, ora 02:01

De la: homemarcel0, la data 2008-12-29 23:23:25
De la: joanna_dark_2007, la data 2008-12-29 21:49:37Cred ca trebuie sa mai adaugi categorii ca al meu sot nu se regaseste nicaieri. Cred ca l-am nimerit pe Superman (desi el ar putea sa spuna ca intra in categoria fraier de cand m-a luat de nevasta )

ador barbatii!!!

... ce uita multe fete astazi cind cauta un ''fat frumos'' este sa-i analizeze un pic si parintii ... calitatea parintilor (nu materiala cu toate ca e de preferat sa fie incluse toate ''calitatile'' in momentul luarii unei decizii pe un termen atit de lung) spune multe ... modul in care si-au educat baiatul si stilul de viata ... multe isi dau seama prea tirziu ca au facut eforturi pentru un papa-lapte ... revistele si filmele arata doar modele de succes care doar ametesc tineretul, dar oricine poate sa inteleaga mult mai mult doar uitindu-se in jurul lui ... aparentele inseala de atitea ori ... ''barbatii'' au nevoie de mult mai mult timp de maturizare ... nu stiu de ce ... uneori mai pot fi impinsi de la spate, alteori schimbarea se produce prea tirziu ... chiar daca e in bine ...
...foarte rar, acum, o fata sa isi doreasca o droaie de copii ... bravo si succes ... copii sint o bucurie ... pentru cine iubeste copii, ei devin un must have regulat ... sint asa de frumosi ...

orice femeie isi doreste o droaie de copii cand iubeste un barbat. e pur si simplu natural. pentru asta este facuta specia umana. sa procreeze.

leo_

448 mesaje
Postat pe: 30 Decembrie 2008, ora 02:09

De la: Betty, la data 2008-12-29 23:51:38Dragilor, e foarte frumos ca cititi clasificari si categorii si chestii din astea - dar omul e complex.

Eu zic asa:

- DA, baietii rai sunt primii in top, femeile sunt cam masochiste, se chinuie dar tot pe aia ii vor - probabil fiindca ii vrea toata lumea.... Si e drept ca si filmele ne spala creierii si ne imprima acolo feti-frumosi inexistenti.

- DAR ma alatur celor care spun ca inteligenta conteaza (pt. unele dintre noi). Daca macho-man e plin de fitze.... sau de functii, sau de diplome, sau de premii..... sau de case.... dar ii lipseste inteligenta..... nu e bun.

- Si DA, chiar daca suntem indragostite - pt. facut copii ne gandim la cei cu gene bune.... Oops, sa nu generalizez totusi, nu stiu ce fac celelalte femei cand sunt indragostite.

stii care am descoperit eu ca este cel mai bun tip de personalitate? cel care oscileaza intre toate celelalte si se adapteaza la situatiile de zi cu zi. cum putina inteligenta si experienta faci asta. "baiat rau" poti fi pron raspunsuri si comportament in societate (insa nu dus la extrem ca sa ajungi criminal), aventurier atunci cand mergeti intr-o excursie sau cand planuiesti o surpriza, artist la anumite evenimente (m-a frapat de curand exemplul unui coleg si al prietenei lui care de craciun au construit un brad din lemn si hartie cu globuri cu tot. de fapt totul a fost construit de ei - asta da best practics de arta), seducator este mai greu sa fii daca nu ai abilitate naturala iar tipul de succes este indicat sa fii in viata de zi cu zi, pentru ca felul in care traiesti este ilustrat in personalitatea ta. tatic nu mai spun, trebuie sa fii oricand prinzi momentul pentru ca multor femei le place sa fie tratate ca si sora mai mica. probabil face legatora cu ideea lor de a parea tinere tot timpul, iar femeile investesc mult in lucrul asta.

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 30 Decembrie 2008, ora 18:51

De la: leo_, la data 2008-12-30 02:09:34........... tatic nu mai spun, trebuie sa fii oricand prinzi momentul pentru ca multor femei le place sa fie tratate ca si sora mai mica. probabil face legatora cu ideea lor de a parea tinere tot timpul, iar femeile investesc mult in lucrul asta.

Am un amic care crede si el la fel ca tine. Dar parerea mea e ca femeile vor sa se simta mai curand protejate decat mai tinere, mai curand buricul pamantului decat sora mai mica. Si asa te simti cand esti iubita si cand el te vede ca pe o femeie frumoasa, nu ca pe un copil. Mai cred ca femeile care se vor mai tinere decat sunt - probabil au o defectiune de imagine personala - nu inteleg viata cum trebuie, regreta trecutul..... nu e normal. Eu niciodata nu m-am simtit mai frumoasa, mai matura decat acum, la aceasta varsta..... Nu spun ca am facut in viata tot ce mi-am dorit, nu e asa, dar totul se intampla cu un rost, trebuie incercat sa vedem care e acest rost.

Dar, ce sa zic, suntem diferiti, deci probabil ca exista si astfel de femei - cum spui tu.

Pentru mine - un barbat care nu ma vede frumoasa, care nu e in stare sa ma faca sa ma simt frumoasa..... nu e bun. Daca nu ma vede frumoasa, inseamna ca el cauta alt gen de femeie. Daca ajung sa ma imbrac si sa ma aranjez pentru restul lumii si nu pentru el, daca tot timpul are ceva de comentat si de corectat la mine - atunci nu pe el il caut, si el nu pe mine ma cauta.

Fosta membra 9am.ro

2 mesaje
Oras: Cluj

Postat pe: 30 Decembrie 2008, ora 20:06

Salut,

Cred ca mergand in felul asta, adica inca vreo cativa tipi postanad..in curand o sa fie mai multi barbati care incerca sa raspunda la intrebare.. Dar, in ultima instanta nu e un lucru rau.. adica, asta ne preocupa si pe noi, sa stim de ce femeile plac barbatii ca noi sa stim si vorba aceea, sa "deliver on the goods" oricare ar fi alea. Din "vasta mea experienta de viata " Cred ca ultimul lucru la care se reduce atractia unei femei pentru un barbat este el ca Barbat. Un tip increzator in el, confident de ceea ce este si ce poate face, care isi urmareste visele si misiunea in viata.. oricare ar fi acelea, care altauri de ea, ii poate oferi securitatea si apararea pe care ea, la modul cel mai subconstient o necesita. Habar n-am cum se face toata chestia asta, dar am observat ca cliseul acela cu "the good guy finishes last" e cam in majoritatea cazurilor adevarat. Un barbat care lupta pt ceea ce vrea el, care e fericit cu el, care e constient de valoarea lui,care are un sistem de valori care pe el il reprezinta si in spatele carora el sta, care e funny, si respectuos si afectuos si alea alea... un tip a la reclama mai veche cu prajiturea Magura... Deci... cred ca astea or fi...asa.. mai vag si metaforic vorbind. Am citit undeva ca "the beta male can always get the women, but the alpha male is always the one who can keep her". Pana una alta "I`m a man, and that`s my job."
Numa bine

"Strength and Honor" Maximus/S.P.Q.R.
homemarcel0

1937 mesaje
Postat pe: 31 Decembrie 2008, ora 03:05

De la: leo_, la data 2008-12-30 02:09:34
De la: Betty, la data 2008-12-29 23:51:38Dragilor, e foarte frumos ca cititi clasificari si categorii si chestii din astea - dar omul e complex.

Eu zic asa:

stii care am descoperit eu ca este cel mai bun tip de personalitate? cel care oscileaza intre toate celelalte si se adapteaza la situatiile de zi cu zi. cum putina inteligenta si experienta faci asta. "baiat rau" poti fi pron raspunsuri si comportament in societate (insa nu dus la extrem ca sa ajungi criminal), aventurier atunci cand mergeti intr-o excursie sau cand planuiesti o surpriza, artist la anumite evenimente (m-a frapat de curand exemplul unui coleg si al prietenei lui care de craciun au construit un brad din lemn si hartie cu globuri cu tot. de fapt totul a fost construit de ei - asta da best practics de arta), seducator este mai greu sa fii daca nu ai abilitate naturala iar tipul de succes este indicat sa fii in viata de zi cu zi, pentru ca felul in care traiesti este ilustrat in personalitatea ta. tatic nu mai spun, trebuie sa fii oricand prinzi momentul pentru ca multor femei le place sa fie tratate ca si sora mai mica. probabil face legatora cu ideea lor de a parea tinere tot timpul, iar femeile investesc mult in lucrul asta.

... leonel ... parca primul comentariu il faceai spunindu-mi ca e de prisos topicul ... si acum nu iti poti stapini logoreea ? ... HAHAHAHA ... papusica ... hai, nu te basica ... mai lasa si fetele sa vorbeasca ...

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 31 Decembrie 2008, ora 11:01

De la: paulshyne, la data 2008-12-30 20:06:51Salut,

Cred ca mergand in felul asta, adica inca vreo cativa tipi postanad..in curand o sa fie mai multi barbati care incerca sa raspunda la intrebare.. Dar, in ultima instanta nu e un lucru rau.. adica, asta ne preocupa si pe noi, sa stim de ce femeile plac barbatii ca noi sa stim si vorba aceea, sa "deliver on the goods" oricare ar fi alea. Din "vasta mea experienta de viata " Cred ca ultimul lucru la care se reduce atractia unei femei pentru un barbat este el ca Barbat. Un tip increzator in el, confident de ceea ce este si ce poate face, care isi urmareste visele si misiunea in viata.. oricare ar fi acelea, care altauri de ea, ii poate oferi securitatea si apararea pe care ea, la modul cel mai subconstient o necesita. Habar n-am cum se face toata chestia asta, dar am observat ca cliseul acela cu "the good guy finishes last" e cam in majoritatea cazurilor adevarat. Un barbat care lupta pt ceea ce vrea el, care e fericit cu el, care e constient de valoarea lui,care are un sistem de valori care pe el il reprezinta si in spatele carora el sta, care e funny, si respectuos si afectuos si alea alea... un tip a la reclama mai veche cu prajiturea Magura... Deci... cred ca astea or fi...asa.. mai vag si metaforic vorbind. Am citit undeva ca "the beta male can always get the women, but the alpha male is always the one who can keep her". Pana una alta "I`m a man, and that`s my job."

Numa bine

Din pacate nu toti pot fi masculi alfa.

leo_

448 mesaje
Postat pe: 31 Decembrie 2008, ora 14:12

De la: Betty, la data 2008-12-30 18:51:13
De la: leo_, la data 2008-12-30 02:09:34........... tatic nu mai spun, trebuie sa fii oricand prinzi momentul pentru ca multor femei le place sa fie tratate ca si sora mai mica. probabil face legatora cu ideea lor de a parea tinere tot timpul, iar femeile investesc mult in lucrul asta.

Am un amic care crede si el la fel ca tine. Dar parerea mea e ca femeile vor sa se simta mai curand protejate decat mai tinere, mai curand buricul pamantului decat sora mai mica. Si asa te simti cand esti iubita si cand el te vede ca pe o femeie frumoasa, nu ca pe un copil. Mai cred ca femeile care se vor mai tinere decat sunt - probabil au o defectiune de imagine personala - nu inteleg viata cum trebuie, regreta trecutul..... nu e normal. Eu niciodata nu m-am simtit mai frumoasa, mai matura decat acum, la aceasta varsta..... Nu spun ca am facut in viata tot ce mi-am dorit, nu e asa, dar totul se intampla cu un rost, trebuie incercat sa vedem care e acest rost.

Dar, ce sa zic, suntem diferiti, deci probabil ca exista si astfel de femei - cum spui tu.

Pentru mine - un barbat care nu ma vede frumoasa, care nu e in stare sa ma faca sa ma simt frumoasa..... nu e bun. Daca nu ma vede frumoasa, inseamna ca el cauta alt gen de femeie. Daca ajung sa ma imbrac si sa ma aranjez pentru restul lumii si nu pentru el, daca tot timpul are ceva de comentat si de corectat la mine - atunci nu pe el il caut, si el nu pe mine ma cauta.

cel care definea personalitatea asta de "tatic" o descria in felul asta "un barbat care ii spune tot timpul ce sa faca". acest tip de barbat pare matur in conceptii si experienta ceea ce cuprinde ideea de protectie pe care o are femeia. in plus el este in control cam tot timpul si asta e un lucru care le atrage pe multe femei. asa cum spun ele "se descurca in aproape orice situatie".

leo_

448 mesaje
Postat pe: 31 Decembrie 2008, ora 14:19

De la: homemarcel0, la data 2008-12-31 03:05:30
... leonel ... parca primul comentariu il faceai spunindu-mi ca e de prisos topicul ... si acum nu iti poti stapini logoreea ? ... HAHAHAHA ... papusica ... hai, nu te basica ... mai lasa si fetele sa vorbeasca ...

stii de ce spuneam ca e de prisos? pentru ca si eu am incercat sa aflu unele secrete de la femei. nimic mai fals! femeile nu detin nici un secret. orice femeie iti va spune cum ar vrea ea sa fie tratata si nu cum sa tratezi o femeie oarecare. te duce pe pista falsa. dovada: mai toti suntem crescuti de mame dar numai un procent mic dintre noi reusesc sa fie cu adevarat atragatori pentru femei. de ce? pentru ca mamele ne educa pe baza informatiilor pe care le au in momentul respectiv in creier, deci ele nu au o viziune de ansamblu. orice mama care se simte neglijata de sot te va sfatui sa ii acorzi atentie excesiva fetei cu care iesi de exemplu.

in concluzie, cheia nu este la femei. cheia este la un barbat care are succes cu femeile si stie ce face. spun asta pentru ca exista si barbati care au in mod accidental succes cu femeile, insa daca ar trebui sa spuna de ce nu stiu. de obicei, in cazul lor, o intamplare/succesiune de intamplari fericita in trecut l-a adus pe drumul asta.

leo_

448 mesaje
Postat pe: 31 Decembrie 2008, ora 14:23

De la: paulshyne, la data 2008-12-30 20:06:51Salut,

Numa bine

da, ai dreptate, o femeie nu va aprecia un barbat pe care il vede un barbat si nu un sex. asta o spune Schopenhauer in "Viata, amorul si moartea". mica mea experienta de viata o confirma.

leo_

448 mesaje
Postat pe: 31 Decembrie 2008, ora 14:25

De la: selen, la data 2008-12-31 11:01:27
Din pacate nu toti pot fi masculi alfa.

te contrazic. toti barbatii sanatosi au capacitatea de a deveni masculi alfa. problema este ca nu toti au vointa. problema nu este "barbatii au gene de alfa?" ci "barbatii stiu sa isi vanda genele de alfa?"

homemarcel0

1937 mesaje
Postat pe: 31 Decembrie 2008, ora 15:33

De la: leo_, la data 2008-12-31 14:19:41

stii de ce spuneam ca e de prisos? pentru ca si eu am incercat sa aflu unele secrete de la femei. nimic mai fals! femeile nu detin nici un secret. orice femeie iti va spune cum ar vrea ea sa fie tratata si nu cum sa tratezi o femeie oarecare. te duce pe pista falsa. dovada: mai toti suntem crescuti de mame dar numai un procent mic dintre noi reusesc sa fie cu adevarat atragatori pentru femei. de ce? pentru ca mamele ne educa pe baza informatiilor pe care le au in momentul respectiv in creier, deci ele nu au o viziune de ansamblu. orice mama care se simte neglijata de sot te va sfatui sa ii acorzi atentie excesiva fetei cu care iesi de exemplu.

in concluzie, cheia nu este la femei. cheia este la un barbat care are succes cu femeile si stie ce face. spun asta pentru ca exista si barbati care au in mod accidental succes cu femeile, insa daca ar trebui sa spuna de ce nu stiu. de obicei, in cazul lor, o intamplare/succesiune de intamplari fericita in trecut l-a adus pe drumul asta.

... femeile apreciaza un barbat CARE STIE CE FACE IN SUCCESIUNEA DE INTIMPLARI SI OPORTUNITATI DIN VIATA LUI ... multi fug de greutati si responsabilitati si atunci devin lasi si gainari ... aia PAR sa aiba si succes la ''femei'' dar se inseala ... amarnic ... a insela femei NU ESTE UN SUCCES ... roata se invirteste ...
... ANUL NOU SA VA ADUCA CARACTER SI SANATATE ...
...

avramdanielbc

5 mesaje
Postat pe: 31 Decembrie 2008, ora 19:01

Intrebarea se adresa 100% femeilor (si poate unor "minoritari"), sincer as dori sa nu se mai bage toti "labarii" in seama si sa lase fetele sa vorbeasca.

Fosta membra 9am.ro

1714 mesaje

Postat pe: 31 Decembrie 2008, ora 20:32

HA! Se astepta cineva sa gaseasca o reteta universal valabila?
Cred ca pana la urma Leo are dreptate.. femeile nu stiu ce vor. Cel putin al meu sot asta sustine: "asculta-ma pe mine ca tu habar nu ai ce vrei!". Si are de multe ori dreptate!! Dar si eu stiu mai bine ce este bine pt el
Daca ar fi sa existe o regula.. cred ca prima impresie este f importanta, dar abia a a doua privire incepi sa cauti lucrurile care conteaza: responsabilitate, sinceritate, altruism..etc.

leo_

448 mesaje
Postat pe: 1 Ianuarie 2009, ora 07:10

De la: marinescuirina, la data 2008-12-31 20:32:57

HA! Se astepta cineva sa gaseasca o reteta universal valabila?

Cred ca pana la urma Leo are dreptate.. femeile nu stiu ce vor. Cel putin al meu sot asta sustine: "asculta-ma pe mine ca tu habar nu ai ce vrei!". Si are de multe ori dreptate!! Dar si eu stiu mai bine ce este bine pt el

Daca ar fi sa existe o regula.. cred ca prima impresie este f importanta, dar abia a a doua privire incepi sa cauti lucrurile care conteaza: responsabilitate, sinceritate, altruism..etc.

irina, din ce am observat eu barbatii cand vor sa faca un lucru isi afiseaza o paleta intreaga de motive pro si contra si le pun in balanta.

femeile gandesc un pic mai simplu. "imi place, vreau mai mult. nu imi place. nu mai vreau, ma opresc". daca, ca barbat, vezi gandirea de moment a unei femei prin prisma aceste fraze, atunci femeile nu ti se mai par de neinteles.

Fosta membra 9am.ro

1714 mesaje

Postat pe: 1 Ianuarie 2009, ora 07:50

Ma indoiesc ca barbatii au si ei "paleta" aia..
Eu cu sotul meu nu prea avem nimic in comun (nu avem aceleasi preocupari, nu ne place aceeasi muzica, carti.. nici macar nu ne place aceeasi mancare, avem moduri de a rationa f diferite, eu sunt conservatoare, el cauta numai noul...etc.) si l-am intrebat intr-o zi ce a vazut la mine. Mi-a dat doua motive: unul dintre ele era ca i-am dat papucii cand eram o pustoaica si aparent nu a putut depasi momentul, ca cica nici o fata nu ar fi facut asta (cu sensul ca este imposibil sa-l paraseasca cineva)!!! Si al doilea motiv e atat de neserios si hilar ca nu pot sa-l spun.
Deci unde atatea rationamente?
(Daca a facut niste calcule.. nu a recunoscut. In momente de criza - cauzate intotdeauna de el - intr-adevar eu am pus diverse lucruri in balanta si am utilizat pt asta creion si hartie.. nebunie totala.. Dar nu stiu daca el a gandit asa vreodata.. Comparandu-ma cu fostele lui "prietene", trei lucruri am in comun: bruneta, mignona... si al treilea nu-l pot zice! Deci asta ar fi toata analiza aia complexa!)

Fosta membra 9am.ro

2192 mesaje
Postat pe: 2 Ianuarie 2009, ora 11:31

[/quote

Draga Leo...uneori nu ne intelegem nici noi femeiele...de aici si misterul ca detinem mari secrete....dar e fals, stim f bine ca cheia catre succes se afla la voi! Noi de fapt cheia o cautam prin intuitie si inteligenta. Ne lipseste aceste 2 lucruri esentiale, atunci am gasit cheia catre o viata de cosmar!

Fosta membra 9am.ro

2192 mesaje
Postat pe: 2 Ianuarie 2009, ora 11:32

Draga Leo...uneori nu ne intelegem nici noi femeiele...de aici si misterul ca detinem mari secrete....dar e fals, stim f bine ca cheia catre succes se afla la voi! Noi de fapt cheia o cautam prin intuitie si inteligenta. Ne lipseste aceste 2 lucruri esentiale, atunci am gasit cheia catre o viata de cosmar!

homemarcel0

1937 mesaje
Postat pe: 2 Ianuarie 2009, ora 14:16

... alooooo, sa nu mai spuneti asta niciodata ... e complet dezamagitor ... cine nu se intelege pe sine e doar un NEBUN ... TREBUIE SA AVETI INCREDERE IN VOI ... ORICE OM STIE, SIMTE, CE E BINE SI CE E RAU ... NU ACCEPTATI COMPROMISURI ... si veti fi iubite cu adevarat ... orice alte combinatii sint false si nu duc decit la acumulari de frustrari si degradarea increderii personale ... compromisurile te fac sa ''cistigi'' pe termen scurt dar pierzi enorm pe termen lung ... grav ...

... leo ... esti penibil baietel ... mai educate amice ... poate ma-ta nu le stie chiar pe toate ... ea e depozitara unor clisee cu care a trait ... ca si multi altii ...

homemarcel0

1937 mesaje
Postat pe: 2 Ianuarie 2009, ora 14:31

... bai frate, dar e haios tare ... ce cuvinte ... secrete, cheie, succes, educatie, atragatori. intelegere, ... HAHAHAHAHA ... beeeeii, ce va place sa inveliti rahatul in mii de cuvinte ... E LIPSA DE RESPECT, DE INCREDERE, SINT COMPROMISURI PE BANDA RULANTA ...

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului DE CE NE PLAC BARBATII?
Mergi la: