back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

De ce ne plac barbatii?

Pagini: << 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

810 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 13 Mai 2009, ora 22:58

..care te raneste fara nici un pic de regret...

Fosta membra 9am.ro

115 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 14 Mai 2009, ora 21:26

De la: AMETYST, la data 2009-05-13 22:58:02..care te raneste fara nici un pic de regret...
....dar de unde sti tu draga ca cei ce arata bine sunt ''reci'' si fara sensibilitate?

Dorulet

7896 mesaje

Postat pe: 14 Mai 2009, ora 21:44

De la: Terente27, la data 2009-05-13 16:17:51Da am un defect destul de mare la buzunar pt ca nu-mi prea place sa arunc cu banii aiurea pe toate mofturile femeilor ..cit despre frumos sau destept sa sti ca eu nu m-am considerat asa niciodata ...iar femeile alea'ok' asa cum spui tu exista dar le gasdesti numai pe la televiziune sau la cite o parada de moda feminina in rest ele nu stau printre oamenii obisnuiti asa ca noi pt ca ele cauta altceva decit intelegere si iubire ,....asa ca pina la urma ce sa fac sa ma 'dau' la creatura aia oh prdon! la gagica ai ''betoana'' sau nu ?....eu cred ca alta sansa nu mai am

...Deci este clar, în concluzie:
1. Eºti zgârcit;
2. Pentru tine doar "divele" de pe la TV...sunt ok, restul....nu.
Aproape cã îmi pare rãu pentru tine....dar vei rãmâne singur toatã viaþa....
ªi chiar meriþi asta!

Când toatã lumea gândeºte la fel înseamnã cã nimeni nu gândeºte.
Fosta membra 9am.ro

534 mesaje

Postat pe: 15 Mai 2009, ora 20:14

De la: Terente27, la data 2009-05-14 21:26:32
De la: AMETYST, la data 2009-05-13 22:58:02..care te raneste fara nici un pic de regret...
....dar de unde sti tu draga ca cei ce arata bine sunt ''reci'' si fara sensibilitate?

din experienta personala probabil.

Si eu sunt de acord cu ea.

Sorry, dar sti... daca ar exista unul si frumos si destept si sensibil si dragastos... deja ar fi un paradox - ar fi barbatul ideal si asta stim cu totii ca nu exista, deci... daca nu te superi, eu sunt de acord cu ea.

leo_

448 mesaje
Postat pe: 15 Mai 2009, ora 20:44

De la: mona_simona2002, la data 2009-05-15 20:14:10

Sorry, dar sti... daca ar exista unul si frumos si destept si sensibil si dragastos... deja ar fi un paradox - ar fi barbatul ideal si asta stim cu totii ca nu exista, deci... daca nu te superi, eu sunt de acord cu ea.

daca ar exista barbatul asta cu siguranta ar muri virgin si i s-ar pierde specia.

Fosta membra 9am.ro

618 mesaje
Postat pe: 15 Mai 2009, ora 22:46

..gresesti. ..Voi va plictisiti oricum dupa o vreme,chiar si in fata unui paradox viu si vreti ceva nou.Eternul feminin.

Legio tertia decima Gemina (13th Twin Legion),
Fosta membra 9am.ro

115 mesaje

Postat pe: 15 Mai 2009, ora 22:52

Ahaaaa!..deci d-aia vad eu pe strada tipe ''beton'' umblind de brat cu ''balauri'' care mai de care mai fiorosi si burtosi care inspira mai mult teama decit afectiune si tandrete....dar ceea la ce ma gindesc eu este cum vor arata viitoarele generatii de femei care mostenesc trasaturile acestor tatici ...probabil mai rau decit cele de azi si atunci imi pun firesc intrebarea :-Oare cine le-o iubii si pe ele ?.....Aprorpo de creatura ,ohhh pardon! fata aceea de care ziceam eu mai inainte ca este obeza,schioapa oarba...e.t.c, de 1.55 si 88 kg de fapt chiar exista (fosta colega de facultate)doar ca nu este schioapa ,oarba si cheala in rest le are pe toate aaa ! si sa nu uit mai are si diabet si mai este si cu 4 ani mai mare ca mine ...deci!! belea gagica nuu? cred cã am s-o cer de nevasta ca sa nu mor virgin yachhhh!

Fosta membra 9am.ro

74 mesaje
Postat pe: 16 Mai 2009, ora 12:46

Din ce am citit pana acum am observat ca parerile sunt impartite .
Dupa parerea mea nu conteaza frumusetea ,grasimea , diabetul si altele care unele persoane de aici le hulesc .
Cel mai important lucru este bunatatea interioara si modul cum te intelegi cu persoana de langa tine fie barbat ori femeie .
Si eu sunt familist si daca sotia a luat cateva kg in plus trebuie sa merg dupa fotomodele ?
Asa ca cine umbla dupa asa ceva e posibil sa faca o casa de paianjen sa o curete odata cu matura .

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 17 Mai 2009, ora 03:54

Ma, dar voi chiar nu intelegeti ca mie nu-mi plac barbatii?
Ce dracu caut pe topicul asta/

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro

534 mesaje

Postat pe: 17 Mai 2009, ora 04:29

De la: Terente27, la data 2009-05-15 22:52:05Ahaaaa!..deci d-aia vad eu pe strada tipe ''beton'' umblind de brat cu ''balauri'' care mai de care mai fiorosi si burtosi care inspira mai mult teama decit afectiune si tandrete....dar ceea la ce ma gindesc eu este cum vor arata viitoarele generatii de femei care mostenesc trasaturile acestor tatici ...probabil mai rau decit cele de azi si atunci imi pun firesc intrebarea :-Oare cine le-o iubii si pe ele ?.....Aprorpo de creatura ,ohhh pardon! fata aceea de care ziceam eu mai inainte ca este obeza,schioapa oarba...e.t.c, de 1.55 si 88 kg de fapt chiar exista (fosta colega de facultate)doar ca nu este schioapa ,oarba si cheala in rest le are pe toate aaa ! si sa nu uit mai are si diabet si mai este si cu 4 ani mai mare ca mine ...deci!! belea gagica nuu? cred cã am s-o cer de nevasta ca sa nu mor virgin yachhhh!

lasa mai Terente ca virgin tot nu mori tu. Se gaseste vreo frumoasa din asta si pentru tine, nu mai plange... macar din curiozitate, sa vada si ea cum e cu un tip frumos, nu numai cu balauri

Fosta membra 9am.ro

534 mesaje

Postat pe: 17 Mai 2009, ora 04:32

De la: dark1secret, la data 2009-05-15 22:46:04

..gresesti. ..Voi va plictisiti oricum dupa o vreme,chiar si in fata unui paradox viu si vreti ceva nou.Eternul feminin.

ai dreptate.. ne plictisim foarte repede.

Si reciproca este valabila, barbatii se plictisesc mult mai repede decat femeile, majoritatea dupa o ora sau o noapte de iubire/sex.. asa ca ce sa inteleg? O fi eternul masculin si eu inca n-am aflat?

Fosta membra 9am.ro

534 mesaje

Postat pe: 17 Mai 2009, ora 04:34

De la: nastasemihail, la data 2009-05-17 03:54:36Ma, dar voi chiar nu intelegeti ca mie nu-mi plac barbatii?

Propun sa te muti pe subiectul "De ce iubim femeile"

Cum? ... nu exista?

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 17 Mai 2009, ora 04:35

De la: mona_simona2002, la data 2009-05-17 04:34:25
De la: nastasemihail, la data 2009-05-17 03:54:36Ma, dar voi chiar nu intelegeti ca mie nu-mi plac barbatii?

Cum? ... nu exista?

Unde e?

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 17 Mai 2009, ora 04:37

De la: mona_simona2002, la data 2009-05-17 04:34:25

Cum? ... nu exista?

M-ai pacalit. Acum vreo 15 ani l-as fi deschis. Acum iubesc alte chestii. Stiinta, de exemplu....

Fosta membra 9am.ro

74 mesaje
Postat pe: 17 Mai 2009, ora 18:14

Daca tie nu-ti plac barbatii nu este problema noastra .
Iubeste pe cine vrei tu si dai inainte . :sml-happy0158
Iubeste ce vrei tu si lasane pe noi cu iubirea noastra .

Fosta membra 9am.ro

115 mesaje

Postat pe: 18 Mai 2009, ora 00:15

De la: mona_simona2002, la data 2009-05-17 04:29:15
De la: Terente27, la data 2009-05-15 22:52:05Ahaaaa!..deci d-aia vad eu pe strada tipe ''beton'' umblind de brat cu ''balauri'' care mai de care mai fiorosi si burtosi care inspira mai mult teama decit afectiune si tandrete....dar ceea la ce ma gindesc eu este cum vor arata viitoarele generatii de femei care mostenesc trasaturile acestor tatici ...probabil mai rau decit cele de azi si atunci imi pun firesc intrebarea :-Oare cine le-o iubii si pe ele ?.....Aprorpo de creatura ,ohhh pardon! fata aceea de care ziceam eu mai inainte ca este obeza,schioapa oarba...e.t.c, de 1.55 si 88 kg de fapt chiar exista (fosta colega de facultate)doar ca nu este schioapa ,oarba si cheala in rest le are pe toate aaa ! si sa nu uit mai are si diabet si mai este si cu 4 ani mai mare ca mine ...deci!! belea gagica nuu? cred cã am s-o cer de nevasta ca sa nu mor virgin yachhhh!

lasa mai Terente ca virgin tot nu mori tu. Se gaseste vreo frumoasa din asta si pentru tine, nu mai plange... macar din curiozitate, sa vada si ea cum e cu un tip frumos, nu numai cu balauri

....Pai da mai Simonica dar eu vreau sa iubesc o femeie pt tot restul vietii nu doar pt o noapte sau o saptamina astfel ca pe mine nu ma intereseaza curiozitatile si aventurile de o noaptea ,poate cer prea mult nu stiu, dar eu sunt statornic de felul meu si nu ma plictisesc asa cu una cu doua ,daca ceva nu-mi mai place la ea incer sa-i explic sa discut cu ea ce si cum ,incerc sa-o comving sa mai mearga la salon sau la sala sa-si schimbe culoarea parului þinuta sau lookul cumva si daca tot nu vrea atunci asta este !,dar de iubit in mod sigur n-as inceta s-o iubesc pe cea care am aleso la inceput si nici n-as schimba-o cu alta pt nimic in lume si stiu ce spun nu vorbesc aiurea ...da ia zi mai bine acolo in SUA femeile tot asa ca in Romania sunt adica fug de barbatii care arata mai bine si aleg pe cei burtosi ,maslinii si cu aspect de ''dinozaur'' ?...

Fosta membra 9am.ro

38 mesaje
Oras: Cernavoda

Postat pe: 18 Mai 2009, ora 00:43

Veverita lipseste o noapte intreaga de acasa. A doua zi vine toata smotocita, cu blana jumulita, vai de ea.
- Ce s-a intamplat? o intreaba sotul.
- Pai m-a prins bursucul, m-a dus la el acasa si 3 zile m-a bursucit intruna.
- Dar tu lipsesti doar de o zi!
- Pai am venit numai sa ma schimb si ma intorc.

Fosta membra 9am.ro

38 mesaje
Oras: Cernavoda

Postat pe: 18 Mai 2009, ora 00:48

Ce trebuie sa stie femeile despre barbati

Daca tu crezi ca drumul spre inima unui barbat este prin stomacul acestuia, tintesti prea sus.

Cel mai bun motiv sa divortezi de barbat este acela referitor la sanatate: iti e greata cand il vezi.

Sa nu crezi niciodata un barbat care spune ca e seful in casa. Probabil minte in legatura si cu alte lucruri.

Treaba unei femei care nu este niciodata facuta este cea pe care i-a cerut sotului ei sa o faca.

Daca vrei un barbat dragut ia-ti unul chel – se straduiesc mai mult.

Alege barbati mai tineri. – oricum nu se maturizeaza niciodata

Creierul barbatilor e ca sistemul de inchisori: prea putine celule per barbat.

Sotii sunt ca si copii - sunt draguti, atat timp cat sunt ai altora.

Sunt multe cuvinte cu care poti descrie barbatii - puternic, iubitor, onest - ar fi toate gresite, dar poti totusi sa le folosesti.

Oamenii de stiinta tocmai au descoperit ceva ce poate face munca a cinci barbati - o femeie.

De cele mai multe ori cand gasesti un barbat care ar parea un sot bun, vei afla ca asta si este.

Barbatii sunt cu totii la fel - au fete diferite doar ca sa ii poti distinge unii de ceilalti.

Sigur ca barbatul a fost creat inaintea femeii, dar cu totii gresim la inceput.

Barbatii spun ca primul lucru pe care il observa la o femeie sunt ochii ei. Femeile spun ca primul lucru pe care il observa e ca ei sunt niste mincinosi.

Cand un barbat ii deschide masina nevestei, ori e o masina noua, ori o nevasta noua.

sper sa nu se supere barbatii care citesc pe aici, sa zambeasca si pe mine ma enervaza bancurile cu blonde.

Dorulet

7896 mesaje

Postat pe: 18 Mai 2009, ora 01:02

De la: sybeel, la data 2009-05-18 00:48:31Ce trebuie sa stie femeile despre barbati

Daca tu crezi ca drumul spre inima unui barbat este prin stomacul acestuia, tintesti prea sus.

Cel mai bun motiv sa divortezi de barbat este acela referitor la sanatate: iti e greata cand il vezi.

Sa nu crezi niciodata un barbat care spune ca e seful in casa. Probabil minte in legatura si cu alte lucruri.

Treaba unei femei care nu este niciodata facuta este cea pe care i-a cerut sotului ei sa o faca.

Daca vrei un barbat dragut ia-ti unul chel – se straduiesc mai mult.

Alege barbati mai tineri. – oricum nu se maturizeaza niciodata

Creierul barbatilor e ca sistemul de inchisori: prea putine celule per barbat.

Sotii sunt ca si copii - sunt draguti, atat timp cat sunt ai altora.

Sunt multe cuvinte cu care poti descrie barbatii - puternic, iubitor, onest - ar fi toate gresite, dar poti totusi sa le folosesti.

Oamenii de stiinta tocmai au descoperit ceva ce poate face munca a cinci barbati - o femeie.

De cele mai multe ori cand gasesti un barbat care ar parea un sot bun, vei afla ca asta si este.

Barbatii sunt cu totii la fel - au fete diferite doar ca sa ii poti distinge unii de ceilalti.

Sigur ca barbatul a fost creat inaintea femeii, dar cu totii gresim la inceput.

Barbatii spun ca primul lucru pe care il observa la o femeie sunt ochii ei. Femeile spun ca primul lucru pe care il observa e ca ei sunt niste mincinosi.

Cand un barbat ii deschide masina nevestei, ori e o masina noua, ori o nevasta noua.

sper sa nu se supere barbatii care citesc pe aici, sa zambeasca si pe mine ma enervaza bancurile cu blonde.

Daaa! Sunt bestiale...le-am primit ºi eu pe e-mail!

Când toatã lumea gândeºte la fel înseamnã cã nimeni nu gândeºte.
leo_

448 mesaje
Postat pe: 18 Mai 2009, ora 10:19

De la: Terente27, la data 2009-05-18 00:15:06

....Pai da mai Simonica dar eu vreau sa iubesc o femeie pt tot restul vietii nu doar pt o noapte sau o saptamina astfel ca pe mine nu ma intereseaza curiozitatile si aventurile de o noaptea ,poate cer prea mult nu stiu, dar eu sunt statornic de felul meu si nu ma plictisesc asa cu una cu doua ,daca ceva nu-mi mai place la ea incer sa-i explic sa discut cu ea ce si cum ,incerc sa-o comving sa mai mearga la salon sau la sala sa-si schimbe culoarea parului þinuta sau lookul cumva si daca tot nu vrea atunci asta este !,dar de iubit in mod sigur n-as inceta s-o iubesc pe cea care am aleso la inceput si nici n-as schimba-o cu alta pt nimic in lume si stiu ce spun nu vorbesc aiurea ...da ia zi mai bine acolo in SUA femeile tot asa ca in Romania sunt adica fug de barbatii care arata mai bine si aleg pe cei burtosi ,maslinii si cu aspect de ''dinozaur'' ?...

sa arati bine nu este totul pentru o femeie. iti trebuie si dovada sociala, pe care acei burtosi o au. zilele trecute am vazut, pe cand eram cu prietena la o cafenea, un asemenea burtos cum a agatat un model de vreo 1,90 cm, cu 20 cm mai inalta decat el. partea lui de dovada sociala era un a4 si hainele de pe el, in rest la abordare si discutie era varza. fa-ti si tu dovada sociala si o sa fie ok. tin sa iti raspund inaintea monei: si in SUA femeile sunt la fel. de fapt pe tot globul femeile sunt incantate de unele lucruri si resping pe altele. lucrurile astea sunt asa de cand lumea. in ultimii 20 de ani au aparut si alte cerinte, dar eu iti recomand sa te folosesti de cele mai vechi. aminteste-ti ca, asa cum sigur ai auzit, pentru o femeie barbatul e mai intai BARBAT si dupa, este tipul care se poarta frumos cu ea.

Siena

89 mesaje

Postat pe: 18 Mai 2009, ora 19:18

... si pentru mine, fiindca e minunata Povestea ... Multumesc Irina!

... ganduri scrise pe frunze de mesteacan ...
kali13

233 mesaje

Postat pe: 18 Mai 2009, ora 23:04

De la: leo_, la data 2009-05-18 10:19:00
De la: Terente27, la data 2009-05-18 00:15:06

sa arati bine nu este totul pentru o femeie. iti trebuie si dovada sociala, pe care acei burtosi o au. zilele trecute am vazut, pe cand eram cu prietena la o cafenea, un asemenea burtos cum a agatat un model de vreo 1,90 cm, cu 20 cm mai inalta decat el. partea lui de dovada sociala era un a4 si hainele de pe el, in rest la abordare si discutie era varza. fa-ti si tu dovada sociala si o sa fie ok. tin sa iti raspund inaintea monei: si in SUA femeile sunt la fel. de fapt pe tot globul femeile sunt incantate de unele lucruri si resping pe altele. lucrurile astea sunt asa de cand lumea. in ultimii 20 de ani au aparut si alte cerinte, dar eu iti recomand sa te folosesti de cele mai vechi. aminteste-ti ca, asa cum sigur ai auzit, pentru o femeie barbatul e mai intai BARBAT si dupa, este tipul care se poarta frumos cu ea.

Un model de 1,90 ,era Roxana Ciuhulescu?(ca asta nu e model)?si,onanistule,de cand asculti conversatia altora ,chiar nu ti-e rusine?Un barbat adevarat nu are nevoie de A4,haine de firma,burta,nu are nevoie de "artificii" pentru a cuceri o femeie,onanistule,un barbat trebuie sa fie el insusi ,si va gasi femeia/iubita/sotia cu care se va intelege intim(daca intelegi ce vreau sa spun)/sexual....Onan

Fosta membra 9am.ro

115 mesaje

Postat pe: 19 Mai 2009, ora 11:33

Suna frumos ce spui tu Kelly daca toate femeile ar gindii asa ca tine ar fi ok ,dar cred totusi ca Leo din pacate cam are dreptate, am vazut si eu astfel de cupluri gen 'frumoasa si bestia' de fapt le vad zilnic chiar de curind cind am fost sa fac niste cumparaturi la un magazin am vazut si eu un 'borþozaur' urit foc cu o papusa de fata de mina care tocmai coborise dintr-o masina de lux si pt o clipa s-au oprit in dreptu masinii mele sa faca putin haz de vechimea ei ........Eu sper totusi ca femeile sa nu fie si in SUA sau alte colturi ale lumii la fel ca in Ro ca atunci chiar ma dezumflu de tot

Fosta membra 9am.ro

534 mesaje

Postat pe: 19 Mai 2009, ora 18:15

De la: Terente27, la data 2009-05-19 11:33:11Suna frumos ce spui tu Kelly daca toate femeile ar gindii asa ca tine ar fi ok ,dar cred totusi ca Leo din pacate cam are dreptate, am vazut si eu astfel de cupluri gen 'frumoasa si bestia' de fapt le vad zilnic chiar de curind cind am fost sa fac niste cumparaturi la un magazin am vazut si eu un 'borþozaur' urit foc cu o papusa de fata de mina care tocmai coborise dintr-o masina de lux si pt o clipa s-au oprit in dreptu masinii mele sa faca putin haz de vechimea ei ........Eu sper totusi ca femeile sa nu fie si in SUA sau alte colturi ale lumii la fel ca in Ro ca atunci chiar ma dezumflu de tot

imi pare rau ca trebuie sa te dezamagesc dar... femeile sunt peste tot la fel. Chestia misto este ca in SUA sunt si barbati frumosi, destepti si tineri care au o situatie materiala buna si foarte buna ... deci nu este cazul sa dai in depresie. NU toate frumoasele de pe Pamant sunt combinate cu balauri Era o vorba romaneasca... "ce-i al tau e pus deoparte"

Aaaa... ca ma intrebai pe alt subiect- poti incerca in Canada, e mai aproape decat Australia si cred ca nu sunt atat de pretentiosi canadienii cu emigrarea.

De infiat... e cam greu, esti prea mare, dar o sa intreb prietenele mai in varsta ok?

Good luck!

Fosta membra 9am.ro

115 mesaje

Postat pe: 19 Mai 2009, ora 23:04

Acum vorba aceea romaneasca s-a cam schimbat si suna cam asa ; ''ce-i al tau nu mai este deloc al tau'' ...cam asa este acum pe aici ..asa ca as prefera mai degraba o 'dulceata' pe acolo din SUA decit una de pe aicea ...am avut ocazia sa cunosc (pe net) femei de pe acolo si mi s-au parut super ok ;naturale ,deschise ,comunicativa si nu intrebau de loc de salariu sau ce masina am ..pe cind aicea treaba este cum spune si Leo in comentariul de mai sus iti trebuie musai o þoala de firma pe tine si un A4 Audi pt a-ti face o prietena ...eu nu pot sa-i ofer decit o coala de hirtie A4 si toata iubirea mea si-n rest cam atit

leo_

448 mesaje
Postat pe: 21 Mai 2009, ora 10:27

De la: Terente27, la data 2009-05-19 23:04:00Acum vorba aceea romaneasca s-a cam schimbat si suna cam asa ; ''ce-i al tau nu mai este deloc al tau'' ...cam asa este acum pe aici ..asa ca as prefera mai degraba o 'dulceata' pe acolo din SUA decit una de pe aicea ...am avut ocazia sa cunosc (pe net) femei de pe acolo si mi s-au parut super ok ;naturale ,deschise ,comunicativa si nu intrebau de loc de salariu sau ce masina am ..pe cind aicea treaba este cum spune si Leo in comentariul de mai sus iti trebuie musai o þoala de firma pe tine si un A4 Audi pt a-ti face o prietena ...eu nu pot sa-i ofer decit o coala de hirtie A4 si toata iubirea mea si-n rest cam atit

omule, asa cum spuneam iti trebuie dovada sociala. invata o meserie bine (preferabil una pentru care ai pasiune - si eu fac la fel, nu iti dau sfaturi pe care nu le urmez) si cu ea vei face bani. dovada sociala include banii si masina dar nu se rezuma la atat. o femeie va astepta pana faci banii, casa, masina daca vede ca tu ai potential, chiar daca acum nu ai decat niste haine ieftine pe tine. adevaratul premiu suntem noi si nu lucrurile exterioare noua. asa ca gaseste-ti o pasiune si fa-ti dovada sociala (adica sa devii o persoana interesanta, nu neaparat bogata). ca sa iti exemplific, prima mea masina a fost un oltcit, acum am una straina. numarul femeilor care au trecut prin fiecare nu difera cu mult asa ca nu pierzi nimic!!! o femeie iti spune asa "imi plac barbatii care conduc bmw". pe experienta ta din scoala de la gramatica invat sa imparti fraza in propozitii insemnand. "imi plac barbatii/1 care conduc bmw/2.
daca cunosti ceva din mentalitatea feminina suprimi propozitia atributiva si iei in calcul cum sa devii barbat doar. gandeste-te ca multe femei bogate au fugit cu soferul chiar daca ala nu le putea oferi ce le oferea sotul. a fi barbat nu depinde de avere si, ne nastem masculi si femele, iar prin experienta noastra devenim barbati si femei.

leo_

448 mesaje
Postat pe: 21 Mai 2009, ora 10:35

De la: kali13, la data 2009-05-18 23:04:12

Un model de 1,90 ,era Roxana Ciuhulescu?(ca asta nu e model)?si,onanistule,de cand asculti conversatia altora ,chiar nu ti-e rusine?Un barbat adevarat nu are nevoie de A4,haine de firma,burta,nu are nevoie de "artificii" pentru a cuceri o femeie,onanistule,un barbat trebuie sa fie el insusi ,si va gasi femeia/iubita/sotia cu care se va intelege intim(daca intelegi ce vreau sa spun)/sexual....Onan

trecand peste elementele care iti caracterizeaza manierele chiar si pe forum (se acuza ideea si nu pe cel ce o expune - insa ma astept de la semenii mei la orice tampenie ca doar de aia suntem ultimul popor in europa) trebuie sa iti explic ca nu intelegi decat ce vrei tu din ce spun eu. masina, pantofii, ochelarii, costumul, ceasul sunt element prin care o femeie isi face parere din prima secunda despre tine. inainte de a deschide gura. deci cand tu mai ai 1 secunda pana a ajunge la ea esti deja clasificat. poate parfumul iti intregeste imaginea pentru ca unele femei impart barbatii dupa parfumurile pe care le folosesc (efectul revistelor de scandal). nu intru in subiect pt ca sunt sigur ca nu am cu cine discuta. poate ma vei contrazice spunandu-mi ce inseamna "un barbat trebuie sa fie el insusi". insa as dori o parere inteligenta. pentru ca eu stiu care e diferenta dintre a fi eu insumi si a fi barbatul pe care si-l doreste o femeie langa. nu degeaba am de cinci ani o relatie pe care si-o doresc 80% din oameni, cel putin, macar la inceputul legaturii lor.

macar poate ne spui de unde provine cuvantul onanist pe care il tot expui? ca multi vorbeste gura far' de ei. sa stiu si eu ca stii ce vb.

kali13

233 mesaje

Postat pe: 21 Mai 2009, ora 21:05

Mai,Rudolf Valentino,nu te-au vazut pe tine,tandrule,romanticule...numai,tu,doar,tu,esti prototipul barbatului ,pardon(elucubratiei masculine),baietzelul fara burta dar cu grasime pe creier...onan este la putere in randul asa zisilor "barbati"

Fosta membra 9am.ro

115 mesaje

Postat pe: 21 Mai 2009, ora 23:22

De la: leo_, la data 2009-05-21 10:27:59
De la: Terente27, la data 2009-05-19 23:04:00Acum vorba aceea romaneasca s-a cam schimbat si suna cam asa ; ''ce-i al tau nu mai este deloc al tau'' ...cam asa este acum pe aici ..asa ca as prefera mai degraba o 'dulceata' pe acolo din SUA decit una de pe aicea ...am avut ocazia sa cunosc (pe net) femei de pe acolo si mi s-au parut super ok ;naturale ,deschise ,comunicativa si nu intrebau de loc de salariu sau ce masina am ..pe cind aicea treaba este cum spune si Leo in comentariul de mai sus iti trebuie musai o þoala de firma pe tine si un A4 Audi pt a-ti face o prietena ...eu nu pot sa-i ofer decit o coala de hirtie A4 si toata iubirea mea si-n rest cam atit

omule, asa cum spuneam iti trebuie dovada sociala. invata o meserie bine (preferabil una pentru care ai pasiune - si eu fac la fel, nu iti dau sfaturi pe care nu le urmez) si cu ea vei face bani. dovada sociala include banii si masina dar nu se rezuma la atat. o femeie va astepta pana faci banii, casa, masina daca vede ca tu ai potential, chiar daca acum nu ai decat niste haine ieftine pe tine. adevaratul premiu suntem noi si nu lucrurile exterioare noua. asa ca gaseste-ti o pasiune si fa-ti dovada sociala (adica sa devii o persoana interesanta, nu neaparat bogata). ca sa iti exemplific, prima mea masina a fost un oltcit, acum am una straina. numarul femeilor care au trecut prin fiecare nu difera cu mult asa ca nu pierzi nimic!!! o femeie iti spune asa "imi plac barbatii care conduc bmw". pe experienta ta din scoala de la gramatica invat sa imparti fraza in propozitii insemnand. "imi plac barbatii/1 care conduc bmw/2.
daca cunosti ceva din mentalitatea feminina suprimi propozitia atributiva si iei in calcul cum sa devii barbat doar. gandeste-te ca multe femei bogate au fugit cu soferul chiar daca ala nu le putea oferi ce le oferea sotul. a fi barbat nu depinde de avere si, ne nastem masculi si femele, iar prin experienta noastra devenim barbati si femei.
.............Din pacate asa este in Romania iti trebuie dovada sociala sau financiara ca sa te placa o femeie asemeni triburilor din preistorie cind masculii isi etalau cu fast si mindrie ''podoabele'' coltii sau ghiarele fiarelor pe care le vinau si astfel masculul era etichetat in special de catre femei dupa blana pe care o purta pe el ca vesmint precum si podoabele si zorzoanele care-i stabileau statutul pe care-l avea in societatea tribala ,..la fel se mai intimpla si la actualele triburi existente prin Africa ;Papua ,America de sud.....iar in lumea ''civilizata'' la noi si la arabi ce mai exista asa ceva unde femeia se 'cumpara' in rest nu prea mai exista nicaieri aceste practici...pe de alta parate mi se pare absurd ca sa tragi ca nebunu o viata si sa te spetesti facind avere ,casa si masina ca sa poti fi acceptat de o femeie ( ca si cum femeile ar fi pe cala de disparitie) si deci trebuiesc cistigate ca la piata pe taraba ''cit imi dai ca sa-ti dau'',fara iubire ,fara dragoste...e.t.c......iar referitor la ce spunea Simona ca in SUA barbatii sunt frumosi ,destepti , tineri si realizati este asa pt ca acolo exista de mult acel factor care favorizeaza treaba aceasta ,adica factorul economic al acelei tari, mult superior Romaniei care permite cetatenilor din state sa se realizeze pe plan material si chiar profesional mult mai rapid decit la noi ,cit despre destepti hmm!..nu prea as zice, stiu cum este treaba acolo cu desteptaciunea lor in afara de faptul ca ei sunt impulsionati de mici sa-si faca un scop si un þel in viata nu au cu nimic mai mult ca inteligenta decit noi (cazuri dovedite deja si cunoscute de noi toti ) iar frumosi poate ca da ,pt ca acolo situatiua economica superioara le-a schimbat de mult gindirea si idealurile femeilor de acolo astfel ca ele acolo prefera sa aleaga si deci sa raspindeasca genele barbatilor care mai arata si bine nu doar a celor cu haine de firma ,burta si cu A4 ......in rest ce pot sa mai spun eu este ca personal nu am de gind sa pierd timpul muncind ca 'robul' ca sa fac bani si avere ca apoi spre batrinete sa-mi pot gasii si eu o piþipoanca caruia sa-i pot spune 'nevasta' si sa ma traga dupa ea in Mall si sa-mi faca o mie de reprosuri ,asa ca ca prefer sa plec in afara si asta cam definitiv ca sa-mi pot realiza visul adica ceea ce este normal si firesc sa-si doreasca tot omul ;o casa ,o masa ,o sotie iubitoare (care sa te iubeasca pe tine nu buzunarul tau)si multa ff multa armonie si fericire

Fosta membra 9am.ro

810 mesaje

Postat pe: 22 Mai 2009, ora 02:02

si eu care credeam ca unei asa frumuseti nudice hainele ii sunt de prisos!

Pagini: << 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului DE CE NE PLAC BARBATII?
Mergi la: