Info
x
De ce ne plac barbatii?
|
anton_tiberiu73 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 Oras: Suceava |
Postat pe: 17 Iunie 2009, ora 18:33
femeia al face pe barbat si bun si rau trebuie doar sa faca an asa fel sa-l tina aproape
|
|
BOBITA 638 mesaje Membru din: 8/06/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 21 Iunie 2009, ora 10:40
ne place ca ne da sub coada si daca mai au si bani si o masina trasnet si ne duce in Dubai,daca mai are si babaci parale,este OK,asa a zis tata
Si totusi tata va pacaleste inca odata ca romanii uita repede !
|
|
BOBITA 638 mesaje Membru din: 8/06/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 28 Iunie 2009, ora 08:38
Ce vreti sa ziceti ca nu este asa?
Si totusi tata va pacaleste inca odata ca romanii uita repede !
|
|
9am086414 4 mesaje Membru din: 27/06/2009 |
Postat pe: 29 Iunie 2009, ora 10:26
Acum ce sa fac ,a ramas JOE singur iar eu trebuie sa ma incerc citiva prin strainatate
|
|
9am043133 20 mesaje Membru din: 2/05/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 9 August 2009, ora 15:30
Eu ma cred foarte destept ,de mine de ce nu te indragostesti ?
|
|
Postat pe: 9 August 2009, ora 15:32
Sunt de acord cu tine.
|
|
Postat pe: 9 August 2009, ora 15:39
Esti tu frumoasa dar nu forta barbatii sa te analizeze in amanuntit.
|
|
Fosta membra 9am.ro 810 mesaje Membru din: 11/03/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 12 August 2009, ora 22:47
De la: mona_simona2002, la data 2009-06-15 02:08:17
|
|
|
|
|
Postat pe: 26 August 2009, ora 22:37
De la: Shlomo_Mire_Ivan, la data 2009-06-04 06:22:57De la: 9am007548, la data 2009-06-01 21:29:32Da...uite,mie nu prea-mi plac barbatii,parca mai mult imi plac femeile!De la: CAMELYA_, la data 2009-06-01 21:13:11De la: 9am1313, la data 2009-06-01 19:54:55Cel mai puternic barbat poate fi inghitit de o simpla gropita din obrazul femeii. si mi se pare normal!
|
|
Postat pe: 26 August 2009, ora 22:41
De la: 9am10015, la data 2009-06-11 03:01:22fiecare barbat e unic prin modul in care conduce viata unei familii
|
|
vdtoth 35 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Pitesti |
Postat pe: 18 Septembrie 2009, ora 20:41
De ce va plac barbatii? Din acelasi motiv care ne plac si noua femeile. Un om "anormal" ar fi pe "invers". intrebarea trebuia pusa ce ne plac la barbati? Si ce nu? Plusuri si minusuri. Numai bine.
|
|
Tycu 3787 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 19 Septembrie 2009, ora 14:46
De la: vdtoth, la data 2009-09-18 20:41:56De ce va plac barbatii? Din acelasi motiv care ne plac si noua femeile. Un om "anormal" ar fi pe "invers". intrebarea trebuia pusa ce ne plac la barbati? Si ce nu? Plusuri si minusuri. Numai bine. Si cum bre , barbatii pe " invers" sunt anormali ? Nuuu.toti sunt normali . ! Barbatii reprezinta puterea , baza societatii umane , a unei tari, capul familiei, in general femeia este pentru gospodarie , cratita si copii.! Minte scurta, fusta lunga, femeia e un rau necesar la casa barbatului !!
Ticu
|
|
9am_anonim 126 mesaje Membru din: 2/08/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 6 Octombrie 2009, ora 17:59
Pentru ca barbatii sunt pur si simplu niste oameni fericiti.
Pentru ca sunt niste creaturi simple Cum arata lumea din punctul lor de vedere: - Numele tau de familie ramane neschimbat. - Garajul este al tau pe de-a-ntregul. - Planurile de nunta se rezolva de la sine. - Ciocolata este doar o alta gustare. - Poti sa devii presedinte. - Niciodata nu poti sa fii gravid. - Poti purta un tricou alb intr-un parc acvatic. - Poti sa NU porti nici un tricou intr-un parc acvatic. - Mecanicii de automobile iti spun adevarul. - Lumea intreaga este toaleta ta. Niciodata nu trebuie sa conduci pana la o alta statie de benzina ca sa cauti o toaleta deoarece aceasta in care esti este prea scarboasa. - Nu trebuie sa te opresti sa te gandesti inspre ce parte trebuie sa invarti o piulita sau un surub. - Acelasi loc de munca, salariu mai mare. - Ridurile adauga caracter. - Rochia de mireasa - $500, inchirierea unui frac - $100. - Oamenii nu se holbeaza niciodata la pieptul tau atunci cand vorbesti cu ei. - De la tine se asteapta practic sa mai scapi ocazional cate un "sunet" bine armonizat... - Pantofii noi nu taie, jeneaza sau mutileaza piciorul. - O singura dispozitie sufleteasca mereu. - Conversatiile telefonice se termina in exact 30 de secunde. - Stii tot felul de lucruri despre tancuri. - O vacanta de cinci zile necesita o singura valiza. - Poti sa-ti deschizi toate borcanele. - Esti coplesit cu laude pentru cel mai mic act de gandire. - Daca cineva uita sa te invite, el sau ea mai poate inca sa ramana prietenul tau. - Lenjeria intima costa $8.95 trei perechi. - Trei perechi de pantofi sunt mai mult decat suficiente. - Nu ai aproape niciodata probleme cu curelusa de pantof in public. - Nu esti capabil sa vezi cute pe hainele tale. - Totul de pe fata ta ramane in culoarea originala. - Aceasi freza tine ani de zile, poate chiar decade. - Trebuie sa-ti razi doar fata si gatul. - Te poti juca cu jucarii toata viata ta. - Burta de obicei iti ascunde soldurile mari. - Un portofel si o pereche de pantofi de o singura culoare pentru toate sezoanele. - Poti purta pantaloni scurti, indiferent de cum iti arata picioarele. - Poti sa-ti "faci" unghiile cu un briceag. - Ai libera alegere privitor la a-ti lasa mustata... - Poti sa faci cumparaturile de Craciun pentru 25 de rude in ziua de 24 decembrie in 25 de minute... |
|
Fosta membra 9am.ro 1171 mesaje Membru din: 23/08/2009 |
Postat pe: 6 Octombrie 2009, ora 22:57
De la: Tycu, la data 2009-09-19 14:46:19De la: vdtoth, la data 2009-09-18 20:41:56De ce va plac barbatii? Din acelasi motiv care ne plac si noua femeile. Un om "anormal" ar fi pe "invers". intrebarea trebuia pusa ce ne plac la barbati? Si ce nu? Plusuri si minusuri. Numai bine. Mai neea Tyc -tac ! Cum te scapa omul din lesa incepi sa bantui pe unde nu-ti fierbe oala ! Asta e un topic pentru noi femeile in cautare de barbati normali ! Anormalii aia de care zici mata nu pot sa-i inlocuiasca pe cei pe care ii dorim noi in interiorul nostru - ei cam incurca interioarele ,uneori se multumesc si cu o gaura in perete ! Cat despre parerea ta fata de noi femeile ,spre deziluzia ta te anunt ca te inseli amarnic ! Noi suntem inteligente ,noi am invatat sa stim sa ne alegem partenerii ,ii iubim si ne iubesc ,facem sex toata ziua si facem treburile prin casa impreuna sau platim pe cineva ! Vremurile lui matale au apus de mult ,noi nu mai respectam ce scrie prin cartea neagra adica prin biblie ,am invatat sa va dominam , sa ne impunem si sa va ignoram daca nu corespundeti in pat sau in viata de cuplu ! |
|
alehin 2584 mesaje Membru din: 25/03/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 6 Octombrie 2009, ora 23:35
Minte scurta, fusta lunga, femeia e un rau necesar la casa barbatului !! ,,
BRREE .... nea Ticuleee ...sigur sotia mata ...e femeie????? Daca da ...atunci stie ce parere ai despre ea??? Halal respect...mintte scurta ...hai ??? Pai mata cum o ai ...lunga ???? de cat de cativa cm??? BRE ....daca nevasta mata nu se rade dimineata si nu face pishu din picioare ...inseamna ca te-ai insurat ...cu ....cu ....un rau necesar ...ai zis?????aica un fel de supozitor ...pilula amara ....aspirator ...ce e breee ...ca perechea matale ...cred ca nu s-a nascut inca......e vreun pasaroi ....perechioi ....?!
|
|
9am_anonim 126 mesaje Membru din: 2/08/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 7 Octombrie 2009, ora 18:04
Barbatii si gratarul
Cand un barbat se declara pregatit sa preia prepararea gratarului, se declanseaza urmatoarea serie de evenimente: 1) femeia cumpara mancarea 2) femeia face salata, pregateste legumele si desertul 3) femeia pregateste carnea pentru gratar, o asaza pe o tava,impreuna cu toate celelalte ustensile necesare si o duce afara, unde barbatul sta deja asezat cu o bere in mana in fata gratarului. Si aici vine punctul cel mai important al intregii desfasurari: 4) BARBATUL ASAZA CARNEA PE GRATAR! 5) apoi mai multe activitati de rutina, femeia aduce farfuriile si tacamurile afara 6) femeia informeaza barbatul ca mai e putin si carnea se arde 7) el ii multumeste pentru aceasta informatie importanta si mai comanda totodata inca o bere la ea, in timp ce el se ocupa de situatia de urgenta Si apoi inca un punct foarte important! 8) BARBATUL IA CARNEA DE PE GRATAR SI O DA FEMEII! 9) apoi urmeaza din nou rutina. Femeia aranjeaza farfuriile, salata, painea, tacamurile, servetelele si sosurile si aduce totul afara pe masa. 10) Dupa masa femeia elibereaza masa, o curata, spala vasele Si din nou, foarte important!!!: 11) TOTI IL LAUDA PE BARBAT PENTRU CALITATILE LUI IN ARTA GATITULUI SI II MULTUMESC PENTRU MANCAREA SUPER BUNA! 12) Barbatul o intreaba pe femeie cum i-a placut faptul ca nu a fost nevoita sa gateasca si cand observa ca ea e cam botoasa, ajunge la concluzia, ca pe femei nu le poti multumi oricum niciodata |
|
monik_mdragomir 2 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 8 Octombrie 2009, ora 12:01
Si cum bre , barbatii pe " invers" sunt anormali ? Nuuu.toti sunt normali . ! Barbatii reprezinta puterea , baza societatii umane , a unei tari, capul familiei, in general femeia este pentru gospodarie , cratita si copii.! Minte scurta, fusta lunga, femeia e un rau necesar la casa barbatului !!
hai ca asta e prea de tot...adica dupa mintea ta femeia ...e asa de proasta incat nu e buna la alt ceva decat la gatit , spalat si ...facut copii???!!! Din cele ce afirmi trag concluzia ca NU ESTI INSURAT ..... HA HA HA ... cum e posibil sa faci o asemenea afirmatie??? Dupa tine probabil ca ar trebui sa purtam si val precum femeile musulmane asta ca sa fim si mai supuse barbatului ....cred ca o vizita prin SUA, Canada ti-ar face bine ai descoperi ca femeia face ''legea'' in casa de cele mai multe ori ...si daca vrea gateste si daca nu nu ...babatul mai face si el curatenie sau are grija de copil nu sta doar in fata la Tv cu o bere in mana privind meciul de fotbal .... |
|
Fosta membra 9am.ro 56 mesaje Membru din: 7/07/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 8 Octombrie 2009, ora 13:17
Scuze ca intervin asa, dar s-ar putea la o analiza mai in amanunt a 'mneaiei, sa dai de mari uratenii... de cultura si suflet!
Dar si la barbati poate fi la fel.
FDO
|
|
karmen10 47 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 9 Octombrie 2009, ora 17:56
mie nu-mi plac barbatii, mie-mi place doar al meu.si sincer, ca al meu nu prea am mai gasit. nu are nici burta, nici ceafa groasa, e frumos, si face micul dejun in fiecare dimineata.si e si strajnic la pat...nu-i plac meciurile de fotbal...nu bea bere(prea mult)cu baietii...si ce sa va mai explic....merita domne , merita
|
|
Fosta membra 9am.ro 1276 mesaje Membru din: 7/07/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 9 Octombrie 2009, ora 23:42
daca ei n-ar exista,noi cu cine sa mai fim "egale"?
|
|
karmen10 47 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 11 Octombrie 2009, ora 19:27
atingerea_Zephyrului....poza ta m-a inspirat si am prelucrat-o putin in diferite variante...si pentru ca nu-ti pot trimite mesaj privat....poate iti vezi poza pe profilul meu..la poze
|
|
9am119680 2 mesaje Membru din: 19/08/2009 |
Postat pe: 13 Octombrie 2009, ora 22:07
De la: ioana_dark, la data 2008-12-29 02:35:07De la: leo_, la data 2008-12-29 02:17:51femeile sunt atrase in general de barbatii cu gene "bune". le atrage tot ce s-ar putea transmite la copii. inteligenta nu este unul din aceste lucruri chiar daca majoritatea femeilor spun asta (in definitiv einstein a murit virgin, nu?). principalul lucru care le place femeilor la un barbat este personalitatea, aceasta identificandu-l in mod unic pe barbatul respectiv. exista 8 tipuri de personalitate placute de femei: "baiatul rau", aventurierul, seducatorul, artistul, tipul de succes, taticul, barbatul obisnuit si fraierul, in ordinea mentionata.
|
|
9am119680 2 mesaje Membru din: 19/08/2009 |
Postat pe: 13 Octombrie 2009, ora 22:15
De la: sybeel, la data 2009-05-18 00:48:31Ce trebuie sa stie femeile despre barbati |
|
9am157532_utrenie 4 mesaje Membru din: 19/10/2009 |
Postat pe: 1 Noiembrie 2009, ora 05:51
despre fericire auzi numai sfaturi inteligente cum sa faci sa te impogobesti cu ea,
...numi spunetzi ce e, nu ma intereseaza. |
|
Fosta membra 9am.ro 1055 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 5 Decembrie 2009, ora 16:15
De la: karmen10, la data 2009-10-09 17:56:02mie nu-mi plac barbatii, mie-mi place doar al meu.si sincer, ca al meu nu prea am mai gasit. nu are nici burta, nici ceafa groasa, e frumos, si face micul dejun in fiecare dimineata.si e si strajnic la pat...nu-i plac meciurile de fotbal...nu bea bere(prea mult)cu baietii...si ce sa va mai explic....merita domne , merita nici mie nu-mi plac barbatii ! vezi draga ce bine ne potrivim ? si la fel , ca parteneru' lu' matale, n-am burta,ceafa groasa,nu sunt chiar frumos frumos dar acceptabil, nu beau bere, nu merg la fotbal...da' ceva tot am io din cale afara!!!(ca d'aia ma iubeshte femeili !?), iar dupa ce fac micul dejun(cum precizezi matale!)...cu tot...tacamul, mai ...ling si farfuria !?!?!?(si asta zilnic !).
si electronica !
|
|
Fosta membra 9am.ro 6780 mesaje Membru din: 13/02/2009 |
Postat pe: 6 Decembrie 2009, ora 10:54
De la: karmen10, la data 2009-10-09 17:56:02mie nu-mi plac barbatii, mie-mi place doar al meu.si sincer, ca al meu nu prea am mai gasit. nu are nici burta, nici ceafa groasa, e frumos, si face micul dejun in fiecare dimineata.si e si strajnic la pat...nu-i plac meciurile de fotbal...nu bea bere(prea mult)cu baietii...si ce sa va mai explic....merita domne , merita Auziti doamnelor si domnisoarelor ce barbat are doamna Karmen la usa casei...Va sfatuiesc sa va imprieteniti cu dansa si sa ii obtineti adresa.Este pacat in viata sa ratati un astfel de barbat
|
|
Fosta membra 9am.ro 1055 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 6 Decembrie 2009, ora 23:13
De la: BIOBITA, la data 2009-06-21 10:40:29 ne place ca ne da sub coada si daca mai au si bani si o masina trasnet si ne duce in Dubai,daca mai are si babaci parale,este OK,asa a zis tata mah fata draga, sa intzeleg ca eshti vreo perversa ? fiindca din cate shtiu, imediat sub coada( cum te exprimi matalutza) sw afla ...anusu' cu*ului . deci matale itzi place sa tzi-o dea...acolo.(adica, la ochiu' maro !) gata, te-am taiat de pe lista, mie nu-mi plac chestiile scatologice !
si electronica !
|
|
Fosta membra 9am.ro 11272 mesaje Membru din: 21/11/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 7 Decembrie 2009, ora 03:37
De la: Tycu, la data 2009-09-19 14:46:19poponarii sunt normali in mintea ta,ticule,dupa mine sunt niste bolnavi psihic care trebuie ori tratati,ori izolati ori impuscatiDe la: vdtoth, la data 2009-09-18 20:41:56De ce va plac barbatii? Din acelasi motiv care ne plac si noua femeile. Un om "anormal" ar fi pe "invers". intrebarea trebuia pusa ce ne plac la barbati? Si ce nu? Plusuri si minusuri. Numai bine.
toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!!
“Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului.” (Zamolxe)
http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY
Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol.
Albert Einstein
DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE
....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
|
|
DYLES 41 mesaje Membru din: 17/10/2009 |
Postat pe: 7 Decembrie 2009, ora 09:21
bv sconcs
|
|
9am106001 10 mesaje Membru din: 25/07/2009 Oras: Craiova |
Postat pe: 20 Decembrie 2009, ora 19:03
De la: ioana_dark, la data 2008-12-27 13:52:01ce intrebare!vino sa te vad esti super
ali
|
|
|
|

Chiar asa... de ce ne plac barbatii?
Si cum bre , barbatii pe " invers" sunt anormali ? Nuuu.toti sunt normali . ! Barbatii reprezinta puterea , baza societatii umane , a unei tari, capul familiei, in general femeia este pentru gospodarie , cratita si copii.! Minte scurta, fusta lunga, femeia e un rau necesar la casa barbatului !!