back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

De ce ne plac barbatii?

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >> Sari la pagina:

leo_

448 mesaje
Postat pe: 2 Ianuarie 2009, ora 15:21

De la: homemarcel0, la data 2009-01-02 14:16:00.
... leo ... esti penibil baietel ... mai educate amice ... poate ma-ta nu le stie chiar pe toate ... ea e depozitara unor clisee cu care a trait ... ca si multi altii ...

papusicutza, stii care e chestia? daca tot ai pus in discutie seria asta de posturi poate ne uimesti si pe noi cu ceva ce iti apartine. eu vorbesc numai din experienta mea de viata si nu din ce am citit si am auzit ca merge. daca in ce spun eu sunt si informatii citite atunci inseamna ca, pentru mine, alea au functionat in practica.

leo_

448 mesaje
Postat pe: 2 Ianuarie 2009, ora 15:24

De la: mariaoprea75, la data 2009-01-02 11:32:14Draga Leo...uneori nu ne intelegem nici noi femeiele...de aici si misterul ca detinem mari secrete....dar e fals, stim f bine ca cheia catre succes se afla la voi! Noi de fapt cheia o cautam prin intuitie si inteligenta. Ne lipseste aceste 2 lucruri esentiale, atunci am gasit cheia catre o viata de cosmar!

:)) asta ma chinuiam si eu acum sa le explic printre sarmale, de revelion, unor amici care strangulasera saracile fete cu cadouri. cheile alea se detin nu se cumpara :)). vezi, economia de piata are si parti urate :)

Fosta membra 9am.ro

1714 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 2 Ianuarie 2009, ora 17:14

De la: homemarcel0, la data 2008-12-29 23:23:25
De la: joanna_dark_2007, la data 2008-12-29 21:49:37Cred ca trebuie sa mai adaugi categorii ca al meu sot nu se regaseste nicaieri. Cred ca l-am nimerit pe Superman (desi el ar putea sa spuna ca intra in categoria fraier de cand m-a luat de nevasta )

ar mai putea spune si multe altele k sa te supere....nu isi da seama k te raneste....spunei k te deranjaza cuvintele lui...
in al doilea rand....cuvintele conteaza mai putin...ceea ce conteaza cu adevarat sunt faptele noastre....s-a insurat cu tine....aveti copii impreuna...asta inseamna k te-a iubit si k te iubeste in continuare(ar putea sa se desparta foarte usor,dar nu o face....si nu fiindca e fraier)...locul lui e alaturi de tine si de copii....
asta imi doresc si eu...un barbat cu care sa-mi pot intemeia o familie si caruia sa-i fac o droaie de copii...il voi face fericit....

ador barbatii!!!

... ce uita multe fete astazi cind cauta un ''fat frumos'' este sa-i analizeze un pic si parintii ... calitatea parintilor (nu materiala cu toate ca e de preferat sa fie incluse toate ''calitatile'' in momentul luarii unei decizii pe un termen atit de lung) spune multe ... modul in care si-au educat baiatul si stilul de viata ... multe isi dau seama prea tirziu ca au facut eforturi pentru un papa-lapte ... revistele si filmele arata doar modele de succes care doar ametesc tineretul, dar oricine poate sa inteleaga mult mai mult doar uitindu-se in jurul lui ... aparentele inseala de atitea ori ... ''barbatii'' au nevoie de mult mai mult timp de maturizare ... nu stiu de ce ... uneori mai pot fi impinsi de la spate, alteori schimbarea se produce prea tirziu ... chiar daca e in bine ...
...foarte rar, acum, o fata sa isi doreasca o droaie de copii ... bravo si succes ... copii sint o bucurie ... pentru cine iubeste copii, ei devin un must have regulat ... sint asa de frumosi ...

Sa-i analizezi familia.. este un sfat extraordinar de bun!!!
Eu il stiam si nu mi-a placut patternul lui familial (patriarhat, mama de sacrificiu). Dar cred ca si daca era o familie de capcauni tot nu eram descurajata
Am pus mana pe el..nu i-am mai dat drumul
Apreciez enorm atitudinea parintilor mei: nu au avut NICIODATA vreun comentariu despre sot (nici de bine, nici de rau).
Stiu ca mamele de baieti nu se pot abtine si toarna filosofie de viata in capul fiilor. Al meu sot venea cu niste idei de acasa de ma lasa cu gura cascata!! Eram de atatia ani impreuna si inghitea tot felul de galusti servite de oameni care nu ma cunosteau deloc!!! Fenomenal!! Multumesc lui Dumnezeu ca l-am desprins de mama.. a durat ceva ani sa fac asta
(Deci, Leo, mare atentie!)

Fosta membra 9am.ro

1714 mesaje

Postat pe: 2 Ianuarie 2009, ora 17:43

De la: leo_, la data 2009-01-02 15:24:05
De la: mariaoprea75, la data 2009-01-02 11:32:14Draga Leo...uneori nu ne intelegem nici noi femeiele...de aici si misterul ca detinem mari secrete....dar e fals, stim f bine ca cheia catre succes se afla la voi! Noi de fapt cheia o cautam prin intuitie si inteligenta. Ne lipseste aceste 2 lucruri esentiale, atunci am gasit cheia catre o viata de cosmar!

:)) asta ma chinuiam si eu acum sa le explic printre sarmale, de revelion, unor amici care strangulasera saracile fete cu cadouri. cheile alea se detin nu se cumpara :)). vezi, economia de piata are si parti urate :)

Cadourile sunt o capcana.
Poate sunt eu atipica si despic firul in patru, dar cadourile = prilej de nemultumire.
rochii, bijuterii= gandeste in sabloane despre femei, nu ma cunoaste. Daca sunt f. scumpe: sunt sotie decorativa? nu-i place cum ma imbrac? vrea sa-si impresioneze cunostintele? S-a sfatuit cu maica-sa?? etc.pe scurt: e de rau
Orice cadou prea scump: de ce incearca sa ma impresioneze, imi ascunde ceva?
Flori: atat de impersonal!!! Chiar nu stie ce-mi place?
Bomboane: ok, daca stie ce-mi place. Altfel, acelasi comment de mai sus.
Obiecte decorative: acum am de pe ce sa sterg praful!
Pantofi: daca nimereste masura si stie ce brand imi place!! Dar daca sunt prea scumpi, mai bine nu!! Orice cadou f scump il face ca sa se puna pe el in valoare, nu sa-mi faca mie o bucurie! Asa vad eu lucrurile.
Carti, muzica: daca stie ce-mi place.

Deci cheia este: stie ce-mi place sau ce imi doresc. Altfel, mai bine nimic. Sau un

homemarcel0

1937 mesaje
Postat pe: 2 Ianuarie 2009, ora 17:51

... leo ... tu ba, cu cheile tale ... vorbesti prea mult la virsta ta ... pierzi timpul ... ACTION, amice, nu gargara ... HAHAHAHAHAHA ...

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 2 Ianuarie 2009, ora 18:19

Hai, ca ati inceput bine anul nou, cu jigniri. A zis cineva ca fiecare femeie vede altfel, ca apreciaza alte calitati la un barbat. ASA ESTE.

Cunosc pe cineva care si-a ales barbatul acela fiindca este docil si o asculta intru totul. Uite, mie nu imi place asta. Dar, draga Leo, nici nu imi place sa imi spuna ce sa fac. Apreciez ca stie ce sa faca in toate situatiile si ca nu isi pierde cumpatul, ca e calculat si nu arunca banii pe maruntisuri fara importanta, imi place ca ma place pentru ceea ce sunt (adica apreciaza el anumite trasaturi de caracter) si nu doar pentru ca sunt femeie (ca vei auzi uneori "mie imi plac toate femeile"). De asemenea, simt cand nu e sigur pe el de ceva, daca pot il ajut, apoi simt ca se bucura de cum au iesit lucrurile si are un fel glumet de a-mi sugera ca e mandru de mine. Deci? Se rezuma totul la cum te vezi pe tine in ochii lui?

Fosta membra 9am.ro

1714 mesaje

Postat pe: 2 Ianuarie 2009, ora 18:58

Bebelusul meu pocneste si el in tastatura. Ma gandeam cum ar scrie el pe un topic "de ce bebelusii plac mamicile": pentru ca schimba sosetele ude dupa ce bagam piciorul in gura, pentru ca ne "papa" obrajii si ne fac sa radem... get the idea??
Sunt doar detalii, nu surprind esenta.
Femeile plac barbatii. Punct.

Fosta membra 9am.ro

2192 mesaje
Postat pe: 2 Ianuarie 2009, ora 22:24

De la: marinescuirina, la data 2009-01-02 18:58:13

Bebelusul meu pocneste si el in tastatura. Ma gandeam cum ar scrie el pe un topic "de ce bebelusii plac mamicile": pentru ca schimba sosetele ude dupa ce bagam piciorul in gura, pentru ca ne "papa" obrajii si ne fac sa radem... get the idea??
Sunt doar detalii, nu surprind esenta.
Femeile plac barbatii. Punct.

mi-a placut!

Revenind la cadouri.. este frumos sa stii sa daruiesti sa sa primesti un cadou! Eu tot timpul m-am bucurat de cadourile facute de sotul meu! Le-am primit cu drag.

leo_

448 mesaje
Postat pe: 2 Ianuarie 2009, ora 22:28

De la: homemarcel0, la data 2009-01-02 17:51:17
... leo ... tu ba, cu cheile tale ... vorbesti prea mult la virsta ta ... pierzi timpul ... ACTION, amice, nu gargara ... HAHAHAHAHAHA ...

:)) dupa cum pui tu problema, se pare ca partea mea de action este cam de cateva ori mai bogata decat a ta. nu uita ca sunt copii la 18 ani care ii depasesc pe altii la 50, asa ca varsta mea nu e mica.

Fosta membra 9am.ro

2192 mesaje
Postat pe: 2 Ianuarie 2009, ora 22:31

Asa este ...se detin ..NU SE CUMPARA! pentru toti cei care gusta si din "sarmalele noastre" > Leo..intelegi tu f bine ce vreau sa spun...noi cu ale noastre ei cu ale lor! Fiecare avem umorul nostru...unii stiu sa raspunda doar cu frustrari la glumele noastre.

Apropo ...am citit o carte acum de sarbatori f buna. Se numeste "SUNT O BABA COMUNISTA" de DAN LUNGU. Meritaaaaaaaaaaa toata atentia noastra.
Este o carte scrisa de un sociolog si foloseste un dialog plin cu umor...este fantastica cartea....

leo_

448 mesaje
Postat pe: 2 Ianuarie 2009, ora 22:32

De la: Betty, la data 2009-01-02 18:19:25Hai, ca ati inceput bine anul nou, cu jigniri. A zis cineva ca fiecare femeie vede altfel, ca apreciaza alte calitati la un barbat. ASA ESTE.

Cunosc pe cineva care si-a ales barbatul acela fiindca este docil si o asculta intru totul. Uite, mie nu imi place asta. Dar, draga Leo, nici nu imi place sa imi spuna ce sa fac. Apreciez ca stie ce sa faca in toate situatiile si ca nu isi pierde cumpatul, ca e calculat si nu arunca banii pe maruntisuri fara importanta, imi place ca ma place pentru ceea ce sunt (adica apreciaza el anumite trasaturi de caracter) si nu doar pentru ca sunt femeie (ca vei auzi uneori "mie imi plac toate femeile"). De asemenea, simt cand nu e sigur pe el de ceva, daca pot il ajut, apoi simt ca se bucura de cum au iesit lucrurile si are un fel glumet de a-mi sugera ca e mandru de mine. Deci? Se rezuma totul la cum te vezi pe tine in ochii lui?

cu partea "nici nu imi place sa imi spuna ce sa fac" nu ai inteles ce vreau sa spun. daca extrapolam imagineaza-ti un ring de dans. a-ti spune ce sa faci inseamna a conduce pe ring. asta-l face masculin, puternic. a-ti explica verbal fiecare urmatoare miscare il face enervant. asta e diferenta

leo_

448 mesaje
Postat pe: 2 Ianuarie 2009, ora 22:34

De la: mariaoprea75, la data 2009-01-02 22:31:14
Apropo ...am citit o carte acum de sarbatori f buna. Se numeste "SUNT O BABA COMUNISTA" de DAN LUNGU. Meritaaaaaaaaaaa toata atentia noastra.
Este o carte scrisa de un sociolog si foloseste un dialog plin cu umor...este fantastica cartea....

am s-o caut. sunt sigur ca merita citita. ma bucur ca inca mai exista oameni care sa scrie ceva interesant in romania

homemarcel0

1937 mesaje
Postat pe: 2 Ianuarie 2009, ora 22:40

De la: leo_, la data 2009-01-02 15:21:39
De la: homemarcel0, la data 2009-01-02 14:16:00.
... leo ... esti penibil baietel ... mai educate amice ... poate ma-ta nu le stie chiar pe toate ... ea e depozitara unor clisee cu care a trait ... ca si multi altii ...

papusicutza, stii care e chestia? daca tot ai pus in discutie seria asta de posturi poate ne uimesti si pe noi cu ceva ce iti apartine. eu vorbesc numai din experienta mea de viata si nu din ce am citit si am auzit ca merge. daca in ce spun eu sunt si informatii citite atunci inseamna ca, pentru mine, alea au functionat in practica.

... GOGUTZA ... asta trebuia sa fie un topic pentru femei, iar ''barbatii'' sa caste ochii ... lasa chestiile tale ''citite'' si ''verificate'' ... plictisesti lumea ... daca fetele/femeile din viata ta sint confuze si sint neincrezatoare poate exista un motiv la tine sau gasculita ta ... mai gindeste-te, sa spui ca femeile nu stiu ce vor E O PROSTIE ... vecina cu inadaptarea ... exista un topic numai bun ptr. tine ... ceva de genul - ce vor femeiele si ce vor barbatiii ... dute acolo si tine-ti pledoariile ... eu din ''pacate'' nu am avut timp sa citesc reviste ''de specialitate'' dar am verificat totul pe pielea mea ... capisci, ragazzino ...

homemarcel0

1937 mesaje
Postat pe: 2 Ianuarie 2009, ora 22:50

... TU iti inchipui ca oferi atita INCREDERE incit sa se arunce toate pe tine ? ... si de ce s-ar arunca, mai gurita ? ... ca pleznesc muschii pe tine ? ... ca ai ai bani ? ... ca esti ... ? ... DE CE ? ... poate nu iti vine sa crezi dar eu sint convins ca pina la 26 de ani multe fete din anturajul tau au vazut deja destui GAINARI care le-au promis si au jurat pe toate cele ... crezi ca asta i-au facut sa isi respecte promisiunile cind a aparut o ''alta'' sau problema ... si atunci de ce sa mai ofere INCREDERE inca unuia ? ... mai bine va jupoaie, voi va faceti ca sinteti BARBATI, iar ele isi maninca unghiile si banii vostri pe linga voi ... si cu asta basta ... ce e greu de inteles ... de unde atitea sentimente pentru toti ? ... se termina si astea ... HAHHAAHAHA ... devin si ele PRACTICE ... ai pricipit ... TOTUL SE FACE LA TIMPUL LUI ... daca e nevoie cu eforturi ... nu exista solutii practice pentru inlocuit CARACTERUL ... asta nu iti spune in reviste ... si fara basini de strut - ca ele nu stiu ce vor, ca nu stiu ce cauta ... au stiut si au fost lasate BALTA ... acum voi trebuie sa le indepliniti si cele mai idioate pretentii ... sa ''sariti'' ... ca asa e in tenis ... HAHAHAHAHA ... educatia, tata, educatia ... HAHHAHAAHAHA ...

Fosta membra 9am.ro

2192 mesaje
Postat pe: 2 Ianuarie 2009, ora 22:53

De la: leo_, la data 2009-01-02 22:34:39

am s-o caut. sunt sigur ca merita citita. ma bucur ca inca mai exista oameni care sa scrie ceva interesant in romania

observatorul.wordpress.com/2007/05/26/sunt-o-baba-comunista/
cateva date despre ea...eu atat declar..ca am ras si am ras si am tot ras citind-o!

homemarcel0

1937 mesaje
Postat pe: 2 Ianuarie 2009, ora 22:53

De la: leo_, la data 2009-01-02 22:28:56
De la: homemarcel0, la data 2009-01-02 17:51:17

:)) dupa cum pui tu problema, se pare ca partea mea de action este cam de cateva ori mai bogata decat a ta. nu uita ca sunt copii la 18 ani care ii depasesc pe altii la 50, asa ca varsta mea nu e mica.

...BEEEI, cred ca vorbim degeaba ... ce intelegi prin action, gogutza ? ... hai. lamureste-ma ...

homemarcel0

1937 mesaje
Postat pe: 2 Ianuarie 2009, ora 22:56

Asa este ...se detin ..NU SE CUMPARA! pentru toti cei care gusta si din "sarmalele noastre" > Leo..intelegi tu f bine ce vreau sa spun...noi cu ale noastre ei cu ale lor! Fiecare avem umorul nostru...unii stiu sa raspunda doar cu frustrari la glumele noastre.

...mariutzo ...usurel cu ''noi cu ale noastre ei cu ale lor! " ... ca iar imi aduc aminte de ''de'ale voastre'' ...

homemarcel0

1937 mesaje
Postat pe: 2 Ianuarie 2009, ora 23:18

... dupa ce spui asa ceva(si cit m-am chinuit sa iti ridic totusi moralul ) ... la cit te cunosc e putin probabil ca poti veni cu ceva de care leonica sa nu fi ''citit'' ... doar cititi aceleasi ''reviste'' ... ce sa faceti, e cam mic si inghesuit ''borcanul'' in care traiti ... super ... cucu si pupaza ... HAHAHAHAHA ...

leo_

448 mesaje
Postat pe: 3 Ianuarie 2009, ora 01:55

De la: homemarcel0, la data 2009-01-02 23:18:40

... dupa ce spui asa ceva(si cit m-am chinuit sa iti ridic totusi moralul ) ... la cit te cunosc e putin probabil ca poti veni cu ceva de care leonica sa nu fi ''citit'' ... doar cititi aceleasi ''reviste'' ... ce sa faceti, e cam mic si inghesuit ''borcanul'' in care traiti ... super ... cucu si pupaza ... HAHAHAHAHA ...

omule, melodii de alea asculti doar tu, ca restul avem obiective mai marete. unii le practicam nu le mai ascultam. fii sigur ca pana la varsta mea am auzit versiunea a destule femeie ca sa stiu, nu din citite, ci din experimentate ce sa spun. de fapt cam stiu dinainte ce or sa imi spuna. stii cum se numeste pentru mine activitatea pe forum? descarcare mentala, sau mai exact barfa. rareori aflii ceva nou si rareori esti dispus sa inveti. nu uita ca majoritatea din noi e la niveluil de practica. revistele va raman voua. asa cum iti spuneam pana acum, m-ar mira ca indiferent ce varsta ai avea, sa ai succes la noua generatie de femei (care citeste aceleasi reviste - de mentionat) mai mult decat raportul calculat 1:25. valabil pentru toata generatia, nu doar pt tine. dar esti un mosnegel simpatic si te iert!

leo_

448 mesaje
Postat pe: 3 Ianuarie 2009, ora 01:59

De la: homemarcel0, la data 2009-01-02 22:56:25
...mariutzo ...usurel cu ''noi cu ale noastre ei cu ale lor! " ... ca iar imi aduc aminte de ''de'ale voastre'' ...

foarte bine, sa stii ca in toate cazurile amintirile ne mai raman ale noastre. si tot ele saracele ne deosebesc de masini.

homemarcel0

1937 mesaje
Postat pe: 3 Ianuarie 2009, ora 02:12

De la: leo_, la data 2009-01-03 01:55:24
De la: homemarcel0, la data 2009-01-02 23:18:40

omule, melodii de alea asculti doar tu, ca restul avem obiective mai marete. unii le practicam nu le mai ascultam. fii sigur ca pana la varsta mea am auzit versiunea a destule femeie ca sa stiu, nu din citite, ci din experimentate ce sa spun. de fapt cam stiu dinainte ce or sa imi spuna. stii cum se numeste pentru mine activitatea pe forum? descarcare mentala, sau mai exact barfa. rareori aflii ceva nou si rareori esti dispus sa inveti. nu uita ca majoritatea din noi e la niveluil de practica. revistele va raman voua. asa cum iti spuneam pana acum, m-ar mira ca indiferent ce varsta ai avea, sa ai succes la noua generatie de femei (care citeste aceleasi reviste - de mentionat) mai mult decat raportul calculat 1:25. valabil pentru toata generatia, nu doar pt tine. dar esti un mosnegel simpatic si te iert!

...tinere bavarez ... HAHAHAHAHA ... CHIAR ASTA E PROBLEMA ... AI AUZIT PREA MULTE VERSIUNI ... HAHAHAHA ... ia spune nu era mai bine sa auzi doar una ... pe prima ? ... ACUM AI FI INTELES CEVA ... asa, leonica, asculta pina ma satur eu ... daca ai auzit atit de multe inseamna ca NU PREA E MARE LUCRU DE CAPUL TAU ... am prieteni care si acum asculta ''versiuni'' ... saraciI ar trebui sa ii vezi ... vei deveni ca ei ... HAHAHAHAHA ... leonica, tata ... esti prea stresat amice ... DEGEABA ... mama, ce rapoarte ai in cap !!! ... de unde le scoti ? ... v-ati cam inglodat in rahat tot citind reviste ... pacat ca acolo nu prea scrie nimic despre CARACTER, PERSEVERENTA, EFORT ... revistele alea sint exact pentru voi ... vrajeala, calarie, ura si la gara ... cam putin ca sa traiesti NORMAL ... chiar ajungi sa crezi ca asta e viata ... amaritilor ... HAHAHAHAHA ...

homemarcel0

1937 mesaje
Postat pe: 3 Ianuarie 2009, ora 02:14

De la: leo_, la data 2009-01-03 01:59:26
De la: homemarcel0, la data 2009-01-02 22:56:25

foarte bine, sa stii ca in toate cazurile amintirile ne mai raman ale noastre. si tot ele saracele ne deosebesc de masini.

... adevarat graiesti leonel ... ca un baiat mare ... HAHAHAHAHA ...

suteudaniel8

299 mesaje
Oras: Cluj

Postat pe: 3 Ianuarie 2009, ora 17:18

Fiind nou pe topci tema care ii? De ce plac femeilor, barbatii sau de ce plac barbatii femeile...? Ca am vazut un gay ce o scris ca si lui ii plac barbatii s is cam in ceata :))

Shaggy
Fosta membra 9am.ro

763 mesaje
Oras: Buzau

Postat pe: 3 Ianuarie 2009, ora 17:19

De la: suteudaniel8, la data 2009-01-03 17:18:37Fiind nou pe topci tema care ii? De ce plac femeilor, barbatii sau de ce plac barbatii femeile...? Ca am vazut un gay ce o scris ca si lui ii plac barbatii s is cam in ceata :))

Tema "De ce ne plac barbatii?" a fost deschisa de Homemarcel.

Dana P

Insusirea este numita perseverenta cand este folosita pentru o cauza buna si incapatanare daca e pusa in slujba unei cauze rele. (Lawrence Sterne)
homemarcel0

1937 mesaje
Postat pe: 3 Ianuarie 2009, ora 17:50

De la: pasadro, la data 2009-01-03 17:19:20
De la: suteudaniel8, la data 2009-01-03 17:18:37Fiind nou pe topci tema care ii? De ce plac femeilor, barbatii sau de ce plac barbatii femeile...? Ca am vazut un gay ce o scris ca si lui ii plac barbatii s is cam in ceata :))

Tema "De ce ne plac barbatii?" a fost deschisa de Homemarcel.

Dana P

... topicul a fost deschis de vasix folosind ilegal contul lui homemarcel ... homemarcel ia dat o directie mai normala ... atit ... ceata e in capul unora care citesc din doua in doua cuvinte si au pretentia ca si inteleg ceva ...

apolitic

19 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 3 Ianuarie 2009, ora 17:55

Barbatul este cea mai elevata dintre creaturi,
Femeia este cel mai sublim ideal.
Dumnezeu a facut pentru barbat un tron,
Pentru femeie un altar.
Tronul exalta, altarul sfinteste.
Barbatul este creierul,
Femeia este inima.
Creierul naste lumina, inima naste iubire.
Lumina fecundeaza, iubirea reinvie.
Barbatul este puternic prin ratiune.
Femeia este invincibila prin lacrimi.
Ratiunea convinge, lacrimile induioseaza.
Barbatul este capabil de orice eroism,
Femeia, de orice sacrificiu.
Eroismul innobileaza, sacrificiul aduce sublimul.Barbatul are suprematia,
Femeia are alegerea.
Suprematia inseamna forta, alegerea inseamna dreptate.
Barbatul este un geniu,
Femeia este un inger.
Geniul este incomensurabil, ingerul este inefabil.
Aspiratia barbatului este catre gloria suprema,
Aspiratia femei este catre virtutea desavarsita.
Gloria creaza tot ce e maret, virtutea creaza tot ce e divin.
Barbatul este un cod,
Femeia este evanghelia.
Codul ne corecteaza, evanghelia ne face perfecti.
Barbatul este un vultur care zboara,
Femeia - o privighetoare care canta.
A zbura inseamna a cuceri spatiul, a canta inseamna a cuceri sufletul.
Barbatul este un templu,
Femeia este sanctuarul.
In fata templului ne descoperim, in fata sanctuarului ingenunchem.
Pe scurt, barbatul se gaseste acolo unde se sfarseste pamantul.
Femeia, acolo unde incepe cerul ( Victor Hugo)

Mai este ceva de spus? Prin natura lucrurilor, femeia este atrasa de barbat . Sa fiti iubiti!

leo_

448 mesaje
Postat pe: 4 Ianuarie 2009, ora 21:37

De la: apolitic, la data 2009-01-03 17:55:02
Mai este ceva de spus? Prin natura lucrurilor, femeia este atrasa de barbat . Sa fiti iubiti!

foarte intelept spus. practic nu trebuie ca barbati sa facem mai mult decat sa fim noi insine ca sa fim placuti in mod natural de femei. problema este ca multi din noi nu credem ca noi asa cum suntem suntem atragatori.

homemarcel0

1937 mesaje
Postat pe: 4 Ianuarie 2009, ora 21:48

De la: avramdanielbc, la data 2008-12-31 19:01:12Intrebarea se adresa 100% femeilor (si poate unor "minoritari"), sincer as dori sa nu se mai bage toti "labarii" in seama si sa lase fetele sa vorbeasca.

... esti minoritar ... leonel ...

leo_

448 mesaje
Postat pe: 4 Ianuarie 2009, ora 23:44

De la: homemarcel0, la data 2009-01-04 21:48:32
De la: avramdanielbc, la data 2008-12-31 19:01:12Intrebarea se adresa 100% femeilor (si poate unor "minoritari"), sincer as dori sa nu se mai bage toti "labarii" in seama si sa lase fetele sa vorbeasca.

... esti minoritar ... leonel ...

asta inseamna ca am drepturi?

ciubi70

3 mesaje
Postat pe: 5 Ianuarie 2009, ora 12:24

PT. marinescuirina

ce varsta ai dragutza??? cum le stii tu pe toate!! c

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului DE CE NE PLAC BARBATII?
Mergi la: