back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

De ce ne plac barbatii?

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >> Sari la pagina:

apolitic

19 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 5 Ianuarie 2009, ora 15:15

De la: leo_, la data 2009-01-04 21:37:36
De la: apolitic, la data 2009-01-03 17:55:02
Mai este ceva de spus? Prin natura lucrurilor, femeia este atrasa de barbat . Sa fiti iubiti!

foarte intelept spus. practic nu trebuie ca barbati sa facem mai mult decat sa fim noi insine ca sa fim placuti in mod natural de femei. problema este ca multi din noi nu credem ca noi asa cum suntem suntem atragatori.

Tocmai! Trebuie sa fiti increzatori in voi insiva. Femeilor (unora) nu le plac prefacutii, nu doresc ca barbatii sa faca ceva peste puterile lor, ca sa atraga. Din contra, naturaletea si sinceritatea inving.

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 5 Ianuarie 2009, ora 22:32

De la: homemarcel0, la data 2009-01-02 22:50:13... ... asta nu iti spune in reviste ... ca ele nu stiu ce vor, ca nu stiu ce cauta ... au stiut si au fost lasate BALTA ... acum voi trebuie sa le indepliniti si cele mai idioate pretentii ... sa ''sariti'' ... ca asa e in tenis ... HAHAHAHAHA ... educatia, tata, educatia ... HAHHAHAAHAHA ...

Nostim, fara chestia cu strutul - dar sa stii ca da, ele stiu ce vor si daca se spune despre ele ca sunt nehotarate - inseamna ca oferta nu le satisface. Le sacaie toata lumea ca nu stiu ce vor, ca viseaza ceva ce nu exista, bla-bla, dar cand apare el - il vor recunoaste imediat. q.e.d.

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 5 Ianuarie 2009, ora 22:55

Si cu saritul.... vezi ca te poti adresa si divortatilor si vaduvilor (de fapt ultimii nu prea le au cu saritul, se orienteaza repede la cine nu ii pune sa sara prea mult).

homemarcel0

1937 mesaje
Postat pe: 5 Ianuarie 2009, ora 23:10

De la: Betty, la data 2009-01-05 22:55:56Si cu saritul.... vezi ca te poti adresa si divortatilor si vaduvilor (de fapt ultimii nu prea le au cu saritul, se orienteaza repede la cine nu ii pune sa sara prea mult).

... betty ... reprosul asta e valabil si pentru femei ... cam toata generatie asta isi da la greu suturi in fund si apoi asteapta de la urmatorul sa faca primul pas sau sa fie ceva mai deosebit decit precedentul ... dupa fiecare schimb de parteneri fiecare isi creste atit de mult pretentiile incit nu prea vad cum va mai adunati de pe drumuri ... cind de fapt totul e doar o gogoasa umflata datorita frustrarilor ...

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 5 Ianuarie 2009, ora 23:31

De la: homemarcel0, la data 2009-01-05 23:10:17
De la: Betty, la data 2009-01-05 22:55:56Si cu saritul.... vezi ca te poti adresa si divortatilor si vaduvilor (de fapt ultimii nu prea le au cu saritul, se orienteaza repede la cine nu ii pune sa sara prea mult).

... betty ... reprosul asta e valabil si pentru femei ... cam toata generatie asta isi da la greu suturi in fund si apoi asteapta de la urmatorul sa faca primul pas sau sa fie ceva mai deosebit decit precedentul ... dupa fiecare schimb de parteneri fiecare isi creste atit de mult pretentiile incit nu prea vad cum va mai adunati de pe drumuri ... cind de fapt totul e doar o gogoasa umflata datorita frustrarilor ...

Poate ai dreptate, in parte, dar poate unii prefera sa mai caute decat sa intre intr-o casnicie in care sa fie singuri-in_doi. Nu mai fii asa vehement ca poate judeci gresit. Vorbesti asa mult de frustrarile altora ca intra lumea la banuieli. Daca tu ai mers cu sotia ta ani de zile impreuna, ati inceput sa semanati, chiar daca la inceput nu era asa. Dar cei care cauta din nou, la alte varste, intalnesc femei cu care nu prea seamana, lumea e formata, nu mai e ca la 20 de ani. Au evoluat in medii diferite, trebuie sa gaseasca acum moduri de potriveala printre obiceiuri si caractere poate formate langa alta femeie, langa alt barbat.

Cineva zicea pe un topic, poate chiar tu, nu mai stiu, ca a facut o multime de compromisuri in casnicia sa..... Dar era o casnicie de la 20 de ani. Dupa aceea.... sa fii prea disperat sa accepti orice idiot sa iti strice linistea.

leo_

448 mesaje
Postat pe: 6 Ianuarie 2009, ora 03:21

De la: Betty, la data 2009-01-05 22:32:15

Nostim, fara chestia cu strutul - dar sa stii ca da, ele stiu ce vor si daca se spune despre ele ca sunt nehotarate - inseamna ca oferta nu le satisface. Le sacaie toata lumea ca nu stiu ce vor, ca viseaza ceva ce nu exista, bla-bla, dar cand apare el - il vor recunoaste imediat. q.e.d.

asa cam credeam si eu insa ele nu recunosc decat niste calitati care le sunt "inserate" genetic de natura. orice barbat care le invata este un "el". de fapt femeile in ce priveste barbatii chiar nu stiu ce fel de barbat vor. asta este cel mai mare avantaj al barbatilor, ca au puterea sa defineasca pentru ele ce sa le placa. e un avantaj la fel de mare cum este pentru femei frumusetea.

dagaio

1073 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 6 Ianuarie 2009, ora 17:06

Draga leo,

du-te si traieste-ti viata si cunoaste femei si insoara-te si fa copii!

NU INTELEGI FEMEIA SI ASTA SE VEEEEEEEDE DE DEPARTE...

Deocamdata iti place sa te joci cu femeia ( vei afla mai tarziu ca nu e o jucarie! ) si te simti "barbat" in orgoliul tau, dar o sa-ti treaca cu timpul...

homemarcel0

1937 mesaje
Postat pe: 6 Ianuarie 2009, ora 17:38

De la: Betty, la data 2009-01-05 23:31:10

Poate ai dreptate, in parte, dar poate unii prefera sa mai caute decat sa intre intr-o casnicie in care sa fie singuri-in_doi. Nu mai fii asa vehement ca poate judeci gresit. Vorbesti asa mult de frustrarile altora ca intra lumea la banuieli. Daca tu ai mers cu sotia ta ani de zile impreuna, ati inceput sa semanati, chiar daca la inceput nu era asa. Dar cei care cauta din nou, la alte varste, intalnesc femei cu care nu prea seamana, lumea e formata, nu mai e ca la 20 de ani. Au evoluat in medii diferite, trebuie sa gaseasca acum moduri de potriveala printre obiceiuri si caractere poate formate langa alta femeie, langa alt barbat.

Cineva zicea pe un topic, poate chiar tu, nu mai stiu, ca a facut o multime de compromisuri in casnicia sa..... Dar era o casnicie de la 20 de ani. Dupa aceea.... sa fii prea disperat sa accepti orice idiot sa iti strice linistea.

... BETY ... NIMIC NU S-A SCHIMBAT DE MII DE ANI ... omul e la fel ... ca si dorintele si sperantele lui ... in timp au invatat sa se bucure cit mai mult in aceasta viata ... asa au aparut traditiile si proverbele ... condensau ceea ce altii deja au trait ... in ele gasesti adevaruri simple si fenomenale ...

... nu vrei sa crezi nimic ... vrei sa cauti ... de ce nu te uiti in jurul tau ? ... se mai intimpla sa si reusesti dar te chinuii mult prea mult ... nu vezi fete si baieti care nu stiu ce vor, in afara de sex ? ... nu vezi femei care cauta si nu mai gasesc ... asa au aparut feministele din frustrare ... nu vezi familii care traiesc ''fericite'' doar datorita ca banii le asigura fericirea si renunta la copii, la ambitie, la orice pentru ei ... nu ti se pare ca pe masura ce aceste familii evolueaza in timp incepe sa dispara spoiala si apare ura si toate frustratrile si compromisurile pe care le-au facut apar din nou cu si mai mare intensitate ... omul nu este o masina ... daca ti-ai distrus sufletul e vai de tine ... si e usor sa ti-l distrugi, schimbarea partenerilor iti mai rupe putin din suflet ... ajungi sa gasesti pe cineva apropiat viselor tale dar nu mai ai ce sa ii oferi ... te oferi si atita tot ... apoi te distrugi fizic ... e urmarea normala ...
... am stat mult in italia ... am prieteni buni si am inteles multe ... ca si din alte parti ale lumii ... dar sa vezi babute de 90 de ani super inteligente si obiective ... adevarate maestre de ceremonii ... o placere ... babute care au fost furate de acasa (asa se proceda atunci si uneori si acum), care au crescut 10-14 copii si au educat zeci de nepoti ... cu placere si energie ... ma uit in romanaia ... oameni frustrati de acasa ... plini de rautate ... care isi timpesc si injosesc copii ... care nu vor sa auda de un nepot ... oameni care se cearta ca chiorii la adapostul perdelelor ... care mustesc de rautate in pofida zimbetelor prefacute ... la 60 de ani sint deja senili de rautate ...
...crede-ma Betty ... daca iti pierzi increderea in tine esti terminata ... o sa cauti un barbat care sa se ''impuna'' in fata ta, intr-un mod acceptat de tine, si apoi o sa continuii sa inghiti fara macar sa iti mai pui problema cine esti tu de fapt ...

dagaio

1073 mesaje

Postat pe: 6 Ianuarie 2009, ora 17:39

De ce ne plac barbatii?

Pentru ca sta in natura noastra sa ne placa, pt. ca ne atrag uneori foarte tare, pt. ca ii putem iubi pana la uitare de sine, pt. ca pot sa ne faca fericite si implinite, pt. ca pot fi tatal copiilor nostri, pt. ca se pot ridica la asteptarile noastre daca vor, pt. ca sunt diferiti de noi ( important e sa nu fie prea mult de pe Marte - adica violenti si sa le placa razboiul mai mult decat femeia si decat familia ).

homemarcel0

1937 mesaje
Postat pe: 6 Ianuarie 2009, ora 17:58

... nu alege barbatul/femeia dupa clisee ... o familie se formeaza in timp ... dar daca te-ai batut sa obtii clisee e probabil sa vezi ca nu ai cu cine forma acea familie ...

... nu sint frustrat ... vad prea multi oameni confuzi in jurul meu ... care gresesc mergind pe mina cliseelor ... VREAU SA AJUT ... vreau sa dau din ce am observat de la altii ... si mi-a ajutat mie personal ... sint constient ca nu poti trai printre animale, printre confuzi si debusolati(atunci ramin unde sint si gata, o problema mai putin) ... succesul in viata a celor de pe linga mine inseamna, indirect, mai bine pentru mine si familia mea ... inseamna oameni mai corecti, mai stabili, mai responsabili ... poate odata o sa am eu nevoie de ajutor ... asa e viata ... dai ca sa ai ... si nu ma refer la spaga ... culmea e ca primesti ajutor de la cine nu credeai, prin ricoseu ... de la oameni care tac, gindesc si fac ...

homemarcel0

1937 mesaje
Postat pe: 6 Ianuarie 2009, ora 18:23

De la: Betty, la data 2009-01-05 23:31:10

... inca ceva ... ceea mai mare calitate a omului este faptul ca se poate adapta ... la mediu .. oamenii de calitate ii gasesti in orice mediu si ei se recunosc intre ei ... nu e nevoie de adaptare ca sa te apropii de cineva ... e pur si simplu natural cind exista aceleasi valori morale in primul rind ...partea materiala se rezolva ... excluzind puturosii, prostii sau cei care se culca pe o ureche ...
... ziceai ceva de compromisuri ... am facut multe compromisuri ... materiale ... dar m-am ferit de orice compromis moral pentru mine sau sotia mea ... nu mi-am fortat sotia sa taca sau sa faca ceea ce nu credea ... chiar daca gresea ... si asta m-a ajutat enorm acum ... sint respectat si iubit pentru asta ... nu am razboaie mocnite in spate ...

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 7 Ianuarie 2009, ora 00:14

De la: homemarcel0, la data 2009-01-06 17:38:59... BETY ... NIMIC NU S-A SCHIMBAT DE MII DE ANI ... omul e la fel ... ca si dorintele si sperantele lui ... in timp au invatat sa se bucure cit mai mult in aceasta viata ... asa au aparut traditiile si proverbele ... condensau ceea ce altii deja au trait ... in ele gasesti adevaruri simple si fenomenale ...
... nu vrei sa crezi nimic ... vrei sa cauti ... de ce nu te uiti in jurul tau ? ... se mai intimpla sa si reusesti dar te chinuii mult prea mult ... nu vezi fete si baieti care nu stiu ce vor, in afara de sex ? ... nu vezi femei care cauta si nu mai gasesc ... asa au aparut feministele din frustrare ... nu vezi familii care traiesc ''fericite'' doar datorita ca banii le asigura fericirea si renunta la copii, la ambitie, la orice pentru ei ... nu ti se pare ca pe masura ce aceste familii evolueaza in timp incepe sa dispara spoiala si apare ura si toate frustratrile si compromisurile pe care le-au facut apar din nou cu si mai mare intensitate ... omul nu este o masina ... daca ti-ai distrus sufletul e vai de tine ... si e usor sa ti-l distrugi, schimbarea partenerilor iti mai rupe putin din suflet ... ajungi sa gasesti pe cineva apropiat viselor tale dar nu mai ai ce sa ii oferi ... te oferi si atita tot ... apoi te distrugi fizic ... e urmarea normala ...
... am stat mult in italia ... am prieteni buni si am inteles multe ... ca si din alte parti ale lumii ... dar sa vezi babute de 90 de ani super inteligente si obiective ... adevarate maestre de ceremonii ... o placere ... babute care au fost furate de acasa (asa se proceda atunci si uneori si acum), care au crescut 10-14 copii si au educat zeci de nepoti ... cu placere si energie ... ma uit in romanaia ... oameni frustrati de acasa ... plini de rautate ... care isi timpesc si injosesc copii ... care nu vor sa auda de un nepot ... oameni care se cearta ca chiorii la adapostul perdelelor ... care mustesc de rautate in pofida zimbetelor prefacute ... la 60 de ani sint deja senili de rautate ...
...crede-ma Betty ... daca iti pierzi increderea in tine esti terminata ... o sa cauti un barbat care sa se ''impuna'' in fata ta, intr-un mod acceptat de tine, si apoi o sa continuii sa inghiti fara macar sa iti mai pui problema cine esti tu de fapt ...

Asa e, nimic nu s-a schimbat in ce priveste natura umana. S-au cam dus de rapa valorile astea cu relatia, familia..... imi amintesc de un termen... "societate alienata" - suna rau, dar de fapt e societatea care deviaza de la valorile reale, o ia pe aratura. Ai dreptate in mare parte, totusi... nu poti spune despre toti ca sunt frustrati, cine stie ce motive are fiecare..... Din experienta proprie si nu neaparat legat de subiect, ci in orice problema - afland ce s-a barfit despre mine cand si cand..... as fi vrut sa le spun acelora ce mult au gresit cand au judecat, ca motivele mele sunt cu totul altele.... motive care nici nu le trec prin cap.... De aceea, cu toate ca si eu gresesc judecandu-i pe altii.... sper sa reusesc intr-o zi sa imi amintesc de fiecare data ce eronat se vad situatiile din afara.

Stii, nu m-am gandit niciodata ca oamenii ar putea fi senili din cauza rautatii.... Avand in vedere nr. mare.... mi-e teama sa nu ai dreptate. Am cunoscut oameni minunati, dar nu pe aici..... Aici vad numai rautate. Am o cunostinta.... vedeam pe fata ei ca nu era un inger, dar calmul si detasarea ei ma faceau sa o apreciez foarte mult. Intr-o zi am vazut pe masa ei o bogata oferta de cursuri in strainatate. Am intrebat-o cum se obtine un astfel de curs. In secunda aia fatza ei s-a schimbat, nu o mai recunosteam. A inceput sa vorbeasca repede si sa se balbaie inventand tampenii. Intrase in panica, devenisem o rivala, parca as fi putut sa ii iau un privilegiu. Nu i-am spus niciodata, dar m-a dezamagit cumplit si definitiv. Inca vorbim, o las sa creada ca o cred ce om minunat este. Apropo de rautate, apropo de cei care, cu ochii la bani, uita de tot, cum spui.

Am deviat un pic de la subiect, sau poate nu.... Din nou - apropo de rautate - voi cita tot un barbat spunand despre barbati: "ce trebuie sa iti placa la el? uita-te in ochii lui si daca vezi bunatate, acela e omul tau".

Fosta membra 9am.ro

1714 mesaje

Postat pe: 7 Ianuarie 2009, ora 00:33

(am avut aceeasi colega ? )

homemarcel0

1937 mesaje
Postat pe: 7 Ianuarie 2009, ora 01:46

De la: Betty, la data 2009-01-07 00:14:59
De la: homemarcel0, la data 2009-01-06 17:38:59... BETY ... NIMIC NU S-A SCHIMBAT DE MII DE ANI ... omul e la fel ... ca si dorintele si sperantele lui ... in timp au invatat sa se bucure cit mai mult in aceasta viata ... asa au aparut traditiile si proverbele ... condensau ceea ce altii deja au trait ... in ele gasesti adevaruri simple si fenomenale ...

Asa e, nimic nu s-a schimbat in ce priveste natura umana. S-au cam dus de rapa valorile astea cu relatia, familia..... imi amintesc de un termen... "societate alienata" - suna rau, dar de fapt e societatea care deviaza de la valorile reale, o ia pe aratura. Ai dreptate in mare parte, totusi... nu poti spune despre toti ca sunt frustrati, cine stie ce motive are fiecare..... Din experienta proprie si nu neaparat legat de subiect, ci in orice problema - afland ce s-a barfit despre mine cand si cand..... as fi vrut sa le spun acelora ce mult au gresit cand au judecat, ca motivele mele sunt cu totul altele.... motive care nici nu le trec prin cap.... De aceea, cu toate ca si eu gresesc judecandu-i pe altii.... sper sa reusesc intr-o zi sa imi amintesc de fiecare data ce eronat se vad situatiile din afara.

Stii, nu m-am gandit niciodata ca oamenii ar putea fi senili din cauza rautatii.... Avand in vedere nr. mare.... mi-e teama sa nu ai dreptate. Am cunoscut oameni minunati, dar nu pe aici..... Aici vad numai rautate. Am o cunostinta.... vedeam pe fata ei ca nu era un inger, dar calmul si detasarea ei ma faceau sa o apreciez foarte mult. Intr-o zi am vazut pe masa ei o bogata oferta de cursuri in strainatate. Am intrebat-o cum se obtine un astfel de curs. In secunda aia fatza ei s-a schimbat, nu o mai recunosteam. A inceput sa vorbeasca repede si sa se balbaie inventand tampenii. Intrase in panica, devenisem o rivala, parca as fi putut sa ii iau un privilegiu. Nu i-am spus niciodata, dar m-a dezamagit cumplit si definitiv. Inca vorbim, o las sa creada ca o cred ce om minunat este. Apropo de rautate, apropo de cei care, cu ochii la bani, uita de tot, cum spui.

Am deviat un pic de la subiect, sau poate nu.... Din nou - apropo de rautate - voi cita tot un barbat spunand despre barbati: "ce trebuie sa iti placa la el? uita-te in ochii lui si daca vezi bunatate, acela e omul tau".

... betty ... nu ai inteles prea bine ... daca observi eu enunt chestii generale de bun simt pe care le vede toata lumea ... le simte daca nu le vede ... sau le-a auzit ... cine nu are nimic pe caciula nu se simte lezat ... absolut deloc ... de restul ma ocup eu ... pentru ca isi dau arama pe fata ... sau frustrarile ... experienta lor, mai putin placuta (chiar daca nu isi dau seama) ii obliga sa isi apere modul defazat de gindire ... unii nu inteleg nimic ... li se pare sa sint doar jigniti ... degeaba ... dar macar pot intelege ceva cei care nu au nimic pe constiinta sau mnacar au remuscari( e impropriu pentru unii) dar nu stiu de ce ...

... ai dreptate referitor la ochi ... ochii spun totul ... dar trebuie sa fii foarte atenta si neinfluentata de nimic in acel moment ...

ciubi70

3 mesaje
Postat pe: 7 Ianuarie 2009, ora 15:42

pt homemarcel0

iti citesc mesajele de ceva vreme, pe mai multe topice si credeam ca esti un tip cinic care se baga si el in seama, dar, surpriza, chiar mi-a placut cum gandesti, super! m-am inselat bravo ! mi-ai placut !

leo_

448 mesaje
Postat pe: 7 Ianuarie 2009, ora 22:21

De la: dagaio, la data 2009-01-06 17:06:01Draga leo,

du-te si traieste-ti viata si cunoaste femei si insoara-te si fa copii!

NU INTELEGI FEMEIA SI ASTA SE VEEEEEEEDE DE DEPARTE...

Deocamdata iti place sa te joci cu femeia ( vei afla mai tarziu ca nu e o jucarie! ) si te simti "barbat" in orgoliul tau, dar o sa-ti treaca cu timpul...

dagaio, imi traiesc viata si te asigur ca am cunoscut de cateva ori mai multe femei decat tine barbati (nu ma intreba cum stiu). femeia nu este jucarie, dar daca stii sa lucrezi la nivel emotional nu doar femeia ci si barbatul e o jucarie. si deja ti-am spus ca o casatorie si un copil nu ma vor face mai inteligent. sunt doar pasi normali. ar trebui dupa cum zici tu ca, daca ai 10 copii esti geniu. nu e asa. daca traiesti cat mai multe situatii te dezvolti, daca stai doar cu nevasta te plafonezi. daca nu este foarte inteligenta macar atunci ajungi de nici nu stii sa mai vorbesti. si inca ceva, daca m-as crede barbat doar in orgoliul meu, as fi singur. femeile sunt bune detectoare.
nu am zis nimic in ce priveste familia, respect ideea si o consider imperios necesara societatii. dar toate la timpul lor. prea multi oameni se casatoresc prea devreme si fara planuri dupa. trenul fara gara si avionul fara aeroport sfarsesc rau la fel ca si 40% din relatii. asa se ajunge la ce zici tu, barbati si femei violenti si fara norme de conduita. daca nu cunosti sexul opus cum o sa stii cum sa te comporti cu el?

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 7 Ianuarie 2009, ora 22:41

De la: leo_, la data 2009-01-07 22:21:53dagaio, imi traiesc viata si te asigur ca am cunoscut de cateva ori mai multe femei decat tine barbati (nu ma intreba cum stiu).

Si? Este relevant? Mai draga, nu oi fi avut io atati barbati cate femei ai avut tu, dar avand (in timp) mai mult decat unu - am aflat un secret. Ti-l spun si tie: poti sa ai 100 de femei si sa fii un tampit si poti sa fi avut mult mai putine si sa fi un artist.

Stii ce te strica pe tine? (ca te tot observ fara sa vreau): tu nu inveti din ce spun femeile pt. ca esti foarte incantat (mandru chiar) de ce iti imaginezi tu ca simt si gandesc femeile. Puisor, femeile sunt creaturi foarte complicate, fata de barbati care au vreo 2-3 rotite.... in creierul femeii este un mare labirint. Stii? era o gluma, un desen animat in 2 pagini de fisier pps - creierul barbatuluii si apoi creierul femeii, poate l-ai vazut. Nu mai imi raspunde si mie, ca ai umplut topicul asta, mai bine ia aminte si taci

Sigur, mai e posibilitatea sa fii un troller (nu stiu daca e corect scris, am gasit notiunea tot undeva pe net) - adica un individ care trancane ca sa strice subiectul, sa duca de rapa orice conversatie. Si s-a vazut, la un moment dat erau pline paginile de posturile tale. Hai gata, Leka nosci detza.

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 7 Ianuarie 2009, ora 22:56

De la: homemarcel0, la data 2009-01-07 01:46:33
... betty ... nu ai inteles prea bine ... daca observi eu enunt chestii generale de bun simt pe care le vede toata lumea ... le simte daca nu le vede ... sau le-a auzit ... cine nu are nimic pe caciula nu se simte lezat ... absolut deloc ... de restul ma ocup eu ... pentru ca isi dau arama pe fata ... sau frustrarile ... experienta lor, mai putin placuta (chiar daca nu isi dau seama) ii obliga sa isi apere modul defazat de gindire ... unii nu inteleg nimic ... li se pare sa sint doar jigniti ... degeaba ... dar macar pot intelege ceva cei care nu au nimic pe constiinta sau mnacar au remuscari( e impropriu pentru unii) dar nu stiu de ce ...
... ai dreptate referitor la ochi ... ochii spun totul ... dar trebuie sa fii foarte atenta si neinfluentata de nimic in acel moment ...

Nu fii ingrijorat de mine, am fler la oameni, nu ma pot minti, dar au destul tupeu sa nege ca mint. Asa, ca fapt divers.

Mda, nu m-am gandit ca tu...... imi place stilul.... "securist" Enerveaza-i.... mai, tu chiar ai tehnica. As modifica ceva in stilul tau - e cam prea insistent, adica fara variatie

homemarcel0

1937 mesaje
Postat pe: 8 Ianuarie 2009, ora 00:47

... daca m-ar trezi cineva dimineata ... ce distractie ar fi pe aici ... acum sint la ''capsunarit'' ... si ma trezeste ceasul ... cind il aud ... HAHAHHAHA ...

homemarcel0

1937 mesaje
Postat pe: 8 Ianuarie 2009, ora 00:48

... nu am vrut sa sune ca o gluma proasta ...

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 8 Ianuarie 2009, ora 01:14

ASA ASI SUNAT....MOSULE...PENIBIL

leo_

448 mesaje
Postat pe: 8 Ianuarie 2009, ora 20:08

De la: Betty, la data 2009-01-07 22:41:27
Si? Este relevant? Mai draga, nu oi fi avut io atati barbati cate femei ai avut tu, dar avand (in timp) mai mult decat unu - am aflat un secret. Ti-l spun si tie: poti sa ai 100 de femei si sa fii un tampit si poti sa fi avut mult mai putine si sa fi un artist.

Stii ce te strica pe tine? (ca te tot observ fara sa vreau): tu nu inveti din ce spun femeile pt. ca esti foarte incantat (mandru chiar) de ce iti imaginezi tu ca simt si gandesc femeile. Puisor, femeile sunt creaturi foarte complicate, fata de barbati care au vreo 2-3 rotite.... in creierul femeii este un mare labirint. Stii? era o gluma, un desen animat in 2 pagini de fisier pps - creierul barbatuluii si apoi creierul femeii, poate l-ai vazut. Nu mai imi raspunde si mie, ca ai umplut topicul asta, mai bine ia aminte si taci

Sigur, mai e posibilitatea sa fii un troller (nu stiu daca e corect scris, am gasit notiunea tot undeva pe net) - adica un individ care trancane ca sa strice subiectul, sa duca de rapa orice conversatie. Si s-a vazut, la un moment dat erau pline paginile de posturile tale. Hai gata, Leka nosci detza.

betty, orice ai putea spune in despre femei insa sa stii ca un tampit nu sta niciodata cu 100 de femei (pacat ca inca nu am ajuns asa departe, dar mai e timp :)). este foarte elocvent. este ca si cum ai spune ca inveti algebra singur si neajutat de nimeni si esti si mai bun decat unul cu meditator si caruia ii merge si mintea (se intampla dar nu discutam cazuri de 1%). fiecare om pe care il cunosti, e o experienta pe care nu o citesti ci o ai.
de asemenea nu contest ca femeile sunt complicate, dar eu nu vreau sa stiu ce gandesc in secunda urmatoare ci ma axez pe partea de relatie pe care mi-o insusesc. de ce nu invat din ce spun femeile? simplu: in afara de job sau scoala unde sunt obligate sa fie logice femeile traiesc intr-un ocean de senzatii si emotii. datorita acestui fapt una iti spune acum si alta iti spune peste 2 zile. a, cel mult pot sa iau de la ele o idee si sa o aplic pe urmatoarea femeie pe care o cunosc si sa vad ce efecte produce.

Fosta membra 9am.ro

763 mesaje
Oras: Buzau

Postat pe: 8 Ianuarie 2009, ora 20:13

De ce ne plac barbatii ?

Barbatii ne plac pentru ceea ce suntem.

Barbatii ne plac pentru ca meritam.

Barbatii ne plac pentru ca nu pot trai fara noi.

Dana P

Insusirea este numita perseverenta cand este folosita pentru o cauza buna si incapatanare daca e pusa in slujba unei cauze rele. (Lawrence Sterne)
vpisi

246 mesaje
Oras: Ploiesti

Postat pe: 8 Ianuarie 2009, ora 20:15

uaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaau

Toate religiile sunt la fel de sublime pentru ignorant, folositoare pentru politician ºi ridicole pentru filosof
mia_rusu1970

79 mesaje
Postat pe: 9 Ianuarie 2009, ora 11:16

Leo,

lasa draga atata filozofie in privinta femeilor , fa ce trebe cu ele , chiar si daca ai avut experiente urate , treci la fapte lasa teoria si "oceanu de senzatii ", nu fi disperat ....

homemarcel0

1937 mesaje
Postat pe: 9 Ianuarie 2009, ora 23:59

De la: symy, la data 2009-01-08 01:14:41ASA ASI SUNAT....MOSULE...PENIBIL

... pocaitule ... dute si bolboroseste despre apocalipsa ... HAHAHAHAHAHA ...

leo_

448 mesaje
Postat pe: 10 Ianuarie 2009, ora 02:15

De la: mia_rusu1970, la data 2009-01-09 11:16:32Leo,

lasa draga atata filozofie in privinta femeilor , fa ce trebe cu ele , chiar si daca ai avut experiente urate , treci la fapte lasa teoria si "oceanu de senzatii ", nu fi disperat ....

pai am zis eu ca nu ma descurc?

homemarcel0

1937 mesaje
Postat pe: 10 Ianuarie 2009, ora 02:49

De la: leo_, la data 2009-01-10 02:15:34
De la: mia_rusu1970, la data 2009-01-09 11:16:32Leo,

pai am zis eu ca nu ma descurc?

... siguuuuuuur ...dar tot SINGUREL esti amice ... iti dau un sfat ... lasa gasca de ''femei'' din jurul tau ... dute pe la tara ... gaseste una normala(nici prea prea nici foarte foarte, atit cit e bine la casa omului) ... si ... casa de piatra cu multi copii ... pina le ''deslusesti'' fumurile alora de pe linga tine te insoara babele ... si poate iti mai dai si pumni in cap ca ti-a lasat vreo ''fosta'' ceva ''amintiri'' prin singe ... zau, e HAIOS cind te aud ... parca citesc articole de pe yupii ... HAHAHAHAHA ...

artafengshui

183 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 10 Ianuarie 2009, ora 13:24

De la: leo_, la data 2008-12-22 00:29:31
De la: homemarcel, la data 2008-12-18 01:33:22... si pentru ca e deschis topicul, poate ar dori doamnele si domnisoarele sa ne destanuie din secretele lor ... deci ... DE CE VA PLAC BARBATII ? ... poate unii vor invata sa se adapteze mai bine la cerintele femeilor ... ar fi de preferat sa nu exagerati si sa considerati realitatea ... bafta ...

papusica, dar de ce te intereseaza de ce le plac? noua de ce ne plac femeile? specia isi spune cuvantul: ca sa lasam urmasi.

las' ca nu asa invata barbatii cum sa se plieze pe femei ca nu e nevoie. te anunt ca in pofida a ce spun femeile, puterea e tot la barbat, sau si-ar dori vreo femeie un barbat slab?
1==papuseluleeeeee..ar fi fost mai exact >>DE CE NE PLACEM?? pai HORMONII SI PERPETUAREA SPECIEI... 2==AUZIIIIIIII papuselule ...""barbatii sa invete sa se plieze pe femei..?! >>PAI...DACA NU AI >BUNUL SIMT SI RESPECT ,FATA DE FEMEIIIIIIICELE MAI PUTERNICE DIN LUME !!>>IESE UN FASSSSSSSSSSSSS!!!

AMI.
leo_

448 mesaje
Postat pe: 10 Ianuarie 2009, ora 14:15

De la: homemarcel0, la data 2009-01-10 02:49:34
... siguuuuuuur ...dar tot SINGUREL esti amice ... iti dau un sfat ... lasa gasca de ''femei'' din jurul tau ... dute pe la tara ... gaseste una normala(nici prea prea nici foarte foarte, atit cit e bine la casa omului) ... si ... casa de piatra cu multi copii ... pina le ''deslusesti'' fumurile alora de pe linga tine te insoara babele ... si poate iti mai dai si pumni in cap ca ti-a lasat vreo ''fosta'' ceva ''amintiri'' prin singe ... zau, e HAIOS cind te aud ... parca citesc articole de pe yupii ... HAHAHAHAHA ...

marcele, economia de piata a schimbat combatantii si armele. nu se poate gasi una de la tara ca in general sunt mai hahalere decat astea de la oras (experienta personala), iar cele care nu sunt, sunt niste neadaptate. in plus eu am standarde, vreau sa primesc ceea ce ofer, nu sa tin pe spinarea mea un parazit.

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului DE CE NE PLAC BARBATII?
Mergi la: