>pai...daca nu ai..." />

back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

De ce ne plac barbatii?

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >> Sari la pagina:

leo_

448 mesaje
Postat pe: 10 Ianuarie 2009, ora 14:20

1==papuseluleeeeee..ar fi fost mai exact >>DE CE NE PLACEM?? pai HORMONII SI PERPETUAREA SPECIEI... 2==AUZIIIIIIII papuselule ...""barbatii sa invete sa se plieze pe femei..?! >>PAI...DACA NU AI >BUNUL SIMT SI RESPECT ,FATA DE FEMEIIIIIIICELE MAI PUTERNICE DIN LUME !!>>IESE UN FASSSSSSSSSSSSS!!! [/quote]

dar stii tu papusicutza, sa scrii si fara emoticoane, ca deja imi plang ochii si nu de la ceapa sau mesaj. cred ca ar trebui sa scrie cineva un cod al bunelor maniere online. unde vezi tu ca am zis ca nu am respect fata de femei? pai sigur ca nu am, dar nu vad unde ai vazut tu Eu respect doar acele femei care merita respect pentru ceea ce fac si pentru cat sunt de inteligente, in rest, si nu ma refer doar la femei am o vorba "material genetic inutil consumat". uite ca ti-am dat si un exemplu de cum poate fi folosit emoticonul: cand exprima o senzatie/stare.

mia_rusu1970

79 mesaje
Postat pe: 11 Ianuarie 2009, ora 17:38

Pai de ce sa ne placa barbatii, nu putem fara ei dar nici ei fara sexul frumos adica... FEMEIA......

bluesky_nico

4 mesaje
Oras: Arad

Postat pe: 11 Ianuarie 2009, ora 19:59

atunci cand esti femeie ,ai nevoie intotdeauna langa tine de un barbat .El reprezinta iubirea, tandretea ,puterea, speranta si viitorul tau si al familiei tale . El este pamantul si rodul pamantului , este armonie , dar este si forta. este blindete dar este si putere ,este ceea ce te intregeste pe tine ca femeie si pe el ca barbat . Barbatul este universul insusi este viata si implinirea ei . barbatul este TOTUL.

Fosta membra 9am.ro

156 mesaje
Oras: Onesti

Postat pe: 15 Ianuarie 2009, ora 12:56

Social_life,
Ai postat cel mai bun comentariu.Felicitari.

doinita67

96 mesaje
Oras: Calarasi

Postat pe: 22 Ianuarie 2009, ora 14:23

La crearea femeii Dumnezeu si-a sustinut doctoratul fiindca era incompleta fiindca avea intii creat barbatul si oarecum trebuia sa-i semene cu mici diferente .Ce-l putin cit despre barbati pot spune ca la unii a dat tot, la altii moderat,sii altii mai nimic.Sunt barbati care iti este mai mare dragul sa porti un dialog cu ei in societate vorbind dar daca mai ai si norocul sa-l mai ai si partener de viata este bine.Sa tinem cont ca nu suntem perfecti nici noi nici ei ,la noi femeile D-zeu a gresit cu acea coasta si stiu ce vb.De cele mai multe ori gasesti intelegere mai repede la un barbat daca ai o problema dar la o femeie mai rar fiindca ea cauta un motiv si tot ai o piedica cred ca noi femeile trebuia sa fim inzestrate cu mai multa intelegere.

Tycu

3787 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 22 Ianuarie 2009, ora 15:13

Nu trebuie generalizat ; de exemplu mie imi plac femeile!

Ticu
Fosta membra 9am.ro

33 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 26 Ianuarie 2009, ora 15:38

uf uf uf beleaua dracului !! hai ...gata ...stop .schimbati subiectul!

Fosta membra 9am.ro

474 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 7 Februarie 2009, ora 20:31

ce scarbos topic. nici un barbat nu place nici o femeie pentru ca nu o cunoaste si nu o intelege. toti si-au format o imagine si aceea ca femeia tebuie sa se macheze mereu, face cumparaturi, eventual putina mancare si e partenera in pat.

(in viitor in dictionar )cuvantul femeie : animal de companie cu obiceiuri asemanatoare barbatului.

SpitzeDumy
necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 11 Februarie 2009, ora 07:30

Simplu....pentru ca va fac sa va pierdeti capul ....cand introduc capul....
www.schimbdeneveste.ro - numai pentru barbati....

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 16 Februarie 2009, ora 05:22

Interesant dar mie nu-mi plac. Oi fi inversat?

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro

763 mesaje
Oras: Buzau

Postat pe: 7 Martie 2009, ora 15:00

De la: pasadro, la data 2009-01-08 20:13:01De ce ne plac barbatii

Barbatii ne plac pentru ceea ce suntem.

Barbatii ne plac pentru ca meritam.

Barbatii ne plac pentru ca nu pot trai fara noi.

Dana P

Doar femeia poate fi
de Dumitru Matcovshi

Mai regina decat floarea,
Doar femeia poate fi,
Mai adanca decat marea
Doar femeia poate fi.

Mai inalta ca destinul,
Doar femeia poate fi.
Mai amara ca pelinul,
Doar femeia poate fi.

Mai frumoasa decat viata,
Doar femeia poate fi.
Mai desteapta ca povata,
Doar femeia poate fi.

Mai cuminte ca poemul,
Doar femeia poate fi.
Mai cumplita ca blestemul,
Doar femeia poate fi.

Mai aproape decat dorul,
Doar femeia poate fi.
Mai de soapta ca izvorul,
Doar femeia poate fi.

Mai de-april ca primavara,
Doar femeia poate fi.
Si mai dulce ca vioara,
Doar femeia poate fi.

Mai de taina ca misterul,
Doar femeia poate fi.
Si mai tare decat fierul,
Doar femeia poate fi.

Mai barbata ca barbatul,
Doar femeia poate fi.
Mai amara ca oftatul,
Doar femeia poate fi.

Mai frumoasa decat Zeia,
Doar femeia poate fi.
Si mai vie ca scanteia,
Doar femeia poate fi.

Mai fierbinte ca Sahara,
Doar femeia poate fi.
Si mai dulce ca vioara,
Doar femeia poate fi.

Mai inalta ca povata,
Si mai scumpa decat viata,
Doar femeia poate fi.

Dana P

P.S.
"La multi ani !" tuturor femeilor minunate din viata domniilor voastre , iar 8 Martie sa fie doar una dintre zilele frumoase ce le traiti alaturi de ele.

Insusirea este numita perseverenta cand este folosita pentru o cauza buna si incapatanare daca e pusa in slujba unei cauze rele. (Lawrence Sterne)
Fosta membra 9am.ro

1639 mesaje
Oras: Mangalia

Postat pe: 7 Martie 2009, ora 15:06

De ce ne plac barbatii ????......
Raspuns : pentru ca nu ne plac femeile..de aceea

Fosta membra 9am.ro

115 mesaje

Postat pe: 16 Martie 2009, ora 15:57

De la: cisa1961, la data 2008-12-22 12:58:22pentru ca sunt frumoshiiiiiiiii, pentru ca sunt puternici ,pentru ca nu putem sa traim fara ei .nu putem sa concepem viatza fara barbati .
....asa iubito ,....iubeste-ma in continuare!!

Fosta membra 9am.ro

115 mesaje

Postat pe: 16 Martie 2009, ora 16:10

De la: leo_, la data 2009-01-10 14:20:171==papuseluleeeeee..ar fi fost mai exact >>DE CE NE PLACEM?? pai HORMONII SI PERPETUAREA SPECIEI... 2==AUZIIIIIIII papuselule ...""barbatii sa invete sa se plieze pe femei..?! >>PAI...DACA NU AI >BUNUL SIMT SI RESPECT ,FATA DE FEMEIIIIIIICELE MAI PUTERNICE DIN LUME !!>>IESE UN FASSSSSSSSSSSSS!!!

dar stii tu papusicutza, sa scrii si fara emoticoane, ca deja imi plang ochii si nu de la ceapa sau mesaj. cred ca ar trebui sa scrie cineva un cod al bunelor maniere online. unde vezi tu ca am zis ca nu am respect fata de femei? pai sigur ca nu am, dar nu vad unde ai vazut tu Eu respect doar acele femei care merita respect pentru ceea ce fac si pentru cat sunt de inteligente, in rest, si nu ma refer doar la femei am o vorba "material genetic inutil consumat". uite ca ti-am dat si un exemplu de cum poate fi folosit emoticonul: cand exprima o senzatie/stare.[/quote]...pai mai baiatule daca toti masculii ar aprecia materialul genetic al unei femei numai pt. calitatile cerebrale atunci s-ar putea sa apara pe viitor numai caracude abominabile de femei cu doua capete pline cu material cenusiu fara sa mai fie bune pt perpetuare si in rest nimic altceva si ar fugii ca dracu de ele toti barbatii ...ah ! scuze!..cu exceptia inteligentilor super intelectualizati care apreciaza creierul pina peste masura nu si restul

Fosta membra 9am.ro

115 mesaje

Postat pe: 16 Martie 2009, ora 16:34

De la: homemarcel0, la data 2008-12-29 23:23:25
De la: joanna_dark_2007, la data 2008-12-29 21:49:37Cred ca trebuie sa mai adaugi categorii ca al meu sot nu se regaseste nicaieri. Cred ca l-am nimerit pe Superman (desi el ar putea sa spuna ca intra in categoria fraier de cand m-a luat de nevasta )

ar mai putea spune si multe altele k sa te supere....nu isi da seama k te raneste....spunei k te deranjaza cuvintele lui...
in al doilea rand....cuvintele conteaza mai putin...ceea ce conteaza cu adevarat sunt faptele noastre....s-a insurat cu tine....aveti copii impreuna...asta inseamna k te-a iubit si k te iubeste in continuare(ar putea sa se desparta foarte usor,dar nu o face....si nu fiindca e fraier)...locul lui e alaturi de tine si de copii....
asta imi doresc si eu...un barbat cu care sa-mi pot intemeia o familie si caruia sa-i fac o droaie de copii...il voi face fericit....

ador barbatii!!!

... ce uita multe fete astazi cind cauta un ''fat frumos'' este sa-i analizeze un pic si parintii ... calitatea parintilor (nu materiala cu toate ca e de preferat sa fie incluse toate ''calitatile'' in momentul luarii unei decizii pe un termen atit de lung) spune multe ... modul in care si-au educat baiatul si stilul de viata ... multe isi dau seama prea tirziu ca au facut eforturi pentru un papa-lapte ... revistele si filmele arata doar modele de succes care doar ametesc tineretul, dar oricine poate sa inteleaga mult mai mult doar uitindu-se in jurul lui ... aparentele inseala de atitea ori ... ''barbatii'' au nevoie de mult mai mult timp de maturizare ... nu stiu de ce ... uneori mai pot fi impinsi de la spate, alteori schimbarea se produce prea tirziu ... chiar daca e in bine ...
...foarte rar, acum, o fata sa isi doreasca o droaie de copii ... bravo si succes ... copii sint o bucurie ... pentru cine iubeste copii, ei devin un must have regulat ... sint asa de frumosi ...
..SI CU ASTA CE VREI TU SA SPUI MAI TATAIE CA FETELE AR TREBUII SA ALEAGA NUMAI BOSHOROGI MATURIZATI SI COPTI LA MINTE ,DAR PUTREZI PE DINAUNTRU,PT CA FETZII FRUMOSI AIA TINERI SUNT ''PAPA LAPTE SI NE COPTI''??...NU VEZI CA GERONTOFILIA NASTE MONSTRII HANDICAPATI DE TOATA FRUMUSETEA CARE A-NCEPUT SA IA AMPLOARE ,IARA ATITA TIMP CIT MAI EXISTA SI FEMEI TINERE SI SANATOASE LA MINTE CARORA SA LE PLACA BARBATII TINERI INCA OMENIREA MAI ARE SANSE SA AIBA O POPULATIE NORMALA SI SANATOASA DE VIITOR

renesmee

59 mesaje

Postat pe: 16 Martie 2009, ora 17:58

Asta cam asa e! Inconstient, chiar! Ne nastem cu mostenirea asta genetica, cum ca trebuie sa procreem; si cu cine, daca nu cu un barbat?! Sa nu luam in considerare alte variante mai moderne, pt. ca ne abatem de la subiect. Deci, asta e cauza primordiala, oricat am vrea sa motivam altceva!
Si poate, in alta ordine de idei, pur si simplu, ne completam reciproc, asa cu calitatile si cu defectele noastre!
Bine ar fi sa existe si oarece sentimente, nu numai placere, asa cum este formulata intrebarea: "de ce ne plac barbatii?"
Si sper ca am inteles bine, este adresata femeilor, nu?!!!
Ca daca, NU, ies din discutie! N-am nimic de comentat impotriva sau pentru alte orientari sexuale, dar pur si simplu, consider ca nu e cazul de discutii din partea mea.

homemarcel0

1937 mesaje
Postat pe: 16 Martie 2009, ora 21:50

De la: catalliin, la data 2009-03-16 16:34:22
De la: joanna_dark_2007, la data 2008-12-29 21:49:37Cred ca trebuie sa mai adaugi categorii ca al meu sot nu se regaseste nicaieri. Cred ca l-am nimerit pe Superman (desi el ar putea sa spuna ca intra in categoria fraier de cand m-a luat de nevasta )

ar mai putea spune si multe altele k sa te supere....nu isi da seama k te raneste....spunei k te deranjaza cuvintele lui...
in al doilea rand....cuvintele conteaza mai putin...ceea ce conteaza cu adevarat sunt faptele noastre....s-a insurat cu tine....aveti copii impreuna...asta inseamna k te-a iubit si k te iubeste in continuare(ar putea sa se desparta foarte usor,dar nu o face....si nu fiindca e fraier)...locul lui e alaturi de tine si de copii....
asta imi doresc si eu...un barbat cu care sa-mi pot intemeia o familie si caruia sa-i fac o droaie de copii...il voi face fericit....

ador barbatii!!!

... ce uita multe fete astazi cind cauta un ''fat frumos'' este sa-i analizeze un pic si parintii ... calitatea parintilor (nu materiala cu toate ca e de preferat sa fie incluse toate ''calitatile'' in momentul luarii unei decizii pe un termen atit de lung) spune multe ... modul in care si-au educat baiatul si stilul de viata ... multe isi dau seama prea tirziu ca au facut eforturi pentru un papa-lapte ... revistele si filmele arata doar modele de succes care doar ametesc tineretul, dar oricine poate sa inteleaga mult mai mult doar uitindu-se in jurul lui ... aparentele inseala de atitea ori ... ''barbatii'' au nevoie de mult mai mult timp de maturizare ... nu stiu de ce ... uneori mai pot fi impinsi de la spate, alteori schimbarea se produce prea tirziu ... chiar daca e in bine ...
...foarte rar, acum, o fata sa isi doreasca o droaie de copii ... bravo si succes ... copii sint o bucurie ... pentru cine iubeste copii, ei devin un must have regulat ... sint asa de frumosi ...
..SI CU ASTA CE VREI TU SA SPUI MAI TATAIE CA FETELE AR TREBUII SA ALEAGA NUMAI BOSHOROGI MATURIZATI SI COPTI LA MINTE ,DAR PUTREZI PE DINAUNTRU,PT CA FETZII FRUMOSI AIA TINERI SUNT ''PAPA LAPTE SI NE COPTI''??...NU VEZI CA GERONTOFILIA NASTE MONSTRII HANDICAPATI DE TOATA FRUMUSETEA CARE A-NCEPUT SA IA AMPLOARE ,IARA ATITA TIMP CIT MAI EXISTA SI FEMEI TINERE SI SANATOASE LA MINTE CARORA SA LE PLACA BARBATII TINERI INCA OMENIREA MAI ARE SANSE SA AIBA O POPULATIE NORMALA SI SANATOASA DE VIITOR

... GOGUTZA ... femeile nu vor poze de macho ... nu mai cumpara prostiile voastre ... multe nu mai vor sa fie schimbate ca pe sosete ... NU MAI VOR SA INVESTEASCA IN GAINARI IMATURI SI IRESPONSABILI ... si pe urma tot voi va plingeti ... ca sint materialiste ...

Dorulet

7896 mesaje

Postat pe: 17 Martie 2009, ora 02:37

De la: Betty, la data 2008-12-30 18:51:13
De la: leo_, la data 2008-12-30 02:09:34........... tatic nu mai spun, trebuie sa fii oricand prinzi momentul pentru ca multor femei le place sa fie tratate ca si sora mai mica. probabil face legatora cu ideea lor de a parea tinere tot timpul, iar femeile investesc mult in lucrul asta.

Am un amic care crede si el la fel ca tine. Dar parerea mea e ca femeile vor sa se simta mai curand protejate decat mai tinere, mai curand buricul pamantului decat sora mai mica. Si asa te simti cand esti iubita si cand el te vede ca pe o femeie frumoasa, nu ca pe un copil. Mai cred ca femeile care se vor mai tinere decat sunt - probabil au o defectiune de imagine personala - nu inteleg viata cum trebuie, regreta trecutul..... nu e normal. Eu niciodata nu m-am simtit mai frumoasa, mai matura decat acum, la aceasta varsta..... Nu spun ca am facut in viata tot ce mi-am dorit, nu e asa, dar totul se intampla cu un rost, trebuie incercat sa vedem care e acest rost.

Dar, ce sa zic, suntem diferiti, deci probabil ca exista si astfel de femei - cum spui tu.

Pentru mine - un barbat care nu ma vede frumoasa, care nu e in stare sa ma faca sa ma simt frumoasa..... nu e bun. Daca nu ma vede frumoasa, inseamna ca el cauta alt gen de femeie. Daca ajung sa ma imbrac si sa ma aranjez pentru restul lumii si nu pentru el, daca tot timpul are ceva de comentat si de corectat la mine - atunci nu pe el il caut, si el nu pe mine ma cauta.

Exact aºa cred ºi eu! Mi-a plãcut foarte mult ce ai spus Betty, nota 10!

Când toatã lumea gândeºte la fel înseamnã cã nimeni nu gândeºte.
Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 18 Martie 2009, ora 09:50

:sml-happy0044 Unele femei inainte de a se uita la barbat se uita la portofelul lui cat e de umflat .Sa jure ca nu-i asa !

Ticu
Fosta membra 9am.ro

637 mesaje

Postat pe: 18 Martie 2009, ora 09:55

De la: dora_visinescu, la data 2009-03-17 02:37:01
De la: Betty, la data 2008-12-30 18:51:13
De la: leo_, la data 2008-12-30 02:09:34........... tatic nu mai spun, trebuie sa fii oricand prinzi momentul pentru ca multor femei le place sa fie tratate ca si sora mai mica. probabil face legatora cu ideea lor de a parea tinere tot timpul, iar femeile investesc mult in lucrul asta.

Am un amic care crede si el la fel ca tine. Dar parerea mea e ca femeile vor sa se simta mai curand protejate decat mai tinere, mai curand buricul pamantului decat sora mai mica. Si asa te simti cand esti iubita si cand el te vede ca pe o femeie frumoasa, nu ca pe un copil. Mai cred ca femeile care se vor mai tinere decat sunt - probabil au o defectiune de imagine personala - nu inteleg viata cum trebuie, regreta trecutul..... nu e normal. Eu niciodata nu m-am simtit mai frumoasa, mai matura decat acum, la aceasta varsta..... Nu spun ca am facut in viata tot ce mi-am dorit, nu e asa, dar totul se intampla cu un rost, trebuie incercat sa vedem care e acest rost.

Dar, ce sa zic, suntem diferiti, deci probabil ca exista si astfel de femei - cum spui tu.

Pentru mine - un barbat care nu ma vede frumoasa, care nu e in stare sa ma faca sa ma simt frumoasa..... nu e bun. Daca nu ma vede frumoasa, inseamna ca el cauta alt gen de femeie. Daca ajung sa ma imbrac si sa ma aranjez pentru restul lumii si nu pentru el, daca tot timpul are ceva de comentat si de corectat la mine - atunci nu pe el il caut, si el nu pe mine ma cauta.

Exact aºa cred ºi eu! Mi-a plãcut foarte mult ce ai spus Betty, nota 10!

Asa este !!!

Caracterul fãrã înþelepciune poate mult, dar inteligenþa fãrã caracter nu valoreazã nimic - Cicero
necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 18 Martie 2009, ora 14:58

Pentru ca schimba nevestele....
www.schimbdeneveste.ro

Fosta membra 9am.ro

115 mesaje

Postat pe: 19 Martie 2009, ora 18:39

De la: ticu, la data 2009-03-18 09:50:55 :sml-happy0044 Unele femei inainte de a se uita la barbat se uita la portofelul lui cat e de umflat .Sa jure ca nu-i asa !
....Adevar grãiºi 'ticu'-le..!

Fosta membra 9am.ro

115 mesaje

Postat pe: 19 Martie 2009, ora 18:44

ador barbatii!!!
...cica este o vorba ;Însoara-te cit esti prost !...asa o fi?....daca da atunci e cam nasol la mine ca eu am cam inceput sa ma desteptez

Fosta membra 9am.ro

115 mesaje

Postat pe: 19 Martie 2009, ora 19:21

De la: homemarcel0, la data 2009-03-16 21:50:52
De la: catalliin, la data 2009-03-16 16:34:22

ador barbatii!!!

... GOGUTZA ... femeile nu vor poze de macho ... nu mai cumpara prostiile voastre ... multe nu mai vor sa fie schimbate ca pe sosete ... NU MAI VOR SA INVESTEASCA IN GAINARI IMATURI SI IRESPONSABILI ... si pe urma tot voi va plingeti ... ca sint materialiste ...
..Ok! ..am inteles eu treaba ca femeile vor sa ''investeasca'' la sigur in barbati,dar cum ramine cu acele progenituri care rezulta din acele cupluri(El batrin si Ea tinara) ca de regula se cam nasc cu sapte capete in loc de unul si miauna in loc sa gîngure,iar care mai iese cit de cit ''normal'' atunci pe la 20 de ani arata ca la 70.......eu am vazut nenumarate astfel de exemple...o fi bine?

Fosta membra 9am.ro

115 mesaje

Postat pe: 19 Martie 2009, ora 19:35

De la: mona_simona2002, la data 2008-12-29 03:09:41
De la: leo_, la data 2008-12-29 02:17:51femeile sunt atrase in general de barbatii cu gene "bune". le atrage tot ce s-ar putea transmite la copii. inteligenta nu este unul din aceste lucruri chiar daca majoritatea femeilor spun asta (in definitiv einstein a murit virgin, nu?). principalul lucru care le place femeilor la un barbat este personalitatea, aceasta identificandu-l in mod unic pe barbatul respectiv. exista 8 tipuri de personalitate placute de femei: "baiatul rau", aventurierul, seducatorul, artistul, tipul de succes, taticul, barbatul obisnuit si fraierul, in ordinea mentionata.

corect!

Am gasit Un articol scris de Mihaela Udrea. E tot o clasificare si seamana cu ce spui tu, doar ca e din perspectiva unei femei:

Articolul:
"Ti-ai creionat in minte profilul barbatului perfect, insa drumul in cautarea lui nu este foarte lin. In general, dupa prima intalnire, impresia pe care ti-o lasa un barbat sarmant este cat se poate de buna. Ai putea jura ca el este barbatul pe care il cauti de o viata, insa pe parcurs lucurile se dovedesc a nu fi chiar asa. Comportamental, se schimba radical si nimic nu pare sa semene cu ceea ce era la inceput.

Decizia de a avea sau nu o relatie cu un astfel de barbat iti apartine in totalitate. Inainte a lua hotari ceva care ulterior ar putea sa iti faca mult rau, ar fi bine sa ii analizezi amanuntit comportamentul celui cu care vrei sa ai o relatie. Desi ai investit suflet, dragoste si poate chiar bani, sa nu te surprinda daca brusc partenerul tau decide sa te paraseasca. Cum iti poti da seama de cum este de fapt barbatul de langa tine? Nimic mai simplu. Iata cateva tipuri de barbati pe care ar trebui sa ii eviti daca nu vrei sa ai probleme in dragoste.

Primul pe lista este baiatul mamei.

Imposibil sa nu il recunosti, pentru ca este genul de barbat care nu iese din cuvantul mamei sale. Desi are 30 de ani, inca mai locuieste cu mama si nici nu are de gand sa se mute prea curand. Preferatele lui sunt cinele in familie si planurile de viitor, pe care evident i le tot face mama. Desi are multe calitati, are un singur mare defect - este mult prea atasat de mama lui.

Urmatorul pe lista este cuceritorul.

Dragut, simpatic, bine imbracat si cu mult, mult succes la femei. Problema acestui tip de barbat este ca ii plac toate femeile si nu se poate decide asupra uneia. Relatia cu astfel de barbat se va reduce doar la cateva mesaje si cel mult 4-5 telefoane pentru ca timpul nu ii permite sa se imparta intre atatea cuceriri.

Burlacul convins este un alt tip de barbat care iti va da bataie de cap in cazul in care vrei sa ai o relatie cu el.

Manierat, elegant si foarte destept, acest tip de barbat are un succes nebun la femei. Secretul pe care insa nicio femeie nu il va afla vreodata este ca nu isi doreste sa se casatoreasca niciodata. Ii place sa fie cucerit si se plictiseste foarte repede intr-o relatie. Este tot timpul in cautare de ceva nou si dispare fara sa ofere vreo explicatie in momentul in care simte ca lucrurile evolueaza. Pentru el, ideea de casnicie nu exista si refuza sa vorbeasca despre asa ceva. Sigura explicatie oferita este ca nu a gasit femeia potrivita.

La polul opus de afla barbatul pro casnicie.

Unul dintre putinele tipuri de barbat din aceasta lista, daca nu chiar singurul, pentru care notiunea de casnicie este pe primul loc. Ideal pentru el este ca lucrurile intr-o relatie sa se intample cat mai repede, astfel incat sa se ajunga in fata ofiterului starii civile. Nu este nici pe departe adeptul unei casnicii de lunga durata, pentru ca si el este genul de barbat care se plictiseste. Pentru el, casnicia este precum un obiect de lux, care peste cativa ani trebuie sa il schimbi pentru ca nu mai este la moda.

Urmatorul pe lista este tipul de barbat sarac, dar cu succes la femei.

Profilul acestui tip de barbat nu seamana nici pe departe cu cele descrise pana acum. Acest tip de barbat nu pune pret absolut deloc pe aspectul vestimentar si nici pe cariera. Este genul foarte sigur pe el si stie ca, indiferent de cum este imbracat si cat de cati bani are in buzunar, sarmul pe care il detine ii va asigura garantat drumul in patul femeilor. Ii place sa iasa in oras, dar nu ii place cand vine nota de plata. Va juca intotdeauna rolul vesnicului indragostit, mai ales cand vine vorba de bani.

Urmatorul in lista barbatilor "asa nu" este metrosexualul.

Desi a trecut de mult de prima tinerete, acest barbat se crede vesnic tanar. Este la curent cu tot ce inseamna moda si isi traieste viata din plin. Frecventeaza cat poate de des cluburile de noapte, ii plac femeile frumoase si masinile elegante. Poate fi foarte des vazut in saloanele de cosmetica, deoarece aspectul fizic este primordial pentru el.

Un alt tip de barbat este cel obsedat de munca.

Singurul lucru care conteaza pentru acest tip de barbat este cariera. Indiferent de cat de bine ii merge, intotdeauna o sa vrea mai mult. Profilul sau este destul de asemanator cu cel al burlacului convins. Intr-o relatie, va pune intotdeauna cariera pe primul loc si nu va renunta niciodata la laptop, nici macar in vacanta."

....PAI DACA VA LUATI DUPA CE ZICE TANTI MUTREA..OH PARDON! UDREA ATUNCI RAMINETI NEMARITATE..SI MURITI BABE SINGURE ..CEEA CE VREA EA SA SPUNA ESTE CA DOAR MASCULII DIN INALTA SOCIETATE (POLITIC ,AFACERI ...e.t.c.. AU DREPTUL LA ÎMPERECHERE, RESTUL TREBUIE SA MOARA ,CAM ASTA SPUNE EA ESTE ''DUSA'' RAU SARACA!

Fosta membra 9am.ro

763 mesaje
Oras: Buzau

Postat pe: 21 Martie 2009, ora 18:05

Campania 2% - pentru copiii bolnavi de cancer!

Sectorul de afaceri si mass media pot sprijni aceasta campanie pentru Asociatia P.A.V.E.L., informand angajatii de aceasta oportunitate, scriind despre aceasta prevedere sau oferind spatiu publicitar pentru materialele campaniei (afis, pliante, spot TV si radio).

Ce ofera Asociatia P.A.V.E.L.?

- furnizare de materiale informative privind preventia, depistarea precoce si tratamentul cancerului;
- gazduirea gratuita a pacientilor si / sau insotitorilor acestora pe perioada spitalizarii;
- furnizarea de suport material familiilor copiilor bolnavi, dar si altor pacienti bolnavi de cancer - in functie de posibilitati (proteze ortopedice, proteze mamare, scaune mobile, medicamente,..);
- face legatura intre familiile copiilor bolnavi (la solicitarea lor) si diferite clinici de peste hotare, in vederea efectuarii unui tratament sau a unei operatii, in cazuri deosebite;
- organizeaza evenimente pentru copiii spitalizati;
- ofera terapie prin joc la sectiile de oncologie si hematologie pediatrica;
- ofera consilierea psihologica pacientilor si familiilor;
- face lobby si advovacy pentru drepturile pacientilor cu cancer.

Conform prevederii 2% din Codul Fiscal (art.57 si 84 din Legea nr.571/2003 privind Codul fiscal) ai optiunea de a decide cum sã fie cheltuiti 2% din impozitul pe venit (net anual impozabil). Aceastã suma nu e o donatie, nici o sponsorizare. De fapt, doar ‘bagi mana in buzunarul statului’ si directionezi procentul de 2% pentru a ajuta. Pot parea sume mici, dar, potentialul lor poate fi semnificativ.

Trebuie sã alegeti o singurã organizatie neguvernamentalã!!

Alocarea a 2% nu este o obligatie!
Este un drept si o optiune care aratã dorinta de a-i ajuta pe altii, de a decide ce se intampla cu impozitele noastre!

Aceasta suma va invitam s-o directionati pentru sponsorizarea Asociatiei P.A.V.E.L., ale carei activitati aveti ocazia sa le aflati din acest site.
Lupta cu maladia numita cancer este una de uzura si doar cei care o duc zi de zi stiu cat de grea este.
In marinimia dumneavoastra aveti acum ocazia sa va alaturati noua si va asiguram ca banii dumneavoastra vor fi utilizati pentru ajutorarea celor napastuiti.

Astfel:
- ii ajutati pe cei suferinzi;
- va implicati in viata comunitatii;
- va exprimati un drept democratic;
- luati decizii privind fondurile din bugetul statului;
- va simtiti util si implicat într-o cauza care merita;

Ce trebuie sa faceti ?

Completezi Formularul 230 (Declaratia de venit global): « Cerere privind destinatia sumei reprezentand pana la 2 % din impozitul anual » cu datele tale de identificare si cu datele noastre. Cititi si Instructiunile de utilizare ale acestor formulare.

Daca obtineti, pe langa salarii si alte venituri, veti completa Formularul 200 - Declaratie speciala privind veniturile realizate in anul 2006, la toate capitolele aferente tipului de venit obtinut, inclusiv capitolul III, Destinatia sumei reprezentand 2% din impozitul pe venitul anual datorat.

Nu va faceti probleme daca atunci nu cunoasteti suma corespunzatoare a 2% din impozit. Va fi calculata de catre organele fiscale.

La destinatia fondurilor veti trece:
- Denumire organizatie neguvernamentalã : Asociatia P.A.V.E.L.
- Adresa: Sos. Mihai Bravu 311 - 313, Bl. SB 1, Sc. 1, Ap. 1, Sector 3, Bucuresti
- Cod de identificare fiscala : 8956076
- Cont Bancar (IBAN) : RO81 BPOS 7100 3031 332R OL01 , BANC POST S.A., sucursala TITAN, sector 3, Bucuresti

Acest formular trebuie depus anual pânã la data de 15 mai. Se depune direct la registratura organului fiscal în raza cãruia aveti domiciliul fiscal sau prin scrisoare recomandatã cu confirmare de primire.

Sectorul de afaceri si mass media pot sprijni aceasta campanie , informand angajatii de aceasta oportunitate, scriind despre aceasta prevedere sau oferind spatiu publicitar pentru materialele campaniei (afis, pliante, spot TV si radio).

Acum, PENTRU CA STII, POTI SA AJUTI!

Dana P

Insusirea este numita perseverenta cand este folosita pentru o cauza buna si incapatanare daca e pusa in slujba unei cauze rele. (Lawrence Sterne)
Fosta membra 9am.ro

975 mesaje
Oras: Craiova

Postat pe: 5 Aprilie 2009, ora 02:54

De ce ne plac barbatii?Cum adica de ce ne plac barbatii?Ne plac barbatii din doua motive:pur si simplu.Si al doilea motiv pentru ca nu suntem lesbiene.(acelea care nu sunt).
,,Caci cand iubesti pe cineva,il iubesti asa cum e cu inaltimile si scaderile lui!,,
DE CE IUBIM?
Am vazut titlul unui articol:” de ce iubim?” Am vrut sa deschid sa citesc dar nu am fost atrasa in nici un fel. Nu am cum sa inteleg cum pot exista persoane care pun aceasta intrebare..dar sa mai existe si un raspuns. Cum adica de ce iubim? O dragoste pentru care avem orice fel de explicatii, o dragoste conditionata de un motiv….nu e dragoste, e orice altceva, doar dragoste nu.
Iubesti pentru bani..esti materialist, iubesti pentru X lucru…este imposibil. Cel putin din punctul meu de vedere. Nu inteleg iubirile justificate, inteleg despartirile justificate insa nu si iubirile.
Daca o sa fiu iubita pentru un motiv justificat imi va fi teama… cum a aparut acel motiv asa poate si sa dispara. Am nevoie de eternul “ceva”…care nu poate fi descris in cuvinte ci doar simtit si trait.
Iubim nu pentru un cuvant care poate sa-l descrie… iubim un anumit barbat.. un EL care este luat la pachet, cu tot cu defecte si calitati,astfel incat ajungi sa-ti placa si defectele la el.Cand te indragostesti o faci total, ii iubesti fiecare parte a felului de a fi , a felului cum arata…doar asa..PUR SI SIMPLU!
Asta cred eu ca e dragostea..in rest….sunt doar “impresii de dragoste”!

office10_8

35 mesaje
Oras: Deva

Postat pe: 12 Aprilie 2009, ora 21:49

Nu ne plac barbatii in general.
Dar se intampla sa ne placa cate unul in mod particular. Motivul ? Daia.
Si in plus ...iata-i la treaba
Barbatii si gratarul

Cand un barbat se declara pregatit sa preia prepararea gratarului, se declanseaza urmatoarea serie de evenimente:

1) femeia cumpara mancarea

2) femeia face salata, pregateste legumele si desertul

3) femeia pregateste carnea pentru gratar, o asaza pe o tava, impreuna cu toate celelalte ustensile necesare si o duce afara, unde barbatul sta deja asezat cu o bere in mana in fata gratarului.

Si aici vine punctul cel mai important al intregii desfasurari:

4) BARBATUL ASEAZA CARNEA PE GRATAR!

5) apoi mai multe activitati de rutina, femeia aduce farfuriile si tacamurile afara

6) femeia informeaza barbatul ca mai e putin si carnea se arde

7) el ii multumeste pentru aceasta informatie importanta si mai comanda totodata inca o bere la ea, in timp ce el se ocupa de situatia de urgenta

Si apoi inca un punct foarte important!

8) BARBATUL IA CARNEA DE PE GRATAR SI O DA FEMEII!

9) apoi urmeaza din nou rutina. Femeia aranjeaza farfuriile, salata, painea, tacamurile, servetelele si sosurile si aduce totul afara pe masa.

10) Dupa masa femeia elibereaza masa, o curata, spala vasele

Si din nou, foarte important!!!:

11) TOTI IL LAUDA PE BARBAT PENTRU CALITATILE LUI IN ARTA GATITULUI SI
II MULTUMESC PENTRU MANCAREA SUPER BUNA!

12) Barbatul o intreaba pe femeie cum i-a placut faptul ca nu a fost nevoita sa gateasca si cand observa ca ea e cam botoasa, ajunge la concluzia, ca pe femei nu le poti multumi oricum niciodata.

Fosta membra 9am.ro

156 mesaje
Oras: Onesti

Postat pe: 13 Aprilie 2009, ora 15:54

De la: ticu, la data 2009-01-22 15:13:16 Nu trebuie generalizat ; de exemplu mie imi plac femeile!

Dar ele te plac domnule Ticu?????Tare ma tem ca datorita convingerilor pe care le ai,ele,delicate te ocolesc.Sorry pentru dta!!!!!

Fosta membra 9am.ro

189 mesaje
Postat pe: 13 Aprilie 2009, ora 16:54

Ne plac barbatii pentru ca lasa femeia deasupra.

Femeia deasupra
Multe cupluri considera ca aceasta este o pozitie foarte excitanta si este una dintre cele mai probabile sa-i permita femeii sa aiba orgasm numai prin stimulare vaginala. In plus, aceasta pozitie poate crea un sentiment de putere, excitare si control pentru femei in timpul actului sexual. Aceasta pozitie se departeaza de ideea ca femeia este partenerul pasiv in actul sexual, sau ca actul sexual este o actiune in care barbatul ?ii face? ceva femeii.
Femeia poate controla viteza si adancimea penetrarii si sa obtina o senzatie de dominare a barbatului. Pentru barbati, poate fi extrem de excitant sa vada sanii sau fesele femeii (depinzand de modul in care este pusa in aplicare pozitia), si fara indoiala schimba conceptia traditionala potrivit careia barbatul este responsabil de initierea si ghidarea cuplului in timpul actului sexual si ca femeia este receptorul pasiv al penetrarii vaginale. Pozitia poate fi o experienta placuta pentru un barbat care este suficient de sigur pe el pentru a nu fi amenintat de schimbarea rolurilor.
Descrierea pozitiei ?femeia deasupra? ? pozitia de baza
Barbatul sta intins pe spate, iar partenera sa il incaleca. Miscarea lui este limitata de greutatea ei, astfel ca partenera poate controla adancimea penetrarii. Ambii parteneri pot mangaia sanii, clitorisul, spatele si fesele ei, iar ea poate face acelasi lucru cu pieptul, bratele si testiculele lui. Femeia isi poate balansa soldurile si poate controla gradul de stimulare pe care i-l ofera barbatului prin limitarea miscarilor pe penisul barbatului. Asadar, avem de-a face cu o pozitie extrem de stimulanta, oferind multe posibilitati.
Variatiuni ale pozitiei ?femeia deasupra?
Femeia sta intinsa deasupra barbatului ? misionarul pe dos
Senzatiile in acest caz pot fi mai intense. Intensitatea va depinde mai ales de cat de strans sunt unite picioarele femeii. Daca ea sta cu picioarele intre cele ale barbatului si le tine impreunate, penisul lui va fi strans intr-un mod care nu poate fi obtinut prin alta pozitie si desi el s-ar putea sa ejaculeze mai repede, senzatiile vor fi mai puternice si pentru femeie. Pentru o femeie careia ii face placere sa fie penetrata si sa simta penisul iubitului in interiorul ei, aceasta pozitie poate fi o experienta extrem de placuta.
Alte variatiuni
Variatiunile pozitiei ?femeia deasupra? se refera la unghiul in care penisul penetreaza vaginul si la faptul ca femeia are parte de senzatii diferite, atunci cand barbatul o penetreaza din unghiuri diferite. Acest fapt poate fi, desigur, excitant si pentru barbat, deoarece diferitele pozitii stimuleaza parti diferite ale penisului sau, cu intensitati diferite. Un cuplu poate sa se distreze si sa se joace prin experimentarea acestor pozitii, asa ca nu mai e nimic de spus decat ?distractie placuta?!
Femeia deasupra, cu spatele la barbat
Este o pozitie in care poate fi obtinuta cea mai intensa stimulare vaginala, atunci cand femeia sta deasupra iubitului ei si se apleaca in fata cat mai mult ii este comod. Aceasta nu este o pozitie pe care toti barbatii o pot executa, mai ales cei cu o erectie puternica in pozitie verticala, in care penisul se apropie de stomac, insa este una extrem de stimulanta pentru femeie, deoarece ii permite sa ?calareasca? penisul lui, in timp ce acesta ii stimuleaza punctul G.
Femia deasupra sta cu fata spre barbat
Cateva posibilitati pe care le aveti, pentru a va simti si mai bine, in timp ce femeia se intinde in fata in aceasta pozitie sunt: sa va sarutati, stimularea anusului femeii sau a testiculelor barbatului, sarutarea sanilor femeii.
O imbratisare dragastoasa
Este o pozitie gingasa, care depaseste cu mult simpla copulatie. Aceasta pozitie poate fi incercata in timp ce barbatul sau femeia ingenuncheaza. Odata ce cuplul si-a plasat bratele unul in jurul celuilalt, ei pot ramane in pozitie verticala, cu trupurile inlantuite. Aceasta pozitie permite unui cuplu de indragostiti sa stea imbratisati, stiind ca penisul si vaginul lor sunt unite, asemenea trupurilor lor. Ramanand imobili, doar prin atingeri, vorbe, priviri tandre, este posibil sa simititi o senzatie de intimitate si legatura cu partenerul. Lasati-va cuprinsi de profunzimea acestei legaturi ? respirati adanc de cateva ori pentru a va relaxa anumite parti ale corpului care ar putea fi tensionate si veti simti cum patrundeti pe taramul unei uniuni sexuale profunde.

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului DE CE NE PLAC BARBATII?
Mergi la: