Info
x
Ce parere aveti despre desemnarea lui boc?
|
9am178165 4580 mesaje Membru din: 14/12/2009 |
Postat pe: 8 Ianuarie 2010, ora 13:08
Si acu` cea mai recenta stire!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ce mai ziceti voi cei de Boc iubitori cand am ajuns de rasul curcilor, de lupta minoritarii nostrii de la UDMR sa creasca putin pensiile si sa scada CAS-ul. Nu-i vorba ca si ei aici s-au nascut si sunt cetateni romani si au si ei batranii lor de care le e mila, si la faza asta se dovedesc mai patrioti si mai plini de spirit civic decat toti PD-L-ii la un loc. In aceasta situatie am ajuns!!!!!! Si sa nu mai spuna careva ca nu sunt bani, ca minte cu nerusinare!!!!!!!!!!! Spune-ti Bocului vostru pentru a carui desemnare ati topait de fericire, sa ia sumele majorate de la STS, SRI, primele de vacanta ale sexoasei voastre, sa mai numere inca odata banii dati lui Videanu si Berceanu, si sa plateasca bugetarii furati de drepturile lor, sa majoreze punctul de pensie, sa dea somajele intregi la oameni, ca daca nu ne va omori gripa porcina ati luat hotararea sa ne omorati voi. Si acu` faceti misto ca stiu ca va arde, voi sunteti pe statele de plata ale lui Base, noua amaratilor nu ne arde!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! STS-isti daca cititi rusinati-va!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SRI-sti daca cititi nu acceptati majorarea salariilor voastre daca suntati romani adevarati!!!!!!!!!!!!!! Angajati de la turism si dezvoltare refuzati primele de vacanta ale primei turiste a natiunii, caci aceia sunt banii nostrii ai bugetarilor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 8 Ianuarie 2010, ora 13:30
mooama,ce tema grea de meditatie ne-ai dat , Adriane,mama ! ptr.ca,dragule, cei mai aprigi combatanti sunt, de obicei , cei care nu -si schimba culorile politice de pe azi pe miine !....la noi in romanica se poarta insa, caci obedienta fata de Putere,indiferent care-i ea aceea ,oportunismul si lichelismul sunt sporturi nationale ,promovate de prin ' 46 incoace si ridicate la rang de virtute : acesta-i OMUL NOU visat de Ceausescu ! iar Bocusor e unul din acestia !
-dar, chiar si-n scumpa noastra patrie ,mai sunt oameni cu coloana vertebrala dreapta ....putini,e drept,dar sunt ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 8 Ianuarie 2010, ora 13:43
aaaaa, intr-oricare alta tara ,a face din "seful personal al mafiotilor ai lui A.Nastase " ,MINISTRUL APARARII acelui Stat, guvernul care a propus asa ceva s-ar fi trezit huiduit la scena deschisa.si ar fi fost obligat sa-si dea demisia ! ....la noi? la noi,merge si asa ! tradarea este o virtute si trebuie rasplatita ,asa ca omul cu fruntea d'un cm. pe sprincene a fost ridicat in rang ptr. inteligenta in politica !
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 2700 mesaje Membru din: 10/06/2009 |
Postat pe: 8 Ianuarie 2010, ora 23:07
Auzi , nu ma fa ca o sa-mi ocup timpul ,numai cu greselile partidului tau si-al lui Dorinel si fatuca 178... Eu , domn cum sunt , nu ti-am raspuns provocarilor aruncate de tine cu, contraexemple edificatoare , ca la mine alegerile au trecut ... Voi cand o sa scapati de oftica pierderii ?? Pot ,
crede-ma sa combat la nesfarsit cu voi pe tema asta , dar...nu stiu la ce m-ar ajuta ? Sau tu vrei sa continue la nesfarsit...? Nu de alta dar simt ca o sa iasa cu ... alte cuvinte decat suntem toti obisnuiti... Aaa , nu stiu de ce ai tu impresia ca ma cunosti....ca mai bagat la cercetari...! Raporteaza abuz de limbaj |
|
click_cont 1644 mesaje Membru din: 10/02/2009 |
Postat pe: 8 Ianuarie 2010, ora 23:19
De la: 9am178165, la data 2010-01-08 13:08:40Si acu` cea mai recenta stire!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ...pai da, ca deaia se afla la guvernare ca sa vedeti si voi si sa stie tot poporul ca de de fapt sunt bani dar bunavointa a lipsit si daca tot ati fost incapatanati ca si catarii din toate punctele de vedere (sa vedem acuma daca va trece) au luat altii haturile si va arata ca se poate si pe timp de criza. Sa nu-mi spui ca PSD-ul facea asa ceva sau PNL-ul ca nu va crede nimeni. Foarte bine ca a venit UDMR-ul la guvernare ca sa primiti o lectie mai aspra decat inchisoarea pentru cei ce o merita. Apropo de banii vostri "ai bugetarilor" inca nu v-ati obisnuit ca voi aveti bani doar daca va dam noi? Ce produceti voii ca sa spuneti ca va sunt luati banii??? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Dorinel 3855 mesaje Membru din: 24/04/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 8 Ianuarie 2010, ora 23:27
De la: camioneros70, la data 2010-01-08 23:07:01Auzi , nu ma fa ca o sa-mi ocup timpul ,numai cu greselile partidului tau si-al lui Dorinel si fatuca 178... Eu , domn cum sunt , nu ti-am raspuns provocarilor aruncate de tine cu, contraexemple edificatoare , ca la mine alegerile au trecut ... Voi cand o sa scapati de oftica pierderii ?? Pot ,Nu e vb de oftica ... ma crezi sau nu ma crezi ... In ceea ce ma priveste, fie ca vb de PSD, de PNL sau PDL ... atunci cand exista greseli si abateri de la elementarul bun simt, dovezi de coruptie si demagogie ieftina ... am acelasi ton. La urma urmelor, ca si tine si altii de pe forum ... sunt roman si vreau ca tara asta sa iasa odata din mocirla in care a cazut ... Nu mai vreau populism si oameni ajunsi la disperare - la propriu din cauza saraciei si lipsei alternativelor - vreau fapte ... Raporteaza abuz de limbaj
Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
|
|
Postat pe: 8 Ianuarie 2010, ora 23:43
De la: Dorinel, la data 2010-01-08 23:27:44De la: camioneros70, la data 2010-01-08 23:07:01Auzi , nu ma fa ca o sa-mi ocup timpul ,numai cu greselile partidului tau si-al lui Dorinel si fatuca 178... Eu , domn cum sunt , nu ti-am raspuns provocarilor aruncate de tine cu, contraexemple edificatoare , ca la mine alegerile au trecut ... Voi cand o sa scapati de oftica pierderii ?? Pot ,Nu e vb de oftica ... ma crezi sau nu ma crezi ... In ceea ce ma priveste, fie ca vb de PSD, de PNL sau PDL ... atunci cand exista greseli si abateri de la elementarul bun simt, dovezi de coruptie si demagogie ieftina ... am acelasi ton. La urma urmelor, ca si tine si altii de pe forum ... sunt roman si vreau ca tara asta sa iasa odata din mocirla in care a cazut ... Da` Dorinel , da` m-ai nenorocit cu populismul asta , frate !! Relaxam muschii , ne dregem cu o bere si hai sa vedem o luna -doua-trei ce dreg oamenii astia de i-am pus la carma tarii...Si iti aduc aminte ca guvernul asta a trecut cu 39 de voturi peste asteptarile sale ...??? Aaaaa??? Zi , ca aia inca nu daduse-ra bir cu fugitii din vreun partid , iar portocalii nu erau in plen.... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 8 Ianuarie 2010, ora 23:45
Am uitat o cratima , iarta-ma !!!!!!!!!1
|
|
|
|
Postat pe: 8 Ianuarie 2010, ora 23:50
De la: camioneros70, la data 2010-01-08 23:43:48Aia si-au dorit locurile caldute in Parlament si erau, cu exceptia a doi dintre ei, PSD-isti ...De la: Dorinel, la data 2010-01-08 23:27:44De la: camioneros70, la data 2010-01-08 23:07:01Auzi , nu ma fa ca o sa-mi ocup timpul ,numai cu greselile partidului tau si-al lui Dorinel si fatuca 178... Eu , domn cum sunt , nu ti-am raspuns provocarilor aruncate de tine cu, contraexemple edificatoare , ca la mine alegerile au trecut ... Voi cand o sa scapati de oftica pierderii ?? Pot ,Nu e vb de oftica ... ma crezi sau nu ma crezi ... In ceea ce ma priveste, fie ca vb de PSD, de PNL sau PDL ... atunci cand exista greseli si abateri de la elementarul bun simt, dovezi de coruptie si demagogie ieftina ... am acelasi ton. La urma urmelor, ca si tine si altii de pe forum ... sunt roman si vreau ca tara asta sa iasa odata din mocirla in care a cazut ... Dar ce te face sa crezi ca eu mi-as fi dorit o continuare a crizei politice ? Gresesti ... Era nevoie de un guvern si bine ca este ... Personal, pana acum, noul guvern n'a demonstrat nimic ... si daca ma gandesc la legea bugetului pe 2010 ma apuca durerea de cap ... la cata incompetenta gasesc,... e adevarat, la toate partidele ... Doar ca PDL-ul si UDMR-ul ... propun legea ... Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 8 Ianuarie 2010, ora 23:58
Si ce vrei bai tata , sa-ti faca tie buget sa-l treaca si sa il imparta intr-o saptamana ????
UNBELIVED !!!!
|
Postat pe: 9 Ianuarie 2010, ora 08:32
De la: camioneros70, la data 2010-01-08 23:58:04Si ce vrei bai tata , sa-ti faca tie buget sa-l treaca si sa il imparta intr-o saptamana ????Bai tata ... vreau sa faca un guget .. nu mie ... ci acestei tari, un buget care sa stimuleze cresterea economica si care intr-un final sa aduca .... ''luminita de la capatul tunelului''. Prisepui nentu ?! Ai un moment impresia ca acest buget in forma lui actuala va imbunatatii cu ceva viata romanilor ... fie si pe termen lung ? Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 9 Ianuarie 2010, ora 10:44
Si inc ceva bi tat ... intelectualii de valoare si nu numai, oamenii care au idei, viziune i care vor s se angajeze n proiecte de reform social i politic, chiar si din randul PDL-ului, nu au loc din cauza oligarhiei de la varf portocalii incompetent, care a acaparat toate funciile publice i spaiul public, dei sunt confuzi i nu au idee ce ar trebui s fac ... dar care compenseaz aceast lips prin gargar populist repetnd pn la nevroz nite cliee despre reform, noirea clasei politice etc
Sincer, am tot incercat s am un dialog cu tine colegial, constructiv, de fond mcar, dar vd ca n'am cu cine. Ai o singura plac... Bsescu i gargara lui populist lipsit de fapte. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 9 Ianuarie 2010, ora 20:22
Am Atras odata atentia forumistilor spunandu-le ca de pe acest forum un nemernic oarecare, (pe atunci nu stiam cine) pe timpul campaniei electorale mi-a virusat calculatorul si mi-a schimbat continutul postarilor de pe forum. Va mai atrag odata atentia deoarece acum stiu cine este. Daca va pasa macar putin de ceea ce se intampla cu postarile voastre si cu dreptul la replica si la dezvaluirea propriilor opinii fara sa va cenzureze si fara sa va intoxice nimeni cu nerozii manipulatoare atunci va rog sa luati atitudine. Am dovada in postarile din aceasta seara ape care le citez mai jos.
Pentru a va pune pe toti in tema cu numele acestui nemernic va dezvalui numele sau de forumist: DORINEL Cei ce doresc sa scape de el si de neroziile lui o pot face ignorandu-l si ne mai raspunzandu-i la postari. Va multumesc! De la: click_cont, la data 2010-01-09 19:16:34 De la: Dorinel, la data 2010-01-09 19:13:06 De la: click_cont, la data 2010-01-09 19:09:03Admin, de ce ma cenzurezi?????????? ... nici macar nu am injurat Pentru ca admin-ul sunt eu ..... Ti-ai luat calmantele ? L-ai mai pupat pe Base pe frunte la trezire dupa somnul de frumusete ? Aha badarane, tu esti ala cu "virusurile''??? M-am prins ... na , stai tu numai... Stau ... Vezi ca mai unele la protap .... si sa vezi ce dinti au, musca tot ce prind in cale .... |
|
Postat pe: 9 Ianuarie 2010, ora 22:08
De la: click_cont, la data 2010-01-08 23:19:03De la: 9am178165, la data 2010-01-08 13:08:40Si acu` cea mai recenta stire!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PAI MA` PERSOANA, TU PRICEPI PUTIN GRAVITATEA VORBELOR TALE? ADICA, ESTE BINE CA GUVERNUL NE FURA SI TU ZICI CA BINE FACEEEEEE???????????????????????????????????????????????? TU AUZI CE SPUI? DECI VREI SA SPUI CA ESTE FOARTE BINE CA PD-L-UL NE FURAAAAA, CA NE IA BANI DE PE FLUTURASUL DE PE SALARIU,......INTENTIONAT.........., SI AI GRIJA CE RASPUNZI CA TE CITEZ!!!!!!!!!!! DECI SUNT BANI SI GUVERNUL INTENTIONAT NU NI DA PENTRU CA S-A HOTARAT CA ASA VREA MUSCHII LUI DE GUVERN SA NE FURE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! TU CITESTI ASTA AMICE CAMIONEROS? UITE CE SPUNE SORA TA INTRU CONVINGERI, CA PD-L-UL , GUVERNUL DE FAPT, INTENTIONAT NU NE DA BANII NOSTRII PE ZILELE INTEGRAL MUNCITE, PUTEM DOVEDI CU CONDICA DE PREZENTA SEMNATA SI CU EVIDENTELE DE ACTIVITATE COMPLETATE ZILNIC. VEZI CAMIONEROS CA NU VISEZ!!!!! AI CERUT ABUZURI CLARE DOVEDITE , UITE ABUZURI CLARE? NICI ACUM NU TE VEI SESIZA? TU AI SCRIS SINGUR NEOBLIGAT DE MINE CA ATUNCI CAND TI SE VA ARGUMENTA CONVINGATOR NE VEI DA DREPTATE!!!!! SI APOI, IMI SPUI CUCOANA DE CE VREI SA INTRE NEAPARAT PNL-UL LA GUVERNARE? CA SA SE DISTREZE PATRONU` MATALE SABOTANDU-I IARASI CA SI PE PSD-ISTI. CE SA CAUTE LA GUVERNARE CU OAMENI FARA ONOARE? DECI SUNT BANI SUFICIENTI, AI SCRIS CUCOANA ASTA CLAR SI AI PRECIZAT FOARTE CLAR CA TREBUIA SA O AFLE TOT POPORUL. STAI LINISTITA CA O VA AFLA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SI VEZI SA NU TE APUCE VREO DIAREE CRONICA SA AI NEVOIE DE BUGETARII CARE NU PRODUC NIMIC. RUSINE.................RUSINE........................RUSINE...........................RUSINE.............................RUSINE Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am131497 3 mesaje Membru din: 8/09/2009 |
Postat pe: 13 Ianuarie 2010, ora 18:47
"Te voi pastra caci imi esti trebuitor,spre a ma ma-i scuti de blestemele norodului",va ma-i aduceti aminte de aceste cuvinte ale lui Lauusneanu voda? Asa va fi!
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 13 Ianuarie 2010, ora 18:51
ceata lui pitigoi pe topicul asta. Unii se injura, altii injura nespecific, altii isi injura viitorul. eu plec de aici.
Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 14 Ianuarie 2010, ora 10:46
Ce ziceti ce pretinde mai nou Boculetu` targovetu`?
Cica, criza a cam trecut, poate v-a mai fi vreun val, da` a cam trecut!!!!!!!!! Ca zecii de mii de oameni isi pierd slujba nu conteaza, nu i-ar tihni nici mancarea si nici somnu`!!!!!!!!!!!!!!!!! Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am177925 2 mesaje Membru din: 13/12/2009 |
Postat pe: 14 Ianuarie 2010, ora 16:53
cea mai grava eroare politica
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 15 Ianuarie 2010, ora 04:35
De la: 9am178165, la data 2010-01-14 10:46:15Ce ziceti ce pretinde mai nou Boculetu` targovetu`?Dar ca vreo citeva milioane si-au pierdut locurile de munca in anii 90, ce parere aveti. Iar cei care au luat acele decizii, mai sint si acum in institutii de stat. Si poate dau afara si de la stat. Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 15 Ianuarie 2010, ora 16:28
De la: camioneros70, la data 2010-01-08 23:07:01Auzi , nu ma fa ca o sa-mi ocup timpul ,numai cu greselile partidului tau si-al lui Dorinel si fatuca 178... Eu , domn cum sunt , nu ti-am raspuns provocarilor aruncate de tine cu, contraexemple edificatoare , ca la mine alegerile au trecut ... Voi cand o sa scapati de oftica pierderii ?? Pot , n-am mai intrat de citeva zile pe topicul asta si de aceea iti raspund cu intirziere ! uite,iti spun un secret....dar numai tie ; sa nu mai spui si altuia : imi pare bine,intr-un fel, ca Bas' a cistigat alegerile ,ptr.ca de iesea C.Antonescu ,isi rupea dintii in pdl.istii lu'peste prajit si anul asta si urmatorul ,va fi al de greu ! deci : cistigind Bas' si pdl.ul fiind pe cai mari ,VREAU sa vad reforma clasei politice PE BUNE ,nu cu Prigoarna jr. ; nu cu G.Oprea,o japita de toata scirba ; nu cu o lege a pensiilor in care cele "nesimtite" vor fi la fel ; nu cu o marire a primelor si bonificatiilor pe la ministere,in timp ce-i ceri poporului intelegere ,sustinere si sacrificiu in depasirea crizei ! cind PNL va fi la putere si ce va face el si membri sai,va aduce daune celorlalti,atunci sa-i critici....da, atunci,intr-adevar,trebuiesc criticati .....pina atunci,ne uitam in ograda voastra si vedem ca totu-i vraiste !
|
anca_relu_upcmail_ro 477 mesaje Membru din: 18/12/2009 |
Postat pe: 16 Ianuarie 2010, ora 15:07
De la: 9am178165, la data 2010-01-08 13:08:40Si acu` cea mai recenta stire!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ce bine a facut TARICEANU ca si-a aranjat salariile...si-a aranjat pensiile ....si a exclus femeile din guvern pentru ca il contraziceau
|
Postat pe: 16 Ianuarie 2010, ora 15:24
De la: gabigabi, la data 2010-01-15 16:28:45De la: camioneros70, la data 2010-01-08 23:07:01Auzi , nu ma fa ca o sa-mi ocup timpul ,numai cu greselile partidului tau si-al lui Dorinel si fatuca 178... Eu , domn cum sunt , nu ti-am raspuns provocarilor aruncate de tine cu, contraexemple edificatoare , ca la mine alegerile au trecut ... Voi cand o sa scapati de oftica pierderii ?? Pot , HALELUIAA!! Reforma , draga mea o sa fie !!! Dar sa sti ca ptr. reforma este neinteresant cine va fi deputat de sectorul 1 !!! Iti aduc aminte ca este sectorul " bogatasilor "de Buc. ... Total neinteresant !!! Psd-ul e un partid mare si are potential ... PNL-ul in schimb daca nu o sa inteleaga ca reforma ii va propulsa pe mai departe in plotiticul romanesc , eu nu-i mai vad ca partid aparte .... ci ca o "aripa"...:) liberala a PDL
|
Postat pe: 16 Ianuarie 2010, ora 15:34
De la: 9am178165, la data 2010-01-09 22:08:53De la: click_cont, la data 2010-01-08 23:19:03De la: 9am178165, la data 2010-01-08 13:08:40Si acu` cea mai recenta stire!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! VEZI DE CE M-AI CONVINS INCA O DATA CA ESTI PE DINAFARA CU ECONOMIA? SI NU NUMAI? SINGURUL LUCRU LA CARE TE PRICEPI ESTE SI DISTORSIONEZI TUTUL... MAI STUDIAZA, NU TE FURA NIMENI, VOR FI BANI CHIAR DACA ACUM NU SUNT. AU MILIARDARII ROMANI DESTUI, SI STII CEVA? II VOR DA DACA MAI VOR SA-SI CONTINUE "INTERESELE", FIE SI ALEA ILICITE. Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am049573 976 mesaje Membru din: 11/05/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 16 Ianuarie 2010, ora 16:06
Ii doresc lui Boc sa o tina tot asa cu modernizarea si cu bugetarea!
suporterilor orange de pe acest forum le sugerez sa citeasca bugetul dupa aprobare si sa vada care e proportia intre bugetul pentru sanatate pe bucuresti si bugetul pentru sanantate pentru restul tari!
Abatele:Cum poate fi controlat o populaie? Rim: n primul rnd prin for.
Abatele: Cnd fraii mei naintai au fost pui n situaia de a controla o lume s-au gindit prima dat la religie. Rim: Mai exist i politica! Ea este cel mai folosit instrument pentru a controla o populaie.Abatele: Desigur. Numai c e o unealt nesigur. Rim: Un popor mai poate fi condus i prin aciuni economice. Abatele: Asta da! Aici ai mare dreptate. Ajunge doar s spun c nrobirea omului fa de valorile materiale este indiscutabil superioar celei obinute prin religie.
|
|
super_green_frog 1358 mesaje Membru din: 12/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 17 Ianuarie 2010, ora 00:35
De cand ne-a asigurat madam Udrea, cu ochii plini de incantare si satisfactie. ca prim ministrul Boc "s-a schimbat", noi am putea intelege ca "s-a dat pe brazda" dupa chipul si asemanarea lor, perfect pliat pe "lucrarea" ce va sa fie. Ca orice om de buna-credinta, pastrez inca niste sperante intime bazat pe capitalul de incredere inmagazinat, justificat sau nu. Daca se vor dovedi desarte e clar ca m-am inselat de la bun inceput in privinta omului. Nimeni nu se poate "schimba" atat de bine.
All Things Grow With Love
|
|
Postat pe: 17 Ianuarie 2010, ora 17:05
Intre Muci-Andrei si vine Rock-Bitman ... tot mai bine suna rock-ul la inmormintarea Finantelor tarii ! Oare cit va costa scena de comunicare? Sa intrebam pe Udrea sau pe Ridzi ca se pricep mai bine la regizat spectacole !
|
|
NESIMTITUL 786 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: Cluj |
Postat pe: 17 Ianuarie 2010, ora 17:14
De la: Dorinel, la data 2010-01-17 17:05:57Intre Muci-Andrei si vine Rock-Bitman ... tot mai bine suna rock-ul la inmormintarea Finantelor tarii ! Oare cit va costa scena de comunicare? S-o intrebe pe Udrea sau pe Ridzi ca se pricep mai bine la regizat spectacole ! Dece esti rau,eu am vrut sa ma afirm pe vremea socialismului ,aveam papagal ,dar uite ca nici acum nui rau,trebuie sa stii unde sa gidili
|
broscuta_super_verde 1273 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 17 Ianuarie 2010, ora 17:33
Aici nu pot fi de acord cu tine fiindca stiu ca artistii au fost poate printre primii oameni de afaceri din tara dupa revolutie. Noi ii percem asa cum ii vedem pe scena, "artisti", de nisa sau pe gustul fiecaruia. In spatele imaginii percepute de publicul larg, multi dintre ei sunt angajati in diverse meserii, stomatologi, medici generalisti, pediatri, psihologi, profesori, avocati, economisti, sau au propria afacere. Despre Bitman nu stiu ,dar presupun ca are propria afacere insa stiu sigur ca Petrosel a avut pentru multi ani una dintre primele firme de distributie produse farmaceutice, nu redau numele dar este una dintre primele aparute pe piata in acest domeniu. Fratele acestuia stiu ca e avocat si implicat deasemenea in business. Nu este nimic deplasat in numirea lui Bitmann insa ma mira lipsa lui de inspiratie, a ministrului care la angajat sau a stafului de comunicare.
Gasesc salutar demersul. Eu sunt oripilata de modul in care se comunica cu contribuabilul. Primim cu totii niste instiintari si comunicari de la fisc pe care abia le descifreaza un economist. Comunicarile respective contin informatii coroborate de ordin juridic, fiscal si economic si e normal ca acestea sa fie intocmite in spiritul respectului fata de toti cei care nu isi permit sa angajeze proprii consultanti. In situatia asta suntem majoritatea. Ii doresc succes in noua activitate in speranta ca va fi cu adevarat interesat de ceea ce face si isi va indeplini sarcinile de serviciu cu buna credinta. Nu ar fi o idee rea ca in emisiunea sa, deja consacrata, sa aloce o sectiune de comunicare pe intelesul tuturor, cu referire la calendarul fiscal, noi masuri fiscale care intervin. Adica ceva la modul, "s-a adoptat masura cutare, sau vedeti ca administratia locala a decis sa va impuna impozit pe curtea pentru care platiti chirie la stat. Ce anume are de facut concret contribuabilul, pentru care o comunicare de la fisc, nu inseamna nimic inteligibil si se prezinta optuz, nervos si tulburat cu hartia la ghiseele fiscului unde gasesc niste angajate deloc vinovate de noile masuri in vigoare dar care inghit toata frustrarea, violenta omului respectiv. E util ca cineva sa aduca lamuri si indrumari contribuabilului si e o masura excelenta. Sa vedem cum si cu cat succes se va concretiza. Si fiindca tot vorbim de banii nostrii. O idee buna ar fi sa se creeze o modalitate de monitorizare statistica a tuturor firmelor care deruleaza contracte cu statul si prin ale carei cointuri se ruleaza banii nostrii colectati la buget. Contabiliceste vorbind, asta s-ar rezolva simplu prin introducerea unui formular de raportare in plus acestor firme, fata de raportarile lunare la fisc si nu numai pe care firmele au obligatia sa le trimita la fisc pana in 25 ale lunii. In formular ar trebui sa raporteze sumele derulate in contractele cu statul, daca le relizeaza sau presteaza direct obiectul contractului sau prin subcontractori. Daca bifeaza da la subcontractori, atunci ii va raporta si pe acestia. Se va obtine o monitorizare statistica utila economiei nationale si totodata s-ar evita risima de resurse si energie in monitorizarea sau controlul pe alte cai destul de incerte dupa cum stim. Mecanismul de control s-ar simplifica mult iar noi am sta un pic mai linistiti in ce priveste banii nostrii, stiindu-i centralizati pe toti intr-o baza de date. Raporteaza abuz de limbaj
Do the right thing or state the obvious and the 'pen will be mightier than the Sword.' The truth will set you free. It's the principle of the thing
|
|
Postat pe: 17 Ianuarie 2010, ora 18:25
De la: camioneros70, la data 2010-01-16 15:24:38De la: gabigabi, la data 2010-01-15 16:28:45De la: camioneros70, la data 2010-01-08 23:07:01Auzi , nu ma fa ca o sa-mi ocup timpul ,numai cu greselile partidului tau si-al lui Dorinel si fatuca 178... Eu , domn cum sunt , nu ti-am raspuns provocarilor aruncate de tine cu, contraexemple edificatoare , ca la mine alegerile au trecut ... Voi cand o sa scapati de oftica pierderii ?? Pot , in nici-un caz n-ai sa vezi asta,ci mai curind o unire a fortelor de Dreapta - adevarat de Dreapta ,nu PDL-care-i un partid cameleonic ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
MANELISTUL 271 mesaje Membru din: 16/01/2010 Oras: Constanta |
Postat pe: 17 Ianuarie 2010, ora 21:39
Daca mai frigem o capra la PDL ,VOR VENI TOTI RATATII DE PE LA TOATE PARTIDELE,SA INTARIM RINDURILE
|
|
|

de greu ! deci : cistigind Bas' si pdl.ul fiind pe cai mari ,VREAU sa vad reforma clasei politice PE BUNE ,nu cu Prigoarna jr. ; nu cu G.Oprea,o japita de toata scirba ; nu cu o lege a pensiilor in care cele "nesimtite" vor fi la fel ; nu cu o marire a primelor si bonificatiilor pe la ministere,in timp ce-i ceri poporului intelegere ,sustinere si sacrificiu in depasirea crizei ! cind PNL va fi la putere si ce va face el si membri sai,va aduce daune celorlalti,atunci sa-i critici....da, atunci,intr-adevar,trebuiesc criticati .....pina atunci,ne uitam in ograda voastra si vedem ca totu-i vraiste !