back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Ce parere aveti despre desemnarea lui boc?

Pagini: << 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 >> Sari la pagina:

anca_relu_upcmail_ro

477 mesaje
Postat pe: 26 Decembrie 2009, ora 12:35

De la: pusy_55, la data 2009-12-23 18:14:06dezastru

Cand ai scris ...'dezastru...' te-ai referit la visele tale dezastruoase?????

Myself

59 mesaje
Oras: Zalau

Postat pe: 26 Decembrie 2009, ora 14:17

De la: nastasemihail, la data 2009-12-26 05:15:55sarbatori cefirite pe topicele cu politica.

nastasemihail: De ce nu sarbatoresti tu linistit? Tasteaza treaz:) Sarbatori Fericite!

Myself
9am151531

2 mesaje
Postat pe: 26 Decembrie 2009, ora 16:21

Nu ma asteptam sa fie din nou prim ministru. Oricum nu va fi bine.

9am085096

86 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 26 Decembrie 2009, ora 19:02

De la: Dorinel, la data 2009-12-22 00:39:25www.9am.ro/comunitate/Dorinel/poze/show/1/12457/poze-Dorinel.html

Asta e Emil Boc ... studentul ... UTC-istul de nadejde a partidului comunist ....
Viva la revolucion !

9am085096

86 mesaje

Postat pe: 26 Decembrie 2009, ora 19:06

cine se leaga de faptul ca boc a fost UTC-ist probabil este foarte tanar ,a prins si el niste informatii din zbor si isi da cu parerea !habar nu are ca inainte de "89 toti tinerii pana la 18-19 ani erau UTC-isti

9am178185

12 mesaje

Postat pe: 26 Decembrie 2009, ora 20:33

Desemnarea lui Boc nu a fost cea mai fericita alegere a lui Basescu !! Veti vedea ca am avut dreptate, in cursul acestui an!!! Eu inclinam spre Blaga, daca s-a vrut un PDL-ist, dar erau destui independenti ( Daianu, chiar Isarescu, Tanasescu ), intrau si ltberalii la guvernare, aveau o majoritate confortabila, treceau totul ce s-a promis prin parlament, dar asa ... In continuare numai MOTIUNI DE CENZURA, care macina timpul pretios al "distinsilor" domni parlamentari, iar in final, se va incerca iarasi DEMITEREA LUI BASECU!!! Veti vedea...

BOBITA

638 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 27 Decembrie 2009, ora 07:25

De la: Unkle, la data 2008-12-15 13:05:41Va reusi el sa faca fata perioadei extrem de grele care ne asteapta? Mai ales ca are doar cativa ani de politica in spate...

daca era si barbat !

Si totusi tata va pacaleste inca odata ca romanii uita repede !
9am049573

976 mesaje

Postat pe: 27 Decembrie 2009, ora 10:51

faptul ca nu au fost in stare sa gasesca in pdl un finantist care sa preia ministerul finantelor nu va spune nimic despre fatarnicia lui boc si base?

Abatele:Cum poate fi controlat o populaie? Rim: n primul rnd prin for. Abatele: Cnd fraii mei naintai au fost pui n situaia de a controla o lume s-au gindit prima dat la religie. Rim: Mai exist i politica! Ea este cel mai folosit instrument pentru a controla o populaie.Abatele: Desigur. Numai c e o unealt nesigur. Rim: Un popor mai poate fi condus i prin aciuni economice. Abatele: Asta da! Aici ai mare dreptate. Ajunge doar s spun c nrobirea omului fa de valorile materiale este indiscutabil superioar celei obinute prin religie.
Iosif

41 mesaje
Postat pe: 27 Decembrie 2009, ora 11:27

Hai sa-i zicem toti in cor "La multi ani!!" Sa vedem ce-o sa iasa si anul acesta care vine eu tare as vrea sa fac cineva cu adevarat UN SISTEM ENERGETIC PUTERNIC, O AGRICULTURA PERFORMANTA, O INDUSTRIE MODERNA, O ADEVARATA INFRASTRUCTURA, UN TURISM MAI IEFTIN, CONSTRUCTII MODERNE SI CELE VECHI RENOVATE, etc........ Mai scrietile si voi cate ceva ca sa nu mai zic de justitie, administratie , Educatie......Si doar atunci cred ca nu degeaba au ajuns acolo la guvernare nu conteaza cine sunt Sa stranga din dinti! Sa tipe unul la altul ! Sa puna osul la munca si sa munceasca zi lumina poate asa vor pune in miscare marea tara Romania.. Dumnezeu sa binecuvinteze Romania

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 27 Decembrie 2009, ora 11:30

De la: 9am049573, la data 2009-12-27 10:51:17faptul ca nu au fost in stare sa gasesca in pdl un finantist care sa preia ministerul finantelor nu va spune nimic despre fatarnicia lui boc si base?
Nu au cadre destule. In mod normal trebuiau sa faca un guvern de uniune nationala. Dar de...egoismul.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
anca_relu_upcmail_ro

477 mesaje
Postat pe: 27 Decembrie 2009, ora 13:33

UN AN NOU CU MAI MULTA INTELEPCIUNE....

Myself

59 mesaje

Postat pe: 27 Decembrie 2009, ora 14:55

De la: 9am178850, la data 2009-12-27 13:33:05 UN AN NOU CU MAI MULTA INTELEPCIUNE....

Dah, multumim de urare si de emiticoanele aproape sugestive si dorim la fel (fara prea multe emoticoane, ca sa nu se piarda esentialul). Parerea mea e ca mai erau cateva, pe care ai facut foarte bine ca nu le-ai mai folosit:) Sarbatori Fericite de iarna tuturor!

Myself
Dorulet

7896 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 27 Decembrie 2009, ora 14:58

De la: Myself, la data 2009-12-27 14:55:49
De la: 9am178850, la data 2009-12-27 13:33:05 UN AN NOU CU MAI MULTA INTELEPCIUNE....

Dah, multumim de urare si de emiticoanele aproape sugestive si dorim la fel (fara prea multe emoticoane, ca sa nu se piarda esentialul). Parerea mea e ca mai erau cateva, pe care ai facut foarte bine ca nu le-ai mai folosit:) Sarbatori Fericite de iarna tuturor!

Ce tareeee!!!!

Cnd toat lumea gndete la fel nseamn c nimeni nu gndete.
Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 27 Decembrie 2009, ora 15:59

www.facebook.com/home.php?ref=home#/Rosia.Montana?ref=mf

SOS! Rosia Montana in Eastern Europe is endangered by a mining project that plans to use cyanide. This can be the biggest natural disaster in Europe. Arguments for stopping the Gold Corporation of Rosia Montana project: - It is bad for the long-term economical perspectives of the region. - It will destroy the natural capital of the area. - It violates several EU Directives concerning the environment and human rights. - Destruction of archaeological remains of such value would be a cultural crime. The petition in Romanian: bit.ly/4B3sXH

Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 27 Decembrie 2009, ora 15:59

www.facebook.com/home.php?ref=home#/Rosia.Montana?ref=mf

SOS! Rosia Montana in Eastern Europe is endangered by a mining project that plans to use cyanide. This can be the biggest natural disaster in Europe. Arguments for stopping the Gold Corporation of Rosia Montana project: - It is bad for the long-term economical perspectives of the region. - It will destroy the natural capital of the area. - It violates several EU Directives concerning the environment and human rights. - Destruction of archaeological remains of such value would be a cultural crime. The petition in Romanian: bit.ly/4B3sXH

9am168491

1 mesaj
Postat pe: 27 Decembrie 2009, ora 16:30

De la: 9am049573, la data 2009-12-21 21:54:45Mi s-a parut foarte inspirata formula lui Boc: sa stringem din dinti!
au mai fost: sa stringem cureaua, luminita de la capatul tunelului, nu ne vindem tara, nu vindem posta si salinele!
SA injuram printre dinti avem voie?
inca astept modernizarea!

Myself

59 mesaje

Postat pe: 27 Decembrie 2009, ora 16:30

De la: Dorinel, la data 2009-12-27 15:59:46www.facebook.com/home.php?ref=home#/Rosia.Montana?ref=mf

SOS! Rosia Montana in Eastern Europe is endangered by a mining project that plans to use cyanide. This can be the biggest natural disaster in Europe. Arguments for stopping the Gold Corporation of Rosia Montana project: - It is bad for the long-term economical perspectives of the region. - It will destroy the natural capital of the area. - It violates several EU Directives concerning the environment and human rights. - Destruction of archaeological remains of such value would be a cultural crime. The petition in Romanian: bit.ly/4B3sXH[/quote]
OK (....de unde sa fie?) Desi aceasta tema se discuta in alta parte, nu trebuia sa te si balbai.(adk te repeti) Eu personal am inteles din prima. Pe de alta parte pentru foarte multi nu cred ca e suficient. Treaba se stie de marea majoritate de 2 ani? De ce ai scris tu acolo..., cati crezi ca au inteles macar despre ce-i vorba? Tradu...unii nu vor intelege nici acum, nici asa. Ceilalti oricum tot nu fac nimic, sunt comozi, nu se complica, nu vor sau nu le pasa, ca decat sa planga mama lui, mai bine a lor, a celora de acolo si a noastra! Asta cred eu ca e realitatea Romaneasca de azi ! Ca de ziua de maine cui ii mai pasa?(Asta apropo si de topic)

Myself
Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 27 Decembrie 2009, ora 19:15

De la: Myself, la data 2009-12-27 16:30:53
De la: Dorinel, la data 2009-12-27 15:59:46www.facebook.com/home.php?ref=home#/Rosia.Montana?ref=mf

SOS! Rosia Montana in Eastern Europe is endangered by a mining project that plans to use cyanide. This can be the biggest natural disaster in Europe. Arguments for stopping the Gold Corporation of Rosia Montana project: - It is bad for the long-term economical perspectives of the region. - It will destroy the natural capital of the area. - It violates several EU Directives concerning the environment and human rights. - Destruction of archaeological remains of such value would be a cultural crime. The petition in Romanian: bit.ly/4B3sXH[/quote]
OK (....de unde sa fie?) Desi aceasta tema se discuta in alta parte, nu trebuia sa te si balbai.(adk te repeti) Eu personal am inteles din prima. Pe de alta parte pentru foarte multi nu cred ca e suficient. Treaba se stie de marea majoritate de 2 ani? De ce ai scris tu acolo..., cati crezi ca au inteles macar despre ce-i vorba? Tradu...unii nu vor intelege nici acum, nici asa. Ceilalti oricum tot nu fac nimic, sunt comozi, nu se complica, nu vor sau nu le pasa, ca decat sa planga mama lui, mai bine a lor, a celora de acolo si a noastra! Asta cred eu ca e realitatea Romaneasca de azi ! Ca de ziua de maine cui ii mai pasa?(Asta apropo si de topic)
Nu ma pricep la engleza ... Ma vad nevoit sa apelez la Basescu pentru traducere.

Fosta membra 9am.ro

2700 mesaje
Postat pe: 27 Decembrie 2009, ora 23:55

Sa scriu si eu ceva , desi vad ca e locul unde clujenii au oaresce dispute...! Eu vad in Boc ,un om simplu , crescut la tara , adica dur , iar poate duritatea aia l-a propulsat in viata...Dar daca stau si ma uit la emisiuni , cica pamflet , si vad acolo ca Boc e sluga lu` Base s.a.m.d. , si sa iau chestia asta de buna , inseamna sa ma autoorbesc si sa nu vad , in cazul in care omul asta , pe pozitia aia , are o realizare !! Si fratilor , sa nu uitam ca e criza...

anca_relu_upcmail_ro

477 mesaje
Postat pe: 28 Decembrie 2009, ora 12:35

De la: Dorulet, la data 2009-12-27 14:58:26
De la: Myself, la data 2009-12-27 14:55:49

Ce tareeee!!!!

UN AN CU GANDURI MAI BUNE SI VISE MAI FRUMOASE.......

UITATI DE COSMARURI.

Fosta membra 9am.ro

1671 mesaje
Postat pe: 28 Decembrie 2009, ora 16:48

Ia cititi ce inseamna oportunismul politic si cum cu sprijinul psd,pnl si pd-l ajunge un tigan din plutonier major , general !!! In ce tara traim ...
www.jurnalul.ro/stire-observator/teodor-melescanu-binefacator ul-tablagiului-general-528030.html

Ioan 8 ,32. i vei cunoate adevrul, iar adevrul v va face liberi.
Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 29 Decembrie 2009, ora 09:41

De la: puiu30, la data 2009-12-24 16:13:19Domnule Tycu vad ca in toate comentariile tale ai atitudine de mitica sudist.Te deranjeaza cumva ca a ajuns in functia de prim-ministru un om din Ardeal si nu se mai poate fura ca si in codru lucru ce va caracterizeaza?Culmea ca atata timp cat a fost "domnul" Adrian Nastae nu ati observat toate excrocheriile si hotiile care s-au facut in perioada respectiva,fapt ce a dus la falimentul bancilor,ruinarea economiei tarii prin vanzarea tuturor intreprinderilor pe bani de nimic iar acum faceti pe nagatul in frunte cu hotii si handicapatii de la PSD cum ca Boc duce la faliment economia tarii?Daca am avea un premier cum are Rusia pe Vladimir Purtin atunci fiti sigur ca se va putea face ordine prin reintoarcerea la o alta dictatura democratica in care sa fie un om de care sa le fie frica si cand spune ca e alba e alba nu neagra .

Domnu Puiu, se pare ca matale exgerezi putin, eu sunt un adept al PRM si C. V. Tudor, nu am treaba cu PSD si Bombonel [Nastase ] . Nu ma intereseaza ca Boc e din Ardeal ,iubesc Ardealul ca orice PRM -ist ca e romanesc, dar cu Boc nu e asa , el nu e capabil sa fie prim ministru, el a distrus in celalalt mandat a lui tot ce se putea distruge , toata economia a terminat-o , a crescut saracia, somajul , mafia romaneasca , a distrus industria tari , a atacat bisericile ortodoxa si catolica prin numirea unui sectant ungur ministru cultelor , a vandut tara ungurilor pentru niste voturi, acest in infect terminator de tara, merita judecat in public ! Iar de vandut tara cum spui matale, asta Boc si inaintea lui Tariceanu au facut-o, nu PSD .Ai dreptate cu V. Putin , asa este!! Scuze ca am raspuns cam tarziu !!!

Ticu
jeo_twix

16 mesaje
Oras: Galati

Postat pe: 29 Decembrie 2009, ora 11:40

Mai, Boc n-a putut face multe in mandatul trecut ptr. ca PSD au fost la guvernare si PSD si PDL tot timpul au fost in conflict. Acuma daca nu mai este PSD-ul, gata.
Boc are mana libera.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 29 Decembrie 2009, ora 14:46

Sarbatori fecirite.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 29 Decembrie 2009, ora 16:04

De la: Dorinel, la data 2009-12-27 15:59:49www.facebook.com/home.php?ref=home#/Rosia.Montana?ref=mf

- so is there gold Romania, is the work to Tariceanu, Romanian wealth seller!!!!

Ticu
Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 29 Decembrie 2009, ora 16:07

De la: jeo_twix, la data 2009-12-29 11:40:59Mai, Boc n-a putut face multe in mandatul trecut ptr. ca PSD au fost la guvernare si PSD si PDL tot timpul au fost in conflict. Acuma daca nu mai este PSD-ul, gata.
Boc are mana libera.

Boc a facut dezastru in mandatul trecut , asa va face si acum , ca ele un dezastru cu PDL impreuna , era bine daca era PSD , mai salva ceva de acesti infecti PDL si Boc terminator !!!

Ticu
Fosta membra 9am.ro

2700 mesaje
Postat pe: 29 Decembrie 2009, ora 20:25

Domnule tycu , care e dezastrul care l-a facut boc anul trecut ?...ca tot uit ....! . E o vorba din datina romaneasca : "pisica ce n-ajune la cas , ii pute....!

9am179500

4 mesaje
Postat pe: 30 Decembrie 2009, ora 08:43

In Ardeal , boc este un butuc de lemn bun numai pentru foc
Si la propriu si la figurat Boc este un butuc de lemn pe care-l foloseste Basescu.

9am049573

976 mesaje

Postat pe: 30 Decembrie 2009, ora 10:39

Stie cineva ce inseamna boc in limba turca?

Raporteaza abuz de limbaj
Abatele:Cum poate fi controlat o populaie? Rim: n primul rnd prin for. Abatele: Cnd fraii mei naintai au fost pui n situaia de a controla o lume s-au gindit prima dat la religie. Rim: Mai exist i politica! Ea este cel mai folosit instrument pentru a controla o populaie.Abatele: Desigur. Numai c e o unealt nesigur. Rim: Un popor mai poate fi condus i prin aciuni economice. Abatele: Asta da! Aici ai mare dreptate. Ajunge doar s spun c nrobirea omului fa de valorile materiale este indiscutabil superioar celei obinute prin religie.
9am049573

976 mesaje

Postat pe: 30 Decembrie 2009, ora 10:41

In asteptarea modernizarii portocalii nu pot decit sa va urez: Sa stringeti din dinti, la anul si la multi ani!

Raporteaza abuz de limbaj
Pagini: << 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Ce parere aveti despre desemnarea lui Boc?
Mergi la: