Info
x
Ce parere aveti despre desemnarea lui boc?
|
9am178165 4580 mesaje Membru din: 14/12/2009 |
Postat pe: 18 Ianuarie 2010, ora 08:59
Acu sa vad ca incepeti sa dati niste raspunsuri voi cei de Boc iubitori!!!!!!!!!!! Acu`, sa vad ca ati ramas cu gura deschisa!!!!!!!!!!!!!!!
DE CE DISTRUGETI MICROINTREPRINDERILE PD-L-ILOR?????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! VREA GURUL VOSTRU MODERNIZARE? CIU-CIU, BASESCU VREA OAMENI BUNI REGRESAREA ROMANIEI, LIMITAREA EI CA PIATA DE DESFACERE PENTRU PRODUCTIA ALTOR TARI MAI INTERESATE DE REUSITA LOR NATIONALA. Sper ca a devenit limpede care este scopul urmarit de basescu si guvernul sau de opereta plin de vedete sexi, de vedete rock, de tipi libidinosi si cinici (vezi Gheorghe): motivele nu le-am intuit ca nenorocitii s-au nascut in tara asta si ei, este clar ca se urmareste degradarea economica, sociala si morala a Romaniei, iar basescu si camarila sa portocalie nu sunt decat o adunatura de CANIBALI, hotarati ca prin foame, prin cinism, prin intimidare, prin snobisme de parada si etalari de averi jecmanite din banul public, au hotarat sa ne termine nervos, fizic, etc. NICI DE FLORARII NU MAI AVEM NEVOIE? NICI DE FRIZERII SAU COAFOR? NICI DE O SALA DE SPORT, ROMANII AU CEA MAI SUPERIOARA CONDITIE FIZICA SI SUPLETE DE LA MIZERIILE DE SALARII DE LA STAT?! DU-TE BOC SI ASCUNDE-TE IN ADANCUL PAMANTULUI SI NU MAI VORBI DE IESIREA DIN CRIZA CA SE MANIE DUMNEZEU DE NERUSINAREA TA SI TE VA TRAZNI!!!!!!!!!!!!!!!!! DU-TE NENOROCIT FRICOS SI PIFTIE CE ESTI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
Fosta membra 9am.ro 3030 mesaje Membru din: 16/06/2009 Oras: Brasov |
Postat pe: 18 Ianuarie 2010, ora 18:07
Emil Boc este o persoana inteligenta , cinstita ,cu mult bun simt , harnic si alte epitete pozitive .Desmnarea lui este buna ca tot el este presedintele PD_L. De obicei este desemnat liderul (presedintele) partidului care a castigat alegerile.Desemnarea nu e totul . Urmeaza sa vedem si ce obiective va indeplini din cele promise .
Raporteaza abuz de limbaj
GINA
|
|
Postat pe: 18 Ianuarie 2010, ora 18:19
De la: 9am076753, la data 2010-01-18 18:07:43Emil Boc este o persoana inteligenta , cinstita ,cu mult bun simt , harnic si alte epitete pozitive .Desmnarea lui este buna ca tot el este presedintele PD_L. De obicei este desemnat liderul (presedintele) partidului care a castigat alegerile.Desemnarea nu e totul . Urmeaza sa vedem si ce obiective va indeplini din cele promise . Exact cate obiective a mai indeplinit si in fostul mandat, adica zero. Stii care mandat, nu? Acela din care a fost inlaturat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Raporteaza abuz de limbaj |
|
broscuta_super_verde 1273 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 18 Ianuarie 2010, ora 21:28
Il puteti urmari la OTV in seara asta. Urmeaza sa apara dupa "paranormala" Lidia Fecioru. Vizionare placuta !
Do the right thing or state the obvious and the 'pen will be mightier than the Sword.' The truth will set you free. It's the principle of the thing
|
|
Postat pe: 18 Ianuarie 2010, ora 22:37
De la: broscuta_super_verde, la data 2010-01-18 21:28:24Il puteti urmari la OTV in seara asta. Urmeaza sa apara dupa "paranormala" Lidia Fecioru. Vizionare placuta ! La OTV? E clar!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pai PD-L-istii astia-s mistici rau, descanta de rup in compania lui Dan Diaconescu. Si-n seara asta mare reprezentatie: Boc - Gollum ( stapanul inelelor), cel ce se taraie ca un lesinat dupa maestrul Sauron din Mordor, pardon Cotroceni, va apare sa-mi explice mie ca bugetul lui cel idiot marcheaza iesirea mea din criza. Buuuuuun!!!! Deci, daca si luna viitoare nu-mi primesc leafa mare, ca am iesit din criza nu, plec la Bucuresti sa sponsorizeze Gollum restul de bani, sa vad ce face!!!!!!!!!!!!!Mai bine n-ar mai pupa incaltamintea nepretuitului sau si ar plati oamenii, ca s-ar putea sa nu se stie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 19 Ianuarie 2010, ora 14:39
De la: 9am076753, la data 2010-01-18 18:07:43Emil Boc este o persoana inteligenta , cinstita ,cu mult bun simt , harnic si alte epitete pozitive .Desmnarea lui este buna ca tot el este presedintele PD_L. De obicei este desemnat liderul (presedintele) partidului care a castigat alegerile.Desemnarea nu e totul . Urmeaza sa vedem si ce obiective va indeplini din cele promise . Da, e bine intentionat....dar cum se vor intoarce toate aceste intentii catre noi, ramane de vazut. Nu am incredere in restul masinariei si pe buna dreptate. Vom vedea, acum au ocazia curata sa demonstrezece cine sunt si ce pot. Adevarul iese intotdeauna la suprafata chiar si din spatele unei butaforii bine executate spre a oferi imaginea dorita. Raporteaza abuz de limbaj
Do the right thing or state the obvious and the 'pen will be mightier than the Sword.' The truth will set you free. It's the principle of the thing
|
|
pascu08_yahoo_com 1522 mesaje Membru din: 26/07/2009 |
Postat pe: 19 Ianuarie 2010, ora 14:47
De la: 9am076753, la data 2010-01-18 18:07:43Emil Boc este o persoana inteligenta , cinstita ,cu mult bun simt , harnic si alte epitete pozitive .Desmnarea lui este buna ca tot el este presedintele PD_L. De obicei este desemnat liderul (presedintele) partidului care a castigat alegerile.Desemnarea nu e totul . Urmeaza sa vedem si ce obiective va indeplini din cele promise . [/ Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 19 Ianuarie 2010, ora 14:54
De la: doru_caleniuc, la data 2008-12-15 15:03:37Cel mai mare demagog din 1989 incoace ! Toti profesroii asteapta marirea salariului cu 50 % din prima zi de guvernare a lui Boc. Si impreuna cu Geoana astronautul fac o trupa de vis ! E de ras acum , dar in final va fi de plans. Pentru toti ! DA ROMANIA ARE OAMENNI PREGATITI SA MEARGA IN SPATIU DAR NU TRIMISI DE PD L EI TRIMIT OAMENI LA FURT DIN BUGET CU TOT CU ACTE....//////
Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|
|
Postat pe: 19 Ianuarie 2010, ora 21:51
Nu sunt in masura sa presupun cum va iesi treaba in cele din urma dar un lucru e sigur. Aseara declara ca PDL va castiga si urmatoarele alegeri se pregatesc de pe acum. Daca ar fi sa fie pe merit, bravo lor insa ma indoiesc, judecand dupa sistemul actual de vot referitor la dispora. Presupun ca aparatul diplomatic si nu numai va fi impanzit de sustinatori si binevoitori. Apoi, va spun sigura ca putini din cei care traiesc afara sunt in reala cunostinta de cauza cand isi exprima votul. Cu tot respectul, traiesc in alta realitate si nu e corect ca votul lor sa faca diferenta in rezultatele scrutinului electoral, mai exact sa dispuna asupra ceea ce se intampla cu noi in tara. M-am convins recent de acest lucru, nu vorbesc la modul superficial. Dincolo de gradul inalt de pregatire sau nu, gradul lor de informare este distorsionat sau sub limita minima necesara. Muncesc enorm, sunt foarte implicati in procesul de adaptare la realitatile societatii in care traiesc, sunt exclusiv preocupati de reusita lor in viata acolo unde se afla si astfel putini sunt interesati sau au posibilitati sa se informeze. Informatia ajunge la ei pe anumite canale, de la rude, prieteni care ii roaga sau le sugereaza punctual cu cine sa voteze. Nu e nimeni de condamnat dar sistemul este injust. Legea electorala trebuie modificata in anumite privinte.Preocuparea de a influenta diaspora intr-o directie sau alta este dizgratioasa si de neacceptat. Este lipsa de respect fata de ambele parti.
|
|
Fosta membra 9am.ro 5843 mesaje Membru din: 6/05/2009 |
Postat pe: 20 Ianuarie 2010, ora 09:20
De la: broscuta_super_verde, la data 2010-01-19 21:51:31Nu sunt in masura sa presupun cum va iesi treaba in cele din urma dar un lucru e sigur. Aseara declara ca PDL va castiga si urmatoarele alegeri se pregatesc de pe acum. Daca ar fi sa fie pe merit, bravo lor insa ma indoiesc, judecand dupa sistemul actual de vot referitor la dispora. Presupun ca aparatul diplomatic si nu numai va fi impanzit de sustinatori si binevoitori. Apoi, va spun sigura ca putini din cei care traiesc afara sunt in reala cunostinta de cauza cand isi exprima votul. Cu tot respectul, traiesc in alta realitate si nu e corect ca votul lor sa faca diferenta in rezultatele scrutinului electoral, mai exact sa dispuna asupra ceea ce se intampla cu noi in tara. M-am convins recent de acest lucru, nu vorbesc la modul superficial. Dincolo de gradul inalt de pregatire sau nu, gradul lor de informare este distorsionat sau sub limita minima necesara. Muncesc enorm, sunt foarte implicati in procesul de adaptare la realitatile societatii in care traiesc, sunt exclusiv preocupati de reusita lor in viata acolo unde se afla si astfel putini sunt interesati sau au posibilitati sa se informeze. Informatia ajunge la ei pe anumite canale, de la rude, prieteni care ii roaga sau le sugereaza punctual cu cine sa voteze. Nu e nimeni de condamnat dar sistemul este injust. Legea electorala trebuie modificata in anumite privinte.Preocuparea de a influenta diaspora intr-o directie sau alta este dizgratioasa si de neacceptat. Este lipsa de respect fata de ambele parti. AURA PORTOCALIE ESTE MEREU CU IEI PDL-EII CARE-I AJUTA SA CASTIGE ALEGERILE SI DE ACUM 200 DE ANI INAINTE,DAR NU SE STIE CA PAMANTUL DIN COTRO VA BATE VANTUL!!!!!
|
|
fulgerul1989 133 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 20 Ianuarie 2010, ora 09:23
Totul este posibil,invingatorii au falsificat mereu Istoria.
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 20 Ianuarie 2010, ora 09:25
Iar in anii astia tocmai s-a sfirsit istoria. Dra nu ca studiu in scoli. Ca influenta s-a sfirsit.
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
PACIFISTA 299 mesaje Membru din: 12/03/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 20 Ianuarie 2010, ora 10:00
De la: nastasemihail, la data 2010-01-20 09:25:35Iar in anii astia tocmai s-a sfirsit istoria. Dra nu ca studiu in scoli. Ca influenta s-a sfirsit. VOTUL DIASPORA ESTE O GOGORITZA !un mijloc de fraudare a alegerilor inventie BASESCU. Din anchetele facute in tarile care au Comunitati de romani ,rezulta ca nu stiau ca trebuie sa voteze si nici unde sa voteze.Clapa a fost trasa de Basescu cu oamenii din ambasade si consulate numiti de el special.Oalta frauda a fost prin computer,la vot au fost prezenti doar 4.945.392 de alegatori,dar softul a fost falsificat inregistrind la ambii candidati voturile acordate ,apoi la Base sa se diferentieze ,sa adaugat gogorita diaspora. Raporteaza abuz de limbaj
Romanii ,trebuiesc sa inteleaga ca sunt pe cont propriu,iar politicienii traiesc din contributiile ,taxele si impozitele platite de romani. Mergeti la vot si holbati bine ochii pe cine puneti stampila,nu va hazardati !
Revoluționari,eliminați din rindul vostru impostorii,asa cum a fost și BLAGA care deținea Certificat de revoluționat ilegal.
|
|
super_green_frog 1358 mesaje Membru din: 12/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 20 Ianuarie 2010, ora 19:09
De la: nastasemihail, la data 2010-01-20 09:25:35Iar in anii astia tocmai s-a sfirsit istoria. Dra nu ca studiu in scoli. Ca influenta s-a sfirsit. La ultimele alegeri tocmai s-a demonstrat lucrul asta. Intrebarea cu directia din care bate vantul pare inutila iar chestia cu flacara violeta ii poate "atinge" numai pe cei slabi de ingeri. Multi par "atinsi". Raporteaza abuz de limbaj
All Things Grow With Love
|
|
Postat pe: 21 Ianuarie 2010, ora 09:48
De la: PACIFISTA, la data 2010-01-20 10:00:42De la: nastasemihail, la data 2010-01-20 09:25:35Iar in anii astia tocmai s-a sfirsit istoria. Dra nu ca studiu in scoli. Ca influenta s-a sfirsit. Tocmai de aceea s-a apropie vremea platii sau a rasplatii pentru base!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Si stiti de ce? Pentru ca orice fir de stima pentru presedintele Romaniei pe care l-am fi avut, s-a pierdut, si daca a existat a fost pentru presedintele din mandatul trecut si NU pentru impostorul, bastardul si umbra care locuieste acum la Cotroceni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Si stiti de ce noi societatea civica ne-am pierdut respectul care s-ar fi cuvenit sa-l avem pentru un presedinte? Pentru ca daca cel ce locuieste in prezent la Cotroceni ar fi castigat alegerile prezidentiale fie si la o juma` de procent dar pe bune, am fi admis ca am pierdut si ne-am fi consolat cumva!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bastardul de la Cotroceni merita dispretul fiecaruia dintre cetatenii romani, dispret datorat celui care nu ne-a respectat vointa noastra in calitate de electorat, care ne-a furat pe fiecare dintre noi, si atunci un individ din asta lipsit de orice fel de scrupule, ce respect mai asteapta?! Oricum, sfarsitul impostorului de la Cotroceni este aproape, daca a manipulat si inselat o intreaga natiune, cu cerul si pamantul nu se va mai putea lupta, descompunerea il asteapta!!!!!!!!!!!!!! Poa` sa-ti faca descantace si incantatii tatal fermecatorilor, caci nu vei fi ferit de distrugere!!!!!!!!!!! Asteapta-te, vei fi lovit curand!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
9am177002 10 mesaje Membru din: 9/12/2009 |
Postat pe: 21 Ianuarie 2010, ora 11:59
Ce inteligenta ,ce cinstita ,,daca era asa cum il lauda PDL-eii se ascundea frumos sa nul mai vada nimeni,,si nu tinea cu dintii de functia de care nui in stare ...Inca nu va este clar ca ne duce la DEZASTRU si SARACIE?????
|
9am115016 19 mesaje Membru din: 11/08/2009 |
Postat pe: 21 Ianuarie 2010, ora 13:15
nu am nici o parere,este prea devreme,trebuie sa-i dam dreptul sa fie la guvernare cel putin 1 an pentru a ne spune parerea.cred ca este prea dur si de aceea nu prezinta credibilitate.imi aduc aminte de perioada ceausista .pacat .nu avem economisti care sa aiba un plan de iesire din criza.
mai este si criza politica care este f. exagerata.crin antonescu vrea la guvernare dar cu ce noutati a spus ca vine ,de ce nu discuta cu boc,poate planul lui este mai bun sau cu geona.asa ar trebui sa fie in politica acum o alianta care sa poata scoate tara din criza.dar nu,ei se cearta ca la usa cortului pe bani pentru pensiile lor,pentru salariile lor,pentru posturile lor. este o rusine Raporteaza abuz de limbaj |
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 21 Ianuarie 2010, ora 19:13
De la: 9am115016, la data 2010-01-21 13:15:47nu am nici o parere,este prea devreme,trebuie sa-i dam dreptul sa fie la guvernare cel putin 1 an pentru a ne spune parerea.cred ca este prea dur si de aceea nu prezinta credibilitate.imi aduc aminte de perioada ceausista .pacat .nu avem economisti care sa aiba un plan de iesire din criza. Doamne,pe ce lume traiesti ,fetito draga ? avem economisti ; avem si inst. de prognoza ! cine sa-i ia in seama ,cind " gindirea strategica" a lui Boc ii apartine lui T. Basescu ? dar cum de nu-ti dai seama ? daca nu era asa, Sefu' incerca propunerea IOHANNIS - programul Iohannis si RO avea o sansa !....de ce nu s-a vrut ? iaca asa ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 9751 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 21 Ianuarie 2010, ora 22:57
De la: gabigabi, la data 2010-01-21 19:13:24De la: 9am115016, la data 2010-01-21 13:15:47nu am nici o parere,este prea devreme,trebuie sa-i dam dreptul sa fie la guvernare cel putin 1 an pentru a ne spune parerea.cred ca este prea dur si de aceea nu prezinta credibilitate.imi aduc aminte de perioada ceausista .pacat .nu avem economisti care sa aiba un plan de iesire din criza. Mogulul lui Mircea Geoan - Sorin Ovidu Vntu - i cel al lui Crin Antonescu - Dinu Patriciu - s-au ntlnit ieri diminea chiar nainte de semnarea acordului de colaborare PSD-PNL, prin care voturile liberalilor au fost transferate prezideniabilului social-democrat. Patriciu, Vntu, Nstase i Sorin Roca Stnescu, fac programul lui Johannis Teodor Melecanu a dat mai multe detalii. Poziia noastr a fost foarte clar: l susinem pe domnul Klaus Johannis i am discutat cu domnul Patriciu cam care ar fi perspectivele n timp, i m refer aici la strategia economic pe care trebuie s o punem n aplicare, un program pe economic, cu msuri foarte urgente, cum am putea s le adoptm ct mai repede Potrivit lui Melecanu, discuia s-a axat pe programul de guvernare al cabinetului ce va purta numele premierului Johannis. n timp ce acetia i fac programul de guvernare, iar PNL i PSD mpart posturile din guvern, premierul Johannis i continu cltoria prin Europa. Gbeloooo, atunci cnd ai s gseti programul K.W.Johannis, te rog posteaz-l pe topic s-l putem lectura i noi,...pleaseeeee!...
|
alessia 163 mesaje Membru din: 27/10/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 23 Ianuarie 2010, ora 13:16
De la: mytcor, la data 2010-01-21 22:57:55De la: gabigabi, la data 2010-01-21 19:13:24De la: 9am115016, la data 2010-01-21 13:15:47nu am nici o parere,este prea devreme,trebuie sa-i dam dreptul sa fie la guvernare cel putin 1 an pentru a ne spune parerea.cred ca este prea dur si de aceea nu prezinta credibilitate.imi aduc aminte de perioada ceausista .pacat .nu avem economisti care sa aiba un plan de iesire din criza. Pai ce parere sa am,sluga UTCista servitor la caiafa comunista
ROMANIA ARE NEVOIE DE SCHIMBARE ,BASESCU A CUFUNDAT ROMANIA IN DEZASTRU ECONOMIC
M-am edificat ! Șmecheria este clara,in 2007,in 2009 au fost prezenti la vot doar 5-6 milioane de votanti dar cu STS ul voturile au fost trecute la ambele parti si la urma au mai fost fabricate citeva sa faca diferenta pentru Basescu.Impunerea CCR ca pentru validarea Referendumului din 29 iulie 20012 sa fie 1/2 din electorat la vot,iar PDL ul sa boicoteze Referendumul interzicind prezenta la vot,se bazeaza tocmai pe faptul ca romnii nu se prezinta la vot din comoditate,nepasare,analfabetism politic,indoctrinare,prostie etc si nu se poate atinge pragul de 9125000.
DAR CE LEGITIMITATE ARE UN PRESEDINTE CARE FUGE DE POPOR SI BOICOTEAZA REFERENDUMUL ??????
|
|
NESIMTITUL 786 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: Cluj |
Postat pe: 24 Ianuarie 2010, ora 20:14
De la: 9am178165, la data 2010-01-24 20:08:47De la: salvatorul, la data 2010-01-23 13:16:45De la: mytcor, la data 2010-01-21 22:57:55De la: gabigabi, la data 2010-01-21 19:13:24De la: 9am115016, la data 2010-01-21 13:15:47nu am nici o parere,este prea devreme,trebuie sa-i dam dreptul sa fie la guvernare cel putin 1 an pentru a ne spune parerea.cred ca este prea dur si de aceea nu prezinta credibilitate.imi aduc aminte de perioada ceausista .pacat .nu avem economisti care sa aiba un plan de iesire din criza. Mai ofticosilor,UTCul ma ajutat in studentie si iacata ca sunt ditamai premierul
|
|
Fosta membra 9am.ro 7245 mesaje Membru din: 16/10/2009 |
Postat pe: 24 Ianuarie 2010, ora 21:47
unde dom'le????
" Minds are like parachutes. They only function when they are open."
Sir James Dewar, scientist (1877-1925)
|
|
Postat pe: 25 Ianuarie 2010, ora 07:49
De la: cifra66, la data 2010-01-24 20:14:48De la: 9am178165, la data 2010-01-24 20:08:47De la: salvatorul, la data 2010-01-23 13:16:45De la: mytcor, la data 2010-01-21 22:57:55De la: gabigabi, la data 2010-01-21 19:13:24De la: 9am115016, la data 2010-01-21 13:15:47nu am nici o parere,este prea devreme,trebuie sa-i dam dreptul sa fie la guvernare cel putin 1 an pentru a ne spune parerea.cred ca este prea dur si de aceea nu prezinta credibilitate.imi aduc aminte de perioada ceausista .pacat .nu avem economisti care sa aiba un plan de iesire din criza. boc= piftie nenorocita, incapabila, dezgustatoare si incompetenta |
|
Postat pe: 25 Ianuarie 2010, ora 19:47
DOMNILOR DEJA ESTE TIRZIU ROMANIA CU BOC-ULET CU TOT SE DUCE LA FUND POLITICA PDL DEZASTRUOASA CU PREZIDENT CU TOT . ESTE TIMPUL PENTRU APLICAREA UNUI IL 18 UP DATAT ATENTIE APARE LEGEA COJOCARU.../
|
Postat pe: 30 Ianuarie 2010, ora 08:07
Este cea mai dezastruoasa desemnare pentru Romania, la fel ca si dezastrul de stapanul lui !!!!!!!!!!!!!!!!!
|
puiu30 13 mesaje Membru din: 4/09/2009 |
Postat pe: 30 Ianuarie 2010, ora 14:18
Sunt fericit ca ati dat in turbare miticii.Lasa sa mai fure si altii ca destul au furat gasca de la PSD in frunte cu adunatura de tigani si si inculti ca si Vanghelie,Adrian Nastase alias Bombonel acestia mergand mana in mana cu PNL cu o panarama ca si Crin Antonescu cu mutra de sofer de taxi.Dezastru ati facut cei de la PSD perioda in care s-au dat cele mai mari tunuri la banci si fondurile de investitii.Pt asta fiti siguri ca daca era aplicata legea ca si in occidebnnt erati demult spanzurati si nu bagati la Gherla.
|
Postat pe: 30 Ianuarie 2010, ora 17:39
De la: puiu30, la data 2010-01-30 14:18:47Sunt fericit ca ati dat in turbare miticii.Lasa sa mai fure si altii ca destul au furat gasca de la PSD in frunte cu adunatura de tigani si si inculti ca si Vanghelie,Adrian Nastase alias Bombonel acestia mergand mana in mana cu PNL cu o panarama ca si Crin Antonescu cu mutra de sofer de taxi.Dezastru ati facut cei de la PSD perioda in care s-au dat cele mai mari tunuri la banci si fondurile de investitii.Pt asta fiti siguri ca daca era aplicata legea ca si in occidebnnt erati demult spanzurati si nu bagati la Gherla. Du-te si emigreaza dezaxatule daca tu asta vrei, sa conduca hotii Romania, fa bine si pleaca ca ne scapam de un nebun!!!!!!!!!!!! Raporteaza abuz de limbaj |
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 30 Ianuarie 2010, ora 17:41
De la: puiu30, la data 2010-01-30 14:18:47Sunt fericit ca ati dat in turbare miticii.Lasa sa mai fure si altii ca destul au furat gasca de la PSD in frunte cu adunatura de tigani si si inculti ca si Vanghelie,Adrian Nastase alias Bombonel acestia mergand mana in mana cu PNL cu o panarama ca si Crin Antonescu cu mutra de sofer de taxi.Dezastru ati facut cei de la PSD perioda in care s-au dat cele mai mari tunuri la banci si fondurile de investitii.Pt asta fiti siguri ca daca era aplicata legea ca si in occidebnnt erati demult spanzurati si nu bagati la Gherla. pai,Puiule,daca e sa judecam dupa mutra,atunci dl. presedinte,are o mutra de boschetar si felul in care ne conduce,e tot asa : cauta gunoaie umane cu care se-nconjoara ! oricum,el este alesul acestei natiuni Manelizate si imbecile ,care nu-si da seama ca si ea traieste din gunoaiele europei ,asa ca : SA TRAIM BINE ! P.S sa stii,dragutule ,ca si el face parte din "sistemul ticalosit " care ne jefuieste de 20 ! e in politica de virf si "democratica" de 19 ani si inainte de 89, tot asa ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 30 Ianuarie 2010, ora 17:47
De la: gabigabi, la data 2010-01-30 17:41:44De la: puiu30, la data 2010-01-30 14:18:47Sunt fericit ca ati dat in turbare miticii.Lasa sa mai fure si altii ca destul au furat gasca de la PSD in frunte cu adunatura de tigani si si inculti ca si Vanghelie,Adrian Nastase alias Bombonel acestia mergand mana in mana cu PNL cu o panarama ca si Crin Antonescu cu mutra de sofer de taxi.Dezastru ati facut cei de la PSD perioda in care s-au dat cele mai mari tunuri la banci si fondurile de investitii.Pt asta fiti siguri ca daca era aplicata legea ca si in occidebnnt erati demult spanzurati si nu bagati la Gherla. Lasa-l scumpo ca e dus, cu un singur neuron functional nu poate face decat aprecieri de doi bani, vai de mama lui!!!!!!!!! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 5843 mesaje Membru din: 6/05/2009 |
Postat pe: 31 Ianuarie 2010, ora 22:02
De la: 9am147005, la data 2010-01-24 21:47:54 ai dreptate 005 topicul acesta este
|
|
|

CIND VOTAM ROMANI SA INTEGRAM SI POLITCIENII IN EUROPA..../?
AURA PORTOCALIE ESTE MEREU CU IEI PDL-EII CARE-I AJUTA SA CASTIGE ALEGERILE SI DE ACUM 200 DE ANI INAINTE,DAR NU SE STIE CA PAMANTUL DIN COTRO VA BATE VANTUL!!!!!