back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Ce parere aveti despre desemnarea lui boc?

Pagini: << 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 >> Sari la pagina:

9am049573

976 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 21 Decembrie 2009, ora 21:54

Mi s-a parut foarte inspirata formula lui Boc: sa stringem din dinti!
au mai fost: sa stringem cureaua, luminita de la capatul tunelului, nu ne vindem tara, nu vindem posta si salinele!
SA injuram printre dinti avem voie?
inca astept modernizarea!

Abatele:Cum poate fi controlat o populaie? Rim: n primul rnd prin for. Abatele: Cnd fraii mei naintai au fost pui n situaia de a controla o lume s-au gindit prima dat la religie. Rim: Mai exist i politica! Ea este cel mai folosit instrument pentru a controla o populaie.Abatele: Desigur. Numai c e o unealt nesigur. Rim: Un popor mai poate fi condus i prin aciuni economice. Abatele: Asta da! Aici ai mare dreptate. Ajunge doar s spun c nrobirea omului fa de valorile materiale este indiscutabil superioar celei obinute prin religie.
9am049573

976 mesaje

Postat pe: 21 Decembrie 2009, ora 21:57

probabil se gindea la Stolo!

Abatele:Cum poate fi controlat o populaie? Rim: n primul rnd prin for. Abatele: Cnd fraii mei naintai au fost pui n situaia de a controla o lume s-au gindit prima dat la religie. Rim: Mai exist i politica! Ea este cel mai folosit instrument pentru a controla o populaie.Abatele: Desigur. Numai c e o unealt nesigur. Rim: Un popor mai poate fi condus i prin aciuni economice. Abatele: Asta da! Aici ai mare dreptate. Ajunge doar s spun c nrobirea omului fa de valorile materiale este indiscutabil superioar celei obinute prin religie.
Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 22 Decembrie 2009, ora 00:39

www.9am.ro/comunitate/Dorinel/poze/show/1/12457/poze-Dorinel.html

Asta e Emil Boc ... studentul ... UTC-istul de nadejde a partidului comunist ....
Viva la revolucion !

Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
kuhn

20 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 22 Decembrie 2009, ora 14:22

In primul rand Boc este depasit de evenimente si de situatie.
Eu cred ca cel mai potrivit era Klaus Iohannis ca premier. Avea alta deschidere spre occident. Daca avea probleme putea apela la Angela ... Probabil ca era ajutat. In situatia actuala, Boc nu prea are credibilitate si sprijin in tarile puternice ale UE. Deci, vai de noi in lunile urmatoare.

Apoi, unii ar trebui sa-si controleze limbajul si stilul. Totusi, ar trebui aratat un nivel de cultura si civilizatie.

9am123618

5 mesaje
Oras: Giurgiu

Postat pe: 22 Decembrie 2009, ora 14:44

F F F F F F BUNA.O ALTA ALEGERE MAI BUNA NICI NU SE PUTEA DAR SA-L LASE SA ARATE CE POATE.

rosoga c
9am123618

5 mesaje
Oras: Giurgiu

Postat pe: 22 Decembrie 2009, ora 14:51

CE ECONOMIE A SUBMINAT BOT?A DISTRUS BOC MAI MULT TARA DECAT ILIESCU SI PSD-UL?

rosoga c
9am178249

5 mesaje
Oras: Vaslui

Postat pe: 22 Decembrie 2009, ora 16:05

Boc? O marioneta legata bine in ate. E posibil sa aiba si creierul,,spalat''.

iulian nistor
anca_relu_upcmail_ro

477 mesaje
Postat pe: 22 Decembrie 2009, ora 16:31

De la: gabigabi, la data 2009-12-21 14:56:22
De la: 9am178850, la data 2009-12-21 14:33:16Parerea mea este ca noul guvern cu unele exceptii ar putea rezolva multe in aceasta tara daca va fi lasat sa-si indeplineasca proiectele sustinute in campaniile electorale.
Nu uitati...industrie ...aproape ioc....
...agricultura....distrusa...
.... locuri de munca din ce in ce mai putine si.....limite de varsta...
Daca politicenii nu vor accepta nici astazi ca manevrele lui Geoana nu au dat roade si nici nu vor da sa nu ne miram daca in 2010 ...totul va fi ...DESERTACIUNE....

tot pe Geoana vreti sa dati vina ca Nu merge guvernul lui Boc ? acum aveti majoritate in Parlament ! tot ce veti vrea sa faceti va fi votat ! ce mai vreti ? acum puteti dovedi de ce sunteti in stare ! desi, nu bag mina in foc ca veti fi capabili vreodata sa recunoasteti ca ati gresit in alegerea voastra ....nu va sta-n caracter ! si Seful vostru a spus ca daca guvernul lui Boc I ,atunci,la prima investitura, Nu va avea rezultatele scontate,el nu va mai candida ! ei si ce daca a spus asta ca si cea cu demisionez in 5 minute !? glume d'ale lu' Sefu" ...

Geoana este presedinte PSD. PSD a fost la putere din 1990, Presedinte Iliescu. Vanzari masive de uzine, fabrici subevaluate. Arabi la mare voga. Turcii au preluat fabricile de paine si au 'maturat ' pe jos cu angajatii romani,...au redus la Jumatate. Iliescu inginer constructii hidrotehnice si a lovit in propria lui cariera, meserie, cum vreti sa o numiti. Primii someri din cadrul constructiilor hidrotehnice, din cadrul imbunatatirilor funciare, fiind considerate constructii comuniste, in realitate erau de pe vremea regelui Ferdinand. Acum Dobrogea, Oltenia, Dabuleni ...toate constructiile si sistemele de irigatii distruse.
Ce mai asteptam ???
Apocalipsa in 2010 gresit...
Sper ca PD-L pentru prima data la putere sa stopeze distrugerile, vanzarile si sa recreeze locuri de munca pentru romani, pentru cei ce le-au acordat incredere prin vot....si pentru cei ce nu au avut incredere....

pusy_55

283 mesaje
Oras: Ploiesti

Postat pe: 22 Decembrie 2009, ora 18:03

Fosta membra 9am.ro

754 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 22 Decembrie 2009, ora 22:09

De la: tomseneanu, la data 2008-12-15 14:50:36este un om fff competent!

Mai mult decit atit,suporta cu sticism suturile in toate punctele sexuale cind este mingiiat de Nutzica

PDLei, nu ma lasati PUII MEI,furati cit sunt eu presedinte,sa ne tina romanii minte.Lenuța sa-și plateasca ratele la banca. http://www.youtube.com/watch?v=iYKYDqZsUNo ■9AM: Sunteti multumit de realizarile dumneavoastra de pana acum in fruntea statului? Traian Basescu: Bineinteles. Am facut tot ce mi-am propus. Fiica mea cea mica, Lenuta, a invatat in sfarsit sa scrie si sa citeasca, ca doar nu e in Parlamentul Europeana de doua ani degeaba. Sunt foarte mandru de ea. Sunt multumit si de Ioana, cealalta fiica, ca stie sa invarta banii si afacerile. Altfel, ce sa zic am fost un prieten bun pentru toti cei care m-au sustinut in campaniile electorale si imi platesc mereu datoriile. ■9AM: Dar eu ma refeream la poporul roman. Sunteti multumit de ce le-ati oferit din postura de presedinte ? http://www.youtube.com/watch?v=yAaDpSnqjfg&feature=related .9AM. VA MULTUMIM ! Traian Basescu: Va multumesc si eu. Am plecat, ma asteapta Becali si Patriciu la restaurant.Și pe urma trec pe la LENUȚA- Nurse with big tits eats cum- Ea face și mai bine !
pascu08_yahoo_com

1522 mesaje
Postat pe: 23 Decembrie 2009, ora 10:12

MAI USOR COPIII CU OSANALE CE DRACU ./AM INVATAT SI NOI SA CITIM PRESA DE PROPAGANDA A PCR/

anca_relu_upcmail_ro

477 mesaje
Postat pe: 23 Decembrie 2009, ora 16:33

SARBATORI FERICITE
Si poate visele din noaptea de anul nou va vor aduce cu picioarele pe pamnt...

pusy_55

283 mesaje
Oras: Ploiesti

Postat pe: 23 Decembrie 2009, ora 18:14

dezastru

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 23 Decembrie 2009, ora 18:51

De la: 9am178850, la data 2009-12-22 16:31:49
De la: 9am178850, la data 2009-12-21 14:33:16Parerea mea este ca noul guvern cu unele exceptii ar putea rezolva multe in aceasta tara daca va fi lasat sa-si indeplineasca proiectele sustinute in campaniile electorale.
Daca politicenii nu vor accepta nici astazi ca manevrele lui Geoana nu au dat roade si nici nu vor da sa nu ne miram daca in 2010 ...totul va fi ...DESERTACIUNE....

tot pe Geoana vreti sa dati vina ca Nu merge guvernul lui Boc ? acum aveti majoritate in Parlament ! tot ce veti vrea sa faceti va fi votat ! ce mai vreti ? acum puteti dovedi de ce sunteti in stare ! desi, nu bag mina in foc ca veti fi capabili vreodata sa recunoasteti ca ati gresit in alegerea voastra ....nu va sta-n caracter ! si Seful vostru a spus ca daca guvernul lui Boc I ,atunci,la prima investitura, Nu va avea rezultatele scontate,el nu va mai candida ! ei si ce daca a spus asta ca si cea cu demisionez in 5 minute !? glume d'ale lu' Sefu" ...

Geoana este presedinte PSD. PSD a fost la putere din 1990, Presedinte Iliescu. Vanzari masive de uzine, fabrici subevaluate. Arabi la mare voga. Turcii au preluat fabricile de paine si au 'maturat ' pe jos cu angajatii romani,...au redus la Jumatate. Iliescu inginer constructii hidrotehnice si a lovit in propria lui cariera, meserie, cum vreti sa o numiti. Primii someri din cadrul constructiilor hidrotehnice, din cadrul imbunatatirilor funciare, fiind considerate constructii comuniste, in realitate erau de pe vremea regelui Ferdinand. Acum Dobrogea, Oltenia, Dabuleni ...toate constructiile si sistemele de irigatii distruse.
Ce mai asteptam ???
Sper ca PD-L pentru prima data la putere sa stopeze distrugerile, vanzarile si sa recreeze locuri de munca pentru romani, pentru cei ce le-au acordat incredere prin vot....si pentru cei ce nu au avut incredere....

si tot din 90 si dl.Basescu e pe cai mari !a fost si-n timpul comunismului si nici in neo comunismul FSNist nu i-a mers tocmai rau,el fiind unul din bogatii de atunci : 1 milion de lei si 60mii de & nu erau de ici de colo....nici atunci si nici acum !

Tycu

3787 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 24 Decembrie 2009, ora 10:05

DEZASTRU !!!!!

Ticu
Fosta membra 9am.ro

11272 mesaje

Postat pe: 24 Decembrie 2009, ora 10:18

De la: gabigabi, la data 2009-12-23 18:51:38

Ce mai asteptam ???

si tot din 90 si dl.Basescu e pe cai mari !a fost si-n timpul comunismului si nici in neo comunismul FSNist nu i-a mers tocmai rau,el fiind unul din bogatii de atunci : 1 milion de lei si 60mii de & nu erau de ici de colo....nici atunci si nici acum !
si din ce credeti voi c-a facut base banii astia,din blugi,seminte,dude si cafea,video si alte nimicuri??? sunteti naivi,baiatu' era colaborator kgb pt.tarile arabe si africane,facea contrabanda cu,,conserve'' [a se citi arme rusesti]

toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!! Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului. (Zamolxe) http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol. Albert Einstein DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE ....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
dan1957

57 mesaje
Postat pe: 24 Decembrie 2009, ora 10:23

ESTE UN "NEVINOVAT"...
FACE SI EL CE SPUNE BASE...
DE ACEEA L-A SI PUS ACOLO IMPREUNA CU TOTI AI SAI...
O SA AJUNGEM SA CANTAM "COCOSESTE' DE FOAME...
ASTA MERITA O TARA DE GAINI GUDURATE PE LANGA MARELE MARINAR COMUNIST...
VOM TRAI SI VOM VEDEA, DAR IN NICI UN CAZ NU VOM TRAI BINE.
PLANG PENTRU VIITORUL GENERATIILOR CE NE VOR SUCCEDA.

rebel
Fosta membra 9am.ro

1196 mesaje

Postat pe: 24 Decembrie 2009, ora 12:44

LA MULTI ANI TUTUROR ! CRACIUN FERICIT !

,,Ai grije de gandurile tale....caci ele se vor transforma in cuvinte! Ai grije de cuvintele tale...caci ele se vor transforma in fapte ! Ai grije de faptele tale...caci ele se vor transforma in obiceiuri ! Ai grije de obiceiurile tale...caci acela va fi destinul tau !''
super_green_frog

1358 mesaje

Postat pe: 24 Decembrie 2009, ora 15:59

Craciun Fericit tuturor ! Sper intr-un An Nou care sa ne implineasca toate visurile si daca nu pe toate, macar sa ne permita pasii care sa ne aduca cat mai aproape de ele.

La multi ani !

All Things Grow With Love
puiu30

13 mesaje
Postat pe: 24 Decembrie 2009, ora 16:13

Domnule Tycu vad ca in toate comentariile tale ai atitudine de mitica sudist.Te deranjeaza cumva ca a ajuns in functia de prim-ministru un om din Ardeal si nu se mai poate fura ca si in codru lucru ce va caracterizeaza?Culmea ca atata timp cat a fost "domnul" Adrian Nastae nu ati observat toate excrocheriile si hotiile care s-au facut in perioada respectiva,fapt ce a dus la falimentul bancilor,ruinarea economiei tarii prin vanzarea tuturor intreprinderilor pe bani de nimic iar acum faceti pe nagatul in frunte cu hotii si handicapatii de la PSD cum ca Boc duce la faliment economia tarii?Daca am avea un premier cum are Rusia pe Vladimir Purtin atunci fiti sigur ca se va putea face ordine prin reintoarcerea la o alta dictatura democratica in care sa fie un om de care sa le fie frica si cand spune ca e alba e alba nu neagra .

9am179736

2 mesaje
Postat pe: 24 Decembrie 2009, ora 16:21

Boc si Basescu, Geoana, si toti care se numesc parlamentari si ministri, moguli si toate clasele politice, sa puna mana si sa plateasca datoriile care le-au facut de 20 ani!!! Ca nui mai satura D-zeu, de atata avutie si atata banet, si daca le ceri o bucata de paine te scuipa. Merita toti inpuscati asa cum l-au inpuscat pe Ceausescu. ATENTIE !!!! Nu tin cu Ceausescu nici cu actuali guvernanti sau care s-au mai perindat pe la Cotroceni, vreau sa PLATEASCA pt. tot ce au facut Populatiei Acestei Tarii, si celor care au plecat din Romania de SCARBA LOR, sa nui mai auda si sa nu mai stie de ei.Bravo lor celor care au reusit sa plece din tara si sa nu se mai intoarca. Ar fi bine ca si ceilati tineri pana in 35-45 de ani sa faca la fel sa emigreze unde le ajuta D-zeu sa plece sa ramana doar cei mai sus mentionati. Sa ramana singuri si sa se intalneca "" mogulii, parlamentarii, ministrii, intre ei asa cum se intalnesc doua bacnote de 500 de lei de aceiasi serie si numar EX: RDERTE nr 12345 cu RDERTE nr. 12346. Atunci sa se vada unul cu celalt si sa se ajute intre ei. Va multumesc Dima Alexandru este numele meu . Sarbatori fericite si toate cele bune in afara de cei de sus....

9am066140

7 mesaje
Postat pe: 25 Decembrie 2009, ora 13:04

este un individ ULTRA-INCOMPETENT dar, SUPRA-OBEDIENT... "sa traiti ...sefu'!"

anca_relu_upcmail_ro

477 mesaje
Postat pe: 25 Decembrie 2009, ora 13:23

Ce mai asteptam ???

gabigabi ai perfecta dreptate nimeni nu a coborat de acolo de sus. Mai mult tot noi i-am votat.
Dar intre doua rele am votat raul mai mic zic eu. Adica un rau mai mic decat raul pe care l-ar fi adus GEOANA, creatia lui ILIESCU, care a vandut tot si a lasat totul la mana muncitorilor....

DAR ITI DORESC SARBATORI FERICITE SI UN AN NOU MAI BUN.

Myself

59 mesaje
Oras: Zalau

Postat pe: 25 Decembrie 2009, ora 14:14

Omule, e Craciun! Stai si sarbatoreste...ca asteptam felicitarile nu comentarii politice, macar azi! Sarbatori Fericite!

Myself
9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 25 Decembrie 2009, ora 15:24

DESEMNAREA LUI BOC ESTE CEL MAI DEZGUSTATOR LUCRU CARE S-A PETRECUT IN POLITICA ROMANEASCA. CUI II PLACE E FIE AERIAN, FIE ARE ...AFACERI FOARTE PROFITABILE CU STATUL ROMAN. NU ESTE SUFICIENT CA BASESCU ESTE CEL MAI NEBAGAT IN SEAMA SEF DE STAT DE LA BRUXELLES, CU CLARE LIMITE INTELECTUALE, CA A MAI SI DESEMNAT UN ARGAT LA FEL DE ANONIM PE PLAN INTERNATIONAL. DE FAPT, SACUL SI PETICUL!!!!! CUM SA DESEMNEZE UN BARBAT ADEVARAT, OM DE ONOARE CA SI CRIN ANTONESCU CAND OMUL CE-SI ZICE PRESEDINTE NU ARE IN COMUN NIMIC CU PRINCIPIILE MORALE SI CU COLOANA VERTEBRALA, CARA DA PUMNI IN GURA SI LA 3 MINUTE LACRIMEAZA.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 26 Decembrie 2009, ora 05:15

De la: 9am049573, la data 2009-12-21 21:54:45Mi s-a parut foarte inspirata formula lui Boc: sa stringem din dinti!
au mai fost: sa stringem cureaua, luminita de la capatul tunelului, nu ne vindem tara, nu vindem posta si salinele!
SA injuram printre dinti avem voie?
inca astept modernizarea!
Poate mai bine stringem un os din ala artificial. E mai practic, si raminem si cu dintii.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 26 Decembrie 2009, ora 05:15

sarbatori cefirite pe topicele cu politica.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 26 Decembrie 2009, ora 05:17

De la: PAULA41, la data 2009-12-19 20:47:04Cred ca ,de data asta va face treaba si va schimba multe.Sa-i mai dam o sansa.
Sa speram. Sarbatori fericite.

Fosta membra 9am.ro

74 mesaje
Postat pe: 26 Decembrie 2009, ora 11:55

BOC UN MAIMUTOI CARE NU FACE DECAT CE-I CANTA BASE .
NU DEGEABA A FOST NUMIT TRAIAN BOC .
UN INCOMPETENT , UN INCAPABIL SA GANDEASCA .
DE CE CREDETI CA STOLOJAN NU A VRUT SA FIE IN LOCUL LUI TRAIAN BOC ?
VA DAU EU RASPUNSUL CELOR CARE NU VRETI SA GANDITI DE CE .
STOLO NU A VRUT SA FIE CONDUS .
DAR PANA UNA ALTA TUTUROR LA MULTI ANI

anca_relu_upcmail_ro

477 mesaje
Postat pe: 26 Decembrie 2009, ora 12:31

De la: florinpreda999, la data 2009-12-24 10:18:13

Ce mai asteptam ???

si din ce credeti voi c-a facut base banii astia,din blugi,seminte,dude si cafea,video si alte nimicuri??? sunteti naivi,baiatu' era colaborator kgb pt.tarile arabe si africane,facea contrabanda cu,,conserve'' [a se citi arme rusesti]

Si dupa parerea ta Geoana de unde a facut rost de bani...din FUNDATIE???
Tariceanu de unde crezi???? Fost absolvent Stefan Gheorghiu????
Si lista poate sa creasca.
Important ca a plafonat salariile imense si pensiile castigate pe nedrept.....

UN AN NOU UN GAND NOU SI O VIATA MAI BUNA PENTRU TOTI

Pagini: << 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Ce parere aveti despre desemnarea lui Boc?
Mergi la: