back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Ce parere aveti despre desemnarea lui boc?

Pagini: << 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 >> Sari la pagina:

viorica62

4 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 19 Decembrie 2009, ora 19:10

dintre doua rele ce naiba a iesit?

vcomiselu
9am085096

86 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 19 Decembrie 2009, ora 19:54

n-am inteles cum o cheama pe una(unul)dintre scriireti BOALFA sau BOARFA IRINA ?.dupa" ideile " emise ,cred ca BOARFA este nimerit!

9am085096

86 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 19 Decembrie 2009, ora 19:57

draga COSTTYD ,i-ti urez POFTA MARE .bine ca recunosti ce sugi ! brava"intelect ,boierule !!!!!!!

Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 19 Decembrie 2009, ora 20:26

De la: 9am076753, la data 2009-12-19 18:43:25Pe Boc il vad un om f. inteligent ,este primul politician care vorbeste f. frumos , este constiincios si onest.

Asa este, Bocul vorbeste frumos ca nu a injurat pe nimeni pana acum,dar a distrus toata economia tarii, mai bine ne injura , dar facea ceva bun pentru tara !!

Ticu
Fosta membra 9am.ro

2 mesaje
Postat pe: 19 Decembrie 2009, ora 20:47

Cred ca ,de data asta va face treaba si va schimba multe.Sa-i mai dam o sansa.

9am038308

5 mesaje
Postat pe: 19 Decembrie 2009, ora 20:56

De la: jum_vas, la data 2009-12-19 18:47:56O va scoate cum a facut si pana acum, cu ordonante neconstitutionale, se pare ca a dat la profesori ce a promis 50% marire la salariu (asta nu e neconstitutionala) dar a promis ca va da chiar cand ministrul de finante din acea periaoda a spus ca Romania nu are bani pentru asemenea marire, dar deh urma o campanie electorala si trebuiau prostiti alegatorii. Succes, lui Boc IV, sa vedem daca va face ceva.

Daca nu lucrati in sistem mai bine nu vorbiti. Cine v-a spus ca a dat profesorilor 50% pt ca e campanie? Tocmai ca n-a facut-o. Cum n-a facut multe altele cu care eram obisnuiti de 20 de ani. Cinste lui. Dar cei care se bucura de pensii si salarii astronomice, sau cei care primesc 5-6 formulare (gata completate) pe zi sa puna o stampila, normal ca nu le convine unul ca Boc. Lucrez in invatamant si stiu din propria scoala cati bani s-au aruncat pe geam in ultimii ani. Am primit o groaza de materiale didactice incompatibile cu cerintele programei pe care nu le-a cerut nimeni. Sau le-a cerut? Poate. Cineva de sus pe comisioane grase. Inconstienta. Asta se poate numi. Si-acum ne plangem ca nu mai sunt bani. Eu cand am un ban in plus il pun deoparte pentru zile negre, nu-l irosesc precum Tariceanu in 2004-2008. Daca nu era Patriciu, Tariceanu era mare, asa... Acum nu ne ramane decat sa speram ca micutul Boc va fi mare, mai mare decat ne asteptam. Cu toata criza...

9am038308

5 mesaje
Postat pe: 19 Decembrie 2009, ora 20:56

De la: jum_vas, la data 2009-12-19 18:47:56O va scoate cum a facut si pana acum, cu ordonante neconstitutionale, se pare ca a dat la profesori ce a promis 50% marire la salariu (asta nu e neconstitutionala) dar a promis ca va da chiar cand ministrul de finante din acea periaoda a spus ca Romania nu are bani pentru asemenea marire, dar deh urma o campanie electorala si trebuiau prostiti alegatorii. Succes, lui Boc IV, sa vedem daca va face ceva.

Daca nu lucrati in sistem mai bine nu vorbiti. Cine v-a spus ca a dat profesorilor 50% pt ca e campanie? Tocmai ca n-a facut-o. Cum n-a facut multe altele cu care eram obisnuiti de 20 de ani. Cinste lui. Dar cei care se bucura de pensii si salarii astronomice, sau cei care primesc 5-6 formulare (gata completate) pe zi sa puna o stampila, normal ca nu le convine unul ca Boc. Lucrez in invatamant si stiu din propria scoala cati bani s-au aruncat pe geam in ultimii ani. Am primit o groaza de materiale didactice incompatibile cu cerintele programei pe care nu le-a cerut nimeni. Sau le-a cerut? Poate. Cineva de sus pe comisioane grase. Inconstienta. Asta se poate numi. Si-acum ne plangem ca nu mai sunt bani. Eu cand am un ban in plus il pun deoparte pentru zile negre, nu-l irosesc precum Tariceanu in 2004-2008. Daca nu era Patriciu, Tariceanu era mare, asa... Acum nu ne ramane decat sa speram ca micutul Boc va fi mare, mai mare decat ne asteptam. Cu toata criza...

mgeorgescu2000

3 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 19 Decembrie 2009, ora 22:35

DACA BOC E ....NIMIC NU E(U) !

Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 19 Decembrie 2009, ora 22:45

Boc ?!!! Tot pe loc, pe boc, pe loc ...
Ieri UTC-istul de nadejde a PCR-ului, azi premierul de ''nadejde'' a Romaniei si ''viceseful'' PDL-ului ...
Asta e Boc ce maine va face economia ... POC ( ce a mai ramas din ea)

Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
ariams_2007

20 mesaje

Postat pe: 19 Decembrie 2009, ora 23:59

De la: cristi_smaranda15, la data 2009-02-13 15:30:30ESTE UN IEPURE DE SACRIFICIU. NU APUCA PASTELE CA PREMIER.

SI STII DE CE NU APUCA PASTELE? NU PENTRU CA ESTE PROST, INCAPABIL,INCULT,HOT SI CUM MAI VRETI VOI,CI PENTRU CA OLIGARHII,COMUNISTII,SECURISTII ,HOTII.,MOGULII ETC.NU VOR VOTA IN PARLAMENT LEGILE PROPUSE PENTRU CA NU AU NICI UN INTERES CA POPORUL SA O DUCA BINE,FIECARE ISI VEDE INTERESUL SI PRIMEAZA ORGOOLIILE PERSONALE.

Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 20 Decembrie 2009, ora 12:05

De la: ariams_2007, la data 2009-12-19 23:59:35
De la: cristi_smaranda15, la data 2009-02-13 15:30:30ESTE UN IEPURE DE SACRIFICIU. NU APUCA PASTELE CA PREMIER.

SI STII DE CE NU APUCA PASTELE? NU PENTRU CA ESTE PROST, INCAPABIL,INCULT,HOT SI CUM MAI VRETI VOI,CI PENTRU CA OLIGARHII,COMUNISTII,SECURISTII ,HOTII.,MOGULII ETC.NU VOR VOTA IN PARLAMENT LEGILE PROPUSE PENTRU CA NU AU NICI UN INTERES CA POPORUL SA O DUCA BINE,FIECARE ISI VEDE INTERESUL SI PRIMEAZA ORGOOLIILE PERSONALE.
Repeta dupa mine: ''Sa moara mama'' ca asa va fi, ca oligarhii (nu aia portocalii), securistii (nu aia portocalii), mogulii (ca n-or fi si portocalii), hotii ( in afara de Videanu, Berceanu, Udrea) vor face tot ce le sta in putinta ca poporul ''ruman'' sa o duca rau !
Mare-ti este gradina, Doamne !

Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
Fosta membra 9am.ro

11272 mesaje

Postat pe: 20 Decembrie 2009, ora 12:29

De la: ariams_2007, la data 2009-12-19 23:59:35

zi sa-ti puta tie ochiu',intai invata sa cunosti oamenii si abia la urma vorbeste, este o rugaminte !!!

toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!! Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului. (Zamolxe) http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol. Albert Einstein DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE ....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
puiu30

13 mesaje
Postat pe: 20 Decembrie 2009, ora 15:10

Esti cumva mitic de Bucuresti de folosesti asa limbaj sau ai prea multe facultati si iti fierbe capul de inteligenta?

NESIMTITUL

786 mesaje
Oras: Cluj

Postat pe: 20 Decembrie 2009, ora 15:46

De la: Tycu, la data 2009-12-19 20:26:00
De la: 9am076753, la data 2009-12-19 18:43:25Pe Boc il vad un om f. inteligent ,este primul politician care vorbeste f. frumos , este constiincios si onest.

Asa este, Bocul vorbeste frumos ca nu a injurat pe nimeni pana acum,dar a distrus toata economia tarii, mai bine ne injura , dar facea ceva bun pentru tara !!
Lasa ca siu eu ca daca amenintz "cine se pune cu premierul bai"ma simpatizeaza sefu !

9am107921

3 mesaje
Oras: Bacau

Postat pe: 20 Decembrie 2009, ora 15:51

ESTE O DESEMNARE FOARTE ,FOARTE BUNA. SA FIE SANATOS SI SA TERMINE ODATA CU TOTI ACESTI NIMENI CARE TINE TARA PENTRU INTERESUL LOR SI NU A NOASTRA.

Fosta membra 9am.ro

11272 mesaje

Postat pe: 20 Decembrie 2009, ora 15:57

De la: PAULA41, la data 2009-12-19 20:47:04Cred ca ,de data asta va face treaba si va schimba multe.Sa-i mai dam o sansa.
asta e ca-n povestea celor patru statui de la universitate

toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!! Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului. (Zamolxe) http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol. Albert Einstein DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE ....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
Fosta membra 9am.ro

11272 mesaje

Postat pe: 20 Decembrie 2009, ora 15:59

De la: 9am107921, la data 2009-12-20 15:51:46ESTE O DESEMNARE FOARTE ,FOARTE BUNA. SA FIE SANATOS SI SA TERMINE ODATA CU TOTI ACESTI NIMENI CARE TINE TARA PENTRU INTERESUL LOR SI NU A NOASTRA.
asa e tovarase,sa terminam odata cu elementele declasate care au dus tara de rapa,au exploatat fara mila poporul muncitor si au supt.....sangele proletariatului nostru taranesc si intelectual

Fosta membra 9am.ro

3030 mesaje
Oras: Brasov

Postat pe: 20 Decembrie 2009, ora 19:43

Eu il apreciez pe E. Boc, dar consider ca trebuie lasat sa vedem cum merg lucrurile si apoi criticam.

GINA
pascu08_yahoo_com

1522 mesaje
Postat pe: 21 Decembrie 2009, ora 10:17

Prin aceasta desemnare tovu sa declarat partizanul si gilcevarul nr 1 al tarii de aici incolo nu se va da la o parte de la nimic pentru a triumfa poate si autonomia teritoriala a maghiarilor este prea putin pentru orgoliile lui personale . ce ne dovedeste asta; este un om prea orbit de meschinarie pentru a fi presedintele tuturor romanilor ASTA ESTE TARA CE NE DORIM../mereu o sa fugim sa lucram in anglia germania sua ./ mereu ne va fi rusine sa spunem ca sintem romani

Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 21 Decembrie 2009, ora 14:27

Tradatorul si vanzatorul de tara ,terminator Boc, in afara de faptul ca a vandut tara ungurilor, a lovit in Biserica Ortodoxa Romana, in Biserica Catolica , numind in functia de ministrul cultelor , un ungur de credinta " reformat "- vanzatorul de tara Boc !

Ticu
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 21 Decembrie 2009, ora 14:31

De la: Tycu, la data 2009-12-21 14:27:11 Tradatorul si vanzatorul de tara ,terminator Boc, in afara de faptul ca a vandut tara ungurilor, a lovit in Biserica Ortodoxa Romana, in Biserica Catolica , numind in functia de ministrul cultelor , un ungur de credinta " reformat "- vanzatorul de tara Boc !
La aceasta situatie ne-a adus lipsa democratiei. Ca este majoritate formata. Opozitia.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
anca_relu_upcmail_ro

477 mesaje
Postat pe: 21 Decembrie 2009, ora 14:33

Parerea mea este ca noul guvern cu unele exceptii ar putea rezolva multe in aceasta tara daca va fi lasat sa-si indeplineasca proiectele sustinute in campaniile electorale.
Nu uitati...industrie ...aproape ioc....
...agricultura....distrusa...
.... locuri de munca din ce in ce mai putine si.....limite de varsta...
Daca politicenii nu vor accepta nici astazi ca manevrele lui Geoana nu au dat roade si nici nu vor da sa nu ne miram daca in 2010 ...totul va fi ...DESERTACIUNE....

9am178249

5 mesaje
Oras: Vaslui

Postat pe: 21 Decembrie 2009, ora 14:36

De la: florinpreda999, la data 2009-12-20 15:59:41
De la: 9am107921, la data 2009-12-20 15:51:46ESTE O DESEMNARE FOARTE ,FOARTE BUNA. SA FIE SANATOS SI SA TERMINE ODATA CU TOTI ACESTI NIMENI CARE TINE TARA PENTRU INTERESUL LOR SI NU A NOASTRA.
asa e tovarase,sa terminam odata cu elementele declasate care au dus tara de rapa,au exploatat fara mila poporul muncitor si au supt.....sangele proletariatului nostru taranesc si intelectual

iulian nistor
anca_relu_upcmail_ro

477 mesaje
Postat pe: 21 Decembrie 2009, ora 14:39

De la: ducudor, la data 2009-12-19 15:26:34Cu Boc 1,2,3,4....x la n+1 ,in tara va fi nenorocire.Si nu as fi avut nimic impotriva lui daca ar fi fost capabil sa ia decizii singur .Dar cand ochii si urechile lui sunt doar catre Cotroceni,ce incredere sa mai am in el?Cu el ,obedienta a ajuns la rang de "excelenta".Si asa va materializa "ciuruirea"noastra prevazuta in programul de "guvernare"conceput de "conducatorul iubit ales de popor".Cu asa conducatori,vant la pupa!.......si vai de noi !!!!!!!!

Eu am grija si la ce spun si la ce gandesc pentru ca am trait in direct mai multe transformari decat tine cred....
BAFTA iti doresc.

9am109115

9 mesaje
Postat pe: 21 Decembrie 2009, ora 14:52

:

"Piticul atomic" a avut (si va avea dupa toate probabilitatile) un efect destructiv asemantor unei bombe atomice pentru economia si societatea roamneasca. Dar fireste "piticul" este o simpla unealta docila (la fel ca o bomba) in mina "Marelui Maestru" care il manevreaza si il "detoneaza" pina la nimicirea totala a sarmanului popor roman

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 21 Decembrie 2009, ora 14:56

De la: 9am178850, la data 2009-12-21 14:33:16Parerea mea este ca noul guvern cu unele exceptii ar putea rezolva multe in aceasta tara daca va fi lasat sa-si indeplineasca proiectele sustinute in campaniile electorale.
Nu uitati...industrie ...aproape ioc....
...agricultura....distrusa...
.... locuri de munca din ce in ce mai putine si.....limite de varsta...
Daca politicenii nu vor accepta nici astazi ca manevrele lui Geoana nu au dat roade si nici nu vor da sa nu ne miram daca in 2010 ...totul va fi ...DESERTACIUNE....

tot pe Geoana vreti sa dati vina ca Nu merge guvernul lui Boc ? acum aveti majoritate in Parlament ! tot ce veti vrea sa faceti va fi votat ! ce mai vreti ? acum puteti dovedi de ce sunteti in stare ! desi, nu bag mina in foc ca veti fi capabili vreodata sa recunoasteti ca ati gresit in alegerea voastra ....nu va sta-n caracter ! si Seful vostru a spus ca daca guvernul lui Boc I ,atunci,la prima investitura, Nu va avea rezultatele scontate,el nu va mai candida ! ei si ce daca a spus asta ca si cea cu demisionez in 5 minute !? glume d'ale lu' Sefu" ...

9am109115

9 mesaje
Postat pe: 21 Decembrie 2009, ora 15:00

Cioc-Boc treci la loc si nu mai fa boacane ca esto bocna de prostie si ciocul mic

Fosta membra 9am.ro

3030 mesaje
Oras: Brasov

Postat pe: 21 Decembrie 2009, ora 18:05

Il apreciez peEmil Boc , sper sa faca treaba buna , sa conduca guvernul in asa fel ca tara asta sa mearga pe drumul cel bun , spre progres.

GINA
danaela_45

7 mesaje
Postat pe: 21 Decembrie 2009, ora 19:15

Nu stiu ce ziceti voi ca a facut Boc la Cluj.
A papat banii pe turism ruta Cluj-Bucuresti ,pentru vesnica pomenire sub patrafirul lui Basescu.
A JURAT STRAMB -pe BIBLIE (cartea aia cu extraterestri,pentru sustinatorii micutului)-ca nu lasa Clujul pe mana UDMR-ului.Zis si facut.Boros Janos sfida romanii la audiente.Ca Boc era dus ..bu.
A taiat copacii (ca avea o oftica de la el din sat),sfidand legile tarii si dorinta clujenilor.
A interzis plimbarile cu catei -dar il inteleg,ca eu am un Teckel si mi-a zis mie unul de la primarie ca trebuie sa ii pun botnita in centrul Clujului,ca asa a dat ordin micutzul.Firesc si omeneste,ca doar la balls-urile lui putea ajunge si Rostogol al meu,si nu era pacat???
Vai noua!

pusy_55

283 mesaje
Oras: Ploiesti

Postat pe: 21 Decembrie 2009, ora 19:21

APOCALIPSA 2010

Pagini: << 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Ce parere aveti despre desemnarea lui Boc?
Mergi la: