back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Ce parere aveti despre desemnarea lui boc?

Pagini: << 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

5843 mesaje
Postat pe: 17 Februarie 2010, ora 16:17

De la: gabigabi, la data 2010-02-17 15:57:45
De la: 9am178850, la data 2010-02-17 15:37:39
De la: 9am178165, la data 2010-02-15 12:13:52
De la: 9am178850, la data 2010-02-15 11:56:33
De la: 9am178165, la data 2010-02-13 17:46:30In orice caz desemnarea lui boc a fost cea mai catastrofata solutie pentru Romania!!!!!!!!
HEI VOTANTII LUI TB, VA PLACE SA AJUNDETI SA GUSTATI DIN PROPRIA PROSTIE, VA PLC MASURILE GUVERNAMENTALE DIN PREZENT?
Incepeti sa va vindecati da iubirea pentru tb, sau trebuie sa mai luati cateva lovituri?!!!!!!!!!!

Ai citit Stiri Rol? Un membru PSD il critica pe Geaoana. Mai citeste si alte ziare. Mai bine accepta ceea ce au votat cei mai multi chiar daca diferenta nu a fost covarsitoare.

Ce esti cu Geaona de il sustii cu atata ardoare???

Nu-l sustin pe Geoana, nu sunt membru PSD.
Doar atat ca nu pot sa suport frauda oriunde s-ar afla, si stim cu totii ca daca era pe bune si se respecta vointa legitima a poporului roman, la Cotroceni sa afla acum Geoana.
Nu-l admir, dar recunosc faptul ca Geoana ar fi trebuit sa fie presedintele de drept al Romaniei.
Tie-ti place ca ai fost inselat de camarila portocalie care a fraudat masiv alegerile prezidentiale? MIE NU!!!!!!!!!

Ce am votat a iesit.

Sondajele telefonice au vorbit

Sondajele efectuate la usa au vorbit

Sondajele din ziua alegerilor pe ce sau bazat?????

TvB1 a anuntat Traian Basescu pe primul loc.

Celelalte doua institute de sondaj pe ce s-au bazat????

Pe internet Traian Basescu a fost tot timpul pe primul loc.

Cine a fraudat?? Cine a incercat fraudarea????

Cei ce boicoteaza in continuare.

zauuuu ? phai ! tu chiar n-ai vazut ca-i taman viceversa? chiar asa orbiti sunteti ? sa nu uiti sa-ti pui ochelarii cind iti vei numara banii din salariu si sa folosesti lupa ,ca sa vezi mai bine ce-ti ramine dupa ce ti-ai platit hangaralele .....daca-ti ajung, bineinteles ! OAMENII si-au primit salariile pe luna Ian. Micsorate ! stii asta ?
cineva i-a mari dioptriile la ochelari.......

9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 17 Februarie 2010, ora 16:59

De la: Victor2009, la data 2010-02-17 16:16:01
De la: Victor2009, la data 2010-02-17 16:15:13
,,Nu-l sustin pe Geoana, nu sunt membru PSD.
Doar atat ca nu pot sa suport frauda oriunde s-ar afla, si stim cu totii ca daca era pe bune si se respecta vointa legitima a poporului roman, la Cotroceni sa afla acum Geoana.
Nu-l admir, dar recunosc faptul ca Geoana ar fi trebuit sa fie presedintele de drept al Romaniei.
Tie-ti place ca ai fost inselat de camarila portocalie care a fraudat masiv alegerile prezidentiale? MIE NU!!!!!!!!! '' Nu realizezi ca toti au furat....?? Mai conteaza acum cine a furat mai mult ?

Halal judecata!!!!!!!!!!!!
Pai normal ca conteaza cine a furat mai mult!!!!!!!!!!
Ce tie iti e tot una cine te conduce, daca o sa prosperi sau o sa faci foame?!!!!!!!!!!!
MIE NU!!!!!!!!!!!

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

1196 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 17 Februarie 2010, ora 21:49

De la: 9am178165, la data 2010-02-17 16:59:52
Tie-ti place ca ai fost inselat de camarila portocalie care a fraudat masiv alegerile prezidentiale? MIE NU!!!!!!!!! '' Nu realizezi ca toti au furat....?? Mai conteaza acum cine a furat mai mult ?

Ce tie iti e tot una cine te conduce, daca o sa prosperi sau o sa faci foame?!!!!!!!!!!!
MIE NU!!!!!!!!!!!
Ma numar inca printre sustinatorii acestui guvern, dar sunt sigur ca nu exista diferenta intre partide..... Toate reprezinta doar interesele clientelei lor politice, insa guvernul Boc parca este un pic mai credibil si doreste pe langa furaciune sa mai faca si un pic de reforma. Sper chiar sa faca ce au promis in campania electorala.

,,Ai grije de gandurile tale....caci ele se vor transforma in cuvinte! Ai grije de cuvintele tale...caci ele se vor transforma in fapte ! Ai grije de faptele tale...caci ele se vor transforma in obiceiuri ! Ai grije de obiceiurile tale...caci acela va fi destinul tau !''
Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 17 Februarie 2010, ora 22:57

De la: Victor2009, la data 2010-02-17 21:49:40 Ma numar inca printre sustinatorii acestui guvern, dar sunt sigur ca nu exista diferenta intre partide..... Toate reprezinta doar interesele clientelei lor politice, insa guvernul Boc parca este un pic mai credibil si doreste pe langa furaciune sa mai faca si un pic de reforma. Sper chiar sa faca ce au promis in campania electorala.
Pai deja au inceput ! Dar exact in sensul mersului unui rac ! Somajul creste, nivelul de trai scade, invatamantul se sufoca si mai tare, sistemul sanitar sa zica mersi daca scapa in Iunie de colaps, transporturile pe calea ferata s-au mutat in ... aer, veniturile salariale scad si numai in sistemul bugetar, viitorul nostru la batranete este distrus cu concursul intreg al actualului Guvern prin asa zisa lege a pensiilor pe principiul ''Mai da-l dracu ! E batran !'' .... peste 6000 de firme si-au suspendat activitatea numai in ianuarie, inflatia depaseste nivelul prognozat ... si tot asa.
Te rog sa enumeri cateva realizari minimale ale actualului Executiv.
In fata lor, promit sa fac plecaciuni si sa-mi pun pene in fund in Pta. Victoriei ! Esti in stare ! dar sa fie vizibile si nu vorbe de genul:''Vom face!''

Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 17 Februarie 2010, ora 23:32

De la: Dorinel, la data 2010-02-17 22:57:08Pai deja au inceput ! Dar exact in sensul mersului unui rac !
----------------------------------------------------------------
.... veniturile salariale scad si numai in sistemul bugetar ...
-----------------------------------------------------------------
In fata lor, promit sa fac plecaciuni si sa-mi pun pene in fund in Pta. Victoriei ! Esti in stare ! Dar sa fie vizibile si nu vorbe de genul: ''Vom face!''

.... veniturile salariale scad si NU numai in sistemul bugetar ...

Fosta membra 9am.ro

5843 mesaje
Postat pe: 18 Februarie 2010, ora 08:46

De la: Dorinel, la data 2010-02-17 23:32:56
De la: Dorinel, la data 2010-02-17 22:57:08Pai deja au inceput ! Dar exact in sensul mersului unui rac !
----------------------------------------------------------------
.... veniturile salariale scad si numai in sistemul bugetar ...
-----------------------------------------------------------------
In fata lor, promit sa fac plecaciuni si sa-mi pun pene in fund in Pta. Victoriei ! Esti in stare ! Dar sa fie vizibile si nu vorbe de genul: ''Vom face!''

.... veniturile salariale scad si NU numai in sistemul bugetar ...
americanii sau dat cu curul de pamant sustinand sus si tare ca democratia este cea mai buna forma de convetuire intr-o tara .......dupa 20 de ani se adevereste ca democratia este exact un rahat cu apa rece ...........cu care ne imbatam ascultand europa libera.........Romania se reprezinta in lume tot cu ce sa realezat inainte de'89,adica cu ce au construit parintii nostri si o mare parte din noi.DEMOCRATIA =UTOPIE,....ADEVARUL ADEVARAT ESTE CA SE INCURAJEAZA LENEA SI PROSTIA

9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 18 Februarie 2010, ora 09:18

De la: Victor2009, la data 2010-02-17 21:49:40
De la: 9am178165, la data 2010-02-17 16:59:52

MIE NU!!!!!!!!!!!
Ma numar inca printre sustinatorii acestui guvern, dar sunt sigur ca nu exista diferenta intre partide..... Toate reprezinta doar interesele clientelei lor politice, insa guvernul Boc parca este un pic mai credibil si doreste pe langa furaciune sa mai faca si un pic de reforma. Sper chiar sa faca ce au promis in campania electorala.

Te rog eu frumos NU MAI SPERA IN NICI O REFORMA A GUVERNULUI ACTUAL!!!!!!!!!
Prietene, de ce crezi ca-i fac pe cei de la putere incapabili?
Pentru ca nu stiu sa procedeze decat ca taranul, sa faca economie, sa traga de oriunde nu sunt oamenii lor, de la pensionari, de la someri, de la angajati, de la actori, de la sportivii medaliati in competitiile internationale care si-au consumat toata vlaga in mii de ore de antrenament.
PSD-UL A ADUS IN ROMANIA RENAULTUL, UNDE SALARIILE AU AJUNS LA 16 MILIOANE VECHI PE LUNA, PNL-UL A ADUS NOKIA, TOT PNL-UL A ADUS LA CRAIOVA FORD-UL!!!!!!!!!!!
NU-I LAUD FRATE, DAR SUNT SATULA DE FRAZE SFORAITOARE PD-L-ISTE, SI NADA rezultate.
PD-L-UL CE COMPANIE A ADUS IN ROMANIA, SPUNE-MI CE REFORMA ESTE ASTA?!!!!!!!!!!!!!!!!
SA NU MAI COMENTEZE PORTOCALII CA DEJA AU CEVA VECHIME LA PUTERE DAR IN AFARA DE TAIERI DE PANGLICI PENTRU FIX PIX, PARTII, SI O BUCATICA DE AUTOSTRADA NELEGATA DE NIMIC, UN ORAS MAI INPORTANT SAU O VAMA CEVA, NISTE OBIECTIVE TURISTICE N-AM VAZUT NIMIC!!!!!!!!!!!!!!!!!
NU MAI SPERA FRATE CA SPERI DEGEABA, VIDEANU DOARME VISAND LA AURUL DE LA ROSIA MONTANA, STIU CA NU E IN NEGOCIERI CU VREO COMPANIE SA BIFAM SI PENTRU PD-L CEVA, IAR UDREA SCRIE LA TONE DE MACULATURA IEFTINA DE STUDII DE DOI BANI SI PAPA BANI FRUMOSI FARA CA NOI SA VEDEM CEVA.
TOCMAI ACU` UDREA MAI PAPA LA 800.000 DE EURO PE UN CONTRACT PENTRU SEMNE TURISTICE.
SI FIINTA ASTA E MINISTRU!!!!!!!!!
NU PUTEA CU BANII AIA SA REABILITEZE VREO STATIUNE TURISTICA CEVA, CA TOATE-S RUINATE. MAI BINE PLECA IN BRAZILIA CU MAZARE CA ORICUM NU E BUNA DE NIMIC.

ASTIA SUNT OAMENII DE LA CARE TU ASTEPTI REFORMA!!!!!!!!!!!
IMI PARE RAU PENTRU TINE, DAR ASTEPTI DEGEABA, CA ASTIA NICI NU STIU CUM SI NICI NU VOR.

9am043982

3 mesaje
Postat pe: 18 Februarie 2010, ora 10:37

a s-
O SA O SIMTI PE PIELEA TA CAT DE "COMPETENT"ESTE ACEST HANDICAPAT...

9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 18 Februarie 2010, ora 10:39

De la: 9am043982, la data 2010-02-18 10:37:00a s-

Aha, ma ameninti, si ce-o sa-mi faca, o sa-mi ia boii de la caruta, sau o sa-mi studieze contul gol?!!!!!!!!!!!

Fosta membra 9am.ro

5843 mesaje
Postat pe: 18 Februarie 2010, ora 10:41

De la: 9am178165, la data 2010-02-18 10:39:30
De la: 9am043982, la data 2010-02-18 10:37:00a s-

Aha, ma ameninti, si ce-o sa-mi faca, o sa-mi ia boii de la caruta, sau o sa-mi studieze contul gol?!!!!!!!!!!!
NASPA

Fosta membra 9am.ro

1196 mesaje

Postat pe: 18 Februarie 2010, ora 15:37

De la: Dorinel, la data 2010-02-17 22:57:08
De la: Victor2009, la data 2010-02-17 21:49:40 Ma numar inca printre sustinatorii acestui guvern, dar sunt sigur ca nu exista diferenta intre partide..... Toate reprezinta doar interesele clientelei lor politice, insa guvernul Boc parca este un pic mai credibil si doreste pe langa furaciune sa mai faca si un pic de reforma. Sper chiar sa faca ce au promis in campania electorala.
Pai deja au inceput ! Dar exact in sensul mersului unui rac ! Somajul creste, nivelul de trai scade, invatamantul se sufoca si mai tare, sistemul sanitar sa zica mersi daca scapa in Iunie de colaps, transporturile pe calea ferata s-au mutat in ... aer, veniturile salariale scad si numai in sistemul bugetar, viitorul nostru la batranete este distrus cu concursul intreg al actualului Guvern prin asa zisa lege a pensiilor pe principiul ''Mai da-l dracu ! E batran !'' .... peste 6000 de firme si-au suspendat activitatea numai in ianuarie, inflatia depaseste nivelul prognozat ... si tot asa.
Te rog sa enumeri cateva realizari minimale ale actualului Executiv.
In fata lor, promit sa fac plecaciuni si sa-mi pun pene in fund in Pta. Victoriei ! Esti in stare ! dar sa fie vizibile si nu vorbe de genul:''Vom face!''
Am impresia ca sunteti un om umblat si cu ceva studii, asa ca nu inteleg de ce va faceti ca nu pricepeti situatia actuala? Aceasta tara este in plina criza financiara stimate domn..... Dorim cu totii redresarea economica dar dumneavoastra uitati esentialul....Aceasta criza a aparut in 2007 si a luat amploare incepand cu anul 2008 cand la guvernare erau IDOLII dumneavoastra! Ce a facut PSD+ PNL in perioada cand trebuiau sa implementeze masurile de atenuare a crizei? Pai au feliat ,,CASCAVALUL'' iar la sfarsitul anului 2008, doar in luna decembrie si-au inpartit frateste 4 miliarde de euroi....Ei ce masuri au luat??? Nu vreau sa fiu acum avocatul acestui guvern si nici nu vreau sa cad in derizoriu aparand pe cei de la putere, dar observ ca aveti pretentii ca acestia sa faca minuni doar pocnind din degete.....Oare mizeria in care traim se datoreaza doar ultimului an in care a fost PDLul la guvernare??? Nu cumva altii sunt de vina pentru dezastrul acestei tari??? De ce nu sunteti corect ??

,,Ai grije de gandurile tale....caci ele se vor transforma in cuvinte! Ai grije de cuvintele tale...caci ele se vor transforma in fapte ! Ai grije de faptele tale...caci ele se vor transforma in obiceiuri ! Ai grije de obiceiurile tale...caci acela va fi destinul tau !''
9am065790

25 mesaje
Postat pe: 18 Februarie 2010, ora 22:50

Valeriu ZgoneaAdoptarea n Senat, cu girul PDL, a proiectului privind reorganizarea regiunilor ne arat care este preul promis maghiarilor pentru participarea la guvernare.

UDMR propune, prin aceast iniiativ legislativ, modificarea i completarea Legii nr.315/2004 privind dezvoltarea regional n Romnia, prin constituirea a 16 regiuni i 5 macroregiuni de dezvoltare, pe motiv c acest lucru ar permite utilizarea mai eficient a resurselor financiare i umane. Scopul evident este altul. Potrivit hrii Romniei concepute de UDMR, judeele Mure, Harghita i Covasna formeaz o singur regiune, inclus n a V-a macroregiune, alturi de judeele Bistria-Nsud, Cluj, Maramure, Bihor, Slaj i Satu Mare. Limitele acestei macroregiuni se apropie foarte mult de cele ale zonei pe care Romnia a pierdut-o n 1940, n urma Dictatului de la Viena!

Dup ce au trecut pe furi, prin Senat, aceast iniiativ, liderii UDMR ne spun s fim linitii i ne dau asigurri c proiectul de reorganizare a regiunilor este n interesul Romniei! ns modul n care UDMR i urmrete agenda autonomist pune sub semnul ntrebrii orice asigurri de acest gen.

Liderul UDMR Harghita, Borboly Csaba, a declarat fr ocoliuri pentru ziarul Kronika, din Ungaria: Acest proiect de lege urmrete formarea unor regiuni de dezvoltare secuieti, ca prim pas pentru obinerea autonomiei pe criterii etnice.

Mai mult, preedintele UDMR, actualul vicepremier Marko Bela, a spus, zilele trecute, c a venit vremea s se vorbeasc liber i rspicat despre autonomie. Sunt de acord cu dl. Marko Bela. A venit vremea s spunem lucrurilor pe nume. A venit vremea ca maghiarii s nu se mai nvrt n jurul cozii i s cread c suntem prea fraieri s nelegem ce urmresc ei de fapt. A venit vremea s spunem c nu vom accepta federalizarea Romniei, nu vom accepta un stat n stat, maghiar, n inima rii, iar aceast idee ne amintete de sinistra Regiune Autonom Maghiar nfiinat de tovarul Stalin, n 1952.

Romnia nu este un stat multinaional, iar gestul UDMR nu este dect un act de provocare. Romnia nu va fi niciodat mprit dup criterii etnice, aa cum dorete UDMR-ul. i spun rspicat, de la acest microfon, c este o neruinare ceea ce face UDMR. i tot o neruinare este i ceea ce face PDL!

Pentru c am fost ntrebat de muli ceteni din Oltenia, dar i din Ardeal, cum a fost posibil adoptarea acestui proiect n Senat, vreau s lmuresc mai nti acest aspect i s spun clar: cu ajutorul PDL.

Propunerea legislativ a UDMR a fost depus de anul trecut la Senat.

Iniiativa UDMR a primit aviz negativ de la Guvern, pe 23 septembrie 2009, cnd PSD era nc la guvernare. Consiliul Legislativ a avizat favorabil proiectul, cu unele observaii ce ar fi trebuit s se materializeze prin amendamente ale parlamentarilor. Intrat n proceduri parlamentare, iniiativa UDMR a fost respins pe 2 februarie a.c. de Comisia pentru administraie de la Senat, aceasta sesiznd c actuala sectorizare a Romniei, pe 8 regiuni de dezvoltare, este realizat n conformitate cu negocierile de aderare, corespunztor regulamentului NUTS invocat de parlamentarii UDMR. Subliniez, n acest context, c Romnia are dreptul s acceseze fonduri europene n baza structurilor discutate, negociate i semnate, astfel nct ar fi total inoportun s se schimbe regiunile de dezvoltare.

Pe 8 februarie a.c., cnd preedintele Senatului a supus la vot n plen respingerea iniiativei legislative, liderul senatorilor PDL a solicitat retrimiterea iniiativei la Comisie, pentru ca senatorii PDL s depun amendamente. Solicitarea PDL pare ciudat, deoarece se tia c peste numai o zi expira termenul de votare a iniiativei. Pe 9 februarie, Comisia pentru administraie s-a reunit, dar parlamentarii PDL nu au depus nici un amendament! Membrii Comisiei au dat din nou aviz negativ raportului.

Pe 10 februarie, la nceputul edinei Senatului, reprezentantul Guvernului un secretar de stat de etnie maghiar nu era prezent la dezbateri i s-a cerut s nu se dezbat legea n lipsa reprezentantului cu pricina. Pe la ora 12,30, cnd s-a cerut s se ia n dezbatere proiectul de lege, parlamentarii UDMR prsiser sala de plen, rmnnd doar liderul lor de grup care a cerut s se constate c nu mai exist cvorum de edin. Astfel, proiectul nu a mai putut fi dezbtut i a trecut prin adoptare tacit. Recurgnd la asemenea tertipuri, UDMR sper s i ating scopul. ns domnul Marko Bela i colegii domniei sale nu trebuie s-i fac iluzii, pentru c proiectul ajunge la Camera Deputailor, care este for decizional.

Stimai colegi, m ntreb i v ntreb: n care ar european reprezentanii unei minoriti i permit s ntind coarda pn la limitele sfidrii?

n luna mai a anului trecut, liderii UDMR organizau o mare adunare naional secuiasc la Miercurea Ciuc i prezentau o aa-zis Proclamaie, din care citez: Noi, maghiarii din Secuime, proclamm unitar n numele comunitii: drepturile de autoguvernare i de autodeterminare, inclusiv autonomia teritorial a regiunilor cu populaie majoritar maghiar, folosirea limbii materne a minoritilor ca limb oficial la nivel local i regional. Marko Bela, membru al Parlamentului Romniei, spunea c politica romneasc este viclean i proast. n luna septembrie a anului trecut, preedintele UDMR declara public c singura soluie prin care pot fi ndeplinite elurile maghiarilor este autonomia inutului Secuiesc.

n acest moment, liderii UDMR susin c proiectului privind reorganizarea regiunilor face parte din programul de guvernare al actualului Cabinet! Marko Bela a declarat, smbt, 13 februarie 2010, c reprezentanii PDL sunt de acord cu proiectul lor de redesenare a regiunilor.

Dac v aducei aminte, Traian Bsescu se btea cu pumnul n piept, anul trecut, spunnd c inutul Secuiesc e o bazaconie i c nu se poate ntmpla nimic, romnii s stea linitii, statul nostru este naional, unitar i suveran. Iat c PDL, aflat la guvernare cu UDMR, pltete acum pentru voturile maghiarilor din turul al doilea al alegerilor prezideniale, fcnd primul pas spre autonomia pe criterii etnice.

Totodat, liderii UDMR mizeaz pe sprijinul pedelitilor i pentru adoptarea Statutului minoritilor naionale, echivalent cu obinerea autonomiei culturale pentru comunitatea maghiar. Proiectul prevede constituirea unor organisme ale minoritilor, denumite Consilii Naionale ale Autonomiei Culturale, care ar urma s decid n privina nfiinrii sau desfiinrii unor coli, a destituirii directorilor unitilor culturale, de nvmnt sau pres, precum i a programei colare referitoare la limba matern i istoria proprie. Aceste Consilii ale Autonomiei ar funciona ca autoriti administrative autonome cu personalitate juridic, finanate din bugetul de stat. n atribuiile lor ar mai intra i elaborarea unor strategii pentru punerea n valoare a patrimoniului cultural al minoritilor.

Controversatul proiect este blocat n Parlament de vreo patru ani, pentru c marea majoritate a parlamentarilor a apreciat c acceptarea autonomiei culturale ar fi o grav eroare. Inclusiv pedelitii au fost mpotriva acestui proiect. Iar acum Statutul minoritilor a devenit o prioritate a Guvernului Boc! PDL face jocul UDMR, fr s in cont de interesul naional i de interesele romnilor. Domnul Boc este n stare s cumpere din bugetul rii i srma ghimpat cu care s nconjoare inutul Secuiesc Autonom.

Romnii ne cer s dm dovad de responsabilitate, aici, n Parlamentul Romniei i ne ntreab dac aceste proiecte ale UDMR nu aduc atingere siguranei naionale.

Trebuie, stimai colegi, s analizm lucrurile cu maxim seriozitate. Trebuie s respingem enclavizarea pe criterii etnice i revenirea n actualitate a unei creaii staliniste care trezete nc amintiri dureroase romnilor din Covasna, Harghita i Mure.

Legislaia i practica european promoveaz ideea de convieuire, n sensul de valoare social constnd n buna nelegere a diferitelor grupuri etnice n cadrul aceleiai comuniti teritoriale i deschiderea spre comunicare i cooperare. n prezent, la nivel european se vorbete despre modelul romnesc de relaii interetnice, considerat etalon pentru acordarea drepturile minoritilor. n locul demersurilor pentru obinerea unei autonomii pe criterii etnice, liderii UDMR ar trebui s acioneze pentru aplicarea acestui model romnesc n judeele cu populaie maghiar majoritar, unde exist situaii de discriminare a romnilor, unde patrimoniul cultural romnesc, istoria i limba romn, simbolurile romneti nu sunt respectate.

n final, mi exprim convingerea c maghiarii din Romnia nu se pot afirma mpotriva romnilor, ci numai mpreun cu ei.

16 februarie 2010

Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 19 Februarie 2010, ora 01:03

De la: Victor2009, la data 2010-02-18 15:37:22Am impresia ca sunteti un om umblat si cu ceva studii, asa ca nu inteleg de ce va faceti ca nu pricepeti situatia actuala? Aceasta tara este in plina criza financiara stimate domn..... Dorim cu totii redresarea economica dar dumneavoastra uitati esentialul....Aceasta criza a aparut in 2007 si a luat amploare incepand cu anul 2008 cand la guvernare erau IDOLII dumneavoastra! Ce a facut PSD+ PNL in perioada cand trebuiau sa implementeze masurile de atenuare a crizei? Pai au feliat ,,CASCAVALUL'' iar la sfarsitul anului 2008, doar in luna decembrie si-au inpartit frateste 4 miliarde de euroi....Ei ce masuri au luat??? Nu vreau sa fiu acum avocatul acestui guvern si nici nu vreau sa cad in derizoriu aparand pe cei de la putere, dar observ ca aveti pretentii ca acestia sa faca minuni doar pocnind din degete.....Oare mizeria in care traim se datoreaza doar ultimului an in care a fost PDLul la guvernare??? Nu cumva altii sunt de vina pentru dezastrul acestei tari??? De ce nu sunteti corect ??
Corect am sa fiu cand vad primul semn de corectitudine si normalitate din partea acestui guvern. Deocamdata, in afara de demagogie ieftina, si asta nu de ieri, cam de la jumatatea anului 2007, la PDL n-am vazut ! Nimic, dar absolut nimic, in sensul unor minime intentii de a pune in practica o buna parte din programul lor de guvernare cu care au castigat alegerile in 2008 ...! Doar vobe, vorbe si iar vorbe !
Nu a mai cunoscut Romania o situatie atat de cruda si trista ca pana acum unde mai toata lumea este nemultumita. Si nu este de vina doar criza mondiala .
Si da, ca sa fiu in ton cu mesajul tau, nu doar actualului Executiv poarta vina situatiei Romaniei anului 2010, la asta au contribuit din plin mai toate guvernarile de dupa '89, cu precadere cea PSD-ista, fiind si cea mai longeviva. Problemele s-au mostenit an dupa an si s-au acutizat intr-un final !
Dar asta nu scuza actualul Guvern care intr-un an pe care toti specialistii in economie si finante il anuntau ca fiind unul extrem de dificil, ma refer la anul 2009, si daca imi aduc eu bine aminte, asta ca o conexiune cu momentul, pana si tovarasul Basescu defila la fel de iresponsabil, de parca consilierii lui dormeau dusi cu totii, tu guvernul Boc, PDL+PSD atunci, sa iei in deradere totul si la care sa adaugi un bonus de peste 30% cu cheltuielile in sistemul bugetar. Nu era suficienta linia trasa dupa 2008 ! Si sa nu mai zic cate alte masuri irealiste, fara fundament, gandite probabil pe genunchii Elenei Udrea. E prea mult.
Putem vorbi atat de incompetenta cat si de bataie de joc. Crasa !
Si ca sa ma intelegi bine, nu am pretentia sa faca minuni, cer doar ca oricare alt cetatean al Romaniei, masuri clare de combatere a crizei, nu doar de natura monetara in numele careia ne imaginam ca facem reforma, starpirea coruptiei mediului politic, competenta in luarea masurilor si mai multa responsabilitate vis-a-vi de problemele social-economice ale acestei tari.
Nu vreau nimic special, vreau doar normalitate si zau daca ma intereseaza ce partid conduce aceasta tara. Nu mai sunt simpatizantul nici unui partid in acest moment, am fost pana nu de mult simpatizantul PNL-ului, o perioada si membru.
Si inca ceva, in 2007 si 2008, dar asta cam pana undeva pe la mijlocul anului, mai nimeni nu banuia cam ce efecte ar putea avea criza inceputa de boomul imobiliar din SUA.
Cam de prin luna August se vorbea in anumite cercuri de criza, si fara nici o exagerare la modul cel mai serios - asta din cunostintele mele, atunci fiind si membru de partid - dar, si de aici mai vine si supararea mea pe PNL, fiind un an electoral si fara perspectiva reala de a mai intra la guvernare, robinetul s-a tinut deschis la maxim in detrimentul Romaniei.
In fapt, ce a facut PNL atunci, se aseamana izbitor cu ce a facut PDL-ul in 2009.
PNL-ul a profitat din plin de contextul economic al momentului, e adevarat ca au mai aplicat si masuri economice, dar mai ales fiscale in ajutorarea economiei, pe cand PDL-ul ... sa ne fie cu iertare, si cu cartile pe masa ....
Pentru mine, si am curaj sa pun ramasag pe orice ca si pentru majoritatea romanilor, guvernul Boc va ramane in istorie ca fiind unul dintre cele mai incomepetente guverne de dupa '89. Si nu o spun cu satisfactie, la urma urmei sunt roman si vreau ca in tara asta sa fie bine.

anca_relu_upcmail_ro

477 mesaje
Postat pe: 19 Februarie 2010, ora 14:20

De la: 9am045616, la data 2010-02-17 16:17:47
De la: gabigabi, la data 2010-02-17 15:57:45
De la: 9am178165, la data 2010-02-13 17:46:30In orice caz desemnarea lui boc a fost cea mai catastrofata solutie pentru Romania!!!!!!!!
HEI VOTANTII LUI TB, VA PLACE SA AJUNDETI SA GUSTATI DIN PROPRIA PROSTIE, VA PLC MASURILE GUVERNAMENTALE DIN PREZENT?
Incepeti sa va vindecati da iubirea pentru tb, sau trebuie sa mai luati cateva lovituri?!!!!!!!!!!

Ai citit Stiri Rol? Un membru PSD il critica pe Geaoana. Mai citeste si alte ziare. Mai bine accepta ceea ce au votat cei mai multi chiar daca diferenta nu a fost covarsitoare.

Tie-ti place ca ai fost inselat de camarila portocalie care a fraudat masiv alegerile prezidentiale? MIE NU!!!!!!!!!

Ce am votat a iesit.

zauuuu ? phai ! tu chiar n-ai vazut ca-i taman viceversa? chiar asa orbiti sunteti ? sa nu uiti sa-ti pui ochelarii cind iti vei numara banii din salariu si sa folosesti lupa ,ca sa vezi mai bine ce-ti ramine dupa ce ti-ai platit hangaralele .....daca-ti ajung, bineinteles ! OAMENII si-au primit salariile pe luna Ian. Micsorate ! stii asta ?
cineva i-a mari dioptriile la ochelari.......

Na-i gresit port ochelari....doar ca nu am dipotrii mari

Daca economia este in criza in intreaga lume ...GEOANA venea cu banii in buzunar???DE UNDE???? Si America este in criza economica.

Ce a insemnat jocul lui 'politic' ...cu retragerea????

Cum era cu lumina violeta.???

Cred in fenomenele paranormale.

Care a fost efectul 'sedintei celor cinci ghicitoare???' Ca sau dus si la Cotroceni....

Daca ele au avut dreptate de ce nu au disparut fortele raului????

Sau raspunsul il primim dupa alegerile din artidul PSD!!!!

NU USI INCHISE

anca_relu_upcmail_ro

477 mesaje
Postat pe: 19 Februarie 2010, ora 14:33

De la: 9am178165, la data 2010-02-17 15:43:01

Ce am votat a iesit.

Hai la concret pisoiule!!!!!!!!!!!!!
Fara texte despre sondaje ca n-are rost sa insist ca oricum cine nu vrea sa priceapa, nu pricepe!!!!!!!!!!!!!!
Asa economic vorbeste pisoiule, DE CE PD-L-UL SI ONOR PREMIERUL NU ADUCE COMPANII PUTERNICE MULTINATIONALE IN ROMANIA DACA SE DA ASA DESTEPT, HAI ZI REPEDE CA DE FANFARONADE GEN CAMIONEROS SUNT SATULA !!!!!!!!!!!!!!!!

Fanfaronade?????

Te-ai nascut dupa anii '90...sau aveai doar cativa anisori????

PSD-ul a adus firme mari si foarte mari ...Dar a vandut totul la SUBVALOARE...

Dupa ce a vandut...laARABI in mod special...si amaericani...si spanioli....PATRONII si-au umplut buzunarele si dupa aceea au vandut si au demolat tot

Hale intregi transformate in depozite de nu se stie ce

SOMAJUL IN FLOARE

CARE SUNT FANFARONII????

Fosta membra 9am.ro

1639 mesaje
Oras: Mangalia

Postat pe: 19 Februarie 2010, ora 14:35

Guvernul asta a lui Boc ..parca ar fi de extrema stanga..auziti boi stire ::Copiii care au parinti cu venituri mari nu mai primesc alocatii "

Adica pentru ca eu castig mult, sa il penalizeze pe fi-miu. Eu zic sa ii faca si o steluta sa o poarte in piept si sa isi ia omor la scoala, al dracu burghez din familie nesanatoasa. Sau cum mai spuneau altii mai jos, sa nu mi se mai dea pensie pentru ca oricum am castigat destul de-a lungul vietii. Sau sa platesc franzela 50 de roni, ca imi permit da-ma dracu. Sau sa platesc inca 2-3 intretineri la bloc, si pentru aia care nu isi permit sa si le plateasca singuri, ca la valoarea mea ce mai e o intretinere. Bravo domle, tare logica aveti!
Astia din PDL au facut un studiu si au vazut ca asistatii si coloratii se inmultesc mai mult asa ca s-au gandit sa-i stimuleze suplimentar ca sa-si asigure electorat in viitor.

Fosta membra 9am.ro

1196 mesaje

Postat pe: 19 Februarie 2010, ora 20:59

Pentru Dorinel.......Salut ! Vreau sa stii ca avem aceleasi convingeri. Singura diferenta este ca inca mai sper in minuni !!

9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 19 Februarie 2010, ora 22:18

Asta e autoritarismul domnilor, daca vrea nelegitimul de la Cotroceni maine il desemneaza premier pe bercea mondialu!
Si adoratorii portocalii vor aplauda!!!!!!!!!!!
Ce zici popor roman, cam cum iti cade tiganiada portocalie?!!!!!!!!!!!!

anca_relu_upcmail_ro

477 mesaje
Postat pe: 20 Februarie 2010, ora 12:18

De la: CAMELYA_, la data 2010-02-19 14:35:41Guvernul asta a lui Boc ..parca ar fi de extrema stanga..auziti boi stire ::Copiii care au parinti cu venituri mari nu mai primesc alocatii "

Adica pentru ca eu castig mult, sa il penalizeze pe fi-miu. Eu zic sa ii faca si o steluta sa o poarte in piept si sa isi ia omor la scoala, al dracu burghez din familie nesanatoasa. Sau cum mai spuneau altii mai jos, sa nu mi se mai dea pensie pentru ca oricum am castigat destul de-a lungul vietii. Sau sa platesc franzela 50 de roni, ca imi permit da-ma dracu. Sau sa platesc inca 2-3 intretineri la bloc, si pentru aia care nu isi permit sa si le plateasca singuri, ca la valoarea mea ce mai e o intretinere. Bravo domle, tare logica aveti!
Astia din PDL au facut un studiu si au vazut ca asistatii si coloratii se inmultesc mai mult asa ca s-au gandit sa-i stimuleze suplimentar ca sa-si asigure electorat in viitor.

Copii cand ii concepi te gandesti la ajutorul pe care il veiprimi de la stat????

Ei trebuie sa devina o sursa de venit????

Sau ii faci pentru ca ti-ai dorit un suflet alaturi???

Ani de zile am platit taxa de celibat ...pentru cei ce aveau copii...

Primti alocatie si fiti multumiti ca ii primiti.

Fosta membra 9am.ro

677 mesaje
Oras: Buzau

Postat pe: 20 Februarie 2010, ora 15:02

De la: Unkle, la data 2008-12-15 13:05:41Va reusi el sa faca fata perioadei extrem de grele care ne asteapta? Mai ales ca are doar cativa ani de politica in spate...

VA REUSI CU SUCCES SA FACA UN DEZASTRU ECONOMIC IN ROMANIA,ASA CUM DORESTE TRAIAN BASESCU

Cit este Basescu in floare,nici in tocuri nu ma doare !
CHIOMPALIUL

360 mesaje
Oras: Caransebes

Postat pe: 20 Februarie 2010, ora 17:44

Si va iesi Basescu sa plinga la popor cu scuzele de rigoare

http://www.youtube.com/watch?v=kYP5FMAhjeo&feature=related
REGRETE

134 mesaje

Postat pe: 20 Februarie 2010, ora 18:59

De la: Unkle, la data 2008-12-15 13:05:41Va reusi el sa faca fata perioadei extrem de grele care ne asteapta? Mai ales ca are doar cativa ani de politica in spate...

Un manechin in miinile lui Basescu,care nu cunoaste starea reala din Romania si pacaleste cetatenii ,prin discurs mincinos.

Vasile Blaga a fost ales preedinte al PDL cu 1097 de voturi pentru i 28 mpotriv. El a candidat cu moiunea "PDL pentru o societate dreapt" . Noul preedinte a spus c partidul are nevoie de unitate i este dispus s colaboreze cu fostul premier Mihai Rzvan Ungureanu n perspectiva alegerilor parlamentare. Ideea a fost completat de europarlamentarul Cristian Preda care a vorbit despre Uniunea Democrat Liberal din care s fac parte alturi de PDL, Noua Republic, PNCD, PER i Mihai Rzvan Ungureanu. Liderii democrat-liberali au apreciat propunerile deoarece doresc sa nu lase Guvernul Ponta sa le descopere afacerile oneroase cu Statul astfel ca impreuna cu presedintele Basescu sa saboteze si sa creieze noi Dosare penale pentru a zadarnici functionarea Guvernului USL. INTERESUL pdl ESTE SARACIREA POPULATIE ,PENTRU A PUTEA SA REVENIM LA PUTERE.
9am065790

25 mesaje
Postat pe: 21 Februarie 2010, ora 07:33

Noul Imn al Romaniei

Hai s dm mn cu mn
S furm tot ce s-adun,
S-nvrtim hora hoiei
Pe pmntul Romniei!

Ordinea i cinstea piar!
Piar fraierii din ar !
ntre noi s nu mai fie
Dect jaf i smecherie!

Contu-n banc de te ine
Vino s te prinzi cu mine
La hoie cu unire
i pe funcii cu-nfrire!

Unde-i unul nu-i putere
S se pun de-o avere,
Unde-s doi puterea crete
i ara se prduiete!

P-amndoi n fund ne doare
C n haos ara moare.
Eu i- frate, tu-mi eti frate,
S furm ct se mai poate!

n guvern hai cu grbire
S-l secm dintr-o sorbire,
Ca s creasc banu' mare
Mai rapid n buzunare.

Dm poman -un picot
Prostului cu drept de vot
C oricum n Romnia
Noi facem paranghelia.

anca_relu_upcmail_ro

477 mesaje
Postat pe: 21 Februarie 2010, ora 14:57

De la: 9am065790, la data 2010-02-21 07:33:07Noul Imn al Romaniei

Hai s dm mn cu mn
S furm tot ce s-adun,
S-nvrtim hora hoiei
Pe pmntul Romniei!

Ordinea i cinstea piar!
Piar fraierii din ar !
ntre noi s nu mai fie
Dect jaf i smecherie!

Contu-n banc de te ine
Vino s te prinzi cu mine
La hoie cu unire
i pe funcii cu-nfrire!

Unde-i unul nu-i putere
S se pun de-o avere,
Unde-s doi puterea crete
i ara se prduiete!

P-amndoi n fund ne doare
C n haos ara moare.
Eu i- frate, tu-mi eti frate,
S furm ct se mai poate!

n guvern hai cu grbire
S-l secm dintr-o sorbire,
Ca s creasc banu' mare
Mai rapid n buzunare.

Dm poman -un picot
Prostului cu drept de vot
C oricum n Romnia
Noi facem paranghelia.

PSD a fost cei mai multi ani la putere si a vandut tot...si a concesionat si terenuri intravilane si extravilane...

Somajul s-a declansa di aniul 1990...primii someri...PSD la putere

PNTCD a fost la putere a continuat vanzarile si ...si cresterea somajului...

PNL...Tariceanu...si-au aranjat pensiile,..salariile si indemnizatiile...imprumuturi imense..dar nu a creat locuri de munca...a mai crescut somajul...si mai mult...lovitura de bumerang a dus tara in criza economica...a nu se uita ca este criza economica in intreaga lume

BOC a fost boicotat tot timpul pentru ca a umblat la buzunarele lor???

Incearca sa-i dai dreptul sa indeplineasca ce a promis si vorbim peste trei ani...DAR LASATI-L SA MUNCEASCA.....LASATI BOICOTUL ...

REGRETE

134 mesaje

Postat pe: 21 Februarie 2010, ora 18:10

Acum sa vedem pe Basescu si caricatura Boc !

Vasile Blaga a fost ales preedinte al PDL cu 1097 de voturi pentru i 28 mpotriv. El a candidat cu moiunea "PDL pentru o societate dreapt" . Noul preedinte a spus c partidul are nevoie de unitate i este dispus s colaboreze cu fostul premier Mihai Rzvan Ungureanu n perspectiva alegerilor parlamentare. Ideea a fost completat de europarlamentarul Cristian Preda care a vorbit despre Uniunea Democrat Liberal din care s fac parte alturi de PDL, Noua Republic, PNCD, PER i Mihai Rzvan Ungureanu. Liderii democrat-liberali au apreciat propunerile deoarece doresc sa nu lase Guvernul Ponta sa le descopere afacerile oneroase cu Statul astfel ca impreuna cu presedintele Basescu sa saboteze si sa creieze noi Dosare penale pentru a zadarnici functionarea Guvernului USL. INTERESUL pdl ESTE SARACIREA POPULATIE ,PENTRU A PUTEA SA REVENIM LA PUTERE.
Fosta membra 9am.ro

8971 mesaje

Postat pe: 21 Februarie 2010, ora 18:18

De la: VANGHELIED, la data 2010-02-21 18:10:55Acum sa vedem pe Basescu si caricatura Boc !
ZISE MIRESICA

"Stiu cine sunt si imi place asa cum sunt"Am incredere in mine orice s-ar intampla. Sufletul meu stie sa aleaga exact ceea ce am nevoie, sunt convinsa ca exista un rost divin in tot ceea ce se petrece si ca nimic nu este intamplator.....AM SA-MI AMINTESC IN FIECARE DIMINEATA....... -Sa rad mult si des; -Sa castig respectul oamenilor inteligenti si afectiunea copiilor; -Sa obtin aprecierea criticilor corecte si sa indur tradarea prietenilor ipocriti; -Sa apreciez ceea ce este frumos si sa descopar ce este bun in fiecare; -Sa fac astfel ca macar un suflet sa stie ce inseamna dragostea pentru ca traiesti tu; -Sa las in urma mea o lume un pic mai buna.......
9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 21 Februarie 2010, ora 18:42

Ticalosul boc s-a hotarat ca prin Seitan (ce nume predestinat) sa fure banutul din manuta copiilor Romaniei!!!!!!!!!!!!
boc si seitan postati-va in coltul strazii si asteptati copiii cand ies de la scoala furati-le banutul si pachetul de mancare, apucati-va de talharit si copii ca in rest ati talharit totul!!!!!!!!!!!!!
RUSINE SA VA FIE TICALOSILOR, CA SI IADUL A AJUNS UN LOC MULT PREA BLAND PENTRU VOI!!!!!!!!!

Fosta membra 9am.ro

5843 mesaje
Postat pe: 22 Februarie 2010, ora 09:36

De la: 9am178850, la data 2010-02-20 12:18:32
De la: CAMELYA_, la data 2010-02-19 14:35:41Guvernul asta a lui Boc ..parca ar fi de extrema stanga..auziti boi stire ::Copiii care au parinti cu venituri mari nu mai primesc alocatii "

Copii cand ii concepi te gandesti la ajutorul pe care il veiprimi de la stat????

pai daca nu ai fost in stare sa-ti asumi raspunderea de a concepe,a da nastere si de a acreste un copil normal ca trebue sa fii penaliza prin P.I.P.

9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 22 Februarie 2010, ora 09:49

De la: 9am045616, la data 2010-02-22 09:36:04

pai daca nu ai fost in stare sa-ti asumi raspunderea de a concepe,a da nastere si de a acreste un copil normal ca trebue sa fii penaliza prin P.I.P.

STII CE?!!!!!!!!!!!!
CU VIITORUL ROMANIEI NU GLUMIM, BINE?!!!!!!!!!!!!!!
CE, VREI SA CRAPE ROMANIA ODATA CU NOI, DUPA NOI POTOPUL, PUTEM SA TRAGEM APA?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
FARA GLUME DIN ASTEA, ALOCATIA PENTRU COPII ESTE UN DREPT UNIVERSAL RECUNOSCUT, A TINE SEAMA DE UN COPILAS FACE DIFERENTA DINTRE O GORILA INDIFERENTA SI UN OM MODERN SI EDUCAT!!!!!!!!!!!!!!!
GUVERNUL ROMANIEI NU MAI ARE ATATA RESPECT DE SINE SI SE COMPORTA CA O GORILA INDIFERENTA?!!!!!!!!!!!

anca_relu_upcmail_ro

477 mesaje
Postat pe: 22 Februarie 2010, ora 11:21

De la: 9am045616, la data 2010-02-22 09:36:04

In stare sau nu, nu esti in masura sa stabilesti

De platit am platit o viata

Bursa mi-a fost intotdeauna legata de venitul parintilor.

Intotdeauna a existat un plafon

Pagini: << 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Ce parere aveti despre desemnarea lui Boc?
Mergi la: