Info
x
Ce parere aveti despre desemnarea lui boc?
|
anca_relu_upcmail_ro 477 mesaje Membru din: 18/12/2009 |
Postat pe: 22 Februarie 2010, ora 11:29
De la: 9am178165, la data 2010-02-22 09:49:50De la: 9am045616, la data 2010-02-22 09:36:04De la: 9am178850, la data 2010-02-20 12:18:32pai daca nu ai fost in stare sa-ti asumi raspunderea de a concepe,a da nastere si de a acreste un copil normal ca trebue sa fii penaliza prin P.I.P.De la: CAMELYA_, la data 2010-02-19 14:35:41Guvernul asta a lui Boc ..parca ar fi de extrema stanga..auziti boi stire ::Copiii care au parinti cu venituri mari nu mai primesc alocatii " Era vorba de o plafonare a venitului maxim de acordare a alocatiei Dar e mai usor sa ne lamentam si sa o facem pe EROII TARII PE BANII ALTORA Statul de unde credeti ca au acesti bani??? Din buzunarele altora, adica acelora fara copii care prin munca depusa au dreptul la o viata decenta...nu sa plateasca alocatii pentru cei cu salarii peste un plafon decent.
|
|
Postat pe: 22 Februarie 2010, ora 11:48
De la: gabigabi, la data 2010-02-15 15:29:30De la: 9am178850, la data 2010-02-15 12:03:05De la: gabigabi, la data 2010-02-14 15:57:21De la: 9am076753, la data 2010-02-14 12:51:33Cine santeti voi de judecati pe altii? .Cine esti 178165, o fata needucata fara scrupule cu limbaj de lemn. Cand citesc postarile facute de dumneata imi vine sa fug nu numai de pe topic ci de pe site 9am, ca astfel de persoane impertinente nu am vazut in viata mea ; ce atata tupeu si inversunare impotriva unui am care munceste in interesul oamenilor din aceasta tara .In democratie fetito trebuie sa respecti parerea tuturor . Nu inseamna daca-l preferi pe Antonescu , care nu are valoarea lui Boc ceilalti sant buni de aruncat cu vorbe grele in ei .Ai face bine sa-ti revizuiesti comportarea ,ca nu stiu zau in viata ce vei face numai cu tupeu si fara respect .Rusine de o asa comportare pe Forum. Ai perfecta dreptate FSN s-a scindat in PSD si PD., dar la putere era PSD, majoritatea. Roman inlaturat din functia de prim-ministru cu ajutorul minerilor.... Ai uitat distrugerile din BUCURESTI??? Ai uitat de studentii batuti de mineri si persoanele civile batute de mineri....Prima mineriada in ROMANIA. Scindarile au continuat si din alte partide...PNL, PSD, PNTCD, si multe altele si a rezultat PD-L...care este pentru prima data la putere. Nu sunt membra PD-l,..dar am sustinut de fiecare data acest partid Votul in PSD a vorbit???? Alte scindari ale PSD-ului Si este doar inceputul
|
|
Fosta membra 9am.ro 11272 mesaje Membru din: 21/11/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 22 Februarie 2010, ora 12:41
Raporteaza abuz de limbaj
toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!!
Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului. (Zamolxe)
http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY
Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol.
Albert Einstein
DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE
....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
|
|
Postat pe: 22 Februarie 2010, ora 12:50
toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!!
Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului. (Zamolxe)
Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol.
Albert Einstein
DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE
....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
|
|
Postat pe: 22 Februarie 2010, ora 13:00
Albert Einstein
|
|
Postat pe: 22 Februarie 2010, ora 13:01
Albert Einstein
|
|
9am178165 4580 mesaje Membru din: 14/12/2009 |
Postat pe: 22 Februarie 2010, ora 16:29
De la: 9am178850, la data 2010-02-22 11:29:07De la: 9am178165, la data 2010-02-22 09:49:50De la: 9am045616, la data 2010-02-22 09:36:04De la: 9am178850, la data 2010-02-20 12:18:32pai daca nu ai fost in stare sa-ti asumi raspunderea de a concepe,a da nastere si de a acreste un copil normal ca trebue sa fii penaliza prin P.I.P.De la: CAMELYA_, la data 2010-02-19 14:35:41Guvernul asta a lui Boc ..parca ar fi de extrema stanga..auziti boi stire ::Copiii care au parinti cu venituri mari nu mai primesc alocatii " Dar intelege ca NU SE VA PROCEDA CORECT!!!!!!!!!!!!!!! De pensii nu la fel a fost vorba?!!!!!!!!!! Ca vor scadea numai pensiile nesimtite, si, uite ca taie si de la pensionarii amarati. Te inseli daca crezi ca vor taia oamenilor alocatiile asa cum au anuntat, asta e praf in ochi, vor taia mai ales de la cei cu venituri mici. Raporteaza abuz de limbaj |
|
REGRETE 134 mesaje Membru din: 17/02/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 23 Februarie 2010, ora 01:01
De la: Unkle, la data 2008-12-15 13:05:41Va reusi el sa faca fata perioadei extrem de grele care ne asteapta? Mai ales ca are doar cativa ani de politica in spate... Raporteaza abuz de limbaj
Vasile Blaga a fost ales preedinte al PDL cu 1097 de voturi pentru i 28 mpotriv. El a candidat cu moiunea "PDL pentru o societate dreapt" . Noul preedinte a spus c partidul are nevoie de unitate i este dispus s colaboreze cu fostul premier Mihai Rzvan Ungureanu n perspectiva alegerilor parlamentare. Ideea a fost completat de europarlamentarul Cristian Preda care a vorbit despre Uniunea Democrat Liberal din care s fac parte alturi de PDL, Noua Republic, PNCD, PER i Mihai Rzvan Ungureanu. Liderii democrat-liberali au apreciat propunerile deoarece doresc sa nu lase Guvernul Ponta sa le descopere afacerile oneroase cu Statul astfel ca impreuna cu presedintele Basescu sa saboteze si sa creieze noi Dosare penale pentru a zadarnici functionarea Guvernului USL.
INTERESUL pdl ESTE SARACIREA POPULATIE ,PENTRU A PUTEA SA REVENIM LA PUTERE.
|
|
|
|
|
Postat pe: 23 Februarie 2010, ora 05:25
statul este alcatuit din toti membrii comunitatii respective care toti au drepturi si indatoriri egale,statul trebuie sa sprijine si sa incurajeze membrii sai in orice actiune menita sa aduca beneficii societatii,copiii,indiferent de statutul parintilor trebuiesc ocrotiti si ajutati de catre stat sa-si gaseasca un drum in viata pt.ca ulterior statul si societatea sa beneficieze de roadele creatiei acestor copii,nu trebuie sa sufere nici un copil de pe urma faptelor savarsite de parinti,cu atat mai mult nu i se poate refuza unui copil dreptul de a beneficia de o alocatie din cauza veniturilor parintilor
Albert Einstein
|
|
LIBELULA 24 mesaje Membru din: 17/02/2010 |
Postat pe: 23 Februarie 2010, ora 08:49
De la: florinpreda999, la data 2010-02-23 05:25:39statul este alcatuit din toti membrii comunitatii respective care toti au drepturi si indatoriri egale,statul trebuie sa sprijine si sa incurajeze membrii sai in orice actiune menita sa aduca beneficii societatii,copiii,indiferent de statutul parintilor trebuiesc ocrotiti si ajutati de catre stat sa-si gaseasca un drum in viata pt.ca ulterior statul si societatea sa beneficieze de roadele creatiei acestor copii,nu trebuie sa sufere nici un copil de pe urma faptelor savarsite de parinti,cu atat mai mult nu i se poate refuza unui copil dreptul de a beneficia de o alocatie din cauza veniturilor parintilor Nani, nani Bocul mami! Sa cresti mare si voinic, Fara sa maninci nimic! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 23 Februarie 2010, ora 10:25
De la: LIBELULA, la data 2010-02-23 08:49:18De la: florinpreda999, la data 2010-02-23 05:25:39statul este alcatuit din toti membrii comunitatii respective care toti au drepturi si indatoriri egale,statul trebuie sa sprijine si sa incurajeze membrii sai in orice actiune menita sa aduca beneficii societatii,copiii,indiferent de statutul parintilor trebuiesc ocrotiti si ajutati de catre stat sa-si gaseasca un drum in viata pt.ca ulterior statul si societatea sa beneficieze de roadele creatiei acestor copii,nu trebuie sa sufere nici un copil de pe urma faptelor savarsite de parinti,cu atat mai mult nu i se poate refuza unui copil dreptul de a beneficia de o alocatie din cauza veniturilor parintilor Da, sa le fie rusine celor de la putere, portocaliilor, impostorului de la Cotroceni, lui boc, lui Vladescu, lui Seitan, ca sunt atat de incapabili sa gestioneze criza, ca in loc sa-si dea demisia sau sa-si depuna mandatul pentru ca situatia ii depaseste, incearca sa loveasca in viitorul Romaniei!!!!!!!!!!! RUSINE PRIMULE-MINISTRU, RUSINE MINISTRILOR, RUSINE CELOR CARE JEFUIESC PUSCULITA ROMANIEI SI APOI STRANG DE GAT COPII SI BATRANI CA S-O UMPLE!!!!!!!!!!! DE CE NU ADUCETI COMPANII STRAINE SA AIBA OAMENII DE LUCRU, SA POATA PLATI BIRURILE GRELE PE CARE LE-ATI PUS PE EI? DE CE NU FACETI INVESTITII?!!!!!!!! CE PAZESTE VIDEANU, INCAPABILUL MINISTRU AL ECONOMIEI? PAZESTE GASTELE GUVERNULUI? CE PAZESTE BERCEANU, CA NU REABILITEAZA SOSELELE SI CFR-UL? CE PAZESTE LENESA DE UDREA CA NU REABILITEAZA STATIUNILE ROMANIEI? CE PAZESTI GUVERN AL ROMANIEI, DE CE LANCEZESTI, SA PRINZI MUCEGAI DE LA ATATA ODIHNA!!!!!!!!!!! DE CE NU IDENTIFICATI ALTE SURSE DE VENIT DECAT STRANGULAREA POPULATIEI ROMANIEI, ASASINILOR?!!!!!! TB, SI BOC SA VA DEPUNETI DE URGENTA MANDATELE, CHIAR AZI, IAR MINISTRII PORTOCALII SA-SI DEA DEMISIA, CA NU FAC NICI O CEAPA DEGERATA, SA VINA ALTII MAI BUNI!!!!!!!!!!! |
|
Postat pe: 24 Februarie 2010, ora 13:18
De la: 9am178165, la data 2010-02-22 16:29:38De la: 9am178850, la data 2010-02-22 11:29:07De la: 9am178165, la data 2010-02-22 09:49:50De la: 9am045616, la data 2010-02-22 09:36:04De la: 9am178850, la data 2010-02-20 12:18:32pai daca nu ai fost in stare sa-ti asumi raspunderea de a concepe,a da nastere si de a acreste un copil normal ca trebue sa fii penaliza prin P.I.P.De la: CAMELYA_, la data 2010-02-19 14:35:41Guvernul asta a lui Boc ..parca ar fi de extrema stanga..auziti boi stire ::Copiii care au parinti cu venituri mari nu mai primesc alocatii " Se pare ca sunt zvonuri promovate de cei doi ministri Seitan si Vladescu care au fost amenintati cu remanierea. Presa se pare ca are mare rol in ....zvonistica... Televiziunile depind de cei ce le platesc. Sunt dependente de anumite partide... Ziarele sunt dependente de partide Asculta-l putin si pe Emil Boc inainte sa-l pui la zid in fata plutonului de executie Poate nici el nu are sfatuitorii cei mai buni .. Poate si noi gresim grabindu-ne cu tragerea concluziilor.. Dar sa-i lasam sa lucreze...mai sunt trei ani...Trebuie sa-i sustinem sa respecte referendumul,..sa reduca numarul senatorilor si a deputatilor. Mai mult sa speram ca vor incepe cu eliminarea celor care au intrat in urma redistribuirii voturilor.
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Dorinel 3855 mesaje Membru din: 24/04/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 25 Februarie 2010, ora 00:59
Va aduc in atentie competenta tovarasului Boc Traian.
Sa zambim gratuit ! Se merita ! Acesta a sustinut ca in legea privind noul program ''Prima si ultima casa'' nu exista nici o prevedere care interzice locuintelor nereabilitate termic sa participe la program. Este un fragment din emisiunea pupincuristului basescian Radu Moraru de pe B1Tv - tembeliziunea poporului ... ''Radu Moraru: Prima Cas, le citesc pe repede nainte c avem subiecte politice. Prima Cas: "Azi la Timioara s-a anunat c bncile nu vor da credite pentru apartamentele care nu sunt reabilitate termic", probabil e vorba de cele vechi. "Dac aa stau lucrurile, noi timiorenii nu vom putea vinde-cumpra, deoarece n Timioara sunt maxim 10 blocuri reabilitate termic. V rog mult s clarificai acest aspect." Emil Boc: Nu avem o astfel de precizare n ordonan, o fi vreo politic individual a vreunei bnci. Radu Moraru: Nu, atenie! Poate e vorba de viitorul certificat energetic. Emil Boc: Nu este cerut n... Radu Moraru: Nu e cerut, dar banca zice "dom'ne, eu cumpr acum...". Emil Boc: Deci acum noi nu l-am cerut, tiu c am avut discuia aceasta i nu este cerut... n actul normativ. Radu Moraru: Nu, dar banca zice aa: dom'ne, i tranzacionez acum, garantm acum o locuin care peste 5-7 ani, cnd se va vinde mai departe, poate nu va fi reabilitat termic i atunci nu mai e aa de bun preul. Emil Boc: Pot s v spun doar c o asemenea condiie nu exist n actul normativ pe care l-am adoptat noi. Radu Moraru: Deci ine doar de banc. Emil Boc: E vreo situaie individual a bncii. i care va pierde n detrimentul altor bnci care nu or s cear asemenea..." Textul noii legi, aparut in Monitorul Oficial il contrazice pe Poc ... Raporteaza abuz de limbaj
Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
|
|
Postat pe: 25 Februarie 2010, ora 09:47
De la: 9am178850, la data 2010-02-24 13:18:35De la: 9am178165, la data 2010-02-22 16:29:38De la: 9am178850, la data 2010-02-22 11:29:07De la: 9am178165, la data 2010-02-22 09:49:50De la: 9am045616, la data 2010-02-22 09:36:04De la: 9am178850, la data 2010-02-20 12:18:32pai daca nu ai fost in stare sa-ti asumi raspunderea de a concepe,a da nastere si de a acreste un copil normal ca trebue sa fii penaliza prin P.I.P.De la: CAMELYA_, la data 2010-02-19 14:35:41Guvernul asta a lui Boc ..parca ar fi de extrema stanga..auziti boi stire ::Copiii care au parinti cu venituri mari nu mai primesc alocatii " Lasa-ne cu boc cel idiot, sa emigreze i Congo si se se ascunda lingau nenorocit, mai bine nu se nastea. Nu-l mai apara, ca merita scuipat de toti cei 21 de milioane de locuitori al Romaniei!!!!!!!!! boc, franghia si sapunul, un trio formidabil!!!!!!!!! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 6780 mesaje Membru din: 13/02/2009 |
Postat pe: 25 Februarie 2010, ora 09:59
De la: 9am178850, la data 2010-02-24 13:18:35 Vrea sa cante Internationala ?
|
Postat pe: 25 Februarie 2010, ora 13:46
Din dorinta de a reforma statul, Guvernul Boc prin unii dintre ministrii sai, care prin 2008 se bateau cu pumnul in piept ca nu avem nevoie de finantare externa si de un acord cu FMI-ul (nu ca as fi de accord cu asta !), ba mai mult sub influenta prafurilor marca EBA au votat cu mana la nas majorarea salariilor profesorilor cu 50 % , idei sustinute pana in ultimul moment si de tovarasul Basescu, azi pentru 2,5 miliarde de euro de la FMI, s-a angajat sa disponibilizeze 41.000 de bugetari.
Asa, per unitate bugetara ! Doar sa se incadreze in anumite tinte ! Conteaza omul ? Conteaza familia lui ? Ce sunt aceste cu aceste vorbe ? Guvernul Boc in marimia lui s-a angajat sa diminueze cheltuielile cu personalul bugetar cu 0,2% din Produsul Intern Brut (PIB), dar prin competenta prin ministrului economiei si din grija fata de clientelismul politic portocaliu, ce se ia dintr-o parte se da in alta. Asta da reforma ! Si asta in contextul noii scrisori de intentie din care extrag un mic fragment: "Vom implementa masuri de reducere in continuare a cheltuielilor cu salariile, inclusiv o inghetare a tuturor salariilor, cu exceptia salariilor minime (economie de 0,3% din PIB), o continuare a politicii de inlocuire doar a unui angajat din 7 care parasesc sistemul si reducerea platii orelor suplimentare si a primelor (0,2% din PIB), insotite de modificari structurale de reducere a numarului de salariati in sectorul public (0,2% din PIB)" Printre alte obligatii ce revin in urma imprumutului se enumara si cateva zile fara plata pe parcursului anului 2010, asta in ciuda asigurarilor tovarasului Boc ca nu vor mai fi si in 2010, pe langa diminuarea veniturilor angajatilor din sectorul bugetar in urma aplicarii Legii Salarizarii Unice. Personal nu inteleg decat un singur lucru in afara demagogiei ieftine cu asa-zisa reforma a statului: nu avem decat reforma monetara si nimic nu clintim cand vine vorba de reformarea institutiilor Statului si ca in marimia sa si din grija pentru cetatenii sai, Statul roman prin Guvernul Boc Traian nu doreste decat sa micsoreze nivelului de trai al tuturor cetatenilor sai. Repet, toate acestea pentru a ne incadra in anumite tinte monetare convenite cu FMI-ul ! Oamenii si viitorul lor pentru Statul roman nu au nici o valoare ! Daca se poate sa treaca pe culoarea rosie a semaforului ! Sa va traiasca mintea bine celor care sustineti guvernarea portocalie ! Asa se vede reforma la PDL ! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Fosta membra 9am.ro 5843 mesaje Membru din: 6/05/2009 |
Postat pe: 25 Februarie 2010, ora 19:36
NASPA
|
BATALUL 109 mesaje Membru din: 23/02/2010 Oras: Braila |
Postat pe: 25 Februarie 2010, ora 20:57
De la: 9am045616, la data 2010-02-25 19:36:16 O HAHALERA,O ZDREANTA ! Raporteaza abuz de limbaj
http://stareanatiunii.com/informatii-despre-traian-basescu.html
|
|
va_ciuruim 225 mesaje Membru din: 10/11/2008 Oras: Turnu Magurele |
Postat pe: 25 Februarie 2010, ora 22:02
De la: Unkle, la data 2008-12-15 13:05:41Va reusi el sa faca fata perioadei extrem de grele care ne asteapta? Mai ales ca are doar cativa ani de politica in spate... UN idiot cu pretentii,care-i cinta in struna lui Basescu ,eludeaza cu nerusinare Constitutia ! Raporteaza abuz de limbaj
conform cercetarilor facute sa stabilit ca black-friday și silver9am ,apartin aceluiaș ID,,o persoana care vrea sa compromita PDL ul prin prezentarea de afirmații oneroase și injuri ,cautași sa-l izolați.
|
|
Postat pe: 26 Februarie 2010, ora 14:45
De-a joaca cu reforma sau cum sa pacalim fraierii !
. dupa un articol din Ziarul Financiar Tovarasul Emil Boc anunta in urma cu trei luni ca a desfiintat 112 agentii guvernamentale si ca prin asta a adus un miliard de euro la buget prin trecerea veniturilor acestora la bugetul de stat. Insa felul in care aceasta restructurare a fost facuta ramane un mister. Mister ce trebuia sa iasa la lumina. Sa vedem ! Citez din Ziarul Financiar . --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- La trei luni de atunci, ZF a cerut guvernului lista celor 112 agentii care au fost efectiv desfiintate potrivit declaratiei premierului. In vara anului trecut ZF a intrat in posesia unei liste cu agentii, companii, institute, regii, din care reiesea ca in subordinea Guvernului si a ministerelor se afla 256 de astfel de structuri. Premierul a vorbit de mai multe ori, anul trecut, de existenta a 226 de astfel de organisme. In luna mai, el spunea ca din acestea vor ramane 107, adica mai putin de jumatate. In noiembrie a anuntat ca a desfiintat 112. Insa lista intreaga a acestora este un mister. La solicitarea ZF de a oferi aceasta lista la mai bine de trei luni de la decizia de restructurare, reprezentantii Guvernului au facut trimitere la legea 329/2009 privind restructurarea unor institutii. Anexa acestei legi prevede institutiile si autoritatile publice supuse restructurarii. Insa, din aceasta rezulta ca desfiintate sau comasate sunt doar 53 de institutii, in celelalte s-au facut reduceri de posturi. Unde sunt restul pana la 112? Nici Secretariatul General al Guvernului nu a putut sa ofere o explicatie. Aceeasi lege spune ca, prin restructurare, vor fi reduse in jur de 9.000 de posturi. Dar inca nu exista o statistica cu cati oameni au fost disponibilizati. La Agentia Nationala de Cadastru si Publicitate Imobiliara (ANCPI), unde au fost desfiintate 252 de posturi, lucrurile nu sunt clare nici acum. Purtatorul de cuvant al ANCPI, Adrian Nica spune ca se lucreaza inca sa se vada daca pleaca cineva acasa. "Unele posturi care nu erau ocupate vor fi desfiintate. Probabil vor pleca si oameni, dar acum stabilim", afirma el. La Inspectia Muncii au fost reduse 400 de posturi. Purtatorul de cuvant al institutiei, Eugen Tifin, arata ca, la nivelul central al Inspectiei, au fost reduse posturile care existau in schema, dar nu erau ocupate. Apoi, intre angajatii care au plecat s-au numarat doar cei care aveau varsta legala de pensionare si s-au pensionat. Insa, la nivel de teritoriu, chiar au fost oameni care au plecat acasa, arata el. Numarul de secretari de stat, aproape dublu fata de promisiuni Pe de alta parte, desi se vorbeste de restructurari, lista secretarilor de stat nu s-a scurtat, ba, mai mult, numarul lor a crescut in anumite cazuri. In total sunt 54 de secretari de stat la cele 15 ministere, desi ar fi trebuit sa fie doar doi pe minister, adica in total 30. Premierul afirma, in octombrie trecut, ca, dupa plecarea PSD de la guvernare, secretarii de stat ai acestui partid au fost dati afara si nu va veni nimeni pe functiile lor pentru a se face, in acest fel, economii: "In fiecare minister vor ramane doi secretari de stat. Toti secretarii de stat ai PSD de la toate ministerele au fost demisi. Nu vom proceda decat la o inlocuire punctuala pentru a face economii". In Guvernul Boc III insa, numarul secretarilor de stat a crescut la loc. Niciun secretar de stat nu si-a pierdut jobul dupa ce ministerul din care facea parte a fost restructurat. Asa se face ca la Ministerul Economiei, condus de Adriean Videanu, sunt in prezent cinci secretari de stat adica tot atatia cat in vremea Guvernului Tariceanu 2 cand Finantele erau unite cu Economia. Finantele au si ele trei secretari de stat. Ministerul de Externe are si el acum cinci secretari de stat, insa au fost perioade in trecut, cand lucurile nu stateau din punct de vedere economic atat de prost si cand acest minister avea patru secretari de stat sau chiar trei. Ministerul Dezvoltarii condus de Elena Udrea are, la randu-i, cinci secretari de stat. La Justitie sunt patru secretari de stat, la fel ca la ministerul condus de Radu Berceanu cel al Transporturilor. La Agricultura sunt trei secretari de stat. Un minister important care respecta criteriul de anul trecut al premierului este cel al Muncii, unde sunt doi secretari de stat. Ce a spus premierul Emil Boc ...in noiembrie 2009 Am luat si am desfiintat 112 agentii, am adus un miliard de euro de la agentii si am pus la bugetul de stat, iar acesti bani nu au mai fost cheltuiti discretionar. ...si ce a facut Din Legea 329/2009 prin care s-a dispus reorganizarea agentiilor reiese ca au fost desfiintate si comasate 53 de agentii. Pentru celelalte se prevad reduceri de posturi. Anexa Legii 329/2009 arata ca vor fi desfiintate 9.000 de posturi in aceste agentii. Nu se stie cate din aceste posturi au fost desfiintate pe hartie sau cati oameni au fost sau ar urma sa fie disponibilizati. ...in octombrie 2009 In fiecare minister vor ramane doi secretari de stat. Toti secretarii de stat ai PSD de la toate ministerele au fost demisi. Nu vom proceda decat la o inlocuire punctuala pentru a face economii. ...si ce a facut In Ministerul Economiei condus de Adriean Videanu sunt in prezent cinci secretari de stat, tot atatia ca in vremea guvernului Tariceanu 2, cand Finantele erau unite cu Economia. Ministerul Dezvoltarii condus de Elena Udrea are cinci secretari de stat. Externele au si ele cinci secretari de stat, Transporturile patru, Justitia patru si Agricultura trei. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Raporteaza abuz de limbaj
|
|
EUCIINESC 8 mesaje Membru din: 26/02/2010 Oras: Craiova |
Postat pe: 27 Februarie 2010, ora 00:20
De la: Unkle, la data 2008-12-15 13:05:41Va reusi el sa faca fata perioadei extrem de grele care ne asteapta? Mai ales ca are doar cativa ani de politica in spate... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 27 Februarie 2010, ora 11:26
De la: 9am178165, la data 2010-02-22 16:29:38De la: 9am178850, la data 2010-02-22 11:29:07De la: 9am178165, la data 2010-02-22 09:49:50De la: 9am045616, la data 2010-02-22 09:36:04De la: 9am178850, la data 2010-02-20 12:18:32pai daca nu ai fost in stare sa-ti asumi raspunderea de a concepe,a da nastere si de a acreste un copil normal ca trebue sa fii penaliza prin P.I.P.De la: CAMELYA_, la data 2010-02-19 14:35:41Guvernul asta a lui Boc ..parca ar fi de extrema stanga..auziti boi stire ::Copiii care au parinti cu venituri mari nu mai primesc alocatii " Daca ascultai raspunsurile lui Emil Boc nu mai intrai in panica. Se pare ca toti prefera doar comentariile televiziunilor private si comentariile ziaristilor aserviti anumitor partide... Ati sperat in GEOANA si GEOANA a fost inlocuit in propriul partid care l-a sustinut neconditionat ani buni. Nu noi doua schimbam lumea Lasa-i sa lucreze FMI a recunoscut ca ne indreptampe un drum bun UE l-au felicitat pe presedinte Nu spun ca ei au ajuns sus dupa 1990....si ei au fost sus Dar singuri in fata UE si NATO nu se poate Suntem o tara mica mai bine sa fim protejati de rusi Rusilor le-am platit o viata intreaga despagubiri de razboi Sa aprindem lumanari la biserici ca in 1968 nu au fost lasati sa traverseze ROMANIA cu trupele inarmate Eu am colaborat la o investitie cu trei polonezi.... POLONIA si toate tarile ocupate de rusi s-au eliberat dupa anul 1990 Jocuri politice pe care nu noi le facem...Ca la sah...unii au invatat tactici de atac si contraatac,..altii merg doar pe intuitie... Un weekwnd placut va doresc tuturor forumistilor
|
CHIOMPALIUL 360 mesaje Membru din: 21/11/2008 Oras: Caransebes |
Postat pe: 27 Februarie 2010, ora 11:28
De la: Unkle, la data 2008-12-15 13:05:41Va reusi el sa faca fata perioadei extrem de grele care ne asteapta? Mai ales ca are doar cativa ani de politica in spate... omul este un animal evoluat dar imperfect,stapineste pamintul de miliarde de ani.Au fost civilizatii mult mai avansate care au disparut datorita cataclismelor terestre provocate de membrii civilizatiilor respective.Actuala generatie se trage din supravetuitorii ultimului cataclism produs in urma cu 3 milioane de ani,are creerul foarte dezvoltat dar este folosit doar 033%.Faptul ca in lunga sa peregrinare pe tera a suportat multe cataclisme marunte ,omul a fost nevoit sa se adapteze.A aparut lupta pentru suprematie,stocarea averilor,forme de intimidare scornite pentru dominarea maselor credule si inapoiate mintal cum este religia,politica,inarmarea excesiva.Cind religia nu a mai fost credibila a aparut politica,o forma bazata pe minciuni si promisiuni desarte ,facuta celor slabi pentru a acorda votul unor excroci cu limbarnita,care doresc sa profite sa beneficieze de imunitate pentru a nu fi pedepsiti de lege.In prezent religia si politica au dat mina in scopul mentinerii suprematirii asupra celor slabi si inapoiati,religia constituind o frina in calea dezvoltarii iar politica o forma de invrajbire a diferitelor grupuri de oameni,crearea zonelor de conflict armat pe principiul ;divide si cucereste "Datorita exploatarii salbatece si necontrolate a subsolului terestru au fost creiate mari goluri care vor fi inundate de apele oceanului.Astfel pamintul se va reaseza,faliile fiind acum intr-un puternic dezechilibru,zona Americi va deveni fund de ocean ,Asia va suporta mari cutremure,Antarctida va disperea,partea deinspre Italia,Franta,Spania,Portugalia va deveni un teritoriu arid african,mare parte dintre supravetuitori vor veni in Est,in Romania,Bulgaria si zona europeana Turcia,vor fi lupte pentru supravetuire din cauza lipsei de alimente.Omul va continua sa suprvetuiasca inca 7 miliarde de ani pina la stingerea nucleului Solar. Raporteaza abuz de limbaj
http://www.youtube.com/watch?v=kYP5FMAhjeo&feature=related
|
|
Postat pe: 27 Februarie 2010, ora 17:52
Desemnarea lui boc a fost cea mai dezastruoasa decizie de dupa decembrie 1989, pentru ca fara violente stradale s-a operat si se opereaza in continuare cel mai mare jaf national postdecembrist.
Si acest jaf are loc sub obladuirea autoritatilor publice, sub privirile nepasatoare ale Parchetului General, al instantelor si al Politiei. Desi nu sunt pentru asa ceva, atrag atentia ca de aceasta realitate socio-pilitica si economica tragica NU VOM PUTEA SCAPA DECAT PRIN VIOLENTA!!!!!!!!! Peste 5 ani s-ar putea sa nu mai avem ce salva!!!!!!!!!!! Dupa prima etapa de preluare a puterii si instituire a controlului absolut si personal asupra tuturor puterilor statului si asupra institutiilor si autoritatiilor publice, vovarasul comunisto-securist rosu traian basescu se pregateste sa intre in etapa a doua de descentralizare a tuturor domeniilor profesionale, de instituire a controlului politic prin apartenenta de primarii. Sa vedeti atunci actiuni discretionare pe primarii PD-L, cine nu se va supune nu va primi fonduri si nici salarii integrale. PRIN URMARE NE REVOLTAM SAU NE SUPUNEM, E MOMENTUL ALEGERII?I!!!!!!!!!!!! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 28 Februarie 2010, ora 14:41
Aveti dreptate dragii mei...
Nimeni de acolo de sus nu a coborat din anul 1990 incoace Scindari in randul partidelor ...tot de atunci Scindari...adica cerneri de pareri de idei Se doreste si s-a votat reducerea deputatilor si a senatorilor... si au votat 90% din cei prezenti la vot Si acum presa si televiziunile sustin contrariu. Ei sunt majoritatea???? sau noi ELECTORATUL??? Dar daca tot visati la....MAI BINE IN AFARA TARII DE CE NU LASATI PE CEI CE AU VOTAT SA TRAIASCA LINISTITI???
|
Postat pe: 1 Martie 2010, ora 11:36
Auzi boc, se simte miros de azvarlire de la palatul Victoria in ce te priveste!!!!!!!!!!!
Vezi ca mentorul tau nelegitim, talharul base e in drum spre azil ca nu-l mai tine prostata si reumatismele, eu zic ca daca te misti repede umpli o valiza ceva si il ajungi !!!!!!!!!!!!!!!! Hai fugi dupa base, ca vine opozitia si te arunca ca pe o masea stricata!!!!!!!!!! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Tycu 3787 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 3 Martie 2010, ora 13:18
Desemnarea lui Boc ??- Dezastru, apocalipsa !!!!!!!!
Ticu
|
|
Postat pe: 3 Martie 2010, ora 13:59
Daca pleci acum din demnitatea de prim-ministru poate, am spus poate, vei scapa nelinsat, ca nelegitimul de la Cotroceni nu are sansa asta!!!!!!!!!!!!!!
Dar daca ramai, roaga-te, impartaseste-te fa-ti toate randuielile de ingropaciune, caci la MOMENTUL POTRIVIT , ORIUNDE PE GLOB, TE VOM GASI SI TE VOM RUPA IN BUCATI. Cu dezgust si ura, POPORUL ROMAN. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 5843 mesaje Membru din: 6/05/2009 |
Postat pe: 4 Martie 2010, ora 16:13
De la: 9am178165, la data 2010-03-03 13:59:46Daca pleci acum din demnitatea de prim-ministru poate, am spus poate, vei scapa nelinsat, ca nelegitimul de la Cotroceni nu are sansa asta!!!!!!!!!!!!!! TE ERIJEZI IN DINTII POPORULUI?
|
Postat pe: 4 Martie 2010, ora 20:10
De la: 9am045616, la data 2010-03-04 16:13:16De la: 9am178165, la data 2010-03-03 13:59:46Daca pleci acum din demnitatea de prim-ministru poate, am spus poate, vei scapa nelinsat, ca nelegitimul de la Cotroceni nu are sansa asta!!!!!!!!!!!!!! Eu sunt o particica din poporul roman, SI-TI SPUN CURAT: BOC VA FI LINSAT IN CURAND!!!!!!!!!!!! Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|

Adica pentru ca eu castig mult, sa il penalizeze pe fi-miu. Eu zic sa ii faca si o steluta sa o poarte in piept si sa isi ia omor la scoala, al dracu burghez din familie nesanatoasa. Sau cum mai spuneau altii mai jos, sa nu mi se mai dea pensie pentru ca oricum am castigat destul de-a lungul vietii. Sau sa platesc franzela 50 de roni, ca imi permit da-ma dracu. Sau sa platesc inca 2-3 intretineri la bloc, si pentru aia care nu isi permit sa si le plateasca singuri, ca la valoarea mea ce mai e o intretinere. Bravo domle, tare logica aveti!
poate ca o sa se-nscrie la PDL ...se cauta cadre tinere,de nadejde,dupa chipul si asemanarea Sefilor !
[/quote