Info
x
Ce calitati te fac cu adevarat barbat in ochii femeilor?
|
homemarcel0 1937 mesaje Membru din: 19/12/2008 |
Postat pe: 3 Ianuarie 2009, ora 00:09
in principal fiecare primeste ce crede ca merita si nu ceea ce merita ...
... HAHAHAHAHA ... bai, dar distractiv mai esti ... HAHAHAHAHA ... cu gogosi din astea te duci la ''agatat'' ... mai bine ai merge cu cirnatul in fata ca poate induiosezi vreo ... capra ... HAHAHAHAHAHA ... |
|
leo_ 448 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 3 Ianuarie 2009, ora 01:41
De la: homemarcel0, la data 2009-01-03 00:04:02"adevaratele drepturi sunt cele pe care ni le asumam si nu cele care ne sunt generate prin legi, cutume si preferinte" ... HAHAHAHAHA ... ce pro - fund ai spus ... DAR TU CE TI-AI ASUMAT LEONEL, PINA ACUM ? ... tu vii cu ''cirnatul'' si vrei sa cada feministele pe jos cind ele au vazut PORCI cu gramada ... ce bine ar fi ca doar ce iti place tie sa fie considerate ''drepturi'' iar restul aruncale in spinarea altora ... HAHAHAHAHAHA ... ba, da bine va zis-o ''feminista'' ... HAHAHAHAHA ... esti comic. eu stiu ce imi asum, ma descurc foarte bine, si la varsta pe care zici tu ca o am nu imi lipseste nimic din ce se plang altii ca nu au, fie bani, masina, sau vesnica problema a barbatilor, femeile. eu sunt multumit de viata pe care mi-o fac singur. tu? |
|
Postat pe: 3 Ianuarie 2009, ora 01:46
De la: homemarcel0, la data 2009-01-03 00:09:04in principal fiecare primeste ce crede ca merita si nu ceea ce merita ... sigur ca sunt, nu doar tu o spui. mai sunt si altii. e interesant sa ai cultura incat sa spui multe, nu? a, rareori caprele mananca carnati...din experienta ti-o spun :))) si daca tot gasesti hazlii unele chestii adevarate ai putea sa iti dai seama din jurul tau ca, cei mai bogati oameni nu sunt cei mai inteligenti. poate asta te va aduce mai aproape de ce am spus eu. |
|
Postat pe: 3 Ianuarie 2009, ora 01:51
De la: leo_, la data 2009-01-03 01:41:12De la: homemarcel0, la data 2009-01-03 00:04:02"adevaratele drepturi sunt cele pe care ni le asumam si nu cele care ne sunt generate prin legi, cutume si preferinte" ... HAHAHAHAHA ... ce pro - fund ai spus ... DAR TU CE TI-AI ASUMAT LEONEL, PINA ACUM ? ... tu vii cu ''cirnatul'' si vrei sa cada feministele pe jos cind ele au vazut PORCI cu gramada ... ce bine ar fi ca doar ce iti place tie sa fie considerate ''drepturi'' iar restul aruncale in spinarea altora ... HAHAHAHAHAHA ... ba, da bine va zis-o ''feminista'' ... HAHAHAHAHA ... ... esti multumit ... sincer ? ... tu esti multumit de viata pe care ti-o faci singur ... HAHAHAHAHA ... pastreaza relatia cu babele din cartier ca o sa iti trebuiasca ... HAHAHAHAHA ... doamne, ce naiba dormiti ma pe voi ... ba, da nu vedeti de pe azi pe miine ... HAHAHAHAHA ... revistele ale va dau solutii de moment - cum sa o cuceresti, cum sa ii faci o surpriza, cum sa o dai gata in pat ... SI MAI DEPARTE ? ... va spune mama, sau prietenii ... HAHAHAHAHA ... pai asta e viata, mai leonica, sa plingi (sau nu) dupa bani, masini si femei ? ... ba, dar imprastiati mai sinteti ... |
|
Postat pe: 3 Ianuarie 2009, ora 01:59
De la: leo_, la data 2009-01-03 01:46:05De la: homemarcel0, la data 2009-01-03 00:09:04in principal fiecare primeste ce crede ca merita si nu ceea ce merita ... ... leonica, lasa ghiolbanii din romania ... ce sa intimplat aici se mai poate intimpla odata la 4-5 generatii ... intr-un fel sint inteligenti si aia dar nu la modul ''simandicos'' pe care li l-au inoculat ... oricum la educatia din ro, oricine ar prefera sa fie ''acuzat'' ca e prost dar plin de bani ... asa e leonica ? ... muieti-s posmagii ? ... HAHAHAHA ... leonica, nu mai filozofa mult, ca pierzi timpul ... TU STII CARE SINT PRIORITATILE TALE IN VIATA ? ... sa nu imi indrugi bani, masini, vile si femei ca astea se rezolva singure in timp daca nu esti prostovan de-a binelea ... bine'inteles in ro trebuei sa furi ca sa faci toate astea sau sa stii ce vrei ... DAR CE PRIORITATI AI IN VIATA ASTA A TA ? ... STII ? ... ce eforturi esti dispus sa faci ca sa le realizezi ? ... esti dispus la eforturi sau ingrosi corul cersetorilor ? ... |
|
Postat pe: 3 Ianuarie 2009, ora 02:19
... vezi ca e un forum despre avort mai jos putin ... pentru cultura ta intra putin pe acolo ... esti baiat mare si trebuie sa stii niste chestii ... nu te baga ca musca in oala ...rumegale si o sa gasesti multe raspunsuri ...
|
|
bb_tavy 7 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Giurgiu |
Postat pe: 3 Ianuarie 2009, ora 12:04
am sarit de la pagina 1 la pagina 6...s-a trecut de la discutia dintre femei la discutia dintre barbati
Ma amuzati...o mare parte din raspunsuri o incadrez lejer la categoria "viata adolescentilor" Fetelor..o parte dintre voi...de aceea nu rezolvati nimic in viata si sunteti nefericite...stati toata ziua si visati la fat frumos...si la cum sa aratati mai bine sa va vada barbatii...si etc..etc...asta numiti voi viata? Mai astept vreo 6-7 pagini sa apara...subiectul asta creeaza surprize.. |
|
celine_giancarlo 27 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Ramnicu Valcea |
Postat pe: 3 Ianuarie 2009, ora 14:35
De la: Betty, la data 2008-12-15 23:59:38Citesc ce scrieti pe aici...... De fapt fiecare cautam altceva. Mie imi plac barbatii care te plac pentru ceva anume. Am intrebat si eu mai multi barbati, in timp - "cum sa fie femeia de care s-ar indragosti?" Si fiecare a numit alta calitate pe care ar admira-o si care l-ar face sa se indragosteasca. Vreo doi au spus "imi plac toate femeile". Replica asta ma blocheaza si ma dezamageste. Cum mai, toate femeile? Suna a banc: "cum sa fie?" Raspuns: "Sa fie". Si despre barbatul "perfect" - imi plac barbatii care sunt destul de siguri pe ei ca sa lase prim planul femeii sale, sa mi se para destept (o fi, n-o fi, dar tre sa il cred io), sa nu ai cu cine te certa, sa ma admire :) Si cand se vede frumoasa in ochii respectivului ...si nu numai frumoasa , zice .. "my job is done here" :))))))))))))
|
|
|
|
|
Postat pe: 3 Ianuarie 2009, ora 14:37
De la: bb_tavy, la data 2009-01-03 12:04:18am sarit de la pagina 1 la pagina 6...s-a trecut de la discutia dintre femei la discutia dintre barbati ha ha ha si iarasi ha !! :))) cata raspunsul de frumos !!! |
|
Postat pe: 3 Ianuarie 2009, ora 14:48
De la: mona_simona2002, la data 2008-12-17 15:33:41 hmmmm ... conteaza si parerea mea ? :)) nu cred ..dar in fine ..parerea mea e ca personala care ti-a impartit tie barbatii in asemenea categorii e rupt in gura de-abinelea :))) o adevarata planta pe camp ... scuze daca jignesc pe cineva dar e doar parerea mea si a 98% dintre barbati cred ... hai 80% =)) all the best ! |
|
mia_rusu1970 79 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 3 Ianuarie 2009, ora 18:23
LA MULTI ANI !!!!!!!!!!
Un barbat adevarat pe langa faptul ca trebuie sa fie familist, aduce banii acasa , te respecta , ca la capitolul fidelitate nu prea iese nimic, astia oricum te inseala , ca tentatiile sunt mari, dar macar sa faca tot posibilul sa nu simti si asta tine cum spuneam mai devreme de RESPECT , care ar trebui sa fie bineinteles reciproc
|
|
leonardbuzau 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 Oras: Buzau |
Postat pe: 3 Ianuarie 2009, ora 19:43
pe unde esti , caci de mult te caut
|
|
eastside 179 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Iasi |
Postat pe: 3 Ianuarie 2009, ora 21:27
De la: selen, la data 2008-12-12 20:55:03Mai Irina, tu incepi sa ma enervezi Unde erai tu cind m-am insurat?!....
|
|
mihalycostas 3 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Tulcea |
Postat pe: 3 Ianuarie 2009, ora 23:19
barbatul ideal , trebuie sa aibe bani f multi , in rest sunt minciuni , femeile in ziua de azi sunt foarte materialiste , dar , nu recunosc.
|
|
razvankyokushin 288 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Sibiu |
Postat pe: 4 Ianuarie 2009, ora 02:28
La multi ani! :) Selen.. nasol cu sefu` :)) eu ma amuz... IN MOMENTUL DE FATA! barbatul lu` sefa... e in hotel.. o cauta disperat... si ea momentan e cu sefu meu.. (subalternul ei)... prin Oxford.. :)) ei bine? ce barbat e asta in ochii acelei femei... sa nu intreb ce femeie e ea... in ochii... cui? si uite asa am ajuns ca esti diferit in ochii fiecaruia! :) gusturile nu se discuta... si cum a spus Selen... exista acel cineva pt fiecare din noi! :) h3h3! :)) ca ce se agita nastrusnicul inselat! :)) NUMA BINE FEMEILOR! :))
|
|
Postat pe: 4 Ianuarie 2009, ora 03:00
De la: homemarcel0, la data 2009-01-03 01:59:24... leonica, lasa ghiolbanii din romania ... ce sa intimplat aici se mai poate intimpla odata la 4-5 generatii ... intr-un fel sint inteligenti si aia dar nu la modul ''simandicos'' pe care li l-au inoculat ... oricum la educatia din ro, oricine ar prefera sa fie ''acuzat'' ca e prost dar plin de bani ... asa e leonica ? ... muieti-s posmagii ? ... HAHAHAHA ... leonica, nu mai filozofa mult, ca pierzi timpul ... TU STII CARE SINT PRIORITATILE TALE IN VIATA ? ... sa nu imi indrugi bani, masini, vile si femei ca astea se rezolva singure in timp daca nu esti prostovan de-a binelea ... bine'inteles in ro trebuei sa furi ca sa faci toate astea sau sa stii ce vrei ... DAR CE PRIORITATI AI IN VIATA ASTA A TA ? ... STII ? ... ce eforturi esti dispus sa faci ca sa le realizezi ? ... esti dispus la eforturi sau ingrosi corul cersetorilor ? ... prioritatea nr. 1: sa o traiesc. uite, eu tot ce imi trebuie si nu fur. cum fac oare? numai incapabilii cred ca doar furand ai in timp ce cumpara cu nemiluita produse la suprapret din noile marketuri cand ar putea lua acelasi lucru de la piata de 3 ori mai ieftin. la partea cu vilele stau rau dar in rest sunt ok pana acum. nici prea prea si nici foarte foarte. de asta spuneam ca sunt multumit. prioritatea nr 2. sunt banii. traim in lume materiala si ne intretinem cu lucruri materiale. banii le procura. ok? restul lucrurilor le fac singur si nu am nevoie de resurse exterioare pentru ele atat timp cat sunt sanatos si cu pofta de munca. |
|
Postat pe: 4 Ianuarie 2009, ora 03:05
De la: mia_rusu1970, la data 2009-01-03 18:23:16LA MULTI ANI !!!!!!!!!! lucrurile stau simplu: 1) ca sa fie familist trebuie sa aiba scop. familistii nu sunt o specie. 2) pai ce tu nu esti in stare sa aduci bani acasa? 3) intai trebuie sa te respecti tu ca sa te respecte el. 4) daca nu e fidelitate s-a dus draq tot oricum iar daca te minte nu e o viata prea frumoasa. 5) sa inteleg ca daca te inseala si te minte te respecta? stii de ce mi-e frica de multe ori? de o femeie care gandeste prea mult. |
|
Postat pe: 4 Ianuarie 2009, ora 03:10
De la: mihalycostas, la data 2009-01-03 23:19:06barbatul ideal , trebuie sa aibe bani f multi , in rest sunt minciuni , femeile in ziua de azi sunt foarte materialiste , dar , nu recunosc. hehe. esti tot in prapastie si tu cum eram eu odata cand nu imi permiteam nici sa castig cat sa scot o fata in oras. orice femeie cauta siguranta si de asta e atrasa de un barbat cu bani. banii insa nu creaza atractie sau emotii de unii singuri. oamenii da. asa ca orice femeie ce are un barbat cu bani ar prefera si un iubit. de fapt cand apar amandoi in scena ies scanteile si apar problemele. concluzie: banii sunt un semnal pentru femeie dar nu te asigura ca o si tii. |
|
Postat pe: 4 Ianuarie 2009, ora 12:35
De la: leo_, la data 2009-01-04 03:05:49De la: mia_rusu1970, la data 2009-01-03 18:23:16LA MULTI ANI !!!!!!!!!! ... HAHAHAHAHA ... leonica ai spus-o SINGUR ... si ce te-ai mai invirtit dupa deget ... HAHAHAHA ... ESTI JALNIC si PAPA-LAPTE ... si tu te crezi, ma, vreun paranormal care le stie pe toate ? ... HAHAHAHAHA ... ie frica de femeile care gindesc !!! ... HAHAHAHAHAHA ... ba, dar tu crezi ca poti gindi pentru toti ? ... tu cum vezi femeia, doar ca o GAURA cu picioare ? ... HAHAHAHAHA ... iti este frica de tine, ba, in primul rind pentru ca nu ai solutii si nici maturitate ... ai vrea sa fii aprobat doar in virtutea mentalitatii de kk al mediului in care traiesti ... o femeie pe care o faci sa nu gindeasca, cu reprosuri si constringind-o, e o cirpa ... esti un PROST, chiar daca faci o femeie sa nu mai gindeasca(acum iti doresti sa nu gindeasca prea mult, miine cind vei fi insurat o vei calca in picioare sa nu gindeasca deloc) o sa aiba EA GRIJA SA SIMTI ceea ce gindeste ... daca nu cumva e dresata sa fie sluga de cind se naste ...HAHAHAHAHA ... de unde va vin mentalitatile astea de kk ? ... cine v-a bagat in cap timpeniile astea ... HAHAHAHAAHA ... mascul ''feroce'' de romania ... HAHAHAHAHAHA ... asteapta tata acea femeie in fata careia vorbesti singur pina imi crete mie par pe limba ... HAHAHAHAHA ... BAGATI-VA MINTILE IN CAP ... cine naiba va bagat in cap ca VOI ginditi ?! ... HAHAHAHAHA ... sfintul duh !!! ... bai, dar sinteti incredibili de ... |
|
Postat pe: 4 Ianuarie 2009, ora 12:43
... voi nu sinteti educati sa fiti barbati ci un fel de DESPOTEI mititei, de multe ori IMATURI, INUMANI si IRESPONSABILI ... din experienta mea de viata, nu mi-as dori NICIODATA o nevasta care nu ma contrazice ... eu nu le stiu pe toate si nici nu inteleg totul, dar impreuna, chiar cu certuri, am trecut peste hopuri pe care EU nu eram in stare sa le identific si sa le inteleg ... femeile stiu ce vor daca le RESPECTI si esti CORECT si RESPONSABIL ... HAHAHAHAAHA ... bai, leonica, esti tare ... penibil ...
|
|
Postat pe: 4 Ianuarie 2009, ora 14:06
De la: leo_, la data 2009-01-04 03:05:49De la: mia_rusu1970, la data 2009-01-03 18:23:16LA MULTI ANI !!!!!!!!!! |
|
Postat pe: 4 Ianuarie 2009, ora 14:13
Pai bine ma LEO, de ce sa sa-ti fie frica de femeia care gandeste ca nu o poti duce cu zaharelul ????? sa stii foarte bine ca banii care ii aduce o femeie in casa nu ajung decat la facturi si asta daca are munca de birou, aici ma refer la familie poate tu daca esti singur iti ajung , (desi nu prea cred nici asta ) si la capitolul respect nu stiu ce ai vrut sa zici , ma gandesc ca fiecare femeie se respecta nu despre asta era vorba asa ai inteles tu...... esti fara experienta nu ai inteles nimic ....... pentru viitor iti recomand mai multa atentie.....
|
|
Fosta membra 9am.ro 1714 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 4 Ianuarie 2009, ora 16:43
De la: homemarcel0, la data 2009-01-04 12:35:14De la: leo_, la data 2009-01-04 03:05:49De la: mia_rusu1970, la data 2009-01-03 18:23:16LA MULTI ANI !!!!!!!!!! Sunt uimita de ce spune Marcel!! Asa este: cand el isi acopera urechile scot alte metode din buzunar... dar chiar credeam ca este secret (Presupun ca si barbatii se comporta similar) |
|
Fosta membra 9am.ro 534 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 4 Ianuarie 2009, ora 19:10
De la: celine_giancarlo, la data 2009-01-03 14:48:30De la: mona_simona2002, la data 2008-12-17 15:33:41 Conteaza, normal. Fiecare om are dreptul la o parere, dar tu gresesti flagrant! Barbatul care a spus asta are 48 de ani si o bogata experienta de viata; 25 de ani in occident, absolvent de drept international la Sorbonne University; tatal unui milionar de 23 de ani etc. Deci... stie ce vorbeste. |
|
Postat pe: 4 Ianuarie 2009, ora 19:37
De la: mona_simona2002, la data 2009-01-04 19:10:37De la: celine_giancarlo, la data 2009-01-03 14:48:30De la: mona_simona2002, la data 2008-12-17 15:33:41 ... ???????????????????? ... cu bancuri de-astea unele o iau peste bot ... si ajung sa-si scoata ochii pe la 60 de ani pe avere ... HAHAHAHAHAHA ... |
|
Fosta membra 9am.ro 534 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 4 Ianuarie 2009, ora 19:46
N-am inteles, Marcel! Esti prea subtil pentru mine
|
|
Postat pe: 4 Ianuarie 2009, ora 19:47
... nu vad de ce ar trebui sa fiu subtil ... AJUTA LA CEVA ? ...
|
|
Postat pe: 4 Ianuarie 2009, ora 21:13
De la: mia_rusu1970, la data 2009-01-04 14:13:55Pai bine ma LEO, de ce sa sa-ti fie frica de femeia care gandeste ca nu o poti duce cu zaharelul ????? sa stii foarte bine ca banii care ii aduce o femeie in casa nu ajung decat la facturi si asta daca are munca de birou, aici ma refer la familie poate tu daca esti singur iti ajung , (desi nu prea cred nici asta ) si la capitolul respect nu stiu ce ai vrut sa zici , ma gandesc ca fiecare femeie se respecta nu despre asta era vorba asa ai inteles tu...... esti fara experienta nu ai inteles nimic ....... pentru viitor iti recomand mai multa atentie..... hahaha sa traiesti bine. am zis ca mie frica de o femeie care gandeste prea mult nu de una care gandeste. ca de obicei cand gandesc multe fac overloading si ma doare pe mine mintea de rezultatul gandirii lor. de fapt tu nu ai inteles nimic. hai mai, ce facturi kilometrice are si aia de nu ajung banii? sa fim seriosi, nu toate femeile sunt neajutorate. |
|
Postat pe: 4 Ianuarie 2009, ora 21:18
... leonel ... incearca cu o VACA ... te va face fericit ... HAHAHAHAHAHAHA ... iti menajezi si neuronul ... HAHAHAHAHA ... asteapta ca o sa scrie si prin reviste de ''noua'' moda ... HAHAHAHAHA ... articolele vor fi - cum sa cuceresti o VACA, ce parfum sa folosesti, el, ea si sexul, cum sa te feresti de coada, ... HAHAHAHAHAHA ...
|
|
Postat pe: 4 Ianuarie 2009, ora 21:19
De la: mona_simona2002, la data 2009-01-04 19:10:37 nu cred ca stie. faptul ca a stiut sa faca bani nu inseamna ca se pricepe la orice. nu as categorisi un om dupa asemenea aspecte decat in gluma. ma uimeste ca un om asa educat ca el ar face-o. probabil tot o gluma a fost. |
|
|
|

Un prieten mi-a spus ca barbatii se impart in cinci categorii dupa trei criterii.
, zau asa. Ceva nu e in regula aici. Ori tie iti place prea mult sa te plangi, ori al tau are o problema de alta natura. Am remarcat ca stai pana tarziu pe net si scrii. Pai asta faci tu noaptea. Ce D-zeu! E casa ta, viata ta, pai asa-ti petreci tu noptile? Il lasi sa doarma (singur)? Asta e cea mai mare greseala. Esti femeie in toata firea, chiar nu-ti cunosti barbatul? Profita de orice slabiciune a lui daca-l vrei doar pt tine. Are o fantezie de natura sexuala? Fa-o! Altfel se duce la alta. Esti femeia lui, el e barbatul tau, orice-ti cere, da-i. Nu te retine. Strange din dinti si rabda. Nu e nici o rusine. Cum altfel vrei sa reinvii relatia? Poate descoperi ca-ti place si tie. Cele mai multe probleme in cuplu pleaca de la pat, si mai ales se rezolva in pat. Ia initiativa! Fii inventiva! Documenteaza-te ca de aia ai net. Surprinde-l si daca nici asa nu merge, atunci inseamna ca e vorba de cu totul altceva intre voi. Eu stiu un lucru: totul tine de femeie. Poti sa-l faci sa se simta ca un zeu sau ca ultimul om. Tu alegi!
N-am inteles, Marcel! Esti prea subtil pentru mine