Info
x
Ce calitati te fac cu adevarat barbat in ochii femeilor?
|
homemarcel0 1937 mesaje Membru din: 19/12/2008 |
Postat pe: 4 Ianuarie 2009, ora 21:23
... aici iti dau dreptate ... TARANII parveniti pot spune asta ... si dau gata TARANCILE in curs de parvenire ... e nevoie de CLASA si EDUCATIE ca sa eviti sa te dai cu noroi singur ... HAHAHAHAHAHA ...
|
|
leo_ 448 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 4 Ianuarie 2009, ora 21:30
De la: homemarcel0, la data 2009-01-04 12:43:37... voi nu sinteti educati sa fiti barbati ci un fel de DESPOTEI mititei, de multe ori IMATURI, INUMANI si IRESPONSABILI ... din experienta mea de viata, nu mi-as dori NICIODATA o nevasta care nu ma contrazice ... eu nu le stiu pe toate si nici nu inteleg totul, dar impreuna, chiar cu certuri, am trecut peste hopuri pe care EU nu eram in stare sa le identific si sa le inteleg ... femeile stiu ce vor daca le RESPECTI si esti CORECT si RESPONSABIL ... HAHAHAHAAHA ... bai, leonica, esti tare ... penibil ... oh, ma inchin tie ZEULE HOM(E/O?}MARCEL. tu care in inteligenta ta neasemuita te-ai coborat si cu ochiul tau atoate vazator localizat in tastatura cu care ai scris aceste cuvinte de pus in rama mai tarziu (mai am de la unul ceva de ma lesina de ras intr-o rama). tu care printr-o singura privire electronica ti-ai dat seama de caracterul nemernic, imatur si iresponsabil al robilor tai printre care cu jind ma presupun a fi si eu. AVE! AVE! marcele, lasa glumele, ca textele astea le aud si la aia ca balmajesc cu ciumagul pe strada. ca sa nu zic ca sfaturile tale le-am auzit si de la altii si tot timpul am ratat cu ele la prima femeie intalnita. intelege ca nu gandesti ok, in ciuda varstei. chiar daca nu intelegi totul, incearca sa intelegi lucruri spuse frumos de un alt om si nu de nevasta in genul "marcele, ai inteles sau ma oftic ca nu ma respecti?" |
|
Postat pe: 4 Ianuarie 2009, ora 21:35
... leonel ... ai totusi doua mici probleme ... VACA maninca, ba ... HAHAHAHAHAHA ... face si balega ... HAHAHAHAHA ... te descurci tu ca esti baiat mare ... HAHAHAHAHA ... nu vorbeste, nu gindeste, dar ai grija la coada ... HAHAHAHAHAHA ...
|
|
Postat pe: 4 Ianuarie 2009, ora 21:38
De la: homemarcel0, la data 2009-01-04 21:35:44... leonel ... ai totusi doua mici probleme ... VACA maninca, ba ... HAHAHAHAHAHA ... face si balega ... HAHAHAHAHA ... te descurci tu ca esti baiat mare ... HAHAHAHAHA ... nu vorbeste, nu gindeste, dar ai grija la coada ... HAHAHAHAHAHA ... pai cand o mulg nu conteaza daca mananca sau scoate. mai intelegi tu cum sta cu imputul si outputul? |
|
Postat pe: 4 Ianuarie 2009, ora 21:40
De la: homemarcel0, la data 2009-01-04 21:18:20... leonel ... incearca cu o VACA ... te va face fericit ... HAHAHAHAHAHAHA ... iti menajezi si neuronul ... HAHAHAHAHA ... asteapta ca o sa scrie si prin reviste de ''noua'' moda ... HAHAHAHAHA ... articolele vor fi - cum sa cuceresti o VACA, ce parfum sa folosesti, el, ea si sexul, cum sa te feresti de coada, ... HAHAHAHAHAHA ... man cred ca lipsa de sex te face asa.... eu nu prea discut de sex daca ai vazut. cred ca fiecare aducem in discutie ce vrem. si, da, daca asta vrei sa stii eu caut o femeie sa ma provoace. dar pot intre timp sa iti dau si cateva sfaturi legate de sex :)) |
|
Postat pe: 4 Ianuarie 2009, ora 21:41
De la: leo_, la data 2009-01-04 21:38:49De la: homemarcel0, la data 2009-01-04 21:35:44... leonel ... ai totusi doua mici probleme ... VACA maninca, ba ... HAHAHAHAHAHA ... face si balega ... HAHAHAHAHA ... te descurci tu ca esti baiat mare ... HAHAHAHAHA ... nu vorbeste, nu gindeste, dar ai grija la coada ... HAHAHAHAHAHA ... ... beiii, lasa ''imputul'' ca ies cine stie ce crocodili dintr-o familie asa de fericita ... HAHAHAHAHA ... |
|
Postat pe: 4 Ianuarie 2009, ora 21:42
De la: leo_, la data 2009-01-04 21:40:53De la: homemarcel0, la data 2009-01-04 21:18:20... leonel ... incearca cu o VACA ... te va face fericit ... HAHAHAHAHAHAHA ... iti menajezi si neuronul ... HAHAHAHAHA ... asteapta ca o sa scrie si prin reviste de ''noua'' moda ... HAHAHAHAHA ... articolele vor fi - cum sa cuceresti o VACA, ce parfum sa folosesti, el, ea si sexul, cum sa te feresti de coada, ... HAHAHAHAHAHA ... ... HAHAHAHAHAHA ... uite stinga nu e stinga ... uite dreapta nu e dreapta ... HAHAHAHAHA ... sex badie ... HAHAHAHAHA ... |
|
Postat pe: 4 Ianuarie 2009, ora 21:44
... leoncel ... fac ''sex'' (asa cum il numesti tu) ''in mod organizat'' de la 18 ani ... sint insurat de pe vremea cind tu faceai gauri in nisip ... HAHAHAHAHAHA ...
|
|
|
|
|
Postat pe: 4 Ianuarie 2009, ora 21:56
De la: leo_, la data 2009-01-04 21:40:53De la: homemarcel0, la data 2009-01-04 21:18:20... leonel ... incearca cu o VACA ... te va face fericit ... HAHAHAHAHAHAHA ... iti menajezi si neuronul ... HAHAHAHAHA ... asteapta ca o sa scrie si prin reviste de ''noua'' moda ... HAHAHAHAHA ... articolele vor fi - cum sa cuceresti o VACA, ce parfum sa folosesti, el, ea si sexul, cum sa te feresti de coada, ... HAHAHAHAHAHA ... ... leonecel, baiat frumos ... si calare si pe jos ... DAR LA CE ITI TREBUIE TIE ACEEA FEMEIE CARE NU GINDESTE SI NU VORBESTE ? ... hai, spune tu bengosule, frumosule ... sa te spele pe spate ... asa e ? ... HAHAHAHAHAHA ... ba da unde ati trait, sub pamint pina acum ... super ... logica de gigel din romania ... gigeeleeeeee, si era mare sobolanul maaaaaa .... HAHAHAHAHAHA ... |
|
Postat pe: 4 Ianuarie 2009, ora 23:47
De la: homemarcel0, la data 2009-01-04 21:44:28... leoncel ... fac ''sex'' (asa cum il numesti tu) ''in mod organizat'' de la 18 ani ... sint insurat de pe vremea cind tu faceai gauri in nisip ... HAHAHAHAHAHA ... se vede lipsa de diversitate... si cum faci tu in mod organizat? te gandesti de dimineata, in seara asta facem oral. 1. ne dezbracam 2... 3... 4...? |
|
Postat pe: 4 Ianuarie 2009, ora 23:49
... leonel ... imagineazati ce vrei .... HAHAHAHAHAHA ...
|
|
Postat pe: 4 Ianuarie 2009, ora 23:49
De la: homemarcel0, la data 2009-01-04 21:56:41De la: leo_, la data 2009-01-04 21:40:53De la: homemarcel0, la data 2009-01-04 21:18:20... leonel ... incearca cu o VACA ... te va face fericit ... HAHAHAHAHAHAHA ... iti menajezi si neuronul ... HAHAHAHAHA ... asteapta ca o sa scrie si prin reviste de ''noua'' moda ... HAHAHAHAHA ... articolele vor fi - cum sa cuceresti o VACA, ce parfum sa folosesti, el, ea si sexul, cum sa te feresti de coada, ... HAHAHAHAHAHA ... omule se pare ca ai probleme cu romania. daca tu nu ai putut sa te descurci aici afla ca altii sunt mai abili. sau va considerati toti mari evenimente mondiale ca ati fugit dintr-o parte unde nu aveati cautare in alta unde era nevoie de servitori? orice prefer sa imi fie jignit dar nu poporul |
|
Postat pe: 4 Ianuarie 2009, ora 23:53
De la: homemarcel0, la data 2009-01-04 23:49:31... leonel ... imagineazati ce vrei .... HAHAHAHAHAHA ... pai nu man, dar mai aveam un exemplu feminin care spunea odata "maine ne vedem sa facem oral"< ea si prietenul ei> :)). ti-am zis eu ca prea multa gandire la femei strica. la fel iti zic si tie ca prea multa programare strica. daca cade cuiul de la roata de la masina pe drum si nu ajungi la timp ?
|
|
Postat pe: 4 Ianuarie 2009, ora 23:58
De la: leo_, la data 2009-01-04 23:53:38De la: homemarcel0, la data 2009-01-04 23:49:31... leonel ... imagineazati ce vrei .... HAHAHAHAHAHA ... .... MUUUUUUUU ... |
|
Postat pe: 5 Ianuarie 2009, ora 00:30
marcele,
man scuze pt glume, dar eu am vazut situatia mai distractiva decat tine. oricum ideea de baza este ca nu gandesti ok chiar daca ai trecut prin viata. asta nu este doar problema ta ci a unor intregi generatii. chiar si a generatiei mele in majoritate. asta explica de ce decat maxim 5% din barbati au femeile pe care si le doresc. iti respect conceptiile dar te rog, nu le imprastia. sau daca nu ma crezi pe cuvant, citeste si tu cateva "reviste" pe care eu le-am citit "Viata, amorul si moartea" - Schopenhauer, "Interpretarea viselor"-Freud, "Ce vrea o femeie?" Serge Ande, "Studii asupra Psihologiei sexelor" Havelock Ellis, "Trei eseuri privind teoria sexualității" Freud. Te las doar cu atat, cu baza. dupa ce vei fi citit o treime din lucrari o sa vezi realitatea asa cum este. |
|
Postat pe: 5 Ianuarie 2009, ora 00:41
De la: leo_, la data 2009-01-05 00:30:24marcele, ... amice, daca ai inceput cu freud e nasol ... ala era POPO ... HAHAHAHAHA ... mi-a placut in schimb cum il ''tratai'' pe unul de timiditate ... il considerai ori - prost ori ca avea ceva de ascuns ... HAHAHAHAHA ... amice ... generatia voastra are O MARE PROBLEMA ... impingeti un rahat la deal care o sa va cada in cap ... va lipseste INCREDEREA, RESPONSABILITATEA si CARACTERUL ... vorbiti de sex in loc de dragoste ... fara macar sa aveti idee ce eforturi de jupuire morala si fizica faceti DEGEABA ... absolut DEGEABA ... eu am ''capsunarit'' zeci de ani ca sa inteleg asta ... cititi prostii in loc sa ascultati ceva sfaturi GRATIS ... nu din astea comunisto-traditionale ... ati ajuns sa cresteti si sa fiti educati de reviste si de internet ... orice prost cu bani poate suci mintea unei generatii ... de fapt ''revolutia'' a demonstrat cit de simplu e sa te joci cu o tara ... la inceput am vrut sa te sfatuiesc de bine ... de obicei fac asta ... si nu ma ascund dupa cuvinte ... apoi tonul tau ma cam distrat putin ... sper sa iti revii ... |
|
Postat pe: 5 Ianuarie 2009, ora 00:54
... viata trebuie traita in doi ... nu citita ... eu m-am insurat devreme si acum pot sa iti scriu cartuliile alea ... dintr-un punct de vedere mult mai real ... inclusiv pe cele despre dragoste ... dar voua fi s-a inoculat ideea ca sinteti altceva decit ceea ce sinteti de fapt ... aberati si delirati ... aveti nevoie de reviste si de carti ''de specialitate'' ... in care vi se spune inceputul dar nu niciodata sfirsitul ... si dati cu piciorul oricarei ocazii din viata voastra ... cautind perfectiunea ... NU EXISTA ... asa cum nimeni nu este perfect ... schimbul aberant de parteneri va suge orice INCREDERE in voi ... va distruge si va distorsioneaza notiunea de RESPONSABILITATE SI CARACTER ... scuza-ma ... gaseste-ti o prietena ... respect-o ... investeste in ea in mod serios si matur si vei cistiga ... nu cauta gioarse care doar sa-ti satisfaca nevoia de SEX ... vei deveni si tu o gioarsa ... atit ...
|
|
Postat pe: 5 Ianuarie 2009, ora 00:58
De la: homemarcel0, la data 2009-01-05 00:41:58 marcele tu nu intelegi viata dar te prefaci ca o faci. nu ma doare ce era ala si cezar era si ce? de aia nu l-ai invatat la istorie? eu i-am citit opera si nu obiceiurile. cu atat mai bine ca era popo (asta e singurul lucru pe care l-ai retinut?), in felul asta intelegea mai bine femeile. stiu problemele generatiei insa generatia nu inseamna fiecare individ dupa cum intregul nu defineste partea. sexul = dragoste indirect pentru ca dragoste = atractie sexuala. citeste pe schopenhauer si iti raspunde mai bine ca mine. nu ai cum sa stii ceva daca nu stii si ce au spus altii, bun sau rau. sistemele inchise nu functioneaza, se distrug. |
|
Fosta membra 9am.ro 1714 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 5 Ianuarie 2009, ora 01:00
Draga Leo.. ce vrei sa spui ca barbatii nu au femeile pe care le doresc?
Dar ce sunt femeile, niste masini? Mi se pare straniu. Ideea mea este (sper ca nu gresesc) ca iubirea se invata si asta ia timp. Apoi nu poti sa spui ca ai iubit pe cineva, dar ti-a trecut.. Inseamna ca nu l-ai iubit niciodata!! Cred ca oamenii de azi nu mai au disponibilitate emotionala: totul trebuie obtinut acum, imediat. Nu mai au rabdare! Rabdarea este importanta, te invata multe lucruri. Mi se pare grav sa fii impreuna cu o femeie si sa-ti doresti "altceva".. Iubirea nu tine de celalalt, tine de tine!!Poti sa ajungi sa cauti toata viata daca nu intelegi asta! Ce teoria sexualitatii, ce interpretarea viselor? Get real! Cred ca sexualitatea este supraestimata azi pentru a umple mari goluri existentiale!! |
|
Postat pe: 5 Ianuarie 2009, ora 01:03
De la: leo_, la data 2009-01-05 00:30:24marcele, ... dar stii cite femei au barbatul pe care il doresc ? ... nu fi misogin de trei lei ... majoritatea romanilor sufera de autosuficienta ... cred doar in ei dar nu si in cel de linga el ... increderea se cistiga in timp, nu prin alergat din creanga in creanga ... deja ai o atitudine gresita ... 5% dintre barbati au femeia pe care si-o doresc ?!?!?!?! ... au ceea ce au cautat, amice ... nimic mai mult ... majoritatea romanilor considera femeia o cirpa ... si si-o iau in bot ... increderea se cistiga in timp ... stii ce se zice - uneori nu iti ajunge o viata sa stii cu cine traiesti ... toate timpeniile facute, multora le vin in cap exact cind vor liniste, adica la batrinete ... pina atunci sint zmei ca tine ... |
|
Fosta membra 9am.ro 1714 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 5 Ianuarie 2009, ora 01:08
Chiar mi se pare trist cum vezi tu lucrurile, Leo...
Pai bunicul si bunica s-au gasit la ei in sat, nu au cautat tot pamantul cu lista in fata ca sa bifeze pe ea calitati-defecte. Apoi, cand a murit bunica, a urmat-o si el imediat.. ce atata filosofie despre iubire. Si sexul nu este dragoste, in nici un caz. Si daca societatea nu ar fi fost atat de pervertita, stai tu linistit ca nu avea Freud material de studiu.. |
|
Postat pe: 5 Ianuarie 2009, ora 01:11
De la: leo_, la data 2009-01-05 00:58:25De la: homemarcel0, la data 2009-01-05 00:41:58 ... ba, baietash ... EU SINT MULTUMIT CU FAMILIA MEA ... ma bucur ca am o sotie care gindeste, care comenteaza, care spune lucrurilor pe nume(au mai ramas intre noi putine lucruri care mai trebuiesc spuse cu repros), care ''trage'' cu mine ...tu cauti in gunoaie ... intelege asta ... revino-ti cit mai ai timp ... miine o sa scrie in ''revista'' ca cea mai buna femeie e gonflabila si o sa iti cumperi 2-3 ... REVINO-TI ... lasa filozofia poponarilor si alte timpenii ... lasa revistele ... cauta o fata din alt anturaj decit cel in care esti acum si vezi-ti de treaba ... traieste-ti viata ... nu cauta cuvinte frumoase si suspine ca o iei in bot ... habr nu ai ce e viata ... vorbesti din povesti ... |
|
Postat pe: 5 Ianuarie 2009, ora 01:20
...cind vei avea 15-20 de ani de casnicie, sa deschizi gura ... sa stii ca nu s-a schimbat mult de pe vremea bunicii pina acum ... doar ca voi sinteti zapaciti de prea multa informatie ... as putea spune ca familiile de pina la ''revolutia'' comunista erau MULT mai evoluate sentimental decit sinteti voi acum ... foarte evoluate ... sufereau, munceau, trageau impreuna ... si nu aveau conditiile de acum ... multe se faceau prin furatul fetei de acasa, altele prin viol si sarcina(asa il numim acum, atunci era o garantie ca nu se mai putea opune nimeni, cind fetele nu erau lasate parintii sa se marite cum cine le placea) ... lucrurile, in 95% din cazuri, mergeau din prima ... nu divortau si erau legati unul de altul ... nu se chinuiau ca acum ... nu se injoseau ... nu citeau freud, reviste si timpenii ... faceau ce era BINE ... voi vreti binele dar facut de altul ... JALNIC ...
... un prieten italian spunea - ne nastem prin chin, traim in chin, murim in chin ... asta e viata ... un chin ... daca si in familie vrei sa chinui pe cineva atunci asteapta-te sa o iei cit de curind razna ... nimeni nu vrea sa fie chinuit ... ... ai auzit probabil multi spunind ca au inceput - cu o lingura si o furculita ... ASA AU INCEPUT MAJORITATEA ... inclusiv eu ... cine a dat chichix a fost din cauza ca au cautat ''scurtaturi'' nu pentru ca ia doborit greutatile ... tu de ce te crezi mai prost ? ... eu asta inteleg ... ca nu ai incredere in tine ... si dai vina pe altii/altele ... |
|
Postat pe: 5 Ianuarie 2009, ora 08:58
De la: marinescuirina, la data 2009-01-05 01:00:25Draga Leo.. ce vrei sa spui ca barbatii nu au femeile pe care le doresc? nu, irina, sexualitatea sta la baza oricarei relatii. dragosta este atractie sexuala, deci putem spune ca primii pasi intr-o relatie ii facem cu persoane de care suntem atrasi sexual. iubirea, de acord, se invata in timp dar sa nu incurcam dragostea cu iubirea pentru ca iubirea nu tine de hormoni. ca urmare iubirea nu se cauta ci se construieste. in ziua de azi oamenii fac prea mult uz de dragoste referindu-se la iubire. dragostea dispare cam in 3-4 ani si asta e un proces normal. -- este logic sa avem si noi asteptari de la femeile din viata noastra. multi barbati insa se multumesc doar cu ce nimeresc si de asta exista frustrari. si noi, ca si voi avem un model despre cum trebuie sa fie o femeie, numai ca este mai solid "prins" in mintea noastra. daca nu nimeresti ce cauti sigur iti doresti altceva, nu mi se pare ciudat asta. |
|
necunoscut 1 mesaj Membru din: 1/01/1970 |
Postat pe: 5 Ianuarie 2009, ora 09:11
leo, am citit mesajele tale si am incercat sa le inteleg insa sincer nu reusesc sa ma ridic la nivelul tau ...... de fapt nu am reusit sa ma cobor pana la a te intelege.
Spui ca femeile nu trebuie sa gandeasca prea mult .... parerea ta Eu spun ca barbatii trebuie sa gandeasca .... mult Am sezatia ca esti frustrat ..... ceva iti lipseste .... de exemplu o partenera inteligenta. Daca nu ai aflat inca, "dragostea" nu este acelasi lucru cu "sexul" |
|
erena_sabin 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 5 Ianuarie 2009, ora 09:19
De la: marinescuirina, la data 2008-12-12 21:18:25De la: selen, la data 2008-12-12 20:55:03Mai Irina, tu incepi sa ma enervezi |
|
Fosta membra 9am.ro 2192 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 5 Ianuarie 2009, ora 11:59
Cioran "Dragostea este sfintenie plus sex" daca e sa ne folosim si de umorul lui Cioran, daca nu va place ce spune Freud citindu-l pe Leo "sexualitatea sta la baza oricarei relatii. dragosta este atractie sexuala, deci putem spune ca primii pasi intr-o relatie ii facem cu persoane de care suntem atrasi sexual. iubirea, de acord, se invata in timp dar sa nu incurcam dragostea cu iubirea pentru ca iubirea nu tine de hormoni. ca urmare iubirea nu se cauta ci se construieste. in ziua de azi oamenii fac prea mult uz de dragoste referindu-se la iubire. dragostea dispare cam in 3-4 ani si asta e un proces normal"
De aceea intervine respectul dupa 3-4 ani.... Altii care nu stiu ce insemna acel respect raman blazati, descurajati, descumpaniti, si ajung sa-si barfeasca partenerul chiar si pe net...iar in alte cazuri la injosiri, umilinte incunate cu un trofeu .....DIVORT! Leo...eu te inteleg perfect! Numai ca eu nu as mai da curs altor polemici...crede-ma nu trebuie sa convingi pe nimeni! Esti destul de inteles si de altii! |
|
Postat pe: 5 Ianuarie 2009, ora 12:15
De la: cla03, la data 2009-01-05 09:11:59leo, am citit mesajele tale si am incercat sa le inteleg insa sincer nu reusesc sa ma ridic la nivelul tau ...... de fapt nu am reusit sa ma cobor pana la a te intelege. Clao draga, unele care gandesc prea mult dau si unele erori si mai pierd din feminitatea lor. In fine...e vorba de putin umor aici...Leo se refera ca o femeie este frumoasa prin simplitatea si naturaletea ei...de multe ori , unele gandesc atat de mult incat strica prin "gandirea lor" tot ce poate fi mai frumos in viata unui cuplu....si apoi tot ele, din pacate se vaita din ceea au pierdut. La asta se refera el! |
|
Postat pe: 5 Ianuarie 2009, ora 12:17
cu alte cuvinte, unele dintre noi gandesc prea mult prin prisma esecurilor noastre si a prejudecatilor in care traim!
|
|
bb_tavy 7 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Giurgiu |
Postat pe: 5 Ianuarie 2009, ora 14:04
Ce calitati te fac cu adevarat barbat in ochii femeilor?
Vad ca ati uitat intrebarea centrala. Banii nu te fac barbat...sau poate o parte dintre fetele de aici barbat=bani Banii nu sunt o calitate... Banii trebuie sa fie un mijloc..nu un scop... |
|
|
|

?
, zau asa. Ceva nu e in regula aici. Ori tie iti place prea mult sa te plangi, ori al tau are o problema de alta natura. Am remarcat ca stai pana tarziu pe net si scrii. Pai asta faci tu noaptea. Ce D-zeu! E casa ta, viata ta, pai asa-ti petreci tu noptile. Esti femeie in toata firea, chiar nu-ti cunosti barbatul? Profita de orice slabiciune a lui daca-l vrei doar pt tine. Are o fantezie de natura sexuala? Fa-o! Altfel se duce la alta. Esti femeia lui, el e barbatul tau, orice-ti cere, da-i. Nu te retine. Strange din dinti si rabda. Nu e nici o rusine. Cum altfel vrei sa reinvii relatia? Poate descoperi ca-ti place si tie. Cele mai multe probleme in cuplu pleaca de la pat, si mai ales se rezolva in pat. Fii inventiva! Documenteaza-te ca de aia ai net. Surprinde-l si daca nici asa nu merge, atunci inseamna ca e vorba de cu totul altceva intre voi. Eu stiu un lucru: totul tine de femeie. Poti sa-l faci sa se simta ca un zeu sau ca ultimul om. Tu alegi!