back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Ce calitati te fac cu adevarat barbat in ochii femeilor?

Pagini: << 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 >> Sari la pagina:

nastasemihail

47672 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 9 Februarie 2009, ora 03:45

NASUL MARE.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
steliq

13 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 9 Februarie 2009, ora 09:37

hmm cat ma bucur ca nu am o sotie ca voi, superficiala si numa dupa bani,citind ce scrieti voi pe aici chiar vad ca parca am castigat potul cel mare la loto :)

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 9 Februarie 2009, ora 14:52

De la: steliq, la data 2009-02-09 09:37:08hmm cat ma bucur ca nu am o sotie ca voi, superficiala si numa dupa bani,citind ce scrieti voi pe aici chiar vad ca parca am castigat potul cel mare la loto :)

Exact asta spuneam si eu, cu virsta te maturizezi si iti dai seama cum este cu cistigurile si care este adevaratul cistig.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro

534 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 9 Februarie 2009, ora 15:49

De la: nastasemihail, la data 2009-02-09 14:52:04
De la: steliq, la data 2009-02-09 09:37:08hmm cat ma bucur ca nu am o sotie ca voi, superficiala si numa dupa bani,citind ce scrieti voi pe aici chiar vad ca parca am castigat potul cel mare la loto :)

Exact asta spuneam si eu, cu virsta te maturizezi si iti dai seama cum este cu cistigurile si care este adevaratul cistig.

cam asa ceva.

Mi-am amintit de personajul principal din "9 saptamani jumate"; va amintiti filmul? Exista aceste personaje in realitate, cred ca toti cunoastem oameni care au aceste trasaturi.

Barbatul acela avea foarte multe dintre calitatile care "se cer pe piata"
- arata impecabil (ingrijit, bine imbracat, aranjat)
- avea un job bun pe Wall Street si o pozitie solida in societate
- o situatie materiala foarte buna
- era manierat si inventiv
- putin misterios
- stia sa se descurce in orice situatie s.a.m.d.

Si totusi... ea l-a parasit pana la urma! Motivul era ca nu se maturizase! Nu era in stare sa-si asume responsabilitatea unei familii si avea o parere deformata despre institutia casatoriei. Stiu si eu barbati destui care au ajuns la 30 sau 40 de ani si care sunt inca speriati de ideea intemeierii unei familii pentru ca nu sunt maturi.

Credeti ca femeile vor langa ele un barbat care se comporta ca un copil mare care face copii mici? In momentul in care il luam pe viata vrem sa-si asume responsabilitati, sa ne ofere siguranta si sprijin. Un barbat adevarat trebuie sa invete sa fie tatal unui copil, nu sa fie el insusi un copil de care noi sa avem grija.

Cam asa vad eu barbatul matur.

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 9 Februarie 2009, ora 15:53

Asa e soro...Mona Simona.......
nu dinastia care frecventeaza site-uri de genul
www.schimbdeneveste.ro

steliq

13 mesaje

Postat pe: 10 Februarie 2009, ora 09:05

ce mi se pare ciudat, cel putin la fetile de pe forum ii ca ele vad numa defectele barbatilor, dar pe ale lor nu, pai ce barbat isi doreste o femeie ca sotie ce are in cap preconceptii de gen : barbatul trebe sa aibe bani sa merg eu la shoping, sa creasca copii, sa aibe nustiu ce masina ca de merg pe jos o sa mor, sti imi stric tocurile si cate si alte tampeni, la fel ca si femeia si barbatul simte nevoia sa aibe alaturi pe cineva pe care sa poata conta nu o fiinta superficiala ce singurul ei rol ii sa faca copii si sa mearga la shoping.

Fosta membra 9am.ro

637 mesaje

Postat pe: 10 Februarie 2009, ora 09:13

De la: nastasemihail, la data 2009-02-09 03:43:43Ceea ce multe femei tinere nu isi dau seama este ca barbatii cu inaintarea in virsta devin mai...barbati. Lucrul pe care barbatii trebuie sa-l conserve mai mult timp este vigoarea fizica si nu aspectul exterior.
Unele femei stiu cum...

Nu doar aspectul la care te referi tu aici este important in relatia dintre un barbat si o femeie
Daca un barbat are bani si este talentat "in pat" , nu inseamna in mod automat ca este un barbat bun

Partea cea mai importanta a unui barbat este sufletul sau ( lumea sa interioara, aspiratiile sale, sensibilitatea sa)

Caracterul fãrã înþelepciune poate mult, dar inteligenþa fãrã caracter nu valoreazã nimic - Cicero
Fosta membra 9am.ro

534 mesaje

Postat pe: 10 Februarie 2009, ora 15:11

De la: steliq, la data 2009-02-10 09:05:21ce mi se pare ciudat, cel putin la fetile de pe forum ii ca ele vad numa defectele barbatilor, dar pe ale lor nu, pai ce barbat isi doreste o femeie ca sotie ce are in cap preconceptii de gen : barbatul trebe sa aibe bani sa merg eu la shoping, sa creasca copii, sa aibe nustiu ce masina ca de merg pe jos o sa mor, sti imi stric tocurile si cate si alte tampeni, la fel ca si femeia si barbatul simte nevoia sa aibe alaturi pe cineva pe care sa poata conta nu o fiinta superficiala ce singurul ei rol ii sa faca copii si sa mearga la shoping.

Hmmm... nu asta e esenta problemei. As putea sa-ti spun la fel, ca barbatii sunt superficiali intr-o proportie mult mai mare decat femeile pe aceleasi criterii:
1. Majoritatea se uita dupa blonde 90/60/90 cu picioare lungi si sani mari s.a.m.d.
2. Majoritatea femeilor isi cheltuiesc salariul pe alimente pentru toata casa, pampers si hainute pentru copii si multe altele pe care barbatii nu le cumpara cu scuza" nu ma pricep" sau "nu-mi place la cumparaturi, du-te tu singura"
3. In unele locuri si meserii masina este o necesitate si nu un lux.

Ai mers vreodata cu autobuzul impreuna cu copilul tau mic ce nu stie inca sa umble singur? Ai idee cat e de simplu sa urci si sa cobori dintr-un mijloc de transport in comun cu copilul in brate, caruciorul de rigoare si geanta cu maruntisuri fara care nu poti pleca de acasa cand ai un bebe? Incearca faza, mai ales daca ai programare la ora fixa undeva (la medic de exemplu pentru vaccinuri) si ai sa vezi altfel "luxul" de a avea o masina.

Ai sa-mi spui probabil ca n-ai copii. Foarte bine! Incearca sa mergi la piata si cumpara ce scrie in reteta de zacusca - gogosari, ardei, vinete, rosii, ulei, sare etc. Dupa care iti recomand sa le cari acasa cu tramvaiul. Iti garantez ca ai sa vezi altfel masina, nu ca pe un lux care ia ochii femeilor.

Asa cum pui tu problema, masina e o chestie frumoasa si sclipitoare care-ti ia ochii in fata unui restaurant de lux sau club de fitze. Unele femei vad utilitatea masinii si asta nu e dovada de superficialitate, dimpotriva!

DA, sunt de acord cu ce ai spus: "femeia si barbatul simt nevoia sa aibe alaturi pe cineva pe care sa poata conta nu o fiinta superficiala ce singurul ei rol ii sa faca copii si sa mearga la shoping."

stosor

13 mesaje
Oras: Alexandria

Postat pe: 10 Februarie 2009, ora 15:58

De la: nastasemihail, la data 2009-02-09 03:43:43Ceea ce multe femei tinere nu isi dau seama este ca barbatii cu inaintarea in virsta devin mai...barbati. Lucrul pe care barbatii trebuie sa-l conserve mai mult timp este vigoarea fizica si nu aspectul exterior.
Unele femei stiu cum...
Asta-i chiar tare :)
Barbatii devin mai barbati, pai da, poate de la 20 la 30 de ani ca dupa 30 incep primele semne ca barbatia e doar o chestie care se mai intareste din cand in cand si atunci cand se intampla nu se grabeste prea tare sa stea tzeapana :))
Hai ca nu dramatizez, dupa 30 inca mai poti, dar dupa 35-40 de ani se duce naiba vlaga si culmea asta-i varsta la care femeia da maximul in acest sens :))
O desincronizare atat de urata...
===================================================
Eu nu voi incerca un raspuns concret la intrebarea initiala, dar gandesc ca e aberanta intrebarea din moment ce are reversibilitate.
Nu sunt nici pe departe un misogin, dar daca se ajunge sa nu vezi decat cateva calitati esentiale inseamna ca acea relatie are probabil un oarecare interes, eu consider ca sunt extrem de multe calitati si caracteristici pentru ca barbatii sa fie barbati adevarati precum si in mod reversibil calitatile femeilor sunt multiple si nu cred ca e cazul sa fie dezbatute, e ca si cum barbatul si femeia ar fi intr-o relatie mai degraba concurenti decat parteneri ...
Daca exista intentii serioase nu cred ca mai conteaza cantitatea calitatilor ci mai degraba stabilitatea si echilibrul relatiei.
Barbatii pot fi de mai multe feluri asa cum si femeile sunt, pe unii te poti baza, altii sunt atat de afectuosi, unii sunt romantici, altii duri, daca insa pot oferi in mod implicit ceea ce femeia cauta eu cred ca totul e ok, daca nu pot oferi ar fi bine nici sa nu se streseze in acest sens, mai bine cauta femeia care poate sa placa felul lui de-a fi... la fel si pentru femei.

stosor

13 mesaje
Oras: Alexandria

Postat pe: 10 Februarie 2009, ora 16:20

De la: anareaua, la data 2009-01-31 22:31:33
De la: selen, la data 2008-12-10 19:03:08O discutie intre doua superbe doamne si un domn, pe un topic vecin mi-a inspirat o tema noua de discutie:
Care sunt calitatile si atu-urile unui barbat adevarat in ochii nostri?

RABDAREA
Lucrez intr-un domeniu in care rabdarea este elementul cheie, fara rabdare care sa-mi permita sa fac nenumarate teste, sa "potrivesc" lucrurile ca la un puzzle, sa astept rezultatele muncii mele care de atat de multe ori nu sunt cele finale, sa duc munca de lamurire cu atat de multe persoane angrenate in proiectele mele... uhhh, uneori chiar sunt intrebat daca mai rezist sa tot stau in fatza calculatorului si sa butonez cu atat de multa rabdare, asta in situatia in care pe langa partea aplicativa trebuie sa studiez si sa ma documentez continu...
Ei bine nu asta ma face mai barbat, ba chiar nu ma face deloc barbat :)
Pot si explica...
Am o iubita tare inteligenta, dar din pacate nu are deloc rabdare si deseori este exact ca aici -> ea crede ca poate controla totul doar pentru ca vocea ei are cateva octave peste a mea si daca nu tace inseamna ca mereu are ceva de spus .. fals, deseori vede ca piatra destinata mie ii sparge tot iei capsorul si atunci da vina pe mine ca eu sunt prea rabdator si vad cu adevarat 3D iar ea e mai apriga din fire si eu nu intervin niciodata sa o calmez si ea se consuma si ... hmmmm, lista poate continua la nesfarsit :)))
Nu am incercat sa tzip de durere :) ma inteleg minunat cu iubita mea chiar daca suntem atat de diferiti, am aratat insa ca nu rabdarea este elementul ce ne apropie, sunt mult mai multe aspecte, ai remarcat, am spus aspecte nu calitati, aspectele acestea simpliste si neinsemnate, daca sunt bine plasate le fac pe femei sa inteleaga cu adevarat la ce trebuie sa se astepte de la un barbat...
Ei bine atitudinea, detaliile marunte, atentia si grija barbatului sunt doar unele detalii, detalii care formeaza un intreg iar femeia trebuie sa placa acel intreg.
Eu acum sunt rabdator, dar maine imi cade naiba o caramida in cap si se duce dracu rabdarea mea, oare sa ma astept sa fiu parasit doar pentru simplu fapt ca nu mai am rabdare ???

steliq

13 mesaje

Postat pe: 11 Februarie 2009, ora 09:44

credema pana acum numa pe jos am mers la cumparaturi si cu tramvai etc si nam murit, nu am zis ca nu ii utila da ce se pare ca femeile uita ii ca masina aia costa bani multi, sa numai zic de benzina si intretinere si cat de faza ca barbati nu dau cumpara haine la copil sau eu mai stiu ce ii cam aberanta, pai ce chiar crezi ca femeia cumpara numa pe bani ei ?? macar barbati se mai inplica si in chestile " ce nu se pricep" eu nu prea vad femeie, ce putin astea de pe forum sa caute o piesa noua la masina sau sa vada cum ii mai bine la reparat sau eu mai stiu ce, sa numai zic de dat bani pe asa ceva, orcum fiecare are calitati si defecte dar mi se pare cam ipocrit sa denigrati barbati cand nici femeile nu is mai bune, morala ar fi sa reveniti cu picioarepe pe pamant, ca nu totu vi se cuvine voua, mai ales fara sa muncesti pt ele............

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 11 Februarie 2009, ora 09:55

Nu confundati notiunea de mascul (genul masculin - care se bifeaza in formulare) cu notiunea de barbat ca animal social.......
www.schimbdeneveste.ro......pentru barbati adevarati.... :o)

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 11 Februarie 2009, ora 15:45

De la: stosor, la data 2009-02-10 15:58:14
Unele femei stiu cum...
Asta-i chiar tare :)
Barbatii devin mai barbati, pai da, poate de la 20 la 30 de ani ca dupa 30 incep primele semne ca barbatia e doar o chestie care se mai intareste din cand in cand si atunci cand se intampla nu se grabeste prea tare sa stea tzeapana :))
Hai ca nu dramatizez, dupa 30 inca mai poti, dar dupa 35-40 de ani se duce naiba vlaga si culmea asta-i varsta la care femeia da maximul in acest sens :))
O desincronizare atat de urata...
===================================================
Eu nu voi incerca un raspuns concret la intrebarea initiala, dar gandesc ca e aberanta intrebarea din moment ce are reversibilitate.
Nu sunt nici pe departe un misogin, dar daca se ajunge sa nu vezi decat cateva calitati esentiale inseamna ca acea relatie are probabil un oarecare interes, eu consider ca sunt extrem de multe calitati si caracteristici pentru ca barbatii sa fie barbati adevarati precum si in mod reversibil calitatile femeilor sunt multiple si nu cred ca e cazul sa fie dezbatute, e ca si cum barbatul si femeia ar fi intr-o relatie mai degraba concurenti decat parteneri ...
Daca exista intentii serioase nu cred ca mai conteaza cantitatea calitatilor ci mai degraba stabilitatea si echilibrul relatiei.
Barbatii pot fi de mai multe feluri asa cum si femeile sunt, pe unii te poti baza, altii sunt atat de afectuosi, unii sunt romantici, altii duri, daca insa pot oferi in mod implicit ceea ce femeia cauta eu cred ca totul e ok, daca nu pot oferi ar fi bine nici sa nu se streseze in acest sens, mai bine cauta femeia care poate sa placa felul lui de-a fi... la fel si pentru femei.

Eu ma refer concret la 2 calitati care in mod normal trebuie sa creasca, nu sa scada. Una este de ordin spiritual si alta fizic concret.
Am invatat pe acest forum sa nu mai spun lucruri in care cred si le-am verificat personal sau apar din experienta mea (sau gindite).
Faptul ca aceste 2 caracteristici scad tine nu de normalitate ci de boli in desfasurare, unele ascunse, deci nu sint de ris. Alte cauze sint regulile de igiena sau epuizarea unor relatii. Munca in exces, sportul in exces duc la epuizari dupa 40 ani, si la distrugeri de relatii.
Diferentele acelea intre sexe care apar pe la 35 ani sint o realitate, dar o pauza de vreo 5 ani rezolva. Si cine nu rezista la pauze o ia de la inceput, iar cei care pierd sint nerabdatorii.

Fosta membra 9am.ro

9 mesaje
Postat pe: 11 Februarie 2009, ora 16:12

mmm masina e un lucru util in masura comoditatii , dar hai sa nu exageram cu " incearca as mergi cu copilu in brate la cumparaturi sa ajungi cu autobuzu la ora fixa nu stiu unde " ok e mai greu , trebuie sa te trezesti mai devreme ...dar sa nu exageram mai aveai putin si spuneai "daca nu ai masina , nu poti merge cu copilu in brate la cumparaturi"...e mult mai comod mai palcut mai ...in fine dar nu e obligatoriu ....cam cati ati crescut cu masini, cu mobile? hai nu voi ? parintii , bunicii vostri?ei au putut fara voi nu mai puteti ...extraordinar !

Fosta membra 9am.ro

534 mesaje

Postat pe: 11 Februarie 2009, ora 20:49

De la: steliq, la data 2009-02-11 09:44:48credema pana acum numa pe jos am mers la cumparaturi si cu tramvai etc si nam murit, nu am zis ca nu ii utila da ce se pare ca femeile uita ii ca masina aia costa bani multi, sa numai zic de benzina si intretinere si cat de faza ca barbati nu dau cumpara haine la copil sau eu mai stiu ce ii cam aberanta, pai ce chiar crezi ca femeia cumpara numa pe bani ei ?? macar barbati se mai inplica si in chestile " ce nu se pricep" eu nu prea vad femeie, ce putin astea de pe forum sa caute o piesa noua la masina sau sa vada cum ii mai bine la reparat sau eu mai stiu ce, sa numai zic de dat bani pe asa ceva, orcum fiecare are calitati si defecte dar mi se pare cam ipocrit sa denigrati barbati cand nici femeile nu is mai bune, morala ar fi sa reveniti cu picioarepe pe pamant, ca nu totu vi se cuvine voua, mai ales fara sa muncesti pt ele............

In primul rand, o masina nu este neaparat scumpa. Exemplu - in urma cu cativa ani am cumparat o masina Dacia 1410 (an de fabricatie 1994) cu 15 miliaone de lei vechi.

In al doilea rand as vrea sa stiu daca ai familie si copii, pentru ca in familiile cu copii in care lucreaza ambii soti, de regula se intampla cum spun eu - un salariu merge pe intretinere si credite (al sotului cel mai adesea), iar celalalt pe mancare, haine si altele absolut necesare pentru casa si mai ales pt. copiii mici. Adultii mai renunta la a cumapra o haina sau un pantof nou, dar copiii cresc si e obligatoriu sa cumperi haine pentru ei.

In al treilea rand am spus ca in unele situatii si profesii masina este absolut necesara, mai ales in zilele noastre cand se lucreaza zi lumina si "timpul costa bani". Exemplu - timp de 3 ani am lucrat la o companie din alt oras si faceam naveta dus-intors 54 km. Copilul mergea la gradinita la ora 8 dimineata si eu trebuia sa ajung la 9 la serviciu, mai aveam si o bona care-l scotea la ora 16,00 de acolo pentru ca noi n-ajungeam acasa decat seara s.a.m.d. Serviciul respectiv necesita si teren, iar in drum spre casa mai trebuia sa fac si piata. Cel mai devreme ajungeam acasa la ora 8-9 seara. Ai dreptate, puteam sa merg pe jos ca nu muream!

In acelasi registru, iti spun si tie ce am mai zis pe aici, ca locuiesc in America, intr-o localitate in care nu merge nimeni pe jos sau cu mijloace de transport in comun pt. ca pur si simplu nu exista nici trotuare si nici transport in comun.

Deci, pana la urma e o chestiune de mentalitati. Eu vad masina ca pe o necesitate, iar tu o vezi ca un lux si un moft.

Si nu in ultimul rand, am si am avut intotdeauna banii mei, nu am cerut nimic de la nimeni, cu atat mai putin de la un barbat. Si ca mine sunt o multime de femei.... de pe forumuri... printre altele.

Fosta membra 9am.ro

534 mesaje

Postat pe: 11 Februarie 2009, ora 20:54

De la: morevna2010, la data 2009-02-11 16:12:41mmm masina e un lucru util in masura comoditatii , dar hai sa nu exageram cu " incearca as mergi cu copilu in brate la cumparaturi sa ajungi cu autobuzu la ora fixa nu stiu unde " ok e mai greu , trebuie sa te trezesti mai devreme ...dar sa nu exageram mai aveai putin si spuneai "daca nu ai masina , nu poti merge cu copilu in brate la cumparaturi"...e mult mai comod mai palcut mai ...in fine dar nu e obligatoriu ....cam cati ati crescut cu masini, cu mobile? hai nu voi ? parintii , bunicii vostri?ei au putut fara voi nu mai puteti ...extraordinar !

masina este un lucru util ....PUNCT!

I-am raspuns mai sus lui steliq

Este vorba despre mentalitati si atitudini pana la urma.
Apropos, ai incercat vreodata faza de mai sus? Sa mergi cu copilul in brate, cu caruciorul si cu geanta intr-un mijloc de transport in comun, mai ales la o ora de varf? Cred ca nu, din moment ce spui ca e o chestie de comoditate.

Tu ce propui? Sa ne intoarcem la tehnica secolului 18 sau 19 si sa traim ca si parintii sau bunicii nostri? Bunciii mei stateau la tara si n-aveau intalniri cu clientii la ore fixe, nici nu faceau naveta zeci de km zilnic si nici nu traiau in ritmul infernal de astazi ca sa aiba bani de facturi.

Eu una ma uit spre viitor si vreau ceva mai mult de la viata asta, nu ma multumesc cu sloganuri de genul:"lasa ca merge si asa"

In rest, de la mine.... numai de bine.

steliq

13 mesaje

Postat pe: 12 Februarie 2009, ora 09:09

am spus doar ca femeile viseaza la masina , zic in general nu vorbesc de exceptii, ca sunt si femei cu capul pe umeri si nu in lumea fanteziei,in america ii altceva, nu compara america cu romania si sincer la cate probleme de sanatate au americani.......... nu zic ca nu ii utila dar te mai poti deplasa si pe jos nu tot timpu numa cu ea, mai ales in america si mai nou vad si la noi , daca mergi sa ei o paine 200 m se merge cu masina, cat despre mersul cu bagaje, copii etc fara masina, mie mi se pare mai normal sa investesti in asa ceva cand ai de unde nu iti dai toti banuti pe o masina si tu abia ai ce manca, cum am mai zis masina costa bani si dupa ce ai cumparato, cat despre dacia ta ce ai cumparato, ma abtin de la comentari ca toti stim cati bani trebe sa bagi in alea sa le poti folosi.................

geofive2006

64 mesaje
Postat pe: 12 Februarie 2009, ora 10:05

Vesnica cearta dintre femei si barbat! nu v-ati saturat de ea? atat femeile cat si barbatii stiu ce vor de la viata! problema e ca fiecare vrea altceva insa cand se trage linia toti vir acelai lucru adica o cariera, sanatate, familie si multumire sufleteasca. e normal ca femeile sa vrea o masina , bani pt cumparaturi, siguranta si protectie. Bravo lor daca pot obtine acest lucru de la un barbat inseamna ca sunt norocoase si ar trebui sa fie fericite ca au avut acesta seansa si sa nu umble din pat in pat cum fac unele. Insa nu toti barbatii au casa lor, masina lor, si nu toti sunt plini de bani. Fiti seriosi , multe persoane au salarii de 7-8 milioane si asta e realitatea. Ce ar trebui sa faca acel om? Sa se rupa in bucati ca sa faca bani? Sa fure sau sa ucida? Credeti ca e vreo persoana care nu vrea un salariu decent? Tocmai pentru ca astazi se vrea egalitate intre sexe femeile ar trebui sa stie care este nivelul salariilor si in acelasi timp ar trebui sa stie ca nu toti pot fi manageri si directori. Ar trebui sa isi scada pretentiile si sa accepte realitatea pt ca astea sunt posibilitatile din zilele noastre. Ce ar insemna daca si barbatul si-ar parasi sotia cand ar vedea ca are salariu mic? Cum v-ar placea asta dragelor? Unde se poate, se poate insa unde nu merge deschideti ochii si nu mai visati la vile , masini si haine de la milano.Iar despre acei barbati care sunt betivi, violenti, prost crescuti si rai ar trebui sa stiti ca nu ve-ti fericite cu ei! Nu sunteti obligate sa stati cu ei! Sunteti libere! Nu faceti si voi in ciuda si va comportati mai rau decat ei! Iar pt barbati e la fel, nu stati cu femei rele si care sa va insele sau sa va faca viata iad! Ce pot sa zic? Fiecare are nevoie de cineva alaturi! uneori este mai rau fara rau insa ar trebui sa fiti realisti si sa acceptati realitatea

geofive2006

64 mesaje
Postat pe: 12 Februarie 2009, ora 10:33

Pt mona simona si pt morevna! Masina este utila! tocmai de aceea a fost inventata! Poate voi aveti posibilitati financiare , poate ati avut noroc de o situatie familiala buna sau poate v-ati luptat pt ceea ce aveti si ati reusit! Insa imaginati-va ca parintii nu va pot ajuta, stati cu chirie si aveti niste joburi platite cu 9 milioane si mai lucrati si in ture iar uneori faceti si ore suplimentare care nu sunt platite! Ce ziceti de asta? nu cred ca ati mai vorbi la fel! ati avea nevoie de o masina dar nu va permiteti! sotul lucreaza pe o pozitie similara! Asta e situatia multor oameni si sa nu imi ziceti ca nu doresc sa avanseze sau ca nu au studii! Poate ar trebui sa emigreze toti acesti oameni! Sau poate ca locul lor este pe o alta planeta sau in alta lume! Deschideti ochii si nu fiti meschine pt ca nu toti isi permit sa plateasca 4-5 milioane pe luna pt o masina!

Fosta membra 9am.ro

534 mesaje

Postat pe: 12 Februarie 2009, ora 20:32

De la: geofive2006, la data 2009-02-12 10:05:02Vesnica cearta dintre femei si barbat! nu v-ati saturat de ea? atat femeile cat si barbatii stiu ce vor de la viata! problema e ca fiecare vrea altceva insa cand se trage linia toti vir acelai lucru adica o cariera, sanatate, familie si multumire sufleteasca.
....

Ce ar trebui sa faca acel om? Sa se rupa in bucati ca sa faca bani? Sa fure sau sa ucida? Credeti ca e vreo persoana care nu vrea un salariu decent?

Ce pot sa zic? Fiecare are nevoie de cineva alaturi! uneori este mai rau fara rau insa ar trebui sa fiti realisti si sa acceptati realitatea

Un tip foarte inteligent si pragmatic, Zig Ziglar spunea:

“Dacã nu-þi place cine eºti ºi unde eºti, nu-þi face griji!
Pentru cã nu eºti obligat sã rãmâi cum eºti ºi nici unde eºti!
Poþi evolua, te poþi schimba, poþi fi mai mult decât ceea ce eºti.”

Mi-am pus si eu intrebari ca ale tale la un moment dat in viata, dar concluzia mea a fost diferita. Eu nu m-am resemnat spunand ca tine "ar trebui sa fiti realisti si sa acceptati realitatea" ci am inceput sa fac ceva ca sa schimb in bine realitatea mea.

Se spune ca toti oamenii de succes la un moment dat in viata lor s-au oprit si-au stat de vorba cu ei insisi si apoi au ales. In fiecare moment alegi un drum si ai doua posibilitati. Cunosc aceste intrebari ale tale. Ai doua cai:
- sa-ti urmezi visele si sa platesti pretul succesului,
- sau sa tai din vise si te poti multumesti cu ceea ce ai acum.

Iti spun asta din proprie experienta. Cunosc foarte bine ambele fete ale medaliei si am invatat o cale spre succes. Cred ca exemplul cel mai bun este

Constantin Brancusi, un model in ce priveste perseverenta in urmarirea unui SCOP. El spunea ca : « lucrurile nu sunt greu de facut, este greu sa te pui in starea de a le face ! » Unul dintre visele lui, un scop in viata a fost sa dea o forma fizica, palpabila infinitului. Si a reusit, stie toata lumea, cu dalta si ciocanul, mijloacele pe care le avea la indemana ca sculptor.

Daca extrapolezi si stai suficient de vorba cu tine insuti, ai sa gasesti si scopul si mijloacele si calea prin care sa-ti vezi visele cu ochii.

si inca ceva, da , emigreaza daca simti ca asa ai sa reusesti sa obtii ceea ce doresti de la viata asta sau daca simti ca in Romania ai epuizat toate variantele.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 13 Februarie 2009, ora 02:24

Hainele cenusii sau negre.
Muschii facuti la calculator. Mi-au scazut la jumatate in 8 luni. Da bine la femei. Te cresc la loc ca pe un copil.

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 13 Februarie 2009, ora 03:43

De la: selen, la data 2008-12-10 19:03:08O discutie intre doua superbe doamne si un domn, pe un topic vecin mi-a inspirat o tema noua de discutie:
Care sunt calitatile si atu-urile unui barbat adevarat in ochii nostri?

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 13 Februarie 2009, ora 03:47

hmm ,este un subiect bun de dezbatut,sunt foarte multe lucruri de spus si de scris,teoria este vasta,dar cel mai bine ar fi ca orice barbat s-o intrebe pe persoana dorita ce anume isi doreste ea si ea sa raspunda cat mai sincer cu putinta,altfel suntem in fata unei crize de identitate din care au de pierdut ambii,s-auzim numai de bine!

steliq

13 mesaje

Postat pe: 13 Februarie 2009, ora 08:59

mda, asa e cum spune geofive2006, dar din pacate unele femei ce au avut pe tava mai tot sau au acum au uitat cum ii sa nu ai,, ii usor sa zici sati urmezi visele si eu stiu ce mai citate aiuristice a lu diferite personalitati ce nu au simtit saracia, si cand ma refer la saracie nu zic ca am dacie si nam X5 sau ca am ap cu 3 camere si nam castel ..................., realitatea ii cu totu alta, pacat ca uni oameni si femei si barbati nu pot intelege ca uneori visurile pot ramane doar vise fara sa fie transformate vreodata in realitate, dar na asta e multi dintre noi cand ajung sa aibe o situatie buna indiferent cum au ajuns la ea, prin mosteniri sau efort propiu ne pierdem capacitatea sai intelegem pe cei care nu au ajuns inca acolo.
Nu zic ca nu ii bine sati urmezi visele dar nu ar trebui sai acuzam pe uni si alti ca nu si le-au urmat pt ca is lenesi sau delasatori sau eu mai stiu ce, uneori chiar nu se pot urma, asta ii realitatea de zi cu zi, ce nu is are locu in nicitate si expresi ce sunt doar cuvine, nimic mai mult...............

flora2907

6 mesaje

Postat pe: 13 Februarie 2009, ora 12:19

De la: marinescuirina, la data 2008-12-10 20:28:05Responsabilitate, onestitate (fata de EL in primul rand, un om care se minte singur NU poate fi cinstit cu ceilalti), personalitate puternica, gandire clara si un dram de afectiune!

.. the rest are details.

(Valabil si pt femei, dar cu MUUULTA AFECTIUNE si un dram de vanitate!)

Foarte bun raspuns
ai postat exact ce era necesar ca si callitati pt a fi cu adevarat barbat in ochii femeilor: gentleman in societate, gospodar in camin, amant in pat

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 13 Februarie 2009, ora 18:14

In primul rand, pentru a fi un barbat adevarat trebuie sa dai dovada de caracter...Sa fii sincer in primul rand si sa stii ce vrei.Trebuie sa fii puternic sa nu bocesti la fiecare colt atunci cand ti se intampla o nenorocire...Sa stii sa faci fata tuturor provocarilor si sa nu fii slab. Trebuie sa-ti spui mereu ca esti puternic si ca poti razbi. Inteligenta si bunul simt este o alta combinatie care ar trebui sa nu fie uitata. Ce sa mai spun de aspectul exterior? Dar sa nu ma intelegeti gresit, doamnelor si domnisoarelor...nu la frumusete ma refer...stiti bine ca este trecatoare ca si tineretea...Ma refer la cat de bine esti imbracat, cu gust, (si nu trebuie sa porti numai haine de firma) iar in urma ta sa lasi un miros placut pe care sa-l adulmece cu placere, de ce nu, chiar si un barbat...
Acum o sa ma intrebati: unde se afla exemplarul pe care il descrii aici? Eu va pot spune ca cel mai sigur in basme, dar sa fiti optimiste...niciodata nu se stie de unde sare iepurele...O zi cat mai frumoasa va doresc si nu incetati sa renuntati la cautare...

eastside

179 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 13 Februarie 2009, ora 22:53

De la: r_raul22, la data 2009-02-13 18:14:15In primul rand, pentru a fi un barbat adevarat trebuie sa dai dovada de caracter...Sa fii sincer in primul rand si sa stii ce vrei.Trebuie sa fii puternic sa nu bocesti la fiecare colt atunci cand ti se intampla o nenorocire...Sa stii sa faci fata tuturor provocarilor si sa nu fii slab. Trebuie sa-ti spui mereu ca esti puternic si ca poti razbi. Inteligenta si bunul simt este o alta combinatie care ar trebui sa nu fie uitata. Ce sa mai spun de aspectul exterior? Dar sa nu ma intelegeti gresit, doamnelor si domnisoarelor...nu la frumusete ma refer...stiti bine ca este trecatoare ca si tineretea...Ma refer la cat de bine esti imbracat, cu gust, (si nu trebuie sa porti numai haine de firma) iar in urma ta sa lasi un miros placut pe care sa-l adulmece cu placere, de ce nu, chiar si un barbat...
Acum o sa ma intrebati: unde se afla exemplarul pe care il descrii aici? Eu va pot spune ca cel mai sigur in basme, dar sa fiti optimiste...niciodata nu se stie de unde sare iepurele...O zi cat mai frumoasa va doresc si nu incetati sa renuntati la cautare...

steliq

13 mesaje

Postat pe: 16 Februarie 2009, ora 12:30

Ce calitati te fac cu adevarat barbat in ochii femeilor?, intrebarea nu prea isi are rostu, pentru ca stim toti indiferent ce si orcate calitati ai avea tot nu ar fi destule, asa ii natura umana, intotdeuna ne-am dorit si vom dori sa avem mai mult....................... :)

Fosta membra 9am.ro

1639 mesaje
Oras: Mangalia

Postat pe: 16 Februarie 2009, ora 14:09

Barbatul ideal e cel care, atunci cand isi gaseste nevasta in dormitor cu amantul, spune:
- Nu va deranjati, continuati!
Amantul ideal e cel care mai poate sa continue...

Fosta membra 9am.ro

1639 mesaje
Oras: Mangalia

Postat pe: 16 Februarie 2009, ora 14:17

Barbatul ideal = “In timp ce servitorii spala vasele, hai sa facem dragoste ca doi nebuni pe noul iaht, ok?”

Cunoscut si ca: Mr. Perfect, Viitorul meu sot.

Avantaje: Raspunsul la rugaciunea oricarui femei. :

Dezavantaje: Vanat de multe femei.

Pagini: << 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Ce calitati te fac cu adevarat barbat in ochii femeilor?
Mergi la: