nastasemihail
47672 mesaje
Oras: BUCURESTI
|
Postat pe: 28 Iunie 2009, ora 03:33
De la: shanice, la data 2009-06-27 19:44:14De la: super_green_frog, la data 2009-06-27 19:28:20"Crede-mă, viața fiecărei femei, orice ar povesti despre ea însăși, nu-i decât o căutare continuă a omului căruia să i se supună... Ca să zic așa, oricare tânjește după un stăpân. Și ține minte: nu există o excepție de la această regulă." Dostoiewschi (Adolescentul)
Femeia cauta intr-adevar ceva, iar acel ceva nu e decat barbatul la care sa-i poata spune "te iubesc"...fara sa-i fie frica DE FAPTUL CA ASTA AR PUTEA-O FACE SA TREACA PRIN TOATE CHINURILE IADULUI.
UNELE IL SI GASESC!!!
Dar marea majoritate dau peste ala care, cand aude asa ceva, se simte indrepatit sa-si scoata arsenalul de imbecilitati si sa flageleze cu el nenorocita in cauza pana ori innebuneste ori cade lata.... Asta drept multumire
SA FITI IUBITI....sau nu. Femeia cauta bani la barbati in primul rind. Daca nu in prima tinerete, in a doua sigur. Unul cu venit mic, are toate "sansele" sa fie parasit. Chiar daca sint si copii la mijloc. Esti mica daca ma contrazici, sau nu ai trecut prin asa ceva.
Numai bani vor de la 35 ani in sus, si distractii. Daca nu e rost de altceva, tot nu-l parasesc pe cel cu bani, ca de nu pleci de la miere.
Asta vor femeile, in primul rind. Pe 2 planuri. Cunosc extrem de bine din experienta PROPRIE.
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
|
nastasemihail
47672 mesaje
|
Postat pe: 28 Iunie 2009, ora 03:47
Si fiindca m-a enervat d-ra Shanice, crezind ca stie mai multe decit un om trecut prin ceva ce nici diavolului nu i-as recomanda, ca se sfinteste si pierde serviciul.
Nici o femeie nu sta cu un barbat care pierde tot, nu neaparat din vina lui in totalitate. Are o problema pe maxim de sanatate, care se rezolva (asta nu conteaza). Nu exista nici o femeie sa iubeasca barbati fara venit, fara perspectiva sau cu sanatatea in pioneze. Chiar daca e evident ca se pot rezolva. Trebuie sa fie sanatos, cu servici, cu bani, cu s--a, cu casa. Altfel altul.
Deci nu exista femei care sa RIDICE barbati. Este o caracteristica feminina care le sta bine.
Poate in vise.
Sa ma scuze prietenele de pe forum, dar am dreptul la opinie si sint contrazis aiurea cind postez chestii mai blinde. M-am enervat f tare.
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
nastasemihail
47672 mesaje
|
Postat pe: 28 Iunie 2009, ora 03:55
Asta nu inseamna ca nu exista aspectul iubirii intre cei 2, si care e determinant intre parteneri, mai ales in prima parte a vietii, cam pin pe la 35 ani. Apoi se intimpla un fel de soc lent existential. Practic se duce cam tot spre partea materiala. Si se ajunge la ce am spus mai sus.
S-ar putea la unii sa se duca virsta mai sus, dar naraveala pe partea materiala tot apare, implacabil.
|
shanice
300 mesaje
|
Postat pe: 28 Iunie 2009, ora 12:21
De la: nastasemihail, la data 2009-06-28 03:33:34De la: shanice, la data 2009-06-27 19:44:14De la: super_green_frog, la data 2009-06-27 19:28:20"Crede-mă, viața fiecărei femei, orice ar povesti despre ea însăși, nu-i decât o căutare continuă a omului căruia să i se supună... Ca să zic așa, oricare tânjește după un stăpân. Și ține minte: nu există o excepție de la această regulă." Dostoiewschi (Adolescentul)
Femeia cauta intr-adevar ceva, iar acel ceva nu e decat barbatul la care sa-i poata spune "te iubesc"...fara sa-i fie frica DE FAPTUL CA ASTA AR PUTEA-O FACE SA TREACA PRIN TOATE CHINURILE IADULUI.
UNELE IL SI GASESC!!!
Dar marea majoritate dau peste ala care, cand aude asa ceva, se simte indrepatit sa-si scoata arsenalul de imbecilitati si sa flageleze cu el nenorocita in cauza pana ori innebuneste ori cade lata.... Asta drept multumire
SA FITI IUBITI....sau nu. Femeia cauta bani la barbati in primul rind. Daca nu in prima tinerete, in a doua sigur. Unul cu venit mic, are toate "sansele" sa fie parasit. Chiar daca sint si copii la mijloc. Esti mica daca ma contrazici, sau nu ai trecut prin asa ceva.
Numai bani vor de la 35 ani in sus, si distractii. Daca nu e rost de altceva, tot nu-l parasesc pe cel cu bani, ca de nu pleci de la miere.
Asta vor femeile, in primul rind. Pe 2 planuri. Cunosc extrem de bine din experienta PROPRIE.
1) Eu nu prea sunt ..  "doncioara" pt ca fac 42 de ani anul asta
2) Se uita dupa bani doar "anumite" femei (cele care nu reusesc sa-i faca singure)
3) Cand spun ca daca il iubesti pe unul cu adevarat, inseamna sa-l iubesti si daca sta sub un pod
4) Nu stiu ce experienta ai tu, dar si eu vorbesc din experienta PROPRIE
5) O femeie care se uita la tine prin prisma banilor pe care ii ai NU A FOST NICIODATA A TA
6) Incearca sa-ti imaginezi doar ca exista o tipa care e in limba dupa unul sarac lipit, batran, bolnav cu capul, imbecil, mitocan si impiedicat pe deasupra.....si care a calcat in strachini toata viata lui.
Pt. ca iti spun eu ca asa ceva exista...si nu e o iluzie de moment...din pacate.
Deci CALITATILE barbatului nu au nici o legatura cu sex appeal-ul.
|
|
|
shanice
300 mesaje
|
Postat pe: 28 Iunie 2009, ora 12:44
De la: nastasemihail, la data 2009-06-28 03:47:56Si fiindca m-a enervat d-ra Shanice, crezind ca stie mai multe decit un om trecut prin ceva ce nici diavolului nu i-as recomanda, ca se sfinteste si pierde serviciul.
Nici o femeie nu sta cu un barbat care pierde tot, nu neaparat din vina lui in totalitate. Are o problema pe maxim de sanatate, care se rezolva (asta nu conteaza). Nu exista nici o femeie sa iubeasca barbati fara venit, fara perspectiva sau cu sanatatea in pioneze. Chiar daca e evident ca se pot rezolva. Trebuie sa fie sanatos, cu servici, cu bani, cu s--a, cu casa. Altfel altul.
Deci nu exista femei care sa RIDICE barbati. Este o caracteristica feminina care le sta bine.
Poate in vise.
Sa ma scuze prietenele de pe forum, dar am dreptul la opinie si sint contrazis aiurea cind postez chestii mai blinde. M-am enervat f tare.
Mda.......
Ba EXISTA femei care sa RIDICE  ..barbati. Vrei sa punem pariu??!!
Ma rog, nu BARBATI...ci un barbat.
Sunt rare, dar exista
|
shanice
300 mesaje
|
Postat pe: 28 Iunie 2009, ora 12:45
|
super_green_frog
1358 mesaje
|
Postat pe: 28 Iunie 2009, ora 13:29
All Things Grow With Love
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
5013 mesaje
Oras: Iasi
|
Postat pe: 28 Iunie 2009, ora 13:43
Mihaile, dupa ce am citit pe aici, sa iti spun un singur lucru :"in viata ce cuati aia gasesti"
daca tu mergi pe acest principiu, numai femei din alea umblatoare dupa cai verzi pe pereti o sa gasesti.
Exista si femei care nu cauta asta  hai la mine la Moldova, sa iti dau eu vre-o una ramasa singurica si sa faci casa cu ea.vre-o profesoara ceva sa va puteti intelege. ce zici?
|
|
|
nastasemihail
47672 mesaje
|
Postat pe: 28 Iunie 2009, ora 13:56
De la: aadnanaaa, la data 2009-06-28 13:43:02Mihaile, dupa ce am citit pe aici, sa iti spun un singur lucru :"in viata ce cuati aia gasesti"
daca tu mergi pe acest principiu, numai femei din alea umblatoare dupa cai verzi pe pereti o sa gasesti.
Exista si femei care nu cauta asta hai la mine la Moldova, sa iti dau eu vre-o una ramasa singurica si sa faci casa cu ea.vre-o profesoara ceva sa va puteti intelege. ce zici?
Mersi de intentie. Tocmai o profesoara.....Chiar f inteligenta. Stiu ce e aia s-ti cistigi existenta, prin acceptul celorlalti. Deci cunosc din plin ce inseamna sa-ti cistigi existenta zi de zi. Chiar daca glumesc pe forum, eu de fapt nu am chef de glume. Si nici sa jignesc alti oameni.
Si e o chestie, eu nu caut, am fost... cercetator...STIU.
Femeile au nevoie numai de barbati cu bani. Poate sa-mi spuna oricine in cuvinte contrariul. Viata o demonstreza ca am dreptate.
|
Fosta membra 9am.ro
5013 mesaje
|
Postat pe: 28 Iunie 2009, ora 14:00
De la: nastasemihail, la data 2009-06-28 13:56:39De la: aadnanaaa, la data 2009-06-28 13:43:02Mihaile, dupa ce am citit pe aici, sa iti spun un singur lucru :"in viata ce cuati aia gasesti"
Exista si femei care nu cauta asta hai la mine la Moldova, sa iti dau eu vre-o una ramasa singurica si sa faci casa cu ea.vre-o profesoara ceva sa va puteti intelege. ce zici?
Mersi de intentie. Tocmai o profesoara.....Chiar f inteligenta. Stiu ce e aia s-ti cistigi existenta, prin acceptul celorlalti. Deci cunosc din plin ce inseamna sa-ti cistigi existenta zi de zi. Chiar daca glumesc pe forum, eu de fapt nu am chef de glume. Si nici sa jignesc alti oameni.
Femeile au nevoie numai de barbati cu bani. Poate sa-mi spuna oricine in cuvinte contrariul. Viata o demonstreza ca am dreptate.
pai si de ce nu vii sa iti dau moldoveanca sa vezi dreptatea mea?
|
Fosta membra 9am.ro
9751 mesaje
|
Postat pe: 28 Iunie 2009, ora 14:14
De la: nastasemihail, la data 2009-06-28 03:55:54Asta nu inseamna ca nu exista aspectul iubirii intre cei 2, si care e determinant intre parteneri, mai ales in prima parte a vietii, cam pin pe la 35 ani. Apoi se intimpla un fel de soc lent existential. Practic se duce cam tot spre partea materiala. Si se ajunge la ce am spus mai sus.
S-ar putea la unii sa se duca virsta mai sus, dar naraveala pe partea materiala tot apare, implacabil.
Octavian Paler - Avem Timp
Avem timp pentru toate.
Sa dormim, sa alergam in dreapta si-n stanga,
sa regretam c-am gresit si sa gresim din nou,
sa-i judecam pe altii si sa ne absolvim pe noi insine,
avem timp sa citim si sa scriem,
sa corectam ce-am scris, sa regretam ce-am scris,
avem timp sa facem proiecte si sa nu le respectam,
avem timp sa ne facem iluzii si sa rascolim prin cenusa lor mai tarziu.
Avem timp pentru ambitii si boli,
sa invinovatim destinul si amanuntele,
avem timp sa privim norii, reclamele sau un accident oarecare,
avem timp sa ne-alungam intrebarile, sa amanam raspunsurile,
avem timp sa sfaramam un vis si sa-l reinventam,
avem timp sa ne facem prieteni, sa-i pierdem,
avem timp sa primim lectii si sa le uitam dupa-aceea,
avem timp sa primim daruri si sa nu le-ntelegem.
Avem timp pentru toate.
Nu e timp doar pentru putina tandrete.
Cand sa facem si asta - murim.
Am invatat unele lucruri in viata pe care vi le impartasesc si voua !!
Am invatat ca nu poti face pe cineva sa te iubeasca
Tot ce poti face este sa fii o persoana iubita.
Restul
depinde de ceilalti.
Am invatat ca oricat mi-ar pasa mie
Altora s-ar putea sa nu le pase.
Am invatat ca dureaza ani sa castigi incredere
Si ca doar in cateva secunde poti sa o pierzi
Am invatat ca nu conteaza CE ai in viata
Ci PE CINE ai.
Am invatat ca te descurci si ti-e de folos farmecul cca 15 minute
Dupa aceea, insa, ar fi bine sa stii ceva.
Am invatat ca nu trebuie sa te compari cu ceea ce pot altii mai bine sa faca
Ci cu ceea ce poti tu sa faci
Am invatat ca nu conteaza ce li se intampla oamenilor
Ci conteaza ceea ce pot eu sa fac pentru a rezolva
Am invatat ca oricum ai taia
Orice lucru are doua fete
Am invatat ca trebuie sa te desparti de cei dragi cu cuvinte calde
S-ar putea sa fie ultima oara cand ii vezi
Am invatat ca poti continua inca mult timp
Dupa ce ai spus ca nu mai poti
Am invatat ca eroi sunt cei care fac ce trebuie, cand trebuie
Indiferent de consecinte
Am invatat ca sunt oameni care te iubesc
Dar nu stiu s-o arate
Am invatat ca atunci cand sunt suparat am DREPTUL sa fiu suparat
Dar nu am dreptul sa fiu si rau
Am invatat ca prietenia adevarata continua sa existe chiar si la distanta
Iar asta este valabil si pentru iubirea adevarata
Am invatat ca, daca cineva nu te iubeste cum ai vrea tu
Nu inseamna ca nu te iubeste din tot sufletul.
Am invatat ca indiferent cat de bun iti este un prieten
Oricum te va rani din cand in cand
Iar tu trebuie sa-l ierti pentru asta.
Am invatat ca nu este intotdeauna de ajuns sa fii iertat de altii
Cateodata trebuie sa inveti sa te ierti pe tine insuti
Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta.
Am invatat ca trecutul si circumstantele ti-ar putea influenta
personalitatea
Dar ca TU esti responsabil pentru ceea ce devii
Am invatat ca, daca doi oameni se cearta, nu inseamna ca nu se iubesc
Si nici faptul ca nu se cearta nu dovedeste ca se iubesc.
Am invatat ca uneori trebuie sa pui persoana pe primul loc
Si nu faptele sale
Am invatat ca doi oameni pot privi acelasi lucru
Si pot vedea ceva total diferit
Am invatat ca indiferent de consecinte
Cei care sunt cinstiti cu ei insisi ajung mai departe in viata
Am invatat ca viata iti poate fi schimbata in cateva ore
De catre oameni care nici nu te cunosc.
Am invatat ca si atunci cand crezi ca nu mai ai nimic de dat
Cand te striga un prieten vei gasi puterea de a-l ajuta.
Am invatat ca scrisul
Ca si vorbitul
Poate linisti durerile sufletesti
Am invatat ca oamenii la care tii cel mai mult
Iti sunt luati prea repede
Am invatat ca este prea greu sa-ti dai seama
Unde sa tragi linie intre a fi amabil, a nu rani oamenii si a-ti sustine parerile.
Am invatat sa iubesc
Ca sa pot sa fiu iubit.
|
nastasemihail
47672 mesaje
|
Postat pe: 28 Iunie 2009, ora 14:17
De la: aadnanaaa, la data 2009-06-28 13:43:02Mihaile, dupa ce am citit pe aici, sa iti spun un singur lucru :"in viata ce cuati aia gasesti"
Nu am intilnit nici un fel de pipite la viata mea. Doar femei serioase acre cu atit mai mult apreciaza banii. E ca un fel de defect al ambelor sexe cu virsta. . Poate ca tocmai cu pipitele...e altfel. Si nu ma ,mai codisiti, ca nu agreez.
|
nastasemihail
47672 mesaje
|
Postat pe: 28 Iunie 2009, ora 14:18
De la: aadnanaaa, la data 2009-06-28 14:00:23De la: nastasemihail, la data 2009-06-28 13:56:39De la: aadnanaaa, la data 2009-06-28 13:43:02Mihaile, dupa ce am citit pe aici, sa iti spun un singur lucru :"in viata ce cuati aia gasesti"
pai si de ce nu vii sa iti dau moldoveanca sa vezi dreptatea mea? Fiindca nu are preocupari cu extraterestrii
|
nastasemihail
47672 mesaje
|
Postat pe: 28 Iunie 2009, ora 14:23
Eu mai am o conceptie f dura despre batrinete. In realitate ea, batrinetea nu prea e reala.
In schimb e reala un fel de LENE. Nu pot face aia, nu pot face aia. Si bolile, bineinteles, care sint reale. Dar cei sanatosi au doar o reducere a capacitatilor cu 10-30%. Atit. Restul e lene. Fiindca de fapt ai cam tot.
Aici trebuie sa apara idealurile, sa te scoata din lene. Voi nu ati inteles de ce o dau cu partea de stiinta, sau cunoastere. Asta te scoate din material, nu relatiile sexuale. Sint si alea, dar pe planul 2.
Mai meditati, la asta.
|
Fosta membra 9am.ro
5013 mesaje
|
Postat pe: 28 Iunie 2009, ora 14:26
De la: nastasemihail, la data 2009-06-28 14:23:20Eu mai am o conceptie f dura despre batrinete. In realitate ea, batrinetea nu prea e reala.
In schimb e reala un fel de LENE. Nu pot face aia, nu pot face aia. Si bolile, bineinteles, care sint reale. Dar cei sanatosi au doar o reducere a capacitatilor cu 10-30%. Atit. Restul e lene. Fiindca de fapt ai cam tot.
Aici trebuie sa apara idealurile, sa te scoata din lene. Voi nu ati inteles de ce o dau cu partea de stiinta, sau cunoastere. Asta te scoate din material, nu relatiile sexuale. Sint si alea, dar pe planul 2.
Mai meditati, la asta.
esti inca mult prea tanar sa vorbesti de batranete.
|
Fosta membra 9am.ro
5013 mesaje
|
Postat pe: 28 Iunie 2009, ora 14:27
De la: mytcor, la data 2009-06-28 14:14:55De la: nastasemihail, la data 2009-06-28 03:55:54Asta nu inseamna ca nu exista aspectul iubirii intre cei 2, si care e determinant intre parteneri, mai ales in prima parte a vietii, cam pin pe la 35 ani. Apoi se intimpla un fel de soc lent existential. Practic se duce cam tot spre partea materiala. Si se ajunge la ce am spus mai sus.
Octavian Paler - Avem Timp
Avem timp pentru toate.
Sa dormim, sa alergam in dreapta si-n stanga,
sa regretam c-am gresit si sa gresim din nou,
sa-i judecam pe altii si sa ne absolvim pe noi insine,
avem timp sa citim si sa scriem,
sa corectam ce-am scris, sa regretam ce-am scris,
avem timp sa facem proiecte si sa nu le respectam,
avem timp sa ne facem iluzii si sa rascolim prin cenusa lor mai tarziu.
Avem timp pentru ambitii si boli,
sa invinovatim destinul si amanuntele,
avem timp sa privim norii, reclamele sau un accident oarecare,
avem timp sa ne-alungam intrebarile, sa amanam raspunsurile,
avem timp sa sfaramam un vis si sa-l reinventam,
avem timp sa ne facem prieteni, sa-i pierdem,
avem timp sa primim lectii si sa le uitam dupa-aceea,
avem timp sa primim daruri si sa nu le-ntelegem.
Avem timp pentru toate.
Nu e timp doar pentru putina tandrete.
Cand sa facem si asta - murim.
Am invatat unele lucruri in viata pe care vi le impartasesc si voua !!
Am invatat ca nu poti face pe cineva sa te iubeasca
Tot ce poti face este sa fii o persoana iubita.
Restul
depinde de ceilalti.
Am invatat ca oricat mi-ar pasa mie
Altora s-ar putea sa nu le pase.
Am invatat ca dureaza ani sa castigi incredere
Si ca doar in cateva secunde poti sa o pierzi
Am invatat ca nu conteaza CE ai in viata
Ci PE CINE ai.
Am invatat ca te descurci si ti-e de folos farmecul cca 15 minute
Dupa aceea, insa, ar fi bine sa stii ceva.
Am invatat ca nu trebuie sa te compari cu ceea ce pot altii mai bine sa faca
Ci cu ceea ce poti tu sa faci
Am invatat ca nu conteaza ce li se intampla oamenilor
Ci conteaza ceea ce pot eu sa fac pentru a rezolva
Am invatat ca oricum ai taia
Orice lucru are doua fete
Am invatat ca trebuie sa te desparti de cei dragi cu cuvinte calde
S-ar putea sa fie ultima oara cand ii vezi
Am invatat ca poti continua inca mult timp
Dupa ce ai spus ca nu mai poti
Am invatat ca eroi sunt cei care fac ce trebuie, cand trebuie
Indiferent de consecinte
Am invatat ca sunt oameni care te iubesc
Dar nu stiu s-o arate
Am invatat ca atunci cand sunt suparat am DREPTUL sa fiu suparat
Dar nu am dreptul sa fiu si rau
Am invatat ca prietenia adevarata continua sa existe chiar si la distanta
Iar asta este valabil si pentru iubirea adevarata
Am invatat ca, daca cineva nu te iubeste cum ai vrea tu
Nu inseamna ca nu te iubeste din tot sufletul.
Am invatat ca indiferent cat de bun iti este un prieten
Oricum te va rani din cand in cand
Iar tu trebuie sa-l ierti pentru asta.
Am invatat ca nu este intotdeauna de ajuns sa fii iertat de altii
Cateodata trebuie sa inveti sa te ierti pe tine insuti
Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta.
Am invatat ca trecutul si circumstantele ti-ar putea influenta
personalitatea
Dar ca TU esti responsabil pentru ceea ce devii
Am invatat ca, daca doi oameni se cearta, nu inseamna ca nu se iubesc
Si nici faptul ca nu se cearta nu dovedeste ca se iubesc.
Am invatat ca uneori trebuie sa pui persoana pe primul loc
Si nu faptele sale
Am invatat ca doi oameni pot privi acelasi lucru
Si pot vedea ceva total diferit
Am invatat ca indiferent de consecinte
Cei care sunt cinstiti cu ei insisi ajung mai departe in viata
Am invatat ca viata iti poate fi schimbata in cateva ore
De catre oameni care nici nu te cunosc.
Am invatat ca si atunci cand crezi ca nu mai ai nimic de dat
Cand te striga un prieten vei gasi puterea de a-l ajuta.
Am invatat ca scrisul
Ca si vorbitul
Poate linisti durerile sufletesti
Am invatat ca oamenii la care tii cel mai mult
Iti sunt luati prea repede
Am invatat ca este prea greu sa-ti dai seama
Unde sa tragi linie intre a fi amabil, a nu rani oamenii si a-ti sustine parerile.
Am invatat sa iubesc
Ca sa pot sa fiu iubit.
super post Mytcor.Mihaile citeste ce scrie aici si INVATA!!!
|
Fosta membra 9am.ro
5013 mesaje
|
Postat pe: 28 Iunie 2009, ora 14:32
De la: nastasemihail, la data 2009-06-28 14:18:17De la: aadnanaaa, la data 2009-06-28 14:00:23De la: nastasemihail, la data 2009-06-28 13:56:39De la: aadnanaaa, la data 2009-06-28 13:43:02Mihaile, dupa ce am citit pe aici, sa iti spun un singur lucru :"in viata ce cuati aia gasesti"
pai si de ce nu vii sa iti dau moldoveanca sa vezi dreptatea mea? Fiindca nu are preocupari cu extraterestrii
cautam una cu preocupari extrateresre.facem interviu si vedem care si cum
|
CHIOMPALIUL
360 mesaje
Oras: Caransebes
|
Postat pe: 28 Iunie 2009, ora 14:36
Este o vorba; inima vrea dar carnea este batrina !Odata iesit la pensie omul are tendinta sa leneveasca,fapt care pune in dificultate inima.La tinerete faci sex de 2 ori pe noapte de 3 ori pe saptamina,dupa 60 de ani ,treci la de 4 ori pe luna si nu este bine.Unii incearca sa se reabiliteze cu tinerele de 19 -30 de ani,dar nu este o solutie.Trebuie sa ramineti activi ,daca activitatea profesionala a fost incheiata,treceti la munca in gradina ,la excursii prin lume,prin tara ,trebuie activitate,miscare de care inima sa profite sa pompeze fluxul necesar de singe organismului.Daca esti vaduv,burlac,ia o fetita de 30 de ani ,fai sex oral ca-ti face si ea si gata reparatia.Ce boli?numai cei care vor se cred bolnavi,daca esti propriul tau medic ,mai traiesti dupa pensie 30 -40 de ani,daca mergi la doctor si te prinde de clent fati testamentul.
http://www.youtube.com/watch?v=kYP5FMAhjeo&feature=related
|
nastasemihail
47672 mesaje
|
Postat pe: 28 Iunie 2009, ora 14:45
De la: aadnanaaa, la data 2009-06-28 14:26:13De la: nastasemihail, la data 2009-06-28 14:23:20Eu mai am o conceptie f dura despre batrinete. In realitate ea, batrinetea nu prea e reala.
Mai meditati, la asta.
esti inca mult prea tanar sa vorbesti de batranete. Sint nervos ca mi-au taiat plopii. Cum au fost taiati, e o harmalaie pe aici. Parca fac toti petreceri. Nu exagerez. Si cint erau plopii, era o liniste mormintala. Sintem cu totii batuti in cap de soare acum.
De acum nu va mai intelegeti cu mine.
|
nastasemihail
47672 mesaje
|
Postat pe: 28 Iunie 2009, ora 14:47
Si eu cunosc rolul vegetatiei si a copacilor in special asupra psihiciului. dar nu mai spun asta ca sinteti prea tineri sa stiti prea multe.
|
Fosta membra 9am.ro
5013 mesaje
|
Postat pe: 28 Iunie 2009, ora 14:56
De la: nastasemihail, la data 2009-06-28 14:47:07Si eu cunosc rolul vegetatiei si a copacilor in special asupra psihiciului. dar nu mai spun asta ca sinteti prea tineri sa stiti prea multe.
lasa Mihaile ca esti tu capabi sa treci peste toate.degeaba te enervezi.plopii la loc nu-i mai pui.cu timpul o sa te obisnuiesti cu lipsa lor.mai mult de atat nu poti face
|
nastasemihail
47672 mesaje
|
Postat pe: 28 Iunie 2009, ora 14:59
De la: aadnanaaa, la data 2009-06-28 14:56:25De la: nastasemihail, la data 2009-06-28 14:47:07Si eu cunosc rolul vegetatiei si a copacilor in special asupra psihiciului. dar nu mai spun asta ca sinteti prea tineri sa stiti prea multe.
lasa Mihaile ca esti tu capabi sa treci peste toate.degeaba te enervezi.plopii la loc nu-i mai pui.cu timpul o sa te obisnuiesti cu lipsa lor.mai mult de atat nu poti face In 2 ani astia cresc vreo 15 m. E verificat. Dar eu tot batut de soare in cap voi fi.
|
Fosta membra 9am.ro
5013 mesaje
|
Postat pe: 28 Iunie 2009, ora 15:01
|
9am073190
190 mesaje
|
Postat pe: 29 Iunie 2009, ora 01:11
|
geofive2006
64 mesaje
|
Postat pe: 29 Iunie 2009, ora 10:52
|
floreabarbu2003
1 mesaj
|
Postat pe: 29 Iunie 2009, ora 15:52
Eu nu prea am timp sa discut si sa citesc astfel de mesaje. Azi, ca niciodata, m-am uitat pe toate cele care se refera la barbatii adevarati. M-am analizat si pe mine in aceasta perspectiva si vad ca aveti dreptate. Am sa caut sa ma mai schimb ca sa corespund cu cele afirmate de d-ta.
|
leo_
448 mesaje
|
Postat pe: 30 Iunie 2009, ora 05:06
|
9am073190
190 mesaje
|
Postat pe: 2 Iulie 2009, ora 03:48
|
Fosta membra 9am.ro
59 mesaje
Oras: Tecuci
|
Postat pe: 3 Iulie 2009, ora 14:22
De la: selen, la data 2008-12-10 19:03:08O discutie intre doua superbe doamne si un domn, pe un topic vecin mi-a inspirat o tema noua de discutie:
Care sunt calitatile si atu-urile unui barbat adevarat in ochii nostri?
Calitatea si atuul unui barbat adevarat... este aceea de a nu posta pe forum asemenea intrebare.
|
carmenok
4 mesaje
|
Postat pe: 5 Iulie 2009, ora 14:59
|
|
|