back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Ce calitati te fac cu adevarat barbat in ochii femeilor?

Pagini: << 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

56 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 19 Decembrie 2009, ora 13:12

Ai perfecta dreptate, DOAR ca, de cand e LUMEA, asa se zice: FEMEIA este frumusete, gingasie, suport sufletesc si moral, iubire...''sarea si piperul'', iar BARBATUL reprezinta protectia, puterea, siguranta si, la fel iubire si gingasie. Calitatile necesare si diferite sunt, DOAR cele oferite de natura (putere fizica....procreere, etc), in rest ele sunt comune....Dorulet, usor cu agitatia, fiindca insasi dorinta barbatilor de a tine ''sub picior'' femeia, este un semn de mare slabiciune a lor (a barbatilor, evident), este de fapt o RECUNOASTERE A SUPERIORITATII FEMEII!!!
Unii chiar au dreptatea lor, DAR cum in padure sunt si uscaturi, pot fi spete diferite de la caz la caz...
Oricum se gaseste FRUMUSETE SUFICIENTA la femei si la barbati incat sa NE SIMTIM BINE!!!!
TOTUL DEPINDE DE NOI, femei sau barbati (sa stim cui, cand si cum sa oferim!).
SA FITI FERICITI!

FDO
Fosta membra 9am.ro

149 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 19 Decembrie 2009, ora 13:28

Era odata un barbat perfect si o femeie perfecta. S-au cunoscut la o petrecere perfecta. Au fost iubiti timp de doi ani perfecti. Au avut o nunta si o luna de miere perfecte. Au avut doi copii perfecti.

Intr-o zi barbatul perfect si femeia perfecta se plimbau cu masina lor perfecta, cand au observat un elf pe marginea drumului. Fiind oamenii perfecti care erau, l-au luat cu ei in masina.

Dar iata ca s-a intamplat ca barbatul perfect, femeia perfecta si elful sa faca un accident. Doi dintre ei au murit si unul a ramas in viata.

Cine a murit si cine a ramas in viata?

Femeia perfecta evident, deoarece barbatul perfect si elful nu sunt reali.

coradu

3399 mesaje

Postat pe: 19 Decembrie 2009, ora 13:31

De la: 9am094523, la data 2009-12-19 13:12:13 Ai perfecta dreptate, DOAR ca, de cand e LUMEA, asa se zice: FEMEIA este frumusete, gingasie, suport sufletesc si moral, iubire...''sarea si piperul'', iar BARBATUL reprezinta protectia, puterea, siguranta si, la fel iubire si gingasie. Calitatile necesare si diferite sunt, DOAR cele oferite de natura (putere fizica....procreere, etc), in rest ele sunt comune....Dorulet, usor cu agitatia, fiindca insasi dorinta barbatilor de a tine ''sub picior'' femeia, este un semn de mare slabiciune a lor (a barbatilor, evident), este de fapt o RECUNOASTERE A SUPERIORITATII FEMEII!!!
Unii chiar au dreptatea lor, DAR cum in padure sunt si uscaturi, pot fi spete diferite de la caz la caz...
Oricum se gaseste FRUMUSETE SUFICIENTA la femei si la barbati incat sa NE SIMTIM BINE!!!!
SA FITI FERICITI!

da,dar o femeie cu bani și cariera,deci independenta,are mai multe opțiuni.nu?

Fosta membra 9am.ro

1276 mesaje

Postat pe: 19 Decembrie 2009, ora 14:17

Vine tatal acasa si isi gaseste cei 3 fii inca imbracati in pijamale,
jucandu-se in noroi iar cutii de carton si hartie de impachetat erau
imprastiate peste tot prin curte.
Portiera masinii sotiei sale era deschisa, la fel si usa de la casa si
nici urma de caine.
Intra in casa unde gaseste o dezordine si mai mare. O lampa era
sparta, vopsea imprastiata pe pereti.
In living televizorul urla foarte tare pe desene animate, pe jos
erau jucarii si haine.
In bucatarie chiuveta era plina cu vase, mancare era imprastiata
pe masa, usa frigiderului larg deschisa, mancarea cainelui imprastiata
peste tot pe podea, sub masa un pahar spart.
Urca scarile in graba calcand peste jucarii si haine cautandu-si
nevasta.
Era ingrijorat gandindu-se ca s-ar putea sa fie bolnava.
De sub usa de la baie iesea apa. Intrand gasi prosoape ude, kilometri de
hartie igienica insirati pe jos si pasta de dinti imprastiata pe oglinda si
pereti.
Se grabi spre dormitor unde isi gasi sotia in pat cu parul pe bigudiuri citind o carte.
Ea s-a uitat la el si a zambit intreband cum a fost ziua. El s-a uitat mirat la ea si a intrebat "Ce s-a intamplat azi aici?"
Ea zambi din nou si raspunse: "Stii cum in fiecare zi te intorceai acasa si ma intrebai: "Ce dumnezeu ai facut tu azi?"
"Da" raspunse sotul.
Ea raspunse "ei bine astazi nu am facut nimic"

coradu

3399 mesaje

Postat pe: 19 Decembrie 2009, ora 14:52

De la: serena, la data 2009-12-19 14:17:12Vine tatal acasa si isi gaseste cei 3 fii inca imbracati in pijamale,
nici urma de caine.
erau jucarii si haine.
nevasta.
pereti.
Se grabi spre dormitor unde isi gasi sotia in pat cu parul pe bigudiuri citind o carte.
Ea s-a uitat la el si a zambit intreband cum a fost ziua. El s-a uitat mirat la ea si a intrebat "Ce s-a intamplat azi aici?"
Ea zambi din nou si raspunse: "Stii cum in fiecare zi te intorceai acasa si ma intrebai: "Ce dumnezeu ai facut tu azi?"
"Da" raspunse sotul.

asta a fost despre emanciparea femeii,nu?și depasirea statutului de casnică...
eu zic sa gaseasca un MENAJER sa faca curat in Menjerie..

teo2luci

1 mesaj
Oras: Constanta

Postat pe: 19 Decembrie 2009, ora 15:28

am crezut ca am gasit barbatul perfect si dupa 5 ani de concubinaj ne am casatorit am ramas insarcinata si am crezut ca viata e perfecta ptr noi...asta pana intr o zi in care am primit un mail in care una care credea la fel despre....el cu care era de 2 ani si spera sa se casatoreasca cu el numai ca a aflat de mine si ca e un bebe pe drum si....nu am mai inteles nimic decat ca nu era nici pe departe barbatul perfect care l credeam; sper ca exista totusi barbati care sa fie buni nu perfecti, ca asa ceva nu exista .toti avem defecte dar macar sa ne respectam sa fim sinceri iar daca ceva nu merge ar trebui sa acceptam asta si sa mergem mai departe cu sau fara.....nu trebuie sa ne batem joc de viata celor din jurul nostru

Fosta membra 9am.ro

149 mesaje

Postat pe: 19 Decembrie 2009, ora 16:21

De la: teo2luci, la data 2009-12-19 15:28:52am crezut ca am gasit barbatul perfect si dupa 5 ani de concubinaj ne am casatorit am ramas insarcinata si am crezut ca viata e perfecta ptr noi...asta pana intr o zi in care am primit un mail in care una care credea la fel despre....el cu care era de 2 ani si spera sa se casatoreasca cu el numai ca a aflat de mine si ca e un bebe pe drum si....nu am mai inteles nimic decat ca nu era nici pe departe barbatul perfect care l credeam; sper ca exista totusi barbati care sa fie buni nu perfecti, ca asa ceva nu exista .toti avem defecte dar macar sa ne respectam sa fim sinceri iar daca ceva nu merge ar trebui sa acceptam asta si sa mergem mai departe cu sau fara.....nu trebuie sa ne batem joc de viata celor din jurul nostru

CUNOSC SITUATI DE GENU ASTA ,,,SI SUNT MULTE..............IMI PARE RAU SA AUD

Fosta membra 9am.ro

149 mesaje

Postat pe: 19 Decembrie 2009, ora 16:23

De la: serena, la data 2009-12-19 14:17:12Vine tatal acasa si isi gaseste cei 3 fii inca imbracati in pijamale,
nici urma de caine.
erau jucarii si haine.
nevasta.
pereti.
"Da" raspunse sotul.

ASTA DA FEMEIE INTRETINUTA

coradu

3399 mesaje

Postat pe: 19 Decembrie 2009, ora 16:28

De la: teo2luci, la data 2009-12-19 15:28:52am crezut ca am gasit barbatul perfect si dupa 5 ani de concubinaj ne am casatorit am ramas insarcinata si am crezut ca viata e perfecta ptr noi...asta pana intr o zi in care am primit un mail in care una care credea la fel despre....el cu care era de 2 ani si spera sa se casatoreasca cu el numai ca a aflat de mine si ca e un bebe pe drum si....nu am mai inteles nimic decat ca nu era nici pe departe barbatul perfect care l credeam; sper ca exista totusi barbati care sa fie buni nu perfecti, ca asa ceva nu exista .toti avem defecte dar macar sa ne respectam sa fim sinceri iar daca ceva nu merge ar trebui sa acceptam asta si sa mergem mai departe cu sau fara.....nu trebuie sa ne batem joc de viata celor din jurul nostru

perfectiune nu exista..suntem oameni,deci supusi greselilor prin natura noastra.. trebuie sa trecem peste toate,sa invatam din esecuri,dar sa mergem inainte..
altfel riscam sa traim in trecut si viata sa treaca pe langa noi fara sa ne dam seama

Dorulet

7896 mesaje

Postat pe: 19 Decembrie 2009, ora 17:21

De la: crio, la data 2009-12-19 13:01:20Mai ...nu stiu cum sa-ti spun ...poate eu sint din alt aluat.Si nenea ala putea sa fie si Mel Gibson si tot ma luam de postarea lui.
chestia cu romantismul...pfiu..nici cand eram adolescenta nu mergea la mine.Sau sa-si fluture pletele dintr-o limuzina..nici atit.Sau..fitele astea cu barbatii cu bani...Si nu cred ca femeile in general vor barbati cu bani...Ajungeti atit de mult sa credeti asta incit ....uitati sa oferiti altceva.Adica daca duceti femeia intr-un restaurant ,o inndopati cu mancare ii mai dati si o floare si ii spuneti ca are ...ochi frumosi ..gata v-ati si facut treaba???Asa te porti si cu vacile maaa.;Le duceti la pascut,va uitati adinc in ochii lor si apoi le mulgeti!!!
dar daaa,imi plac oamenii puternici ,iar puterea nu e neaparat sa ti-o dea banul,da vor stabilitate ,siguranta dar la fel astea nu sint date de bani.Si multe se contruiesc in 2 daca exista iubire si o relatie in adevaratul sens al cuvintului.

Just!

Când toată lumea gândește la fel înseamnă că nimeni nu gândește.
Dorulet

7896 mesaje

Postat pe: 19 Decembrie 2009, ora 17:30

De la: 9am094523, la data 2009-12-19 13:12:13 Ai perfecta dreptate, DOAR ca, de cand e LUMEA, asa se zice: FEMEIA este frumusete, gingasie, suport sufletesc si moral, iubire...''sarea si piperul'', iar BARBATUL reprezinta protectia, puterea, siguranta si, la fel iubire si gingasie. Calitatile necesare si diferite sunt, DOAR cele oferite de natura (putere fizica....procreere, etc), in rest ele sunt comune....Dorulet, usor cu agitatia, fiindca insasi dorinta barbatilor de a tine ''sub picior'' femeia, este un semn de mare slabiciune a lor (a barbatilor, evident), este de fapt o RECUNOASTERE A SUPERIORITATII FEMEII!!!
SA FITI FERICITI!

Iubita, mie mi se face lehamite, atât de misogini cât și de misandrine....și nu mă "agitam" absolut deloc...cred că reacția mea a fost cât se poate de firească.
Idioți precum Gabi pulsar și Don...sunt pe toate drumurile...nu pot face față unei femei...dar pot aduce insulte la adresa femeilor...ți dacă erai atentă, ai fi citit și cealaltă afirmație pe care am făcut-o: "Slavă domnului că nu toate femeile și nu toți bărbații sunt la fel!"

Dorulet

7896 mesaje

Postat pe: 19 Decembrie 2009, ora 17:41

nici urma de caine.
erau jucarii si haine.
nevasta.
pereti.
"Da" raspunse sotul.

...Frumos bancul, dar mă îndoiesc sincer, că un bărbat poate să-l înțeleagă.....este prea subtil ptr unii!

9am173488

8 mesaje
Postat pe: 19 Decembrie 2009, ora 19:25

las la o parte argumentarea confuza,de-a dreptul ilogica si hilara prin care tanara respectiva,fericita posesoare a unui specimen idea,pledeaza pentru recunoasterea categoriei barbatilor perfecti. partial din modul cum te exprimi,plus carentele gramaticale,opinia mea este ca esti o persoana falsa,care aduce inutil in dezbatere subiecte puerile,numai pentru a fi efemer in centrul atentiei.exlicatia eate simpla,acasa mister perfect detine calitatea de stapan al universului. maturizeaza-te cucoana,pana nu este prea tarziu.

Fosta membra 9am.ro

78 mesaje

Postat pe: 19 Decembrie 2009, ora 20:23

De la: gabymarinescu_pulsar, la data 2009-12-19 01:57:55Un barbat destept cu bani multi nu-i da cadouri atat de scumpe unei femei,daca face asta nu mai este destept....O femeie o pastrezi daca o faci dependenta de tine,arta este sa-i dai sa manance bob numarat din palma,nu tot odata,ca altfel te lasa imediat si pleaca cu sacul plin la urmatorul!In romanica barbatii sunt tare tantalai:cum vad o pizdulika mai rasarita ii pun lumea la picioare si apoi plang dupa ea imbatandu-se si ascultand manele printre lacrimi ...Cand ai lovele multe ,mai bine o angajezi cu carte de munca pe un post fictiv,in care nu face nimic,si-i ceri doar sa-ti stea la dispozitie;ii oferi o suma pt care sa fii sigur ca nu pleaca de langa tine,dar nici n-o tenteaza sa-ti tranteasca un plod ca sa-ti ia banii;iti iei masuri contraceptive si o tii incurcata chiar daca mai ai si altele,in functie de cat te duce buzunarul...Nu merita altceva la cat de bestii au ajuns.

vaaiii, am orbit!!!
nu pot sa cred ca e pe bune ce-i scris aici.
si in final, tot femeile sunt bestii?
sper ca cei ce gandesc ca tine sa fie pe cale de disparitie, pt binele tuturor. :sml-mad0217

jojondurant

148 mesaje
Postat pe: 19 Decembrie 2009, ora 23:12

M-am amuzat de unele postari, unele chiar realiste. Eu as pune altfel intrebarea:
Ce calitati ii sunt necesare unui barbat deosebit pentru o femeie deosebita?
O femeie deosebita apreciaza la un barbat, pt a fi deosebit, urmatoarele:
Curatenia, prezenta, fara a fi extravagant, gustul fin si perspicacitatea de observatie,
spiritualitatea, generozitatea neexagerata, atentia fata de partenera, tandretea, capacitatea de ocrotire,
responsabilitatea, implicarea, capacitatea de decizii, gradul de independenta, comunicarea permanenta, sinceritatea si aspiratiile inalte fie pe plan profesional, fie pe alte planuri, altfel spus, inteligent si adesea tolerant, ingaduitor in inerente greseli care pot fi eliminate prin comunicare cu tact si delicatete. Recunoasterea si aprecierea calitatilor partenerei, gratitudinea, sa raspunda sentimentelor de iubire dar mai presus sa fie capabil sa le trezeasca. Poate sunt mult mai multe calitati cerute de o femeie...

Un barbat deosebit trebuie sa nu fie niciodata dependent de femeie, mai ales de sotie.
Sa stie in binele lui, in primul rand, sa faca cele mai multe treburi pe care le face o femeie in gospodarie,
iar sotia sa nu profite de asta, tactul ei si diplomatia va sti intotdeauna prin gesturile ei cum sa-i fie de ajutor. Un barbat atent si protector nu-si va lasa sotia sa se simta o sclava, va face el lucrurile cele mai grele. Un barbat deosebit va fi un exemplu personal in ochii partenerei, astfel determinandu-i si ei acest comportament. Un barbat deosebit pretinde cam aceleasi calitati parteneri pe care ea si le-ar dori de la el.
Deci complementaritate: in simtire, in sentimente, in gandire, ajungand astfel la aceeasi rezonanta a celor doua suflete. In aceasta situatie se sedimenteaza o adevarata prietenie, respect, iubire si dorinta de a se simti mereu impreuna. In restul cazurilor sunt doar simulari, interese si conveniente.
As recomanda atat barbatilor cat si femeilor celebra poezie a lui Victor Hugo, "Barbatul si Femeia"
Sarbatori fericite tuturor!

Dorulet

7896 mesaje

Postat pe: 19 Decembrie 2009, ora 23:29

De la: floare_de_lotus, la data 2009-12-19 20:23:45
De la: gabymarinescu_pulsar, la data 2009-12-19 01:57:55Un barbat destept cu bani multi nu-i da cadouri atat de scumpe unei femei,daca face asta nu mai este destept....O femeie o pastrezi daca o faci dependenta de tine,arta este sa-i dai sa manance bob numarat din palma,nu tot odata,ca altfel te lasa imediat si pleaca cu sacul plin la urmatorul!In romanica barbatii sunt tare tantalai:cum vad o pizdulika mai rasarita ii pun lumea la picioare si apoi plang dupa ea imbatandu-se si ascultand manele printre lacrimi ...Cand ai lovele multe ,mai bine o angajezi cu carte de munca pe un post fictiv,in care nu face nimic,si-i ceri doar sa-ti stea la dispozitie;ii oferi o suma pt care sa fii sigur ca nu pleaca de langa tine,dar nici n-o tenteaza sa-ti tranteasca un plod ca sa-ti ia banii;iti iei masuri contraceptive si o tii incurcata chiar daca mai ai si altele,in functie de cat te duce buzunarul...Nu merita altceva la cat de bestii au ajuns.

vaaiii, am orbit!!!
sper ca cei ce gandesc ca tine sa fie pe cale de disparitie, pt binele tuturor. :sml-mad0217

Nu te mira draga mea, eu cunosc un caz concret în care un soț, a numărat chiftelele pe care le făcuse culmea, chiar soția lui. Aceasta a băgat chiftelele în cuptor, unde una s-a rostgolit și a căzut din castron. Ce zici că a bătut-o pe nevastă-sa de-a băgat-o în spital...că asta nu "recunoștea" că a mâncat o chiftea....
Bleah...mi-e scârbă de astfel de creaturi...care numai "bărbați" nu se pot numi! ...nah...unde-i chifteaua?!

maluseba77

3 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 20 Decembrie 2009, ora 04:45

imi cer scuze la doamna ( fiind maritata, acum esti o doamna, sau cel putin asa se zice ...) , care da la "toti" barbatii rahat cu tiripliciul ..... tot respectul pt tine, palaria jos, daca esti asa cum susti, dar asta nu inseamna ca toate femeile sint asa.din pacate femeile de genul asta sint pe cale f mare de disparitie, iar cel care va mai gasi asa o femeie cred ca va fi unul dintre f putiinii barbati bucurosi ca au o femeie, in adevaratul sens al cuvintului , linga ei ....dar sa sti ca majoritatea femeilor nu stiu sa aprecieze un barbat, si sa il iubeasca pt ce e el , nu pt bani sau mai stiu eu ce .majoritatea asteapta sa aiba totul pe tava. aceia sint barbati pt ele , cei care le ofera totul.ele stau numai si dau din fund si gata ....nu o lua ca pe ceva personal, ca nu am nimik personal cu tine. iti spun doar cum vad eu majoritatea femeilor din ziua de azi, si cred ca nu sint singurul care vede asa. si crede-ma ca am fost si la doctor oftalmolog sa fac un control , sa fiu sigur ca vad bine .....e f adevarat ca mai sint pe ici pe colo cite o femeie, dar sin pacate prea putine.... ca restul sint parasute ....din pacate. femeia din ziua de azi nu mai pune pret pe om, pe barbat, pune pret pe ........ ghici .... bani binenteles .pt ca banii inseamna putere. si cum femeilor de obicei le place sa conduca, sa fie ele "al mai mare si mai tare" fug dupa bani ...... nu conteaza restul .... cu parere de rau dar asta cred eu . probabil o sa zici ca nu sint drept sau imi lipseste o doaga sau mai multe ......dar fiecare cu parerea lui ........

Fosta membra 9am.ro

149 mesaje

Postat pe: 20 Decembrie 2009, ora 10:33

De la: Dorulet, la data 2009-12-19 17:30:52
SA FITI FERICITI!

Iubita, mie mi se face lehamite, atât de misogini cât și de misandrine....și nu mă "agitam" absolut deloc...cred că reacția mea a fost cât se poate de firească.
Idioți precum Gabi pulsar și Don...sunt pe toate drumurile...nu pot face față unei femei...dar pot aduce insulte la adresa femeilor...ți dacă erai atentă, ai fi citit și cealaltă afirmație pe care am făcut-o: "Slavă domnului că nu toate femeile și nu toți bărbații sunt la fel!"

"idioti precum gabi si don..sunt pe toate drumurile..nu pot face unei femei....dr pot aduce insulete asupra femeilo"CE STII TU DESPRE MINE SATI DAI CU PAREREA PE FORUM CUM PERCEPE MUSCHIU MEU DUREREA.DORULET BAIETE AR FI BINE SATI LIMITEZI VOCABULARUL JIGNIRILOR LA ADRESA CUIVA....IN SPECIAL AMEA....MOMENTAN NU MIADUC AMINTE SA TE FI JICNIT CU CEVA.IAR PROBLEMA CU FEMEILE ...NU AR FI FRUMOS DIN PARTEA MEA SA MA DAU "MACIO" CA SATI DEMONSTEZ TIE DOMNUL CE STIE MOSU SI CE NUU......DECAT SA FI UN LINGAU PE FORUM SI SA AI IDEI PRECONCEPUTE SI SA VEZI PRECUM CALUL INAINTE AR FI FRUMOS SATI TI GURA SI SA TE ABTI DE LA COMENTARE IEFTINE ......IMI ESTE SCARBA DE GENU ASTA DE OAMENI

nastasemihail

47672 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 20 Decembrie 2009, ora 10:35

De la: Dorulet, la data 2009-12-19 23:29:29
De la: floare_de_lotus, la data 2009-12-19 20:23:45

vaaiii, am orbit!!!

Nu te mira draga mea, eu cunosc un caz concret în care un soț, a numărat chiftelele pe care le făcuse culmea, chiar soția lui. Aceasta a băgat chiftelele în cuptor, unde una s-a rostgolit și a căzut din castron. Ce zici că a bătut-o pe nevastă-sa de-a băgat-o în spital...că asta nu "recunoștea" că a mâncat o chiftea....
Bleah...mi-e scârbă de astfel de creaturi...care numai "bărbați" nu se pot numi! ...nah...unde-i chifteaua?!
O fi bagat omul vreun diamant in chiftea.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
9am173488

8 mesaje
Postat pe: 20 Decembrie 2009, ora 10:46

pt jojondurant am o singura intrebare pe ce planeta traiesti coane ? asemenea enormitati pot fi debitate numai de cei care o fac manual.

Fosta membra 9am.ro

2 mesaje
Postat pe: 20 Decembrie 2009, ora 10:54

Ce calitati te fac cu adevarat barbat in ochii femeilor ?

Am sa ma refer la circa 95 % dintre femei,.........restul 5 % sunt femei din categoria : Paris Hilton,Angelina Jolie,etc,etc.

Deci ,mentionez in ordine cronologica astfel :

1. sa aiba foarte multi bani ,deoarece cu multi bani femeia diavolita poate cumpara orice doreste din aceasta lume !!!

2. sa aiba foarte multi bani ,deoarece cu multi bani femeia diavolita poate cumpara orice doreste din aceasta lume !!!

3.sa aiba foarte multi bani ,deoarece cu multi bani femeia diavolita poate cumpara orice doreste din aceasta lume !!!

4.sa aiba foarte multi bani ,deoarece cu multi bani femeia diavolita poate cumpara orice doreste din aceasta lume !!!

5.sa aiba foarte multi bani ,deoarece cu multi bani femeia diavolita poate cumpara orice doreste din aceasta lume !!!

6.sa aiba foarte multi bani ,deoarece cu multi bani femeia diavolita poate cumpara orice doreste din aceasta lume !!!

..........................................................................................................

n. sa aiba foarte multi bani ,deoarece cu multi bani femeia diavolita poate cumpara orice doreste din aceasta lume !!!

Dr.Dracula

Fosta membra 9am.ro

149 mesaje

Postat pe: 20 Decembrie 2009, ora 11:06

De la: Dorulet, la data 2009-12-19 17:30:52
SA FITI FERICITI!

"idioti precum gabi si don..sunt pe toate drumurile..nu pot face unei femei....dr pot aduce insulete asupra femeilo"CE STII TU DESPRE MINE SATI DAI CU PAREREA PE FORUM CUM PERCEPE MUSCHIU MEU DUREREA.DORULET BAIETE AR FI BINE SATI LIMITEZI VOCABULARUL JIGNIRILOR LA ADRESA CUIVA....IN SPECIAL AMEA....MOMENTAN NU MIADUC AMINTE SA TE FI JICNIT CU CEVA.IAR PROBLEMA CU FEMEILE ...NU AR FI FRUMOS DIN PARTEA MEA SA MA DAU "MACIO" CA SATI DEMONSTEZ TIE DOMNUL CE STIE MOSU SI CE NUU......DECAT SA FI UN LINGAU PE FORUM SI SA AI IDEI PRECONCEPUTE SI SA VEZI PRECUM CALUL INAINTE AR FI FRUMOS SATI TI GURA SI SA TE ABTI DE LA COMENTARE IEFTINE ......IMI ESTE SCARBA DE GENU ASTA DE OAMENI

Dorulet

7896 mesaje

Postat pe: 20 Decembrie 2009, ora 11:21

Măi Don...hai că ai reușit să-mi smulgi un zâmbet. Tu ai mintea scurtă...da' scurtă rău omule!!! Ia du-te tu o pagină mai în spate...și citește cu atenție ce am scris.
Eu nu sunt bărbat...sunt FEMEIE. Nu încerca să mă "masculinizezi"...că nu ține figura....sunt persoane pe forum care mă cunosc personal ....și știu că nu vorbesc aiurea.

Fosta membra 9am.ro

11272 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 20 Decembrie 2009, ora 11:31

De la: Dorulet, la data 2009-12-20 11:21:07
Măi Don...hai că ai reușit să-mi smulgi un zâmbet. Tu ai mintea scurtă...da' scurtă rău omule!!! Ia du-te tu o pagină mai în spate...și citește cu atenție ce am scris.
Eu nu sunt bărbat...sunt FEMEIE. Nu încerca să mă "masculinizezi"...că nu ține figura....sunt persoane pe forum care mă cunosc personal ....și știu că nu vorbesc aiurea.
DORULET,nu e cazu' sa faci o tragedie din asta,lasa-l pe ultimuldon sa creada ce vrea,tu ramai asa cum esti: O FEMEIE FRUMOASA si INTELIGENTA si O MAMICA EXTRAORDINARA cu UN SUPERTRAIAN CARE AR FACE FERICIT PE ORICINE

toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!! “Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului.” (Zamolxe) http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol. Albert Einstein DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE ....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
Dorulet

7896 mesaje

Postat pe: 20 Decembrie 2009, ora 11:39

De la: florinpreda999, la data 2009-12-20 11:31:21
DORULET,nu e cazu' sa faci o tragedie din asta,lasa-l pe ultimuldon sa creada ce vrea,tu ramai asa cum esti: O FEMEIE FRUMOASA si INTELIGENTA si O MAMICA EXTRAORDINARA cu UN SUPERTRAIAN CARE AR FACE FERICIT PE ORICINE

Merci mult Florin...vă și eu...
Da sunt mămică...și nu de mult m-am hotărât, ca din primăvară, să încerc să fiu mămică din nou!
Sper să fie o fetiță...de data asta...whatever, sănătate să aibă că sexul nu contează.

firanmarian

7 mesaje
Postat pe: 20 Decembrie 2009, ora 11:46

m-am scaldat si eu ochi prin ce ati scris si unele mesaje mi sa par interesante ,unele nu.....
vedeti voi ati uitat cel mai important in acest topic, pentru ca nu poti sa zici ca o femeie intre 20-25 de ani vrea ca o femeie intre 30-35 de ani ,e normal ca una la inceput de cariera sa vrea avere si piscina cum ati spus voi , cea care e trecuta prin viata e normal sa caut adevaratul sens al dragostei..... asa ca va las sa va certati in continuare ca la acest capitol sta cel mai bine ROMANUL

coradu

3399 mesaje

Postat pe: 20 Decembrie 2009, ora 11:58

De la: firanmarian, la data 2009-12-20 11:46:26m-am scaldat si eu ochi prin ce ati scris si unele mesaje mi sa par interesante ,unele nu.....
vedeti voi ati uitat cel mai important in acest topic, pentru ca nu poti sa zici ca o femeie intre 20-25 de ani vrea ca o femeie intre 30-35 de ani ,e normal ca una la inceput de cariera sa vrea avere si piscina cum ati spus voi , cea care e trecuta prin viata e normal sa caut adevaratul sens al dragostei..... asa ca va las sa va certati in continuare ca la acest capitol sta cel mai bine ROMANUL

Amu dacă tăt ne făcură ciocoflenderii de la Bechtel uliță largă,musai s-o umplem cu ardeleni!
Felicitari pentru decizie si la mai mare,Doruleț!

Fosta membra 9am.ro

149 mesaje

Postat pe: 20 Decembrie 2009, ora 12:29

IN INCAPACITATEA TA DE A NU AI ACCEPTA SI PAREREA ALTORA ...CARE MAI IN GLUMA MAI IN SERIOS SI LE POSTEAZA PE FORUM..FACI NISTE AFIRMATII LIPSITE DE ORICE GUST SI FINETE ADUSE LA ADRESA ALTORA
SINCER....NU MA INTERESEAZA DACA ESTI PARTE MASCULINA SAU FEMININA............DEOARECE MULTI AVORTATI(E) ISI IAU ID DE DAMA ...............SI INVERS .
NU STIU CAT DE AIUREA VORBESTI DAR CERT ESTE CA VORBESTI AIUREA.IN UNELE CAZURI
NU TOATA LUMEA ARE MINTEA ASA "LUNGA" CA A DUMITALE............NU STIU CE MESERIE AI DAR SAMI ZICI SI MIE IN CE UNITATE De MASURA O MASORI"MINTEA"......

Dorulet

7896 mesaje

Postat pe: 20 Decembrie 2009, ora 12:36

De la: ultimulDoN, la data 2009-12-20 12:29:04

IN INCAPACITATEA TA DE A NU AI ACCEPTA SI PAREREA ALTORA ...CARE MAI IN GLUMA MAI IN SERIOS SI LE POSTEAZA PE FORUM..FACI NISTE AFIRMATII LIPSITE DE ORICE GUST SI FINETE ADUSE LA ADRESA ALTORA
SINCER....NU MA INTERESEAZA DACA ESTI PARTE MASCULINA SAU FEMININA............DEOARECE MULTI AVORTATI(E) ISI IAU ID DE DAMA ...............SI INVERS .
NU STIU CAT DE AIUREA VORBESTI DAR CERT ESTE CA VORBESTI AIUREA.IN UNELE CAZURI
NU TOATA LUMEA ARE MINTEA ASA "LUNGA" CA A DUMITALE............NU STIU CE MESERIE AI DAR SAMI ZICI SI MIE IN CE UNITATE De MASURA O MASORI"MINTEA"......

Păi cu siguranță nu avem aceeași "unitate de măsură"...tu în mod sigur folosești "becal-ul"...că atât poți.

Dorulet

7896 mesaje

Postat pe: 20 Decembrie 2009, ora 12:40

Mulțam' fain Răducu! Să fie cu noroc

Pagini: << 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Ce calitati te fac cu adevarat barbat in ochii femeilor?
Mergi la: