back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Ce calitati te fac cu adevarat barbat in ochii femeilor?

Pagini: << 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 >> Sari la pagina:

9am_anonim

126 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 17:15

Sa sti tu, Don, chiar daca ti se pare ca vorbim despre barbatul ideal, eu am intalnit cativa barbati din acestia... coborati din reviste. Unul dintre ei este sotul meu (de cativa ani deci nu m-am inselat, e la fel, nu s-a schimbat). Asemenea barbati exista. Si daca unul dintre ei a decis ca ma vrea pe mine si am oficializat relatia, inseamna ca am si eu destule calitati. Este ca in proverb: "spune-mi cu cine te insotesti ca sa-ti spun cine esti"

Eu zic sa mai lucrezi putin la respectul de sine si nu te culca pe o ureche gasind scuze ca asa barbati perfecti nu exista.

Cel mai mult apreciez la un barbat curatenia ...fizica si spirituala. Asa ca mai lucreaza putin la asa ceva, e sfatul meu si poti spera.

Mai baieti, nu mai fiti asa de misogin pentru ca ce e al vostru e pus deoparte!

Va doresc sarbatori fericite tuturor.

Dorulet

7896 mesaje

Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 17:59

De la: ultimulDoN, la data 2009-12-18 12:23:11
De la: gabymarinescu_pulsar, la data 2009-12-18 10:17:33
De la: lyly, la data 2008-12-19 21:02:13
De la: dagaio, la data 2008-12-11 00:31:34Eu zic urmatoarele:

Un barbat adevarat trebuie:
- sa fie inteligent,
- sa fie puternic in special d.p.d.v. spiritual, curajos, hotarat
- sa fie sensibil, delicat cu femeia lui UNICA, romantic
- sa fie capabil de iubire
- sa aibe un suflet frumos, bun, deosebit
- sa fie responsabil, un om cu viitor
- sa aibe simtul umorului
- sa fie respectuos
- sa fie un tata bun si responsabil[/quo]

Dar femeia care doreste un asemenea barbat(chiar PERFECT) ce este pregatita sa ofere acestuia pt atatea calitati?Doar sa primeasca?Inca odata femeile (majoritatea)arata ca sunt egoiste si cer TOTUL,dar nu pomenesc niciodata nimic altceva decat ce vor ele,ce ofera....mai incet

DEACOR DU TINE ......
CE VOR FEMEILE DE LA UN BARBAT:
1VILA +PISCINA EVENTUAL SI UNA INAUNTRU
2.SA AIBA UN CONT IN BANCA FRUMUSEL(CA SA POATA SA CHELTUIASCA SI ELE CEVA PE LA MAL-URI...5000EURO PE LUNA
3.SAI DEA O MASINUTA..NU CHIAR UZATA....SI NICI RABLA...DE PREFERAT...UN BMW M6 SAU UN AUDI S3 SAU POATE UN MERCEDES KOMPRESOR..SAU DE CE NU PE TOATE.
4 SAI DEA UN CARD CU CARE SA FAC PLINU ....LA RABLELE PRECIZATE MAI SUS..
5SAI DEA UN INEL DE LOGODNA CU PIATRA PRETIOASA (DE PREFERAT PIATRA PRETIOASA SA FIE MARE CAT O CARAMIDA DE HEBEL)
5SAI CUMPERE O PERECHE DE OCHELAR ...CA IN MALLL NU POATE SA INTRE FARA EI
6DEPLASARI VACANTE PRIN TARA
7 DEPLASARI VACANTE ......VACANTE .....VACANATE...VACANTE ...PRIN STRAINATATE
8"-IUBITULE DACA NU MAI AI BANI MA DUC LA PRETENUL COSTEL....SI ASA NU TE MAI IUBESC"
DE CERUT CERETI DAR DE OFERIT ??????????.....CAND DATI DE GREU MAJORITATEA O IAI LA FUGA

Măi băieți...mâncați rahat cu tiripliciul (polonicul)!!!!! Nimeni nu cere nimic din ceea ce nu poate să dea înapoi...voi probabil că vorbiți de așa zisele pițipoance...nu despre femei normale care își cunosc adevărata valoare și se respectă suficient pe ele însele...ptr a nu accepta orice trântor mitocan și alcoolist!
...auzi tu ăsta Don...mă dau pe mine de exemplu.
1. Am casa mea și nu mă interesează unul cu vilă...iar de piscină, nici nu poate fi vorba ...că am hidrofobie și habar nu am să înot.
2. Detest să fac cumpărături...merg doar de 2x/lună...în hipermarket...ptr strictul necesar și atunci dau ochii peste cap..că trebuie să merg!
3. Am avut mașină și am vândut-o..că nu-mi place să conduc...pur și simplu nu este de mine. Dacă el are mașina lui, foarte bine, s-o conducă el! Ce-mi pasă mie..că mă dau jos dintr-un Logan sau dintr-o altă marcă...dacă "se durigă" mă doare-n cot marca!
4. Am cardul meu...și mă mândresc...ptr eu muncesc ptr el...nu-mi dă nimeni de pomană!
5. Ești un mitocan fără pereche...cu sau fără ochelari!
6. Pfoai...ultima vacanță pe care am avut-o...a fost acum 18 ani! Nimeni nu moare fără vacanță...
7. Da,da deplasări...să muncească prin străinătate să faceți voi dosul mare...și să vă puteți lăuda la amante!
8. În momentul în care pe o femeie o lipsești de respectul cuvenit...o pierzi...indiferent de câți bani ai în banci...indiferent de câte mașini ai în curte...case sau altele...Doar proastele stau să rabde o viață întreagă batjocura pe care o faceți voi...misogini nenorociți!!!

Eu personal, iubesc un bărbat simplu, inteligent și cu atâta bun-simț, cât nu o să aveți voi în toată viața voastră. Mă iubește și îl iubesc. Nu are vilă, mașini...ș.a.m.d....dar MĂ RESPECTĂ!!!! Și mă face să mă simt cea mai frumoasă și cea mai minunată femeie de pe Terra!!!! Și pentru asta am acceptat să fiu soția lui, atât la bine, cât și la greu!!!!
Problema voastră știți care este?! Vă spun eu: Nu sunteți capabili să faceți o femeie fericită...și vă aruncați frustrările pe forum...visați doar la top modele...dar evident...nu vă ridicați la valoarea lor!

Când toată lumea gândește la fel înseamnă că nimeni nu gândește.
Fosta membra 9am.ro

11272 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 18:21

De la: Dorulet, la data 2009-12-18 17:59:26

- sa fie inteligent,
- sa fie respectuos

Dar femeia care doreste un asemenea barbat(chiar PERFECT) ce este pregatita sa ofere acestuia pt atatea calitati?Doar sa primeasca?Inca odata femeile (majoritatea)arata ca sunt egoiste si cer TOTUL,dar nu pomenesc niciodata nimic altceva decat ce vor ele,ce ofera....mai incet

DEACOR DU TINE ......
2.SA AIBA UN CONT IN BANCA FRUMUSEL(CA SA POATA SA CHELTUIASCA SI ELE CEVA PE LA MAL-URI...5000EURO PE LUNA
3.SAI DEA O MASINUTA..NU CHIAR UZATA....SI NICI RABLA...DE PREFERAT...UN BMW M6 SAU UN AUDI S3 SAU POATE UN MERCEDES KOMPRESOR..SAU DE CE NU PE TOATE.
5SAI DEA UN INEL DE LOGODNA CU PIATRA PRETIOASA (DE PREFERAT PIATRA PRETIOASA SA FIE MARE CAT O CARAMIDA DE HEBEL)
8"-IUBITULE DACA NU MAI AI BANI MA DUC LA PRETENUL COSTEL....SI ASA NU TE MAI IUBESC"
DE CERUT CERETI DAR DE OFERIT ??????????.....CAND DATI DE GREU MAJORITATEA O IAI LA FUGA

Măi băieți...mâncați rahat cu tiripliciul (polonicul)!!!!! Nimeni nu cere nimic din ceea ce nu poate să dea înapoi...voi probabil că vorbiți de așa zisele pițipoance...nu despre femei normale care își cunosc adevărata valoare și se respectă suficient pe ele însele...ptr a nu accepta orice trântor mitocan și alcoolist!
1. Am casa mea și nu mă interesează unul cu vilă...iar de piscină, nici nu poate fi vorba ...că am hidrofobie și habar nu am să înot.
2. Detest să fac cumpărături...merg doar de 2x/lună...în hipermarket...ptr strictul necesar și atunci dau ochii peste cap..că trebuie să merg!
3. Am avut mașină și am vândut-o..că nu-mi place să conduc...pur și simplu nu este de mine. Dacă el are mașina lui, foarte bine, s-o conducă el! Ce-mi pasă mie..că mă dau jos dintr-un Logan sau dintr-o altă marcă...dacă "se durigă" mă doare-n cot marca!
4. Am cardul meu...și mă mândresc...ptr eu muncesc ptr el...nu-mi dă nimeni de pomană!
6. Pfoai...ultima vacanță pe care am avut-o...a fost acum 18 ani! Nimeni nu moare fără vacanță...
7. Da,da deplasări...să muncească prin străinătate să faceți voi dosul mare...și să vă puteți lăuda la amante!
8. În momentul în care pe o femeie o lipsești de respectul cuvenit...o pierzi...indiferent de câți bani ai în banci...indiferent de câte mașini ai în curte...case sau altele...Doar proastele stau să rabde o viață întreagă batjocura pe care o faceți voi...misogini nenorociți!!!

Eu personal, iubesc un bărbat simplu, inteligent și cu atâta bun-simț, cât nu o să aveți voi în toată viața voastră. Mă iubește și îl iubesc. Nu are vilă, mașini...ș.a.m.d....dar MĂ RESPECTĂ!!!! Și mă face să mă simt cea mai frumoasă și cea mai minunată femeie de pe Terra!!!! Și pentru asta am acceptat să fiu soția lui, atât la bine, cât și la greu!!!!
Problema voastră știți care este?! Vă spun eu: Nu sunteți capabili să faceți o femeie fericită...și vă aruncați frustrările pe forum...visați doar la top modele...dar evident...nu vă ridicați la valoarea lor!
ultimul don poate incerca sa fie spiritual sau facea glume,E BUN ASA???

toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!! “Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului.” (Zamolxe) http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol. Albert Einstein DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE ....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
Dorulet

7896 mesaje

Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 18:32

Salutare Florin!!! Măi...mi s-a părut o ofensă la adresa femeilor tot ceea ce a scris indivizii ăștia doi...în special Don.
Nu toate femeile sunt la fel...nu toți bărbații sunt la fel...din fericire pentru ambele sexe!
Spiritual nu are cum să fie...că nu este capabil să înțeleagă noțiunea!
Florine, vă poop pe tine și pe Camy...și pe puștiulică ăla micu'...să aveți grijă de voi!!!
Și vă doresc SĂRBĂTORI FERICITE !!!!!!!

Fosta membra 9am.ro

11272 mesaje

Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 18:36

De la: Dorulet, la data 2009-12-18 18:32:05Salutare Florin!!! Măi...mi s-a părut o ofensă la adresa femeilor tot ceea ce a scris indivizii ăștia doi...în special Don.
Nu toate femeile sunt la fel...nu toți bărbații sunt la fel...din fericire pentru ambele sexe!
Florine, vă poop pe tine și pe Camy...și pe puștiulică ăla micu'...să aveți grijă de voi!!!
SARUT MANA,MULTUMIM FRUMOS SI RECIPROCA E VALABILA !!!

toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!! “Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului.” (Zamolxe) http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol. Albert Einstein DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE ....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
Dorulet

7896 mesaje

Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 18:54

De la: florinpreda999, la data 2009-12-18 18:36:32
De la: Dorulet, la data 2009-12-18 18:32:05Salutare Florin!!! Măi...mi s-a părut o ofensă la adresa femeilor tot ceea ce a scris indivizii ăștia doi...în special Don.

Și acum spune tu, care mă cunoști personal, dacă nu am dreptatee în tot ce am scris mai sus?! Am mințit cu ceva???

Fosta membra 9am.ro

11272 mesaje

Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 19:04

De la: Dorulet, la data 2009-12-18 18:54:18
De la: florinpreda999, la data 2009-12-18 18:36:32

Și acum spune tu, care mă cunoști personal, dacă nu am dreptatee în tot ce am scris mai sus?! Am mințit cu ceva???
bai,ia comanda la mine si luati pozitia de drepti,atentie sporita: DORULET este una dintre persoanele rare pe care am avut ocazia sa le-ntalnesc care merita respect din partea oricarui mascul,fie el si barbat sau hermafrodit,este genu' de persoana care-ti spune-n fata chiorule,prostule etc. daca asta esti,gen ce e-n gusa si-n capusa, OK???

gabymarinescu_pulsar

375 mesaje

Postat pe: 19 Decembrie 2009, ora 01:57

Un barbat destept cu bani multi nu-i da cadouri atat de scumpe unei femei,daca face asta nu mai este destept....O femeie o pastrezi daca o faci dependenta de tine,arta este sa-i dai sa manance bob numarat din palma,nu tot odata,ca altfel te lasa imediat si pleaca cu sacul plin la urmatorul!In romanica barbatii sunt tare tantalai:cum vad o pizdulika mai rasarita ii pun lumea la picioare si apoi plang dupa ea imbatandu-se si ascultand manele printre lacrimi ...Cand ai lovele multe ,mai bine o angajezi cu carte de munca pe un post fictiv,in care nu face nimic,si-i ceri doar sa-ti stea la dispozitie;ii oferi o suma pt care sa fii sigur ca nu pleaca de langa tine,dar nici n-o tenteaza sa-ti tranteasca un plod ca sa-ti ia banii;iti iei masuri contraceptive si o tii incurcata chiar daca mai ai si altele,in functie de cat te duce buzunarul...Nu merita altceva la cat de bestii au ajuns.

Fosta membra 9am.ro

6522 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 19 Decembrie 2009, ora 08:54

De la: gabymarinescu_pulsar, la data 2009-12-19 01:57:55Un barbat destept cu bani multi nu-i da cadouri atat de scumpe unei femei,daca face asta nu mai este destept....O femeie o pastrezi daca o faci dependenta de tine,arta este sa-i dai sa manance bob numarat din palma,nu tot odata,ca altfel te lasa imediat si pleaca cu sacul plin la urmatorul!In romanica barbatii sunt tare tantalai:cum vad o pizdulika mai rasarita ii pun lumea la picioare si apoi plang dupa ea imbatandu-se si ascultand manele printre lacrimi ...Cand ai lovele multe ,mai bine o angajezi cu carte de munca pe un post fictiv,in care nu face nimic,si-i ceri doar sa-ti stea la dispozitie;ii oferi o suma pt care sa fii sigur ca nu pleaca de langa tine,dar nici n-o tenteaza sa-ti tranteasca un plod ca sa-ti ia banii;iti iei masuri contraceptive si o tii incurcata chiar daca mai ai si altele,in functie de cat te duce buzunarul...Nu merita altceva la cat de bestii au ajuns.

Auzi...domnu...mi-e greata!!! si mi-e mila de femeia de linga tine...daca o ai.Tu reduci femeia la nivelul unui animalut pe care vrei tu sa-l dresezi cum vor muschii tai.Sa-ti fie rusine.Dar mi-e mila si de tine.Mie clar ca ai multe probleme si frustrari si cu ocazia asta ai ales sa umilesti ce iti este superior.Caci vrei sau nu sa crezi ,femeia este superioara barbatului din multe puncte de vedere de asta exista si misoginismul:ptr ca sinteti frustrati si umiliti in sinea voastra ca de fapt femeia reprezinta sexul tare!!!

Fosta membra 9am.ro

3581 mesaje

Postat pe: 19 Decembrie 2009, ora 09:13

De la: crio, la data 2009-12-19 08:54:36
De la: gabymarinescu_pulsar, la data 2009-12-19 01:57:55Un barbat destept cu bani multi nu-i da cadouri atat de scumpe unei femei,daca face asta nu mai este destept....O femeie o pastrezi daca o faci dependenta de tine,arta este sa-i dai sa manance bob numarat din palma,nu tot odata,ca altfel te lasa imediat si pleaca cu sacul plin la urmatorul!In romanica barbatii sunt tare tantalai:cum vad o pizdulika mai rasarita ii pun lumea la picioare si apoi plang dupa ea imbatandu-se si ascultand manele printre lacrimi ...Cand ai lovele multe ,mai bine o angajezi cu carte de munca pe un post fictiv,in care nu face nimic,si-i ceri doar sa-ti stea la dispozitie;ii oferi o suma pt care sa fii sigur ca nu pleaca de langa tine,dar nici n-o tenteaza sa-ti tranteasca un plod ca sa-ti ia banii;iti iei masuri contraceptive si o tii incurcata chiar daca mai ai si altele,in functie de cat te duce buzunarul...Nu merita altceva la cat de bestii au ajuns.

Auzi...domnu...mi-e greata!!! si mi-e mila de femeia de linga tine...daca o ai.Tu reduci femeia la nivelul unui animalut pe care vrei tu sa-l dresezi cum vor muschii tai.Sa-ti fie rusine.Dar mi-e mila si de tine.Mie clar ca ai multe probleme si frustrari si cu ocazia asta ai ales sa umilesti ce iti este superior.Caci vrei sau nu sa crezi ,femeia este superioara barbatului din multe puncte de vedere de asta exista si misoginismul:ptr ca sinteti frustrati si umiliti in sinea voastra ca de fapt femeia reprezinta sexul tare!!!

Multumesc mult Crio, tocmai imi luam notite... deci zici ca nu asa !?

Nu trageti in pianist!
Fosta membra 9am.ro

6522 mesaje

Postat pe: 19 Decembrie 2009, ora 09:24

la ce sa iei notite?? ca nu am predat nimic.Am ripostat... Dar nu ai citit ce dreseaza femeile nenea asta??? Mi-am simtit insultata inteligenta

INITIATORUL

67 mesaje

Postat pe: 19 Decembrie 2009, ora 10:01

O discutie intre doua superbe doamne si un domn, un subiect pe vecin mi-a inspirat o noua tema de discutie:
Care sunt calitatile si atu-urile unui barbat adevarat in ochii nostri? [/ Quote]
Un Barbat adevarat, convinge este acela de ingrijire O femeie sa faca o familie, sa incropeasca Camin ONU, sa dezvolte o activitate de ingrijire sa permita femeii lui sa se ocupe de cresterea una cel putin 2 copii, SA Acel barbat de ingrijire reuseste-si INCINTE toata viata, Femeia lui dizmierdari cu iubire dragoste,, considera ca acela este grija lui, Femeia, nu poate fi inlocuita de alta femeie, Care prin Barbatul este comportamentul lui se respecta pe sine.

Fosta membra 9am.ro

3581 mesaje

Postat pe: 19 Decembrie 2009, ora 10:08

De la: crio, la data 2009-12-19 09:24:16la ce sa iei notite?? ca nu am predat nimic.Am ripostat... Dar nu ai citit ce dreseaza femeile nenea asta??? Mi-am simtit insultata inteligenta

De la EL luam notite, sa fiu si eu barbat adevarat, dar daca ai ripostat... raman cum eram

Nu trageti in pianist!
Fosta membra 9am.ro

3581 mesaje

Postat pe: 19 Decembrie 2009, ora 10:55

Sa invatam de la VasileȘ
www.youtube.com/watch?v=p6CEuIQPgAc

Nu trageti in pianist!
Fosta membra 9am.ro

6522 mesaje

Postat pe: 19 Decembrie 2009, ora 11:02

De la: Gigi_Octan, la data 2009-12-19 10:08:49
De la: crio, la data 2009-12-19 09:24:16la ce sa iei notite?? ca nu am predat nimic.Am ripostat... Dar nu ai citit ce dreseaza femeile nenea asta??? Mi-am simtit insultata inteligenta

De la EL luam notite, sa fiu si eu barbat adevarat, dar daca ai ripostat... raman cum eram

acuma la modul cel mai serios vorbind ...dar mai bine nu dezvolt ca e un suiect tare delicat.Ideea este ca din multa diplomatie noi femeile lasam impresia ca sintem atit de ..mimoze..si vulnerabile...si sensibile...si ...ah!!! doar ca barbatul de linga noi sa se simta barbat ca daca nu...el da cu paru...sa-si demonstreze masculinitatea,incepe asa zisul dresaj ca sa umileasca femeia.Dar hai..treaca de la noi..si asa parietatea e de 7 femei l;a un singur barbat plus ca.traim mai mult ca voi.

Fosta membra 9am.ro

3581 mesaje

Postat pe: 19 Decembrie 2009, ora 11:09

De la: crio, la data 2009-12-19 11:02:12

acuma la modul cel mai serios vorbind ...dar mai bine nu dezvolt ca e un suiect tare delicat.Ideea este ca din multa diplomatie noi femeile lasam impresia ca sintem atit de ..mimoze..si vulnerabile...si sensibile...si ...ah!!! doar ca barbatul de linga noi sa se simta barbat ca daca nu...el da cu paru...sa-si demonstreze masculinitatea,incepe asa zisul dresaj ca sa umileasca femeia.Dar hai..treaca de la noi..si asa parietatea e de 7 femei l;a un singur barbat plus ca.traim mai mult ca voi.

Raman la parerea pe care ti-am transmis-o..
Daca e sa vorbim serios, recunoste, ne manipulati fix cum vreti voi. spre binele nostru desigur
Si nu stiu cum e cu paritatea ca mie imi pare ca vad mai multi barbati disperati decat femei

Nu trageti in pianist!
good_evening_2010

2 mesaje

Postat pe: 19 Decembrie 2009, ora 11:26

Cred ca sunteti preocupati mai mult de a va arunca cu noroi decat de a dezbate subiectul in sine

Fosta membra 9am.ro

3581 mesaje

Postat pe: 19 Decembrie 2009, ora 11:36

De la: montpellier2003, la data 2009-12-19 11:26:58Cred ca sunteti preocupati mai mult de a va arunca cu noroi decat de a dezbate subiectul in sine

Fereasca Dumnezeu!!! Sper ca celelalte doamne si prietene au inteles ca postarea mea este de fapt un omagiu si o recunostere!

Cat despre subiect, spuneti doamnelor, pentru barbatii care doresc sa corespunda,- eu stau deoparte, ma iubeste asa cum sunt

Nu trageti in pianist!
iazurii1986_2

1 mesaj
Oras: Cluj

Postat pe: 19 Decembrie 2009, ora 11:44

Desi sunt femeie, trebuie sa recunosc ca femeile sunt de vina pentru cum sunt barbatii. Majoritatea sunt nematurizati si iresponsabili fiindca nu au avut cine sa ii invete. In general fetele sunt invatate de mame de mici cum sa faca curat, treburi prin casa, etc dar baietii sunt rasfatati si asa cresc imaturi si cu o viziune deformata asupra realitatii. Cum mi-as dori eu sa fie un barbat? In primul rand matur si responsabil, sa nu dea bir cu fugitii la prima greutate sau la prima mea suparare. Sa vorbeasca cu mine, nu sa stea ca mutul. Sa se gandeasca la viitor, nu pentru mine ca nu imi trebuie banii lui, ci pentru el in primul rand, fiindca nu vreau sa il intretin eu. Mi-as dori sa fie pe propriile lui picioare, independent in primul rand. Si apoi ar veni si partea cu romatismul si cu iubirea, desi e relativa. Poate ca el m-ar iubi in felul lui, dar ar diferi de felul meu, asa ca... iubirea e relativa. In primul rand, sa fie in stare sa se descurce singur si sa dea o senzatie de siguranta si de apreciere la propria lui persoana.

Fosta membra 9am.ro

6522 mesaje

Postat pe: 19 Decembrie 2009, ora 12:04

Manipulare inseamna control.Controlul e putere e siguranta.Femeia vrea control si siguranta mai mult decit manipulare.Dar cum una nu se poate fara cealalta ajunge la manipulare.Dar cum bine s-a spus de multe ori o face ptr ca femeia stie sa gestioneze mai bine o relatie deci este in numele binelui.

Cerebel

2 mesaje
Oras: Cluj

Postat pe: 19 Decembrie 2009, ora 12:05

Pt. forumisti: Nu exista Femeia sau Barbatul... exista doar femei si barbati fiecare diferiti intre ei si niste ipoteze de viata in car ei se intalnesc si se combina pa baza unor criterii diferite, unele spirituale altele materiale.
Barbatul perfect (aproape perfect) este orice barbat de care femeia in cauza este indragostita. El este cu adevarat barbat in ochii ei doar. Aceasta perceptie dispare insa cu trecerea timpului in masura in care relatia evolueaza. La un moment dat in evolutia relatiei apare momentul in care il accepti asa cum este , cu calitati si defecte (acesta este un semn al iubirii adevarate) , sau nu il mai accepti, caz in care situatiile se complica in diferite directii.
Relatiile intre barbati si femei difera intre ele in fuctie de nivelul cultural, de experienta de viata si in fct de ce isi doreste fiecare de la viata in general. De aceea multe clasificari ar fi valabile.
As vrea sa mai adaug ca aproape fiecare dintre voi a avut dreptate in postarea pe care a facut-o , doar ca trebuie eliminata generalizarea .... toate tipologiile despre care ati scris exista, dar fac parte din sutele de mii de cazuri particulare.
Pt mai multa acuitate intrebarea din titlu ar trebui formulata asa: "Ce calitati il face pe X barbat adevarat pentru femeia Y ?" ... dar in cazul asta nu am mai avea un subiect naiv de forum

Fosta membra 9am.ro

6522 mesaje

Postat pe: 19 Decembrie 2009, ora 12:15

Nu!! Nu exista!! Sau nu am fost niciodata indragostita.Sau sint prea cerebrala Dar cind m-am indragostit am vazut si toate defectele.Absolut toate.. Am asteptat sa trec de faza cu indragostitu sa pot gindi daca il pot suporta mai departe cu aceste defecte...Si apoi am spus da.Dar faza cu barbatu e perfect cand te indragostesti... Dar adevarul e ca...niciodata nu am putut fi pacalita,mintita,manipulata,dusa cu zaharelul ,controlata,dresata.Am vazut tot timpul cu ochii mintii dincolo de aparente.So...oricum perfectiunea e supraevaluata,si nu e neaparat sa fie si o calitate.

Fosta membra 9am.ro

149 mesaje

Postat pe: 19 Decembrie 2009, ora 12:21

De la: Dorulet, la data 2009-12-18 17:59:26

- sa fie inteligent,
- sa fie respectuos

DEACOR DU TINE ......

ooooooooooo da! MAI NOU AM AFLAT CA SUNT MISOGIN.....SI NENOROCIT.......
LOL................
STIIIIIIII FIECARE CU USCATURILE LUI.
IUBESC FEMEILE..URASC BLONDELE....[AU Q.. RIDICAT LA PROSTIE ]....PT CEIA CE SANT....MAI MULT NU..
FIECARE ARE UN SAMBURE DE ADEVAR.....NUMAI CA TRE' SA STI SAL PUI BINE IN BALANTA
ROMANCELE SUNT MAI MULT JAPITZE .........PUTINE GASESTI LA LOCUL LOR
MAI FACUT SA RAD CU LACRIMI LA TEXTU ASTA"Problema voastră știți care este?! Vă spun eu: Nu sunteți capabili să faceți o femeie fericită...și vă aruncați frustrările pe forum...visați doar la top modele...dar evident...nu vă ridicați la valoarea lor!"
NICI NU MA CUNOSTI SI DEJA MAI BAGAT IN OALA ...AI DAT UN CLOCOT SI INCEPI SA GUSTI SI SATI DAI CU PAREREA LA ADRESA MEA..........DUPA CATE VAD EU ESTI CAM IMPULSIVA.
..MA INTREB DACA SOTUL TAU VEDE RASARITUL DE SUB TALPA TA........E O INTREBARE RETORICA ..NU TRE SA RASPUNZI
DACA TEAM JIGNIT CU CEVA ...SCUZELE MELE DAR CE AM ZIS MAI SUS RAMANE VALABIL

Fosta membra 9am.ro

149 mesaje

Postat pe: 19 Decembrie 2009, ora 12:29

De la: crio, la data 2009-12-19 11:02:12

SI NU TIAI PUS OARE INTREBAREA DE CE VOI TRAITI MAI MULT CA NOI?......DACA TOT TE DAI SPECIALISTA
" barbatul de linga noi sa se simta barbat ca daca nu...el da cu paru...sa-si demonstreze masculinitatea,incepe asa zisul dresaj ca sa umileasca femeia" SCUZAMA VB DIN EXPERIENTA?

Fosta membra 9am.ro

149 mesaje

Postat pe: 19 Decembrie 2009, ora 12:33

MULTUMESC FRUMOS DE SFAT........SINCER ...AM SAL IAU IN C ONSIDERARE
TARE IDEIA

clement_mircea

1 mesaj
Postat pe: 19 Decembrie 2009, ora 12:50

Draga mea, sunt de acord ca nenea ala de mai sus e cam prost si urat. Se vede din poza, de altfel... Dar, dupa cate stiu eu, una e misoginia, alta e misandria...
Si ca sa imi dau si eu cu parerea... Femeile , ca si barbatii formeaza clase diferite de natura psihologica. Majoritatea femeilor, sunt materialiste...Da, foarte materialiste. Sunt inebunite dupa romantisme, dar sunt si cele mai pragmatice fiinte, in mod paradoxal. Probabil ca gena lor, le dicteaza sa aleaga un barbat puternic, cu situatie, care sa le ofere siguranta ei si copilului. Si cred ca e normal asa. Neplacerile apar cand femeia hibridizeaza aceasta tendinta naturala, doar spre placerea ei. Si daca se conjuga si cu o doza mai mare de egoism si vanitate....e tragedie. Din pacate, societatea noastra, are pregatite premizele pentru asemenea fenomene negative.
Insa.....daca ea apuca sa te iubeasca din suflet, e capabila sa sacrifice orice vis al ei, oricat de frumos. O femeie care iubeste stie sa se daruiasca. o femeie care e ranita, stie sa ierte. Dar si daca i s-a luat...stie sa paraseasca...

coradu

3399 mesaje

Postat pe: 19 Decembrie 2009, ora 12:52

Dupa parerea mea e o abordare cinica a unei chestiuni de suflet..de ce trebuie sa ne gandim mereu la chestiuni materiale?
să fii îndrăgostit e un lucru extraordinar,cea mai mare minune care ți se poate întâmpla în viață

Fosta membra 9am.ro

6522 mesaje

Postat pe: 19 Decembrie 2009, ora 13:01

Mai ...nu stiu cum sa-ti spun ...poate eu sint din alt aluat.Si nenea ala putea sa fie si Mel Gibson si tot ma luam de postarea lui.
chestia cu romantismul...pfiu..nici cand eram adolescenta nu mergea la mine.Sau sa-si fluture pletele dintr-o limuzina..nici atit.Sau..fitele astea cu barbatii cu bani...Si nu cred ca femeile in general vor barbati cu bani...Ajungeti atit de mult sa credeti asta incit ....uitati sa oferiti altceva.Adica daca duceti femeia intr-un restaurant ,o inndopati cu mancare ii mai dati si o floare si ii spuneti ca are ...ochi frumosi ..gata v-ati si facut treaba???Asa te porti si cu vacile maaa.;Le duceti la pascut,va uitati adinc in ochii lor si apoi le mulgeti!!!
dar daaa,imi plac oamenii puternici ,iar puterea nu e neaparat sa ti-o dea banul,da vor stabilitate ,siguranta dar la fel astea nu sint date de bani.Si multe se contruiesc in 2 daca exista iubire si o relatie in adevaratul sens al cuvintului.

Fosta membra 9am.ro

6522 mesaje

Postat pe: 19 Decembrie 2009, ora 13:02

De la: coradu, la data 2009-12-19 12:52:32Dupa parerea mea e o abordare cinica a unei chestiuni de suflet..de ce trebuie sa ne gandim mereu la chestiuni materiale?
să fii îndrăgostit e un lucru extraordinar,cea mai mare minune care ți se poate întâmpla în viață

vaiiii,si fliu fliu si flu flu !!!
Da mai asa e!!! Hai noroc ptr iubire!!!

coradu

3399 mesaje

Postat pe: 19 Decembrie 2009, ora 13:12

De la: crio, la data 2009-12-19 13:02:09
De la: coradu, la data 2009-12-19 12:52:32Dupa parerea mea e o abordare cinica a unei chestiuni de suflet..de ce trebuie sa ne gandim mereu la chestiuni materiale?

vaiiii,si fliu fliu si flu flu !!!
Da mai asa e!!! Hai noroc ptr iubire!!!

nu stiu daca-i asa,dar cine trateaza oamenii ca pe niste obiecte ar trebui sa le dea si numere de inventar...
altfel apar confuzii...

Pagini: << 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Ce calitati te fac cu adevarat barbat in ochii femeilor?
Mergi la: