back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Ce calitati te fac cu adevarat barbat in ochii femeilor?

Pagini: << 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 >> Sari la pagina:

coradu

3399 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 20 Decembrie 2009, ora 12:42

De la: Dorulet, la data 2009-12-20 12:36:43
De la: ultimulDoN, la data 2009-12-20 12:29:04
De la: Dorulet, la data 2009-12-20 11:21:07
Măi Don...hai că ai reușit să-mi smulgi un zâmbet. Tu ai mintea scurtă...da' scurtă rău omule!!! Ia du-te tu o pagină mai în spate...și citește cu atenție ce am scris.
Eu nu sunt bărbat...sunt FEMEIE. Nu încerca să mă "masculinizezi"...că nu ține figura....sunt persoane pe forum care mă cunosc personal ....și știu că nu vorbesc aiurea.

IN INCAPACITATEA TA DE A NU AI ACCEPTA SI PAREREA ALTORA ...CARE MAI IN GLUMA MAI IN SERIOS SI LE POSTEAZA PE FORUM..FACI NISTE AFIRMATII LIPSITE DE ORICE GUST SI FINETE ADUSE LA ADRESA ALTORA
SINCER....NU MA INTERESEAZA DACA ESTI PARTE MASCULINA SAU FEMININA............DEOARECE MULTI AVORTATI(E) ISI IAU ID DE DAMA ...............SI INVERS .
NU STIU CAT DE AIUREA VORBESTI DAR CERT ESTE CA VORBESTI AIUREA.IN UNELE CAZURI
NU TOATA LUMEA ARE MINTEA ASA "LUNGA" CA A DUMITALE............NU STIU CE MESERIE AI DAR SAMI ZICI SI MIE IN CE UNITATE De MASURA O MASORI"MINTEA"......

Păi cu siguranță nu avem aceeași "unitate de măsură"...tu în mod sigur folosești "becal-ul"...că atât poți.

nu va mai certați,hai ca va postez un banc

Bulă se întoarce la miezul nopții, de la o băută cu prietenii. Intră nervos în casă, dă ușa de perete și strigă:
- Femeieeee ... cine e șef în casă?
Bubulina îi trage un dos de palmă peste gură. La care Bulă, resemnat:
- Da' ce? Nici măcar să întreb n-am voie?

Fosta membra 9am.ro

149 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 20 Decembrie 2009, ora 12:42

De la: Dorulet, la data 2009-12-20 12:36:43
De la: ultimulDoN, la data 2009-12-20 12:29:04
De la: Dorulet, la data 2009-12-20 11:21:07
Măi Don...hai că ai reușit să-mi smulgi un zâmbet. Tu ai mintea scurtă...da' scurtă rău omule!!! Ia du-te tu o pagină mai în spate...și citește cu atenție ce am scris.
Eu nu sunt bărbat...sunt FEMEIE. Nu încerca să mă "masculinizezi"...că nu ține figura....sunt persoane pe forum care mă cunosc personal ....și știu că nu vorbesc aiurea.

IN INCAPACITATEA TA DE A NU AI ACCEPTA SI PAREREA ALTORA ...CARE MAI IN GLUMA MAI IN SERIOS SI LE POSTEAZA PE FORUM..FACI NISTE AFIRMATII LIPSITE DE ORICE GUST SI FINETE ADUSE LA ADRESA ALTORA
SINCER....NU MA INTERESEAZA DACA ESTI PARTE MASCULINA SAU FEMININA............DEOARECE MULTI AVORTATI(E) ISI IAU ID DE DAMA ...............SI INVERS .
NU STIU CAT DE AIUREA VORBESTI DAR CERT ESTE CA VORBESTI AIUREA.IN UNELE CAZURI
NU TOATA LUMEA ARE MINTEA ASA "LUNGA" CA A DUMITALE............NU STIU CE MESERIE AI DAR SAMI ZICI SI MIE IN CE UNITATE De MASURA O MASORI"MINTEA"......

Păi cu siguranță nu avem aceeași "unitate de măsură"...tu în mod sigur folosești "becal-ul"...că atât poți.

AI GUSTUL UMORULUI FOARTE DEZVOLTAT......CRED CAL MASORI CU BECU SI TU NU?

Dorulet

7896 mesaje

Postat pe: 20 Decembrie 2009, ora 12:52

De la: lazarmc, la data 2009-12-20 10:54:39Ce calitati te fac cu adevarat barbat in ochii femeilor ?

Am sa ma refer la circa 95 % dintre femei,.........restul 5 % sunt femei din categoria : Paris Hilton,Angelina Jolie,etc,etc.

Deci ,mentionez in ordine cronologica astfel :

1. sa aiba foarte multi bani ,deoarece cu multi bani femeia diavolita poate cumpara orice doreste din aceasta lume !!!

2. sa aiba foarte multi bani ,deoarece cu multi bani femeia diavolita poate cumpara orice doreste din aceasta lume !!!

3.sa aiba foarte multi bani ,deoarece cu multi bani femeia diavolita poate cumpara orice doreste din aceasta lume !!!

4.sa aiba foarte multi bani ,deoarece cu multi bani femeia diavolita poate cumpara orice doreste din aceasta lume !!!

5.sa aiba foarte multi bani ,deoarece cu multi bani femeia diavolita poate cumpara orice doreste din aceasta lume !!!

6.sa aiba foarte multi bani ,deoarece cu multi bani femeia diavolita poate cumpara orice doreste din aceasta lume !!!

..........................................................................................................

n. sa aiba foarte multi bani ,deoarece cu multi bani femeia diavolita poate cumpara orice doreste din aceasta lume !!!

Dr.Dracula

Well, frustratule...să-ți răspund și ție:
CEL MAI FRUMOS CADOU PE CARE ÎL POȚI FACE CUIVA ESTE ATENȚIA !!!!!

Când toată lumea gândește la fel înseamnă că nimeni nu gândește.
Fosta membra 9am.ro

149 mesaje

Postat pe: 20 Decembrie 2009, ora 13:11

SATI EI O PANCARDA PE CARE SA SCRII ''ATENTIE"

Dorulet

7896 mesaje

Postat pe: 20 Decembrie 2009, ora 14:19

De la: ultimulDoN, la data 2009-12-20 13:11:56SATI EI O PANCARDA PE CARE SA SCRII ''ATENTIE"

well Don...vezi tu...de-aia o să mori tu singur sau sub papucul nevestei! De nesimțit ce ești! Poți fi și altfel?! Nu prea cred....rămâne să demonstrezi contrariu...
Respectă și vei fi respectat la rândul tău!

Pe mine mă iubește și mă respectă bărbatul pentru ceea ce sunt și pentru ceea ce îi ofer.....pe tine, te iubește cineva așa cum ești?!

Când toată lumea gândește la fel înseamnă că nimeni nu gândește.
9am106001

10 mesaje
Oras: Craiova

Postat pe: 20 Decembrie 2009, ora 19:28

De la: Dorulet, la data 2009-12-18 18:32:05Salutare Florin!!! Măi...mi s-a părut o ofensă la adresa femeilor tot ceea ce a scris indivizii ăștia doi...în special Don.
Nu toate femeile sunt la fel...nu toți bărbații sunt la fel...din fericire pentru ambele sexe!
Spiritual nu are cum să fie...că nu este capabil să înțeleagă noțiunea!
Florine, vă poop pe tine și pe Camy...și pe puștiulică ăla micu'...să aveți grijă de voi!!!
Și vă doresc SĂRBĂTORI FERICITE !!!!!!!
asa este noi oferim totul femeile profita ,,de prosti

ali
9am161585

8 mesaje
Postat pe: 22 Decembrie 2009, ora 10:18

RUGACIUNEA EI

Doamne, acuma, inainte de a merge la culcare, ma rog cu multa credinta, sa-mi daruiesti un barbat frumos, inteligent, puternic, dragastos si supus. Sa fie compozitor, poet, sa aiba mult umor, din acela pe care eu il inteleg. Sa-i placa familia si prietenii mei si nu fotbalul.
Sa nu sforaie si sa urineze asezat, fara sa stropeasca prin baie. Sa nu ma faca sa astept atunci cand spune ca ma va suna. Sa ajunga la timp acasa, fara sa miroasa a sapun necunoscut. Sa stiu mereu unde este, mai putin cand imi cumpara flori si cadouri, sau sa-mi faca serenade. Sa-mi dea 3 ore sa ma aranjez atunci cand spune ca vom iesi, sa lesine de emotie cand ma vede, sa danseze mai bine decat Fred Astaire . Sa aiba un serviciu foarte bine remunerat. Sa fie generos si cand cheltuiesc banii sa nu se supere. Sa stie sa gateasca si sa-i placa sa ajute la treburile casei. Sa-i placa sa ramana ore intregi ascultandu-ma. Sa gandeasca inainte de a vorbi si sa spuna adevarul, numai adevarul si nimic altceva decat adevarul. Sa-mi traga scaunul cand ma asez la masa, sa-mi deschida portiera la masina si sa stie sa-mi faca masaj pe spate. Sa ma vada slaba mereu, mereu. Sa inteleaga durerile mele de cap si sa-mi aduca micul dejun la pat. Da-mi Doamne un barbat fidel, dragastos, care sa ma iubeasca cu respect si cu pasiune, numai pentru mine si nu pentru marimea sanilor mei. Sa nu aiba ochi pentru nici o alta femeie si sa-mi spuna mereu ce frumoasa ma vede si ce noroc a avut sa ma intalneasca.

Te rog Doamne, da-mi barbatul care ma va iubi pana la moarte !

A M I N.

Fosta membra 9am.ro

11272 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 22 Decembrie 2009, ora 10:45

De la: 9am161585, la data 2009-12-22 10:18:03RUGACIUNEA EI

Doamne, acuma, inainte de a merge la culcare, ma rog cu multa credinta, sa-mi daruiesti un barbat frumos, inteligent, puternic, dragastos si supus. Sa fie compozitor, poet, sa aiba mult umor, din acela pe care eu il inteleg. Sa-i placa familia si prietenii mei si nu fotbalul.
Sa nu sforaie si sa urineze asezat, fara sa stropeasca prin baie. Sa nu ma faca sa astept atunci cand spune ca ma va suna. Sa ajunga la timp acasa, fara sa miroasa a sapun necunoscut. Sa stiu mereu unde este, mai putin cand imi cumpara flori si cadouri, sau sa-mi faca serenade. Sa-mi dea 3 ore sa ma aranjez atunci cand spune ca vom iesi, sa lesine de emotie cand ma vede, sa danseze mai bine decat Fred Astaire . Sa aiba un serviciu foarte bine remunerat. Sa fie generos si cand cheltuiesc banii sa nu se supere. Sa stie sa gateasca si sa-i placa sa ajute la treburile casei. Sa-i placa sa ramana ore intregi ascultandu-ma. Sa gandeasca inainte de a vorbi si sa spuna adevarul, numai adevarul si nimic altceva decat adevarul. Sa-mi traga scaunul cand ma asez la masa, sa-mi deschida portiera la masina si sa stie sa-mi faca masaj pe spate. Sa ma vada slaba mereu, mereu. Sa inteleaga durerile mele de cap si sa-mi aduca micul dejun la pat. Da-mi Doamne un barbat fidel, dragastos, care sa ma iubeasca cu respect si cu pasiune, numai pentru mine si nu pentru marimea sanilor mei. Sa nu aiba ochi pentru nici o alta femeie si sa-mi spuna mereu ce frumoasa ma vede si ce noroc a avut sa ma intalneasca.

A M I N.
bun,ok si rugaciunea lui??? sau el e ateu???

toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!! “Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului.” (Zamolxe) http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol. Albert Einstein DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE ....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
Fosta membra 9am.ro

11272 mesaje

Postat pe: 22 Decembrie 2009, ora 10:46

De la: 9am106001, la data 2009-12-20 19:28:15
De la: Dorulet, la data 2009-12-18 18:32:05Salutare Florin!!! Măi...mi s-a părut o ofensă la adresa femeilor tot ceea ce a scris indivizii ăștia doi...în special Don.
Nu toate femeile sunt la fel...nu toți bărbații sunt la fel...din fericire pentru ambele sexe!
Spiritual nu are cum să fie...că nu este capabil să înțeleagă noțiunea!
Florine, vă poop pe tine și pe Camy...și pe puștiulică ăla micu'...să aveți grijă de voi!!!
Și vă doresc SĂRBĂTORI FERICITE !!!!!!!
asa este noi oferim totul femeile profita ,,de prosti
de ce te bagi in seama nechemat,asteapta sa-ti vina randu' si inca ceva,nu mai generaliza,TE ROG !!!

toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!! “Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului.” (Zamolxe) http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol. Albert Einstein DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE ....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
9am_anonim

126 mesaje

Postat pe: 4 Ianuarie 2010, ora 07:34

Ia uitati ce am gasit, la subiect:

"Barbatii au cheltuit dintotdeuna bani, produse sau cadouri pentru a atrage femeile, ne informeaza un nou studiu efectuat de o echipa mixta de istorici, sociologi si psihologi americani. Conform studiului publicat in prestigiosul Evolutionary Psichology, barbatii au cheltuit adevarate averi pentru a intra in gratiile femeilor.

Cei mai cheltuitori barbati sunt aceia care au avut cele mai multe partenere, dar isi doresc in continuare un numar si mai mare de relatii cu femeile.
Cheltuitul de energie pentru a atrage atentia femeilor este o activitate veche de mii de ani. Putem declara ca noi barbatii, o avem deja inscrisa in bagajul genetic. Daca barbatii din trecut erau apreciati daca aduceau acasa provizii, vanat, blanuri sau averi furate, in prezent situatia este usor diferita. Deoarece traim intr-o civilizatie consumerista, noi barbatii am ajuns sa ne aratam statutul in fata femeilor, etalandu-ne puterea financiara”, afirma Daniel Kruger, psiholog evolutionist in cadrul Universitatii din Michigan.

Profesorul Kruger a folosit in studiul sau date obtinute de la circa 400 de barbati si femei aflati in esalonul de varsta de 30-35 ani.
Conform rezultatelor obtinute, barbatii care au obiceiul de a-si cheltui majoritatea salariului lunar fara a economisi, s-au dovedit cei mai mari amatori de relatii si aventuri cu femei din afara casniciei.
Concluzia finala a studiului blameaza acest stil de viata ca fiind una din cauzele sociale de la baza declansarii crizei economice din prezent.
“Modul de a cheltui cat mai multi bani pentru a impresiona femeile, a rezultat in final intr-una din cauzele pentru care traim aceasta criza economica. Competitia intraspecifica din cadrul barbatilor americani precum si epatarea bunurilor in fata femeilor a dus la involutia economiei noastre”, incheie profesorul Kurger." (Sursa : Live Science)

www.descopera.ro/dnews/3653815-dorinta-de-a-epata-in-fata-femeil...

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

3581 mesaje

Postat pe: 4 Ianuarie 2010, ora 13:03

De la: florinpreda999, la data 2009-12-22 10:45:17
De la: 9am161585, la data 2009-12-22 10:18:03RUGACIUNEA EI

A M I N.
bun,ok si rugaciunea lui??? sau el e ateu???

El e BARBAT! Actioneaza nu fantazeaza

Nu trageti in pianist!
9am161585

8 mesaje
Postat pe: 4 Ianuarie 2010, ora 15:06

SA fie inalt ,tinar, frumos de familie buna! bogat! bun la pat ! sa nu insele sotia sa fie ascultator si sa-i indeplineasca toate dorintele!
Jossen

9am161585

8 mesaje
Postat pe: 4 Ianuarie 2010, ora 15:07

SA fie inalt ,tinar, frumos de familie buna! bogat! bun la pat ! sa nu insele sotia sa fie ascultator si sa-i indeplineasca toate dorintele!
Jossen

9am161585

8 mesaje

Jossen

9am161585

8 mesaje

Jossen

9am161585

8 mesaje

Jossen

Fosta membra 9am.ro

1078 mesaje

Postat pe: 4 Ianuarie 2010, ora 16:00

Lasa-ne, domle. Sa dea cu aspiratorul,macar atat.

coradu

3399 mesaje

Postat pe: 4 Ianuarie 2010, ora 18:01

De la: xyz, la data 2010-01-04 16:00:45Lasa-ne, domle. Sa dea cu aspiratorul,macar atat.

unde se tin cursurile?

Fosta membra 9am.ro

6522 mesaje

Postat pe: 4 Ianuarie 2010, ora 18:21

De la: coradu, la data 2010-01-04 18:01:55
De la: xyz, la data 2010-01-04 16:00:45Lasa-ne, domle. Sa dea cu aspiratorul,macar atat.

unde se tin cursurile?

Coradule!! hai la mine!! te invat eu!!

Fosta membra 9am.ro

1078 mesaje

Postat pe: 4 Ianuarie 2010, ora 20:57

De la: crio, la data 2010-01-04 18:21:41
De la: coradu, la data 2010-01-04 18:01:55

unde se tin cursurile?

Coradule!! hai la mine!! te invat eu!!

Crio, de ce nu respecti randul? Pai, la mine nu s-a dat cu aspiratorul de anul trecut, din 2009.

Fosta membra 9am.ro

6522 mesaje

Postat pe: 4 Ianuarie 2010, ora 21:03

eu ma grabesc.la mine timpul e in criza.Nu altceva.

Fosta membra 9am.ro

1078 mesaje

Postat pe: 4 Ianuarie 2010, ora 21:47

Of, bine, dar numai fiindca tin la tine.

Fosta membra 9am.ro

6522 mesaje

Postat pe: 4 Ianuarie 2010, ora 21:52

De la: xyz, la data 2010-01-04 21:47:25Of, bine, dar numai fiindca tin la tine.

Ok..daca tii la mine..poti tu..sa mi-i aduci pe cei de la Chipendales sa-mi dea cu aspiratoru? am multe camere

Fosta membra 9am.ro

1078 mesaje

Postat pe: 4 Ianuarie 2010, ora 21:58

De la: crio, la data 2010-01-04 21:52:35

Ok..daca tii la mine..poti tu..sa mi-i aduci pe cei de la Chipendales sa-mi dea cu aspiratoru? am multe camere

Fortezi...

Fosta membra 9am.ro

6522 mesaje

Postat pe: 4 Ianuarie 2010, ora 22:00

alehin

2584 mesaje

Postat pe: 4 Ianuarie 2010, ora 22:03

E clar daca vrei sa-ti dea cu aspiratorul...sigur ...nu-l vrei bogat ...si nici bun in pat (nu ar pierde el timpul cu asa ceva .. .) ...poate doar tanar .......si sa te iubeasca .....El

Fosta membra 9am.ro

1078 mesaje

Postat pe: 4 Ianuarie 2010, ora 22:09

De la: alehin, la data 2010-01-04 22:03:19

E clar daca vrei sa-ti dea cu aspiratorul...sigur ...nu-l vrei bogat ...si nici bun in pat (nu ar pierde el timpul cu asa ceva .. .) ...poate doar tanar .......si sa te iubeasca .....El

Bogatia, aspiratorul si patul sunt perfect compatibile. Tocmai asta-i treaba cu aspiratorul: sa piarda timpul acasa.

coradu

3399 mesaje

Postat pe: 4 Ianuarie 2010, ora 22:15

cate aspiratii...sexoase..
de ce nu angajati voi o firma de curatenie?
iesiti mai ieftin..si-s mai calificati..

Fosta membra 9am.ro

1078 mesaje

Postat pe: 4 Ianuarie 2010, ora 22:31

De la: coradu, la data 2010-01-04 22:15:48

Dar accepta costumatia de la noi?

coradu

3399 mesaje

Postat pe: 5 Ianuarie 2010, ora 18:32

De la: xyz, la data 2010-01-04 22:31:11
De la: coradu, la data 2010-01-04 22:15:48

Dar accepta costumatia de la noi?

iar nudism? si aici?

Pagini: << 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Ce calitati te fac cu adevarat barbat in ochii femeilor?
Mergi la: