back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Ce calitati te fac cu adevarat barbat in ochii femeilor?

Pagini: << 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 >> Sari la pagina:

shanice

300 mesaje
Postat pe: 24 Iunie 2009, ora 13:06

De la: dorudascalu, la data 2009-06-23 21:55:31E simplist pusa problema, cu ce te face barbat, in ochii femeilor.In fiecare an, cred ca alta este moda in acest domeniu.Dar in prezent stiu ce anume face ca barbatul sa atraga femeia.Sa o luam in ordine : banii,casa,masina,aspectul fizic. Iar femeile care zic ca nu astea sunt criteriile, sunt singure, necasatorite.Iar cel mai importnat lucru, este comunicarea.Daca esti mutulica, tre sa ai macar unul, din cele spuse mai sus. Si atat timp cat am fost educat si invatat, ca exista cuvinte drumoase, sunt constient ca dragostea si iubirea sunt lucruri frumoase.Iar un lucru frumos nu poate fi alatura decat altui lucru frumos.Adica doi tineri frumosi se iubesc.Frumusetea face parte din povestile de dragoste pe care le invatam in copilarie in cei 7 ani de acasa. Ba frate da sa vii acum si sa-mi spui mie ca e dragoste intre Columbeni, sau intre Oana si Lis, las-o moarta Povestea relatata cu libertatea vietii, pot confirma ca asa este, cu un mic amendament.Sa nu bati niciodata o femeie, ca este ca si cum ai da intr-un sac cu faina, iese ce e mai bun si ramane ce e rau.Acum sunt si putin bulversat, pentru ca am parasit capitala, pt. provincie si spre stupoarea mea, am observat ca aici in Moldova, divortul este o moda, iar in proportie de 90% in familii conduce "gaina".Si ca argument la cele spuse, observati moldovencele care au fugit de acasa la Bucuresti, si se afla in mass media, sau in show-biz si ce divorturi de succes au.Sau schimba barbatii ca pe ciorapi.

Intr-un fel ai dreptate....Barbatii care arata bine si mai au si bani, SUNT MUUUULT MAI SIGURI PE EI!!!
Sunt putine femei care se indragostesc de unul sarac si impiedicat pe deasupra.
Aici intervine legea selectiei naturale: nu e in interesul viitoarei progenituri sa aiba un asemena parinte.
In cazul femeilor, atrag barbatii cele care dispun de o anumita "zestre genetica" .

Pana aici e clar!!
Dar nu confundati IUBIREA cu ATRACTIA SEXUALA
CA NU AU NUMITOR COMUN!!!!!

Daca il iubesti pe unul, il iubesti si daca locuieste sub un pod, iar atractia aia nu dispare dupa prima..... NOAPTE, ca sa zic asa

leo_

448 mesaje
Postat pe: 24 Iunie 2009, ora 14:20

De la: 9am073190, la data 2009-06-23 18:08:03
De la: leo_, la data 2009-06-23 16:21:38
De la: 9am073190, la data 2009-06-21 12:10:39
De la: olaru_l_yahoo_com, la data 2009-06-20 19:38:17Precizati despre ce femei este vorba?

Pai simplu:

Un barbat INTELIGENT nu are nevoie de nimic altceva ca sa atraga o FEMEIE adevarata.

Iar o femeie ADEVARATA nu o sa ceara unui barbat inteligent nimic altceva, pt ca tot restul vine de la sine cand te respecti pe tine si ai o valoare dincolo de aparente sau prejudecati.

Pt. ca atunci cand se stinge lumina, prea putin conteaza contul in banca, functia sau mai stiu eu ce lungimi: VORBESC DIN EXPERIENTA!

teorie omule! practica ne omoara. eu cand cunosc o noua femeie nu cu inteligenta o frapez.
de fapt daca ai fi citit pe Schopenhauer ai fi stiut asta. atunci explica-mi si mie cum multi barbati prosti, nasol imbracati si brutali au parte de modele, iar unii savanti au murit virgini.

E complicat sa raspunzi in 2 cuvinte.....
Tu poti sa generalizezi si sa bagi mana in foc ca TOATE modelele de care vorbesti au macar 2 neuroni????

Stii ce m-a facut knock out odata??? Cand m-a intrebat una in mmt cel mai putin inspirat (cand nu-mi ardea mie de limbajul articulat ) daca " imi place ce sarut si ce mangai" ??!!!!

Mi-a pierit cheful DE TOT!!! ...si crede-ma pe cuvant, dpdv. fizic n-aveam ce sa-i reprosez.

in ce priveste atractia sexuala nu discut problema neuronilor. aia chiar daca ii are sunt confruntati cu cel putin substantele alea 5 care creaza alchimia dragostei.
iar cu privire la ce ti-a spus ea, eu nu vad decat 2 variante: 1) test de evaluare a ta 2) o usoara rezistenta, probabil fata se temea ca te va pierde dupa partida si sovaia.

eu inclin spre a doua posibilitate.

Bi_anca

1554 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 24 Iunie 2009, ora 16:11

Putina matematica..

Subject: Fw: barbatul + femeia in ecuatii cu magari :)))

Ecuatia 1
Omul = mancat + dormit + munca + dsitractie
Magar = mancat + dormit
Atunci:
Omul = magar + munca + distractie
Deci:
Omul - distractie = magar + munca
In alte cuvinte:
Omul care nu stie sa se distreze = Magar la munca

Ecuatia 2
Barbat = mancat + dormit + castig bani
Magar = mancat + dormit
Atunci
Barbat = Magar + castig bani

Deci
Barbat - castig bani = Magar
In alte cuvinte:
Barbatul care nu castiga bani = Magar

Ecuatia 3
Femeia = mancat + dormit + cheltuiala
Magarul = mancat + dormit
Atunci
Femeia = Magar + cheltuiala
Deci
Femeia - cheltuiala = Magar

In alte cuvinte
Femeia care nu cheltuie = Magar

Daca includem:
ecuatia 2 in ecuatia 3
Barbatul care nu castiga bani = Femeia care nu cheltuie
Deci :
Barbatul castiga bani pentru a nu lasa Femeia sa
devina Magar (Postulatul 1)

Si :
Femeia cheltuie pentru a nu lasa Barbatul sa devina
Magar (Postulatul 2)
Deci avem,
Barbat + Femeie = Magar + castig bani + Magar + cheltuiala
Atunci din postulatele 1 si 2 putem trage concluzia:
Barbatul + Femeia = 2 Magari care traiesc fericiti
impreuna!

geofive2006

64 mesaje
Postat pe: 24 Iunie 2009, ora 21:24

ultima chestie care chiar se potriveste pt acest topic este reclama ultima de la vodafone cu cei doi tipi care spun ca daca o sa castige o masina tare gen audi q5 o sa aiba si prietena, si cam asa e !

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 24 Iunie 2009, ora 21:29

pai io daca o sa castig un audio d'ala q,x,w sau z,il vand si-mi iau casa si pamant la tara,e clar?

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
shanice

300 mesaje
Postat pe: 24 Iunie 2009, ora 22:04

De la: ADERP_NIROLF_ERTEP999, la data 2009-06-24 21:29:59pai io daca o sa castig un audio d'ala q,x,w sau z,il vand si-mi iau casa si pamant la tara,e clar?

Clar Florinel !!

A zis cineva ceva??!!!

geogeorge2006

1 mesaj
Oras: Constanta

Postat pe: 25 Iunie 2009, ora 10:21

puff.. barbatul perfect.. oare exista.. parerea mea un barbat adevarat trebuie sa fie.. 100% un sot bun .. cum zicea-ti mai sus ca sa stie sa gateasca.. daca nu stie .. gata se exclude.. este usor de zis.. dar.. ce anume cautati.. veti gasi fiecare avem perechea .. sa revin la.. Barbatul cum ar trebui sa fie parerea mea.. Sa ajute femeia la bucatarie.. sa stea cu copilul.. sa stie cum sa faca o surpriza nevestei acasa sau prietenei.. fara amanata.. .. voi femeile cereti prea mult de la barbati.. si din caza asta cerem si noi multe de la voi.. cum zice.a cineva mai sus.. ca trebuie sa fie.. Neaparat Inalt.. Conteaza chiar asa de mult asta ?? daca are bani.. sigur e plin de femei si nu mai conteaza daca este inalt sau nu.. asa ca asta nu este un motiv.. de a zice ca trebuie sa fie neaparat inalt.. Si eu sunt scund.. am .. un pic de farmec cu femeile.. nu ma pot lauda ca stau bine.. dar sunt multumit.. daca sti sa vorbesti.. faci o impresie mult mai buna. poti sa fi inalt si sa nu sti sa scoti 2 vorbe din gura .. asa ca ganditiva.. ce vrea el de la o femeie.. daca ii poti oferi ce vrea el.. incercati sa va puneti in pielea lui.. si cum zicea cineva mai sus.. sa nu il intretin eu.. adevarat.. ai 10 puncte.. dar daca esti casatorita .. cu el.. si nu mai are de munca
ce vei face il.. lasi si te duci la altul care munceste?? asa ca ganditiva bine ce vreti de la un barbat.. Vam pupat fetelor.. Bye Geo

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 25 Iunie 2009, ora 10:46

In cazul in care o femeie vrea de la un barbat si frumos si sanatos si cu slujba si cu bani si si si si, s-ar putea sa ramina numai cu presedintele tarii, eventual primul ministru si alti vreo 2- 3, ca astia au functia sigura pe 4-5 ani. Restul capul la cutie. Asteptam sau asteptati vremuri mai sigure. Cu toate ca asa ceva nu va mai fi niciodata. Deja se iese de sub vremuri, deci si de sub siguranta data de ele.
Asa ca la revedere cu ceea ce vor femeile.
Sa nu mai spunem ca o slujba sigura deja devine incompatibila cu barbat cu bani.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro

116 mesaje
Oras: Tecuci

Postat pe: 25 Iunie 2009, ora 11:47

Spre nefericirea mea, am apucat sa citesc cate ceva din lucrarile lui Sigmund Freud, cu ceva ani in urma.Dupa aceea am inteles de ce opera lui a fost combatutata cu ardoare, de catre capitalisti si interzisa de comunisti. Dar nimeni nu a reusit sa-i conteste meritul de a fi geniul umanitatii in domeniul psihanalizei.A fost combatut, pentru ca demonstreaza ce este iubirea si dragostea in esenta ei.Normal ca demonetizeaza prin opera sa, tot ceea ce noi oamenii consideram frumos si practic cam tot ceea ce ne ocupa viata.Multe din actiunile noastre ca oameni, spectacole, show-uri tv, artele in special, sunt intrisec legate de iubire si dragoste.Plimbarile sub clar de luna, fiorii primei intalniri, subiecte si actiuni ale omului avand ca punct de plecare doar iubirea si dragostea care apar intre doua persoane de sex opus.Cred ca viata ar fi tare cenusie.Citindu-l pe Freud, intelegi clar, ca atractia catre persoana de sex opus, dragostea sau iubirea, nu apar asa din neant, ci te nasti cu ea, le ai in codul genetic.Zice clar Freud, ca omul fiind si el animal, se naste avand in codul genetic, doua comenzi prioritare, instinctul de supravietuire si instinctul de perpetuare a speciei.Aceste doua instincte, dirijeaza intreaga viata a omului, fiind modelate in cadrul societatii unde traieste.Intr-adevar, opera lui Freud este greu de inteles daca nu ai cunostinte aprofundate din varii domenii, in special domenii care trateaza omul si viata lui.Cu toate ca sunt un cerebral, fiind adeptul stiintei, nu m-ar incanta ca toti oamenii sa citeasca pe Freud, ca nu mai vad farmecul vietii cu frumusetea ei, daca ai fi constient ca ceea ce simti pentru o persoana de sex opus, nu e ceva magic, ca de fapt, esti ai in codul genetic aceasta atractie.Ar fi multe de zis, dar sa nu distrugem "corola de minuni a lumii".

leo_

448 mesaje
Postat pe: 25 Iunie 2009, ora 13:21

De la: geogeorge2006, la data 2009-06-25 10:21:38puff.. barbatul perfect.. oare exista.. parerea mea un barbat adevarat trebuie sa fie.. 100% un sot bun .. cum zicea-ti mai sus ca sa stie sa gateasca.. daca nu stie .. gata se exclude.. este usor de zis.. dar.. ce anume cautati.. veti gasi fiecare avem perechea .. sa revin la.. Barbatul cum ar trebui sa fie parerea mea.. Sa ajute femeia la bucatarie.. sa stea cu copilul.. sa stie cum sa faca o surpriza nevestei acasa sau prietenei.. fara amanata.. .. voi femeile cereti prea mult de la barbati.. si din caza asta cerem si noi multe de la voi.. cum zice.a cineva mai sus.. ca trebuie sa fie.. Neaparat Inalt.. Conteaza chiar asa de mult asta ?? daca are bani.. sigur e plin de femei si nu mai conteaza daca este inalt sau nu.. asa ca asta nu este un motiv.. de a zice ca trebuie sa fie neaparat inalt.. Si eu sunt scund.. am .. un pic de farmec cu femeile.. nu ma pot lauda ca stau bine.. dar sunt multumit.. daca sti sa vorbesti.. faci o impresie mult mai buna. poti sa fi inalt si sa nu sti sa scoti 2 vorbe din gura .. asa ca ganditiva.. ce vrea el de la o femeie.. daca ii poti oferi ce vrea el.. incercati sa va puneti in pielea lui.. si cum zicea cineva mai sus.. sa nu il intretin eu.. adevarat.. ai 10 puncte.. dar daca esti casatorita .. cu el.. si nu mai are de munca
ce vei face il.. lasi si te duci la altul care munceste?? asa ca ganditiva bine ce vreti de la un barbat.. Vam pupat fetelor.. Bye Geo

deci ca sa evaluez parerea ta, barbatul respectiv este.... o femeie. ce femeie ar avea nevoie de o femeie? nu zic sa nu ajuti si sa stai bat la televizor cu ziarul in mana si in plus sa urlii internationala la fotbal, dar nici prea prea... fata de noi, ele au perfect definit in creier ce inseamna un barbat.

in ce priveste chestia cu inaltimea sa stii ca si eu am avut probleme pana cand am invatat sa ma obisnuiesc cu asta. daca unul de 100 de kg se poate aseza la masa cu o femeie necunoscuta fara sa fie jenat de ca poate sa rupa scaunul, de ce as fi eu jenat de inaltimea mea? in plus pe unele femei care imi spuneau mie ca sunt prea scund le-am vazut in relatii cu barbati mai scunzi decat mine. deci, nu lua chestiile literal. napoleon era scund (mai scund decat mine si sunt sigur ca mai scund decat tine) insa nici unul mai inalt decat el nu a adus atat aport tarii cat si lumii.

totusi avantajul inaltimii este: 1) sunt mai multe femei care iti fac publicitate; 2) cand incerci sa abordezi o necunoscuta ai poate 60 de secunde in plus sa vorbesti, 3) o femeie care vede un barbat inalt considera automat ca e si puternic si frumos, are si bani etc. deloc de neglijat totusi, insa nu de ajuns pentru a pastra o femeie. sa spunem ca pe tine te-ar invinge in prima batalie dintr-un razboi.

leo_

448 mesaje
Postat pe: 25 Iunie 2009, ora 13:31

De la: 9am073190, la data 2009-06-23 21:35:47
De la: olaru_l_yahoo_com, la data 2009-06-20 19:38:17Precizati despre ce femei este vorba?

Pai simplu:

Un barbat INTELIGENT nu are nevoie de nimic altceva ca sa atraga o FEMEIE adevarata.

Iar o femeie ADEVARATA nu o sa ceara unui barbat inteligent nimic altceva, pt ca tot restul vine de la sine cand te respecti pe tine si ai o valoare dincolo de aparente sau prejudecati.

Pt. ca atunci cand se stinge lumina, prea putin conteaza contul in banca, functia sau mai stiu eu ce lungimi: VORBESC DIN EXPERIENTA!

teorie omule! practica ne omoara. eu cand cunosc o noua femeie nu cu inteligenta o frapez.
de fapt daca ai fi citit pe Schopenhauer ai fi stiut asta. atunci explica-mi si mie cum multi barbati prosti, nasol imbracati si brutali au parte de modele, iar unii savanti au murit virgini.

Daca nu te superi, cu ce o impresionezi atunci??!!! Exceptand aspectul fizic??

simplu: cu increderea pe care o am in fortele mele in primul rand, tie nu iti place sa fii inconjurat de oameni care stiu ce vor?
in al doilea rand cu intuitia: uneori imi dau seama ce vor si reactionez mai rapid decat alti barbati. este o calitate uneori si un blestem alteori. depinde de mine cum o folosesc
in al treilea rand stiu sa imi dozez atentia in asa fel incat sa am de castigat din asta.
in al patrulea rand experimentez atunci cand am posibilitate lucruri noi din care invat
in al cincilea rand fac anumite lucruri pe care ele le numesc romantice (eu le numesc rutine)
in al saselea rand am o relatie de 5 ani se ceva din care am invatat enorm de multe chestii pentru ca prietena mea comunica foarte deschis cu mine orice lucru ce tine de comportamentul feminin.
in al saptelea rand vorbesc ce trebuie, sunt informat, pot spune lucruri inteligente

eu nu impresionez prin aspect fizic. nici nu il neglijez dar nici nu am timp sa ridic aspectul la nivelul la care sa impresionez.

leo_

448 mesaje
Postat pe: 25 Iunie 2009, ora 14:01

De la: dorudascalu, la data 2009-06-25 11:47:18Spre nefericirea mea, am apucat sa citesc cate ceva din lucrarile lui Sigmund Freud, cu ceva ani in urma.Dupa aceea am inteles de ce opera lui a fost combatutata cu ardoare, de catre capitalisti si interzisa de comunisti. Dar nimeni nu a reusit sa-i conteste meritul de a fi geniul umanitatii in domeniul psihanalizei.A fost combatut, pentru ca demonstreaza ce este iubirea si dragostea in esenta ei.Normal ca demonetizeaza prin opera sa, tot ceea ce noi oamenii consideram frumos si practic cam tot ceea ce ne ocupa viata.Multe din actiunile noastre ca oameni, spectacole, show-uri tv, artele in special, sunt intrisec legate de iubire si dragoste.Plimbarile sub clar de luna, fiorii primei intalniri, subiecte si actiuni ale omului avand ca punct de plecare doar iubirea si dragostea care apar intre doua persoane de sex opus.Cred ca viata ar fi tare cenusie.Citindu-l pe Freud, intelegi clar, ca atractia catre persoana de sex opus, dragostea sau iubirea, nu apar asa din neant, ci te nasti cu ea, le ai in codul genetic.Zice clar Freud, ca omul fiind si el animal, se naste avand in codul genetic, doua comenzi prioritare, instinctul de supravietuire si instinctul de perpetuare a speciei.Aceste doua instincte, dirijeaza intreaga viata a omului, fiind modelate in cadrul societatii unde traieste.Intr-adevar, opera lui Freud este greu de inteles daca nu ai cunostinte aprofundate din varii domenii, in special domenii care trateaza omul si viata lui.Cu toate ca sunt un cerebral, fiind adeptul stiintei, nu m-ar incanta ca toti oamenii sa citeasca pe Freud, ca nu mai vad farmecul vietii cu frumusetea ei, daca ai fi constient ca ceea ce simti pentru o persoana de sex opus, nu e ceva magic, ca de fapt, esti ai in codul genetic aceasta atractie.Ar fi multe de zis, dar sa nu distrugem "corola de minuni a lumii".

da, insa nu te opri la el. citeste mai mult. freud nu prea lamureste si e recomandat sa fie citit ulterior altor autori. personal, perceptia mea asupra vietii (si sunt sigur ca si a celorlalti) il contrazice in anumite locuri pe freud.

9am073190

190 mesaje

Postat pe: 25 Iunie 2009, ora 14:21

De la: leo_, la data 2009-06-25 13:31:22
De la: 9am073190, la data 2009-06-23 21:35:47

Pai simplu:

Daca nu te superi, cu ce o impresionezi atunci??!!! Exceptand aspectul fizic??

simplu: cu increderea pe care o am in fortele mele in primul rand, tie nu iti place sa fii inconjurat de oameni care stiu ce vor?
in al doilea rand cu intuitia: uneori imi dau seama ce vor si reactionez mai rapid decat alti barbati. este o calitate uneori si un blestem alteori. depinde de mine cum o folosesc
in al treilea rand stiu sa imi dozez atentia in asa fel incat sa am de castigat din asta.
in al patrulea rand experimentez atunci cand am posibilitate lucruri noi din care invat
in al cincilea rand fac anumite lucruri pe care ele le numesc romantice (eu le numesc rutine)
in al saselea rand am o relatie de 5 ani se ceva din care am invatat enorm de multe chestii pentru ca prietena mea comunica foarte deschis cu mine orice lucru ce tine de comportamentul feminin.
in al saptelea rand vorbesc ce trebuie, sunt informat, pot spune lucruri inteligente

eu nu impresionez prin aspect fizic. nici nu il neglijez dar nici nu am timp sa ridic aspectul la nivelul la care sa impresionez.

Esti simpatic!! Ar cam trebui sa iesim la o

9am073190

190 mesaje

Postat pe: 25 Iunie 2009, ora 14:23

De la: leo_, la data 2009-06-25 14:01:18
De la: dorudascalu, la data 2009-06-25 11:47:18Spre nefericirea mea, am apucat sa citesc cate ceva din lucrarile lui Sigmund Freud, cu ceva ani in urma.Dupa aceea am inteles de ce opera lui a fost combatutata cu ardoare, de catre capitalisti si interzisa de comunisti. Dar nimeni nu a reusit sa-i conteste meritul de a fi geniul umanitatii in domeniul psihanalizei.A fost combatut, pentru ca demonstreaza ce este iubirea si dragostea in esenta ei.Normal ca demonetizeaza prin opera sa, tot ceea ce noi oamenii consideram frumos si practic cam tot ceea ce ne ocupa viata.Multe din actiunile noastre ca oameni, spectacole, show-uri tv, artele in special, sunt intrisec legate de iubire si dragoste.Plimbarile sub clar de luna, fiorii primei intalniri, subiecte si actiuni ale omului avand ca punct de plecare doar iubirea si dragostea care apar intre doua persoane de sex opus.Cred ca viata ar fi tare cenusie.Citindu-l pe Freud, intelegi clar, ca atractia catre persoana de sex opus, dragostea sau iubirea, nu apar asa din neant, ci te nasti cu ea, le ai in codul genetic.Zice clar Freud, ca omul fiind si el animal, se naste avand in codul genetic, doua comenzi prioritare, instinctul de supravietuire si instinctul de perpetuare a speciei.Aceste doua instincte, dirijeaza intreaga viata a omului, fiind modelate in cadrul societatii unde traieste.Intr-adevar, opera lui Freud este greu de inteles daca nu ai cunostinte aprofundate din varii domenii, in special domenii care trateaza omul si viata lui.Cu toate ca sunt un cerebral, fiind adeptul stiintei, nu m-ar incanta ca toti oamenii sa citeasca pe Freud, ca nu mai vad farmecul vietii cu frumusetea ei, daca ai fi constient ca ceea ce simti pentru o persoana de sex opus, nu e ceva magic, ca de fapt, esti ai in codul genetic aceasta atractie.Ar fi multe de zis, dar sa nu distrugem "corola de minuni a lumii".

da, insa nu te opri la el. citeste mai mult. freud nu prea lamureste si e recomandat sa fie citit ulterior altor autori. personal, perceptia mea asupra vietii (si sunt sigur ca si a celorlalti) il contrazice in anumite locuri pe freud.

Si eu cred ca Freud a omis un aspect important (ala spiritual). Nu toate sentimentele si senzatiile pot fi explicate "la rece", cu ajutotul biochimiei.....

leo_

448 mesaje
Postat pe: 26 Iunie 2009, ora 17:35

De la: 9am073190, la data 2009-06-25 14:21:13

asta nu stiu man. criza ne-a redus fondurile pt training la bucuresti

9am073190

190 mesaje

Postat pe: 26 Iunie 2009, ora 21:49

De la: leo_, la data 2009-06-26 17:35:29
De la: 9am073190, la data 2009-06-25 14:21:13

asta nu stiu man. criza ne-a redus fondurile pt training la bucuresti

Relax .."man"!!
Am bani de ..., dar inca nu sunt in Bucuresti

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 27 Iunie 2009, ora 05:36

Va spun eu BANII.
Daca nu ai bani esti mort ptr femei. Eu sint ala'
Sa vedeti ce liber se face in jurul meu acum
Sint deja libeeeeer.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
NESIMTITUL

786 mesaje
Oras: Cluj

Postat pe: 27 Iunie 2009, ora 09:05

De la: nastasemihail, la data 2009-06-27 05:36:11Va spun eu BANII.
Sint deja libeeeeer.
Barbatul trebuie sa fie un pic mai aratos ca draku,sa aiba bani sa stea plecat dupa treburi de acasa sa lase femeia sa-si faca de cap cu altul sa capete experienta ,sa se aventureze in politica ca acolo gaseste multe curve,sa acumuleze averi ca sa lase nevasta bogata sa aiba ce toca cu amantii dupa moartea lui

carolkarlyn

1 mesaj
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 27 Iunie 2009, ora 11:58

o pula nu vrei?

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 27 Iunie 2009, ora 13:02

De la: selen, la data 2008-12-10 19:03:08O discutie intre doua superbe doamne si un domn, pe un topic vecin mi-a inspirat o tema noua de discutie:

Care sunt calitatile si atu-urile unui barbat adevarat in ochii nostri?

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 27 Iunie 2009, ora 13:03

De la: selen, la data 2008-12-10 19:07:42Mie imi plac barbatii duri in aparenta, dar copilarosi, cu simtul umorului foarte dezvoltat, pasionali, cu ceva nebunie chiar, corecti dar care sa stie sa te minta frumos, alaturi de care sa ma simt iubita, ocrotita, respectata, alintata.

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 27 Iunie 2009, ora 13:03

petruta_65

1 mesaj
Postat pe: 27 Iunie 2009, ora 16:54

sint de acord cu ce ai scris,exact asa trebuie sa fie un barbat adevarat ,gindim la fel ,dar acestia sint cazuri rare crescuti in epoca Ceausescu,acum cu democratia asta cind stiu ca au de unde sa aleaga si femeile cedeaza foarte usor, cred ca sint ,greu de gasit nu?

super_green_frog

1358 mesaje

Postat pe: 27 Iunie 2009, ora 19:28

"Crede-mă, viața fiecărei femei, orice ar povesti despre ea însăși, nu-i decât o căutare continuă a omului căruia să i se supună... Ca să zic așa, oricare tânjește după un stăpân. Și ține minte: nu există o excepție de la această regulă." Dostoiewschi (Adolescentul)

All Things Grow With Love
shanice

300 mesaje
Postat pe: 27 Iunie 2009, ora 19:35

Sint deja libeeeeer.

Bati campii si stii ca bati campii!!! Nu mai explic de ce, CA STII TU BINE!!

leo_

448 mesaje
Postat pe: 27 Iunie 2009, ora 19:37

Sint deja libeeeeer.

man am vazut si eu ca atunci cand nu ai bani sunt liberi toti in jurul tau, mai ales fluturele si paianjenul care dau buzna din portofel, urland cat ii tin bojocii "FREE! FREE!", cand il deschizi. acum inteleg eu marea reusita a celor 20 de ani de tranzitie: vor sa ne faca pe toti liberi

leo_

448 mesaje
Postat pe: 27 Iunie 2009, ora 19:43

De la: petruta_65, la data 2009-06-27 16:54:09sint de acord cu ce ai scris,exact asa trebuie sa fie un barbat adevarat ,gindim la fel ,dar acestia sint cazuri rare crescuti in epoca Ceausescu,acum cu democratia asta cind stiu ca au de unde sa aleaga si femeile cedeaza foarte usor, cred ca sint ,greu de gasit nu?

barbatii pe care ii aveti acum sunt reactia pe care o primiti la schimbarea voastra de dupa epoca lui Odiosul. nu democratia i-a schimbat ci felul in care cele mai multe dintre voi va comportati. daca nu ma crezi poate vei intelege ca armele nu se perfectioneaza decat atunci cand exista un conflict in care sa fie folosite.

shanice

300 mesaje
Postat pe: 27 Iunie 2009, ora 19:44

De la: super_green_frog, la data 2009-06-27 19:28:20"Crede-mă, viața fiecărei femei, orice ar povesti despre ea însăși, nu-i decât o căutare continuă a omului căruia să i se supună... Ca să zic așa, oricare tânjește după un stăpân. Și ține minte: nu există o excepție de la această regulă." Dostoiewschi (Adolescentul)

Femeia cauta intr-adevar ceva, iar acel ceva nu e decat barbatul la care sa-i poata spune "te iubesc"...fara sa-i fie frica DE FAPTUL CA ASTA AR PUTEA-O FACE SA TREACA PRIN TOATE CHINURILE IADULUI.

UNELE IL SI GASESC!!!

Dar marea majoritate dau peste ala care, cand aude asa ceva, se simte indrepatit sa-si scoata arsenalul de imbecilitati si sa flageleze cu el nenorocita in cauza pana ori innebuneste ori cade lata.... Asta drept multumire

SA FITI IUBITI....sau nu.

shanice

300 mesaje
Postat pe: 27 Iunie 2009, ora 19:47

De la: leo_, la data 2009-06-27 19:37:39
Sint deja libeeeeer.

man am vazut si eu ca atunci cand nu ai bani sunt liberi toti in jurul tau, mai ales fluturele si paianjenul care dau buzna din portofel, urland cat ii tin bojocii "FREE! FREE!", cand il deschizi. acum inteleg eu marea reusita a celor 20 de ani de tranzitie: vor sa ne faca pe toti liberi

Pai priveste si tu jumatatea plina a paharului: daca dai acum peste vreuna care-ti spune ca te iubeste..POTI SA FII SIGUR ca nu vorbeste cu portofelul tau gol.
Deci tot raul spre bine..... ca banii ii faceti voi daca va iubiti.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 28 Iunie 2009, ora 03:28

De la: shanice, la data 2009-06-27 19:35:44
Sint deja libeeeeer.

Bati campii si stii ca bati campii!!! Nu mai explic de ce, CA STII TU BINE!!
Exact asta spuneam si eu. Liber.

Pagini: << 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Ce calitati te fac cu adevarat barbat in ochii femeilor?
Mergi la: