back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Ce calitati te fac cu adevarat barbat in ochii femeilor?

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >> Sari la pagina:

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 15 Decembrie 2008, ora 23:58

De la: dagaio, la data 2008-12-15 23:55:26Poftim???!!!

Habar nu ai!

... intradevar, habar nu am cum arati ... imi pot imagina de ce ai ajuns asa ... dar in rest nu am gresit cu nimic ...

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 15 Decembrie 2008, ora 23:59

Citesc ce scrieti pe aici...... De fapt fiecare cautam altceva. Mie imi plac barbatii care te plac pentru ceva anume. Am intrebat si eu mai multi barbati, in timp - "cum sa fie femeia de care s-ar indragosti?" Si fiecare a numit alta calitate pe care ar admira-o si care l-ar face sa se indragosteasca. Vreo doi au spus "imi plac toate femeile". Replica asta ma blocheaza si ma dezamageste. Cum mai, toate femeile? Suna a banc: "cum sa fie?" Raspuns: "Sa fie". Si despre barbatul "perfect" - imi plac barbatii care sunt destul de siguri pe ei ca sa lase prim planul femeii sale, sa mi se para destept (o fi, n-o fi, dar tre sa il cred io), sa nu ai cu cine te certa, sa ma admire :)

E cam asa - perfect e cel in ochii caruia te vezi frumoasa si cum mai vrei tu sa te vezi......

razvankyokushin

288 mesaje
Oras: Sibiu

Postat pe: 17 Decembrie 2008, ora 00:30

e bien de stiu homemarcel. insa... care este statutul tau "civil"? sa stiu si eu de la cine iau sfaturi! :))

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 17 Decembrie 2008, ora 01:01

... nu dau sfaturi daca nu ai intradevar nevoie ... in rest cred ca ai suficienta maturitate(si o sa mai capeti) incit sa nu te mai incinte lucrurile sclipitoare ... putin din ce vezi e ceea ce pare a fi ... nu crede pina nu ai doua surse, chiar si concurente ... pe la mijloc gaseti ce cauti ... si mai ales pe internet ... uniii merita exact ceea ce au ... bule de sapun in cap ...

dirlo1964

167 mesaje
Oras: Medias

Postat pe: 17 Decembrie 2008, ora 14:24

De la: marinescuirina, la data 2008-12-15 16:39:07
De la: dirlosan_gheorghe64, la data 2008-12-15 15:22:59Uite mi-as dori si eu o femeie perfecta!Sa vina cu mine la meciuri!Sa vina cu mine la pescuit si daca vine sa-si puna singura viermusul in carlig!Sa-mi faca mancarea asa cum o facea mama!Sa nu mai barfeasca la magazin,coafor,net etc.Cand se afla in preajma altei femei sa dicute constructiv nu distructiv cum se intampla de obicei!Sa recunoasca daca greseste!Sa-si recunoasca varsta(la propriu si la figurat)!Sa nu mai dea sfaturi pe care ea nu le aplica!Sa nu o mai doara capul atunci cand trebuie sa faca sex!Sa fie femeie !Exista???Da!In Biblie!

Vreau un barbat perfect. Sa vina cu mine in magazine si daca vine sa imi care plasele. Sa manance ceea ce gatesc eu, fara mofturi. Sa nu ma barfeasca cu prietenii "cei mai buni". Sa nu se planga. Sa recunoasca cand greseste (si sa-si ceara SCUZE!!). Sa-si recunoasca varsta .Sa nu dea sfaturi pe care nu le aplica. Sa nu fie obosit cand "trebuie" sa faca sex.
Eu sunt! Eu sunt acela!Ma crezi?

dirlo1964

167 mesaje

Postat pe: 17 Decembrie 2008, ora 14:41

Eu cred ca barbatul trebuie sa fie putin mai frumos decat dracu! Iar femeia cu cat este mai"uratica",cu atat este mai perfecta!Bine, pana la urma nu exista femeie urata!Eu iubesc toate femeile,dar pe a mea cel mai mult! Cred cu insistenta ca nu exista om perfect,deci nici barbat perfect ,dar nici femeia perfecta nu s-a nascut inca!Am observat ca femeile mai "uratele"probabil ca sa compenseze acest "defect"sunt mult mai maleabile,mai gospodine si mai dragastoase!Ei si de acea mi-am luat o frumusete de femeie,pe bune acum!Rau am facut!!!Mai bine-mi luam o sfoara si niste sapun! Eeee,ce sa-i faci?Asa-i pe pamant,alegi pana culegi!!Dar de-aia tot o iubesc mult,mult,mult!Ce dracu'doar e a mea!!!Hai noroc la comentarii,iar aia neinsurati nu mai alegeti,luatile pe alea "uratele"ca si ele trebuiesc iubite si mai ales sunt mult mai de nadejde decat "frumusetile"patriei!!!!

Fosta membra 9am.ro

534 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 17 Decembrie 2008, ora 15:33

Un prieten mi-a spus ca barbatii se impart in cinci categorii dupa trei criterii.

Criteriile sunt:
- Bautura pe care o consuma;
- Mijlocul de transport folosit;
- Satisfactia sexualà.

Categorii:
1. Cognac français -Mercedes - Amanta
2. Jack Daniel's (alternativ J&B cu Red Bull) - Masina statului - Secretara
3. Pepsi - Dacia personala - Autostopista
4. Ceai (alternativ si nostalgic, nechezol) -Tramway - Nevasta
5. Apa - Talpa - Intotdeauna singur

Fosta membra 9am.ro

1714 mesaje

Postat pe: 17 Decembrie 2008, ora 16:48

De la: mona_simona2002, la data 2008-12-17 15:33:41 Un prieten mi-a spus ca barbatii se impart in cinci categorii dupa trei criterii.

Criteriile sunt:
- Bautura pe care o consuma;
- Mijlocul de transport folosit;
- Satisfactia sexualà.

Categorii:
1. Cognac français -Mercedes - Amanta
2. Jack Daniel's (alternativ J&B cu Red Bull) - Masina statului - Secretara
3. Pepsi - Dacia personala - Autostopista
4. Ceai (alternativ si nostalgic, nechezol) -Tramway - Nevasta
5. Apa - Talpa - Intotdeauna singur

Stia omul ce spune!

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 17 Decembrie 2008, ora 17:12

... pastrind tonul ... :
Tata, care este diferenta dintre prosperitate si criza, intreaba BULA:

-E simplu fiule,
Prosperitate - inseamna Mercedes, sampanie, amanta.
Criza - inseamna Metrou, sifon, ma-ta.

dirlo1964

167 mesaje

Postat pe: 18 Decembrie 2008, ora 16:51

Inseamna ca eu sunt in a 6 categorie:eu beau palinca ,sting cu bere si merg cu bicicleta ,ptr.ca am baut!

Fosta membra 9am.ro

1341 mesaje
Oras: Dej

Postat pe: 18 Decembrie 2008, ora 17:10

PTR UTILIZATORII ACESTUI FORUM:HOMEMARCEL IMI FOLOSESTE POZA COPILULUI MEU IN MOD ILEGAL CA AVATAR.SPER CA ACEASTA PROBLEMA SA FIE REZOLVATA CIT DE CURIND DE CATRE ADMINISTRATOR

razvankyokushin

288 mesaje

Postat pe: 18 Decembrie 2008, ora 17:24

aia cu top 5 e buna. insa ce se intampla daca eu beau cognac romanesc... de la Jidvei? restu cum e? :)

p.s. cu cognacul asta... mi`am dovedit inca o data ca romanul este prost. oamenii de aici m`au omorat cu cognacul lor adus din franta si alte vrajeli. am zis ... lasa ca va arat eu voua. si dus am fost in Romanica... si am adus cu mine 5 litri de Cognac de la Jidvei... (nu dealea cu spirt din sticla de cumparat in magazine) ca doar nu degeaba am stat cu fata la unul din directorii de la Jidvei ( eram prin clasa a 10-a ) :)) ... ci deala facut de ei pt ei. L-am baut tot in prima seara... cu prietenii noi... britanici majoritatea. isi lingeau buzele... de zici ca mancau ciocolata. si cand am gandesc ca cel mai scump shot (25 ml) de brandy la noi e 25 de lire. 1 lira mililitru :))) . Romanii de ce nu scot calitatea la suprafata? ca este.

va las... ca am fost desttul off topic. :) p.s. ce preferati sa bea o femeie... apa plata cu lamaie, bere sau votca?

dagaio

1073 mesaje

Postat pe: 18 Decembrie 2008, ora 18:06

Draga razvankyokushin,

WOW! Ce super intrebare ai pus "ce preferati sa bea o femeie... apa plata cu lamaie, bere sau votca?"

Daca e sa refacem cele 5 categorii in care sa includem femeile in locul barbatilor, ar iesi ceva foarte interesant.

Ma intreb, care barbat doreste ca femeia ori sotia lui sa bea votca!
Iti spun eu. Niciunul. Nici un barbat nu ar dori ca sotia lui sa bea votca si sa aibe amant, pt. ca isi permite votca.

La mine e simplu. Eu nu beau deloc alcool. Eu beau suc natural sau apa ( nici macar cu lamaie, numai daca se numeste limonada ). Asta inseamna ca voi fi fidela sotului toata viata, nu-i asa?

Stiti ca glumesc. Am inteles gluma cu barbatii. Mi-a placut totusi intrebarea ta, Razvan.

In legatura cu topicul, eu deja mi-am spus punctul de vedere. Recunosc ca m-a ajutat sotul meu putin, nu mult.

razvankyokushin

288 mesaje

Postat pe: 19 Decembrie 2008, ora 03:29

Stiti cum se zice...: "ba... ce fitze... apa plata cu lamaie..."
sau " ba ma lasi... bea din halba bere... ca barbatu... ce femeie e asta?"
sau... " traznim`ar... asta e barbat nu femeie.. da shotu de votk mai ceva ca mine". Eu din toate astea prefer sa moara de sete. glumesc. Insa prefer sa bea un cocktail... si daca bea votk sa fie intr-un mixt... nu sa stinga cu bere :)) . prefer insa vinul pt femei... sau cognacul (fara tigare din foi... ca nu vreau sa sarut o scrumiera ). si uite asa ajung de la ce te face barbat in ochii femeilor... la cum si ce sa bea o femeie.
p.s. am si niste shooturi pt femei... "Multiplu Orgasm" si " Bloow Job". al doilea se bea fara maini... e reteta succesului. (nu fac nici cea mai mica aluzie... vorbesc pe bune).

P.S. mai am o intrebare asta e valabila pt cei care nu sunt casatoriti... dar astept si raspunsuri de la cei ce i-am pierdut deja :
" Cand plateste femeia camera de hotel?"

Fosta membra 9am.ro

1341 mesaje

Postat pe: 19 Decembrie 2008, ora 14:06

Cind te plateste si ptr seviciile prestate

Fosta membra 9am.ro

534 mesaje

Postat pe: 19 Decembrie 2008, ora 16:08

De la: razvankyokushin, la data 2008-12-18 17:24:55aia cu top 5 e buna. insa ce se intampla daca eu beau cognac romanesc... de la Jidvei? restu cum e? :)

....

p.s. ce preferati sa bea o femeie... apa plata cu lamaie, bere sau votca?

Cred ca e tot categoria 1; pana la urma e cognac, nu?

Eu beau cafea cu lapte dimineata, apa plata si pepsi peste zi, iar seara ...uneori, stau cu sotul meu de vorba la un pahar de vin, un deget de lichior sau un Martini.

De sarbatori sau zile de nastere, pe la chefuri si alte ocazii, beau un Martini sau o Margerita la inceput si un pahar cu sampanie sau de vin la tort, intre ele apa minerala, sucuri de fructe sau Pepsi.

La picnic, daca merg la o cabana sau la gratare cu prietenii, obisnuiesc sa beau o bere. Merge bine cu ce gatim noi acolo - cartofi pai, friptura, peste, pui, mititei, mujdei de usoturoi s.a.m.d.

Well... la ce categorie sunt?

Fosta membra 9am.ro

534 mesaje

Postat pe: 19 Decembrie 2008, ora 16:12

De la: razvankyokushin, la data 2008-12-19 03:29:09

P.S. mai am o intrebare asta e valabila pt cei care nu sunt casatoriti... dar astept si raspunsuri de la cei ce i-am pierdut deja :

hmmm... interesanta intrebarea! Nu mi-am pus problema niciodata asa.... vorba lui Vasix, cand iti plateste si prestatia, probabil.

Nu mi s-a intamplat sa platesc o camera de hotel decat atunci cand eram studenti si mergeam la mare in gasca (imparteam frateste cheltuielile) indiferent de sex.

Daca ma gandesc bine, pe unde umblam eu si stateam pe la hoteluri ... platea firma camera

razvankyokushin

288 mesaje

Postat pe: 19 Decembrie 2008, ora 17:12

De la: vasix, la data 2008-12-19 14:06:56Cind te plateste si ptr seviciile prestate

Perfecta dreptate. Sunt cateva din acele lucruri nescrise care se intampla din instinct fara sa ne intrebam macar de ce! :) Bun raspunsul!

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 19 Decembrie 2008, ora 17:16

a-a !....n-ai dreptate monseurule,

atunci cand ea-i cu ea si el,...tot ea !...bibicilor

razvankyokushin

288 mesaje

Postat pe: 19 Decembrie 2008, ora 17:22

De la: mona_simona2002, la data 2008-12-19 16:08:25
De la: razvankyokushin, la data 2008-12-18 17:24:55aia cu top 5 e buna. insa ce se intampla daca eu beau cognac romanesc... de la Jidvei? restu cum e? :)

....

p.s. ce preferati sa bea o femeie... apa plata cu lamaie, bere sau votca?

Cred ca e tot categoria 1; pana la urma e cognac, nu?

Eu beau cafea cu lapte dimineata, apa plata si pepsi peste zi, iar seara ...uneori, stau cu sotul meu de vorba la un pahar de vin, un deget de lichior sau un Martini.

De sarbatori sau zile de nastere, pe la chefuri si alte ocazii, beau un Martini sau o Margerita la inceput si un pahar cu sampanie sau de vin la tort, intre ele apa minerala, sucuri de fructe sau Pepsi.

La picnic, daca merg la o cabana sau la gratare cu prietenii, obisnuiesc sa beau o bere. Merge bine cu ce gatim noi acolo - cartofi pai, friptura, peste, pui, mititei, mujdei de usoturoi s.a.m.d.

Well... la ce categorie sunt?

In cazul asta... esti din cea mai buna categorie! :) Impaci si capra si varza... esti complexa. asa trebuie sa bea o femeie... si sa stie ce bea si cand...! Treaba care este la fel de valabila si pt barbati. Nu beau niciodata bere la primele intalniri... cu atat mai putin la halba (desi cand sunt cu prietenii la un mititel merge ca apa rece de izvor). Si vinul la restaurant... trebuie sa il alegi tu... in functie de cat de bine o cunosti... sau cat de mult vrei sa o impresionezi (aici ma refer la pret... ca oricum majoritatea nu au habar ... scump=bun). margherita... un cocktail superb pt femei... in special pt femeile puternice... si elegante. ;) cat despre barbat... exista trucuri... de genul: sa nu bei cu paiul (decat daca cocktailuri ti-o cere) , sa nu bei din pahare cu picior(gen pahare Martini- arata f gay)... sa nu fi mai beat ca femeia ... sa lasi tips la vedere (iarasi... daca vrei sa impresionezi). Daca esti cunoscator... sa stai uneori la bar... (nu la prima intalnire) sa vezi barmanul la meserie... poti duce discutii filozofice de la alcool! :)) asta e atuul meu...! CRED... ca uneori poate fi si dezavantaj... daca dai de o femeie care nu bea alcool din fire... ai puso! :)

razvankyokushin

288 mesaje

Postat pe: 19 Decembrie 2008, ora 17:25

De la: mytcor, la data 2008-12-19 17:16:21 a-a !....n-ai dreptate monseurule,

atunci cand ea-i cu ea si el,...tot ea !...bibicilor [/quote

razvankyokushin

288 mesaje

Postat pe: 19 Decembrie 2008, ora 17:25

De la: mytcor, la data 2008-12-19 17:16:21 a-a !....n-ai dreptate monseurule,

atunci cand ea-i cu ea si el,...tot ea !...bibicilor

Fosta membra 9am.ro

1341 mesaje

Postat pe: 19 Decembrie 2008, ora 17:28

Doamne...cit e de complicat sa fii cu adevarat barbat in ochii femeilor,mai ales cind intervine emanciparea si ea e mai barbata ca un barbat.Ce te faci cind insista sa plateasca consumatia,cind ea bea bere de la prima intilnire si tu bei apa minerala?! Cind ea maninca ceafa de porc cu cartofi prajiti si maioneza si tu maninci o salata de cruditati? Cind tu ajungi acasa la ora 4 si ea vine la 10 vorbind la telefon cu o mina si cu cealalta minuieste telecomanda? La o astfel de femeie ce sa-i mai faci ca sa-i dovedesti ca esti barbat?!
Nu ma intelegeti gresit,nu vorbesc din propria experienta

razvankyokushin

288 mesaje

Postat pe: 19 Decembrie 2008, ora 17:28

De la: mona_simona2002, la data 2008-12-19 16:12:59

hmmm... interesanta intrebarea! Nu mi-am pus problema niciodata asa.... vorba lui Vasix, cand iti plateste si prestatia, probabil.

Nu mi s-a intamplat sa platesc o camera de hotel decat atunci cand eram studenti si mergeam la mare in gasca (imparteam frateste cheltuielile) indiferent de sex.

Daca ma gandesc bine, pe unde umblam eu si stateam pe la hoteluri ... platea firma camera

sa inteleg ca noi suntem firma? :)) tu prestezi serviciii firmei ea plateste! femeia barbatului... el plateste. hm... interesanta aluzia! :))) numa ca daca el presteaza femeii... tot el plateste ! =)))

razvankyokushin

288 mesaje

Postat pe: 19 Decembrie 2008, ora 17:36

De la: vasix, la data 2008-12-19 17:28:36Doamne...cit e de complicat sa fii cu adevarat barbat in ochii femeilor,mai ales cind intervine emanciparea si ea e mai barbata ca un barbat.Ce te faci cind insista sa plateasca consumatia,cind ea bea bere de la prima intilnire si tu bei apa minerala?! Cind ea maninca ceafa de porc cu cartofi prajiti si maioneza si tu maninci o salata de cruditati? Cind tu ajungi acasa la ora 4 si ea vine la 10 vorbind la telefon cu o mina si cu cealalta minuieste telecomanda? La o astfel de femeie ce sa-i mai faci ca sa-i dovedesti ca esti barbat?!

foarte bine pusa problema! :)) bine ca eu nu mananc salata de cruditati si nu beau apa minerala ! m-am scos... daca suntem porci... macar sa fim amandoi! :))
Consumatia nu are cum sa o mai plateasca Vasix.. ca stii ce gen de femeie e si ai platit`o deja cand ai fost ultima data la toaleta... dupa un semn discret ospatarului.. NU BEI APA MINERALA SI NU MANANCI SALATA ca ea comanda prima data! daca bea bere...BEI SI TU (chiar daca nu iti place)... si daca esti vegetarian... ei bine ghinion... sexul cere sacrificii.. comanzi... nu o ceafa ci doua... cu portia DUBLA de cartofi prajiti...sa-i arati cine`i barbatul la masa. cand vine la 10 acasa... pleci tu... cu baietii. sa vedem ce alege data viitoare (asta depinde si de ce a primit in ziua aia pana la ora 10) :))

Ei bine... lasand gluma la o parte... CE BINE DACA AR FII TOTUL ASA SIMPLU NU? :))

Fosta membra 9am.ro

534 mesaje

Postat pe: 19 Decembrie 2008, ora 19:11

De la: razvankyokushin, la data 2008-12-19 17:28:44
De la: mona_simona2002, la data 2008-12-19 16:12:59

sa inteleg ca noi suntem firma? :)) tu prestezi serviciii firmei ea plateste! femeia barbatului... el plateste. hm... interesanta aluzia! :))) numa ca daca el presteaza femeii... tot el plateste ! =)))

VAAAIIII!
Ce-am zis eu si ce-ai inteles tu!

OUPS!!!!

Da, poate fi asa cum spuneam. Cand se organizeaza tot felul de cursuri, seminarii si team building-uri pe la hoteluri; petrecerea de Craciun a companiei, Gala anuala, Revelionul firmei s.a.m.d.

Se poate intampla sa se "combine" unii acolo. Firma platise camera deja si i-a trimis pe respectivii acolo la specializare.

In cazul meu, de exemplu, firma imi platea cazarea pentru ca eu eram lector la cursuri si asa scria in contract - eu tin curs, ei platesc toate costurile (deplasare, cazare, restaurant etc.) Asta m-a dus cu gandul la acest raspuns. De regula, stateam singura intr-o camera cu doua locuri pentru ca imi trebuiau conditii sa ma pregatesc pentru temele pe care le aveam de sustinut. Aveam dreptul sa-mi aduc un invitat la fiecare curs, deci... ar fi fost posibil sa aduc un "el" in camera fara sa platesc nimic, nici camera si nici prestatia De exemplu fratele meu, tata etc.

Precizez ca eu NU faceam asa ceva la cursuri, daca invitam pe cineva era din familia mea. Citind intrebarea lui Razvan, mi-a venit in minte exceptia. Orice femeie care merge des la hoteluri, in ipostaza descrisa de mine, are posibilitatea de a merge acolo, pe banii firmei, cu un tip.

Deci pot exista situatii in care o femeie plateste camera de la hotel (ca-n exemplul meu - o firma plateste camera pentru femeie), iar ea, daca invita pe cineva acolo NU plateste prestatia lui si nu e nici o baba in cautare de aventuri romantice, nici o femeie usoara care agata barbati pe centura.

Precizare - ca sa nu ma trezesc ulterior cu alte interpretari! Eu nu mergeam la hoteluri cu barbati sau in scopul de a intalni barbati. Eu mergeam acolo ca sa-mi fac meseria. In plus, eu nu sunt o femeie singura, sunt maritata si am copii.

Probabil asta este exceptia care confirma regula, dar cred ca ne mai putem imagina si alte situatii. Nu e obligatoriu sa asociem faptul ca o femeie plateste camera de hotel cu sexul pe bani. Cred ca este o prejudecata si asta.

Fosta membra 9am.ro

534 mesaje

Postat pe: 19 Decembrie 2008, ora 19:13

De la: razvankyokushin, la data 2008-12-19 17:36:51
De la: vasix, la data 2008-12-19 17:28:36Doamne...cit e de complicat sa fii cu adevarat barbat in ochii femeilor,mai ales cind intervine emanciparea si ea e mai barbata ca un barbat.Ce te faci cind insista sa plateasca consumatia,cind ea bea bere de la prima intilnire si tu bei apa minerala?! Cind ea maninca ceafa de porc cu cartofi prajiti si maioneza si tu maninci o salata de cruditati? Cind tu ajungi acasa la ora 4 si ea vine la 10 vorbind la telefon cu o mina si cu cealalta minuieste telecomanda? La o astfel de femeie ce sa-i mai faci ca sa-i dovedesti ca esti barbat?!

foarte bine pusa problema! :)) bine ca eu nu mananc salata de cruditati si nu beau apa minerala ! m-am scos... daca suntem porci... macar sa fim amandoi! :))
Consumatia nu are cum sa o mai plateasca Vasix.. ca stii ce gen de femeie e si ai platit`o deja cand ai fost ultima data la toaleta... dupa un semn discret ospatarului.. NU BEI APA MINERALA SI NU MANANCI SALATA ca ea comanda prima data! daca bea bere...BEI SI TU (chiar daca nu iti place)... si daca esti vegetarian... ei bine ghinion... sexul cere sacrificii.. comanzi... nu o ceafa ci doua... cu portia DUBLA de cartofi prajiti...sa-i arati cine`i barbatul la masa. cand vine la 10 acasa... pleci tu... cu baietii. sa vedem ce alege data viitoare (asta depinde si de ce a primit in ziua aia pana la ora 10) :))

Ei bine... lasand gluma la o parte... CE BINE DACA AR FII TOTUL ASA SIMPLU NU? :))

CORECT!!!

Este super raspunsul si sunt convinsa ca ar avea efecte.

Fosta membra 9am.ro

1341 mesaje

Postat pe: 19 Decembrie 2008, ora 20:02

RAZVAN

lyly

500 mesaje
Oras: Petrosani

Postat pe: 19 Decembrie 2008, ora 21:02

De la: dagaio, la data 2008-12-11 00:31:34Eu zic urmatoarele:

Un barbat adevarat trebuie:
- sa fie inteligent,
- sa fie puternic in special d.p.d.v. spiritual, curajos, hotarat
- sa fie sensibil, delicat cu femeia lui UNICA, romantic
- sa fie capabil de iubire
- sa aibe un suflet frumos, bun, deosebit
- sa fie responsabil, un om cu viitor
- sa aibe simtul umorului
- sa fie respectuos
- sa fie un tata bun si responsabil[/quo]

razvankyokushin

288 mesaje

Postat pe: 20 Decembrie 2008, ora 18:20

mona_simona... :)) eu am inteles ce am vrut nu ce am putut! :) ca pot intelege multe! :D am vrut sa mai destind atmosfera ca devenisem prea "pe sentiment" sa zic asa. :) Sunt oricum convins ca ai inteles aluzia...! :)

Cat despre iubire sunt convins ca exista... insa asa... ca ideal. oamenii sunt din ce in ce mai practici.. isi aleg partenerul tot mai mult in functie de ce poate oferii (si de o parte dar si de cealalta... sa nu se inteleaga altceva) ... de cata siguranta prezinta... etc. Cel mai frumos e cand se intalnesc doi indivizi inteligenti... si incepe acest joc pentru cucerire. e superb... ! foarte simplu... la prima vedere... si complicat de cele mai mutle ori de cei care il joaca... tocmai pt a deveni mai interesant... ! si ce e mai si interesant e sa ajungi cat mai aproape de punctul culminant insa fara sa treci in cealalta extrema ...! viata e joaca... viata e un teatru... si noi suntem actorii... pe scena vietii!
p.s. ganditi-va... de cate ori ati jucat teatru... nu doar in fata partenerului... ci in general... in viata de zi cu zi...!

Iubirea este viata
Si viata e iubire.
Iubirea este totul
Si totul e iubire.

Craciun Fericit!

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Ce calitati te fac cu adevarat barbat in ochii femeilor?
Mergi la: