Info
x
Ce calitati te fac cu adevarat barbat in ochii femeilor?
|
super_green_frog 1358 mesaje Membru din: 12/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 20 Decembrie 2008, ora 21:38
Sa fie RESPECTABIL !! Si de aici brodam....pentru fiecare femeie cuvintul "respectabil" inseamna altceva.
All Things Grow With Love
|
|
dirlo1964 167 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Medias |
Postat pe: 20 Decembrie 2008, ora 23:29
De la: razvankyokushin, la data 2008-12-19 03:29:09Stiti cum se zice...: "ba... ce fitze... apa plata cu lamaie..."Cand face sex cu alta femeie! |
|
Postat pe: 20 Decembrie 2008, ora 23:38
De la: lyly, la data 2008-12-19 21:02:13De la: dagaio, la data 2008-12-11 00:31:34Eu zic urmatoarele:Pai acela nu mai este barbat,acesta este sfant!Pe asta numai in povesti i-l gasesti !Oare viceversa exista? |
|
Fosta membra 9am.ro 534 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 21 Decembrie 2008, ora 06:49
Obrăjori de mere coapte,
Ce-ați visat voi astă-noapte? Prin nămeți cum trece luna Sau cum vă dezmiardă buna? Am visat că la fereastră Îmi zâmbea o stea albastră. Apoi neaua de pe stradă S-a făcut Om de Zăpadă! Și-o zână cât o mărgea L-a schimbat în acadea! Un dar muzical pentru voi, prieteni: www.youtube.com/watch?v=-8rY0Fyws20&NR=1 ... iar de Craciun... o zi de poveste! |
|
dagaio 1073 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 21 Decembrie 2008, ora 18:34
De la: dirlo1964, la data 2008-12-20 23:38:04De la: lyly, la data 2008-12-19 21:02:13De la: dagaio, la data 2008-12-11 00:31:34Eu zic urmatoarele:Pai acela nu mai este barbat,acesta este sfant!Pe asta numai in povesti i-l gasesti !Oare viceversa exista? |
|
Postat pe: 21 Decembrie 2008, ora 18:36
De la: parcasviu, la data 2008-12-21 11:17:44SA AI SCULA BUNA SI OUALE MARI,LE IMPRESUONEAZA Draga parcasviu, eu cred ca ouale alea mari te cam deranjeaza in pantaloni.
|
|
necunoscut 1 mesaj Membru din: 1/01/1970 |
Postat pe: 21 Decembrie 2008, ora 18:53
De la: parcasviu, la data 2008-12-21 11:17:44SA AI SCULA BUNA SI OUALE MARI,LE IMPRESUONEAZA Nu-i suficient ...... ce te faci fara creier ????? Creierul este partea cea mai interesanta la un barbat !!! |
|
razvankyokushin 288 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Sibiu |
Postat pe: 21 Decembrie 2008, ora 21:57
La dracu... iar am vazut "P.S. I Love You!!!"! In ritmul asta dau toata spaga pe servetele...! Of... ce frumoasa este dragostea cateodata! :)))
Si ala cu ouale... bucura`te de ele cat le mai ai...! VACA CU CABINA! ca vin si ti le tai! hahahaa... (nu ma bagati in seama ... sunt ca drogat... dar faca CA) |
|
|
|
|
raluca_111 2 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 23 Decembrie 2008, ora 14:42
Barbatul perfect cu toate calitatile nu il intilniti. Incercati insa sa vedeti calitatile pe care le are cel de linga voi si daca asta te face fericita, atunci nu mai conteaza "standardele " pe care le scrie toata lumea. as vrea sa fie...ar trebui sa aiba...ceea ce conteaza este sa te faca sa rizi atunci cind esti trista, sa fie linga tine, sa stie cind trebuie sa fie un strain si sa te lase, fara sa te streseze cu intrebarile, sa te faca sa vrei tu sa ii spui totul si sa nu te forteze, pentru ca atunci automat il vei minti.
de cele mai multe ori barbatul ala la costum armani, cu ceas de nu stiu cite mii de euro, cu birou nu stiu pe unde si cu o masina scumpa in fata vilei, nu te va face fericita. acest tip de barbat pe care il crede toata lumea perfect este de fapt cel mai mare mincinos. va incerca doar sa iti cumpere sentimentele cu tot felul de cadouri, dar cind vei avea nevoie de un sfat sau de o imbratisare sincera va fi prea ocupat, avind un meeting...asa ca fetelor, nu mai visati la barbati bogati, cu fite si sa arate ca din reviste....incercati sa vedeti calitatile celui care seara se intoarce acasa si a doua zi te face sa pleci la birou cu zimbetul pe buze....asta este parerea mea.
|
|
gigilipianu 443 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Tg Jiu |
Postat pe: 23 Decembrie 2008, ora 20:28
Chiar daca n-am prea fost iubit de multe femei, chiar daca as fi fost contrar intereselor mele, chiar daca sunt discutabile eu am avut anumite principii ca barbat: nu am fortat niciodata o femeie, nu as accepta niciodata ca o femeie (sau chiar un barbat varstnic) sa plateasca pentru mine indiferent pentru ce, nici cadouri nu m-am simtit bine sa primesc si mi-e groaza sa apuc acea zi. Nu trebuie sa confundam nevoia de sex omniprezenta la barbati cu iubirea dupa care tanjeste in general femeia. Se explica din punct de vedere fiziologic iar ignoranta unor femei - sotii in general - ce priveste satisfacearea sexuala a partenerului duce la adulter sau daca sotul este puternic si mandru in a aborda femeile pentru aceasta necesitate atunci abstinenta sa il poate duce cu timpul la indiferenta, la boli ( indeosebi prostata, bulimia) si o slabire a organismului si a potentei sexuale care il marchaza destul de serios. Instinctiv chiar daca nu inteleg acest lucru, unele femei isi dau seama si in loc sa ia masuri, cum bine a spus cineva pe forum, isi acuza sotul de infidelitate (!?) sau de neglijenta. De aici toate celelalte, el bautura, ea indiferenta, el bataie, ea suferinta s.a.m.d. Deci este foarte dificil sa raspunzi complet la intrebarea din tema. Logos.
|
|
Postat pe: 24 Decembrie 2008, ora 05:41
De la: gigilipianu, la data 2008-12-23 20:28:11Chiar daca n-am prea fost iubit de multe femei, chiar daca as fi fost contrar intereselor mele, chiar daca sunt discutabile eu am avut anumite principii ca barbat: nu am fortat niciodata o femeie, nu as accepta niciodata ca o femeie (sau chiar un barbat varstnic) sa plateasca pentru mine indiferent pentru ce, nici cadouri nu m-am simtit bine sa primesc si mi-e groaza sa apuc acea zi. Nu trebuie sa confundam nevoia de sex omniprezenta la barbati cu iubirea dupa care tanjeste in general femeia. Se explica din punct de vedere fiziologic iar ignoranta unor femei - sotii in general - ce priveste satisfacearea sexuala a partenerului duce la adulter sau daca sotul este puternic si mandru in a aborda femeile pentru aceasta necesitate atunci abstinenta sa il poate duce cu timpul la indiferenta, la boli ( indeosebi prostata, bulimia) si o slabire a organismului si a potentei sexuale care il marchaza destul de serios. Instinctiv chiar daca nu inteleg acest lucru, unele femei isi dau seama si in loc sa ia masuri, cum bine a spus cineva pe forum, isi acuza sotul de infidelitate (!?) sau de neglijenta. De aici toate celelalte, el bautura, ea indiferenta, el bataie, ea suferinta s.a.m.d. Deci este foarte dificil sa raspunzi complet la intrebarea din tema. Logos. Draga gigilipianu, apreciez sinceritatea ta. Dar, ... Aceasta nevoie sexuala omniprezenta, barbatul nu o poate controla, nu poate sa o domine prin gandire si responsabilitate? Preotii catolici si calugarii ( adica cei care nu se casatoresc niciodata si nu au relatii sexuale cu nimeni zeci de ani ) se masturbeaza des sau toti au probleme cu prostata sau au organismul slabit ( desi cam toti traiesc mult ) ? Vorba sotului: Fanteziile trebuie sa ramana fantezii. Fanteziile sexuale ( pt. ca ele accentueaza nevoia de sex ) nu trebuie sa ne conduca viata, asa cum nici corpul nu ne conduce creierul, ci invers. Eu spun ca femeia ( sotia sau prietena ) nu poate intotdeauna sau nu e obligata tot timpul sa satisfaca aceasta nevoie sexuala omniprezenta greu de controlat in mare parte ( dar nu imposibil ). Haideti sa facem diferenta intre fantezie si realitate pt. ca nu mai suntem copii si sa intelegem ca impreuna in cuplu, amandoi avem responsabilitati si sentimente care trebuie sa devina mai importante decat interesele egoiste ori decat sensibilitatile ( sau neputintele ) noastre. Nu spun ca e usor, dar puterea unui barbat nu trebuie sa se masoare doar in forta fizica ci si in forta psihica si sufleteasca. P.S. Sarbatori fericite alaturi de cei dragi! Multa sanatate si multe bucurii! Lumina si caldura in suflet! |
|
marian_bd_rotaru 1883 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Barlad |
Postat pe: 24 Decembrie 2008, ora 11:10
Conform statisticilor 75 % dintre femei doresc bani , foarte , foarte multi bani . Barbatul trebuie in conceptia acestora , sa produca gramezi de bani , de a fi obez , tuns chilug si imbracat ca un papagal .
|
|
Postat pe: 24 Decembrie 2008, ora 15:06
"O femeie obisnuita are mintea cat un cocos!Una deosebita cat ...doi!""Este dureros cand penisul joaca o partida de sah cu creerul si viceversa!" Confucius si Saindfel!!!
|
|
Fosta membra 9am.ro 1714 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 24 Decembrie 2008, ora 16:22
De la: dagaio, la data 2008-12-24 05:41:08De la: gigilipianu, la data 2008-12-23 20:28:11Chiar daca n-am prea fost iubit de multe femei, chiar daca as fi fost contrar intereselor mele, chiar daca sunt discutabile eu am avut anumite principii ca barbat: nu am fortat niciodata o femeie, nu as accepta niciodata ca o femeie (sau chiar un barbat varstnic) sa plateasca pentru mine indiferent pentru ce, nici cadouri nu m-am simtit bine sa primesc si mi-e groaza sa apuc acea zi. Nu trebuie sa confundam nevoia de sex omniprezenta la barbati cu iubirea dupa care tanjeste in general femeia. Se explica din punct de vedere fiziologic iar ignoranta unor femei - sotii in general - ce priveste satisfacearea sexuala a partenerului duce la adulter sau daca sotul este puternic si mandru in a aborda femeile pentru aceasta necesitate atunci abstinenta sa il poate duce cu timpul la indiferenta, la boli ( indeosebi prostata, bulimia) si o slabire a organismului si a potentei sexuale care il marchaza destul de serios. Instinctiv chiar daca nu inteleg acest lucru, unele femei isi dau seama si in loc sa ia masuri, cum bine a spus cineva pe forum, isi acuza sotul de infidelitate (!?) sau de neglijenta. De aici toate celelalte, el bautura, ea indiferenta, el bataie, ea suferinta s.a.m.d. Deci este foarte dificil sa raspunzi complet la intrebarea din tema. Logos. Dagaio, ai perfecta dreptate. Sa crezi ca un barbat nu-si poate controla impulsul sexual este ..o idee degradanta. Cred ca povestea cu barbatii condusi de instinct sexual este o idee preconceputa inradacinata bine in capul multora. Cum nu-si dau seama ca se injosesc afirmand asa ceva despre ei?? (Cunosc barbati care au fost mult timp despartiti de familie.. crezi ca-si inselau sotiile? Nu.) Ideile trebuie verificate si prin consecintele lor, parerea mea. Daca lipsa activitatii sexuale la barbati duce la probleme de sanatate - acest punct de vedere ar putea ajunge sa justifice lucruri ca infidelitatea, prostitutia, homosexualitatea si chiar violul. |
|
homemarcel0 1937 mesaje Membru din: 19/12/2008 |
Postat pe: 24 Decembrie 2008, ora 19:58
De la: dagaio, la data 2008-12-24 05:41:08De la: gigilipianu, la data 2008-12-23 20:28:11Chiar daca n-am prea fost iubit de multe femei, chiar daca as fi fost contrar intereselor mele, chiar daca sunt discutabile eu am avut anumite principii ca barbat: nu am fortat niciodata o femeie, nu as accepta niciodata ca o femeie (sau chiar un barbat varstnic) sa plateasca pentru mine indiferent pentru ce, nici cadouri nu m-am simtit bine sa primesc si mi-e groaza sa apuc acea zi. Nu trebuie sa confundam nevoia de sex omniprezenta la barbati cu iubirea dupa care tanjeste in general femeia. Se explica din punct de vedere fiziologic iar ignoranta unor femei - sotii in general - ce priveste satisfacearea sexuala a partenerului duce la adulter sau daca sotul este puternic si mandru in a aborda femeile pentru aceasta necesitate atunci abstinenta sa il poate duce cu timpul la indiferenta, la boli ( indeosebi prostata, bulimia) si o slabire a organismului si a potentei sexuale care il marchaza destul de serios. Instinctiv chiar daca nu inteleg acest lucru, unele femei isi dau seama si in loc sa ia masuri, cum bine a spus cineva pe forum, isi acuza sotul de infidelitate (!?) sau de neglijenta. De aici toate celelalte, el bautura, ea indiferenta, el bataie, ea suferinta s.a.m.d. Deci este foarte dificil sa raspunzi complet la intrebarea din tema. Logos. ... hellooo, darling ... iar confunzi barbatul cu un vibrator? .... zau daca pot intelege logica ta ... e puerila rau de tot ... ... dar de ce nu te gindesti si altfel cind vorbesti de ''nevoia sexuala omniprezenta'' ( ) ... de ce fetele/femeiele sint dispuse la orice pina se marita, sar din ''floare'' in ''floare'' pina obosec cautind-o pe cea mai ''perfecta'' si dupa ce sint supte complet de sentimente si energie se insoara cu primul care le cere in casatorie ... de ce dupa o asa mare perioada de ''neobosita nevoie sexuala omniprezenta'' imediat ce se casatoresc incepe sa le doara capul , sa aiba diverse ''stari'' datorita carora refuza sistematic sa isi indeplineasca ''sarcinile'' in familie ... NU CUMVA FEMEILE AU O PROBLEMA ... NU CUMVA FEMEILE NUMAI SINT FEMEI ? ... ma mir ca sint atit de active sexual cu toti cei pe care ii intilnesc iar cind se marita, brusc devin FRIGIDE ? ... sau cumva libidoul asta are si el o limita ? ... de care nu v-a spus nimeni ... si il depasiti exact cind trebuie sa il aveti ...adica in familie ... HAHAHAHAHAHA ... e cea mai bune explicatie cred eu ... barbatii au cam ramas aceiasi (mai mult sau mai putin, dar sexual nu s-au schimbat prea mult) ... de asta recomand tuturor casatoria devreme, ca sa aiba timp sa isi sudeze familia inclusiv in pat ... bafta, darling ...
|
|
Postat pe: 24 Decembrie 2008, ora 20:07
Senzualitatea e o cățea care ne mușcă de călcâie. Cât de frumos cerșește o bucată de suflet când i se refuză o bucată de carne.
Friedrich Nietzsche |
|
gigilipianu 443 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Tg Jiu |
Postat pe: 24 Decembrie 2008, ora 23:29
Am spus de la inceput ca eu personal nu inteleg anumite manifestari antisociale de natura sexuala dar, din pacate, realitatea despre aspectul fiziologic al ambelor sexe nu este data de parerea mea sau a d-stra ci este o realitate dovedita statistic si nu pe cazuri izolate. Este data de studii de specialitate si nu de literatura iar ignorarea acestei realitati poate avea consecinte de care vorbim tot timpul, se fac filme se spun povesti. Pe aceste experiente se bazeaza unele persoane care profita de inocenta altora, de regula mai tinere, care denatureaza uneori relatia barbat - femeie dar nu ne place sa o recunoastem daca ne regasim pe undeva. Sigur aceste discutii de pe forum, chiar si neavizate, pot fi de folos in lamurirea unor aspecte. De altfel o mama nepregatita stiintific dar cu experienta de viata suficienta o sfatuieste de bine pe fata ei dar din pacate aceasta nu asculta intotdeauna. Educatia in familie este importanta dar din pacate mai lipseste uneori. Eu personal nu am avut experiente neplacute cu fata si baietii mei dar puteau fi pentru ca nici eu nu am reusit sa-mi fac datoria corespunzator respectiv eram doar un dur cu ei si atat. Dar am deviat putin de la tema care de altfel a fost foarte bine subliniata prin posturile anterioare. Pe curand. Logos.
|
|
Fosta membra 9am.ro 763 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Buzau |
Postat pe: 25 Decembrie 2008, ora 19:38
Insusirea este numita perseverenta cand este folosita pentru o cauza buna si incapatanare daca e pusa in slujba unei cauze rele. (Lawrence Sterne)
|
|
razvankyokushin 288 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Sibiu |
Postat pe: 26 Decembrie 2008, ora 00:48
pasadro.. amuzanta :) in final nu stiu ce sa mai zic. :) si sa va explic. :))
1. sefa de 32 de ani.(hotel general manager).. cea mai de treaba femeie din lume... grasuta... insa in urma unor probleme medicale... ca a fost dansatoare profesionista in urma cu 2 ani... mai bine zis... painea lui Dumnezeu aceasta femeie... :) 2/ seful meu... care e subalternul ei (bar manager)... 22 de ani... jaguar in garaj (pe bune... ca in bancul ala.. DAR NU VRETI SA STITI DE RATA)... de restu` nu mai stiu... nu ma intrebati cume in pat ca nici macar nu sunt curios. de la 0 la 10 i-as da 8 pt fizic...violent si alcoolist...dar de gasca...!imi e un bun prieten. ei bine dragii mei..ce calitati are barbatul astaa in ochii sefei? :)) de ce ea.. cu relatie de 5 ani de zile... se "cotaieste" cum zicea pe alt topic o colega... cu subalternu`? :P sunt inca surpins ... tocmai ce am aflat.. mai bine zis.. i-am prins! :))) fie secretul nostru! :) si inca o intrebare... venita tot din anturajul meu... ce te face barbat in ochii femeilor... pana in 8 luni de sarcina.. si sa iti iei vant de la ea dupa? :P (p.s. nu e cazul meu... prietena e mama acum! :PP ) . p.s. daca sunt irelevant.. ignorati-ma acum... sunt baut :)) de craciun... craciunul este trist peste hotare! |
|
talossmn 4 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 26 Decembrie 2008, ora 15:58
De la: selen, la data 2008-12-10 19:07:42Mie imi plac barbatii duri in aparenta, dar copilarosi, cu simtul umorului foarte dezvoltat, pasionali, cu ceva nebunie chiar, corecti dar care sa stie sa te minta frumos, alaturi de care sa ma simt iubita, ocrotita, respectata, alintata. Care sa stie sa minta frumos??? In ce sens? Cine naiba are nevoie de un mincinos alaturi? Dak nu ai incredere in pers. resp. mai bine stam singuri! |
|
forum_iulian 1 mesaj Membru din: 15/10/2008 Oras: Cluj |
Postat pe: 26 Decembrie 2008, ora 16:18
De la: selen, la data 2008-12-10 19:03:08O discutie intre doua superbe doamne si un domn, pe un topic vecin mi-a inspirat o tema noua de discutie:
perseverenta in cunoastere
|
|
Postat pe: 26 Decembrie 2008, ora 16:44
De la: talossmn, la data 2008-12-26 15:58:35De la: selen, la data 2008-12-10 19:07:42Mie imi plac barbatii duri in aparenta, dar copilarosi, cu simtul umorului foarte dezvoltat, pasionali, cu ceva nebunie chiar, corecti dar care sa stie sa te minta frumos, alaturi de care sa ma simt iubita, ocrotita, respectata, alintata. Nu este vorba de increderea in celalalt. Exista minciuni si minciuni... Uneori te minte ca sa te "protejeze" (si al meu mi-a zis aberatia asta!!!), ca sa nu "suferi", cica, cand face el vreo boacana, eventual. Dar de multe ori EL NU STIE CA TE MINTE! Adica SE MINTE PE EL in acelasi timp. Si asta este o situatie ffff dificila si dureroasa. (Pentru ca fiecare om isi spune siesi minciuni si nu acceptam sa ne deschida cineva ochii!!). |
|
I_danielrazvan 8 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 26 Decembrie 2008, ora 17:34
ce calitati.???? pai uite care .!!! vorbim acuma de zilele noastre in care suntem contemporani si traim cu toti...
fiti atenti.... si atente!!!! _calitati....1.peleuuu mare si fizic corespunzator...(cerintelor europene) 2.cheiile de la masina 3.telefonul mobil. 4vila de vacanta de la munte sausi mare!!!! si binentelessss. un.>>>>> va doresc la toate..... ce va doriti voi.....!!!!
semnatura.!!!???? hai ca ma-ti bagat in ceata!!!
|
|
Postat pe: 26 Decembrie 2008, ora 17:34
Poate ca nu m-am facut bine inteleasa. Nu-mi plac mincinosii, nu suport minciuna. In acelasi timp sunt de parere ca ceea ce nu stii nu te poate afecta. Vreau sa fiu scutita de amanunte care mi-ar dispace. De ce sa-mi fac singura rau? Pt linistea mea sufleteasca prefer uneori o realitate nitel cosmetizata sa zicem, chiar daca sunt constienta ca-i trucata. Daca minte, macar s-o faca frumos, cu stil (poate ma prind, poate nu). Barbatii sunt programati genetic sa minta, sta-n natura firii lor ( tot asa cum femeile sunt facute sa viseze, dar si cel mai important-sa manipuleze).
|
|
Postat pe: 26 Decembrie 2008, ora 17:43
De la: I_danielrazvan, la data 2008-12-26 17:34:08ce calitati.???? pai uite care .!!! vorbim acuma de zilele noastre in care suntem contemporani si traim cu toti... Daniel, ce ai insirat tu acolo nu sunt calitati, ci atuurile de moment ale unui barbat. Pe degeaba le are pe astea, daca sa zicem, bea fara control mult prea des, e violent cu o femeie, vorbeste ca o cizma, e necioplit si cel mai important n-o face pe femeia lui sa se simta cu adevarat femeie. Si eu iti doresc tie... ce-ti doresti si tu...!!! |
|
Postat pe: 26 Decembrie 2008, ora 18:17
De la: selen, la data 2008-12-26 17:34:29Poate ca nu m-am facut bine inteleasa. Nu-mi plac mincinosii, nu suport minciuna. In acelasi timp sunt de parere ca ceea ce nu stii nu te poate afecta. Vreau sa fiu scutita de amanunte care mi-ar dispace. De ce sa-mi fac singura rau? Pt linistea mea sufleteasca prefer uneori o realitate nitel cosmetizata sa zicem, chiar daca sunt constienta ca-i trucata. Daca minte, macar s-o faca frumos, cu stil (poate ma prind, poate nu). Barbatii sunt programati genetic sa minta, sta-n natura firii lor ( tot asa cum femeile sunt facute sa viseze, dar si cel mai important-sa manipuleze). (Asta-mi aminteste de povestea unei prietene. S-a despartit in termeni buni de prietenul ei cu care a fost impreuna mult timp. Apoi se intalnea cu diversi prieteni : "Aaa, v-ati despartit ca ai aflat ca te insela cu M, nu?", "Ai aflat de A, nu?", "E din cauza ca se vedea cu T, nu?"... Pe scurt... omul o inselase cu jumatate din fetele din oras, dar pe ea nu a durut-o capul, ca nu a stiut nimic.) Vreau sa NU minta deloc. Si sa nu se minta. Ca sa am si eu loc sa traiesc. Se pune pe el in lumina cu orice pret!! Si o mancare buna daca fac e tot meritul lui: "Vezi?? Noroc ca am cumparat legumele astea ca altfel tot tocana faceai!!" HA! Unde este meritul meu? Mi-am luat niste pantofi... El: "Noroc ca ti-am zis eu sa-i cumperi, ca altfel nu-i luai". Poftim??! Traieste vreo femeie cu impresia ca a pocnit-o norocul in cap cand s-a maritat?? Ca ei considera ca-ti fac o favoare ca se insoara (sper sa ma insel, totusi). (Orgoliul masculin: un om in varsta, care nu era capabil sa-si puna singur mancarea-n blid mi se lauda ca sotia lui este gospodina buna pentru ca el a invatat-o sa gateasca!!! Adica unii trec de 60 ani si tot in minciuni despre ei traiesc!) Asta este tot o fata a onestitatii: sa renunti la orgoliu si sa fii capabil sa te vezi asa cum esti. Ca altfel cum ai putea sa devii mai bun? Si daca te obisnuiesti sa-i minti pe altii, nu poti fi onest nici cu tine. (Daca se intelege ca am ceva impotriva barbatilor... nu-i adevarat. Valabil si pt femei: nu va mai mintiti singure!) |
|
Postat pe: 26 Decembrie 2008, ora 19:13
Irina, zau ca nu te inteleg! Esti mult prea sensibila si te complici pt maruntisuri lipsite de valoare, te inconjuri de false probleme. De ce-s atat de importante nimicurile astea?
De cati ani esti maritata? Daca nu l-ai schimbat pana acum, crezi ca de acum inainte mai ai vreo sansa? Iubita mea, foloseste-te de aceste slabiciuni ale lui, manipuleaza-i-le. Vrea sa creada ca tot ce-i bun este meritul lui? Foate bine, da-i dreptate, gadila-i orgoliul, lasa-l sa se simta important, barbat, indispensabil, iar tu neajutatorata si dependenta de el. Barbatii adora sa se simta vitali pt familie. Toti sunt asa. Tu crezi ca doar al tau face asa? De ce ai atata nevoie de aprecierile lui? Cauta-ti echilibrul, multumirea si linistea sufleteasca in altceva. Cauta in tine. Esti o femeie puternica.Poti trai sa fara aplauzele lui. Nu ai nevoie de ele ca sa fii fericita. |
|
Fosta membra 9am.ro 6 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 26 Decembrie 2008, ora 20:34
da cam asta doresc femeile in general si poate mai mult ca orice sa fie ocrotite.Dar...sunt femei mai nou care doresc totul. Si asta inseamna ca barbatul trebuie sa stie sa gateasca,sa faca curatenie,sa aiba grija de copii,sa mearga la lucru,sa aduca bani multi acasa si nu in ultimul rand , sa nu fie gelos.
|
|
Postat pe: 26 Decembrie 2008, ora 23:43
De la: victor_Capusan, la data 2008-12-26 20:34:25 Ete..... na... si tu acum! Da ce barbatii nu viseaza la femei care sa fie nu stiu cum, sa arate in nu stiu ce fel, au ei formula aia cu sa fie doamna in societate....bla, bla.....in pat ...bla. Noi de ce sa nu visam?...si cat mai roz daca se poate. Toate filmele alea siropoase care ne fac sa plangem si sa visam sunt de vina. Ps: Victor Capusan, ai nume de barbat dar poza de femeie, ce esti tu de fapt, sa inteleg si eu ce sa fac, sa te aprob sau sa te combat.
|
|
Postat pe: 26 Decembrie 2008, ora 23:58
De la: selen, la data 2008-12-26 23:43:50De la: victor_Capusan, la data 2008-12-26 20:34:25 ... ... arunc televizorul (parca l-am mai aruncat odata ) ... daca o iau visele pe nevasta-mea am imbulinat-o ... se duce naibii caruta ...
|
|
|
|

de cele mai multe ori barbatul ala la costum armani, cu ceas de nu stiu cite mii de euro, cu birou nu stiu pe unde si cu o masina scumpa in fata vilei, nu te va face fericita. acest tip de barbat pe care il crede toata lumea perfect este de fapt cel mai mare mincinos. va incerca doar sa iti cumpere sentimentele cu tot felul de
Unde este meritul meu?
da cam asta doresc femeile in general si poate mai mult ca orice sa fie ocrotite.Dar...sunt femei mai nou care doresc totul. Si asta inseamna ca barbatul trebuie sa stie sa gateasca,sa faca curatenie,sa aiba grija de copii,sa mearga la lucru,sa aduca bani multi acasa si nu in ultimul rand , sa nu fie gelos.
... arunc televizorul (parca l-am mai aruncat odata
) ... daca o iau visele pe nevasta-mea am imbulinat-o ... se duce naibii caruta ...