back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Ce calitati te fac cu adevarat barbat in ochii femeilor?

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

1714 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 12 Decembrie 2008, ora 21:23

Si apropo de poze: de ce ai renuntat la bikini???

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 12 Decembrie 2008, ora 22:08

incepusera sa ma irite toti neavenitii care se bagau-nebagati in seama si fortau un oarece dialog cu mine in ultimele doua zile.
plus nu-mi mai placea panta spre care lunecau discutiile(mult prea multe aluzii sexuale).
m-am convins, nu toata lumea are simtul umorului si se lasa influentati prea usor de aparente.

Fosta membra 9am.ro

1714 mesaje

Postat pe: 13 Decembrie 2008, ora 04:04

Nu stiu de ce, nu pot accesa decat acest forum (aa, si cel despre avort). Se intampla si altora???
Daca tot m-am lipit aici, ar trebui sa fac dreptate sotului meu si sa spun ce-mi place mult la el (cred daca i-as spune lui ar ramane cu gura cascata).
Deoarece este un om destul de dur, ma bucura cand rade (rar l-am vazut sa rada din toata inima).
Deoarece este cerebral, imi place mult sa-l vad cu capul in nori (se intampla rar, dar este foarte simpatic)
Deoarece are o personalitate puternica, ma emotioneaza cand are momente de slabiciune.

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 13 Decembrie 2008, ora 04:43

De la: marinescuirina, la data 2008-12-12 21:23:00Si apropo de poze: de ce ai renuntat la bikini???

... chiar asa unde sint bikinii ??? ... ... HAHAHAHAHA ... daca femeile ar gindi ca selena, cred ca multi barbati ar fi fericiti sa scape de razboaiele psihologice incit ar avea timp sa fie si barbati responsabili ... nu as fi sigur ca toti ar fi capabili sa inteleaga ce inseamna asta dar in mod sigur ai vedea mult mai multe familii fericite si ocupate sa rezolve alte probleme decit de a incerca sa se impuna in mod inconstient si inutil (sa se vada cine cinta in casa, cocosul sau gaina) ... ma uit in jur si vad atitea familii trecute de virsta a doua care au acumulat atita ura si deziluzii prostesti incit sau rasfrint asupra copiilor si sint impregnate in ei - acreala, senilitate, teatru ieftin, indiferenta, snobism, aparenta intelegere ... pacat ca prea putini reusesc sa isi transmita experienta pozitiva de viata si copiilor sau altora ... majoritatea pleaca de la neincredere si asteapta ca celalalt sa faca primul pas ...

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 13 Decembrie 2008, ora 11:10

Ca un savant din vremuri vechi
Îmi plimb prin cafenele mutra.
Am pãr în nas ºi în urechi
ªi aduc puþin cu Brahmaputra

Mi-e capul bleg ºi lãtãreþ,
Picioarele: douã prãjine,
ªi-un singur lucru am mãreþ
ªi-mi pare foarte bine!

Deºi sunt tont ºi fonf ºi slut
ªi am o mascã incolorã
De cimpazeu sau de mamut,
Toate femeile m-adorã.

De sunt urât ºi nãtãfleþ
ªi n-am nici muºchi, nici intestine,
ªi-mi pare foarte bine!

Sunt mare cât un nãpârstoc
ªi poþi sã mã mãsori cu cotul,
Din loje nu mai vãd de loc
ªi în tramvai mã pierd cu totul

ªi aºa cum sunt un fleculeþ
Încât mã poþi în palmã þine
ªi-mi pare foarte bine!

Sunt ºtirb ºi tâmp ºi am pistrui
ªi o aluniþã imbecilã
În loc de nas am un cucui
ªi-s cocârjat ca o gorilã

N-am simpatii ºi n-am dispreþ
ªi n-am nici maniere fine
ªi-mi pare foarte bine!

Am trupul plin de vânãtãi
ªi pe chelie fire creþe
ªi am luat chiar premiul întâi
La un concurs de fumuseþe.

ªi dacã n-am profil semeþ
Nici umeri laþi, nici ºolduri pline,
ªi-mi pare foarte bine!

Când intru în baie voluptos,
Urmat de membrele-mi confuze,
Mã simt atâta de frumos
De parcã aº fi ales de muze.

Mã oglindesc ºi-n mod glumeþ
Mã felicit ºi-mi zic în minte
ªi-mi pare foarte bine!

În fine sunt un specimen
Cum nu-i al doilea sub soare
Port pijama ºi port joben
ªi bãtãturi port la picioare

De n-am la Academie jilþ
ªi n-am smaralde sau rubine
ªi-mi pare foarte bine!

razvankyokushin

288 mesaje
Oras: Sibiu

Postat pe: 13 Decembrie 2008, ora 15:59

mytcor sa inteleg ca asta vor femeile? un lucru maret? :) mereu ne surprinzi cu o poezioara furisita! :) multumim.

selena... asa e deci cu poza? ai pus acum un om de zapada da de... nu mai sare nimeni "gardu". poza aia cu bikini o am si eu. ciudat nu? :)

dagaio... ce sa spun si eu? sunt apoape minor... dar am secretul meu. nu dau gres si daca vreau ceva obtin. chiar daca o bag sub masa. un shot, un cocktail... mai arunc o sticla pe la spate si o conversatie aprinsa! :) in viata de zi cu zi imi place sa fiu la jeans... sa trantesc un tricou curat pe mine... in rest nu ma aranjez prea mult. nu ma simt liber. paradoxal... nu pot sta la munca nearanjat. trebuie sa sclipesc. la job, dupa bar. :) in anglia e mai usor. femeile sunt betive. nu`ti trebuie mari calitati... decat sa fac baututri bune, sa fii pervers, sa tragi bine la sutien cu gheata peste bar. :0 stiu... dar functioneaza. varsta optima 35 de ani. (dar de cele mai multe ori ma opresc la glume ca sunt baiat cuminte).
astea is femeile de bar. stiti ca se zice... ca nevasta e in functie de locul unde o gasesti. de cele mai multe ori.

in viata de zi cu zi insa... totul pare mai greoi... ceea ce imi place. e o joaca mereu. nu stiu ce le atrage. poate zambetul meu stirb si cocoasa. de multe ori sunt intrebat..."cine-i gagica ? sor`ta?" cica nu am fata! :) poate am doar noroc. ;)

razvankyokushin

288 mesaje

Postat pe: 13 Decembrie 2008, ora 16:02

erata: afurisita poezia... nu furisita... si alte greseli de tastatura...!

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 13 Decembrie 2008, ora 16:18

Eu intreb si ma socot,
Daca Ciomu a taiat
Si-apoi n-a mai reparat,
Dansa-i lipa-n inventar,
Omu-i lipsa la cantar,
Oricati € primeste,
Nevasta il paraseste !...

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 13 Decembrie 2008, ora 16:20

afurisita-i D-le Razvan,

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 13 Decembrie 2008, ora 18:42

De la: mytcor, la data 2008-12-13 16:18:25Eu intreb si ma socot,

Daca Ciomu a taiat

Si-apoi n-a mai reparat,

Dansa-i lipa-n inventar,

Omu-i lipsa la cantar,

Oricati € primeste,

Nevasta il paraseste !...

Ca sa vezi - ca totul se reduce la instincte primare. Dar sa consideram calitatile care se cer dupa ce sunt satisfacute "cerintele" primare.

Eu cred ca din comuna primitiva pana acum nu s-a schimbat nimic. Atunci femeia se uita la masculul care avea muschi si stia sa vaneze, sa pescuiasca, sa omoare ursul si sa se bata cu ceilalti masculi ca sa ia pestera cea mai buna. Lu' ala ii facea copii.

Acum - se uita la masculul care ii asigura aceeasi hrana dar din magazine, aceeasi casa, dar nu in munte ci intr-un cartier bun, lu' ala ii face copii, dar nu orice copii - ci din aia care iau lectii de engleza, burse etc. - toate se obtin azi cu bani, nu cu forta fizica. Deci muschii trebuie sa ii aiba pe creier eventual. Sau ma rog, tot pe maini daca cu mainile face el banii.

Si sa nu ziceti ca sunt materialista. Barbatii aleg dupa instinctul ala pe care l-a eliminat dr.Ciomu (de perpetuare a speciei), iar femeile dupa cel de conservare a speciei (ce v-am spus - masculii care pot asigura hrana, adapost, viitorul copiilor).

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 15 Decembrie 2008, ora 12:49

Mie nu-mi plac barbatii cicalitori. (Urasc sa-mi tacane la ureche tot timpul.)
Nu-mi plac nici cei care nu-si cunosc limita la bautura. Nesuferiti.
Si urasc si ma revolt cand aud de femei abuzate fizic fara motiv de jumatatile lor pereche.

dirlo1964

167 mesaje
Oras: Medias

Postat pe: 15 Decembrie 2008, ora 15:22

Uite mi-as dori si eu o femeie perfecta!Sa vina cu mine la meciuri!Sa vina cu mine la pescuit si daca vine sa-si puna singura viermusul in carlig!Sa-mi faca mancarea asa cum o facea mama!Sa nu mai barfeasca la magazin,coafor,net etc.Cand se afla in preajma altei femei sa dicute constructiv nu distructiv cum se intampla de obicei!Sa recunoasca daca greseste!Sa-si recunoasca varsta(la propriu si la figurat)!Sa nu mai dea sfaturi pe care ea nu le aplica!Sa nu o mai doara capul atunci cand trebuie sa faca sex!Sa fie femeie !Exista???Da!In Biblie!

dirlo1964

167 mesaje

Postat pe: 15 Decembrie 2008, ora 15:29

Apropo!O sa vina o vreme,si nu foarte tarziu,cand totzi "barbati perfecti"pe care-i doritzi voi acum ,vor deveni oale si ulcele din cauza "perfectiuni"lor!Aia mai bolovanosi o sa supravietuiasca si voi pe langa ei daca va lepadati de barbatul "perfect"!Si va trebui sa va "lepadati"!

dirlo1964

167 mesaje

Postat pe: 15 Decembrie 2008, ora 15:37

De la: mytcor, la data 2008-12-13 11:10:56

Ca un savant din vremuri vechi
Îmi plimb prin cafenele mutra.
Am pãr în nas ºi în urechi
ªi aduc puþin cu Brahmaputra

Mi-e capul bleg ºi lãtãreþ,
Picioarele: douã prãjine,
ªi-mi pare foarte bine!

Deºi sunt tont ºi fonf ºi slut
ªi am o mascã incolorã
De cimpazeu sau de mamut,
Toate femeile m-adorã.

De sunt urât ºi nãtãfleþ
ªi n-am nici muºchi, nici intestine,
ªi-mi pare foarte bine!

Sunt mare cât un nãpârstoc
ªi poþi sã mã mãsori cu cotul,
Din loje nu mai vãd de loc
ªi în tramvai mã pierd cu totul

ªi aºa cum sunt un fleculeþ
Încât mã poþi în palmã þine
ªi-mi pare foarte bine!

Sunt ºtirb ºi tâmp ºi am pistrui
ªi o aluniþã imbecilã
În loc de nas am un cucui
ªi-s cocârjat ca o gorilã

N-am simpatii ºi n-am dispreþ
ªi n-am nici maniere fine
ªi-mi pare foarte bine!

Am trupul plin de vânãtãi
ªi pe chelie fire creþe
ªi am luat chiar premiul întâi
La un concurs de fumuseþe.

ªi dacã n-am profil semeþ
Nici umeri laþi, nici ºolduri pline,
ªi-mi pare foarte bine!

Când intru în baie voluptos,
Urmat de membrele-mi confuze,
Mã simt atâta de frumos
De parcã aº fi ales de muze.

Mã oglindesc ºi-n mod glumeþ
Mã felicit ºi-mi zic în minte
ªi-mi pare foarte bine!

În fine sunt un specimen
Cum nu-i al doilea sub soare
Port pijama ºi port joben
ªi bãtãturi port la picioare

De n-am la Academie jilþ
ªi n-am smaralde sau rubine
ªi-mi pare foarte bine!

Corect!Ion Pribeagu!Da tot nu te iert ptr. faza cu bonurile!!!

Fosta membra 9am.ro

1714 mesaje

Postat pe: 15 Decembrie 2008, ora 16:39

De la: dirlosan_gheorghe64, la data 2008-12-15 15:22:59Uite mi-as dori si eu o femeie perfecta!Sa vina cu mine la meciuri!Sa vina cu mine la pescuit si daca vine sa-si puna singura viermusul in carlig!Sa-mi faca mancarea asa cum o facea mama!Sa nu mai barfeasca la magazin,coafor,net etc.Cand se afla in preajma altei femei sa dicute constructiv nu distructiv cum se intampla de obicei!Sa recunoasca daca greseste!Sa-si recunoasca varsta(la propriu si la figurat)!Sa nu mai dea sfaturi pe care ea nu le aplica!Sa nu o mai doara capul atunci cand trebuie sa faca sex!Sa fie femeie !Exista???Da!In Biblie!

Vreau un barbat perfect. Sa vina cu mine in magazine si daca vine sa imi care plasele. Sa manance ceea ce gatesc eu, fara mofturi. Sa nu ma barfeasca cu prietenii "cei mai buni". Sa nu se planga. Sa recunoasca cand greseste (si sa-si ceara SCUZE!!). Sa-si recunoasca varsta .Sa nu dea sfaturi pe care nu le aplica. Sa nu fie obosit cand "trebuie" sa faca sex.

Fosta membra 9am.ro

1341 mesaje
Oras: Dej

Postat pe: 15 Decembrie 2008, ora 17:11

Draga Irina...cred ca numai ai tau e obosit cind e vorba de sex.Sau...cind e vorba ca trebuie sa faca sex cu tine.Scuze.Nu vreau sa te supar.Nu ai nici o vina.

Fosta membra 9am.ro

1714 mesaje

Postat pe: 15 Decembrie 2008, ora 17:14

De la: vasix, la data 2008-12-15 17:11:38Draga Irina...cred ca numai ai tau e obosit cind e vorba de sex.Sau...cind e vorba ca trebuie sa faca sex cu tine.Scuze.Nu vreau sa te supar.Nu ai nici o vina.

Nu ma supar Vasix (adica nu ma supar pe tine). Nici pe el.
Ma supar pe barbati, asa..in general.

(Imi place enorm poza cu copilasul!!!)

Fosta membra 9am.ro

1341 mesaje

Postat pe: 15 Decembrie 2008, ora 17:28

Este fetita mea cind avea 5 luni.Acuma are 5 ani si 5 luni.
Da Irina,
Si ,toti ceilalti ,barbatii nu sint perfecti dar nu cer prea multe,in schimb un singur lucru e clar,daca refuza sa faca sex e clar ca ceva se intimpla si nu e din cauza ca e obosit.90% DIN CAZURI e un semnal de alarma in casnicie.
Ce calitati te fac un barbat adevarat in ochii femeilor? Habar n-am..
Citeva idei? Femeilor le plac mitul lui ..Robin hood,Fat frumos...ele sint printese in Turnul de clestar,noi trebuie sa le salvam.
Explicit: sa le descoperim femeia din ele,sa alintam copilul din ele...sa le cucerim in fiecare zi..nu stiu dar e greu..Unii dupa ceva timp abandoneaza.
Parerea mea:femeia este cel mai complex univers posibil
De asta iubesc FEMEIA

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 15 Decembrie 2008, ora 18:21

... cred ca toti cauta calitati si se uita ca nu s-a nascut femeia sau barbatul perfect ... la tinerete, e suficient curatenia, ceva umor, incredere de sine si poti fi oricine (si apreciat) ... viata e simpla si frumoasa cind intervine dragostea ... dupa ce se trece la sex atunci apar pretentiile ... se vrea, se cere, se negociaza totul la singe ... cred ca multi si multe nu au fost invatati ce sa caute si ce sa dea partenerului ... intentionat, s-a sarit peste aceste ''detalii'' de educatie ...
... barbatii si femeile de astazi vor sa primeasca dar nu si sa dea ... reduc totul la sex si gramezi de sentimente luate din revista ... cred ca singura si adevarata diferenta o fac copii ... atunci vezi adevaratele calitati sau marile defecte ale sotiei sau invers ale sotului ... am carat plase, am asteptat ore prin magazine, am incercat rujuri si parfumuri, am facut pe criticul de haine si pantofi feminini (sint expertul familiei acum), am cumparat flori, am mincat mincare gatita necomenstibila, am gonit orice concurenta cind erau doar prieteni si tot ce mi se parea amenintator cind eram tineri casatoriti(gelozie la greu), am cheltuit ultimii bani pe cadouri, ... , am inghitit multe ''pretentii'' ( sigur si ea de la mine) de femeie, dar nimic nu a fost suficient sa ne uneasca mai bine precum copii nostri ... atunci am inceput efectiv sa simtim ceea ce vrea celelalt ... am devenit un tot unitar ... am cistigat foarte mult la capitolul optimism, atitudine pozitiva ... acum putem spune ca ne bucuram de fiecare moment ... chiar daca trec saptamini pina ne vedem ... dar si cind ne vedem iese cu un ''viol groaznic'' ... mai ales ca nu aveam la inceput nici o casa prea mare, orice loc era suficient de bun atita timp cit nu vedeau copii ... HAHAHAHAHA ... ce pofta mi s-a facut ...

Fosta membra 9am.ro

1341 mesaje

Postat pe: 15 Decembrie 2008, ora 18:34

Daca ti s-a facut pofta de sotie atunci...tot respectul.Chiar daca uneori imi esti super antipatic

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 15 Decembrie 2008, ora 19:02

De la: vasix, la data 2008-12-15 18:34:33Daca ti s-a facut pofta de sotie atunci...tot respectul.Chiar daca uneori imi esti super antipatic

... HAHAHAHAHA ... amice, sa spunem ca nu suport spoiala ... atita tot ...

dagaio

1073 mesaje

Postat pe: 15 Decembrie 2008, ora 22:36

Draga vasix,

ai o scumpete de fetita! Sa-ti traiasca sanatoasa, bucuroasa si desteapta!

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 15 Decembrie 2008, ora 22:46

... si-i mai dadu o limba-n ..r ...

razvankyokushin

288 mesaje

Postat pe: 15 Decembrie 2008, ora 22:57

De la: dirlosan_gheorghe64, la data 2008-12-15 15:22:59Uite mi-as dori si eu o femeie perfecta!Sa vina cu mine la meciuri!Sa vina cu mine la pescuit si daca vine sa-si puna singura viermusul in carlig!Sa-mi faca mancarea asa cum o facea mama!Sa nu mai barfeasca la magazin,coafor,net etc.Cand se afla in preajma altei femei sa dicute constructiv nu distructiv cum se intampla de obicei!Sa recunoasca daca greseste!Sa-si recunoasca varsta(la propriu si la figurat)!Sa nu mai dea sfaturi pe care ea nu le aplica!Sa nu o mai doara capul atunci cand trebuie sa faca sex!Sa fie femeie !Exista???Da!In Biblie!

nu as vrea asa o femeie. sincer. pai asta nu e femeie ce zici tu. e sclav si tovaras de betie. nu mersi!

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 15 Decembrie 2008, ora 23:36

De la: razvankyokushin, la data 2008-12-15 22:57:00

nu as vrea asa o femeie. sincer. pai asta nu e femeie ce zici tu. e sclav si tovaras de betie. nu mersi!

... razvane, daca vrei sa treci o singura data pe la primarie, lasa vrajeala cu sclavia, si vezi sa nu te trezesti cu o emancipata pe cap si dupa 2-3 ani de lapte si miere, sa iti maninci(la propriu) ficatii certindu-te cine spala ciorapii (asta in caz ca nu te convinge sa ii duci la maica-ta) ... sau si mai frumos sa te perie de nici nu o sa stii cind ti-a trecut viata si cum ... se pare ca singurul ideal pentru multe este sa respecte cu sfintenie ''sfaturile'' din reviste ... s-ar putea ca o simpla placere, ca pescuitul, sa devina motiv de cearta ... in timp ce tu iti vei reduce ''pretentiile''' ea o sa si le mareasca ...

dagaio

1073 mesaje

Postat pe: 15 Decembrie 2008, ora 23:47

De la: homemarcel, la data 2008-12-15 22:46:52... si-i mai dadu o limba-n ..r ...

homelessmarcel,

eu nu lingusesc pe nimeni. NEVER!
Iubesc copiii si ce i-am dorit fetitei lui vasix, doresc oricarui copil de pe strada.
Ce-i frumos, e frumos!

Daca si tie iti plac copiii, atunci sigur ai gandit la fel.
Numai ca tu esti foarte zgarcit la cuvinte frumoase.
Ce pozitiv esti!

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 15 Decembrie 2008, ora 23:51

De la: dagaio, la data 2008-12-15 23:47:19
De la: homemarcel, la data 2008-12-15 22:46:52... si-i mai dadu o limba-n ..r ...

homelessmarcel,

eu nu lingusesc pe nimeni. NEVER!
Iubesc copiii si ce i-am dorit fetitei lui vasix, doresc oricarui copil de pe strada.
Ce-i frumos, e frumos!

Daca si tie iti plac copiii, atunci sigur ai gandit la fel.
Numai ca tu esti foarte zgarcit la cuvinte frumoase.
Ce pozitiv esti!

... esti falsa ... doggy ... foarte falsa ... o copie jalnica ... parca nu toti copii iti faceau placere ...

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 15 Decembrie 2008, ora 23:54

... si un copil al strazii s-ar usca daca ar ajunge pe mina ta ... ar ajunge ca si tine ... o copie ...

dagaio

1073 mesaje

Postat pe: 15 Decembrie 2008, ora 23:55

Poftim???!!!

Habar nu ai!

dagaio

1073 mesaje

Postat pe: 15 Decembrie 2008, ora 23:57

Hai lasa povestile si joaca-te cu altcineva ca eu nu mai am chef!

Uite!
Sper sa-ti ajunga!

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Ce calitati te fac cu adevarat barbat in ochii femeilor?
Mergi la: