back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Care sunt cartile voastre preferate?

Pagini: << 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

481 mesaje
Postat pe: 15 Martie 2009, ora 21:02

JOIANO,DE LEO TAXIL AI AUZIT?DAR DE CAPITALUL?MOARTE TUTUROR CRESTINILOR DE FORUM!

lerolv4

282 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 15 Martie 2009, ora 21:04

De la: freddythebestman, la data 2009-03-15 20:56:48EXERCTUL PUTERII,NAISMUL SIONIST,PORTOCALELE INTELEPTLOR SIONULUI,ITI AJUNGE SAU MAI FREI,JOANA?

Primul om pe luna....colection
Da alea poate sa existe dar s u n t d o a r m a n i p u l a r i p r e c u m c o n s t i t u t i a.

Fosta membra 9am.ro

481 mesaje
Postat pe: 15 Martie 2009, ora 21:05

I-AUZI JOIANO.FRANCMASONERIA DE LA A LA Z,LOJILE ALBASTRE ALE FRANCMASONERIEI DE RIT SCOTIAN,ANTIC SI ACCEPTAT,MOARTE TRADATORILOR DE NEAM SI TARA!

Fosta membra 9am.ro

481 mesaje
Postat pe: 15 Martie 2009, ora 21:07

JOIANO,CARTI ADEVARATE MEMORIILE LUI RUDOLF HESS,MAIN KAMPF,MOARTE POPILOR DE ORICE RELIGIE!

Fosta membra 9am.ro

481 mesaje
Postat pe: 15 Martie 2009, ora 21:09

RELIGIA E OPIUMUL POPOARELOR!

Fosta membra 9am.ro

481 mesaje
Postat pe: 15 Martie 2009, ora 21:11

I-AUZI JOIANO,CAND INVIE UITARILE DIN NOI,RELATARI DIN PRAGUL MORTII,MOARTE TRADATORILOR DE NEAM SI TARA!

Fosta membra 9am.ro

481 mesaje
Postat pe: 15 Martie 2009, ora 21:13

MOARTE CRESTINILOR!

Fosta membra 9am.ro

6987 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 15 Martie 2009, ora 21:16

De la: freddythebestman, la data 2009-03-15 20:50:38JOIANO,I-AUZI CARTE ADEVARATA SPIONAJ INITIATIC IN MISTERELE MASONILOR,MOARTE TRADATORILOR!GRIJA MARE LA AZAZEL MASONUL DE-SI SPUNE MYTCOR!

mai stiu si eu cate ceva despre masoni....

lerolv4

282 mesaje

Postat pe: 15 Martie 2009, ora 21:16

De la: freddythebestman, la data 2009-03-15 21:07:08JOANA,CARTI ADEVARAT MEMOILE LUI RUDOL HES,MAN AMPF,traiasca PREOTII SI TOTI Romzni Adevarati!

Categoric, nu, adevarata religie nu poate fi opiumul popoarelor! .... Insa, in acelasi timp, "religia" daca e consumata excesiv si nu e inteleasa asa cum ...E TRIST.

lerolv4

282 mesaje

Postat pe: 15 Martie 2009, ora 21:18

TRAIASCA CRESTINII !!!

Fosta membra 9am.ro

6987 mesaje

Postat pe: 15 Martie 2009, ora 21:18

De la: freddythebestman, la data 2009-03-15 20:56:48EXERCITIUL PUTERII,NAZISMUL SIONIST,PROTOCOALELE INTELEPTILOR SIONULUI,ITI AJUNGE SAU MAI VREI,JOIANO?

cred k stiu mai multe despre nazism decat tine....sunt studenta la istorie....ti-as putea chiar recomanda o bibliografie in acest sens....

Fosta membra 9am.ro

481 mesaje
Postat pe: 15 Martie 2009, ora 21:22

IA S-AUZIM JOIANO,CE-TI POATE FATA MINTEA IN AFARA DE CARTILE POPESTI?MOARTE CRESTINILOR!

Fosta membra 9am.ro

6987 mesaje

Postat pe: 15 Martie 2009, ora 21:22

De la: freddythebestman, la data 2009-03-15 21:02:40JOIANO,DE LEO TAXIL AI AUZIT?DAR DE CAPITALUL?MOARTE TUTUROR CRESTINILOR DE FORUM!

nu am citit capitalul,dar am citit *manifestul partidului comunist*(o recomand!!!)
am auzit in schimb si de krtea asta...park in 1859 a fost scrisa...si manifestul in 1848...(eu asa imi amintesc)

dar...stii ce nu inteleg eu?....cum de tu kr ai citit manifestul partidului comunist si citezi la tot pasul mesajul cu kr se sfarseste iti mai permiti sa postezi apoi si mesaje de genul *moarte comunistilor!!!*

Fosta membra 9am.ro

307 mesaje
Oras: Sibiu

Postat pe: 15 Martie 2009, ora 21:24

Fredyy... mai esti aici?

Fosta membra 9am.ro

6987 mesaje

Postat pe: 15 Martie 2009, ora 21:25

De la: freddythebestman, la data 2009-03-15 21:07:08JOIANO,CARTI ADEVARATE MEMORIILE LUI RUDOLF HESS,MAIN KAMPF,MOARTE POPILOR DE ORICE RELIGIE!

main kampf...???...te referi la insemnarile lui hitler pe kr le-a scris cand era in inchisoare?

Fosta membra 9am.ro

481 mesaje
Postat pe: 15 Martie 2009, ora 21:26

PROLETARI DIN TOATE TARILE,UNITI-VA!

Fosta membra 9am.ro

6987 mesaje

Postat pe: 15 Martie 2009, ora 21:26

De la: freddythebestman, la data 2009-03-15 21:22:16IA S-AUZIM JOIANO,CE-TI POATE FATA MINTEA IN AFARA DE CARTILE POPESTI?MOARTE CRESTINILOR!

lsa-ma sa caut pana maine...k sa vin cu o lista....promit k asa o sa fac.....

Fosta membra 9am.ro

2192 mesaje
Postat pe: 16 Martie 2009, ora 09:23

De la: freddythebestman, la data 2009-03-15 20:50:38JOIANO,I-AUZI CARTE ADEVARATA SPIONAJ INITIATIC IN MISTERELE MASONILOR,MOARTE TRADATORILOR!GRIJA MARE LA AZAZEL MASONUL DE-SI SPUNE MYTCOR!

esti....dus! Numai ca ai transformat acest topic despre carti in batjocura la adresa noastra!

Fosta membra 9am.ro

2192 mesaje
Postat pe: 16 Martie 2009, ora 09:25

De la: joanna_dark_2007, la data 2009-03-15 21:25:08
De la: freddythebestman, la data 2009-03-15 21:07:08JOIANO,CARTI ADEVARATE MEMORIILE LUI RUDOLF HESS,MAIN KAMPF,MOARTE POPILOR DE ORICE RELIGIE!

main kampf...???...te referi la insemnarile lui hitler pe kr le-a scris cand era in inchisoare?

Mein Kampf este scrisa de Hitler...dar mare atentie va poate convinge tot ce este scris acolo! Labilii psihici sa nu citeasca, cum ar fi acest frustrat!

Fosta membra 9am.ro

637 mesaje

Postat pe: 16 Martie 2009, ora 09:29

Cred ca a citit toate cartile astea ... considerate de el "adevarate" ... pe vremea cand era in spital .... acum ca a scapat de sub supraveghere , a descoperit forumurile si tine sa-si impartaseasca ... ideile

Caracterul fără înțelepciune poate mult, dar inteligența fără caracter nu valorează nimic - Cicero
Aurelian_Grigoriu

2 mesaje
Oras: Campina

Postat pe: 16 Martie 2009, ora 09:33

Cartile mele preferate...!
Analiza matematica - autor: Marcel Rosculet; Mecanica analitica - autor I. Placinteanu; Manualele de matematica - autor M. Ganga (D-zeu sa-l odihneasca !); Colectia Gazeta Matematica; si...daca o dam pe beletristica, cartile lui Sven Hassel !
Sanatate si, o saptamana buna tuturor !

Fosta membra 9am.ro

2192 mesaje
Postat pe: 16 Martie 2009, ora 09:38

De la: Aurelian_Grigoriu, la data 2009-03-16 09:33:39Cartile mele preferate...!
Analiza matematica - autor: Marcel Rosculet; Mecanica analitica - autor I. Placinteanu; Manualele de matematica - autor M. Ganga (D-zeu sa-l odihneasca !); Colectia Gazeta Matematica; si...daca o dam pe beletristica, cartile lui Sven Hassel !
Sanatate si, o saptamana buna tuturor !

Bravo...

Plopia

29 mesaje

Postat pe: 16 Martie 2009, ora 12:22

Da, si eu mi an luat Osho, si recunosc, am fost dezamagita...practica o filozofie de genul 'bate campii',,,si mi se pare a fi si un misogin....:(

Fosta membra 9am.ro

391 mesaje

Postat pe: 16 Martie 2009, ora 13:37

De la: alinapaun2003, la data 2009-03-16 12:22:37Da, si eu mi an luat Osho, si recunosc, am fost dezamagita...practica o filozofie de genul 'bate campii',,,si mi se pare a fi si un misogin....:(

CE anume ti se pare de genul ''bate campii''?

OSHO,
in
''Intuitia - Cunoasterea de dincolo de sine''
spune urmatoarele:

''Trebuie sa intelegi ce spun, nu sa inveti ce spun ..... Daca e nevoie de vre-un efort, asta dovedeste pur si simplu ca nu ai reusit. Daca vii maine si imi spui ca < < Am inteles ca CUNOASTEREA e un blestem, ca CUNOASTEREA creeaza distanta, dar cum sa ma lepad de ea? > > inseamna ca n-ai reusit. < < CUM > > nu are ce cauta, pentru ca acel < < CUM > > cere si mai multe CUNOASTERE. < < CUM > > cere metode, tehnici, CE trebuie facut.
Putere de patrundere, perspicacitate, e de ajuns; ea nu are nevoie sa fie ajutata de vre-un efort.
.....
Sa fii aici, acum, cu mine - asta vreau sa spun prin atentie. Sa nu fii altundeva. Sa nu compari in minte ce spun eu, cu vechile tale ganduri. Sa nu compari deloc, sa nu judeci. Sa nu judeci inlauntrul tau daca ce spun eu este corect sau gresit, sau cat de corect.
Zilele trecute stateam de vorba cu un cautator. El are calitatea unui cautator, dar il impovareaza cunoasterea. In timp ce vorbeam cu el, ochii i s-au umplut de lacrimi. Inima lui tocmai era pe cale sa se deschida, insa chiar in acel moment a intervenit mintea si a distrus toata frumusetea. Lacrimile care erau pe cale a se rostogoli au disparut. Ochii i s-au uscat. Ce se intamplase? Spusesem ceva cu care nu putea sa fie de acord.
Pana la un anumit punct a fost de acord cu mine. Apoi am spus ceva care era in contradictie cu educatia lui de evreu, care era in contradictie cu Kabbala, si imediat toata energia s-a schimbat. Mi-a spus: ,,Totul e corect. Tot ce spui e corect, insa acest singur lucru - ca Dumnezeu n-are scop, ce existenta este lipsita de tinta - cu asta nu pot sa fiu de acord. Kabbala spune exact contrariul, ea spune ca viata are scop, ca Dumnezeu are intentii, ca el ne conduce spre un anumit destin, ca exista o destinatie. ''
El a ratat acel moment de deschidere a inimii din cauza ca a intervenit comparatia. Ce legatura are Kabbala cu mine? Cand esti cu mine, lasa la o parte tot ce stii despre Kabbala, Yoga, Tantra si asa mai departe. Cand esti cu mine, fii cu mine.Si nu spun sa fii de acord cu mine, retine, nu se pune problema de acord sau dezacord.
Eu nu incerc sa te conving de nimic. Nu incerc sa te convertesc la vre-o teorie, filozofie, dogma, religie. Nu. Eu doar iti impartasesc ce mi s-a intamplat mie si, insasi prin acea impartasire, daca participi, ti se poate intampla si tie. E ceva contagios. Puterea de patrundere transforma.
Cand spun ca CUNOASTEREA e un blestem, tu poti sa fii de acord sau nu, dar atunci ai ratat tot! Trebuie doar sa asculti, sa vezi, sa intri in intregul proces al cunoasterii. Sa intelegi cum creeaza CUNOASTEREA distanta, cum devine CUNOASTEREA o bariera. Sa intelegi ca pe masura ce creste CUNOASTEREA, distanta se mareste. Sa intelegi ca prin CUNOASTERE se pierde inocenta, ca viata devine searbada si plictisitoare, ca misterul se pierde. Misterul dispare din cauza ca ai ideea ca CUNOSTI. Cand CUNOSTI, cum poate exista mister? Misterul e posibil numai cand nu cunosti.
Si, ia aminte, omul nu cunoaste nimic. Tot ce-am adunat noi sunt doar fleacuri.
... ''

Si aicea mie mi-au dat lacrimile.

''Esentialul ramane inaccesibil pentru noi.'' ...
...
''Intelectul e numai o parte a inteligentei. Inteligenta este un fenomen mult mai mare; ea nu contine doar intelect, ci si INTUITIE.''
.....
''POLITICA inseamna un efort de a te dovedi superior. Dar de ce? Pentru ca in adancul sufletului tau te simti inferior.'' ..... ,,Daca intelegi lupta, batalia pentru superioritate, renunti la lupta si spui pur si simplu: < < Eu sunt eu, nici superior, nici inferior.> > Daca stai deoparte si urmaresti intregul spectacol, ai intrat in cea de a doua lume - lumea inteligentei si constiintei.'' .....
.....
,,Omul este exact ca ceapa. Iar arta de a trai consta in a curata ceapa si a ajunge la inima ei.'' .....
.....
,,Ramai permanent in starea de necunoastere. Daca se intampla sa stii ceva, nu face din asta o credinta.'' .....

marian_bd_rotaru

1883 mesaje
Oras: Barlad

Postat pe: 16 Martie 2009, ora 23:09

Constantin Chifane Dragusani : Meridianul Fotbal ( totusi nu are nici o legatura cu fotbalul ) ; Reportaje anacronice , Si eu am descoperit America , Sfidarea faraonilor , Printre sultani , califi si faraoni , Scrisori catre prietenul meu Marco Polo , Inconjurul lumii in 800 de zile , Autralia - Capatul Lumii , Patrimoniul UNESCO , etc .

Fosta membra 9am.ro

2192 mesaje
Postat pe: 16 Martie 2009, ora 23:37

De la: alinapaun2003, la data 2009-03-16 12:22:37Da, si eu mi an luat Osho, si recunosc, am fost dezamagita...practica o filozofie de genul 'bate campii',,,si mi se pare a fi si un misogin....:(

Fosta membra 9am.ro

2192 mesaje
Postat pe: 16 Martie 2009, ora 23:39

De la: i_eirene, la data 2009-03-16 13:37:36

CE anume ti se pare de genul ''bate campii''?

OSHO,
in
''Intuitia - Cunoasterea de dincolo de sine''
spune urmatoarele:

''Trebuie sa intelegi ce spun, nu sa inveti ce spun ..... Daca e nevoie de vre-un efort, asta dovedeste pur si simplu ca nu ai reusit. Daca vii maine si imi spui ca < < Am inteles ca CUNOASTEREA e un blestem, ca CUNOASTEREA creeaza distanta, dar cum sa ma lepad de ea? > > inseamna ca n-ai reusit. < < CUM > > nu are ce cauta, pentru ca acel < < CUM > > cere si mai multe CUNOASTERE. < < CUM > > cere metode, tehnici, CE trebuie facut.
Putere de patrundere, perspicacitate, e de ajuns; ea nu are nevoie sa fie ajutata de vre-un efort.
.....
Sa fii aici, acum, cu mine - asta vreau sa spun prin atentie. Sa nu fii altundeva. Sa nu compari in minte ce spun eu, cu vechile tale ganduri. Sa nu compari deloc, sa nu judeci. Sa nu judeci inlauntrul tau daca ce spun eu este corect sau gresit, sau cat de corect.
Zilele trecute stateam de vorba cu un cautator. El are calitatea unui cautator, dar il impovareaza cunoasterea. In timp ce vorbeam cu el, ochii i s-au umplut de lacrimi. Inima lui tocmai era pe cale sa se deschida, insa chiar in acel moment a intervenit mintea si a distrus toata frumusetea. Lacrimile care erau pe cale a se rostogoli au disparut. Ochii i s-au uscat. Ce se intamplase? Spusesem ceva cu care nu putea sa fie de acord.
Pana la un anumit punct a fost de acord cu mine. Apoi am spus ceva care era in contradictie cu educatia lui de evreu, care era in contradictie cu Kabbala, si imediat toata energia s-a schimbat. Mi-a spus: ,,Totul e corect. Tot ce spui e corect, insa acest singur lucru - ca Dumnezeu n-are scop, ce existenta este lipsita de tinta - cu asta nu pot sa fiu de acord. Kabbala spune exact contrariul, ea spune ca viata are scop, ca Dumnezeu are intentii, ca el ne conduce spre un anumit destin, ca exista o destinatie. ''
El a ratat acel moment de deschidere a inimii din cauza ca a intervenit comparatia. Ce legatura are Kabbala cu mine? Cand esti cu mine, lasa la o parte tot ce stii despre Kabbala, Yoga, Tantra si asa mai departe. Cand esti cu mine, fii cu mine.Si nu spun sa fii de acord cu mine, retine, nu se pune problema de acord sau dezacord.
Eu nu incerc sa te conving de nimic. Nu incerc sa te convertesc la vre-o teorie, filozofie, dogma, religie. Nu. Eu doar iti impartasesc ce mi s-a intamplat mie si, insasi prin acea impartasire, daca participi, ti se poate intampla si tie. E ceva contagios. Puterea de patrundere transforma.
Cand spun ca CUNOASTEREA e un blestem, tu poti sa fii de acord sau nu, dar atunci ai ratat tot! Trebuie doar sa asculti, sa vezi, sa intri in intregul proces al cunoasterii. Sa intelegi cum creeaza CUNOASTEREA distanta, cum devine CUNOASTEREA o bariera. Sa intelegi ca pe masura ce creste CUNOASTEREA, distanta se mareste. Sa intelegi ca prin CUNOASTERE se pierde inocenta, ca viata devine searbada si plictisitoare, ca misterul se pierde. Misterul dispare din cauza ca ai ideea ca CUNOSTI. Cand CUNOSTI, cum poate exista mister? Misterul e posibil numai cand nu cunosti.
Si, ia aminte, omul nu cunoaste nimic. Tot ce-am adunat noi sunt doar fleacuri.
... ''

Si aicea mie mi-au dat lacrimile.

''Esentialul ramane inaccesibil pentru noi.'' ...
...
''Intelectul e numai o parte a inteligentei. Inteligenta este un fenomen mult mai mare; ea nu contine doar intelect, ci si INTUITIE.''
.....
''POLITICA inseamna un efort de a te dovedi superior. Dar de ce? Pentru ca in adancul sufletului tau te simti inferior.'' ..... ,,Daca intelegi lupta, batalia pentru superioritate, renunti la lupta si spui pur si simplu: < < Eu sunt eu, nici superior, nici inferior.> > Daca stai deoparte si urmaresti intregul spectacol, ai intrat in cea de a doua lume - lumea inteligentei si constiintei.'' .....
.....
,,Omul este exact ca ceapa. Iar arta de a trai consta in a curata ceapa si a ajunge la inima ei.'' .....
.....
,,Ramai permanent in starea de necunoastere. Daca se intampla sa stii ceva, nu face din asta o credinta.'' .....

lorduljohn

499 mesaje
Postat pe: 17 Martie 2009, ora 01:50

Cred ca ati lut-o razna , nu ms=ai respectati teme topicului.
In acest moment eu citesc "SOGuNUL" dejames Clavell!

melissza

2475 mesaje
Postat pe: 17 Martie 2009, ora 15:35

mie m-a placut si 'Changi' tot de J.Clavell

marian_bd_rotaru

1883 mesaje
Oras: Barlad

Postat pe: 17 Martie 2009, ora 23:08

Indoglinda ( Oglinda Indiei ) , autor Adelina Patrichi , editura TAJ . Patru volume dispre India de astazi , vazuta prin ochii unui om care stie sa vada .

Pagini: << 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Care sunt cartile voastre preferate?
Mergi la: