back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Rolul femeii in societatea moderna?

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >> Sari la pagina:

razvankyokushin

288 mesaje
Oras: Sibiu

Postat pe: 11 Decembrie 2008, ora 11:36

De la: XXXX, la data 2008-11-24 15:44:33rolul femei este la cratita,nu in firme,reprezentante,trusturi sau politica!!!

sa gandesti asa... ca e bine. ajungi departe fiule. spune-mi si mie cand o gasesti pe proasta aia sa-ti stea la cratita si sa te astepte pe tine cu mancarea calda pe masa cand tu vi dupa 8 ore de lucru. Ia gandeste-te. Ce vri sa iti iei ? nevasta sau sclav? daca vrei sa o ti la cratita de ce nu iti angajezi o menajera... sa-ti faca menajul si sa-ti umple frigiderul?

razvankyokushin

288 mesaje

Postat pe: 11 Decembrie 2008, ora 11:56

sunt rau astazi... selena.. aia nu e poza ta :) insa... asta nu inseamna ca nu poti arta MAI bine decat poza. doar ca nu iti apartine... ca se tot intreba obliografic. de scapat trenul il scapa mai des barbatii spun eu. dar ce stiu eu... un biet pitic muritor? p.s. dar ce ziceti de aia la care nici nu le mai vine... trenul`.(nu vorbesc de oamenii batrani ca ei nu mai pot urca oricum... amrea majoritate. :))

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 11 Decembrie 2008, ora 17:57

hai sa fim seriosi,daca nu am fi noi femeile si inca blonde,barbatii ar sta toata ziua la marginea lacului cu tiparul in mina

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 12 Decembrie 2008, ora 12:13

vad ca sa facut liniste.aceasta-i conditia femei in Romania lui Basescu si a unui guvern de ticalosi ,profitori de analfabetismul politic popular.
VA CONVINE SA CONSIDERATI FEMEIA OBIECT SEXUAL -TREBUIE SA PLATITI !

Fosta membra 9am.ro

1341 mesaje
Oras: Dej

Postat pe: 12 Decembrie 2008, ora 12:48

Sa plateasca ptr ce ? Ca voi va considerati obiecte sexuale? Dar noi ce suntem? O masina de facut bani ptr care platiti cu sex. Servici contra servici.Altfel ce pretentii as putea avea de la una ca tine? Daca angajatele mele ar veni in....goala bineinteles ca le-as considera obiecte sexuale.Ca doar nu sintem de piatra.Da,ar fi egalitate si respect daca si noi barbatii am veni in ...goala.Dar daca noi venim la costum si una ca tine vine si blonda si aproape dezbracata de ce sa-mi cer respect si...mai stiu eu ce.
Respecta-te pe tine si apoi cere respect.Goliciunea inseamna intimitate .Intimitatea cere respect.Dar ..una ca tine ce intimitate mai are?
Deci..rolul tau?Ca femeie ?In societatea moderna?
Oare? Vad destule...ca tine,vinzindu-se ptr o bautura si un pachet de tigari.
Chiar personal nu imi convine ca femeia SE VREA obiect sexual caci nu aveti pudoare,nu aveti rusine,nu aveti nimic care sa impuna respect.
Nu societatea,VOI nu vreti respect.

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 12 Decembrie 2008, ora 16:42

bsatesaturi,esti periculoasa rau,dar nu ma tentezi,am destule belele,am fost si eu odata pacalit ,e bine totusi ca tii la statutul blondelor,oricum daca si mascai cum este manechinul,cauta-ti un columbean mai puriu,nu aici pe forum

dagaio

1073 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 12 Decembrie 2008, ora 19:14

De la: bsatesaturi, la data 2008-12-12 12:13:23vad ca sa facut liniste.aceasta-i conditia femei in Romania lui Basescu si a unui guvern de ticalosi ,profitori de analfabetismul politic popular.
VA CONVINE SA CONSIDERATI FEMEIA OBIECT SEXUAL -TREBUIE SA PLATITI !

Draga bsatesaturi,

conditia femeii este asa cum este. Trebuie sa lupti cu privirea inainte, cu arme inteligente si nu e nevoie sa te umilesti.
Femeia nu este un obiect sexual si asta trebuie sa o demonstrezi tu. Nu demonstrezi fiind tocmai ceea ce nu iti place!

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 13 Decembrie 2008, ora 11:41

O casnicie esuata greu se mai reface,mai ales cind la mijloc exista si un copil.Dar femeia singura are datoria sa mai incerce.Cu ce pret ?

parcasviu

111 mesaje
Oras: Targoviste

Postat pe: 13 Decembrie 2008, ora 17:19

Depinde de femeie,totul este sa-si asigure o locuinta,pentru ea si copil(copii)sa-si vada de serviciu ,de afacer daca sint,sa chibzuiasca si sa concluzioneze corect dece nu a mers casnicia.Odata va fi descoperita de un alt barbat,asupra caruia sa priveasca mai atenta si viata continua

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 13 Decembrie 2008, ora 18:57

La pretul pietei, @ dagaio capitalism ,n-ai ce-i face !

beducubmw

8 mesaje
Postat pe: 13 Decembrie 2008, ora 21:46

giustoooooooo...!

beducubmw

8 mesaje
Postat pe: 13 Decembrie 2008, ora 21:59

AZAZEL...SI AICI...? BRAVOOO...SI LA CAT MAI MULTE TRENURI,NE PIERDUTE!

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 14 Decembrie 2008, ora 11:56

Vai di mini si di mini, ...situatiunea s-o cracanat rau di tat...
...acusica , ce sa mai, tarnosite-ar.dansul Azazeal, c-aghia asteapta sa-si lepede pachestile inca de la intrare

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 14 Decembrie 2008, ora 16:55

tema era despre rolul femei si a-ti dato in politica.oricum si oriunde pe acest pamint femeia este baza,femeia procreiaza ,creste copii,munceste mult sa-l educe pe barbat.daca nu ar fi femeia ,barbatul nu sar sinchisi sa iasa din anonimat,numai de dragul femeii vrea sa se afirme in societatea in care traieste.in acest secol,femeia trebuie sa se realizeze profesional sa-si asigure conditia materiala ,ca in nadejdea barbatului slaba speranta,mai ales de cind au aparut gonflabele si in Romania

Fosta membra 9am.ro

1714 mesaje

Postat pe: 14 Decembrie 2008, ora 18:01

De la: kseniasukinova_yahoo_com, la data 2008-12-14 16:55:20 tema era despre rolul femei si a-ti dato in politica.oricum si oriunde pe acest pamint femeia este baza,femeia procreiaza ,creste copii,munceste mult sa-l educe pe barbat.daca nu ar fi femeia ,barbatul nu sar sinchisi sa iasa din anonimat,numai de dragul femeii vrea sa se afirme in societatea in care traieste.in acest secol,femeia trebuie sa se realizeze profesional sa-si asigure conditia materiala ,ca in nadejdea barbatului slaba speranta,mai ales de cind au aparut gonflabele si in Romania

Ksenia, super poza, super simpatic comentariu
"in nadejdea barbatului slaba speranta".
De unde esti?

kseniasukinova

18 mesaje

Postat pe: 14 Decembrie 2008, ora 22:37

De la: marinescuirina, la data 2008-12-14 18:01:07
De la: kseniasukinova_yahoo_com, la data 2008-12-14 16:55:20 tema era despre rolul femei si a-ti dato in politica.oricum si oriunde pe acest pamint femeia este baza,femeia procreiaza ,creste copii,munceste mult sa-l educe pe barbat.daca nu ar fi femeia ,barbatul nu sar sinchisi sa iasa din anonimat,numai de dragul femeii vrea sa se afirme in societatea in care traieste.in acest secol,femeia trebuie sa se realizeze profesional sa-si asigure conditia materiala ,ca in nadejdea barbatului slaba speranta,mai ales de cind au aparut gonflabele si in Romania

Ksenia, super poza, super simpatic comentariu
"in nadejdea barbatului slaba speranta".
De unde esti?
multumesc de apreciere ,dar eu provin din Siberia ,studiez de 3 ani in Romania si nu inteleg psihologia femeilor romance.Trebuie sa fie demne sa-si mpuna punctul de vedere

Fosta membra 9am.ro

763 mesaje
Oras: Buzau

Postat pe: 15 Decembrie 2008, ora 07:25

De la: , la data 2008-12-14 16:55:20 tema era despre rolul femei si a-ti dato in politica.oricum si oriunde pe acest pamint femeia este baza,femeia procreiaza ,creste copii,munceste mult sa-l educe pe barbat.daca nu ar fi femeia ,barbatul nu sar sinchisi sa iasa din anonimat,numai de dragul femeii vrea sa se afirme in societatea in care traieste.in acest secol,femeia trebuie sa se realizeze profesional sa-si asigure conditia materiala ,ca in nadejdea barbatului slaba speranta,mai ales de cind au aparut gonflabele si in Romania

Dana P

P.S.Scuze, nu am timp acum, dar mai tarziu o sa-mi scriu si eu parerea.

Insusirea este numita perseverenta cand este folosita pentru o cauza buna si incapatanare daca e pusa in slujba unei cauze rele. (Lawrence Sterne)
NESIMTITUL

786 mesaje
Oras: Cluj

Postat pe: 15 Decembrie 2008, ora 18:26

ai dreptate ksenia,femeia nu are menirea doar sai frece scula barbatului,ea are multiple responsabilitati in mentinerea unui climat favorabil in familie ,in educatia copiilor.Este adevarat ca familia este celula de baza a societatii in care femeia este factorul mobilizator pentru barbat .

razvankyokushin

288 mesaje

Postat pe: 15 Decembrie 2008, ora 23:29

pai da...! si barbatul ce rol are? nu am nimic cu femeia ... doar o iubesc... dar cred ca exageram putin cu ridicatul asta in slavi. imediat trebuie sa va ridicam statui la unele de pe forum...! bagati la cap... nici femeia si nici barbatul nu pot trai unul fara celalalt... oricat de destepte va tineti voi dragelor. macar noi recunoastem... voi inca sunteti la faza de negare. nu`i nimic... eu am rabdare! :) VA IUBESC!

Fosta membra 9am.ro

1491 mesaje

Postat pe: 16 Decembrie 2008, ora 16:58

ai dreptate ksenia,femeia nu are menirea doar sai frece scula barbatului,ea are multiple responsabilitati in mentinerea unui climat favorabil in familie ,in educatia copiilor.Este adevarat ca familia este celula de baza a societatii in care femeia este factorul mobilizator pentru barbat
zici tu cifra66.

Pai daca femeia i-i freaca scula barbatului, asa cum te exprimi tu, atunci cand vrea el si cand vrea el, se cheama ca ea se achita de mentinerea unui climat favorabil in familie si reprezinta totodata si factorul mobilizator pentru barbat. De la sex si ambitii idioate si de o parte si de alta pleaca toate neintelegerile si scandalurile dintr-o familie.
Daca cei doi se dau, amandoi, jos din pat, multumiti si-si zambesc si se saruta, in familia aia e pace si armonie.
Daca femeia considera la un moment dat sexul drept un premiu care se ofera daca ea primeste ceva in schimb, atunci s-a dus dracului sandramaua...
In rest, povesti nemuritoare.... NU exista dragoste platonica si iubire fara sex ....

Acum nu e momentul !
Fosta membra 9am.ro

763 mesaje

Postat pe: 16 Decembrie 2008, ora 19:40

Rolul femeii in societatea moderna

Femeile sunt dadacele noastre in copilarie, tovarasele noastre in vremea maturitatii, sprijinul nostru la batranete, consolarea noastra in nenorociri si victimele noastre in toate timpurile. Robert Sabatier

Dana P

Insusirea este numita perseverenta cand este folosita pentru o cauza buna si incapatanare daca e pusa in slujba unei cauze rele. (Lawrence Sterne)
Fosta membra 9am.ro

763 mesaje

Postat pe: 16 Decembrie 2008, ora 20:14

Rolul femeii in societatea moderna

Nivelul de cultura este determinat de atitudinea fata de femeie. Maxim Gorky

Din dragoste pentru femeie s-a nascut tot ce e mai frumos pe lume. Maxim Gorky

Dana P

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 16 Decembrie 2008, ora 22:56

De la: cifra66, la data 2008-12-15 18:26:58 ai dreptate ksenia,femeia nu are menirea doar sai frece scula barbatului,ea are multiple responsabilitati in mentinerea unui climat favorabil in familie ,in educatia copiilor.Este adevarat ca familia este celula de baza a societatii in care femeia este factorul mobilizator pentru barbat .

trebuie sa frece scula barbatului daca merita daca nu sa se ocupe mai mult de ea,ca barbatul uita

dagaio

1073 mesaje

Postat pe: 17 Decembrie 2008, ora 02:48

De la: pasadro, la data 2008-12-16 20:14:46Rolul femeii in societatea moderna

Nivelul de cultura este determinat de atitudinea fata de femeie. Maxim Gorky

Din dragoste pentru femeie s-a nascut tot ce e mai frumos pe lume. Maxim Gorky

Dana P

MULTUMESC, draga pasadro, pentru aceste citate intelepte!

LYLYKAE

309 mesaje

Postat pe: 17 Decembrie 2008, ora 12:21

FEMEIA ARE ACELASI ROL CA SI BARBATUL,IN PLUS EA ARE GRIJA SI DE BARBAT

http://www.youtube.com/watch?v=0a9a9W96ac0
Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 17 Decembrie 2008, ora 15:48

De la: mielusica, la data 2008-12-17 12:21:29 FEMEIA ARE ACELASI ROL CA SI BARBATUL,IN PLUS EA ARE GRIJA SI DE BARBAT

reciproca nu-i valabila ????...

Fosta membra 9am.ro

1491 mesaje

Postat pe: 18 Decembrie 2008, ora 11:02

Ba e valabila, dar iar s-au regrupat niste feministe si bat campii. A mai aparut si una din Siberia care, cica, e la studii aici si ne trage si asta de urechi.
Aveti barbati razboinicelor ?
Le aratati ce scrieti voi aici despre ei ?
"Cine pune mai presus femeia sau barbatul din acest cuplu, e un mare idiot !"
citat din mine.

Cotofenelor, nu mai reluati povestea cu discriminarea femeilor....
Daca ziceti ca voi ne purtati in pantece, ne educati, ne cresteti, ne, aia, ne ailalta ... n-ar fi cazul sa va asumati raspunderea pentru cat suntem de tampiti, nenorociti, idioti, etc .... ?
De asta ce mai ziceti, vrajitoarelor ?

Acum nu e momentul !
kseniasukinova

18 mesaje

Postat pe: 18 Decembrie 2008, ora 12:43

draga ATOTPUTERNICULE,nu ar fi problema ca sinteti timpiti,nenorociti,idioti etc,totul este cauza ca stati tot timpul cu gindul la portita pe unde a-ti venit pe lume.Si asta nu ar fi o problema rea daca intre timp a-ti invata sa fiti civilizati,sa stiti sa dezmerdati sa mingiiati sa iubiti,sa fiti mai putin ipocriti si mincinosi

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 18 Decembrie 2008, ora 20:40

uite ca ksenia le spune mai clar,barbatii sint tot timpul cu gindul la cotaiala,rare exemplare se ingrijesc si de statutul consoartei si al copiilor

dagaio

1073 mesaje

Postat pe: 18 Decembrie 2008, ora 22:21

Chiar ca e mare ipocrizie pe aici......

Nu-i asa, atotputernicule?

Tu vorbesti despre femeie ca e asa si asa si etc..... aaaaa si vrajitoare ca apoi tot tu sa spui sa ne fereasca sfantul sa nu credem in egalitate.
Nici unul sa nu fie mai sus decat altul, dar barbatul sa fie totusi putin superior ca asa ii sta mai bine! Asa-i, atotputernicule?

Posibil ca multi barbati nici nu realizeaza cat sunt de ipocriti, sau posibil unii ( aia mai inteligenti putin ) sa se joace cu asta sa mai indoctineze pe ici pe colo vreo fetita/femeie naiva.

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului ROLUL FEMEII IN SOCIETATEA MODERNA?
Mergi la: