Info
x
Rolul femeii in societatea moderna?
|
Tramp 9944 mesaje Membru din: 16/08/2010 |
Postat pe: 13 Iulie 2011, ora 09:22
De la: VIOLETA_IS, la data 2011-07-13 08:59:14De la: gabigabi, la data 2011-07-13 08:37:06De la: gabymarinescu_pulsar, la data 2011-07-12 19:03:37Rolul femeii in societatea moderna creste corespunzator cu ...scaderea celui din familie....se inmultesc divorturile pe masura ce apar femei tot mai "independente"dpdvd al caracterului. Si cu celalalt umar ,ce faceau...................
|
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 13 Iulie 2011, ora 09:27
De la: Tramp, la data 2011-07-13 09:22:54De la: VIOLETA_IS, la data 2011-07-13 08:59:14De la: gabigabi, la data 2011-07-13 08:37:06De la: gabymarinescu_pulsar, la data 2011-07-12 19:03:37Rolul femeii in societatea moderna creste corespunzator cu ...scaderea celui din familie....se inmultesc divorturile pe masura ce apar femei tot mai "independente"dpdvd al caracterului. pe celalalt umar se sprijina si barbatul si familia !....la cit e de incarcata, saraca, i-ar mai trebui vreo 2-3 umeri : ptr. sacosa, geanta si pacea lumii
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 13 Iulie 2011, ora 09:31
De la: gabigabi, la data 2011-07-13 09:27:13De la: Tramp, la data 2011-07-13 09:22:54De la: VIOLETA_IS, la data 2011-07-13 08:59:14De la: gabigabi, la data 2011-07-13 08:37:06De la: gabymarinescu_pulsar, la data 2011-07-12 19:03:37Rolul femeii in societatea moderna creste corespunzator cu ...scaderea celui din familie....se inmultesc divorturile pe masura ce apar femei tot mai "independente"dpdvd al caracterului. Nu-i mai confortabil un helicopter al SERI-ului?
|
Postat pe: 13 Iulie 2011, ora 09:35
De la: Tramp, la data 2011-07-13 09:31:45De la: gabigabi, la data 2011-07-13 09:27:13De la: Tramp, la data 2011-07-13 09:22:54De la: VIOLETA_IS, la data 2011-07-13 08:59:14De la: gabigabi, la data 2011-07-13 08:37:06De la: gabymarinescu_pulsar, la data 2011-07-12 19:03:37Rolul femeii in societatea moderna creste corespunzator cu ...scaderea celui din familie....se inmultesc divorturile pe masura ce apar femei tot mai "independente"dpdvd al caracterului. ehehehee, ba da , dar ne cam incurcam la maruntisul ala de 2.500 euroi ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 15 Iulie 2011, ora 09:11
Rolul femeiei in societatea moderna , este,sa ajunga PRESEDINTELE ROMANIEII si basescu Premier!
|
Fosta membra 9am.ro 211 mesaje Membru din: 8/07/2011 |
Postat pe: 15 Iulie 2011, ora 11:07
De la: oLady, la data 2011-07-12 15:49:43 My Lady My Lady .... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 15 Iulie 2011, ora 11:22
De la: Tramp, la data 2011-07-13 09:22:54De la: VIOLETA_IS, la data 2011-07-13 08:59:14De la: gabigabi, la data 2011-07-13 08:37:06De la: gabymarinescu_pulsar, la data 2011-07-12 19:03:37Rolul femeii in societatea moderna creste corespunzator cu ...scaderea celui din familie....se inmultesc divorturile pe masura ce apar femei tot mai "independente"dpdvd al caracterului. nu făceau nimic, că dacă țin eu bine minte ... parcă mergeau "șold la șold" Raporteaza abuz de limbaj |
|
eugenb 1794 mesaje Membru din: 8/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 16 Iulie 2011, ora 00:27
Bărbatul nu este împlinit, până nu se căsătorește. După aceea e terminat !
|
|
|
|
Postat pe: 16 Iulie 2011, ora 19:18
De la: eugenb, la data 2011-07-16 00:27:36Bărbatul nu este împlinit, până nu se căsătorește. După aceea e terminat ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 17 Iulie 2011, ora 09:01
De la: eugenb, la data 2011-07-16 00:27:36Bărbatul nu este împlinit, până nu se căsătorește. După aceea e terminat ! pai, pe undeva e corect : dupa ce s-a implinit, a terminat cu constructia de sine prin completare cu femeia sa !
|
Postat pe: 17 Iulie 2011, ora 22:36
Desi barbatii se pricep mult mai bine la minciuni, femeile sunt diferite. De multe ori acestea stiu sa minta mult mai bine si mult mai subtil.
Iata cele mai intalnite 7 minciuni spuse de o femeie: Acesta este numarul meu de telefon. Aceasta este prima minciuna pe care o femeie in vata sa o spuna cand merge intr-un club. Oare chiar se asteapta barbatii sa le intinzi numere reale de telefon pe servetele umede? In nici un caz. Nu ma supar daca tu mergi. Barbatii vor sa petreaca timp cu prietenii, la o bere, in club sau la o petrecere fara partenera. Pentru a primi insa unda verde vin cu replica: vrei sa mergi si tu cu mine? Bineinteles, vei spune nu, insa vei spera ca el sa ramana cu tine acasa. Am doar 50 de kilograme. Cine este nebun sa spuna lumii cate kilograme cantareste? Este o minciuna nevinovata care nu ar fi fost inventata daca unele persoane ar avea bunul simt sa nu intrebe asa ceva. Am doar 29 de ani. Toata lumea stie ca femeile isi ascund varsta. Oare este adevarat? Da si nu. Depinde foarte mult momentul in care a fost intrebata si persoana care o intreaba. Daca o femeie se simte bine in pielea ei, nu are motive sa minta cu privire la varsta ei. Ce nu-mi place la sex? Secret. Femeile au un defect foarte grav: ascund intotdeauna lucrurile pe care nu el suporta in timpul unei partide de sex. De cele mai multe ori cand sunt intrebate: ti-a placut, ele raspund rapid si fara urma de regret: a fost minunat. Asteapta un minut. Daca auzi din gura unei femei aceasta expresie in timp ce se imbraca sau se machiaza, este cazul sa-ti iei un ziar pentru ca un minut nu este niciodata un minut. Nu stiu. Ah, nu-i asa ca recunoaste-ti aceasta mica expresie? Unde vrei sa mancam diseara? Nu stiu. Ce film vrei sa vedem? Nu stiu. Acestea fiind exemplele usoare. De obicei femeile evita raspunsurile la intrebari complicate cu acest simplu: nu stiu. P.S. Persoanele prezente le excludem ... sau nu ?! Hai ca am glumit ! Luati-o ca pe o gluma va rog ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 17 Iulie 2011, ora 23:23
De la: eugenb, la data 2011-07-17 22:36:59Desi barbatii se pricep mult mai bine la minciuni, femeile sunt diferite. De multe ori acestea stiu sa minta mult mai bine si mult mai subtil. De ce să le excludem? ce-i cu discriminarea asta? Am glumit, bineînțeles!
|
Fosta membra 9am.ro 23741 mesaje Membru din: 25/04/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 18 Iulie 2011, ora 08:34
De la: eugenb, la data 2011-07-17 22:36:59Desi barbatii se pricep mult mai bine la minciuni, femeile sunt diferite. De multe ori acestea stiu sa minta mult mai bine si mult mai subtil. Comentarii de femeie: - Desi barbatii se pricep mult mai bine la minciuni, femeile sunt diferite. De multe ori acestea stiu sa minta mult mai bine si mult mai subtil. ...aici e o contradictie evidenta sau o supralicitare? - si unii si altele mint mult mai bine [/quote] Acesta este numarul meu de telefon. Aceasta este prima minciuna pe care o femeie in vata sa o spuna cand merge intr-un club. Oare chiar se asteapta barbatii sa le intinzi numere reale de telefon pe servetele umede? In nici un caz.[/quote] Eu la asta nu ma pot referi, analizez direct pe text.. Deci femeia minte ca ala-i numarul ei de telefon, dar nici barbatul nu se asteapta sa fie real? si atunci care-i spilul? si de ce e asta prima dintre minciuni? femeile care frecventeaza locurile alea nu fac parte din majoritatea feminina. [quote] Nu ma supar daca tu mergi. Barbatii vor sa petreaca timp cu prietenii, la o bere, in club sau la o petrecere fara partenera. Pentru a primi insa unda verde vin cu replica: vrei sa mergi si tu cu mine? Bineinteles, vei spune nu, insa vei spera ca el sa ramana cu tine acasa.[quote] Evident, ii arat ca sunt o doamna si nu-i limitez libertatea, iar el, nesimtitul chiar se duce?!!?!?! ahhh ce-o sa ma doara capul o saptamana [quote] Am doar 50 de kilograme. Cine este nebun sa spuna lumii cate kilograme cantareste? Este o minciuna nevinovata care nu ar fi fost inventata daca unele persoane ar avea bunul simt sa nu intrebe asa ceva.[quote] Corect aici! S-au dus bunele maniere, pana si doctorul intreaba [quote] Am doar 29 de ani. Toata lumea stie ca femeile isi ascund varsta. Oare este adevarat? Da si nu. Depinde foarte mult momentul in care a fost intrebata si persoana care o intreaba. Daca o femeie se simte bine in pielea ei, nu are motive sa minta cu privire la varsta ei. [quote] Oarecum corect si aici. Copii mei imi fac tortul de ziua mea si mai intreba sagalnic, ,,cu lumanarile cum facem mami, 25 ca de obicei?" As interveni cu un sfat pentru barbatii galanti: E foarte placut pentru o femeie sa observati ca e frumoasa. Nu stricati placerea cu precizari inutile. Cum arfi ,,pentru varsta dumneavoastra" [quote] Ce nu-mi place la sex? Secret. Femeile au un defect foarte grav: ascund intotdeauna lucrurile pe care nu el suporta in timpul unei partide de sex. De cele mai multe ori cand sunt intrebate: ti-a placut, ele raspund rapid si fara urma de regret: a fost minunat.[quote] Asta este intelepciune nu defect foarte grav. Barbatul e o fiinta atat de gingasa, incat daca-l inhibi nu mai obtii nici atat. [quote] Asteapta un minut. Daca auzi din gura unei femei aceasta expresie in timp ce se imbraca sau se machiaza, este cazul sa-ti iei un ziar pentru ca un minut nu este niciodata un minut. [quote] ....si ce vrei sa-ti spuna? asteapta o ora si 45 de minute? [quote]Nu stiu. Ah, nu-i asa ca recunoaste-ti aceasta mica expresie? Unde vrei sa mancam diseara? Nu stiu. Ce film vrei sa vedem? Nu stiu. Acestea fiind exemplele usoare. De obicei femeile evita raspunsurile la intrebari complicate cu acest simplu: nu stiu.[quote] Hai sa-ti traduc. Acest ,,nu stiu", inseamna de fapt in jargon barbatesc, ,,mi se rupe. N-am nici un chef oricum, asa ca mergem unde vrei tu de data asta." [quote] P.S. Persoanele prezente le excludem ... sau nu ?! Hai ca am glumit ! Luati-o ca pe o gluma va rog ! [/quote] Si eu am glumit ...un pic Raporteaza abuz de limbaj
Nu te teme ca ai prea mult bun simt
|
|
Postat pe: 18 Iulie 2011, ora 14:59
De la: Ingrid, la data 2011-07-18 08:34:27De la: eugenb, la data 2011-07-17 22:36:59Desi barbatii se pricep mult mai bine la minciuni, femeile sunt diferite. De multe ori acestea stiu sa minta mult mai bine si mult mai subtil. Acesta este numarul meu de telefon. Aceasta este prima minciuna pe care o femeie in vata sa o spuna cand merge intr-un club. Oare chiar se asteapta barbatii sa le intinzi numere reale de telefon pe servetele umede? In nici un caz.[/quote] Eu la asta nu ma pot referi, analizez direct pe text.. Deci femeia minte ca ala-i numarul ei de telefon, dar nici barbatul nu se asteapta sa fie real? si atunci care-i spilul? si de ce e asta prima dintre minciuni? femeile care frecventeaza locurile alea nu fac parte din majoritatea feminina. [quote] Nu ma supar daca tu mergi. Barbatii vor sa petreaca timp cu prietenii, la o bere, in club sau la o petrecere fara partenera. Pentru a primi insa unda verde vin cu replica: vrei sa mergi si tu cu mine? Bineinteles, vei spune nu, insa vei spera ca el sa ramana cu tine acasa.[quote] Evident, ii arat ca sunt o doamna si nu-i limitez libertatea, iar el, nesimtitul chiar se duce?!!?!?! ahhh ce-o sa ma doara capul o saptamana [quote] Am doar 50 de kilograme. Cine este nebun sa spuna lumii cate kilograme cantareste? Este o minciuna nevinovata care nu ar fi fost inventata daca unele persoane ar avea bunul simt sa nu intrebe asa ceva.[quote] Corect aici! S-au dus bunele maniere, pana si doctorul intreaba [quote] Am doar 29 de ani. Toata lumea stie ca femeile isi ascund varsta. Oare este adevarat? Da si nu. Depinde foarte mult momentul in care a fost intrebata si persoana care o intreaba. Daca o femeie se simte bine in pielea ei, nu are motive sa minta cu privire la varsta ei. [quote] Oarecum corect si aici. Copii mei imi fac tortul de ziua mea si mai intreba sagalnic, ,,cu lumanarile cum facem mami, 25 ca de obicei?" As interveni cu un sfat pentru barbatii galanti: E foarte placut pentru o femeie sa observati ca e frumoasa. Nu stricati placerea cu precizari inutile. Cum arfi ,,pentru varsta dumneavoastra" [quote] Ce nu-mi place la sex? Secret. Femeile au un defect foarte grav: ascund intotdeauna lucrurile pe care nu el suporta in timpul unei partide de sex. De cele mai multe ori cand sunt intrebate: ti-a placut, ele raspund rapid si fara urma de regret: a fost minunat.[quote] Asta este intelepciune nu defect foarte grav. Barbatul e o fiinta atat de gingasa, incat daca-l inhibi nu mai obtii nici atat. [quote] Asteapta un minut. Daca auzi din gura unei femei aceasta expresie in timp ce se imbraca sau se machiaza, este cazul sa-ti iei un ziar pentru ca un minut nu este niciodata un minut. [quote] ....si ce vrei sa-ti spuna? asteapta o ora si 45 de minute? [quote]Nu stiu. Ah, nu-i asa ca recunoaste-ti aceasta mica expresie? Unde vrei sa mancam diseara? Nu stiu. Ce film vrei sa vedem? Nu stiu. Acestea fiind exemplele usoare. De obicei femeile evita raspunsurile la intrebari complicate cu acest simplu: nu stiu.[quote] Hai sa-ti traduc. Acest ,,nu stiu", inseamna de fapt in jargon barbatesc, ,,mi se rupe. N-am nici un chef oricum, asa ca mergem unde vrei tu de data asta." [quote] P.S. Persoanele prezente le excludem ... sau nu ?! Hai ca am glumit ! Luati-o ca pe o gluma va rog ! [/quote] Si eu am glumit ...un pic [/quote]
|
Postat pe: 19 Iulie 2011, ora 00:28
Femeile sunt ca medaliile olimpice : trebuie să lupți pentru ele apoi îți atârnă de gât o viață întreagă.
Obs. Sotia mea daca ar citi asta ... ar fi de parere contrara cu mine
|
Postat pe: 19 Iulie 2011, ora 09:22
De la: eugenb, la data 2011-07-19 00:28:54Femeile sunt ca medaliile olimpice : trebuie să lupți pentru ele apoi îți atârnă de gât o viață întreagă. Dupa datele unei companii ENGLEZE,in urma unui sondaj a reiesit ca:In ultima perioada Mai multe Femei se lupta sa intre in gratiile unui Barbat!
|
Postat pe: 19 Iulie 2011, ora 18:06
De la: eugenb, la data 2011-07-19 00:28:54Femeile sunt ca medaliile olimpice : trebuie să lupți pentru ele apoi îți atârnă de gât o viață întreagă. nici tu nu crezi asta, caci te-am admirat cind ai vorbit despre sotia ta, spunindu-ne cit de mult te-a sprijinit in lupta ta cu boala ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 19 Iulie 2011, ora 19:08
Asa este ... dar sa dam Cezarului ce este al lui ...
Altfel ... ne dispar (unii) barbati de pe acest site ... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 19 Iulie 2011, ora 19:11
Poate pe unii (unele) ii (le) intereseaza si asta :
Casatoria, familia, divortul si partajul in noul Cod civil e-juridic.manager.ro/articole/casatoria-familia-divortul-si-part... P.S. In zilele de astazi ... orice este posibil (din pacate sau din fericire - binenteles) ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|

Da, corect!
Daca am calculat eu bine , ziua ei e pe 15 (?) , zi in care agenda nu-mi va permite sa va onorez
p'acilea cu prezenta ...Am verificat si se deschide
Dupa datele unei companii ENGLEZE,in urma unui sondaj a reiesit ca:In ultima perioada Mai multe Femei se lupta sa intre in gratiile unui Barbat!