back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Rolul femeii in societatea moderna?

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >> Sari la pagina:

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 7 Decembrie 2008, ora 15:06

ce nu am dreptate AZ ,ce este rau so spunem,cit sa rabde o femeie si pe urma daca scapa trenul tot femeia este de vina ?

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 7 Decembrie 2008, ora 15:10

Mai cumva voi sunteti cu totii musulmani, ati cresut si v-ati format pe langa ei?
In special barbatii care afirma ca rolul femeii este la cratita si eventual ii recomanda sa paseasca in spatele batbatului cu capul in pamant. Mai ramane problema voalului, doar ca aici apare o mare problema. Dupa cine o sa va mai uitati vara pe strada ori plaja?

obliografic

1094 mesaje
Postat pe: 7 Decembrie 2008, ora 15:25

pasadro, cu o parte din ele sunt de acord, cu o parte nu, sursa textului este exacta. Sa comentam pe fragmente cu ce sunt eu de acord.

Oare de ce femeile imbracandu-se ca barbatii, cu tunsoarea barbatilor, cred ca sunt atractive barbatilor? Tot ce poate o astfel de femeie sa atraga sunt dorintele de baza ale ticaloseniei din barbat.

Cu textul de mai sus sunt cu totul de acord,

Fetele lor sunt necajite, obosite inainte de vreme, fete pe care tooata frumusetea feminina s-a pierdut de mult si a trebuit sa fie inlocuita cu o "frumusete" artificiala - machiajul

Iar sunt de acord aici,

De ce femeile urmeaza uratenia hainelor barbatilor? Pantalonii, numiti in greaca "frankopantaloni", pantalonii francezilor,

Si aici sunt de acord,

O, femeie, revino-ti in fire, si facand aceasta poti salva barbatul din oroarea in care el a impins lumea, inca il mai poti salva pe el, care depinde de tine pentru bun simt si judecata intuitiva, si astfel vei salva lumea. "

Si aici sunt de acord,

Am citit acest subiect acum un an( daca imi aduc aminte bine tot pe tema pe care o discutam cu niste prieteni ), credema ca am citit cam de 3 ori si abia am putut intelege intradevar cam ce vrea sa zica, si pe buna dreptate multe dintre femei sau schimbat foarte mult, le lipseste acea feminatate, acel zambet fermecator, si multe altele,?????????????

Femeia moderna,ea este sensibila si dornica de iubire dar totodata ambitioasa, puternica, stapana pe sine; ea este capabila sa ia singura decizii; stie sa se poarte in societate si sa faca fata oricarui gen de conversatie, este cultivata si inteligenta; nu pleaca rusinata genele cand se vorbeste despre sex si poate discuta lejer despre orice subiect; femeia moderna are o parere despre tot.

CELUI MAI BUN PRIETEN Cand tu razi, rad si eu. Cand tu privesti soarele,simt si eu caldura lui. Cand tu plangi, plang si eu. Cand tu hotarasti sa lupti,lupt si eu. Cand tu te arunci in cap... O sa imi fie tare dor de tine , DESTEPTULE!
necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 7 Decembrie 2008, ora 15:26

SELENA,forumul asta ma face sa-mi fac fotografii noi,ca a inceput concurenta,macar asa sa atragem atentia barbatilor nostrii,poza din album are 3 ani

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 7 Decembrie 2008, ora 15:39

De la: cordeluta, la data 2008-12-07 15:26:44 SELENA,forumul asta ma face sa-mi fac fotografii noi,ca a inceput concurenta,macar asa sa atragem atentia barbatilor nostrii,poza din album are 3 ani

uuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!! rivalitate intre femei!!!!!!!!!!!!
cine are de castigat?
la cine te-ai gandit mai exact cand ai zis barbatii nostri? ca eu scriu aici cand nu-i al meu acasa. nu de alta, dar mi-e ca face scurt-circuit daca realizeaza ce poza am pe avatar.
Iubita, esti o frumoasa, imi placi, mai ales ca stiu poza, am mai vazut-o si stiu si unde. Te pup, esti o dulce! Te sustin, dar asa mai din umbra.

obliografic

1094 mesaje
Postat pe: 7 Decembrie 2008, ora 15:53

selen, de ce sar supara sotul tau, ca ar fi reala sau nu poza din avatar????
......

la cine te-ai gandit mai exact cand ai zis barbatii nostri? ca eu scriu aici cand nu-i al meu acasa. nu de alta, dar mi-e ca face scurt-circuit daca realizeaza ce poza am pe avatar

....

CELUI MAI BUN PRIETEN Cand tu razi, rad si eu. Cand tu privesti soarele,simt si eu caldura lui. Cand tu plangi, plang si eu. Cand tu hotarasti sa lupti,lupt si eu. Cand tu te arunci in cap... O sa imi fie tare dor de tine , DESTEPTULE!
necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 7 Decembrie 2008, ora 16:01

De la: obliografic, la data 2008-12-07 15:53:36selen, de ce sar supara sotul tau, ca ar fi reala sau nu poza din avatar????

te roade? unde-i farmecul daca-ti dau raspunsul? ghiceste-l!

obliografic

1094 mesaje
Postat pe: 7 Decembrie 2008, ora 16:34

selen nu ma roade (nici macar incaltamintea ), am inteles ce vrei sa spui, trebuie sa recunosc ca este super...........avatarul

Fosta membra 9am.ro

1714 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 7 Decembrie 2008, ora 17:58

De la: cordeluta, la data 2008-12-07 15:26:44 SELENA,forumul asta ma face sa-mi fac fotografii noi,ca a inceput concurenta,macar asa sa atragem atentia barbatilor nostrii,poza din album are 3 ani

I don't get it!
Asta esti TU in urma cu trei ani?
Si varsta de pe profil este exacta???

Super tare!!

Fosta membra 9am.ro

1055 mesaje

Postat pe: 7 Decembrie 2008, ora 18:58

De la: Atotputernicul, la data 2008-12-07 12:54:38Vad ca s-au mutat discutiile pe tema femeilor discriminate pe alt forum. Si mai vad ca, asa cum era de asteptat Dagaio lupta pentru aceeasi idee si nimic n-o poate convinge.
Mytcor, te straduiesti in zadar ...
Astfel de femei isi gasesc intotdeauna barbati infofoliti in fustele mamelor lor, berbati din care ele fac absoltu ce doresc toata viata lor. Asa capata convingerea ca n-au destule drepturi si obisnuinta de a cere cate ceva la nesfarsit in numele emanciparii femeii ...
Nimeni nu este vinovat in povestea asta. Femeia, oricat ar suna de aiurea, este si ea om. Chiar daca, uneori, nu pare !
Succes in dezbateri !
O sa incerc sa ma abtin de la interventii dar o sa fiu cu ochii pe voi ...

pyticot !
pai astia tzi-au mai ramas ...adica ...doar ochii !
ca ...de partea barbateasca...a fost odata ...ca-n povesti...
sau ...mai pe intelesul tau ...
ce-ti pasa tzie chip de lut...
eu te iubesc ...altzii te f*t !

si electronica !
necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 7 Decembrie 2008, ora 19:56

marinescuirina,nu inteleg ce te surprinde,dar o viata fara prea multe dulcegarii(fara alcool,cafea,nopti nedormite,mult antrenament in sala de sport personala)acum la peste 40 toate incep sa se modifice dar nu trebuie sa ne pierdem cu firea,o viata avem

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 7 Decembrie 2008, ora 20:10

ai dreptate cordeluta,crezi ca altfel era mai bine,SELEN vrea sa ma corupa

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 8 Decembrie 2008, ora 07:58

eu? dar ce-am facut? cu ce-am gresit?
eu stau cuminte in banca mea, nu corup femei, nu, nu......

Fosta membra 9am.ro

1055 mesaje

Postat pe: 8 Decembrie 2008, ora 16:33

De la: cordeluta, la data 2008-12-07 15:06:57 ce nu am dreptate AZ ,ce este rau so spunem,cit sa rabde o femeie si pe urma daca scapa trenul tot femeia este de vina ?

draga mea,
cand partenera este hot hot ! evident ca...fiziologic normal barbatul scapa trenul...culpa poate fi ,deci comuna !
a aleia pentru ca prea s-a incintat ,a aluia ca nu se perfectioneaza ...kama sutra ...exercitizii kegel etc.
am avut vaga impresie ca esti barbat ,si te dai femeie...dar am gresit !
apropo ,picioarele din poza chiar sunt ale tale ?
pi curand ! azi nu prea sunt in apele mele ...am scapat un tren !?

si electronica !
necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 8 Decembrie 2008, ora 16:38

MAI SA FIE,intri pe forum sa te mai recreezi si te timpesti de tot de ce auzi si citesti,probabil ca lumea nu se vede din bucatarie prea bine

Fosta membra 9am.ro

1055 mesaje

Postat pe: 8 Decembrie 2008, ora 16:42

De la: selen, la data 2008-12-08 07:58:26eu? dar ce-am facut? cu ce-am gresit?
eu stau cuminte in banca mea, nu corup femei, nu, nu......

stai cuminte si nu te lamenta ...
si eu am patzit-o cu ceva ani in urma ,cand o tipa s-a plans de mine ca vreau s-o corup.am cautat-o (si doamne ,era buna rau ,ceva , intre tine,cordeluta si aventura !) ,subit ne-a trecut la amandoi supararea si tot am tzinut-o intr-o fierbinte coruptzie vreo 2 saptamani ,ca dupa aia a plecat in germania ...la barbat !

si electronica !
necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 8 Decembrie 2008, ora 16:59

cordeluta(Marinela)daca nu ma'nsel ultima oara la Pavilionul Expo la preselectie unde era si Nicoleta Luciu,aminteste-ti (d-na careia ia picat tocul de la pantof)daca da,vreau sa luam legatura,am vazut noua foto si te-am recunoscut

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 9 Decembrie 2008, ora 11:43

na, acum cine pe cine mai corupe?
pacat, tocmai cand povestea lui Aze, incepuse sa ma puna pe ganduri. dar eu imi vad lungul nasului, asa ca ma retrag, o las pe Cumintica sa-si vada de legaturile ei.

Fosta membra 9am.ro

1491 mesaje

Postat pe: 9 Decembrie 2008, ora 15:13

Fetelor nu va incurcati cu Azazel.
Daca vreti sex cautati in alta parte, omul e plecat de acasa ...
Alminteri sunteti simpatice in delirul vostru...

Acum nu e momentul !
necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 9 Decembrie 2008, ora 15:32

De la: Atotputernicul, la data 2008-12-09 15:13:37Fetelor nu va incurcati cu Azazel.

ce zicem noi pe aici si ce pricep unele creiere infierbantate si ,,duse de acasa,,
O sa incerc de acum sa ma exprim cat mai explicit ca se pare, fanteziile unora limiteaza capacitatea de perceperea clara a ideilor expuse.
si cica noi deliram.
fa un bine societatii si schimba-ti ochelarii, sau alunga-ti gandurile saltarete cand citesti comentariile insotite de avatare mai jucause.

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 9 Decembrie 2008, ora 17:16

eu prefer femeile jucause,vad cite una ,aventura ,cordeluta ,chiar si SELEN pare sa fie jucausa,comentariile ma stimuleaza ca si iubita-mi ramine surprinsa

Fosta membra 9am.ro

1055 mesaje

Postat pe: 9 Decembrie 2008, ora 20:26

De la: Atotputernicul, la data 2008-12-09 15:13:37Fetelor nu va incurcati cu Azazel.

mah papusha !

iar ma superi ...tzi-am zis doar ca ma inflamez teribil cand dau de prosti...

tu asta ai inteles ...ca fetele vor sex ?

daca nu intzelegi anumite comentarii ...fii cuvincios si schimba-tzi ochelarii (cum ti-a propus selena ) ...sau si mai bine ...

du-te la azazel ...adica la ...dracu si lasa-ne in pace !

si electronica !
Fosta membra 9am.ro

1055 mesaje

Postat pe: 9 Decembrie 2008, ora 20:33

De la: cumintica, la data 2008-12-08 16:59:32cordeluta(Marinela)daca nu ma'nsel ultima oara la Pavilionul Expo la preselectie unde era si Nicoleta Luciu,aminteste-ti (d-na careia ia picat tocul de la pantof)daca da,vreau sa luam legatura,am vazut noua foto si te-am recunoscut

da' cu mine nu vrei sa te vezi ?
sau esti...cumintenia ...pamantului ...
si dupa aia ...poate ne vedem in trei ...spune draga ,vrei ?

p.s.sper ca ai suficient umor sa nu te superi pe...azazel !

si electronica !
Fosta membra 9am.ro

1491 mesaje

Postat pe: 9 Decembrie 2008, ora 21:47

Da' , mi-am schimbat ochelarii si am citit ...
"da' cu mine nu vrei sa te vezi ?
si dupa aia ...poate ne vedem in trei ...spune draga ,vrei ? " ii zice Azazel unei tipe cumintele.
Da, are dreptate ... in trei ... da, da, sigur ca da, nu e vorba despre sex absolut deloc, da deloc ....
Ma duc sa-mi dezaburesc ochelarii ...
Deci asa, nu e vorba de sex ...

Acum nu e momentul !
necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 10 Decembrie 2008, ora 19:37

eu sint mai de gasca ,acord mare pretuire femeilor,daca as putea leas ferici pe toate,sint asa de multe nefericite saracele oricum fara femei ,barbatii ar fi tare nefericiti si asa multi sint onanisti si femeile la fel dar numai in cazul celor bolnavi de timiditate

Fosta membra 9am.ro

1055 mesaje

Postat pe: 10 Decembrie 2008, ora 22:10

De la: razvanalexandru35, la data 2008-12-10 19:37:31 eu sint mai de gasca ,acord mare pretuire femeilor,daca as putea leas ferici pe toate,sint asa de multe nefericite saracele oricum fara femei ,barbatii ar fi tare nefericiti si asa multi sint onanisti si femeile la fel dar numai in cazul celor bolnavi de timiditate

da' i-a spune puiule ,ceva mai hot nu te-ar interesa ?
ca vad ca esti de-al meu ; ochi lunecosi ,inima zburdalnica ...
adica ,cum sa-ti spun...ceva ...asa ...mai pe invers...ma intelegi matale ?
ca avem aici pe unul dintre forumuri unul caruia ii cam place ...pe la spate ...pe la spate ...ca asa vor ...ei-ele !
hai ? ve zici ?
si sa le lasam pe fetele astea in pace ...ca toate au barbat !
unu' singur n-are ...atotbiruitoru'

si electronica !
necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 10 Decembrie 2008, ora 22:38

ma ASAZEL da autototntalaul este de la Cotroselu si daca ma da prin radar,eu nu port opritori si intru in Stolojelu ca-i dama buna de nominalizat

Fosta membra 9am.ro

763 mesaje
Oras: Buzau

Postat pe: 11 Decembrie 2008, ora 10:00

Fiind intrebat "Cum ar fi barbatii fara femei ?", Mark Twain a raspuns: "In primul rand fericiti! Apoi putini, putini, din ce in ce mai putini!"

Dana P

P.S.Caracterul fara inteligenta poate mult, dar intelegenta fara caracter nu valoreaza nimic. (Cicero)

Insusirea este numita perseverenta cand este folosita pentru o cauza buna si incapatanare daca e pusa in slujba unei cauze rele. (Lawrence Sterne)
necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 11 Decembrie 2008, ora 10:11

98b5ebd8 rolul procreerii,familie,iubirii,sensibilitatii,daca este educata si protejata

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 11 Decembrie 2008, ora 10:18

De la: Atotputernicul, la data 2008-12-09 21:47:57Da' , mi-am schimbat ochelarii si am citit ...
"da' cu mine nu vrei sa te vezi ?
si dupa aia ...poate ne vedem in trei ...spune draga ,vrei ? " ii zice Azazel unei tipe cumintele.
Da, are dreptate ... in trei ... da, da, sigur ca da, nu e vorba despre sex absolut deloc, da deloc ....
Ma duc sa-mi dezaburesc ochelarii ...
Deci asa, nu e vorba de sex ...

Atotputernicul nu se dezminte ! Mereu pune ceva picant si interesant in mesajele sale ! La suprafata este cuminte si serios insa are o rezerva bunicica de condimente picante !

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului ROLUL FEMEII IN SOCIETATEA MODERNA?
Mergi la: