Info
x
Rolul femeii in societatea moderna?
|
Fosta membra 9am.ro 255 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 9 Ianuarie 2009, ora 12:07
Libertatea este calitatea celor inteligenti- spunea Dalai Lama-
Cei inteligenti au Liberul Arbitru sa aleaga. Alegerea in toate,se face la timpul potrivit. Alegand timpul nepotrivit la culegerea unui rod,poti culege leguma stricata. Echilibrul nu este numai in natura exterioara noua ci si in natura noastra umana. Cand vom sti sa gasim echilibrul vom putea gasi implinirea, satisfactia interioara si chiar fericirea. Echilibrul si complementaritatea intre femeie si barbat,dau cuplului trainicia. Graba,teama,superficialitatea in cunoasterea si alegerea parteneruluipartenerei,duc de cele mai multe ori la singuratate. Ce este SINGURATATEA? Singuratatea-i o belea ce roade-n suflete marunt, cum soarecii rod in podea ca sa ne tina de urat. Singuratatea absoluta e noaptea trista fara luna. Improvizatia urata cand orb cu orb se tin de mana. Singuratatea-i izolarea; trairea vesnica de stea, invinsii ii dau acceptarea, cei curajosi tot fug de ea. Singuratatea nu-ncalzeste un suflet palid,agurid, taceri de gheata netezeste, conserva dragostea in vid. Singuratatea e destinul unui condamnat pe viata; o cupa rece cu veninul ce sangele pe vechi ingheata. |
|
Fosta membra 9am.ro 2192 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 9 Ianuarie 2009, ora 14:05
De la: homemarcel0, la data 2009-01-08 18:36:12De la: mariaoprea75, la data 2008-12-30 22:13:40offff si daca tot suntem la acest capitol cu eternitatea... se apropie ziua mea de nastere..si recunosc imi da, pe langa sentimentele frumoase fata de aceasta zi de nastere si acel sentiment de tristete si anume, ca imbatranesc. Tare mult mi-as dori sa se dilate si la mine timpul si spatiul...sau macar sa se opreasca si sa nu mai inaintez in timp deloc, nici macar cu o secunda...cred ca e mai bine sa ma refugiez in realitate cat sa nu inebunesc in iluzii, deziluzii, in idei despre eternitate! Oare chiar tu imi urezi La multi ani? Vezi, ceea ce spuneam pe celalalt topic, azi ti-am citit...de fapt acum am citit aceasta urare, venita din partea ta....acum, azi la 34 de ani ai mei! Multumesc mult Marcel! La Multi Ani tie si familiei tale! Multa sanatate va doresc sufleteasca, trupeasca, mentala!
|
|
dr_delphinik7 4 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 9 Ianuarie 2009, ora 15:03
De la: mia_rusu1970, la data 2009-01-08 21:15:16Parerea ta este foarte buna , dar sincer vorbind poti face chestia asta pana la batranete???? Nu poti trai singura , deci permite-mi sa te contrazic , relatiile le poti imparti in jumate dar cand ai copii si un sot ...... asta nu inseamna ca tre sa depinzi de banii lui, ca un serviciu iti trebuie , dar nu asa se pune problema..... Cred ca da se poate sa fii independenta pana la batranete, asta bineinteles nu inseamna sa fii singura si necasotorita. Eu cred ca am prins ambitia asta din cauza faptului ca mama mea a trebuit sa stea alaturi de tatal meu in cele mai grele conditii, a ajuns in situatia in care avea 2 copii, nici un serviciu sau experienta in nimic, nimic din punct de vedere financiar, foarte dificil sa mai poti face ceva in conditiile astea. Lucru care a obligat-o intr-un fel sa stea alaturi de un barbat betiv care o mai si lovea din cand in cand. Copii sunt extrem de bineveniti dar cred ca la momentul potrivit, poate atunci cand ai o cariera deja. Asta o sa iti dea posibilitatea sa le oferi tot ceea ce este mai bun. Eu am un prieten pe care il iubesc si suntem impreuna de ceva ani, relatia merge perfect pentru ca impartim responsabilitatile si tot, in acelasi timp daca esti ambitioasa poti face multe iar daca iubitul tau este la fel de motivat o sa claditi un imperiu impreuna. Dar vezi tu diferenta dintre mine si mama mea este ca in cazul in care iubitul meu se trezeste peste ceva ani ca nu ma mai vrea, eu am multe posibilitati. Pot pleca oricand si incepe de la capat cu o alta relatie, nu o sa mai incep niciodata de la zero, pentru ca am o cariera si o casa. Si sincer cred eu ca este dificil sa iti petreci viata cerand permisiune partenerului sa cumperi orice nimic, asta nu iti da libertate, din cauza asta femile sunt asteptate sa gateasca si sa aiba grija de copii. Pe cand daca ai si ceva al tau totul este egal. Eu cu partenerul meu spre exemplu daca am timp, gatesc eu, daca nu am timp gateste el sau mergem la restaurant.Si tot asa cand vine vorba de caratenie si haine.
|
|
lorduljohn 499 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 9 Ianuarie 2009, ora 17:54
Continuati asa !
In cel mai scurt timp veti incepe "RAZBOIUL SEXELOR" |
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 10 Ianuarie 2009, ora 10:18
ei,pina la urma tine si de felul fiecaruia de a fi ! si parintii mei s-au despartit si mama si-a luat cele 2 fete , a strins din dinti ,s-a angajat muncitoare si ,si le-a crescut (fetele) ,singura !....zici tu @silviule : casatoria e arta compromisului ! eu as zice ca-i proba de foc a iubirii ! si cind il iubesti pe calalt,simtind ca-i jumatatea ta ,atunci iesi in intimpinarea dorintei lui de implinire, ajutindu-l sa creasca,asa cum si el te ajuta pe tine; si uite asa,imbatrinind brat la brat,ti se pare viata o poveste care a meritat din plin sa fie traita....
@popicule,esti un poet - ca si mytcor,de altfel ! versurile iti apartin ? |
|
Postat pe: 10 Ianuarie 2009, ora 10:22
ERATA ! imi si vine sa si rid : se pitesc erorile astea asa de bine ca nu le vezi,chiar daca citesti textul inca o data inainte de a-l trimite ! deci : a se citi CELALALT !
|
|
Postat pe: 10 Ianuarie 2009, ora 16:09
gabigabi; daca n-am specificat autorul : "crede si nu cerceta"
E prea mult spus poet,sa zicem un versificator,cu inspiratie data si cu cea mai mare admiratie pentru tot ce-au scris acesti ICARI ai lumii,acesti Prometei care au furat focul si flacara Olimpului. Ceeace este frumos este faptul ca majoritatea sunteti ceva poeti,chiar in versuri albe. Omul este destinat sa fie poet,pictor,sculptor,povestitor,actor, mester. Omenirea fara ei ar fi trista si searbada. Dumnezeu a creat desavarsita frumusete,in tot ce ne inconjoara,omul trebuie sa-i continuie opera. |
|
Fosta membra 9am.ro 763 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Buzau |
Postat pe: 10 Ianuarie 2009, ora 16:23
De la: d_popic, la data 2009-01-09 12:07:43Libertatea este calitatea celor inteligenti- spunea Dalai Lama Copy - Paste Osho Omul devine cu adevărat om atunci când își asumă întreaga răspundere pentru ceea ce este: ăsta e primul curaj, cel mai mare curaj. Dacă puteți să rămâneți singuri, absolut singuri, fie doar și o singură clipă, ego-ul va muri, eul va muri. Ego-ul nu există în sine; el este întotdeauna în relație cu cineva. Nu încerca să înțelegi viața. Trăiește-o! Nu încerca să înțelegi iubirea. Intră în iubire! Oamenii de artă, a căror sensibilitate răsare din inimă - pictorii, poeții, muzicienii, dansatorii, actorii - sunt cei iraționali. Ei sunt creatori de mari frumuseți, dar total neadecvați într-o societate rânduită de cap. Societatea îi consideră pe artiști aproape niște paria, puțin nebuni, un gen de oameni săriți de pe fix. Nimeni nu vrea ca odrasla lui să se facă muzician, sau pictor, sau dansator. Toți vor ca fiii sau fiicele lor să fie doctori, ingineri, economiști, oameni de știință, pentru că aceste profesii rentează. Pictura, poezia, dansul sunt periculoase, riscante, pentru că cel care le practică ar putea sfârși ca cerșetor pe stradă, cântând la flaut. Nimeni nu a acordat o atenție prea mare individului, și aceasta este cauza fundamentală a tuturor problemelor. Însă datorită faptului că individul pare atât de mic și societatea atât de mare, oamenii au impresia că societatea poate fi schimbată, după care individul se va schimba la rândul lui. Dar lucrurile nu stau deloc așa, căci "societatea" nu este altceva decât un cuvânt; există numai indivizi, nu există societate. Societatea nu are suflet, în cadrul ei nu se poate produce nicio transformare. Schimbarea este posibilă numai în cazul individului, indiferent cât de mică ar fi aceasta. Și odată ce învățați cum să schimbați individul, acest lucru poate fi apoi aplicat asupra tuturor indivizilor, de pretutindeni. Eu cred că într-o bună zi vom avea o societate care să fie în deplină armonie, care să fie mult mai bună decât toate ideile pe care creatorii de utopii le-au produs de mii de ani. Realitatea va fi cu mult mai frumoasă. Dana P
Insusirea este numita perseverenta cand este folosita pentru o cauza buna si incapatanare daca e pusa in slujba unei cauze rele. (Lawrence Sterne)
|
|
|
|
|
Postat pe: 10 Ianuarie 2009, ora 21:54
pasadro' "realitatea va si mai frumoasa" frumos spus,toti speram in frumos,in prietenie,in iertare,in placuta convetuire,ce pacat ca putini se manifesta.
Poate cei putini vor influienta pe cei multi,aici,in familie,in societate. |
|
Fosta membra 9am.ro 2 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Cluj |
Postat pe: 11 Ianuarie 2009, ora 03:23
Salut, trebuie sa recunosc ca nu am citit toate posturile de pe topic.. dar eu is curios de o chestie dragelor... voi pe ce lume traiti? Nu e strigator de evident ca in societatea de azi totul e posibil. Lasand deoparte frustarile romanului de zi cu zi legate de ascensiunea social-profesionala, eu personal am intalnit femei extraordinare, in functii extraordinare si cu familii extraordinare. Traim intr-o lume in care femei sunt CEO la multinationale de renume, care sunt "chefs" ce conduc restaurante catalogate Michelin...Rectori universitari, e ceva fascinat. Un profesor de-al meu ne zicea odata in gluma ca daca femeile tot vor sa aiba drepturi egale cu ale barbatilor ar trebui sa mai renunte la drepturi. In gluma evident. Dar in ziua de azi accesul tutror este permis peste tot. Nimic nu te impiedica sa ajungi si in spatiu. Asa ca sa lasam micile lamentari si nostalgii ale marilor autori legate de cum ar trebui sa fie femeia.. Totul este sa vrei in ziua de azi. Accesul la orice slujba se face pe CV. Poate la noi inca sunt nepotisme si pile si mai stiu eu ce. Dar nimeni nu va impiedica sa va puneti un zambet pe fata si sa mergeti mai departe si mai departe. Fobia asta de om frustat al romanului incepe sa devina destul de jalnica. Daca vrei ceva cu adevarat fa efortul necesar sa il ai si sa ajungi acolo unde vrei . Iar barbatii astia cu infatilitatile lor legate de "femeia tre sa stea la cratita" sunt doar niste tipi ramasi cu MUUUULT timp in urma. La inceputul topicului erau multe doamne inversunate ca barbatii sunt slabi si alea alea.. Oricum, o familie se face din doi, un barbat si o femeie. Fiecare cu roluri lor cu functiile si caracterele lor bine determinate. Sunt absolut sigur ca nu pot suplini prezenta unei femei intr-o familie.. dar de aceea ne iubim si ne legam unul de altul.. pentru ca IMPREUNA cream ceva minunat. Asa ca doamnelor.. haideti sa ne scoatem capul din micul morman de nisip si nu uitati.. the sky is the limit.
"Strength and Honor" Maximus/S.P.Q.R.
|
|
liv_xxxx 66 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 11 Ianuarie 2009, ora 04:05
the sky is the limit - ai perfecta dreptate, dar asa cum in Romania orice drum are gropile lui, mai greu cand te impidici de barbatii misogini.
|
|
Fosta membra 9am.ro 1491 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 11 Ianuarie 2009, ora 11:44
Mie îmi vine să le trimit la cratiță pe femei doar atunci când le aud vorbind despre cât sunt ele de discriminate....
De obicei, la noi în casă, gătește nevasta mea. Dar, din când în când gătesc și eu. Îmi place. E foarte reconfortant. Parcă e o simfonie să toci ingredientele, să le pui, în ordinea corectă, în oală sau catiță, și în timpul asta să te gândești la tot ce-ți place, în universul tău ... Nu pricep de ce se face atâta caz despre faimoasa cratiță. E ceva de rău ? E o pedeapsă ? Femeia era la cratiță din vechime, pentru că bărbatul se deplasa după vânat, la munca câmpului, în general să aducă familiei cele necesare pentru prepararea hranei.... Asta se întâmpla pentru că femeia nu putea să facă treaba asta, și nu era nimic rău în chestia asta, era doar o excelentă reflectare a rolului fiecăruie dintre sexe în viața socială. Mereu se găsește câte cineva, indiferent de sex, căruia să i se pară că ce face el este mult mai greu decât ce face partenerul lui. Cam asta fac unele femei. Există și bărbați care-și exploatează nevestele. Și reciproc. Nu există rețete. Dar vina este a celui care acceptă un asemenea tratament. Dacă tu nu găsești o cale de a împărți, după calități și abilități, cu soțul sau soția ta, sarcinile care apar în viață, nu e bine să vi aici, sau oriunde altundeva, să ceri ca să se instituționalizeze sau dracu știe ce formă de reglementare, relațiile dintre sexe, în general, când tu ai o problemă la tine în casă. Așa cum spunea cineva, femeile ar trebui să mai renunțe la drepturi dacă vor să fie egale cu bărbații.... Gata, mă duc la bucătărie, unde soția mea este la oală, la cratiță, face mâncare, fară să se simtă obidită, mă duc s-o întreb dacă e obidită și, dacă este, o trimit să spargă lemne și rămân eu la căldură să fac mâncare ...
Acum nu e momentul !
|
|
necunoscut 1 mesaj Membru din: 1/01/1970 |
Postat pe: 11 Ianuarie 2009, ora 11:47
|
|
Fosta membra 9am.ro 763 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Buzau |
Postat pe: 11 Ianuarie 2009, ora 12:26
De la: Atotputernicul, la data 2009-01-11 11:44:37Mie îmi vine să le trimit la cratiță pe femei doar atunci când le aud vorbind despre cât sunt ele de discriminate.... si "La multi ani!"Si eu fac mancare, nu ma simt obidita, dar daca avem caldura si fara sa spargem lemne , ce trebuie sa facem ? Dana P
Insusirea este numita perseverenta cand este folosita pentru o cauza buna si incapatanare daca e pusa in slujba unei cauze rele. (Lawrence Sterne)
|
|
Fosta membra 9am.ro 9751 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 11 Ianuarie 2009, ora 18:31
De la: Atotputernicul, la data 2009-01-11 11:44:37Mie îmi vine să le trimit la cratiță pe femei doar atunci când le aud vorbind despre cât sunt ele de discriminate....
|
|
liv_xxxx 66 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 11 Ianuarie 2009, ora 18:33
Problema femeilor nu este cratita, pe mine personal nu m-a trimis nimeni la cratita. Barbatii din viata mea, incluzand si pe tatal si unul din bunicii mei spuneau ca eu dau clasa la destui barbati prin felul cum stiu sa ma gospodaresc - imi placea chiar sa transez la porci de Craciun cu ei.
Dar am intalnit in viata si nemernici .... unul spunea ca daca as sti unde sa pun picioarele toate problemele mele s-ar termina. Vorbele acestea m-au marcat suficient pentru a reusi sa vad un porc in orice barbat care ma complimenteaza .... |
|
Postat pe: 11 Ianuarie 2009, ora 18:40
ehei,asta-mi aduce aminte de copilaria mea cind, pe un stergar ce era deasupra mesei din bucatarie era cusut de mina urmatoarea afirmatie : "gospodina voioasa face mincarea gustoasa "!...pai si chiar asa este ! ai zis Silviule ca bucataresti si gindul iti alearga oriune vrei tu ....e bine sa ai ginduri bune; de placerea si bucuria de a-ti hrani familia sau a -i face o surpriza gastronomica....e mult spus,dar mici surprize ,se pot face ! ce voiam sa spun,de fapt ? ca ce gindim si cum gindim influenteaza in mod pozitiv sau negativ mincarea pregatita ; atit de mult,incit facuta cu nervi sau ura pot declansa o indigestie ! deci : cum ginditi asa traiti !
|
|
Postat pe: 11 Ianuarie 2009, ora 18:42
De la: liv_xxxx, la data 2009-01-11 18:33:41Problema femeilor nu este cratita, pe mine personal nu m-a trimis nimeni la cratita. Barbatii din viata mea, incluzand si pe tatal si unul din bunicii mei spuneau ca eu dau clasa la destui barbati prin felul cum stiu sa ma gospodaresc - imi placea chiar sa transez la porci de Craciun cu ei. Rău faci că gândești așa ! Problema e la tine nu la măgarul peste care ai dat ... Nu vrei sa faci sex cu un tip ? Nu vrei să-l cauți ? Ce vrei să-ți propună un bărbat altceva dacât sex ? Metempsihoză ? Ai o problemă. N-o pasa altora ! Nu ajută la nimic. O să rămâi cu problema și cu o viață plină de porci sacrificați. Femeilor le place să se fălească cu faptul că ele dau viață. Dar noi bărbații care ne străduim atâta cu ele pentru a le convinge să se cupleze cu noi și ... suntem siniguri cu ele... nu ne ajută nimeni, ce să mai zicem ? Te-au marcat niște vorbe ? Nu zău ? Sau ți-a plăcut așa pentru că-ți era mai simplu...
Acum nu e momentul !
|
|
Postat pe: 11 Ianuarie 2009, ora 18:45
A, și încă ceva ... Femeile din viața mea n-au fost mama, bunica sau fiica mea ci nevastă-ea și alte câteva (să le dea Dumnezeu sănătate !) cu care am comis niște porcării delicioase în materie de sex ....
Am impresia că ești cam tinerică și nnu prea ști ce spui .... sau mă înșel ?
Acum nu e momentul !
|
|
Postat pe: 11 Ianuarie 2009, ora 18:56
De la: gabigabi, la data 2009-01-11 18:40:42ehei,asta-mi aduce aminte de copilaria mea cind, pe un stergar ce era deasupra mesei din bucatarie era cusut de mina urmatoarea afirmatie : "gospodina voioasa face mincarea gustoasa "!...pai si chiar asa este ! ai zis Silviule ca bucataresti si gindul iti alearga oriune vrei tu ....e bine sa ai ginduri bune; de placerea si bucuria de a-ti hrani familia sau a -i face o surpriza gastronomica....e mult spus,dar mici surprize ,se pot face ! ce voiam sa spun,de fapt ? ca ce gindim si cum gindim influenteaza in mod pozitiv sau negativ mincarea pregatita ; atit de mult,incit facuta cu nervi sau ura pot declansa o indigestie ! deci : cum ginditi asa traiti ! Agata Cristi, a fost odată întrebată de unde-i vin atâtea idei crimnale pe care le scrie în cărțile ei. A spus că nu-i place să gătească și că atunci când este în bucătărie, la cratiță, îi vin cele mai ciminale idei ... Mă îndoiesc de faptul că gândurile mele ar avea vreo influență benefică sau nefastă asupra calității mâncării ... dar, cine știe. Eu am văzut la soacă-mea pe perete un fel de ștergar pe care scria "Bucate bune am gătit pentru soțul meu iubit " .... De, lumea n-avea pe atunci vangoci și rembranzi pe pereți, își făcea cu inglița propria operă de artă de care era foarte mândră .... Nevasta mea nu a vrut să mă lase la masa așa că am rezolvat-o eu cu lemnele. Am discriminat-o ? Mai mult ca sigur ... Sunt un tiran .... Asta este. Mă duc că a venit ș fii-mea cu ginerele să-i mai asupresc și p-aștia nu numai pe voi ... Salut !
Acum nu e momentul !
|
|
Postat pe: 11 Ianuarie 2009, ora 19:29
perfect,Silviule ,ai confirmat ce-am spus mai sus ! aaaa,am uitat sa spun ca mama cinta atunci cind gatea !.... isi mai cinta cineva azi, munca pe care o face cu placere ? o seara placuta si vezi sa nu-i asupresti prea tare !
|
|
Postat pe: 13 Ianuarie 2009, ora 11:29
De la: pasadro, la data 2009-01-11 12:26:01De la: Atotputernicul, la data 2009-01-11 11:44:37Mie îmi vine să le trimit la cratiță pe femei doar atunci când le aud vorbind despre cât sunt ele de discriminate.... Să vă luați, cum a făcut eu, o centrală pe lemne, s-o puneți să mearga ca centrală de bază iar pe cea cu gaze s-o țineți de rezervă, și așa o să vă încălziți 100 mp cu 200 de lei pe lună pe cel mai al dracului ger, o să faceți și un pic de mișcare cu tăiatul lemnelor, eșezatul ..., n-o să mai plătiți facturi exorbitante unor șmecheri și n-o să vă mai tremure chiloții, la propriu, pentru că taie rușii gazele nu știu cui și nici n-o să vă mai plângeți de milă pentru că va sta în puterea voastră să stați în condiții excelente fără să depindeți de altcineva .... Cine e interesat, să mă caute !
Acum nu e momentul !
|
|
Fosta membra 9am.ro 1254 mesaje Membru din: 8/12/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 13 Ianuarie 2009, ora 14:16
Are si femeia un pic de rol,aduna barbatul la casa lui,mai face si copii ,te face responsabil,apar obligatii,te obliga sa progresezi sa cistigi mai mult,asa ca se dezvolta si cerebelul mai mult cautind solutii ,nu-ti vine sa mai stai la comun la bloc,te indeamna sa-ti faci vila,te pune pe drumuri sa mergi prin strainatate,vrea gradina cu flori,livada,gradina cu legume ,te obliga sa traiesti ecologic,multe altele
http://www.youtube.com/watch?v=F1SBPwpj4Kc
http://www.youtube.com/watch?feature=fvwp&NR=1&v=TA3FvTSnqFI
http://www.youtube.com/watch?v=DuX41-2HAYU&feature=related
|
|
Postat pe: 13 Ianuarie 2009, ora 14:21
Să vă luați, cum a făcut eu, o centrală pe lemne, s-o puneți să mearga ca centrală de bază iar pe cea cu gaze s-o țineți de rezervă, și așa o să vă încălziți 100 mp cu 200 de lei pe lună pe cel mai al dracului ger, o să faceți și un pic de mișcare cu tăiatul lemnelor, eșezatul ..., n-o să mai plătiți facturi exorbitante unor șmecheri și n-o să vă mai tremure chiloții, la propriu, pentru că taie rușii gazele nu știu cui și nici n-o să vă mai plângeți de milă pentru că va sta în puterea voastră să stați în condiții excelente fără să depindeți de altcineva .... Cine e interesat, să mă caute !
Aaaa, ra sa uit....@Atotputernicule, mai exista si-o alta resursa energertica ( ) centrala Dv. brichetele din rrumegus, au o putere calorica de 2,5 ori mai mare decat lemnele uscate si-i mai convenabile ca pret.Stiam ca se produc acolo aproape , mai exact la Seciu...( acum nu stiu daca se mai produc acolo) dar daca-ar fi si v-ar interesa, v-as putea oferii un un nr.de tel. al prop.......experimental puteti incerca ....!.... |
|
Postat pe: 13 Ianuarie 2009, ora 16:17
Daaa,ati ajuns de la discriminare la centrale!!!!!!!!!!!!!
Discriminarea,eu nu o vad existenta in Romania voastra.Sint unele state unde femeile au locul lor si barbatii locul lor dar nici asa..ma intreb de ce discriminare? In Romania femeia este discriminata doar daca vrea.Eu nu as vrea ca femeia sa munceasca la fel de mult precum o fac eu.Prefer sa-i asigur o viata frumoasa si imi place ca din cind in cind sa ma astepte cu o masa calda sau...nu stiu sa -mi arate prin gesturi marunte ca ma iubeste.Asta inseamna ca o discriminez? |
|
Postat pe: 13 Ianuarie 2009, ora 18:19
bine-nteles c-o discriminezi !.., @vasix, vasix0, vasix1...ce , n-ai azit, n-ai inteles ce-i aia migrena ?...
..e migrena dom-le ce naiba !... |
|
Fosta membra 9am.ro 2192 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 13 Ianuarie 2009, ora 18:22
Vsix, pentru dumnezeu, ma ametesti...hotaraste-te te rog la care vasix ramai, vasix simplu, vasix 0 sau vasix1?
Ca sa stiu si eu! |
|
Postat pe: 13 Ianuarie 2009, ora 19:35
Mdaaa,durere mare de cap,cu societatea asta moderna,era mai palcut in epoca medievala,cind femeile vroiau doar sa fie iubite,erau cuminti si dragalase in asteptarea viitorului sot si invatau din generatie in generatie cum sa-si iubeasca sotul si cum sa fie devotate familiei.Ce palcut cred ca era pe atunci...Acuma...uite ca ne treziram in societatea moderna si femeia oricum ai aseza-o tot nu-si gaseste locul in societatea moderna si in mare parte vina precum spune ea e a noastra:rasa masculina
|
|
Postat pe: 13 Ianuarie 2009, ora 19:38
Din pacate,mi-am sters contul ca primeam mesaje ciudat de obscene si cred ca nici chiar Marcel nu era in stare sa-mi trimita asa ceva.In sfirsit,alt cont habar n-am cum sa-mi fac asa mare spargator de conturi sint,deci mai intru pe forum cu vasix1,2,3,4 etc.Daca aveti sugestii va ascult.
|
|
homemarcel0 1937 mesaje Membru din: 19/12/2008 |
Postat pe: 13 Ianuarie 2009, ora 19:43
De la: vasix1, la data 2009-01-13 19:38:47Din pacate,mi-am sters contul ca primeam mesaje ciudat de obscene si cred ca nici chiar Marcel nu era in stare sa-mi trimita asa ceva.In sfirsit,alt cont habar n-am cum sa-mi fac asa mare spargator de conturi sint,deci mai intru pe forum cu vasix1,2,3,4 etc.Daca aveti sugestii va ascult. ... aparu-si MILOGULE ... ai gasit cum sa te plingi ... ai nu mai spune ... ti-au spart contul ... HAHAHAHAHAHA ... ce gainar de om poti sa fii ... |
|
|
|

Dana P
Are si femeia un pic de rol,aduna barbatul la casa lui,mai face si copii ,te face responsabil,apar obligatii,te obliga sa progresezi sa cistigi mai mult,asa ca se dezvolta si cerebelul mai mult cautind solutii ,nu-ti vine sa mai stai la comun la bloc,te indeamna sa-ti faci vila,te pune pe drumuri sa mergi prin strainatate,vrea gradina cu flori,livada,gradina cu legume ,te obliga sa traiesti ecologic,multe altele