back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Rolul femeii in societatea moderna?

Pagini: << 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 13 Ianuarie 2009, ora 19:45

....pai da !...la cat de naraviti suntem , normal sa le fii molipsit si pe ele (dansele).
si-acum ce-ai dorii @vasix1, sa le restrangem repartitiile-n piesa ?...eu spun c-ar trebui sa le dam sa joace cat de multe roluri vor si mai mult decat atat, le-as acorda chiar pe toate, nu de alta dar am vedea si noi cate pod duce, autentice sa fie !...

Ce spui @dagaio, ?...hai ca ti-am acordat un vot pentru catel, pe celelalte nu le-am votat pt. anu da loc intrepretarilor.

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 13 Ianuarie 2009, ora 19:54

De la: homemarcel0, la data 2009-01-13 19:43:42
De la: vasix1, la data 2009-01-13 19:38:47Din pacate,mi-am sters contul ca primeam mesaje ciudat de obscene si cred ca nici chiar Marcel nu era in stare sa-mi trimita asa ceva.In sfirsit,alt cont habar n-am cum sa-mi fac asa mare spargator de conturi sint,deci mai intru pe forum cu vasix1,2,3,4 etc.Daca aveti sugestii va ascult.

... aparu-si MILOGULE ... ai gasit cum sa te plingi ... ai nu mai spune ... ti-au spart contul ... HAHAHAHAHAHA ... ce gainar de om poti sa fii ...

s-acum sa ne pregatim de spectacol, ....cafea estem, piscoturii estem,sugiuc asemenea,...poa' sa-nceapa reprezentatia !....

doamnelor, domnisoarelor, domnisorilor si domnilor,.....sa-nceapa reprezentatia !...daca nu se pot atasa buline rosii postarilor viitoare puneti mana la ochi...

Fosta membra 9am.ro

763 mesaje
Oras: Buzau

Postat pe: 13 Ianuarie 2009, ora 20:27

De la: Atotputernicul, la data 2009-01-13 11:29:29
De la: pasadro, la data 2009-01-11 12:26:01
De la: Atotputernicul, la data 2009-01-11 11:44:37Mie îmi vine să le trimit la cratiță pe femei doar atunci când le aud vorbind despre cât sunt ele de discriminate....
De obicei, la noi în casă, gătește nevasta mea. Dar, din când în când gătesc și eu. Îmi place. E foarte reconfortant. Parcă e o simfonie să toci ingredientele, să le pui, în ordinea corectă, în oală sau catiță, și în timpul asta să te gândești la tot ce-ți place, în universul tău ...
Nu pricep de ce se face atâta caz despre faimoasa cratiță. E ceva de rău ? E o pedeapsă ?
Femeia era la cratiță din vechime, pentru că bărbatul se deplasa după vânat, la munca câmpului, în general să aducă familiei cele necesare pentru prepararea hranei.... Asta se întâmpla pentru că femeia nu putea să facă treaba asta, și nu era nimic rău în chestia asta, era doar o excelentă reflectare a rolului fiecăruie dintre sexe în viața socială.
Mereu se găsește câte cineva, indiferent de sex, căruia să i se pară că ce face el este mult mai greu decât ce face partenerul lui.
Cam asta fac unele femei
Există și bărbați care-și exploatează nevestele. Și reciproc.
Nu există rețete. Dar vina este a celui care acceptă un asemenea tratament.
Dacă tu nu găsești o cale de a împărți, după calități și abilități, cu soțul sau soția ta, sarcinile care apar în viață, nu e bine să vi aici, sau oriunde altundeva, să ceri ca să se instituționalizeze sau dracu știe ce formă de reglementare, relațiile dintre sexe, în general, când tu ai o problemă la tine în casă.
Așa cum spunea cineva, femeile ar trebui să mai renunțe la drepturi dacă vor să fie egale cu bărbații....

Gata, mă duc la bucătărie, unde soția mea este la oală, la cratiță, face mâncare, fară să se simtă obidită, mă duc s-o întreb dacă e obidită și, dacă este, o trimit să spargă lemne și rămân eu la căldură să fac mâncare ...

si "La multi ani!"
Si eu fac mancare, nu ma simt obidita, dar daca avem caldura si fara sa spargem lemne , ce trebuie sa facem ?

Dana P

Să vă luați, cum a făcut eu, o centrală pe lemne, s-o puneți să mearga ca centrală de bază iar pe cea cu gaze s-o țineți de rezervă, și așa o să vă încălziți 100 mp cu 200 de lei pe lună pe cel mai al dracului ger, o să faceți și un pic de mișcare cu tăiatul lemnelor, eșezatul ..., n-o să mai plătiți facturi exorbitante unor șmecheri și n-o să vă mai tremure chiloții, la propriu, pentru că taie rușii gazele nu știu cui și nici n-o să vă mai plângeți de milă pentru că va sta în puterea voastră să stați în condiții excelente fără să depindeți de altcineva .... Cine e interesat, să mă caute !

Totusi, daca avem caldura si fara sa spargem lemne , nu platim facturi exorbitante si nu ne tremura nici chilotii , la propriu, ce trebuie sa facem ?

Dana P

Insusirea este numita perseverenta cand este folosita pentru o cauza buna si incapatanare daca e pusa in slujba unei cauze rele. (Lawrence Sterne)
necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 14 Ianuarie 2009, ora 17:38

Mytcor,esti atit de avid de circ incit ai fi in stare sa-tii bagi propria ghiara ca sa rascolesti gargaunii lui Marcel.Eu ma feresc sa apelez la injurii desi se pare ca e singura limba care o cunoaste acest individ.Cit despre tine se pare ca urci pe aceeasi treapta cu el din moment ce te bucuri atit de mult cind vezi porcariile lui.Nu ti se pare indeajuns ca viruseaza fiecare topic cu timpeniile lui incit ti se face scirba sa mai scrii ceva? Vrei si tu sa intri in circ? Fii mai integru ca as-mi pareai.

Fosta membra 9am.ro

1491 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 14 Ianuarie 2009, ora 18:23

Și cine te obligă să te lupți cu el ?
Cine te oprește,Vasix, să ne spui ce părere ai despre temă fără să leșini de grija unuia sau a altuia ?
Nu vreu să crezi că împătășesc din tâmpeniile lui Marcel care are sigur ceva la cap. A mai bântuit una ca el, Marygeo, dar marcel este mult mai cult.
Ca și Dagaio cu discriminarea, ăsta a făcut o fixație pentru tema cu avortul care ar fi o crimă impardonabilă în viziunea lui.
Ca și mine care mă cam iau de aproape totți cei care cred eu că gândesc aiurea în tramvai ....
Ăștia suntem, .... dacă ai ceva de spus, spune, asumă-ți riscul și acceptă că poți fii și înjurat.... De ce atâta supărare ? Pentru o înjurătură ? Dacă ești înjurat pe nedrept ?

Mă cam dezamăgești și-mi plăcea cum combați. Aveai ceva de spus, verb, politețe, păreai deschis, dar acum ....

Acum nu e momentul !
necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 14 Ianuarie 2009, ora 18:34

De la: vasix1, la data 2009-01-13 19:38:47Din pacate,mi-am sters contul ca primeam mesaje ciudat de obscene si cred ca nici chiar Marcel nu era in stare sa-mi trimita asa ceva.In sfirsit,alt cont habar n-am cum sa-mi fac asa mare spargator de conturi sint,deci mai intru pe forum cu vasix1,2,3,4 etc.Daca aveti sugestii va ascult.

... aparu-si MILOGULE ... ai gasit cum sa te plingi ... ai nu mai spune ... ti-au spart contul ... HAHAHAHAHAHA ... ce gainar de om poti sa fii ...

Ok,hai s-o fac si pe asta ca nu mai sintem in postul Craciunului
Mai mosneag amarit ce esti tu,citeste bine sau pune-ti naibii ochelarii pe nas cind citesti ca de atitea ori ai comentat numai timpenii ca nu ai descifrat in analfabetismul tau literele ca lumea.Nu mi-a spart nimeni contul,mi-am sters contul.Si evita naibii sa te mai enervezi i-ati pastile de calmat ca acusi faci infarct ca deja ti-ai depasit masura.Daca vrei o tinem asa non stop spre deliciul lumii ca de circ nu se satura lumea niciodata dar mie mi se face scirba si sila sa cobor la nivelul unui ratat parazit ca tine.Deci baga-ti neuronul tau unic bine in cap si pastreaza-l ca vei avea mare nevoie de el ca sa reusesti sa mai legi doua vorbe pe forum.Deja se cunoaste ca la tine se instaleaza senilitatea si andropauza,dar hai fa circ in alta parte ca devii atit de jalnic incit parca parca mi-e si mila de tine.

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 14 Ianuarie 2009, ora 18:37

Atotputernicule chiar nu ma impiedica nimic ca bine spui. La un moment dat vazind ca ma tot jigneste ca la circ am zis sa nu mai postez din respect ptr ceilalti dar apoi am vazut ca el oricum face circ din orice asa ca...

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 14 Ianuarie 2009, ora 19:21

FEMEIA ARE CEL MAI IMPORTANT ROL,EDUCA BARBATUL !

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 14 Ianuarie 2009, ora 20:04

cA MAME da ,dar nu-mi spune ca-ti educi si sotul

Fosta membra 9am.ro

1491 mesaje

Postat pe: 15 Ianuarie 2009, ora 07:41

Femeia si barbatul educa copii.
Femeia e mai smechera decat barbatul.
Stie sa isi insuseasca meritele in timp ce nerealizarile sunt trecute in contul barbatului.
Si pentru ca primul chip pe care-l vedem cand sugem la țâță e la mamei, pana la un punct, o credem pe ea.
Daca ea are "meritul" de a ne educa, de ce nu-si asuma vina pentru cat suntem de boi noi barbatii ? Pe noi, boii, nu ne-au crescut tot femeile ?
Sau toata chestia asta cu femeile care educa barbatii e o falsa problema ?
Barbatii chiar n-au nici un rol in educatia copiilor ?
Sa fim seriosi.
Multe din femeile astea sunt tampite de nu se poate.
Cand ne iau suntem cei mai tari, fara cusur, nemaipomeniti .... profita de inocenta noastra, isi satisfac poftele hulpave cu noi, ne toarna niste copii frumusei (ca sa nu cumva sa o uschim) dupa care incep sa ne educe, sa ne modeleze .... De ce ? Nu mai suntem perfecti, avem nevoie de reciclare ?

Ehe, sunt si barbati de genul asta dar ei o rezolva un pic altfel ....

Ce ne mai place sa dam vina pe altii, ceva de speriat ...
Ce ne place postura de victima, doamne ce jigodii putem fi atunci cand vrem ...

Acum nu e momentul !
quasar

73 mesaje

Postat pe: 15 Ianuarie 2009, ora 07:49

De la: vasix02, la data 2009-01-14 18:37:23Atotputernicule chiar nu ma impiedica nimic ca bine spui. La un moment dat vazind ca ma tot jigneste ca la circ am zis sa nu mai postez din respect ptr ceilalti dar apoi am vazut ca el oricum face circ din orice asa ca...

pane e circus striga multimea
cand am deschis topicul asta am vrut sa fie o dezbatere cu argumente pro si contra(dezbateri femeile contra barbatilor)intr-un limbaj civilizat.
Dar merge si asa @vasix02,dupa o zi stresanta ma mai amuz

afara este trist si cenusiu.........
necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 15 Ianuarie 2009, ora 09:40

De la: tedy120, la data 2009-01-15 07:49:30
De la: vasix02, la data 2009-01-14 18:37:23Atotputernicule chiar nu ma impiedica nimic ca bine spui. La un moment dat vazind ca ma tot jigneste ca la circ am zis sa nu mai postez din respect ptr ceilalti dar apoi am vazut ca el oricum face circ din orice asa ca...

cand am deschis topicul asta am vrut sa fie o dezbatere cu argumente pro si contra(dezbateri femeile contra barbatilor)intr-un limbaj civilizat.

Vai Tedy,uite ca fac si piruete la aplauze

quasar

73 mesaje

Postat pe: 15 Ianuarie 2009, ora 09:45

De la: vasixo, la data 2009-01-15 09:40:40

Vai Tedy,uite ca fac si piruete la aplauze

Nu ai motiv de piruete,dimpotriva ce se intampla pe forumul asta e jalnic

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 15 Ianuarie 2009, ora 09:50

Acuma,dupa cum am vazut si barbatii pot face copii,sint multi barbati care-si cresc singuri copii deci atunci femeia ce rol mai are in aceasta societate moderna? Ca uite daca ti-o inchipui mama si ii mai pui si o oala cu mincare in fata cica o discriminezi.
Si stiu ca femeia e puternica si poate face exact ceea ce face si un barbat chiar si mai mult deci nu cred ca problema e pusa corect caci poate avea orice rol doreste poate fi mama sau nu,poate sa-si dedice viata familiei sau nu poate avea o cariera in orice domeniu isi doreste deci rolul femeii este individual .Cu mult inainte femeia era venerata ptr capacitatea ei de a concepe copii,biblic daca ne gindimFecioara Maria si azi si ptr totdeauna ne vom inchina la ea ptr ca l-a nascut pe Isus ,dar azi,surpriza supriza un barbat a ramas insarcinat si vor mai fi si altii ca vezi draga Doamne si barbatii se emancipeaza.
Asa ca Atotputernicule prima fata pe care o vede copilul poate fi si a unui barbat.

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 15 Ianuarie 2009, ora 09:51

Tedy,a fost o ironie.Sper sa o intelegi

chandramuki_md

173 mesaje

Postat pe: 15 Ianuarie 2009, ora 10:23

De la: vasixo, la data 2009-01-15 09:50:10Acuma,dupa cum am vazut si barbatii pot face copii,sint multi barbati care-si cresc singuri copii deci atunci femeia ce rol mai are in aceasta societate moderna? Ca uite daca ti-o inchipui mama si ii mai pui si o oala cu mincare in fata cica o discriminezi.
Si stiu ca femeia e puternica si poate face exact ceea ce face si un barbat chiar si mai mult deci nu cred ca problema e pusa corect caci poate avea orice rol doreste poate fi mama sau nu,poate sa-si dedice viata familiei sau nu poate avea o cariera in orice domeniu isi doreste deci rolul femeii este individual .Cu mult inainte femeia era venerata ptr capacitatea ei de a concepe copii,biblic daca ne gindimFecioara Maria si azi si ptr totdeauna ne vom inchina la ea ptr ca l-a nascut pe Isus ,dar azi,surpriza supriza un barbat a ramas insarcinat si vor mai fi si altii ca vezi draga Doamne si barbatii se emancipeaza.
Asa ca Atotputernicule prima fata pe care o vede copilul poate fi si a unui barbat.

daca nu naste copilul pe cale naturala nu se pune...

Fosta membra 9am.ro

2192 mesaje
Postat pe: 15 Ianuarie 2009, ora 10:26

De la: Atotputernicul, la data 2009-01-15 07:41:17Femeia si barbatul educa copii.
Femeia e mai smechera decat barbatul.
Stie sa isi insuseasca meritele in timp ce nerealizarile sunt trecute in contul barbatului.
Si pentru ca primul chip pe care-l vedem cand sugem la țâță e la mamei, pana la un punct, o credem pe ea.
Daca ea are "meritul" de a ne educa, de ce nu-si asuma vina pentru cat suntem de boi noi barbatii ? Pe noi, boii, nu ne-au crescut tot femeile ?
Sau toata chestia asta cu femeile care educa barbatii e o falsa problema ?
Barbatii chiar n-au nici un rol in educatia copiilor ?
Sa fim seriosi.
Multe din femeile astea sunt tampite de nu se poate.
Cand ne iau suntem cei mai tari, fara cusur, nemaipomeniti .... profita de inocenta noastra, isi satisfac poftele hulpave cu noi, ne toarna niste copii frumusei (ca sa nu cumva sa o uschim) dupa care incep sa ne educe, sa ne modeleze .... De ce ? Nu mai suntem perfecti, avem nevoie de reciclare ?

Ehe, sunt si barbati de genul asta dar ei o rezolva un pic altfel ....

Ce ne mai place sa dam vina pe altii, ceva de speriat ...
Ce ne place postura de victima, doamne ce jigodii putem fi atunci cand vrem ...

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 15 Ianuarie 2009, ora 10:26

A,daaa?! Dar femeile nu nasc si prin cezariana?!

Fosta membra 9am.ro

2192 mesaje
Postat pe: 15 Ianuarie 2009, ora 10:27

De la: Atotputernicul, la data 2009-01-14 18:23:42Și cine te obligă să te lupți cu el ?
Cine te oprește,Vasix, să ne spui ce părere ai despre temă fără să leșini de grija unuia sau a altuia ?
Nu vreu să crezi că împătășesc din tâmpeniile lui Marcel care are sigur ceva la cap. A mai bântuit una ca el, Marygeo, dar marcel este mult mai cult.
Ca și Dagaio cu discriminarea, ăsta a făcut o fixație pentru tema cu avortul care ar fi o crimă impardonabilă în viziunea lui.
Ca și mine care mă cam iau de aproape totți cei care cred eu că gândesc aiurea în tramvai ....
Ăștia suntem, .... dacă ai ceva de spus, spune, asumă-ți riscul și acceptă că poți fii și înjurat.... De ce atâta supărare ? Pentru o înjurătură ? Dacă ești înjurat pe nedrept ?

Mă cam dezamăgești și-mi plăcea cum combați. Aveai ceva de spus, verb, politețe, păreai deschis, dar acum ....

tot timpul ma amuzi!

gabigabi

12108 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 15 Ianuarie 2009, ora 11:33

Doamne, ce dulce poti fi mai @ Silviule cind vrei !

Fosta membra 9am.ro

1055 mesaje

Postat pe: 15 Ianuarie 2009, ora 19:12

hallo domnu '
hai sa te invetze azazel latina !
"panem et circenses"
deci ...las-o jos ca macane...

si electronica !
quasar

73 mesaje

Postat pe: 15 Ianuarie 2009, ora 20:10

De la: AZAZEL, la data 2009-01-15 19:12:52

hallo domnu '
hai sa te invetze azazel latina !
"panem et circenses"
deci ...las-o jos ca macane...

Este o limba moarta,ca si ....

homemarcel0

1937 mesaje
Postat pe: 15 Ianuarie 2009, ora 20:59

De la: mytcor, la data 2009-01-13 19:54:26

s-acum sa ne pregatim de spectacol, ....cafea estem, piscoturii estem,sugiuc asemenea,...poa' sa-nceapa reprezentatia !....

doamnelor, domnisoarelor, domnisorilor si domnilor,.....sa-nceapa reprezentatia !...daca nu se pot atasa buline rosii postarilor viitoare puneti mana la ochi...

... aferim ...

homemarcel0

1937 mesaje
Postat pe: 15 Ianuarie 2009, ora 21:06

... zi zau ... eu circ ... mmmmda ... noroc ca intrebarile tale de copil batut de soarta au atras citeva ''doamne'' mai milostive ... tot doi copii mai ai ? ... ce texte poti sa ai in cap ... ce vrajeala ... tu om insurat(???) si intrebai daca ai voie sa ai activitati independente in familie ... se parea ca nu prea ai spus DA vreodata si totusi insistai sa pari trecut ... poate iti cadea vreo milostiva ... mai incearca ... sint destule care nu prea au coloana dreapta ...

... la stalingrad era cald ? ... ai dat drumul la gaze ...

homemarcel0

1937 mesaje
Postat pe: 15 Ianuarie 2009, ora 21:11

De la: Atotputernicul, la data 2009-01-14 18:23:42Și cine te obligă să te lupți cu el ?

... AUTO ... TE DERANJEAZA FAPTUL CA MA IAU DE GAINARII CARE ISI ASCUND IRESPONSABILITATEA SI IMATURITATEA IN SPATELE UNUI AVORT ? ...
... MA UIMESTE CA NU AI MACAR BUNUL SIMT SA TACI NAIBII DIN GURA ...

homemarcel0

1937 mesaje
Postat pe: 15 Ianuarie 2009, ora 21:13

De la: vasixo, la data 2009-01-15 09:50:10Acuma,dupa cum am vazut si barbatii pot face copii,sint multi barbati care-si cresc singuri copii deci atunci femeia ce rol mai are in aceasta societate moderna? Ca uite daca ti-o inchipui mama si ii mai pui si o oala cu mincare in fata cica o discriminezi.

... lasa-l ma ca iar bolboroseste ca trebuia sa fie responsabilitatea femei ... si ca trebuia sa faca avort ...

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 15 Ianuarie 2009, ora 21:23

De la: homemarcel0, la data 2009-01-15 21:06:54

... zi zau ... eu circ ... mmmmda ... noroc ca intrebarile tale de copil batut de soarta au atras citeva ''doamne'' mai milostive ... tot doi copii mai ai ? ... ce texte poti sa ai in cap ... ce vrajeala ... tu om insurat(???) si intrebai daca ai voie sa ai activitati independente in familie ... se parea ca nu prea ai spus DA vreodata si totusi insistai sa pari trecut ... poate iti cadea vreo milostiva ... mai incearca ... sint destule care nu prea au coloana dreapta ...

Ba mosneag analfabet si chior,mi-e sila ca trebuie sa ma cobor la nivelul tau,dar vad ca esti si senil :cind am spus eu ca sint insurat?sint vaduv,cretinule,acum ceva timp aveai tupeu sa ma trimiti dupa nevasta-mea,dar in senilitatea ta uiti de la mina pina la gura.Mai termina naibii ca pot s-o tin si eu in jigniri ca asta e singura limba care o cunosti ,jigodie de om ce esti.Asta vrei? Asa iti place?Pe toate topicurile sa jignesti si sa fii jignit?Esti sado-masochist?Cauta-ti pe internet parteneri pe masura ca mie unul imi vine sa vomit numai cind iti vad numele.

homemarcel0

1937 mesaje
Postat pe: 15 Ianuarie 2009, ora 22:10

De la: VASIXO0, la data 2009-01-15 21:23:53
De la: homemarcel0, la data 2009-01-15 21:06:54

Ba mosneag analfabet si chior,mi-e sila ca trebuie sa ma cobor la nivelul tau,dar vad ca esti si senil :cind am spus eu ca sint insurat?sint vaduv,cretinule,acum ceva timp aveai tupeu sa ma trimiti dupa nevasta-mea,dar in senilitatea ta uiti de la mina pina la gura.Mai termina naibii ca pot s-o tin si eu in jigniri ca asta e singura limba care o cunosti ,jigodie de om ce esti.Asta vrei? Asa iti place?Pe toate topicurile sa jignesti si sa fii jignit?Esti sado-masochist?Cauta-ti pe internet parteneri pe masura ca mie unul imi vine sa vomit numai cind iti vad numele.

... aaaaa, scuza-ma ... sa-ti fie tarina usoara ... tinere bavarez ... sa-ti fie rusine sa imi vorbesti asa, nesimtitule ... pot sa-ti fiu tata ...

homemarcel0

1937 mesaje
Postat pe: 15 Ianuarie 2009, ora 22:16

De la: , la data 2008-11-24 04:45:17DECI SA CREDEM CA BARBATII AR FI NISTE MAMELUCII;CARE NU POT SA AIBA GRIJA DE EI INSASI DARAMITE SA ASIGURE VENITUL PENTRU O INTREAGA FAMILIE!!! AICI AI DREPTATE MRS.MARGHARET THACHTER!!

... din mai multe motive ... cred ca e cea mai corecta prezentare ...

lorduljohn

499 mesaje
Postat pe: 15 Ianuarie 2009, ora 23:45

DACA TOT ASA, CU JIGNIRI, SI TOT FELUL DE AIURELI VRETI SA CONTINUATI , MAI BINE MERGETI LA SOMN !
CREDEAM CA DORITI O DISCUTIE SERIOASA , DAR NU URMARITI DECAT SA ARATATI SUPREMATIA FEMEII (DAR CAND E VORBA DE UNELE MUNCI MAI GRELE , UITA DE EGALITATEA IN DREPTURI.EX. POLITISTELE DINTR-UN MARE ORAS DI VESTUL ROMANIEI REFUZA SA FACA SERVICIU DE NOAPTE , LA PAZA SI ORDINE . OARE, DE CE AU ALES ACESTA MESERIE ?), SI IMBECILITATEA (DUPA PAREREA FEMEILOR ).ASTA ,PROBABIL, PENTRU CA UN BARBAT S-AR DA SI VIATA PENTRU A SALVA VIATA FEMEII PE CARE O IUBESTE.OARE CATE FEMEI AR FACE ASTA?
ASA CA.....
SOMN USOR !

Pagini: << 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului ROLUL FEMEII IN SOCIETATEA MODERNA?
Mergi la: