back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Rolul femeii in societatea moderna?

Pagini: << 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 30 Decembrie 2008, ora 22:27

...se spune ca fericirea absoluta este de a nu te naste, dar daca tot te-ai nascut atuci ai datoria de a descoperi fericirea suprema.
Maria, poti face liftinguri chirurgicale, dar cel mai important lifting este cel sentimental... mare lucru-i sa ai pe cineva aproape si sa-l poata mesterii pana-n pragul reintegrarii-n absoluta fericire.

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 30 Decembrie 2008, ora 22:37

De la: mariaoprea75, la data 2008-12-30 22:13:40offff si daca tot suntem la acest capitol cu eternitatea... se apropie ziua mea de nastere..si recunosc imi da, pe langa sentimentele frumoase fata de aceasta zi de nastere si acel sentiment de tristete si anume, ca imbatranesc. Tare mult mi-as dori sa se dilate si la mine timpul si spatiul...sau macar sa se opreasca si sa nu mai inaintez in timp deloc, nici macar cu o secunda...cred ca e mai bine sa ma refugiez in realitate cat sa nu inebunesc in iluzii, deziluzii, in idei despre eternitate!

Darling, La multi ani anticipat!!! M-am uitat putin la tine.... tanara-tanara. Draga mea, cine imbatraneste? Ne maturizam. Ai sa razi, iar eu ma repet, am mai spus asta pe alt topic - niciodata nu m-am simtit mai frumoasa ca la varsta mea de acum. De ce te temi? Nu privi inapoi, fiecare varsta are farmecul ei, te imbogatesti in abilitati, esti mai apta, mai coapta pentru..... "rolul femeii in societatea moderna". A! si un secret: oasele se latesc, forma corpului se modifica, talia se accentueaza cu cat inaintezi spre 40 ani, liniile trupului se transforma pe curbele unei amfore.... incepe o alta etapa in viata femeii, raman in urma liniile filiforme, fatza capata expresia pe care o imprima gandirea matura (nu imbatranita), superficialitatea se risipeste, se instaleaza toleranta, rabdarea, tactul, fandoseala dispare si ea si apare manipularea din umbra a barbatilor.... si deci a societatii - ca sa ne intram mai bine in rol

Fosta membra 9am.ro

2192 mesaje
Postat pe: 30 Decembrie 2008, ora 22:39

De la: mytcor, la data 2008-12-30 22:27:27...se spune ca fericirea absoluta este de a nu te naste, dar daca tot te-ai nascut atuci ai datoria de a descoperi fericirea suprema.
Maria, poti face liftinguri chirurgicale, dar cel mai important lifting este cel sentimental... mare lucru-i sa ai pe cineva aproape si sa-l poata mesterii pana-n pragul reintegrarii-n absoluta fericire.

La tot ce ai scris plus poeziile care imi plac tare mult, atat am putut sa-ti ofer, o simpla floare. Multumesc.

Fosta membra 9am.ro

2192 mesaje
Postat pe: 30 Decembrie 2008, ora 22:43

si pentru Betty Sunteti frumosi cu toti. ..Dar parca si maturizarea asta doare...glumesc... Ma faceti sa rad. Sunteti FRUMOSI toti ...oare suntem asa si in realitate! Eu vreau sa raman un COPIL!

va pup pe toti.

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 30 Decembrie 2008, ora 23:38

sa incheiem acest an cu bune si rele si la anul 2009 sa fim sanatosi ,mai fericiti si norocosi,LA MULTI ANI !

Fosta membra 9am.ro

763 mesaje
Oras: Buzau

Postat pe: 30 Decembrie 2008, ora 23:52

Tuturor forumistilor 9am si administratorului acestui forum

Va doresc 'La multi ani plini de sanatate si decizii intelepte !".

La multi ani dragi Romani !

www.youtube.com/watch?v=oL1EOInBS-I&feature=related

www.youtube.com/watch?v=XN8Zq41lzo4&feature=related

www.youtube.com/watch?v=i4tuwmCC01s&feature=related

www.youtube.com/watch?v=apqh3ECCido

www.youtube.com/watch?v=NQ6IUGCXqAE&feature=related

felicitari.ele.ro/Sorcova_--i2715.html

LA MULTI ANI TUTUROR ROMANILOR !

Dar nu uita, cand esti voios, Romane, sa fii bun!
Romane, sa fii bun!

LA MULTI ANI ROMANI, LA MULTI ANI ROMANIA !

Cu deosebita simpatie,
Daniela PASA

Insusirea este numita perseverenta cand este folosita pentru o cauza buna si incapatanare daca e pusa in slujba unei cauze rele. (Lawrence Sterne)
Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 31 Decembrie 2008, ora 00:33

rolul sa fie.............

........♥SeXy♥...
....♥SeXy♥..♥SeXy♥
...♥SeXy♥...♥SeXy♥
.♥SeXy♥.......♥SeXy♥
...♥SeXy.♥.....♥SeXy♥
......♥SeXy♥
...........♥SeXy♥
♥SeXy♥......♥SeXy♥
.♥SeXy♥.......♥SeXy♥
...♥SeXy♥...♥SeXy♥
.........♥SeXy♥

♥SeXy♥♥SeXy♥♥SeXy♥
♥SeXy♥♥SeXy♥♥SeXy♥
♥SeXy♥
♥SeXy♥
♥SeXy♥♥SeXy♥
♥SeXy♥♥SeXy♥
♥SeXy♥
♥SeXy♥
♥SeXy♥♥SeXy♥♥SeXy♥
♥SeXy♥♥SeXy♥♥SeXy♥

♥SeXy♥.......♥SeXy♥
.♥SeXy♥.....♥SeXy♥
..♥SeXy♥...♥SeXy♥
...♥SeXy♥.♥SeXy♥
....♥SeXy♥♥SeXy♥
....♥SeXy♥♥SeXy♥
...♥SeXy♥.♥SeXy♥
..♥SeXy♥...♥SeXy♥
.♥SeXy♥.....♥SeXy♥
♥SeXy♥.......♥SeXy♥

♥SeXy♥......♥SeXy♥
♥SeXy♥......♥SeXy♥
♥SeXy♥.....♥SeXy♥
.♥SeXy♥...♥SeXy♥
..S♥eXy♥.♥SeXy♥
...♥SeXy♥SeXy♥
.......♥SeXy♥
......♥SeXy♥
......♥SeXy♥
......♥SeXy♥
......♥SeXy♥

LA MULTI ANI !!!!!!!!!!!!!!!!!

Fosta membra 9am.ro

255 mesaje
Postat pe: 31 Decembrie 2008, ora 16:19

Maria nu fi deznadajduita! Imbatranirea fizica este naturala,depinde de om cat de repede sau cat de tarziu imbatraneste. Numai ca trebuie sa invatam sa imbatranim frumos. Sunt destule perechi care stiu acest miracol si zau nu par doua jucarii stricate. Privitor la regrete,de ziua unei prietene i-am dedicat un poem(sa zicem un sonet)

Stii draga mea cu anii te deprinzi
s-accepti pecetea vremii cu asprime,
cand pacatoasele oglinzi
nu-ti mai reflecta formele sublime.

Tu stii ca orice fruct se trece
oricat un pom ar fi de roditor;
admira fructul cine trece
si eu din cand in cand un muritor.

Regrete mari sau bucurii ascunse?
Pastrarea,daruirea te-au incercat mereu?
Te mustra azi parerile de rau?

Nu mai intoarcem vremile apuse.
De-ai mai putea din vremuri sa descinzi
as sfarama perfidele oglinzi.

Asadar; La multi ani si ganduri frumoase.

mari_ana30

2 mesaje
Postat pe: 31 Decembrie 2008, ora 17:03

la multi ani cu multa bucurie tuturor!

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 1 Ianuarie 2009, ora 08:28

sa fie blonde si sexy,LA MULTI ANI !

lorduljohn

499 mesaje
Postat pe: 4 Ianuarie 2009, ora 01:38

De la: cumintica, la data 2008-11-24 02:23:42 in primul rind in societatea actuala,femeia trebuie sa fie pe picioarele ei,barbatii sint niste fatalai in care nu mai pui baza.In comunism exista morala comunista cu privire la familie,acum totul se vinde la taraba,dragostea se vinde ,casatoria este pe interes.Femeia trebuie sa-si faca studiile sa aprofundeze o profesie care sa-i asigure existenta,dupa care sa-si intemeieze o familie.Femeia nu trebuie sa se aventureze in politica unde exista multa prostitutie si interese de gasca.Rolul femeii este foarte important in educarea copiilor pina la o virsta de 14 ani dupa care trebuie sa intervina rolul tatalui,pentru pregatirea pe mai departe in viata.Din pacate asa cum am zis astazi femeia femeie nu cirpele ,are un rol foarte important si dificil deoarece rolul barbatului este atrofiat de nesiguranta zilei de miine si de aceia nu-si mai poate intretine o familie,la greu da bir cu fugitii si de aceia femeia trebuie sa fie sigura pe ea.

fetit-o de unde stii de comunism??
Habar nu ai ce spui !
In comunism oamenii se casatoreau din dragoste!
Nu aveau decat ,munca, casa(asa cum era) , o eventala rabla pe care o numeai masina, cate o prietenie sincera ,si apoi aparea dragostea adevarata.
Nu eru impuse casatotii din interes, ca acum , pentru bani, jeepuri, etc.
Uneori se mai intampal in animte fiunctii, dar si aclo , mai ales la UTC , se mai pacaleu cei care aranf=iau casatoriile , de cele mai multe ori ere iubire curata

Acum de ce mai multe ori femeia poate sa se impuna , sa aiba o slijba buna ,saaiba o famile implinita !iNCA CEVA , SI IN COMUNUISM BARBATII PARTICIPAU LA TRBURILE COSPODARESTI !
cREZI CA ESTE CEVE MAI PLACU T, DECAT , CA ATUCI CAND AMBII SA VIN A OBOSITI, STRSATI IN BUCATARIE, SA SE INTALNEASCA, SA SE SARUTE, SI SA PREGATEASCA O IMPRUNA MASA ROMANICA..
sA SITI CA ASTA NU DE PINDE DE VARSTA BIOLOGICA SAU DE NUMARUL COPIILOR CI DE PSHICA PE CARE O SIMTIM FIECAE !
SA AUZIM DE BINE 1
lorduljohn

Fosta membra 9am.ro

1055 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 4 Ianuarie 2009, ora 15:37

De la: mytcor, la data 2008-12-31 00:33:12rolul sa fie.............

........♥SeXy♥...
....♥SeXy♥..♥SeXy♥
...♥SeXy♥...♥SeXy♥
.♥SeXy♥.......♥SeXy♥
...♥SeXy.♥.....♥SeXy♥
......♥SeXy♥
...........♥SeXy♥
♥SeXy♥......♥SeXy♥
.♥SeXy♥.......♥SeXy♥
...♥SeXy♥...♥SeXy♥
.........♥SeXy♥

♥SeXy♥♥SeXy♥♥SeXy♥
♥SeXy♥♥SeXy♥♥SeXy♥
♥SeXy♥
♥SeXy♥
♥SeXy♥♥SeXy♥
♥SeXy♥♥SeXy♥
♥SeXy♥
♥SeXy♥
♥SeXy♥♥SeXy♥♥SeXy♥
♥SeXy♥♥SeXy♥♥SeXy♥

♥SeXy♥.......♥SeXy♥
.♥SeXy♥.....♥SeXy♥
..♥SeXy♥...♥SeXy♥
...♥SeXy♥.♥SeXy♥
....♥SeXy♥♥SeXy♥
....♥SeXy♥♥SeXy♥
...♥SeXy♥.♥SeXy♥
..♥SeXy♥...♥SeXy♥
.♥SeXy♥.....♥SeXy♥
♥SeXy♥.......♥SeXy♥

♥SeXy♥......♥SeXy♥
♥SeXy♥......♥SeXy♥
♥SeXy♥.....♥SeXy♥
.♥SeXy♥...♥SeXy♥
..S♥eXy♥.♥SeXy♥
...♥SeXy♥SeXy♥
.......♥SeXy♥
......♥SeXy♥
......♥SeXy♥
......♥SeXy♥
......♥SeXy♥

bai fratele meu ...gri ...
tu ai fost cam matolit cand ai conceput constructia grafica de mai sus !
nu cumva ai vrut sa scri SEX ,si nu te-a mai ascultat manutza ?!

si electronica !
Fosta membra 9am.ro

1055 mesaje

Postat pe: 4 Ianuarie 2009, ora 15:38

De la: AZAZEL, la data 2009-01-04 15:37:00
De la: mytcor, la data 2008-12-31 00:33:12rolul sa fie.............

........♥SeXy♥...
....♥SeXy♥..♥SeXy♥
...♥SeXy♥...♥SeXy♥
.♥SeXy♥.......♥SeXy♥
...♥SeXy.♥.....♥SeXy♥
......♥SeXy♥
...........♥SeXy♥
♥SeXy♥......♥SeXy♥
.♥SeXy♥.......♥SeXy♥
...♥SeXy♥...♥SeXy♥
.........♥SeXy♥

♥SeXy♥♥SeXy♥♥SeXy♥
♥SeXy♥♥SeXy♥♥SeXy♥
♥SeXy♥
♥SeXy♥
♥SeXy♥♥SeXy♥
♥SeXy♥♥SeXy♥
♥SeXy♥
♥SeXy♥
♥SeXy♥♥SeXy♥♥SeXy♥
♥SeXy♥♥SeXy♥♥SeXy♥

♥SeXy♥.......♥SeXy♥
.♥SeXy♥.....♥SeXy♥
..♥SeXy♥...♥SeXy♥
...♥SeXy♥.♥SeXy♥
....♥SeXy♥♥SeXy♥
....♥SeXy♥♥SeXy♥
...♥SeXy♥.♥SeXy♥
..♥SeXy♥...♥SeXy♥
.♥SeXy♥.....♥SeXy♥
♥SeXy♥.......♥SeXy♥

♥SeXy♥......♥SeXy♥
♥SeXy♥......♥SeXy♥
♥SeXy♥.....♥SeXy♥
.♥SeXy♥...♥SeXy♥
..S♥eXy♥.♥SeXy♥
...♥SeXy♥SeXy♥
.......♥SeXy♥
......♥SeXy♥
......♥SeXy♥
......♥SeXy♥
......♥SeXy♥

bai fratele meu ...gri ...
tu ai fost cam matolit cand ai conceput constructia grafica de mai sus !
nu cumva ai vrut sa scri SEX ,si nu te-a mai ascultat manutza ?!

ca dupa cum te manifeshti in ultimul timp ...pari cam in foame mare de ...sex ...chiar te-au lasat toate ? (inclusiv giucareaua !?).

si electronica !
printesa_stelelor

5 mesaje
Postat pe: 4 Ianuarie 2009, ora 15:39

azalet

tu teai gandit vreodata ca o femeie poate sa fie si urata si buna ca om de afaceri?mai gandeste in loc sa spui ceai spus

Fosta membra 9am.ro

255 mesaje
Postat pe: 4 Ianuarie 2009, ora 16:37

Aoleuuuuu!! lorduljohn.... ai inteles chirilica asta?
Mai treci si pe gramatica romama!

Fosta membra 9am.ro

1491 mesaje

Postat pe: 4 Ianuarie 2009, ora 22:41

Azazele,
Ce ai nene cu Mytcor ?
N-ai cu cine te mai încăiera ?
Ți-e dor de ceva înjurături ?
N-ai mai găsit cucoane cu care să flirtezi ?

Acum nu e momentul !
necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 4 Ianuarie 2009, ora 22:50

vedeti mai baieti,daca se incepe cu mojicie intr-o discutie destul de sensibila,femeile dispar

Fosta membra 9am.ro

1055 mesaje

Postat pe: 6 Ianuarie 2009, ora 22:10

De la: puiunelu62, la data 2009-01-04 22:50:03vedeti mai baieti,daca se incepe cu mojicie intr-o discutie destul de sensibila,femeile dispar

d'aia ai disparut !?

si electronica !
necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 7 Ianuarie 2009, ora 10:30

LA MULTI ANI PENTRU TOTI IONII SI IOANELE !!!

thibetho

31 mesaje

Postat pe: 8 Ianuarie 2009, ora 03:25

De la: melissza, la data 2008-12-25 12:33:48In spatele fiecarui om vestit se afla o femeie (mama ,sora, nevasta,iubita)
ca,femeia te ridica, femeia te doboara.

continuare ... ia a-ti da viatsa, si tot ia te si omoara.

indescifrabila
dr_delphinik7

4 mesaje
Postat pe: 8 Ianuarie 2009, ora 18:22

Nu am avut timp sa citesc toate comentariile, dar as vrea sa imi spun parerea. Eu cred ca este foarte importanta parerea fiecarei femei despre ea insasi, mi-ar placea sa vad in Romania mai multe femei care sa isi doreasca sa fie independente. Eu ma consider a fi o femeie independenta pentru ca toate cheltuieline sunt platite de mine si in orice relatie totul este impartit pe jumatate si asta pentru ca am un serviciiu, banii nu provin de la parinti mei sau alte surse.Nu am inteles niciodata de ce lumea generalizeaza, sunt barbati sau femei mai inteligenti decat altii, depinde de caracterul fiecaruia. Doamnelor si Domnisoarelor care citesc acest mesaj, nimic nu este mai frumos deact sa fii libera sa faci orice si oricand, sa faci in viata orice te face fericita fara a depinde de nimeni niciodata. Este satisfacator gandul ca orice s-ar intampla tu mereu vei fi bine pentru ca esti capabila.

homemarcel0

1937 mesaje
Postat pe: 8 Ianuarie 2009, ora 18:36

De la: mariaoprea75, la data 2008-12-30 22:13:40offff si daca tot suntem la acest capitol cu eternitatea... se apropie ziua mea de nastere..si recunosc imi da, pe langa sentimentele frumoase fata de aceasta zi de nastere si acel sentiment de tristete si anume, ca imbatranesc. Tare mult mi-as dori sa se dilate si la mine timpul si spatiul...sau macar sa se opreasca si sa nu mai inaintez in timp deloc, nici macar cu o secunda...cred ca e mai bine sa ma refugiez in realitate cat sa nu inebunesc in iluzii, deziluzii, in idei despre eternitate!

... LA MULTI ANI ... MULTA SANATATE ... MARIA ...

homemarcel0

1937 mesaje
Postat pe: 8 Ianuarie 2009, ora 18:45

Nevasta isi surprinde sotul in bucatarie cu un plici de muste in mana.
Il intreaba:
- Ce faci mai aici?
- Omor muste...
- Si ai omorat vreuna?
- Trei masculi si doua femele.
- Dar cum le recunosti?
- Masculii i-am omorat pe o cutie de bere iar femelele pe telefon...

Fosta membra 9am.ro

1055 mesaje

Postat pe: 8 Ianuarie 2009, ora 20:04

De la: homemarcel0, la data 2009-01-08 18:45:03Nevasta isi surprinde sotul in bucatarie cu un plici de muste in mana.

Il intreaba:

- Ce faci mai aici?

- Omor muste...

- Si ai omorat vreuna?

- Trei masculi si doua femele.

- Dar cum le recunosti?

- Masculii i-am omorat pe o cutie de bere iar femelele pe telefon...

fii linistit ,nu de asa zisul banc rad !

si electronica !
tesco23

4 mesaje

Postat pe: 8 Ianuarie 2009, ora 20:15

Cred ca ai o problema cu barbatii, dar exista o zicala: barbatul e capul iar femeia, gatul, asa ca eu zic sa te gandesti bine la toate categoriile de oameni si daca tu ai ceva cu barbatii, nu generaliza cauza. In familia mea exista o egalitate deplina intre noi si nu exista discutiica eu sunt barbatul si sotia mea , femeia, ci daca eu stiu sa bat un cui, sotia mea de asemenea stie sa facaacest lucru si daca sotia mea stie sa faca mancare si eu stiu sa fac mancare. Bineinteles ca nu facem perfect treaba celuilalt, dar vreau sa subliniez egalitatea. Sunt de acord ca sunt in lume si "porci", dar nu trebuie generalizat

mia_rusu1970

79 mesaje
Postat pe: 8 Ianuarie 2009, ora 21:10

De la: dr_delphinik7, la data 2009-01-08 18:22:39Nu am avut timp sa citesc toate comentariile, dar as vrea sa imi spun parerea. Eu cred ca este foarte importanta parerea fiecarei femei despre ea insasi, mi-ar placea sa vad in Romania mai multe femei care sa isi doreasca sa fie independente. Eu ma consider a fi o femeie independenta pentru ca toate cheltuieline sunt platite de mine si in orice relatie totul este impartit pe jumatate si asta pentru ca am un serviciiu, banii nu provin de la parinti mei sau alte surse.Nu am inteles niciodata de ce lumea generalizeaza, sunt barbati sau femei mai inteligenti decat altii, depinde de caracterul fiecaruia. Doamnelor si Domnisoarelor care citesc acest mesaj, nimic nu este mai frumos deact sa fii libera sa faci orice si oricand, sa faci in viata orice te face fericita fara a depinde de nimeni niciodata. Este satisfacator gandul ca orice s-ar intampla tu mereu vei fi bine pentru ca esti capabila.

mia_rusu1970

79 mesaje
Postat pe: 8 Ianuarie 2009, ora 21:15

Parerea ta este foarte buna , dar sincer vorbind poti face chestia asta pana la batranete???? Nu poti trai singura , deci permite-mi sa te contrazic , relatiile le poti imparti in jumate dar cand ai copii si un sot ...... asta nu inseamna ca tre sa depinzi de banii lui, ca un serviciu iti trebuie , dar nu asa se pune problema.....

gabigabi

12108 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 9 Ianuarie 2009, ora 07:24

@dr.delphinic- si sora mea a gindit ca tine si acum are 59 de ani si e singura-singura ; si traieste tot pe linga altii ! se bucura cind o invita cite cineva pe vreundeva.....nu vreau sa dezvolt,dar sunteti o femeie cu ceva carte,asa ca puteti sa ginditi singura ! TINERETEA e o boala care trece foarte repede ,apoi vine singuratatea !

Fosta membra 9am.ro

1491 mesaje

Postat pe: 9 Ianuarie 2009, ora 09:58

Da, așa este, una din consecințele emancipării femeii este că nemai suportând bărbații cu tarele lor, rămân singure.
Rămân singure și în mod natural ...
oricum, vă spun că nici un bărbat nu dorește să se cupleze în vreun fel cu o suprepretențioasă la orice care are standarde imposibil de atins.
Printre altele, căsnicia este o artă a compromisului.
Nnumic nu e mai scârbos dacât o femeie care vrea să fie altceva, și un bărbat care vrea să fie altceva.

Acum nu e momentul !
necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 9 Ianuarie 2009, ora 10:03

Da ! Casnicia este o arta a compromisului .... in orice relatie dintre doi oameni , daca este sa functioneze bine , se mai fac si compromisuri.
Si chiar ca este scarbos sa vezi un barbat sau o femeie ce vor sa fie altceva

Pagini: << 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului ROLUL FEMEII IN SOCIETATEA MODERNA?
Mergi la: