Fosta membra 9am.ro
9751 mesaje
|
Postat pe: 1 Martie 2009, ora 12:57
Aiastea da telepato-empatii nocturne pe dvs !....tot matele si SF-urile-s vinovate ...n-asa ?...
Vad ca-i dati apa la moara lui nenea Ticu, care la randul lui ii da la mana lui nea Mustaca.  s-amandoi contamineaza-n "alfa" p-altii !
Recunoaste nene Ticule !...nici n-ai bagat in seama martisorul pe care l-ai primit din partea mea c-o pagina-n urma, asa-i ?...
Pune mana si construeste-ti un interferometru gravitational s-ai sa vezi mataluta cum iti schimbi opinia referitoare la univers.
Vezi ca-l poti cupla si la computer s-atunci ai sa vezi ce n-ai vazut niciodata de cand te zgaiesti la stele cu vechiul mataluta ochian.
O s-o iei la goana prin targusorul lu'matale mai ceva decat MAGLEV-ul "Giapanez" si-o sa zghieri din toti rarunchii cat de mare-i gradina !...
|
|
|
sirius_zegetina
808 mesaje
Oras: Resita
|
Postat pe: 1 Martie 2009, ora 15:27
 Lasa-l, Mytcor, pe Ticu ca, mai nou, vorbeste gura fara el, doar-doar l-o mai baga vreunu`-n seama, ca haz are cat Oblio cand dormea si-avea cosmar! Imi cer scuze pt. postarea gresita de-azi noapte: prototipul de care scriam se numea "Haunebu" si nu cum am postat eu gresit; deh, la ora aia nu-i de mirare, in plus m-au cam scos din papuci tampeniile lui Mustaca ala si neamu` pisicesc. Pe Mustaca, hai sa zicem ca-l inteleg, a tras o ochiada scurta pe blog-ul lui Adiadrian si-a pescuit de-acolo unele idei pe care le-a postat; nu s-a opintit sa mai citeasca si-altceva si nici macar blog-ul ala nu l-a citit, se pare, pana la capat, altfel citea si-ndoielile exprimate acolo. In rest, cu motanimea am cazut la intelegere: nu ma deranjeaza - raman nescarmanate... simplu. In schimb prostia n-o iert, ca nu-s eu cu iertaciunile; cine are lipsa de-asa ceva, duca-se la taica popa ca-i treaba lui sa-mparta iertaciuni, n-o sa-l las somer ca-s miloasa. Iar daca mai posteaza vreunul tampenii supte din degetu` mare in timpul unor vise mai nasparlii... o sa-l confund cu motanii si-i trag o scarmaneala-n scris de ramane-n costumul lui Adam!
|
nastasemihail
47672 mesaje
Oras: BUCURESTI
|
Postat pe: 1 Martie 2009, ora 15:35
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
Fosta membra 9am.ro
9751 mesaje
|
Postat pe: 1 Martie 2009, ora 15:37
De la: sirius_zegetina, la data 2009-03-01 15:27:54 Lasa-l, Mytcor, pe Ticu ca, mai nou, vorbeste gura fara el, doar-doar l-o mai baga vreunu`-n seama, ca haz are cat Oblio cand dormea si-avea cosmar! Imi cer scuze pt. postarea gresita de-azi noapte: prototipul de care scriam se numea "Haunebu" si nu cum am postat eu gresit; deh, la ora aia nu-i de mirare, in plus m-au cam scos din papuci tampeniile lui Mustaca ala si neamu` pisicesc. Pe Mustaca, hai sa zicem ca-l inteleg, a tras o ochiada scurta pe blog-ul lui Adiadrian si-a pescuit de-acolo unele idei pe care le-a postat; nu s-a opintit sa mai citeasca si-altceva si nici macar blog-ul ala nu l-a citit, se pare, pana la capat, altfel citea si-ndoielile exprimate acolo. In rest, cu motanimea am cazut la intelegere: nu ma deranjeaza - raman nescarmanate... simplu. In schimb prostia n-o iert, ca nu-s eu cu iertaciunile; cine are lipsa de-asa ceva, duca-se la taica popa ca-i treaba lui sa-mparta iertaciuni, n-o sa-l las somer ca-s miloasa. Iar daca mai posteaza vreunul tampenii supte din degetu` mare in timpul unor vise mai nasparlii... o sa-l confund cu motanii si-i trag o scarmaneala-n scris de ramane-n costumul lui Adam!
|
|
|
casian_dan_55
9 mesaje
|
Postat pe: 1 Martie 2009, ora 17:22
Gaurile negre sint in capul oamenilor si nici macar nu incearca sa le compenseze cu inteligenta!Desigur extraterestrii exista din moment ce au fost denumiti asa, daca nu ar fi existat nu am fi existat nici noi!
|
casian_dan_55
9 mesaje
|
Postat pe: 1 Martie 2009, ora 17:25
Omul nu-si poate imagina ceva ce nu exista!Acel ceva caruia i se spune sf este ceva ce inca nu a fost descoperit sau tehnologia actuala nu o permite pentru moment, cei din epoca da piatra sa-au gindit vreodata ca va fi inventat microprocesorul?
|
Dorulet
7896 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE
|
Postat pe: 1 Martie 2009, ora 17:26
De la: casian_dan_55, la data 2009-03-01 17:22:32Gaurile negre sint in capul oamenilor si nici macar nu incearca sa le compenseze cu inteligenta!Desigur extraterestrii exista din moment ce au fost denumiti asa, daca nu ar fi existat nu am fi existat nici noi!
Da,dar dacă "găurile negre" există doar în capul unora, atunci sigur tu ești primul exemplar dintre cei pe care-i descrii mai sus!
Când toată lumea gândește la fel înseamnă că nimeni nu gândește.
|
|
|
casian_dan_55
9 mesaje
|
Postat pe: 1 Martie 2009, ora 17:36
Nu cred ca am vrut sa jignesc vreo intligenta, ci pur si simplu mi-am expus o parere dar daca doare din prima insemna ca este o problema cu gaura neagra!
|
|
|
casian_dan_55
9 mesaje
|
Postat pe: 1 Martie 2009, ora 17:39
|
sirius_zegetina
808 mesaje
|
Postat pe: 1 Martie 2009, ora 17:47
 Mai, copiii primaverii - nici noi, nici autorii scrierilor sf. n-am si n-au inventat extraterestri; f. posibil ca ei sa fii existat dinainte de-a exista o Terra, locuita sau nu. Ca treaba asta nu-ncape in bostanelele unora n-are legatura decat cu... "gaurile negre" din cerebelu` lor cam marginit. Bietii de ei, nu-i acuzati prea tare, fiindca, mai mult ca probabil, confuzia din "organul" amintit s-a petrecut cam asa: au auzit si ei de pe la "radio-sant" sau de la "tembelizor", cum ca undeva, prin spatiul ala de nu-i vezi nici cap, nici coada, s-ar gasi niste gauri negre - adica "black holle"... si si-au admirat in oglinda propriile "gauri negre" din dotare - adica "ass-holle"... si de-aici au tras concluzia ca tre` sa fie oarecum similare!!! Si, iaca - confuzia!!! Ei - cu-ale lor, noi - cu-ale noastre, iar extraterestri... or fi avand si ei???!!! Or fi... da` nu cred c-au facut vreodata confuzie...
|
Dorulet
7896 mesaje
|
Postat pe: 1 Martie 2009, ora 18:00
De la: sirius_zegetina, la data 2009-03-01 17:47:23 Mai, copiii primaverii - nici noi, nici autorii scrierilor sf. n-am si n-au inventat extraterestri; f. posibil ca ei sa fii existat dinainte de-a exista o Terra, locuita sau nu. Ca treaba asta nu-ncape in bostanelele unora n-are legatura decat cu... "gaurile negre" din cerebelu` lor cam marginit. Bietii de ei, nu-i acuzati prea tare, fiindca, mai mult ca probabil, confuzia din "organul" amintit s-a petrecut cam asa: au auzit si ei de pe la "radio-sant" sau de la "tembelizor", cum ca undeva, prin spatiul ala de nu-i vezi nici cap, nici coada, s-ar gasi niste gauri negre - adica "black holle"... si si-au admirat in oglinda propriile "gauri negre" din dotare - adica "ass-holle"... si de-aici au tras concluzia ca tre` sa fie oarecum similare!!! Si, iaca - confuzia!!! Ei - cu-ale lor, noi - cu-ale noastre, iar extraterestri... or fi avand si ei???!!! Or fi... da` nu cred c-au facut vreodata confuzie...
Așa e Sirius dragă, păcat că încearcă să pară inteligenți, atunci când scot numai gugumănii din dovleacul ăla pe care ar trebuii să-l cheme cap!
|
sirius_zegetina
808 mesaje
|
Postat pe: 1 Martie 2009, ora 18:09
 Pai, chiar asa se si cheama, numa` ca problema e una mai "sensibila", vezi tu, unii din cei care-si dau cu "presupusa"-n stanga si-n dreapta is "dotati" din nascare cu doua capete!... Eh, tocma` aci-i baiu`, ca nu gandesc toti cu al care-ar trebui "folosit" numa`-n scopu` asta "maret"! Deh, iarasi confuzia, fir-ar sa fie!!!
|
Tycu
3787 mesaje
|
Postat pe: 1 Martie 2009, ora 20:02
Ticu
|
sirius_zegetina
808 mesaje
|
Postat pe: 1 Martie 2009, ora 20:06
 Iar a ta devine tot mai pregnant una de-aia rasuflata si clocita sub testul "shambalagiilor" si-a "aghartistilor". Incepi sa semeni, intr-un anume fel, cu Iulcar...
|
Tycu
3787 mesaje
|
Postat pe: 1 Martie 2009, ora 20:07
De la: casian_dan_55, la data 2009-03-01 17:22:32Gaurile negre sint in capul oamenilor si nici macar nu incearca sa le compenseze cu inteligenta!Desigur extraterestrii exista din moment ce au fost denumiti asa, daca nu ar fi existat nu am fi existat nici noi!  Exista, mytcor este sigur extra terestru,!
Ticu
|
sirius_zegetina
808 mesaje
|
Postat pe: 1 Martie 2009, ora 20:30
 Asta-i tot ce ti-ai stors din ultimul neuron functional???... Am zis eu ca incepi sa semeni nepermis de mult cu Iulcar... numa` ca suntem la alt subiect... altminteri - tot o apa si-un pamant!!!
|
Fosta membra 9am.ro
9751 mesaje
|
Postat pe: 1 Martie 2009, ora 22:40
Sirius, ti-am citit post-ul de pe topicul "viselor"...incearca daca ai posibilitatea sa folosesti o antena ( de-o proportie const.confortabila ) Delta " T " pe care plaseaz-o in zona de odihna nocturna a capului.
In acest experiment "visul" pe care nu-l intelegi acum, va deveni sigur mult mai coerent si explicabil in prop. de peste 99 %.
Eu , din ceea ce am citit, am inteles destul cat sa concluzionez ca nu-i doar un simplu "vis "...
O seara placuta !...
Ticule,.... m-ai recunoscut originile s-ai facut un pas in fata !
Acum daca tot l-ai facut, da-mi voie sa-ti ard un sut in fund pentru ati permite luxul de-a facie si-un salt inainte.
Daca n-ai sa-l faci, atunci am sa-ti sectionez sinurul neuron de care dispui -dupa cum spunea cineva- s-are sa-ti cada urechile pe umeri !...
|
msutaca
79 mesaje
|
Postat pe: 1 Martie 2009, ora 23:01
Mai Syrius minca-te-ar raiul,
Mai spune-mi si mie ce am citit ! Ca eu nu mai tin minte sa fi citit ceva...
NU VA LASATI AMAGITI DE DIAVOL, DRAGII MEI !!!!!!! EXTRATERESTRI NU EXISTA !!!!!!!!! OZN-URILE SUNT FABRICATE IN GERMANIA !!!!!! ELE SUNT UNUL DIN MIJLOACELE PRIN CARE CEI CARE SLUJESC DIAVOLULUI VOR SA INROBEASCA LUMEA (CREDULA) !!!!!! PRIN EI DIAVOLUL LUCREAZA CA SA AJUNGA SA STAPINEASCA LUMEA !!!
Treaba voastra daca voi vreti sa ma credeti sau nu !!! Ca nu va spun acestea pt. ca sa am eu vreun profit sau vreo satisfactie, Doamne fereste !!! Cine are urechi de auzit sa auda...Eu mi-am facut datoria inaintea lui Dumnezeu si am incercat sa va trezesc !!!!!!!
LUATI AMINTE CA TRAIM VREMURILE DIN URMA !!!!!!!!
DOAMNE AJUTA !!!!!!
MIRCEA (NU msutaca)
|
Dorulet
7896 mesaje
|
Postat pe: 2 Martie 2009, ora 01:05
De la: msutaca, la data 2009-03-01 23:01:49Mai Syrius minca-te-ar raiul,
Mai spune-mi si mie ce am citit ! Ca eu nu mai tin minte sa fi citit ceva...
NU VA LASATI AMAGITI DE DIAVOL, DRAGII MEI !!!!!!! EXTRATERESTRI NU EXISTA !!!!!!!!! OZN-URILE SUNT FABRICATE IN GERMANIA !!!!!! ELE SUNT UNUL DIN MIJLOACELE PRIN CARE CEI CARE SLUJESC DIAVOLULUI VOR SA INROBEASCA LUMEA (CREDULA) !!!!!! PRIN EI DIAVOLUL LUCREAZA CA SA AJUNGA SA STAPINEASCA LUMEA !!!
Treaba voastra daca voi vreti sa ma credeti sau nu !!! Ca nu va spun acestea pt. ca sa am eu vreun profit sau vreo satisfactie, Doamne fereste !!! Cine are urechi de auzit sa auda...Eu mi-am facut datoria inaintea lui Dumnezeu si am incercat sa va trezesc !!!!!!!
LUATI AMINTE CA TRAIM VREMURILE DIN URMA !!!!!!!!
DOAMNE AJUTA !!!!!!
MIRCEA (NU msutaca)
Auzi Mircea,
Ignoranța este o buruiană dăunătoare, pe care dictatorii o pot cultiva printre nătărăii lor, dar pe care nici o democrație nu și-o poate permite printre cetățenii săi. Adevărata ignoranță nu este absența cunoașterii, ci refuzul de a o dobândi, este cel mai puternic păzitor al tradițiilor, oricât de absurde ar fi ele.
Nici un om nu poate cuprinde , nici măcar cu imaginația și gândul său, cât de nemărginit este Universul. Sunt miliarde de galaxii, mai mici sau mai mari decât Calea Lactee (galaxia din care face parte sistemul nostru solar).
Logica ta lipsește cu desăvârșire, dacă poți crede că Dumnezeu a făcut un Univers atât de imens, doar pentru omenirea dintr-o amărâtă de galaxie cum este a noastră....
|
Tycu
3787 mesaje
|
Postat pe: 2 Martie 2009, ora 11:43
De la: sirius_zegetina, la data 2009-03-01 15:27:54 Lasa-l, Mytcor, pe Ticu ca, mai nou, vorbeste gura fara el, doar-doar l-o mai baga vreunu`-n seama, ca haz are cat Oblio cand dormea si-avea cosmar! Imi cer scuze pt. postarea gresita de-azi noapte: prototipul de care scriam se numea "Haunebu" si nu cum am postat eu gresit; deh, la ora aia nu-i de mirare, in plus m-au cam scos din papuci tampeniile lui Mustaca ala si neamu` pisicesc. Pe Mustaca, hai sa zicem ca-l inteleg, a tras o ochiada scurta pe blog-ul lui Adiadrian si-a pescuit de-acolo unele idei pe care le-a postat; nu s-a opintit sa mai citeasca si-altceva si nici macar blog-ul ala nu l-a citit, se pare, pana la capat, altfel citea si-ndoielile exprimate acolo. In rest, cu motanimea am cazut la intelegere: nu ma deranjeaza - raman nescarmanate... simplu. In schimb prostia n-o iert, ca nu-s eu cu iertaciunile; cine are lipsa de-asa ceva, duca-se la taica popa ca-i treaba lui sa-mparta iertaciuni, n-o sa-l las somer ca-s miloasa. Iar daca mai posteaza vreunul tampenii supte din degetu` mare in timpul unor vise mai nasparlii... o sa-l confund cu motanii si-i trag o scarmaneala-n scris de ramane-n costumul lui Adam !  Domnita zegetina, hai ca cu pisicile am glumit,dar mai bine o gluma din asta , decat ce spui matale p'aci! Pai cum bre, matale la varsta asta mai crezi in extraterestrii ? si OZN-uri? scuze, dar nu mai suntem la varsta cand citeam S.F.-uri. Extra terestrii posibil sa fie in miliardele de stele , dar stiintific s-a explicat clar ca e imposibil sa fi fost vreodata vizitati de ei.Hai sa mai citim si carti de stiinta,nu numai carti de copii! I-mi pare ca acel domn Mircea, e un om care gandeste lucid,si vede realitatea.Domnita, gindeste matur in comparatie cu varsta ,[daca e aia] si lasa-i pe copii cu visele lor copilaresti .Matale discuti cu visatorul mytcor cu antene la cap , de asa ceva ??- o zi buna!
Ticu
|
Tycu
3787 mesaje
|
Postat pe: 2 Martie 2009, ora 12:14
De la: mytcor, la data 2009-03-01 22:40:41Sirius, ti-am citit post-ul de pe topicul "viselor"...incearca daca ai posibilitatea sa folosesti o antena ( de-o proportie const.confortabila ) Delta " T " pe care plaseaz-o in zona de odihna nocturna a capului.
In acest experiment "visul" pe care nu-l intelegi acum, va deveni sigur mult mai coerent si explicabil in prop. de peste 99 %.
Eu , din ceea ce am citit, am inteles destul cat sa concluzionez ca nu-i doar un simplu "vis "...
O seara placuta !...
Acum daca tot l-ai facut, da-mi voie sa-ti ard un sut in fund pentru ati permite luxul de-a facie si-un salt inainte.
Daca n-ai sa-l faci, atunci am sa-ti sectionez sinurul neuron de care dispui -dupa cum spunea cineva- s-are sa-ti cada urechile pe umeri !...
 Mai mytcor, ori esti sectant ori esti plecat cu OZN-ul . Cred ca ti-a cazut vreo antena "DELTA" in cap cand dormeai , si visai colorat, de ai ramas asa  - ce pacate au cazut pe tine!!!
Ticu
|
florinpetrepreda
197 mesaje
|
Postat pe: 2 Martie 2009, ora 12:16
De la: ticu, la data 2009-03-02 12:14:46De la: mytcor, la data 2009-03-01 22:40:41Sirius, ti-am citit post-ul de pe topicul "viselor"...incearca daca ai posibilitatea sa folosesti o antena ( de-o proportie const.confortabila ) Delta " T " pe care plaseaz-o in zona de odihna nocturna a capului.
O seara placuta !...
Mai mytcor, ori esti sectant ori esti plecat cu OZN-ul . Cred ca ti-a cazut vreo antena "DELTA" in cap cand dormeai , si visai colorat, de ai ramas asa - ce pacate au cazut pe tine!!!
|
florinpetrepreda
197 mesaje
|
Postat pe: 2 Martie 2009, ora 12:17
NEA TICULE,MATA ESTI NERVOS CU NERVII SAU ESTI CAPOS CU CAPU' [STAI CA AFLAM AMU']
|
sirius_zegetina
808 mesaje
|
Postat pe: 2 Martie 2009, ora 14:04
 Ticule, unde-i "logica" lui Mircea ala sau cum l-o fi chemand? Pai, daca el e cu cartea aia numita biblie si tu cam la fel, atunci va contraziceti amandoi: cine-au fost "ingerii", de unde-au venit, cine i-a "rapit" si pe Enoh, si pe Ilie si pe mai stiu eu care, unde i-au dus, ce cautau pe Pamant, numa` muieri faine si sa-mbarlige creierasele primitive? Cine-i dus cu pluta, mestere? Si cand dracu` si cine-a "demonstrat stiintific" ca n-am putut fi vizitati NICIODATA de humanoizi apartinand altor civilizatii? A nega ceva fara dovezi sau argumente temeinice, inseamna a fi limitat (retine ca m-am exprimat civilizat... inca!); iar a face ciorba din doua elemente opuse inseamna sa n-ai nici logica, nici discernamant. Cum poti afirma "n-am fost niciodata vizitati de extraterestri" si-n acelasi timp sa spui ca Mircea acela are logica atunci cand afirma ca ozn-urile sunt "unealta diavolului" si ca prin ele "Dumnezeu ne pune la-ncercare"? El, asta-i evident, crede-n biblie, iar tu - fiind de-acord cu el - crezi acelasi lucru; in cazul asta explica-ti ceea ce-am intrebat mai sus - nu mie - tie. Nazistii si ozn-urile! Hai, sifon! Tehnologia studiata si aplicata de Werner von Braun in cazul acestora a fost, in mare parte, inventia lui Tesla, iar acesta, murind in `47... pt. ziua de azi, nu prea mai e "novatoare"; pt. anii antebelici - da si pt. cei ai razboiului si cativa de dupa... dar pt. mileniul al 3-lea... tehnologia aceea se mananca demult pe paine, ca si altele mai ceva decat aia de care va agatati voi... Mai cultivati-va, dar nu precum crumpii (cartofii) in Banat!!!
|
nastasemihail
47672 mesaje
Oras: BUCURESTI
|
Postat pe: 2 Martie 2009, ora 14:34
Gaurile negre exista si sint in special in mijlocul galaxiilor. Galaxiile s-au format in jurul lor. Iar gaurile negre sint rezultatul primelor corpuri aparute in univers, in special quasari si stele masive, in urma exploziei lor. Au fost puse in evidenta prin aglomerarile de stele din jurul lor. Mai sint unele mici dar tot cu materie in jurul. Nu se pot vedea decit prin efectele lor.
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
mircea_harjau
1 mesaj
|
Postat pe: 2 Martie 2009, ora 14:39
|
Tycu
3787 mesaje
|
Postat pe: 2 Martie 2009, ora 15:51
De la: florinpetrepreda, la data 2009-03-02 12:17:21NEA TICULE,MATA ESTI NERVOS CU NERVII SAU ESTI CAPOS CU CAPU' [STAI CA AFLAM AMU'] sml-confused0067:  ADICA ? !?!
Ticu
|
florinpetrepreda
197 mesaje
|
Postat pe: 2 Martie 2009, ora 15:55
De la: nastasemihail, la data 2009-03-02 14:34:58Gaurile negre exista si sint in special in mijlocul galaxiilor. Galaxiile s-au format in jurul lor. Iar gaurile negre sint rezultatul primelor corpuri aparute in univers, in special quasari si stele masive, in urma exploziei lor. Au fost puse in evidenta prin aglomerarile de stele din jurul lor. Mai sint unele mici dar tot cu materie in jurul. Nu se pot vedea decit prin efectele lor.
|
florinpetrepreda
197 mesaje
|
Postat pe: 2 Martie 2009, ora 15:57
lasa-ne cu gaurile ca se gaureste galaxia cand deschizi tu gura,bai nastase sapte case,pricipisi?
|
lerolv4
282 mesaje
|
Postat pe: 2 Martie 2009, ora 16:16
Extraterestri nu exista deoarece e un concept demult inventat si fara rezultat.La fel si dinozauri nu au existat deoarece este o inventie si nu are nici un rezultat. Ca se zvoneste una, alta e de inteles, deoarece justificarile pentru sumele alocate cercetarilor trebuie sa fie aduse in fata sponsorilor, deci sunt creatii ale cercetatorilor care prin traditia familiala numai asta fac, si deci concep teori si muleaza oseminte din ghips, care sunt departe de cunostintele oamenilor vizitanti si sau interesati. IMAGINATIVA CA UN CERCETATOR ACUM 1 MILION DE ANI LUMINA A PROPUS UN PROIECT DE CERCETARE PE TEMA STELELOR SI PAMANTULUI, FAPT CARE DEA LUNGUL ANILOR NU A DAT NICI UN REZULTAT DAR IN SCHIMB BANI AU FOST CHELTUITI, SA CASATORIT CU UNA SAU ORICARE PE ORIUNDE IN LUMEA ASTA IN CALATORIILE LUI GASIND-O, FAC UN COPIL SAU DOI SI CALATORIND EL FIIND SI UN ARTIST. COPII I-AU URMELE TATALUI IN CERCETARE, NU GASESC NIMIC DIN CEEA CE CAUTA DEFAPT, DUPA MULT TIMP TOT EI PUN LA PUNCT UN PLAN SI ASA PRIN REPRODUCTIE SE CREEAZA UN CONCEPT CARE CU AJUTORUL MASS-MEDIA A LUAT AMPLOARE.Pentru lamuriri primesc mesaje private, de la oricine si despre orice. SEXPHONE!!!!!!!!!!
|
|
|