Info
x
Exista extraterestri?
|
sirius_zegetina 808 mesaje Membru din: 28/01/2009 Oras: Resita |
Postat pe: 5 Martie 2009, ora 01:37
Ioana, de la o studenta si, mai ales de la tine, ma asteptam la mult mai mult; m-am inselat. N-are-a face, se mai intampla; e bine, insa, ca tocmai cei care fac mare caz de cultura, de marile valori ale acesteia (si stiinta face parte dintre valori, caci fara aportul stiintei n-aveai azi la indemana computerul, sau ti l-a oferit religia?), ei bine, tocmai aceia isi dau in petec coborandu-se sub nivelul permis de statutul de care fac atata caz si pt. care cer sa fie respectati! Tie, personal cine ti-a confirmat inexistenta altor civilizatii si cum de-ti permiti, tinand cont ca te consideri o persoana care nu face rabat la cultura, sa-i etichetezi in bloc, pe toti cei care si-au si argumentat credinta in existenta altora, drept copii imaturi? Unde-i respectul pt. ceilalti de-o alta parere? Unde-i toleranta de care faci atata valva? Incep sa cred ca-i pierdere de timp sa port polemici cu persoane care, in loc sa aiba cu adevarat o minte deschisa, se dovedesc a fi totusi nepermis de limitate in gandire si-asta cu-atat mai mult cu cat vei deveni profesoara. Daca si fata de viitorii tai elevi vei avea un comportament similar, te poti astepta la surprize neplacute, pt. care nu vei avea dreptul sa te plangi.
|
|
Kenny 230 mesaje Membru din: 28/01/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 5 Martie 2009, ora 10:26
De la: sirius_zegetina, la data 2009-03-05 01:37:04 Cum era cu lana de pe broasca?
Vanity, definitely my favorite sin.
|
|
Postat pe: 5 Martie 2009, ora 15:24
Dreptu-i, Kenny si multamu-ti ca mi-ai amintit, ca la cat ii de golasa... deh, fratele meu prazuliu, cred ca mai spre primavara o sa fim haliti pe post de verdeturi - trufandale de sezon, ca-s unii confuzionati... ceva de speriat!!! Iar daca nu-si iau "vazatori"... haram de pielea noastra!!!
|
|
Fosta membra 9am.ro 6987 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 5 Martie 2009, ora 20:37
De la: sirius_zegetina, la data 2009-03-05 01:37:04 haide...ce tot dramatizezi asa?....incercasem si eu sa fac o gluma(aia cu copiii de 5 ani) si nu mi-a iesit....nu am simtul umorului...ce mare lucru?....asta nu are nicio importanta... ideea e ca nu exista extraterestrii....si nu am nevoie sa mi-o confirme nimeni....sunt unele lucruri pe kr le stiu pur si simplu.... nu au venit cu nicio farfurie zburatoare pe pamant ....din acel link puteai afla multe...makr uita-te putin peste el.... nu am nimik cu cei kr cred in extraterestrii....pot sa creada ce vor ei...treaba lor!!!...nu ma afecteaza..... insa eu sunt sigura k nu exista....mai ales dupa ce am vazut acel link..... |
|
lorduljohn 499 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 5 Martie 2009, ora 20:39
De la: joanna_dark_2007, la data 2009-03-05 20:37:07De la: sirius_zegetina, la data 2009-03-05 01:37:04 Joana , tu esti exemplu tipic de extraterestru ! Est (a)DUSA CU pluta !! Succes la examene ! |
|
beleaalina 7 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 5 Martie 2009, ora 20:54
Pai si daca exista dar nu sunt omuleti verzi sau gri cum credem noi?
Credem sau nu se ridica multe semne de intrebare mai ales ca sunt multe relatari despre fiinte nepamantene (unele chiar foarte vechi) |
|
Postat pe: 5 Martie 2009, ora 20:55
nu adusa cu pluta....
adusa de barza..... |
|
beleaalina 7 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 5 Martie 2009, ora 20:57
Oricum majoritatea oamenilor de stiinta sunt convinsi de existenta vietii in afara pamantului. Exista mult prea multe planete in Univers ca sa nu se regaseasca si pe alte planete conditii pentru dezvoltarea vietii.
|
|
|
|
|
Postat pe: 5 Martie 2009, ora 20:57
De la: joanna_dark_2007, la data 2009-03-05 20:37:07De la: sirius_zegetina, la data 2009-03-05 01:37:04 Pai stai un pic, ca mai "stiai" la un moment dat niste lucruri. Ia uite ce ziceai tu initial: "...faci afirmatii gratuite....ce infractiuni a savarsit patriarhul sau vreunul din mitropoliti? si pentru keny...exista minuni...si nu e nimik grav dak asculti ce spun sfintii parinti....un ortodox kr face ceea ce spune biserik va fii si un bun cetatean... am mai spus-o...de obicei aia *certati cu legea* nu cred in dumnezeu.... " si asta: "...cred in dumnezeu insa in ceea ce spune biserica ortodoxa despre el....eu nu pot intelege cum lucreaza puterea divina....asa k apelez la dogma bisericii ortodoxe...ti-am mai spus...parintii bisericii aveau duh sfant...nu se puteau insela...." si asta: "...hei!!! eu stiu mult mai multe despre biserica ortodoxa decat tine....tatal meu e preot ortodox undeva la tara....in comuna in care este tatal meu preot am crescut eu pana la 14 ani....sunt crescuta in spiritul ortodoxiei....si bunicul meu a fost preot...si niste unchi si verisori de-ai mei sunt tot preoti.....de asemenea si fratele meu este elev la un seminar ortodox si vrea sa urmeze facultatea de teologie ortodoxa..... ti-am spus k sa iti dai seama k imi cunosc foarte bine religia....." Dupa care pac: "... cu durere in suflet trebuie sa constat k maresalul a avut dreptate...*mai marii* bor s-au declarat de acord cu cipurile.... intrati pe apologeticum.wordpress.com/ exista insa si calugari desavarsiti carora nu le pasa decat de mantuirea sufletelor noastre...dumnezeu sa-i aiba in paza si sa le rasplateasca lor insutit sfaturile bune cu kr ne ridik moralul in aceste vremuri tulburi(veti gasi acolo si o rugaciune impotriva cipurilor)....ma bucur k mai exista si astfel de calugari krora nu le pasa de bani si putere...kr nu vor decat mantuirea sufletului nostru si se roaga in permanenta pentru noi.... in sfarsit pot posta si eu parerea pe kr o am despre patriarhul bor(m-am abtinut pana acum pentru k nu credeam k nu are niciun fel de scrupule)....sunt convinsa k e mason...si k nu are nicio legatura cu ortodoxia...si o sa va dau si argumente 1) va mai amintiti cum a murit fostul patriarh?...s-a imbolnavit de rinichi,a fost dus la spital si acolo a fost operat....ce s-a intamplat insa la acea operatie?....un asistent i-a facut o anestezie aiurea kr i-a provocat moartea(a pretextat apoi k a gresit,si-a cerut scuze si kzul a fost inchis)....operatia a fost o reusita insa datorita acelei *anestezii* patriarhul teoctist nu s-a mai trezit nici pana in ziua de azi....culmea este k acel asistent facuse mii de astfel de anestezii pana in acel moment si k nu putea gresi o anestezie aiurea...in mod sigur a fost intentionat si aici a fost mana singurului om kr ii dorea moartea inalt preafericitului parinte....cine putea fii acesta?....poi...cel kr voia sa puna mana pe putere....cine altul decat daniel?..un om kr nu are nicio legatura cu ortodoxia ci din contra...e agentul diavolului 2) nu stiu cum a ajuns el patriarh,dar in mod sigur ceva a fost la mijloc...majoritatea parintilor erau favorabili alegerii lui bartolomeu anania....insa sunt convinsa k daniel a stiu ce va urma...si-a dat seama k teoctist sau bartolomeu nu ar accepta sub nicio forma cipurile si a facut in asa fel incat sa iese el patriarh..si a reusit!!! 3) e implicat intr-un proiect imobiliar despre kr se spune k ar putea distruge centrul istoric al iasului indemnul meu catre toti bunii crestini e sa nu asculte ce spune acest *agent al diavolui*....nu are nicio legatura cu ortodoxia....cu credinta stramosilor nostri....si repet...dumnezeu sa le raplateasca tuturor calugarilor kr au avut curajul sa se opuna ktegoric cipurilor.....insutit!!!!" Pai cum e pana la urma, laie sau balaie? Parca "stiai".
|
|
Postat pe: 5 Martie 2009, ora 21:01
keny...despre ortodoxie stiu multe lucruri.....insa nu-i consider pe cei kr s-au declarat de acord cu cipurile si avortul ortodocsi...chiar dak imbraca o sutana(la fel cum o imbracau si agentii securitatii pe vremea lui ceausescu fara sa fii fost hirotonisiti vreodata)......
|
|
Postat pe: 5 Martie 2009, ora 21:04
De la: joanna_dark_2007, la data 2009-03-05 21:01:58keny...despre ortodoxie stiu multe lucruri.....insa nu-i consider pe cei kr s-au declarat de acord cu cipurile si avortul ortodocsi...chiar dak imbraca o sutana(la fel cum o imbracau si agentii securitatii pe vremea lui ceausescu fara sa fii fost hirotonisiti vreodata)...... Aparent stii suficiente lucruri si despre extraterestri, din moment ce "stii" ca nu exista iar asta e un adevar absolut, nu?
|
|
Postat pe: 5 Martie 2009, ora 21:12
De la: Kenny, la data 2009-03-05 21:04:40De la: joanna_dark_2007, la data 2009-03-05 21:01:58keny...despre ortodoxie stiu multe lucruri.....insa nu-i consider pe cei kr s-au declarat de acord cu cipurile si avortul ortodocsi...chiar dak imbraca o sutana(la fel cum o imbracau si agentii securitatii pe vremea lui ceausescu fara sa fii fost hirotonisiti vreodata)...... keny...vezi si tu link-ul de mai sus de asemenea unele schite ale unor nave spatiale apar si in filmul *ingerul digital*..din minutul 50 ....filmul prezinta doar imagini...insa pe acel blog gasesti nume de persoane kr au trait si traiesc ink..... mi se pare foarte credibil......
|
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 5 Martie 2009, ora 23:52
De la: mytcor, la data 2009-03-04 22:20:26@sirius, de foarte multe ori am preferat sa postez impersonal -folosindu-ma de diferite citate din arhiva-mi electronica dar nu numai -, tocmai pentru a aduce-n fata cititorilor pasaje informationale pe care poate n-au avut tinpul necesar sau ocazia sa le citeasca si-n speranta ca le instig curiozitatea si imaginatia spre noi orizonturi. Normal, daca l-ai postat pe Eminescu ptr cei care nu l-au citit pe Eminescu. Aici pe forum daca postezi lucruri serioase, esti injurat. Daca faci misto de oricine sau orice, e totul in regula. Din pacate asta e spiritul acestui forum.
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Tycu 3787 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 6 Martie 2009, ora 13:42
De la: joanna_dark_2007, la data 2009-03-04 23:25:25un nou cadou pentru mytcor (si pentru toti aia kr ink mai cred in extraterestrii....desi au depasit de multa vreme varsta de 5 ani).... Cum mytcor a depasit varsta de 5 ani ? interesant! mai verifica !
Ticu
|
|
Postat pe: 6 Martie 2009, ora 13:44
Mihail, atata vreme cat vor exista oameni care "nu cred decat ceea ce vad" - in discutie fiind civilizatiile extraterestre, dar nu aplica aceeasi regula si-n cazul religiei - tot ce e scris in biblie n-au trait si n-au vazut niciodata si totusi cred! nu se poate avansa niciun pas in directia indicata deja de stiinta; nu reusesc sa faca nici macar diferenta dintre informare si dezinformare; ce mai poti pretinde? Argumentele sunt inutile: daca vad maine umbland pe strada oameni intru totul asemanatori noua care i-ar conduce la un vehicul (nu trebuie neaparat sa aiba forma care-i mereu descrisa, fiindca nu-i reprezentativa), le-ar vorbi si explica de unde vin si cum a fost posibila deplasarea lor pana la noi, ce crezi c-ar spune? Experiente americane, dezinformare, etc. Chiar crezi c-ar putea fi scosi de pe "sinele" lor? Te-asigur ca nu! De-aceea am si postat ca nu poti cere lana de la broasca...
|
|
Postat pe: 6 Martie 2009, ora 13:47
De la: sirius_zegetina, la data 2009-03-06 13:44:03 sirius...tu ai vazut link-ul pe kr l-am dat eu mai sus?...ai vreun contraargument impotriva a ceea ce e scris acolo? |
|
Postat pe: 6 Martie 2009, ora 16:30
Fatuca, ala-i rasuflat de vreun secol; de ce ma obligi sa ma repet? Cine nu-i in stare sa faca diferenta intre informare si dezinformare... sa mai caute si-alte link-uri ca-s... ohooo, mai mult decat destule pt. procesu` de "destupare" si "spalare pe ochi"!
|
|
Postat pe: 6 Martie 2009, ora 16:45
De la: sirius_zegetina, la data 2009-03-06 16:30:26 si tu pe ce te bazezi cand spui *exista extraterestrii*? |
|
Postat pe: 6 Martie 2009, ora 17:26
"Prolog - Multumiri. Multi, foarte multi oameni au fost de mare ajutor si au constituit pentru mine un factor de incurajare in cei doisprezece ani in care am cercetat documentele Majestic - 12. Multumiri deosebite datorez Fondului pentru cercetari OZN si lucratorilor de la multele arhive pe care le-am vizitat, cu o deosebita recunostinta pentru Dennis Binger, de la Biblioteca Harry S. Truman, Herb Pankratz de la Biblioteca Dwight D. Eisenhower, Larry Bland de la Arhivele George C. Marshall, Ed Reese de la Arhivele Nationale si celor ce lucreaza la Diviziunea de Manuscrise a Bibliotecii Congresului, la Arhivele Universitatii Harvard si multor altora. Apreciez in mod deosebit discutiile cu George Elsey, Forrest Pogue, doamna C.H. Humelsine, Tim Good, Nick Redfern, Tim Cooper, Robert Swiatek, John Schuessler, William L. Moore si Jaime Shandera. Sunt recunoscator Retelei Mutuale MUFON pentru publicare ..." - Stanton T. Friedman - "Top secret / Majic";alti autori - Timothy Good - "Alien Liaison - The ultimate secret"; Roberto Pinotti - "OZN - super-secret de stat?"; William P. Sanders - "Accidentul OZN"; Scott Mandelker - "Veniti din alta lume"; Marc Davenport - "OZN - Vizitatori din timp"; Jean Sider - "Contacte extraterestre", etc. Deocamdata ajunge; dupa ce le-ai citit, continuam!
|
|
Fosta membra 9am.ro 9751 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 7 Martie 2009, ora 14:31
"Privim" catre trecut, traim prezentul si ne "proiectam" viitorul !...n-avem decat sa numaram cati dintre noi constientizeaza acest sentiment insesizabil de foarte multe ori.
Aruncati-va-ti privirile-n trecut -nu mai departe de inceputul sec. XX- si o mare parte din inimaginabil, neinchipuit, SF-urile vremurilor, astazi au devenit certitudini, aplicatii concrete in folosul civilizatiei umane. Ganditi-va-ti ce-ar spune strabunicul meu -daca ar fi fost posibil ca astazi sa-l pot readuce la viata- si l-as aseza in fata unui LCD, a unui Laptop, i-as inmana un Te. mobil, etc. etc. ?... Din punctul meu de vedere nimic nu poate fi considerat imposibil, nici macar p-acel creator nu-l putem exclude din ecuatia universului. Daca teocratii afirma ca." nebanuite sunt caile creatorului", atunci si panfizicistii au tot dreptul sa afirme ca la fel de.... nebanuite sunt si caile ratiunii umane si-a performantelor stiintifice Astazi inca ne aflam la stadiul scepticismului in masa fata de evolutia stiintifica a umanitatii, totus, sa nu uitam c-avem in spatele nostru milenii ale fricii, milenii de indoctrinare mistica ce-au mentinut nivelul cunoasterii umane p-un prag minim, din punct de vedere rational-stiintific . Astazi, cand o parte infima a aplicatiilor din domeniile HICH-TECH au intrat in posesia maselor, va puteti imagina ce-i dincolo d-aceasta infima parte folosita astazi cotidian de catre orice individ ce-si permite "luxul" ?... Si totus suntem din punct de vedere tehnologic sub acel prag " I " al saltului tehnologic ce consta in dezvoltarea tehnologiilor posibile ale sec XXI. aceste tehnologii de care nu ne desparte decat un mic pas cum ar fi; invizibilitatea, telepatia, generatoarele de antimaterie, teleportarea si calatoria in timp. Cat de repede se va atinge acest prag in sec. XXI , ( prima sau a doua jumatate ).. nu depinde decat de OM !... ce va urma?...vor fi pragurile " II " si " III " in care umanitatea va dezvolta aplicatii tehnologice dar nu numai ce vor fi considerate SF-uri ale sfarsitului de sec XXI. cum ar fi : calatoriile spatiale prin asa numitele gauri de vierme si descoperirea altor universuri, precognitia, etc. etc.... Fericiti vor fi aceia ce vor putea spune la un moment dat,...."Am trait s-o vad si p-asta "!..si chiar vor fi beneficiarii acestor aplicatii si acest strigat al lor va fi "pasul" necesar spre dobandirea unei noi trepte ! ... Nu cred ca va trece acesta secol pana cand SF-urile noastre de astazi nu se vor imlinii in aplicatiile lumii de "maine" Exista astazi deja posibilitati inca nebanuite , inca nestiute de catre masele largi, dar ele "tehnologiile" exista !... |
|
Fosta membra 9am.ro 16019 mesaje Membru din: 13/02/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 7 Martie 2009, ora 14:36
MYTCOR,da' de isus taranul obscur,sef de trib sau de secta,nu ne spui nimic?Mai ne mantuie de pacate sau ne lasa in plata domnului?
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
|
|
Fosta membra 9am.ro 121 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Ploiesti |
Postat pe: 7 Martie 2009, ora 14:44
De la: florin_bad_boy2006, la data 2009-03-07 14:36:09MYTCOR,da' de isus taranul obscur,sef de trib sau de secta,nu ne spui nimic?Mai ne mantuie de pacate sau ne lasa in plata domnului? Poate ar trebui sa va aduceti aminte in ce stadiu se afla omul ca si dezvoltare si apoi sa va intrebati de ce Divinitatea avea nevoie de o materializare pentru a aduce "indreptarul"-daca pot spune asa. O dupa-amiaza placuta tuturor! (sper sa nu-mi sara nimeni in cap...si ....mult mai important, sper sa nu devina o alta tema de postat pentru inflacaratii religiei de orice fel!) |
|
Postat pe: 7 Martie 2009, ora 14:46
Florinache, ai imbratisat o "pista" exfuzanta !?...nu-i la tine pe insula, ce-l tot ascunzi p-acolo si te dai lovit de sentinilitate p-aici ?...
|
|
necunoscut 1 mesaj Membru din: 1/01/1970 |
Postat pe: 7 Martie 2009, ora 14:48
basmele cu extraterestrii aduc beneficii,mintile reduse chiar cred in extraterestrii
|
|
Dorulet 7896 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 7 Martie 2009, ora 14:54
De la: 9am007156, la data 2009-03-07 14:48:54basmele cu extraterestrii aduc beneficii,mintile reduse chiar cred in extraterestrii În ce privește basmele cu extratereștrii, da ai dreptate, și Biblia este tot un basm, dar câte milioane de oameni cred în ce scrie acolo!!! Totuși, să te crezi atât de unic în Univers....denotă o și mai mare prostie!
Când toată lumea gândește la fel înseamnă că nimeni nu gândește.
|
|
vpisi 246 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Ploiesti |
Postat pe: 7 Martie 2009, ora 14:59
si ignoranta,si ingamfare
Toate religiile sunt la fel de sublime pentru ignorant, folositoare pentru politician și ridicole pentru filosof
|
|
Postat pe: 7 Martie 2009, ora 15:01
Mytcor, gândindu-mă la ce ai scris tu, cred totuși că este improprie denumirea de Science Fiction și mai degrabă ar merge Science in the Future....
|
|
Postat pe: 7 Martie 2009, ora 15:02
De la: vpisi, la data 2009-03-07 14:59:29si ignoranta,si ingamfare Salut Pisi....ce mai faci?
|
|
Postat pe: 7 Martie 2009, ora 15:24
De la: dora_visinescu, la data 2009-03-07 15:01:00Mytcor, gândindu-mă la ce ai scris tu, cred totuși că este improprie denumirea de Science Fiction și mai degrabă ar merge Science in the Future.... Dora, TU ai spus-o !.... ....sa vedem cine-ti va plati coaforul , dupa !... |
|
Postat pe: 7 Martie 2009, ora 15:27
De la: mytcor, la data 2009-03-07 15:24:34De la: dora_visinescu, la data 2009-03-07 15:01:00Mytcor, gândindu-mă la ce ai scris tu, cred totuși că este improprie denumirea de Science Fiction și mai degrabă ar merge Science in the Future.... Ete na! Am gândit și eu cu "voce tare"....sunt pregătită să suport consecințele.
|
|
|
|

Ioana, de la o studenta si, mai ales de la tine, ma asteptam la mult mai mult; m-am inselat. N-are-a face, se mai intampla; e bine, insa, ca tocmai cei care fac mare caz de cultura, de marile valori ale acesteia (si stiinta face parte dintre valori, caci fara aportul stiintei n-aveai azi la indemana computerul, sau ti l-a oferit religia?), ei bine, tocmai aceia isi dau in petec coborandu-se sub nivelul permis de statutul de care fac atata caz si pt. care cer sa fie respectati! Tie, personal cine ti-a confirmat inexistenta altor civilizatii si cum de-ti permiti, tinand cont ca te consideri o persoana care nu face rabat la cultura, sa-i etichetezi in bloc, pe toti cei care si-au si argumentat credinta in existenta altora, drept copii imaturi? Unde-i respectul pt. ceilalti de-o alta parere? Unde-i toleranta de care faci atata valva? Incep sa cred ca-i pierdere de timp sa port polemici cu persoane care, in loc sa aiba cu adevarat o minte deschisa, se dovedesc a fi totusi nepermis de limitate in gandire si-asta cu-atat mai mult cu cat vei deveni profesoara. Daca si fata de viitorii tai elevi vei avea un comportament similar, te poti astepta la surprize neplacute, pt. care nu vei avea dreptul sa te plangi.
Cum mytcor a depasit varsta de 5 ani ? interesant! mai verifica !